A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ez még lemaradt:

Szorítok neked és gondolok rád!!!!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt!
megint ilyen híreket látok :shock:
Lehet,hogy lesz még egy baba?
Azhért én drukkolok krisztának,hogy még maradjon egy kicsit...persze csak ha minden rendben,kis idő még kell :wink:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:10-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:11-kor.
pironya

Jó reggelt! Kriszta, mi újság?

Én nem sokat aludtam, de nem fájtam, egyszerűen nem bírtam :(
Tegnap voltam ctg-n, voltak 60-as 80-as összehúzódásaim, olyankor a baba szívhangja 160-70 volt. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Viszont mondtam a vizesedést, megnézte a lábamat és azt mondta, ez tényleg durva és ugye estére még csúnyább.
Hétfőn kell megint Ctg-re mennem, akkor megvizsgál.

Kép

Kép
[/url]
stella40

jó reggelt. én már reggelizek... igaz hogy az ágyban, de fél7 óta ébren vagyok. ;)

Kriszta, Stella még mindig május van... csak szólok. ;)

láttátok tegnap a szépségkirálynö választást? hát komolyan.. ha kimegyek a boltig, már akkor szebb nőkkel találkozom... :roll:

mia_snow

Jó reggelt!

Kriszta: hogy vagy?????

Én éjjel felébredtem egyszer, és nagyon fájt a pocim, de vissza aludtam egyből!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Itt vagyok, tegnap NST-n voltam én is, minden oké...megint hányásos vírus tarol nálunk, most a legnagyobb lányom vacakol, de úgy tűnik hamar túl lesz rajta...szerintem rajtam is kijött csak én nehezen hányok...helyette szenvedek...tegnap egész nap alig ettem...jó kis keményedéseket okozott a gyomorpanaszom...de már estére jobban lettem.

Hétfőn lehet hogy be kell majd feküdnöm, de még nem biztos, ha kapok haladékot akkor még leszek...ha nem, akkor eltűnök.

Kriszta ne hergeld magad...nyugi, és lazítás.

Nem tudom már ki kérdezte...de akárhanyadik gyerek akkor se lehet előre tudni mikor és hogyan indul a szülés. Nekem első gyerekem 38. hétre burokrepedés után hamar született. Ehhez képest Juli és Zsigi simán kihúzta a végéig...pedig arra számítttam majd ugyanúgy lesz mint először.

Üdv

Dana

Kép
danaaia

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:22-kor.
hékás

Dana 40.hét :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Menj szülni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Én is fél 7-től fent vagyok,de csak most másztam ki az ágyból.

Kriszta írj mi van veled!

Csiriék is mennek haza lassan,nem?

Márti jól bírja,még biztos semmi.

Kép
melike

Piri csak azt a tuti,hogy jövő hét utáni héten de a napot nem fixáltuk még asszem kedd-szerda vagy csütörtök
Vendég

Tényleg Dana,téged már "elengedünk". :lol: Nem kell visszatartanod,időben vagy.

Kép
melike

Ja márti nekem is írt tegnap,még egyenlőre nincs változás,de nem jön haza biztos ami biztos...
Vendég

Köszi lányok....én mennék...de a babám nem mutatja semmi jelét, hogy kedve lenne kicsúszni végre..
Becsszó nem tartom vissza :D

Pussz

Dana

Kép
danaaia

Ja és vasárnap van Julikám szülinapja hát azon már inkább még itthon lennék ha már eddig nem történt semmi, aztán mindent bele :D

Dana

Kép
danaaia

Na,jó vasárnapig még maradhatsz,Dana. :lol:

Kép
melike

Jó reggelt!

Dana:
én kérdeztem a 2. esetleg 3. gyerek várható születését. Nem dobódtam fel a válaszodtól, úgy reménykedem, hogy törpilla hamarabb születik meg, valahogy szeretném kihagyni most a 4 kg fölötti baba megszülését.
Tényleg nagyon a finisben vagy, de azért túlhordani gondolom te sem szeretnéd már? :wink:

Kriszta:
most pihened ki az éjszaka fáradalmait, vagy inkább bementetek a kórházba?

Ahogy olvasom mindenkinek van valamilyen fájása, hát keményen irigykedem, nálam nyugalom van a köbön. Törpilla nagyon jól érzi magát idebent.

Kép

Kép
éca

Nálam is nyugalom van...........

Stella!!
Hétfőn CTG???????Én is hétfőn 9.30-ra megyek!! Te,hányra? Tali???

Kép
orsitigris

Szia Orsi, már csak délre volt időpont :( Te már akkor rég kész leszel. De lehet egyszerre szülünk :) Én már nagyon szülnék, olyan rozzant vagyok, meg depis, nem bírok menni normálisan, szóval KO.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Én is el vagyok,nincs fájás semmi,de már szülnék.Nyűgös vagyok,az éjszaka sem olyan már.

Tegnap vettem még Máténak egy sárga,macis,nyári takarót.
Meg kipróbálásra a Lidl-ből pelust.
Ma még ki kéne fertőtleníteni egy-két dolgot és kész minden.

Kép
melike

Csajok,ha fertőtlenítve van a cumisüveg vagy bármi mikor kell újra?Persze most,hogy még nem használjuk gondolom ráér használat után,de ha már használjuk,akkor minden nap?

Kép
melike

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:37-kor.
Vendég

Krisztáról még mindig semmi hír?

Úgy látom mindenkinek egyre pocsékabb az éjszakája, nekünk is, a csípőm szétment és állandóan zsibbad, a gátam feszít, már a térdeim is fájnak :shock: hogy ez vajon mitől lehet.

Orsi - tőled kérdeztem korábban, hogy neked a nyákdugó vizsgálat után ment el vagy spontán?

Mindjárt indulok a patikába újabb vasadagért, már nem tudom hányadik 100-as csomag fogy el, nagyüzemi felhasználóvá váltam.... :wink:

Királynő - no comment...... Amikor beszélniük kellett, komolyan nézni nem bírtam, annyira égő volt. :cry:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép

egy ilyen nyűgös éjszakát... Csak jobb lehet ma.
Csalánkiütéseim lettek... lehetséges, hogy a túl sok tejtől? :?:
csipisz

Na végre itt vagy! Lehet együtt szülünk, az érdekes és vicces lesz, de most komolyan, örülök, hogy jól vagytok! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én úgy gondolom a fertőtlenítésnél inkább a tejjel érintkező dolgok a lényegesek, így én azt minden használat után kifőzöm/fertőtlenítem majd, mert ugye a cumisüvegben maradt tejmaradványok miatt lényeges az egész, hogy ne szaporodjanak a bacik, a cumi ha leesik megmosom és kész, szerintem ez nem a porról szól, persze azt is lemosom majd...vagy kifőzöm azt is ha éppen a cumisüveget is főzöm. Nemtom, más tapasztalat mamik hogy csinálták...?

Manka

Kép

Kép
mankabi

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:37-kor.
Vendég

Zoló nem igazán mutat hajlandóságot.... Bár most már felfelé rúg és nem oldalra, talán pozíciót vett fel? nem írtad mi volt a dokinál. Méhszáj, ctg? Jövő hétre még visszavár?

Egyébként furcsa lenne, ahogy a doki és a szülésznő szaladgál kettőnk között... :wink: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:38-kor.
Vendég

De jó nektek,hogy találkoztok ...kár ,hogy a sotéra senki nem jár rajtam kívül :(
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:39-kor.
Vendég

Manka!

Vizsgálat után ment el a nyákdugóm.(hétfőn lesz 2 hete).Tök vicces,nem????? :roll: Már rég szülnöm kéne... :roll: :wink:

Kép
orsitigris

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:39-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:40-kor.
Vendég

Örülök, hogy meg van a lelet! :lol: A 36. héten engem sem vizsgált, csak most.

Orsi - én is a vizsgálat után vérezgettem, mondta is doki, hogy előfordulhat, de azért kérdeztem tőled mert, olyan furcsa volt, hogy szerintem az nem csak vér volt, hanem nyákdugó is. :shock: Két hete? Akkor az tényleg nem mérvadó, gondolom te sem bánnád már ha mennétek szülni...

Neomagnolt patikában tudok venni?

Manka

Kép

Kép
mankabi

3 évesen számítógépet használnak a mai gyerekek? Én nagyon le vagyok maradva.........

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csajok!
UNATKOZOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti nem????
Komolyan mondom, már inkább vissza mennék dolgozni :roll: :roll:
bszilvi25

Szilvi, dolgozni? nemá... inkább vasalj. vagy végül megcsináltad tegnap? :)

Csipisz: csalánkiütés? az milyen, nekem még sosem volt. lehet hogy nekem is az van? icipici apró pöttyök a pocakom felső részén és enyhén viszket. nem piros meg semmi, és csak pár darab van. 5-6.

mia_snow

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:40-kor.
Vendég

ja, és a homeos bogyok:
nekem a 32. héttől kell szednem caulophyllum 15ch, cimicifuga 15ch, pulsatilla 15ch, arnica montana 15ch és sepia 9ch-t. caulo-t minden reggel, a többit esténként felváltva, egyik nap egyik másik nap a következő... a hatások már itt le lettek írva sztem.

szüléshez meg ezeket kellett megvennem: pulsatilla 9ch, caulophyllum 9ch, staphisagria 9ch, gelsemium 30ch. na hogy ezeket mikor-hogyan kell elkezdenem szedni még fogalmam sincs, a dokim azt mondta egyelőre, hogy szerezzem be őket.

amúgy ha jól tudom nem javasolt csak úgy magunktól elkezdeni, mert a vajúdás közben olyan hatásai lehetnek (amik nem rosszak!!), amikről jó, ha tud a szülésznő, a doki.

mia_snow

mia:
biztos jók ezek a homeobogyók, csak azt nem tudom, mikor elkezdődik a vajúdásod és egyre erősödnek majd a fájások mikor lesz neked időd arra, hogy ezeket a gyógyszereket bevedd?! Lesz neked annyi más bajod minthogy azzal foglalkozz hogy mikor melyiket kell bevenned, pláne ha elég gyors szülésed lesz!

Kép

Kép
éca

éca én is így gondolom, mondtam is a dokimnak hogy oké hogy a 32. héttől beszedem ezeket, de szülés KÖZBEN??? azt mondta ne aggódjak. :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:23-kor.
hékás

hékás: ja, hacsak nem szaladgál ki izgalmában 2 percenként rágyújtani. :lol:

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:23-kor.
hékás

hehe, nálunk a hétfői derrick (duna tv talán) ami mindennél fontosabb. szóval kérek drukkot hogy ne hétfői napon szüljünk. :D

mia_snow

Szülés közben a férjem kezét el se engedtem, nekem Ő volt a legnagyobb segítség. Ki is akadtam volna ha kirohangált volna cigizni.:) Nem is igazán emlékszem mi történt azalatt az 5 óra alatt, míg megszületett Milán. Állítólag a szülésznőm is sokat segített, de nem nagyon emlékszem, csak arra, hogy mikor ráültetett a vajúdó labdára akkor fájt a legjobban és az jutott az eszembe, ki az a bolond nő aki szülés közben már azt mondja jöhet a következő gyerek!?? :)

Kép

Kép
éca

xxx
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?