A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:37-kor.
Vendég

Ez tényleg nem rossz ötlet,hogy egy MMS és legalább már van egy kép a babáról itt is.

Kép
melike

Gigiék Tomija tényleg olyan, mintha több napos lenne, gyönyörű a bőre és mindene!

Végre kicsit kevésbé szúrkál a hasam, és holnap visszajön a dokim, úgyhogy feloldozom magam a szobafogságból és elmegyünk a Kenguruba megvenni az utolsó cuccokat. Alig várom, rég nem vettem semmit Gábornak, de most bevásárolunk 62-es ruhákból, meg lehet, hogy veszünk olyan ágyra szerelhető lógós izét :)

Ami a dokimat illeti, nekem még viszonylag szerencsém van... a múltkor összefutottam egy lánnyal terhesgondozáson, aki az 5-ik! gyerekét várja, és eddig mindig sikerült akkor szülnie, mikor a dokink épp nem volt itthon :) Rádaásul most is valószínű, hogy ez történt... Mondjuk szerintem ő már maga is levezeti a szülést, amekkora rutinja van :D

Éhségrohamaim vannak, mint a terhesség elején... olyan jó lenne, ha legalább a fagyitilalmat feloldaná a dokim, abban nincs _annyi_ cukor talán...

Kép
elan

Gigi: Gyönyörű fiatok van!!!! Meseszép!! Gratulálok mégegyszer!!!
bszilvi25

Babuli: én is megkaptam priviben a listát. Köszi.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

huhh Gigi gratula a kissráchoz, gyönyörüséges! és olyan kis békés... :)

aah anyossal olyan szinten összebalhéztam délben, hogy még most is keményedgetek... meg Milán furcsán feszit, nem ugy mint eddig. ugy kiboritott ez a nö... átjön és a fiát szidja NEKEM! mégis mit képzel???

mia_snow

Andóca! Szívesen!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:07-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:08-kor.
hékás

nekem átjött a lista, holnap bárkinek el tudom küldeni, de most pda-rol irok, innen nem megy. a BL döntö meg... még jo is lehetne ha normális csapatok kerültek volna be. :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:08-kor.
hékás

xxx
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:36-kor.
Vendég

xxx
hékás

ahogy mondod hékás, egy real meccs lekötne. vagy barcelona-milan, hehe :)

vettünk ma sárgadinnyét de viz izü volt. mondjuk még mindig jobb, mert tök ize is lehetett volna.

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:12-kor.
hékás

hehe, jo lehetett a meccsnézős sztori. :)

én is imádomaz epret... meg majd a jóó görögdinnyét. ;)

én a reggelizötálcát szoktam az ágyban fekve-ülve a pocakomra tenni, csak fogni kell, mert ha a kölök beindul, borul minden. :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:13-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:36-kor.
Vendég

jó reggelt. na hogyhogy még nem kukorékol senki? :)

mia_snow

Jó reggelt!

Még néhány kép...
Kép

Kép

Kép

Talán holnap már jönnek haza....

Péter
Vendég

Gratulálok a GIGI - családnak! Gyönyörűek babucitok van!!!! :D :D :D
Vendég

-ek :oops: :lol:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:15-kor.
pironya

Sziasztok!

Nem tudtam alaposan visszaolvasni, de annyit látok, hogy Tomi és Zoé is megérkezett Marcell után!! :lol: :lol:

Gratulálok Csirinek és Giginek! Sok boldogságot, sok egészséget és sok tejcit mindkettőnek!

Még kevés a baba, így nem untatlak titeket az itthon zajló dolgokkal, majd ha már többen leszünk. Csak annyit, hogy a szoptatás és fejés állandó körforgásában zajlik az élet körülöttünk. De megéri, mert egyre több a tejci, már félre is tudok rakni belőle, Marci meg annyira nyugodt, nem hasfájós, nem sírós kisbaba. :lol: (kopp-kopp-kopp) :lol: :lol:

Nálam tombolnak a hormonok! :lol: :? :roll: :twisted: 8) Mindig mindenen sírok. :oops: Nem csak rossz dolgokon, jókon is. Néha csak ránézek a fiamra és elsírom magam, annyira tökéletesnek látom őt. Régen csak mosolyogtam, hogy anyák milyen elfogultan tudnak beszélni a gyerekeikről, de most már teljesen megértem. 8) Tegnap például azon is elsírtam magam, hogy összepakoltam a tehes ruháimat, amit már nem hordok és elraktam őket egy dobozba. Mennyit panaszkodtam a vége felé, pedig olyan jó volt terhesnek lenni. :lol:

Bocs, hogy nem írok személy szerint senkinek, mi most burokban élünk, de sokat gondolok rátok, szorítok mindenkinek és kívánom, hogy hamarosan ti is érezzétek, amit most én érzek. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:26-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:15-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:16-kor.
pironya

Péter, köszi a képet, Tomi még mindig gyönyörű!

Montana, Marcell baba gyönyörű kisfiú és irigy vagyok licsit irigy vagyok, hogy te már étélheted ezt a csodát. De majd eljön a mi időnk is :)
Ma 11-re megyek ctg-re.
Ja és itthon van apa, mostmár tényleg jöhet kistöki :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Piri! Nekem nincs sterilizálóm, éppen ma akarom egy edényben kifőzni a mellszívót meg a cumisüvegeket.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Montana, Gigi: egyszerűen gyönyörűek a babák.

Én ma hál' Istennek jól aludtam, 5-kor keltem fel egy nagy felkiálltással, mert ugyanis arra ébredtem, hogy görcsöl a lábam. Szegény férjem nem tudta mi van, úgy kipattant az ágyból, azt hitte, hogy a hasam fáj. Nagyon aranyos volt. Alig bírtam reggel felkelni, de muszáj, mert mennem kell a háziorvoshoz.
Remélem a mai éjszakám is jól fog telni.

Pironya: engem is érdekelne a mikrós sterilizáló. Ugyanis én kaptam kölcsön. MAM a márkája. Azt mondták, hogy 8 percig kell a mikróba tenni. Ez mondjuk rá is van írva, de hogy hányas fokozaton és mennyi vizet kell beletenni, az már nincs ráírva.... ÚGyhogy én is kiváncsi vagyok. Légyszi segítsetek!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Gigi,Monti!!!

Hatalmas gratula nektek!!
Gyönyörűek a babák!!
Irigykedem ám!!

Monti! En most nem elfogultság kérdése,ez a baba tényleg tökéletes!!
Én már nagyon várom,hogy itt legyen,de már most a sírógörcs kerülget,hogy egyszercsak menni kell és nem lesz pocakom tovább!
Illetve nem lesz benne már senki!!! :roll:
Biztos mindenkinek leszenk ilyen hullámai!

További szép napot!!!
És ha lesz időd várjuk a szüléstörténetet!

Mártinak megy a drukk!!!

Úgy megnézném már Csiribabát is!!

Kép

Kép
ibm

Piri: ezt találtam:

Sterilizáló doboz

Sterilizálható-e minden cumi, üvegre való szívóka és cumisüveg a mikrohullámú dobozzal?
Az összes szilikon- és latex-cumisüveg-szívókát, valamint minden üveg- és műanyag üveget strilizálhatunk a dobozban. Ezenfelül az összes MAM-cumi alkalmas a MAM mikrohullámú sterilizáló dobozban való sterilizálásra. Csak szórványosan lehet a kereskedelemben olyan cumikat kapni, melyek a polikarbonáttól eltérő (pl.poliamid vagy PVC) anyagból készülnek, és szétolvadhatnak a dobozban a sterilizálási folyamat során. Kétséges esetben kérdezze meg a gyártót.

Milyen előnye van a mirohullámú dobozban való sterilizálásnak a szokásos kifőzéssel szemben? A termékeket teljesen természetes, környezetbarát módon, vízgőzzel csírátlanítjuk. Tegye be a termékeket a dobozba, tegyen hozzá 100 ml vizet, és a mikrót állítsa 8 percre. Nincs rizikó, hogy elforr a víz! Nem felejtjük a tűzhelyen. Ezenfelül a sterilizáló doboz kiválóan alkalmas a sterilizált termékek tárolására, és utazás közben is ideális. Csaknem minden autós pihenőben, hajón és repülőn van ma már mikró, tehát Önnek útközben sem kell lemondania a csíramentes üvegről, cumiról és szívókáról.

Mi a PVC és vajon használnak-e a MAM termékek elöállitásához PVC-t? A PVC - Poli-vinil-klorid (CH2CHCl) - egy müanyag, amit rengeteg termék elöállitásánál, vagy pl. csomagolóanyagok, számitógépházak gyártásánal használnak.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:13-kor.
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:16-kor.
pironya

Jó reggelt!

Montana, Gigi: nagyon szépek a fiúk!! :D :D :D :D :D

Pironya: nekem nincs sterilizálóm, és nem is veszek. Kifőzöm!
bszilvi25

Gigi, Montana: csodaszép kis emberkéket hoztatok a világra, újra és újra csak gratulálni tudok hozzá. :D

sterilizáló: nekünk sincs, én is a kifőzés mellett voksolok. a textilpelus, a ruhája, a keze, vagy pl az én ruhám sem lesz steril, pedig ezek a dolgok is folyton a szájában lesznek. ;)

a szülésről: nemtom, nekem annyira távolinak tűnik még mindig ez az egész... biztos azért mert nincs semmi bajom, nem fáj seholsem... részben szeretném már, ha hárman lennénk itthon, és hogy hanyatt fekve lássam a pocakomtól a tévét, hogy ne vérezzen az ínyem fogmosás közben meg ilyesmi (sok hülye dolog), a szüléstől annyira nem félek, inkább a hazajövéstől, meg a kórházi napok alatt olyanoktól, hogy először tisztába tenni, először szoptatni, hogy hogy is lesz, mint lesz a napi ténykedés, ... de mégis úgy érzem, mintha ez sokára lenne csak, és nem is kéne még velel foglalkozni.

talán épp ezért volt tegnap amikor anyóssal kicsit (?) összeugrottunk, és egész délután furán feszített Milán, én meg keményedtem jó sokat, hogy csak azt mondogattam magamban, hogy mégnemakarokszülni, mégnemakarokszülni, mert úgy éreztem hogy nem vagyok/vagyunk felkészülve rá. pedig elvileg már időben lenne, szóval nem lenne baj az sem ha most érkezne... csak valamiért mintha halogatni akarnám. jáááj fura érzéseim vannak nekem is assze. :roll:

mia_snow

Lányok!
Bocsi a listák miatt,meg sem gondoltam volna,hogy nem kaptátok meg!!! SORRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Köszönet BABULINAK (meg még aki továbbküldte),hogy elküldtétek!! Ezek szerint csak van olyan is,aki megkapta!!Ez pozitív! :) :wink:

Kép
orsitigris

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:14-kor.
hékás

Montana, gratulálok a picurhoz, nagyon aranyos baba :) Várom én is a születéstörténetet!

Pironya, mi kaptunk egy Phillips sterilizálót (nem mikrós), már belerámoltam a cumisüveget meg a mellszívó alkatrészeket, negyedóra alatt meg van vele. Jó dolog.

Mia, teljesen osztom az aggodalmaidat, én is inkább a "mi lesz utána?" kérdéskörtől tartok, az első szoptatásoktól, a hazajöveteltől... de biztos vagyok benne, hogy belejövünk :)

Apropó, szoptatás. Akkor most hogy is van ez? Van, ahol azt olvasom, hogy egy alkalom során mindkét mellből kell szoptatni, és utána lefejni mindkét mellet. Van, aki meg azt mondja, hogy egyszerre csak az egyikből, legközelebb meg a másikból. Megaztán, most éjjel is fejjek? Jaj ne már :)

Kép
elan

hajrá Hékás!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Már kiírta az alsó vonalzóm,hogy "I'm ready to come out!"

Hát akkor miért nem jön már??
Tegnap is fájtam elég rendesen,de szokás szerint abbamaradt.Ki érti ezt? :roll: :roll: :roll: :roll:

Nálunk kb.1 órája ÖMLIK az eső.....

Kép
orsitigris

Oké,hékás! Várjuk a fejleményeket!!! :wink: :wink: :wink:

Én mondjuk nem szeretnék 23-án szülni!!!!
Nekem ez nem szerencsés!!!!!!! :cry:

Kép
orsitigris

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:14-kor.
hékás

xxx
hékás

Hékás!
Csongrád megye,Szeged mellett.

Kép
orsitigris

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:15-kor.
hékás

az én anyukám meg van róla győződve, hogy június 9-én fog születni Milán (ez anyu szülinapja)... mindenkinek azt mondogatja hogy 9-én fog születni az unokája. amúgy naptár szerint júni 5-re vagyunk írva, a dokim szerint pedig 10-11-körül szülünk... :D

jövő hét elején ctg... kíváncsi vagyok hogy hogy állunk. remélem, még mindig sehogy. :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:15-kor.
hékás

xxx
hékás

Nektek hogy tudja előre megmondani a dokitok,hogy mikor szültök? :shock:
Én ezt sosem értettem... :shock:

Nekem csak annyit mondott a múltkor,hogy biztos benne,hogy visszavárom.(hétvégén már lesz)

Az én anyumnak egyébként június 4-én van a szülinapja...23-án halt meg... :cry: ezért sem szeretnék holnap szülni... :cry:

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?