A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nem is bánnám, ha megérne az a méhlepény, még a jövőheti nagy meleg előtt. Án városban is kivírom a 40 fokot, de mióta kismami vagyok ezt a meleget nem bírom ami most volt a napokban. :(

KépKép
hene

Na, erre majd még tényleg visszatérünk!

Hene, én is így vagyok. Eddig nagyon fázós voltam, most meg 22fokban már izzadok! :shock:
Valahol kéne találnom olyan kismamafelsőt, ami olyan spagettipántos. Futólag láttam egy kismamit ilyenben. Ha valaki tudja hol lehet kapni, lécces help!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én a melegtől csak a lábdagadás miatt félek! Jó tudom hogy vele jár, meg semmi gáz, de olyan rossz érzés!

Kép
szly27

jó reggelt koránkelők :D
én lépek takarítgatni, mert ma családlátogatás lesz, Lili osztályfönöke jön, csak tudnám minek :evil: , ehhez én hulla vagyok, amúgy se vagyok mostanság jó társaság és az embereket se szeretem egy ideje :twisted:
hozza a naplót, hogy esetleg kell e valamiből a gyereknek javítania :twisted: , szerintetek mikor javíthatna bárki is, mikor mindjárt vége az iskolának?????? :twisted:

Kép
Kép
h. szilvi

http://www.kismamaruha.hu/felsok_ruhak
http://www.mammola.hu/aruhaz/category.php?id=12

Kriszta ezt a kettőt találtam, igaz nem olcsó egyik sem!
A mammola felsői nekem nagyon tetszenek! :)

KépKép
hene

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Örülök, h jó éjszakátok volt, én is csatlakozom! :)
Csak ez a reggeli, hányinger és hányás,már nagyon unom! :cry:

Ma én se főzök, van mit enni egy kicsit a lakást kéne helyrerázni!
bencuri

Szilvi, nem irígyellek! Kitartás, és ne pakolj nagyon, ha nem tudja megérteni a helyzetet, hogy neked most nem a takarítás és tanárfogadás az életcélod, hogy is szokták mondani a lányok: Mondjon le! :)

KépKép
hene

annyira nincsennek megelégedve a munkájával hogy jövöre nem kap osztályt, csak napközis tanár lehet

Kép
Kép
h. szilvi

Amúgy ma még nekem is volna kedvem egy kis takarításhoz, de nem merek nekiállni nehogy ebben a két napban kelljen elindulni a kórházba! :?

KépKép
hene

Szilvi, akkor tényleg mondjon le! :lol:

KépKép
hene

már attól visszadurran a lábam hogy itt ülök 5 percet :twisted: , a fene ezeket a tanárokat itt heléyben, 4 év alatt most jut eszébe családot látogatni, nevetséges :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

Bencuri! Te még mindig hánysz reggelente! Te szegény!

Szilvi! Én is pedgógus vagyok! :evil:
Na jó csak vicceltem! Nem haragszom. :wink:

Kép
szly27

Egyébként tényleg padagógus vagyok! És én sem szeretek családot látogatni. Pláne akkor nem látom értelmét, ha jövőre már nem az én osztályom lesz. Erre a három hétre már én sem értem mit akar.

Kép
szly27

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Nálunk végre süt a nap!!!
Ugye nem maradtam le semmiről?
(még nem olvastam vissza... :oops: )

Ma itthon van mindenki, sajna most sem nagyon leszek, de azért majd bekukkantok, meg még vissza is olvasok!

Először is Ági!

Ma reggel a postás ébresztett, már ide is ért a csomag!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Millió köszönet érte!
Várom a szlaszámot!

A mozi tegnap szuper volt! Nagyon jó film.
Bár már értem, a kritikusok miért húzták le: nem voltak benne sem b..ik, sem szex.
Olyan Indiana Jones-os volt.
Csak nagyon elfáradtam. Azt hittem, megszülök, de szerencsére itt vagyok. Ha tegnap nem nyílt tovább a méhszájam, akkor már nem is fog... :roll:
Az éjjel arra ébredtem, hogy Emma teljesen keresztben van a hasamban. Már reménykedtem, hogy hátha, de nem... Egyértelműen éreztem reggel a buksiját a bordáimnál. Nem értem, hogy lehet neki kényelmes ennyire összegömbölyödve... :shock:
Tegnap pedig visszatért már azt hittem elfelejtett rossze szokásához, hogy a méhszájamon ugrabugrál.
Kellemetlen volt... Ha kijön ezért még számolunk... :roll: :wink:
Vendég

nem rég derült ki hogy nincsennek megelégedve a munkájával, mert a gyerekeknek nem tanította meg a matekot, nem tudnak osztani, nem tudják a mélrtékátváltást stb, gondolhatjátok, mi szülök meg mikor kérdeztük azt mondta mindenki mindent tud, semmi bbaj, még a mostani matek tanár se volt képes írni az üzenőbe hogy legyen szivesek ezt meg azt gyakorolni a gyerekkel :( nálunk ilyen nem volt régen

Kép
Kép
h. szilvi

Szly-sajna visszajött egy jó hónapja, megint reggelente! De Bencével végighánytam mind a 9 hónapot és nem csak reggel! :oops: :( Már bocsi h igy részletezem! :oops:
bencuri

Marcsi még nincs babánk! :)
bencuri

Hene! Ezeg tényleg jók! A kismamaruhásak valahogy jobban tetszenek! Áruk tényleg nem semmi! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bencuri! Sajnállak! Nem lehet valami kellemes!

Marcsi! Ott süt a nap! :twisted: Itt tiszta borús idő van! Mindjárt esik!

Szilvi! Jó hogy így év végére kiderül, hogy nincsenek vele megelégedve! Hamarabb is kitalálhatták volna!

Kép
szly27

a mi falunk már csak ilyen, nevetséges!! :(

Kép
Kép
h. szilvi

Hahó!

Megjöttem a piacról... és már megint nem volt nálam a tárcám... és már megint a zöldségesemnél derült ki :) mondta is, hogy a múltkor már csodálkozott, hogy csak úgy simán fizetek :D szerencsére Anyuék is mennek ma, így rájuk bíztam, hogy fizessék ki az adagomat.

Ezen a gyes-témán iszonyúan felhúztam magam, szerencsére mire végigolvastalak benneteket, lehiggadtam. Egyetértek veletek.

Wera, kívánom, hogy az idilli álmod valóra váljon! Kíváncsi vagyok, Nóri hasonlítani fog-e az álombéli Nórira.

Kriszta, a héten végigböngésztem egy pár boltot, és a H&M-ben meg a New yorkerben láttam olyan pántos tunikákat, amik ciciben gumisak (de felvéve meglepően jól mutattak), aztán jól kibővülnek. 3-4 ezer körül vannak.

Bencuri, tarts ki!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Nem akarok senkit hergelni, de itt is hétágra süt a nap!

Olyan álmos vagyok, vissza kéne feküdni, de nem merek, mert mennem kell dolgozni, és félek, hogy nem térek magamhoz! :cry:

Kép
Kép
patr

Dodó, ha ráérsz, feldobod majd a túrótorta receptjét? Köszi!

Ja, talán Magdi írta, hogy az IKEA-ban vannak mintás pamutkendők. Tesóm tegnap vett, és tényleg jó minőségűek. Köszönjük az ötletet!

Kép
Kép
bondi

Hányinger??? Jaj az nagyon rossz lehet! Én alig bírtam a 14. hétig is. Igaz legalább akkoriban még fogytam és nem dagadtam mint egy....
A múlt hét kedden mondta a doki, hogy már csak 2 kg-t hízzak. Hát ma ráálltam a mérlegre és az egyik már meg is van. Nem fog menni..........
Mit csináljak ha nagyon éhes vagyok????????????
Aki nem hízott, az hogy csinálja???? Diétázik????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 20:58-kor.
Vendég

akkoriban
Vendég

Vidokata, eddig mennyit híztál hogy adokid ezt mondta??
Mennyiről indultál és most mennyi vagy?

KépKép
hene

72-ről indultam és most 83 vagyok! (de az első hetekben lefogytam 69-re.
Vendég

Csak sajnos érzem, hogy ennek nagyrésze háj! Úszógumi, combika, popó de ahasamon is van egy megfogható réteg. :( :( Víz szerencsére vagy nem de szerintem egy dl sincs ebből!
Vendég

Én nem értem azeket az orvosokat. Ha nincs baja a kismamának, nem cukros vagy ilyesmi, akkor miért kell ezt csinálni. Én 29 hetesen 18,5 kg-mal voltam több, mint amiről indultam. Tegnap 81kg-ot mértek. :shock:

KépKép
hene

Ibm! A krémet a bőrgyógyász írta fel! Kutyulos de jó! Bőrpuhító! Az Én hasam már annyira szétvan repedve, hogy sebes!

Szkagi! Még nem költöztünk és a macska is ott van!

Bocs csajok de nagyon szarul vagyok úgyhogy egy pár napig nem leszek! Tegnap lázam volt nagyon féltem ,hogy Szabinak nehogy baja legyen! Most megyek lefekszem! Ha jobban leszek jövök ígérem!

Mindenki vigyázzon Magára és a Babucikra!
Vendég

Na látod te te azért sokkal kevesebbről indultál! Képzeld el ha én a 70 kg-ra hízok majd 20-30kg-ot??!!! Meg nekem nagon jó ki szervezetem van. Háborúban, éhinségben én élnék túl mindenkit. Jól tudok tartalékolni és utánna is beosztani. Nagyon nagyon nehezen tudtam eddig is lefogyni. És sajnos az előző terhességgemmel feküdni kellett és így lettem 72, szóval a maximumról kezdtem az újy terhességet ez nem volt ideális sajnos!
Vendég

Babu: jobbulást! Vigyázz nagyon magatokra!
Vendég

Babuli, pihenj sokat és jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

én 73-ról indultam és tartok 88-nál :oops: :? :)

Kép
Kép
h. szilvi

Babuli! Pihizzél! Remélem hamar elmúlik!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera :D
Én is azt álmodtam, hogy szülök 8)
De elég bizarr volt, mert kijött az orvosom házhoz, kínálgattam kávával, teával. Az egész család itt volt. A sok ember jelenlététől persze a fájások leálltak. Mondtam a dokinak, hogy én nem tudok így vajúdni, hogy ennyien vannak körülöttem... :roll: Aztán mondta, hogy megvizsgál, feküdjek fel az étkezőasztalra :shock: Na, ekkor felébredtem :lol:

Hene :D
Remélem, a nagy meleg előtt megszülsz! Hamár úgyis annyira várod, és érett Gergő. De ahogy Potyka mondta, ez nem a mi döntésünk. Persze álmodozni lehet :wink:

Hú, rengeteg a dolgom, megyek is, de rajtatok tartom a szemem!!! Tényleg Hene! Kivel üzensz, ha örömhír van?

Véda
Vendég

sziasztok csajok

hát én az éjjel majdnem jöttem és irtam hogy elmegyünk a korházba
egész éjjel görcsöltem,
még mindig ágyban vagyok és görcsölök.
megettem egy csomo mg6-ot-de eddig semmi.
huzom még délig ha nem mulik felhivom a dokit
az a büdös nagy helyzet hogy tudom ha bemegyek nem enged ki már
na mindegy

a gyesröl annyit hogy épn vissza megyek elöbb ugy terveztem ha 3-4honapos lesz
nekem annyibol jobb hogy kötetlen a munkaidöm
vigyázzatok magatokra nagyon
ma már lehet nem jövök ha nem fogok görcsölni akkor holnap tali

Képimg][/url]
Kép
ronix

Babuli, nagyon vigyázz magatokra!
Azt tudod, ugye, hogy a lázat mindenképpen csillapítani kell!!

Kép
Kép
patr

Ronix, te is vigyázz magadra, jelentkezz majd!
Hátha nem kell befeküdnöd.

Wera :lol: én viszont azt álmodtam, hogy ti szültök. :lol: Állandóan csak azt olvastam, hogy már megint valaki szült! Csak én nem. :lol: Szerencsére én is felébredtem.

Kép
Kép
patr

Bondi, mostmár csak 1 hónap az kibírom és lehet, h elmúlik! Álmodik a nyomor! 8)

Babu, vigyázz magadtokra és feküdj sokat!

Roxin, remélem semmi komoly, te is vigyázz magatokra!

Véda, nem egy szép álom már bocsi! :wink: utána tudtál aludni?
bencuri

Ja fürdőszoba, wc kész! Remélem apa hamar hazaér és leviszi a lomtalanitásra váró cucokat! szegény nem irigyelem gyalog le-fel!

És alig várom Bence ágyikóját azért is apa megy,csak h ne unatkozon Szegény! :)
bencuri

Jaj: Ronix: legyél jobban!
Vendég

Csak egy percre jöttem ide és a leves meg persze kifutott! :( :(
Vendég

Én 72-ről indultam és most 78! :)
bencuri

Babuli! Jobbulást!

Bencuri! Remélemkönnyen megy majd az átszokatás az új ágyikóba! Bence egyedül alszik el, vagy altatod valahogy?
Nekünk szerencsére könnyen ment.

Konyha csilli- villi! Bár pár 22-es lábnyom tuti van, mert Rolkó most szaladt ki, pedig még nem száradt fel!

Ronix! Remélem elmúlnak ezek a görcsök! Még azért jó lenne itthon lenned! Szólj, hogy mi újság!

Én most járok +16 kg-nál és senki sem szólt még rá egy rossz szót sem. Rolinál +14-el szülni mentem és annak egy része víz volt.

Kép
szly27

Bencuri, tök jó, hogy ilyen keveset híztál! Ügyi vagy.
Csak csendben jegyzem meg, hogy azért én nem cserélném el a hányingert a kilóimra. :oops: :shock:

Kép
Kép
patr

Vidokata! Nyugi, nekem a net miatt min. két naponta kifut valami!

Kép
szly27

Gyerekesek!
Mentek valahova Bp-n vagy környékén gyereknapozni vasárnap? Nekünk megint sok gyerekünk lesz a hétvégén, illetve már ma du-tól, ki kéne valami jó programot találni, de olyat, ahol nekem már nem kell sokat gyalogolni.

Kép
Kép
patr

Véda, igen tudom, hogy Gergő dönt, de szombat délután azért lehet hogy megmászom egy párszor a 3. emeletet a biztonság kedvéért/kedvéjért! (melyik a helyes?)
Megvan a telefonos lista, ahol nagyon sok telszám van. :?
Azt hiszem T.maria lesz a befutó!!! Ha jól emlékszem azért ő nincs olyan közel hozzám, mint pl Sz.Andi. :wink:

KépKép
hene

Sziasztok!

2 óra visszaolvasás. Esténként nem nagyon megy, párocska igényli, hogy beszélgessünk és ne a számítógép előtt üldögéljek.

Szerdán babáztam a barátnőmékkel Agárdon, 7 hónapos a kisfia és nagyon- nagyon édes! Állandóan jár a szája, édes babanyelven...
( Véda- ő is Csabó)

Tegnap meg barátnővel ebéd, háziorvos, tesóknak ajándékvásárlás. Képzeljétek a kisebb ikerpártesóimnak most volt a szülinapja, nagypapámnak a 89. is nemrég és az ikertesóm meg Júlia, ugyhogy tegnap a névnapja. És ezt mind együtt ünnepeljük holnap!:)

Aprópó szokott valaki gyümölcsös tiramisut csinálni ( epres?). Én csinálom a desszertet, erre gondoltam, de a neten talált recept nem szimpi....

Képzeljétek férjecskémnek főztem babaleves ( én nem vagyok oda érte) és annyira jól sikerült, hogy azóta künyhatündérkének hív. Olyan édes, ugy értékeli ezeket a dolgokat...:)

Kriszta
! Nagyon szép a festményed! Én a Manu Artban vettem nagyon olcsó kisamamfelsőket.( 1-2 ezer) Mondjuk Tatabányáról macerás gondolom. ...

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?