A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi, én részben miatta nem nézem, mert sík ideg vagyok tőle ha csak egy mondatot elmond! :twisted:

KépKép
hene

:shock: :shock: miért?????? Mit tettem :shock: :shock:
magdolnam

De ebben a házban állandóan megy a kavarás. Mindenki pletykás. Én annyiszor megfogadtam, hogy nem nézem, mert szívem szerint a fejem verném a falba. De mindig visszaülök. Nem tudom miért!

sz.andi

Magdolnam! Elemedben vagy, látom. Ma már annyit röhögtem rajtad! Ma érdemes volt fórumozni!! :lol: :lol:

sz.andi

Magdolnam, a másik amin apa már csak röhögni tud! Nincs olyan nap, hogy le ne egyem magam!

KépKép
hene

ja hogy a bari közt :lol: Egyébként én is mindig morgok hangosan Magdus miatt. Én néha olyan késztetést érzek, hogy elkapom a nyakát és jólmegrázom. Nemtom miért fosik tőle mindenki, de én úgy visszaszólnék neki, hogy csak pillogna. Egyéként miről maradtam le?????
magdolnam

Ja, igen. Nekem szokták is mondani, hogy a lengőajtó nem vég már orrba! És igazuk van! A fürdő ajtónak szoktam nekimenni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Hene ez jó volt!!! Egyébként én is mindig lekajálom magam mintegy baba. Apa azon csodálkozik, ha véletlen nem eszem le magam. Volt olyan időszakom hogy mindig pótruhával mentem valahova, valami mindig történt a ruhámmal. Egyszer discóban voltam egy spagettiőántos ruciban amikor leszakadt mind a 2 pántja!!!!!!!!! Még jó hogy vittem másikat
magdolnam

Beégette magát a tiszteletes előtt! Megkérdezte tőle, hogy nem táplál-e bűnös érzelmeket Magdi anyus iránt.. Nem normális! :D

sz.andi

Magdi! Tuti nevettem volna, bocsika, de én is jártam így, vagyis majdnem így. Még suliba jártunk és elmentünk kirándulni 2 napra valami tóhoz. Már nem emlékszem hova. A lényeg, hogy akkor az a bikini volt a divat, aminek nem volt pántja. Én meg a matracon feküdtem hassal, de túl lent voltam, gondoltam feljebb megyek. Erre a bal mellemről lesöndörödött a felső. Meleg volt, elég a napozásból, gondoltam, bemegyek a vízbe. De a víz csak derékig ért. Vigyorogtam, mint akit b---ni visznek, észre sem vettem, hogy ki van a mellem. A fiúk persze elkezdtek röhögni ezerrel, én meg velük röhögtem. Mikor rájöttem min nevetnek... Úgy égett a fejem....

sz.andi

Bár ez nem a terhesség miatt volt, de életem egyik legégőbb sztorija!

sz.andi

Andi, hát ez igen kellemetlen lehetett. :oops:

KépKép
hene

Rá kéne venni magam, hogy epiláljak. Hiába beszélek magamnak, csak nem jön meg a kedvem.

sz.andi

hehe, én elkaptam időbe, max egy pici látszott a melltartómból :lol:
magdolnam

Tele vagyok a fánkkal... Kipukkadok.

sz.andi

egy másik sztori:
apával biliárdozni mentünk -ekkor még nem voltunk együtt- rajtam egy fehér tül felső(szúnyogháló anyag, extra átlátszó) épp lőni akartam, mikor a melltartóm megadta magát, és leesett.... én meg az asztalon hasaltam. Gyula nem vett észre semmit, csak már kezdte unni hogy ott hasalok. Mondtam neki rohanjon be gyorsan egy boltba és vegyen nekem egy melltartót. Hát mondanom sem kellett hogy az akkori 85 D-mre vett egy 75 b-t
magdolnam

Andi, ugye ha nem ettél volna annyi fánkot, akkor most könnyebben állnál neki az epilálásnak!
Amúgy negyed 10-kor nem csodálom, hogy nincs kedved hozzá. Majd holnap megcsinálod!

Magdolnam, akkor te azért jobban jártál!

KépKép
hene

hát ..... igen azt hiszem. Úgy hiányzik a tinikori életem! Najó azért annyia nem, de nagyon jó nosztalgiázni, mert velem mindig történt valami
magdolnam

Magdolnam, remélem megtanultad a leckét. Pótmelltartó nélkül nem szabad elindulnod otthonról!!!!!!! :wink:

KépKép
hene

Magdolnam! Addig meg az asztalon hasaltál? Szép lehetett... :lol: :lol: :lol:
Hene! Jó lenne ma letudni, mert reggel doki. De még mindig nem szántam rá magam. De kemény legény vagyok, megcsináljuk!

sz.andi

Hát akkor HAJRÁ!!!!!!!!!!!
Én búcsúzom, hívom apát egy masszázsra, utánna megpróbálok aludni. Holnap én is megyek Ctg-re dokihoz, védőnőhöz!

Ja, és megint csuklik a gyerek! :?

Joccakát mindenkinek!

KépKép
hene

Jóccakát Hene! Én is pont oda megyek. Nst, Uh, Doki, Védőnő.
Egyedül maradtam. Akkor kénytelen leszek szőrteleníteni.

sz.andi

Epilálás kész, jöhet a borotválkozás... :shock: :?

sz.andi

Andi!
Gyors voltál!

Kép
Kép
patr

Na készen vagyok. Már csak a szemöldököm van, az 2 perc. Szerencsére. Már kezdem unni, hogy nem úgy haladok, ahogy nekem tetszene.

sz.andi

Szia Patr! Azon gondolkodtam pont, hogy ha senki nincs, akkor én is lépek. De még vagy. Legalábbis nemrég még voltál. :?

sz.andi

Még vagyok.

Kép
Kép
patr

Na király!
Hogy vagy? Meggyógyultál már?

sz.andi

Szabolcs nézi a BL döntőt, elvileg a végéig vagyok.

Kép
Kép
patr

Na az én párom is nézi, csak nem itthon. :lol: Most dolgozik. Ha itthon lenne, én tuti már aludnék. OLyan jókat tudok a meccsen aludni.

sz.andi

Köszi, még nem vagyok százas, de sokkal jobban vagyok. Dolgozni már tudok. :D

Kép
Kép
patr

Meddig dolgozol?

sz.andi

Na, olyat én is szoktam. Néha mondja, hogy jót horkoltam meccs alatt.

Kép
Kép
patr

Bár lehet, már írtad..

sz.andi

Tanév végéig. Tanítás 13-áig van. Utána már laza.

Kép
Kép
patr

Húú, az f...a! Le a kalappal.

sz.andi

Komolyan, szerintem én azért híztam, mert a kezdetektől itthon vagyok. Plusz feküdnöm kellett egy csomót, aztán meg mit csinál unalmában az ember...eszik

sz.andi

De 13.-a az még rohadt messze van. Hogy bírod?

sz.andi

Jól bírom, most kimondottan jól.
Azért nem maradtam itthon, amit írtál. :)

Kép
Kép
patr

Én is olyan típus vagyok, hogy unalmamban eszek! Így legalább mozgok kicsit.

Kép
Kép
patr

Értem, de én nem mertem dolgozni sem. Nagyon féltünk, hogy nem marad meg a baba.

sz.andi

Arra meg nem is gondoltam, meg nem is érdekelt, hogy hogy fogok kinézni. Na most meg már annál inkább izgat.
De a munkahelyemen amúgy is az a szokás, hogy mihamarabb eljönni, ha valaki terhes lesz.

sz.andi

Sziasztok!

Vagytok még?

Én ma jöttem haza anyóstól. Olivérrel ott voltunk pár napot, mert nagyon rosszul voltam és ő vigyázott hellye-közzel :evil: Olivérre.
Annyira fájt a torkom, köhögtem és fújtam az orrom, hogy nagyon megfájdult a hasam és a derekem és éjszaka még aludni is alig tudtam. Voltam a dokinál hétfőn megvizsgált és csináltatott (idő elött) CTG-t. Minden rendben szerencsére!!!! :lol:
Írt fel antibiotikumot, azt szedem hétfő este óta és talán mára már nem fáj a torkom és éjszaka sem fog. Nagyon kimerített ez a betegség és a kialvatlanság. Most egy kicsit fel vagyok dobva, hogy itthon vaygok és egyből hozzátok vezetett az utam. :lol: 8)

Remélem mindenki jól van. Még nem sikerült visszaolvasnom és szerintem nem is lesz energiám. Történt valami vasárnap óta?

A párom is a BL döntőt nézi. (csak, hogy csatlakozzam) :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szia Titi!

Szegény! Gyógyulj meg minél hamarabb!
Nem történt sok minden. Szerintem nem maradtál le semmiről.

sz.andi

Szia Titi!

Jó ez a meccs igaz? :lol:
Jobbulást, én ugyanígy voltam, csak dokihoz nem mentem vele.
Minden köhögésre, orrfújásra fájt a hasam, már csak ülve mertem köhögni. De a Sinupret aránylag hamar rendbe rakott.
Jobbulást!

Kép
Kép
patr

Na én szerintem ágyba bújok. Fáj a hátam és nincs ki megmasszírozza. :cry:
Na majd holnap.

sz.andi

Örülök, hogy még itt vagytok.
Andi: mennyit híztál?
Én most 10 kg-nál tartok, de 15+-val kezdtam. Olivérnél 18 kg-ot híztam de a nagyrésze víz volt. 13 kg-mal kevesebbel jöttem ki a kórházból.
Patr: le a kalappal nagyon jól birod!!! Én már alig tudok mozogni. Úgy megyek mint egy csiga és így is hamar bekeményedek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Most mondja a párom, hogy június 9-én kezdődik a foci EB! Hogy várom! :lol: :wink:

Kép
Kép
patr

Ja! Valaki írta a hagyma méz meg nem tudom mit. Hallásra is szörnyű lehet. De lehet, hogy segít.

sz.andi

Andi: jó pihit!!! Egy jó masszír rám is rámférne. Kíváncsi leszek papa megmasszíroz e.

Patr: az köptető?

Olivérnek kéne valéami, mert még mindig köhög. Már 5 hete. Színte már az összes köptetőt kipróbálta. :roll: :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?