A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi, küld át a hátad, én megmaszírozom!

Egyébként igazgad van, hogy nem dolgozol, de én meg úgy voltam vele, hogy ha semmi oka nincs, miért maradjak itthon. Ha bármi baj lett volna, tuti én sem dolgoznék.

Kép
Kép
patr

Most tartok a 18- kgnál :oops: :oops:

EB?? De jókat fogok én alukálni.. :lol: :lol: Persze, ha manó hagyni fog.

sz.andi

Ha meg tudná az illető adni a receptet Olivérnél kipróbálnám.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem köptető, gyógynövényes drazsé. Nem homeopátiás, csak gyógynövényes. De nyákoldó.

Nekem köptetőből Zsuzskánál a Stodal szirup vált be, az viszont homeopátiás és nagyon jó.
Most hogy már nagyobb, ilyenkor mindig ACC-t kap, az is eléggé hatásos.

Andi, aludj jól!

Kép
Kép
patr

Már mindjárt a végén vagy és az nem sok!!! Vizesedsz is?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én is akartam még maradni a munkahelyemen. De pont szabin voltam, mikor kiderült. Persze el se akartuk hinni, de az uh-n már ott figyelt ez a kis maszat. Azztán a főnővér is azt mondta, hogy ne foglalkozzak a beosztással, majd átvariálja, hogy mindig legyen helyettem valaki. Így a szabi után vissza sem mentem. Bár annyira görcsölt a hasam, hogy el sem hittem, hogy terhes vagyok! Minden menzesznél így volt. Görcsöltem és meg is jött. Na most szerencsére nem. :D

De jó lenne az a masszír!

sz.andi

Én most tartok 13 kg-nál, de nekem nagyon sok + volt már alapból is.
Víz nincs. Szerintem.

Kép
Kép
patr

A stodál sem jött be most Olivérnek. Lehet, hogy az acc 100 -ast kéne kipróbálnom neki. A stodált most én is szedetem és elég jó volt. Olivér a szeptofort elszopogatja és talán mintha az segítene rajta, de még nem akarom elszólni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, hosszabbítás van! Örültök? :lol:

Kép
Kép
patr

Titi! Kitől kérdezted, hogy vizesedik-e? Ha tőlem, akkor jelentem a lábam olyan, mint egy vénasszonynak. Szörnyű dagi!

sz.andi

Ja, persze. 2X 30 perc megint. Aztán meg a 11-esek. :lol:

sz.andi

Hülye! 2X 15 perc = 30 :lol:

sz.andi

Nekem is az a fránya kezdeti túlsúly kavar most be.
Én is Görcsölgettem Olivérnél amikor teherbe estem és azt hittem akkor sem jött össze. Főleg amikor elkezdett duzzadni és fájni a mellem. Én mindig onnan tudtam, hogy meg fog jönni, hogy elkezdett fájni a mellem. De szerencsére Olivér jelentkezett!!! :lol: :D :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na jó megyek, bár még szívesen maradnék. De a hátam nagyon fáj. Már nem tudom merre forduljak.
Jóccakát, álmodjatok szépeket.

sz.andi

Nem vagy hülye, csak késő van! :lol:

Kép
Kép
patr

Nektek is nagyon szép álmokat!!! :lol: :D :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó éjt Andi!
Holnap este, ugyanitt? :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Andi: tőled. Akkor neked is nagy az esélye, hogy sok súlyt hagysz a kórgházban. Vigyázz majd az izzadássl el ne csússz a papucsodban. Én állandóan csúszkáltam benne annyira ömlött belőlem a víz. Ja és Olivér is vizes volt, de ő is hamar helyre jött. A dokim azt mondta, ha vizesedek a fehérjét és a vérnyomászt kell fgigyelni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bocsi, de én is megyek fürödni és aludni, hátha most sikerül zavartalanúl aludnom. Bár pisi biztos lesz. :?

Neked is jó éjt Patr!!!! :lol: :D :lol: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Neked is jó éjt, én sem látom már a betűket!

Kép
Kép
patr

Jó Reggelt Kismamik!

Jelentem Én is erősítem a betegek táborát! Baromira fáj a torkom és folyik az orrom!

Ma megyek bőrgyógyászatra a hasammal mert félek, hogy valami allergiám van ugyanis a tehességi zebra csíkjaim már kezdenek sebesek lenni! Nagyon viszket és fáj! :cry: :evil:

Szerencsére az Én Férjem nem szereti a focit! :D
Vendég

Jó reggelt!

Timi!

Mit tud ez az olaj?
Sima masszázs olajat nem lehet használni?

Hene!
A 4est ne tessék lefikázni, mert legközelebb nem nyersz! Tudod, ki a kicsit nem becsüli alapon....

Én már annak is örülök, hogy ha az ára visszajön a lottónak. (de lehet irigykedni, mert apum év elején közel 200 e Ft-ot nyert a skandin :oops: )

Anndi!
Szép ez a fánk! Csak eltévedt, és nem ért ide!!!

Pattikám!
Köszönöm kérdésedet! Éjjel nem köhögtem, és úgy vettem észre kezd felszakadni. A hangom tök jó, simán énekelhetném a jég dupla whisky-vel.....
Jó cucc ez a drazsé!

7én kezdődik az EB! ;)

Kike!

Jól vagytok? Törpök?

Magdi!
Bátor volt az edződ!
Bár az én fodrászom is 27 hetes terhesen simán csinálja még a hajfestést, dauert és a napi 10-12 óra melót.

Hene!
C. Ronaldo? :D :D :D :D :D

A BK-t már kb. 5 éve nem láttam. Érdemes visszaszoknom?

Titikém!
Üdv a klubban! Jobbulást Neked!

Babukám!

Vegyél tantum verdét!!! ;)

Én nagyon szeretem a focit, minden sportot, amit értek (pl. a curlinget nem értem).
Alig várom, hogy kezdődjön az olimpia. Monstam is PociLacinak, hogy jól viselkedjen, mert anyu olimpia függő.
:roll:
20150601134430

Viki! Apukád nagyon ügyes volt, hogy ilyen sokat nyert! Én is örülök ha már az ára visszajön! Az olimpiát Én is szeretem! A Tantum Verde tényleg jó?
Vendég

Viki! A Tantum Verdéből melyiket vetted mert van oldat és paszilla!
Vendég

Nekem nagyon bejött a tantum. Főleg,hogy babásan is lehet enni. Kicsit lezsibbasztja a torkod.

Apukámra csak annyit mondott anyukám :D :D :D :D , hogy végre vmennyi lóvé visszajött abból, amit ráköltött.
20150601134430

A pasztillát. ;)
20150601134430

Látom van humora a családodnak! :D
Vendég

Igen, akad ;) :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Most lépek a bőrgyógyászhoz! Később leszek!

Addig is írjatok jó sokat! :D
Vendég

Babu!
Remélem a doki mond vmi tutit.

Nekem is fel kellene kerekedni TAJ kártya csrére, de nem visz rá a lélek.
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Öregem, hogy Ti még mennyit locsogtatok az este?! :shock:
De tök jó sztorikat olvastam, nagyokat kuncogtam már itt korán reggel. :D

Hasfeszülésem elmúlt, de az este Levi baba még olyat bökött oldalt valamimbe, hogy azt hittem menten bepisilok! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titanilla, nekünk sinupret ami mindenek felett jó köptető, még a férjem dohányos köhögését is képes feltépni. Van csepp és drazsé. Meg gyerekorvosunk ilyenkor nem javasolja a tejet, tejterméket, viszont sok folyadékot.

Látom alakul már az éjszakai élet. Na én meg hajnalban virrasztottam, 3kor ébredtem, ötig nem tudtam aludni. Ha előre tudom, legalább vasalok, így meg csak mérgelődtem. :lol:

potyka

Jó reggelt!

Lányok, tegnap igazán formában volt a pingvinklub :D annyit nevettem rajtatok :D

Patr, Viki, Titi (remélem, senkit nem hagytam ki), jobbulást nektek!

Köszönöm a pocak- és felsőgratulákat!

Azért jól informáltak vagytok ti fociból... mi lett a meccs vége? A második félidőben mentem el a gyerekkel aludni.
Apa bejelentette, hogy az EB-t együtt fogják nézni Otival. Mondtam, semmi gond, legalább nyugiban piheghetek felpakolt lábakkal. Azért azt megnézem, mennyire fogja hagyni a kisfiú Apát tévézni :wink:

Mit C. Ronaldo? Ilyen nyikhajok nem érdekelnek! Nekem az örök férfiszépség Raúl marad! Persze Casillas sem utolsó. Buffon meg az abszolút kedvencem, bár ő nem az a naptárba való alkat.

Viki, én is olimpiafüggő vagyok! És még mázlisták is leszünk, mert az etetésre hivatkozva bevackolhatjuk magunkat a tv elé a fotelbe :)

Lottón mi még sosem nyertünk, viszont Apa szokott sorsjegyezni lottózáskor, és általában visszanyeri a sorsjegy árát, olykor még a lottószelvényét is :)

Magdi, a bodzát én is imádom minden mennyiségben, Apukám nem győzi gyártan nekem a bodzás limonádékat :)

A méz+fokhagyma gyilkos egy dolog, utána rögtön enni kell, hogy ne marja szét az ember gyomrát, viszont nagyon hatásos, nekem mindig le szokta vinni a cuccost a torkomról (szerintem mandulákkal együtt...).

A dm-es olajnak mi a márkája? Alverde, az árnikás? Mert én azzal kenegetem a pocakomat 1-2 naponta, és majdnem fél évig elég volt egy üveg (most már persze gyorsabban fogy), ha gátra is használjátok, szerintem 5-6 gyerekre biztosan elég :wink: én nagyon szeretem.

Megyek, kicsit előkészülődöm a napra. Délután Otiék évzárója és anyák napi ünnepsége lesz, megpróbálom széppé varázsolni magam (hajmosás, borotva, szemöldök), aztán keresek vmi ünneplőt a gyereknek.
Nagyon várom már, biztos végig fogom bőgni az egészet...

Szép napot nektek, egyetek sok gyümölcsöt, és vigyázzatok a pocakokra! Aki meg már benne van a korban, az szüljön meg, mert türelmetlen vagyok :wink: ha már az én gyerekemre várnom kell, legalább a tieitekben hadd gyönyörködjek :)

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek!

Ma reggelre bebizonyosodott ami eddig is biztos volt:
ÚTÁLOM AZ ÉJSZAKÁKAT!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:
Kettőkor még fenn voltam, mert fájdogált a pocim alja. Már kezdtem örülni, hogy éjszaka riaszthatom a párom, de nem. Reggel olyan mocorgást csapott le ficánka, hogy azt hittem megbolondulok. Olyan mintha meg akarna fordulni, mert kényelmetlen neki a helyzet. Mióta felkeltem nem mozdult, úgyhogy délután az UH-n megkérdezem a dokit, hogy most mit lát, hogy fekszik.

Desviki, nem fikázom én a 4-est. Tudod milyen sokba kerül egy csomag popsitörlő! :wink:
Apud nagyon ügyi, most nekem is jól jött volna még a 200eFt is!

Kriszta, örülök hogy jobban!!!!!!!! :)

Sz.Andi, akkor ma neked is jó napod lesz! Dukkolok a sokmindenhez amin ma neked is keresztül kell menned! Nem megyünk együtt???????? Én 11-kor kezdem a Ctg-vel!

KépKép
hene

Bondikám!
Cassillas? Az is szemtelenül fiatal! Gigi Buffont mi is nagyon csípjük. ;)

Az MU győzött:

http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... vaban.html
20150601134430

Nálunk apa azt mondta, hogy azért nem semmi dolog foci EB-vel kezdeni az életet! :wink:
Mondtam legalább könnyen ki tudja majd számolni a gyerek mely években lesz EB és mikor VB! :wink:

KépKép
hene

Amúgy én nem szeretem a focit, így a focistákat sem nagyon ismerem, de aki mindig ott van az a Figo!
C.Ronaldoval csak apa húz állandóan!

Maradok a kézilabdánál ha sportról van szó! :)

KépKép
hene

Látom Csajok Ti is a mediterrán pasikat csípitek!!!

Elgurulok taj kártyázni. Írjatok sokat!
20150601134430

Sziasztok!
Babuli:jobbulást!

látom főleg focitéma van most soron-ahoz nem tudok hozzászólni,én nem szeretem.

Nekem ha fáj a torkom,a tantum verde nem használ semmit-sajna :? De most nem fáj :D

Ma jön a védőnő-mi a fenének? :roll: Csak a gondot csinálja az is nekem :? Már előre hallom mit fog mondani:Miért nem voltam még vérvételen,mikor megyek a dokihoz,és értem-e időpontot az UH-ra :roll: No mindegy,ez van-majd megpróbálok rásózni egy kishörit :lol: :lol:
Apa mondjuk aludni fog,mert éjszakás volt-pedig biztos be akar majd nézni,mivel a kis Dominik ott lessz velünk :roll: Na és szerintem a súlyomnak se fog örülni 83 kiló vagyok.

Kép
Kép
Kép
kike

Én csak kapkodom a fejemet, hogy miket írtok a védőnőkkel kapcsolatban. Én sem komálom az én 67 éves védőnőmet, sose szól, ha jön, váratlanul beállít, de nem cseszeget ilyen dolgokkal.
Amikor terhesgondozásra megyek mindig bejön velem a dokihoz, megbeszélik, hogy hányadik hétben járunk, és akkor milyen vizsgálatok vannak. Ott akkor megkapom a beutalókat, és mindent mondanak mikor hava kell mennem. Nem nekem kell ezeket tudnom, hanem nekik. Azért védőnők. Intézkedjenek!!!

KépKép
hene

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!

Én sem szeretem a focit, de az olimpiát várom! Kíváncsi leszek két gyerek mellett mennyit fogok belőle látni!

TEgnap este alig tudtam elaludni. Még éjfélkor nem aludtam, csak forgolódtam. Ráadásul apa is sokáig nézte a tvt. Tudok tv mellett aludni, de ilyenkor valamire rá kell fogni miért nem megy, úgyhogy alig vártam hogy kikapcsolja. És utána el is aludtam.

Tegnap jégkrémet ettem. Nem kellett volna. Ma megint kicsit fáj a torkom.

Unokatesómék eladták a motort, így sikerül nekik megvenni azt az autót, amit apa intéz nekik. Éljen! (nem kell többet fuvarozgatnom őket). Csak unokatesóm 15 éve nem vezetett. Az autó két hét múlva lesz meg, hát elég necces, hogy el tudok e menni vele gyakorolni. Más nem is nagyon van, akivel mehetne. Majd ott szülök a kocsiban! :lol: Ő úgy is szülésznő!

Ma arra készültem, hogy egész nap esni fog, erre süt a nap! Tök jó!

Nem tudom mit főzzek! Lehet átnézek a receptes topicba.

Kép
szly27

szisztok

csajok gyogyuljatok mert nem sokára jönnek a babyk.....

a focit utálom szerencsére apa se szereti.

tegnap biztos front volt mert én olyan szarul éreztem magam hogy csak

ma már jobb
kike hozzám is jön a védönö hozza a beutalot a laborba csak nekem 2 hetente kell menni -ugy érzem magam mint egy vérado
komolyan.
van gyulyáslevesem tegnaprol de mellé kéne még valami.
tegnap a lánykám volt szemészeten sajna romlott a szeme...de nem sokat.
ujabb kiadás uuuuuuuuuuuuu
ebböl a sok táppénzbol aztán lehet költekezni........
UTÁLOM A PÉNZES DOLGOKAT!!!!!!!!!!!!

hajat nekem is kell mosni.......azt se szeretem.

Képimg][/url]
Kép
ronix

holnap RAKOTT KARFIOL LESZ szly imádom
megcsinálnám ma is de a lányom is szereti és ö holnap jön haza

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok csajok!

Minden betegnek jobbulást,gyógyuljatok meg hamar!

Hene! Irány a szülőszoba mostmár,persze Sz.andival együtt!!!

Csilláról nincs hír?
Szegény már jó rég benntvan!

Én tegnap főzés után lefeküdtem aludni,aztán jött Apa,hammoltunk,ő is áradt volt,úgyhogy megint lefeküdtünk!
Estig aludtunk,féltem milyen éjszakám lesz!
Hát ahozt képest 2X voltam pisilni,viszont reggel majdnem sírvafakadtam annyira fájt a csípőm meg a vállam és minden egyes fordulásnál recseg-ropog!

Álmomban szültem,fürdettem,öltöztettem!
Egy kis vasgyúró volt Áron,legalább 4 kiló de inkább több!! :shock:
Ma kel vásárolnom,főzni,nem sokat leszek szerintem!
Mosnom is kéne,de nincs értelme,úgysem szárad ebben a faxa időben!

Ahogy közeleg az idő egyre többet gondolok rá,hogy hogy fog hiányozni,hogy nem lesz már pocakom,vagyis biztos lesz,de már nem lesz benne senki! :roll:
Apa meg mondja,hogy dehát végre itt lesz kinnt,de amennyit szenvedtem és nyögtem végig a terhesség alatt azért annyira jó volt!!!!!!!!! Vagyis még mindig jó csak már kevés ideig!
Szóval értitek! :wink:

WERA??????????? Téged is elkapott a depihullám vagy hol vagy????
Láttalak ám!!

Kép

Kép
ibm

A gulyásleves mellé egy kis palacsinta???????????

Nem is meséltem, apa nem nagyon szokott álmodni, de tegnap azzal jött hogy azt álmodta a mi kicsifiunk 3800g-mal és 56cm-rel születt! Felírtam a naptárba az adatokat. Hát kíváncsi leszek! :wink:

KépKép
hene

Ibm, azért ne vidd túlzásba. Nem kell mindent egyszerre megcsinálni!

KépKép
hene

Sziasztok!

Amikám - itt vagyok és kivételesen nem is vagyok depi (de korán van, még lehetek! :lol: :wink: ) csak majdnem 1 órája olvasom vissza a tegnapi dolgokat.

Most minden izmomat összekapta a görcs, úgyhogy kicsit ledőlök, de nemsokára jövök és írok sokat-sokat! :)
Vendég

Hene! Pont azért nem leszek sokat,mert már csak apránként mennek a dolgok! :lol:

Én is palacsintára gondoltam meg zöldséglevesre!
Apának nem mondtam a palacsintát,mert a múltkor is odaégett az összes!
Meglátjuk!
A mosás tuti kimarad,mert itt olyan borús idő van,nincs értelme kiteregetni!
Azért meg minek,hogy napokig kinnt lógjon! :lol:
Ezt megúsztam..... :roll:

Wera! ok. értettem!
Örülök!
elvonszolom maga a boltba aztán benézek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Csajok, nagyon elemetekben voltatok este! :lol:
Hene, Andi drukk a a dokihoz, UH-hoz, NST-hez!!!
Titi jobbulást!
Babuli neked is jobbulást!

A párom ma itthonról dolgozik. Vagyis tv-zik és közben bűvöli a laptopot. Szerintem benézek én is a receptesbe ötletért.

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Hála az esti csevejnek, jól el is aludtam reggel! :lol:

Éppen, hogy beértünk nyolcra a suliba! De már nem sok van hátra hál istennek.
Ma délelőtt elmegyek egy DM-be és beszerzem a kórházi csomagba a dolgokat! Még semmit nem raktam össze, semmit nem vettem. Elvileg még nem sürgős, de azért megnyugtató lenne, ha már össze lennék csomagolva.
Mi még a hazahozós rucit sem választottuk ki. Majd ha kimosok mindent, akkor kiválasztunk valami szépet!
Drukk mindenkinek a dokihoz.

Majd jövök.

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?