Sziasztok!
Adri - nagyon sajnálom ezt a vérzés-barnázás dolgot, nagyon gáz, nem is értem, mitől lehetett, de a dokik hogy-hogy nem tudják megmondani? Megsértett valamit belül esetleg vagy mi? Feküdj sokat, amennyit csak tudsz, minden rendben lesz!!!
Amúgy mi nem is szexelünk egyáltalán, én nem is kívánom és nem is akarom, hogy valami legyen, tudom, hogy azt mondják, nem lehet gond belőle, de itt van pont egy eset, Adrié ugye, amikor mégiscsak lehet gond
Ábel, boldog Születésnapooooot!!!!
Marek - én fura mód nem parázok a szüléstől, valahogy már azt mondom, jó lenne ott tartani, mert nekem nem volt túl jó ez a pár hónap, először a sok hányinger, rosszullét, aztán a vérzés-barnázás, sok fekvés, most érzem jobban magam talán.
Engem nem zavar ha vágják a gátat, jobb, mintha szétreped az egész!
A beöntés az Uzsokiban alapból van, a borotválás is, szerintem jobb is ha adnak, ha meg kijön egy kis kaki, nem hiszem, hogy gáz, persze az ember nem szeretne más előtt bekakilni, de a szülés egy egyedi eset, nem lesz ciki, sőt, szerintem észre se veszi az ember, hogy mi jött ki!
Ancsa - elmúlt már a hasfájásod?
Képzeljétek, nekem tegnap este jött elő alul, középen-alul jobb oldalon egy szúró érzés, nyilalásszerű valami, nem mindig, csak néha, ha olyan pozitúrában vagyok. Lehet, hogy a baba nyomja valamimet???

Mert már ugye van vagy 15 cm, simán ráfeküdhetett valamire, még most is fáj, kicsit parázok szokás szerint
Majd még jövök, megpróbálok kicsit mozogni, hátha tényleg a baba nyom és talán tovaúszik