A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi, egy ilyen éjszaka után én biztos csak az evésre és az alvásra tudnék gondolni! Pihenj sokat, és ha van valami azért jelentkezz! Ha már a csomagról volt szó!!! :wink: :)

KépKép
hene

En is itt'

Most csak legkisebb tesom van itthon, de neki tanulnia kell, meg apa, de o odakinn barkacsol. Igy tokre raerek.
Igazibol nincs is mit csinalnom:(

Sajna jo ido nincs... De majd olvsgatok idebenn. VAgy nem tom!

Mindenkinek szep napot!
Végig olvastam am az irtakat, de sajna igy nagy hirtelen nem tudok reagálni a dolgokra.
Jajj de furi hogy itt magyar a billentyűzet, ezzel most méginkább nem tudok írni, úgy megszoktam az angolt...
Vendég

hene: tiszta izgi amit a vonalzód mutat:)
Vendég

Sziasztok!
Hene:nem semmi,nem sokára babázhatsz :lol: Megy a drukk előre is :wink:

Itt szép idő van,süt a nap,és nem fúj a szél.
Visszaolvasok kicsit.

Kép
Kép
Kép
kike

én egyáltalan nem tudok helyesen írni:( Sohan em is tudtam, pl az érettségin azzal a hírrel fogadott a tanárom a helyesírása a fogalmazásomnak minősíthetetlen.
De szerencsére, mivel maga a fogalmazás az évfolyam legjobbja volt, és nem lehet az irodalom és nyelvtan közt 2 jegynél nagyobb különbség így ráírta a 3mast és a kutya sem nézte a bizottságból.
Sajna azóta sem tudok helyesen írni, de mentségemre syóljon, hogy dislexiás vagyok :oops:
Vendég

Anyjuk, nálam is kezdi felborzolni a napokat az egyre csökkenő napok száma! Cantit lehet vágni!!!! :wink:

KépKép
hene

Sziasztok!

Hát ma én is kemény 5-ig aludtam, nem ment tovább. ( akkor keltem 3x pisilni). A kisasszony is felébredt, ugyhogy közösen forgolódtunk, utána feladtuk és legalább apát hagytuk.(meg a hátam is fájdogál mostanában sajna ismét...) Mondjuk nem volt rossz mert pakolgattam kicsit a másik szobában, meg olvastam. Képzeljétek már egy csomó ruhám van 6 hónapos kor után is!!!

Wera! Sajnálom az éjszakát, nekem ilyen kriminális azért nem szokott lenni...Csak mint Henenek, 1-2 óra fent...

Andi! Örülök, hogy jól érezted magad!

Kata! Tegnap a Rékáékkal sétáltam a Margitszigeten és olyan édes Blanka! Jó szórakozást ma!

Kriszti
! Gratula!

Muffin
! Örülök, hogy hallunk Rólad!

Patr! De jó Nektek! Érezd jól magad ( Olyan rendesen vagytok, hogy mindig igy bevállaljátok ezt a sok gyereket!)

Ma nálunk is családi banzáj- négyes ünnep! Voltam a piacon, úgy élvezek oda kimenni!!! Epres tiramisu tuti lett! :):):)

Mindanyiotoknak szép napot!!!

Kép
andkata

Hene! Hajrá!!! Ma este már lehet menni, nem???

Kép
andkata

Igen, akár mehetünk is. Ma éjszakás a szülésznőm!! 8)

KépKép
hene

Sziasztok!

Megvagyok,minden oké!!!
A derekam jelenleg nem fáj,Áron babám csuklik!
:lol:
Kicsit ma is lightosabb,de azt mondják ez a vége felé már ilyen!

Többiek???
Nektek is????
Néha azért biztos begurul,hogy akkor is megmutatja,hogy elfér,mert idpnként meg olyanokat produkál!
Kis cukipofa!!! :lol:

Sz.andi! Örülök,hogy jól érezted magad a bulin,van mit kipihenni!
Kórházi csomag??????????
Még nincs kész??????
Ne idegelj!!!!
Azonnal tessék összepakolni!
Bár tudom a szomszédban van a kórház,miért is izgulnál! :wink:

Hene! Nagyon irigylem azt a 9.-es számot ám!
Na meg a mai programodat!!!
Ebéd!!!!!!!! De mennék én is!!!!
Jó szórakozást!

Wera! Jó sétát Apával! Biztos nagyon fáradt volt azért nem ébredt fel,tudta ő,hogy nem kell még menni,akkor ugrani fog!! :lol:

Kriszti! Üdv. a 30-sok között!
Sajnálom a gyümis programodat! :cry:
Én egyszer májkrémmel jártam így,pedig nem is voltam terhes!!!
Megették előlem!!!!!!
Sírtam és nagyon dühös voltam!!!

Szép napot mindenkinek!

Majd még benézek!
Egész jó idő van,remélem marad is!!

Kép

Kép
ibm

szisztok

itt vagyok szerencsére nem kellett elmenni
tegnap nagyon görcsöltem azt hittem leszedem a falat.
de éjszakára jobb lett-
most is nagyon kemény a hasam de legalább nem fáj......
ma is sokat fogok feküdni.

vigyázzatok magatokra
ugy irigylem azt aki 36.hét után van akkor már nem aggodnék semmin

azt hiszem beteg leszek kezd fájni a torkom

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!
Tegnap már nem jöttem este.... délután kicsit le kellett pihennem, mert annyira fájt a bal vesém... szerintem babó szépen rátelepedett, de azt hittem megőrülök. És akkor keltem fel, mikor már jött haza párom, és mentünk vásárolni (annak örömére, hogy megjött a fizu). A sétálás jót tett, mert arrébb vándorolt a gyerkőc.
Bár este mikor lefeküdtem, megint nem tudtam a bal oldalamon fekdni, mert akkor nagyon nyota a vasém ujra.

Amugy nem tudom mi volt velem, de alig tudtam elaludni. Jó, az egy tény, hogy most már csak éjjfélkor sötétedik..... még lehuzott redőny mellett is nehéz aludni. De reggel igy is "már" 9-kor fent voltam. Reggeliztem, aztán indultunk is le a városba, mert még egy-két dolgot be kellett szerezni, ami a tegnapi bevásárlás során elmaradt. Na meg az idő is csodaszép napos, és meleg. ÉS olyan jó, hogy egy egyrdőn keresztül kell lejutni a városba, ott mindig olyan szívesen sétálok, főleg hogy most csomó féle növény virágzik, és jó illat van.

Hát ma ebéd (azaz délutáni kaja - merthogy ebédidő már elmult) :) borsos tokány lesz, amit a párom főz! Nagyon finin csinálja, és általában hétvégente mindig átvállaja a főzést!

Hú, mennyi embernek van már nagyon közel a szülés. Szerintem is lesz még májusi babázó!! de biztos nem én...jó, mondjuk ne is legyek, hisz én csak julius elejére vagyok kiirva.

d.dodó

Lányok :D
Remélem, minden fájós kismami jobban lesz a hétvégén!
Próbáltatok már melegvízbe feküdni? Az nekem mindig segít keményedés, görcs, csont-izületi fájdalom esetén. Persze nem forró vízre gondolok, hanem olyan testmeleg 37C fokosra :wink:

Tettem fel egy receptet a másikra. Ma gulyásleves volt - finom marhalábszárból rengeteg zöldséggel -, és utána túrós töltött zsömle. Ne, ennek tettem fel a receptjét :D

Szép napot!
Hene :D
Éjjel hátha... 8)

Véda
Vendég

hali lányok!

csak gyorsan bekukkantottam és átolvastam nagyjából. nem akarok lemaradni semmi fontosról.

nézzétek el nekem hogy nem reagálok :oops:
az ablak alatt a fal már kijavítva. várjuk hogy huzzon, azaz száradjon.
az egyik fal már lefestve. nem birtuk ki hogy ne próbáljuk ki :D
hát nagyon állat. tök fasza lesz. most nyusziapu csinálja az ajtótoknál a hibákat. ugyhogy gyorsan ideültem.

jah és amiért irok! olyan jót röhögtem... hát nem semmi párom van nekem.

az ablak alatt nagyban javítja a fal hibáit, valamit kicsit elrontott erre nagy komolyan megszólal: "nah nyusziapu, jól megcsináltad... hogy lesz igy kész hamar a nyulól????!!!!????

könyörgöm attól hogy nyusziapu csinálja még nem lesz nyúlól! :D :D :D
persze a pocimhoz mostanában ugy beszél hogy kicsinyuszilak. nah de akkor is :D :D :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép

Kép
timi1982

Véda! köszi-köszi-köszi!!!

Apa kedvence és egyik nap már néztem a szakácskönyvbe de nem volt,Anyut is kérdeztem,hogy kell csinálni!
De te tök jól leírtad!
Egyik nap meglepem vele!!! :lol:
Egyébbként tegnap a zuhany után lett nekem is jobb!

Ronix! Pihenj és vigyázz magatokra!

Én megyek kicsit kertészkedni,vagyis inkább dirigálni!!! :lol: :lol: :lol:

Apa csak úgy hív:PARANCSNOK!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Annyit emlegettétek a cseresznyét, hogy most direkt cseresznyét venni mentem a piacra. Persze egy árva cseresznyét sem találtam. Viszont helyette vettünk nagyon finom epret. A nőci, külön nekem, új rekeszből szedte össze a legszebbeket.

Kicsit (nagyon) megfáztam. Fáj a torkom. Iszom a mézes teát, meg kaptam Neocitránt. Remélem hamar rendbetesznek, mert Lara baba nem nagyon szereti a köhögést.

Ronix! Örülök, hogy rendben vagy.

Babakocsi: én az újat tuti nem fogom kimosni, még csak át sem törlöm az anyagot. Semmi baja nem lesz a babának. Ráadásul félnék, hogy foltos lesz, vagy valami. A használtat természetesen átmostam, sőt, még az anyagot is kénytelen voltam lecserélni a penész miatt. Anyósom megvarrta és egész jó lett.

Ma apa lecsót főzött! Fini lett!

Helyesírás: eleinte eléggé zavartak a helyesírási hibák. (nem az elgépelések). Gondolom szakmai ártalom. De mára már egyáltalán nem zavar. Sőt, van hogy valamit én is rosszul írok és még arra is lusta vagyok hogy kijavítsam. Két év itthon azért elég hosszú idő. Valahogy lelassul az ember agya. Van hogy gondolkodom szavakon, hogy hogy is van helyesen. Főleg a higgyétek, haggyátok stb. Hát hiába, itthon eltompul az ember agya.

Kép
szly27

Hú, látom ma milyen keveset irogatunk! :) Meglátszik hogy hétvége van...és még jó idő is (legalább is itt gyönyörű napsütéses meleg van). Biztos mindenki kint van a szabadban..... én csak azért nem (ha kertem lenne biztos kint lennék) mert ma már egy nagyon nagyot sétáltunk, és el is fáradtam! De majd az erkélyre még lehet hogy kiülök.

d.dodó

Na, bekukk! Kaptam friss cseresznyét!!!! :D Most boldog vagyok! Bár sápadt kicsit, de nagyon jó íze van!

Anyukámnál ebédeltem, borsóleves volt meg rizsfelfújt, nyamiii! :D

Most megyek is Apázni, mert látom mindenki ezt teszi. Este még benézek!

Hene! Irígy-irígy! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na tényleg nem nagy a forgalom most erre.

Végre felfúrták a falra a tv tartót. Már alig van mit csinálni a gyerekszobában. Ez már nyugtató.

Ami! Jelentem, értettem! A csomag bepakolva, külön a szülőszobás és külön a gyermekágyas cucc!
Már csak csoki meg nasi van hátra, de azt majd még vennem kell. De minden a helyén! :wink:

Kicsit kába vagyok még, sztem hamar aludni fogok.

Mindenki nézi a filmet? Én láttam már sokszor, nagyon tetszik. Csak a végét úgy elsietik!

Na megyek gyümölcsözni :twisted:

sz.andi

Hát ez nem lehet igaz! Mindjárt felrobbanok! Apa egyedül hagyott! Azazhogy inkább az a pontosabb, hogy haza sem jött, hiába beszéltük meg. Hát haverozik. :evil: :evil: :evil:
Jaaaaaa? Arra van pénz? Én meg itthon fillérezek? a hűtő meg üres?
Lehet ha egyszer haza merészeli dugni a képét, akkor be sem engedem! Menjen ahova akar! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nyugi Kriszti! Én is egyedül, ill. Rolival maradtam. Az én férjem meg elment segíteni apósoméknak, mert lerobbantak innen kb 15 kmre.
De legalább nem untakozik, mert már láttam rajta, hogy nem tud mit kezdeni magával.
Persze a haverozás elég bosszantó.

Kép
szly27

Sziasztok!

Hát én egész nap az udvaron voltam,most bejöttem zuhi+hajmosás és gondoltam Apa ha hazajön elmegyünk valahova hammolni egy fincsit!
Merthogy reggel óta hobbizik!
Nem szóltam egy szüt sem,menjen!
De elfelejtettük mindketten,hogy mára ígérte az apjának,hogy elviszi valamiért egy ismerőshöz!
Úgyhogy ez az esti program!!!!!!!!
Mindjárt felrobbanok!!!
Vagy sírvafakadok?????
Nem is tudom!!!
Annyira mérges vagyok!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kriszti! Együttérzek veled!

Annyira éhes vagyok!!!!!!
Ha most nem lennék terhes tuti elporzanék egyedül,de így már nem akarok vezetni!!!!!!!!!

SZÉTB... AZ IDEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Hát felhívott a drága, de már jó egy órája, nagyon enyhe kifejezéssel jól lecseszerintettem, még bele is bőgtem a telefonba. Meg elmondta, hogy hoz vendégeket, mert az öccse meg a felesége mennek érte kocsival és hazahozzák. Miközben beszéltünk, hallottam hogy éppen megérkeztek.

Mérgemben elmentem a boltba, jól bevásároltam, vettem vajat, vajkrémet, csomagolt disznósajtot, meg egy kakaóscsigát.
Nem siettem haza, leültem egy padra, zenét hallgattam, megettem a csiguszt, panaszkodtam egy barátnőnek.
Azt hittem majd rohan haza és mikor nem talál, hívni fog hogy hol vagyok. Szerintetek hazajött egyátalán? Hát nem.

Nem lennék terhes, lehet haza sem jöttem volna! Aggódjon már egy kicsit ő is miattam, meg idegeskedjen kicsit. Bár átélné egyszer, amit én ilyenkor!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát, csajok! Úgy látom ez egy ilyen cserbenhagyós nap az apákok részéről! :( Enyém Apa közölte, hogy ő most megnéz egy feliratos filmet (amit én utálok, mert nem látom rendesen a betűket még így műtött szemmel sem). Úgyhogy én tüntetőleg kivonultam a nappaliból.

Amúgy ma tűrhető napom volt, bár jó hamar elment. Kicsit főzőcskéztem, és megint csináltam olyan fini túrós sütit is. Aztán 1,5 óra séta, igaz a végére már alig bírtam vonszolni magam.

Nekem is szépen dagad már a kezem-lábam!!! :(

Ami - képzeld! Úgy jártunk ma a dinnyével mint Ti a múltkor! Be volt rohadva, állati undi volt! Pedig most ettem vna először az idén és már úgy kívántam :cry: . És az egészet ki kellett dobni.

Jó mérges is voltam Apára mert mondtam neki hogy menjünk ki együtt a piacra gyümiket venni. De azt mondta maradjak a seggemen, egyedül 100x gyorsabban megjárja. Kértem epret, almát, cseresznyét, barackot, dinnyét. Mondtam hogy mindenből csak keveset, dinnyéből is csak egy szeletet, mert tudom hogy nem esszük meg ha sokat hoz (ő nem eszik gyümölcsöt). Erre hazajön, hogy a piacon nem volt semmi :shock: , de vett a Plusban dinnyét meg epret. Utálok a Plusban gyümölcsöt venni, mindig az összes nagyon gáz! Az eper is épphogy ehető volt, de már tök lagymatag, a dinnye meg egész és ugyebár ehetetlen... :roll: Miért ilyen bénák a pasik?? Valahogy éreztem hogy ez lesz, de hogy ennyire?!?!? :evil: Oké, szarul érezte magát, hogy így járt, úgyhogy nem volt szívem leb...ni, de azért látta rajtam hogy nagyon nem örülök. Na mindegy. Bocs hogy ilyen részletesen panaszkodtam... 8)

Véda - imádom a túrós zsömit!!! Bár én kiflivel ismerem, de az egyik kedvenc kajám! :D

Ronix, Szly - jobbulást nektek!

Dodó - de furi lehet hogy éjfélkor sötétedik!!! :D El se tudom képzelni! :)
Vendég

Na úgy látom a délután nem úgy jött össze, ahogy terveztétek.

Kriszti! Együtt érzek veled! Nekem ilyen elég sokszor van, főleg, hogy az én párom nagyon menőkés. Nagyon szeret csavarogni. Én is vele együtt, de így terhesen nem mindig jön össze, így sokat vagyok egyedül.
De teljesen megértelek, de hidd el, attól nem lesz jobb, ha bosszankodsz.
Én csináltam olyat, hogy hazajött a drága és egész egyszerűen levegőnek néztem. Bár ez éjszaka volt, reggel meg ment dolgozni, szóval nem beszéltem vele. Ő hívott, de csak a fontos dolgokra válaszoltam. Nagyon rosszul esett neki!
Na ezek után meg olyan lelkiismeret furdalásom volt! Úgy sajnáltam

Próbálj megnyugodni, ha idegeskedsz, az a babának sem jó!

Ami!
Ez rád is vonatkozik. Gyorsan tudjátok le a családot, és mondjátok, hogy bocsesz, de rohannotok kell.

sz.andi

Hát ma tényleg nem volt nagy termés... és úgy tűnik szülni se ment senki... :lol:

Akkor jóéjt mindenkinek és viszlát holnap! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Végigolvastalak benneteket, de csak ezt az oldalt.
Sajnálom aki beteg és aki egyedül volt ma. Délután én is egyedül voltam, de nekem most jól esett, bár egész nap sokat güriztem. A fiúk elmentek teniszmeccset nézni, nemrég jöttek haza.
Még teregetnem kéne, de nincs sok kedvem, pedig ezt nem lehet halogatni.

Holnap elmegyünk délelött a vasúttörténeti parkba Olivérrel. A gyereknap az gyereknap!!! :lol:

Wera: sajnálom, hogy nem tudtál enni finom gyümiket! Én is nagyon kívánom mostanában a gyümiket.
Tegnap rávetetem magam és elmentem a piacra, vettem epret, cserkót és barackot. Már nincs egyikból sem, pedig ma is szívesen ettem volna. :cry:
Megfogadtam, hogy nem vásárolok sokat, mert alig tudok menni és sokat fáj a hasam is, de nem nagyon tudtam betartani.
Szerencsére hazaértem és nem lett semmi bajom, de nagyon kivoltam.

Hene: megy a drukk éjszakára!!! :lol: :D :shock:

Sz. Andi: örülök, hogy jól sikerült a buli!!! Pihizz sokat!!!

Véda: köszi a receptet, valamelyik nap kipróbálom. Én eddig csak egyszer ettem, de nagyon izlett, most is be tudnám falni!!!

Ami: ha nem vagy nagyon fáradt akkor tényleg a családozás után is elmehettek kajcsizni. Én is ki lennék borulva, ha nem tudnánk elmenni kajálni, miután már rákészültem. Ilyenkor nagyon flusztrált tudok lenni.

Nekem változatlanul fáj mindenem, néha alig tudok felállni és pár lépést menni. Nem tudom ezt meddig fogom bírni.

Na megyek kádbadugom Olivért. Mindenkinek jó éjszakát!!!!

Szép napot holnapra!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hú, ez a termés nem sok. Na nem baj. Ilyen is ritkán van. Egyedül vagyok én is, mert apa éjszakás.
De megyek pihenni én is, aludjatok jól, gyógyuljatok (aki beteg)!
Holnap találkozunk!

sz.andi

voltunk ma Etyeken. jó volt, de lefáradtam rendesen. Délelőtt meg koradélután még szigeteltünk (mostmár végre totál szürke a ház, már csak egy simító réteg és utána lehet színezni. Kb. egy hónap múlva pöpec lesz minden kívülről. (teraszok burkolása, előtető a teraszra stb.) Már alig várom.
SZóval délelőtt mostam meg kaját csináltam (madártej :) aztán kaja, és az egyik nagynéném közben beállított egy vendéggel, aki hozott nekem banánt meg egy csomó finom epret és rá kb. fél órával egy másik nagynéném vagy három kiló cseresznyével amit frissen szedtek a fáról... :) úgyhogy most azt eszegetem. mindenkitől bocsi...
de most ennyi is. megyek mert hulla vagyok. majd holnap benézek.
jó éjt!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Hát nem jutottam ma el odáig, hogy lefénylépezzem a hasamat. Viszont nagyon fini rakottkelt csináltam, aztán rendberaktam a konyhát és kitakarítottam az egész házat. /a fürdőt tegnap/ Hát jól kif..gottam! :shock: A derekam majd leszakad... :?
Most este meg a párom mamájáéknál cseresznyéztünk /bocsi :oops: /, de nem mertem sokat enni, mert hétfőn nagyon görcsölt tőle a hasam.
Hát most csak ennyire tellett tőlem... Bocsánat hogy nem reagáltam senkinek, de zokni vagyok agyilag /is/! :oops:

Kitartást mindenkinek és aránylag jó éjszakát!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Most értünk haza,mindjárt szétdurranok!
Apa észrevette,hogy valami nem okés és addig faggatott amíg sírva nem fakadtam és el nem zokogtam bánatom!!! :cry: :wink:
Elintéztük a családot és aztán jól bekajáltunk!!!
Pizzát kívántam,úgyhogy azt nyomattam!!!!!!!!
Még ennék de már nem engedi a gyomrom!

Mára én is ennyi voltam!!

Jó éjt mindenkinek!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a Balcsiról. Szuper volt, még a gyerekek sem veszekedtek! :lol:
Rengetek cseresznyét ettünk, szedtünk.
És voltunk a Balatonban!!! Igaz, csak combig, de akkor is.
Marcsi! Pontosan azt csináltuk amit írtál, ültünk a parton és lógattuk a lábunkat! :D

Kicsit (nagyon) fáradt vagyok, már az összes gyerek alszik (kivéve a pocakomban lévőt, ő nagyon él!) megpróbálok én is aludni!

Jó éjt, holnap jó gyereknapot mindenkinek!

Kép
Kép
patr

Sziszka, betennéd a rakott kelt a receptesbe? Múltkor kísérleteztem vele, de állati halovány lett.... Pedig anno szerettem nagyon. Köszi.

Mindenkinek szép (gyerek)napot!

potyka

Helló!

Ronix, Szly, jobbulást nektek!

Kriszti, Isten hozott a 30-asok között! :)

Ibm, örülök, hogy végül legalább vacsizni voltatok!

Timi, édes volt párod a nyuszióllal :D

Köszönöm, hogy türelemmel viseltétek a szülés körüli dilemmáimat :)

Patr, szép napotok volt! Én is imádom a vízpartot, mondtam is Apának, hogy ha egyszer majd úgy állunk anyagilag (most úgy tűnik, nagyjából soha :) ), legyen majd egy pici vityillónk valahol vízközelben. Nem kell a parton, csak sétatávolságban elérhető legyen, mert olyan jót tesz az ember lelkének egy kis csobogás, hullámzás... :)

Dodó, szép környéken lakhattok!

Mmmm, beszéltek itt gyümölcsökről....
KÉpzeljétek már 2 szem cseresznye pirosodik Anyuék fáján!!!!

Kriszti, Wera, Andi, jogos, hogy morci az ember, ha az Apája nem foglalkozik vele, de nekik több időre van szükségük, hogy átálljon az agyuk, és az ő lelküket is úgy kell néha ápolgatni, ahogy majd a gyerekekét. Úgyhogy ha már kiengesztelődtetek, és megszeretgettek benneteket, szeretgessétek meg ti is egy kicsit őket :)

Mi tegnap néztük meg az Indiana Jonest, mondtuk is Apukámnak, milyen jó formában van. Ugyanis egy nap különbséggel születtek, és még külsőre is hasonlítanak egy kicsikét :) Időtöltésnek jó volt, bár csalódtam, mert úgy emlékeztem, a mitológiai rejtvények és a kutatás sokkal tartalmasabbak voltak a korábbi filmekben. De rájöttünk Apával, hogy csak öregszünk, és anno sokkal izgalmasabbnak láttuk. Igazából mese az egész. Azért Harrison Ford tényleg nagyon jól bírja az iramot!

PhD: én is folyamatos dilemmában vagyok, mert nem a titulus érdekel, hanem a téma. Magyar nyelvészetből írnám, de egyrészt sok energiát kellene az olvasásba-írásba feccölnöm, meg kellene mutatnom magam konferenciákon, és ezt az egészet valószínűleg a későbbiekben is munkaidőn kívül, valószínűleg alvás helyett kellene művelnem. És kellene művelnem, mert a tudós felelőssége lenne, hogy bevállalja, előre viszi a magyar nyelv ügyét (ahogy bölcs professzorom mondta). És nem tudom, van-e értelme, most, hogy már nem dolgozom, talán nem is dolgozhatom nyelvészeti kutatóintézetben.

Kép
Kép
bondi

Hene, nagyon izgalmas már, hogy ennyire közel vagytok a végéhez!

Mi is 32 hetesek lettünk, mondogatom is a babókámnak, hogy még 5 hetet bírjon ki a kis lakásában, utána felőlem jöhet :) és az már csak kicsit több, mint 1 hónap :)

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt!

Pattikám!

Érezzétek jól magatokat a Balcsin!

Wera!
Sztem mi sem mossuk ki a babakocsi hutatot (bár még meg se vettük a kocsit :oops: )

Timi!

Kérünk képet a nyuszilakról!

Kriszti!

Remélem jól megmostad az ember fejét!

Kb. mostanra tértem magamhoz. Sztem egész nap pizsiben leszek

A tegnapi nap nagyon szupi volt, de el is fáradtunk. A vendégség jól le is strapált.

A hangulat nagyon jó volt, hihetetlen sokat nevettünk. A kajcsik is finomak voltak, annyi mindent csináltam, hogy sem nekem, sem anyuéknak / anyóséknak nem kell főzni ma.

Aztán megnéztük a 4 D-s dvd-ket. A szülők csöppögtek. Megmutatogattam Lacinkó eddigi kelengyéjét is, anyumék elájultak.

Mondanom sem kell, hogy éjjel úgy aludtam,mint a csecsemők. Reggel fél 8kor kómáztam át a nappaliba.

A mai napunk az enyészeté lesz.

Betegségem olyan semmilyen. Tegnap du-ra volt hőemelkedésem, de inkább a fáradtságnak tudom be. Köhögni is köhögök még, orrom is folyik. Ma és holnap rápihenek, aztán majd alakul csak vhová.
20150601134430

Sziasztok!

Potyka, felraktam a receptet.
Kriszti üdv a 30-asok között!!! :lol:
Bondi, gratula a 32, héthez!!!
Ami örülök, hogy jóra fordultak a dolgok! :wink:

Én ma úgy keltem fel, azt gondolom, hogy a pici lányom nagyon szeret bent lenni a pocakomban és nem sieti el a megszületést. :lol: Eddig azt hittem hamarabb fog kibújni, mert rengeteget mozog és biztos kell neki a nagy hely. De nincsen jóslófájásom, csak néha szúrkálások és megint sokat mozog. Állítólag a szülés előtt keveset mozognak. Ennek azért örülök, de már jó lenne az is, ha a kezemben tartanám. Szóval még mindig ez a kettősség van bennem... :roll: Lényeg a lényeg, szerintem nekem nem lesz májusi babám! :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Nekem elég jó napom volt tegnap, előszöt a családi banzáj, nagyon jól sikerült, tényleg mindenki olyan jókedvű volt, a kaja irtó finom
( többek között muszaka, meg kint a szabadban sült hús, görögsali), kint ültünk a kertben, ott voltak a nagyszüleim is, szóval szupi volt.

Utána kiugrottunk Surányba a nyaralóba az anyósomékhoz, egész jó volt, egy órát sétáltunk ( csigatempó), meg ettem a meggyet a fáról :)
Olyan jó ott a levegő!!! :) Láttunk mókust, meg baglyot!
Párocskám unokatesójának a 3 hónaposát is dajkálhattam kicsit, nagyon édes!

Ma spárga, meg csirke lesz ebédre, párocska porszívózik, mindjárt segítek neki, este meg 10 éves érettségitalálkozó! Hiába, öregszünk....

Hene! Andi! Tényleg nagyon drukkolok! Aztán lassan Verának is!

Remélem mindenki párja jobban viselkedik ma! :)

Egy-két kép megy, ha sikerül!

Szép napot!

Kép
andkata

Sziasztok!

Bocsi, hogy így beszemtelenkedek a vége felé, de a júliusi kismamik szinte teljesen elpártoltak. :(
Július 05-re vagyok kiírva a kislányommal. Ő lessz a 4. gyerkőc. Van egy 13 éves lányom, egy 8 éves fiam, és egy 4 éves picilányom.

Kép
dittke

Sziasztok Kismamik!

Kriszti! Gratula a 30-dik héthez! Sajnálom, hogy a párod nagy csavargásban van!

Timi! Remélem nyusziapu szépen megcsinálta a nyúlólat!

Muffin! Örülök, hogy jól vagy! A gyümölcsökhöz meg nagyon jó étvágyat Nektek!

Ibm! Örülök, hogy Apa elvitt vacsizni!

Most ahogy olvaslak Titeket azt veszem észre, hogy Mindenki egyre érzékenyebb! A héten Én is sokat sírtam! :oops:

Jelentem a Macsek szerdán költözik az új helyére! Mi vasárnap költözünk! Amire amúgy egy cseppet sem vágyom!

Egyre többet gondolok arra, hogy mi lesz ha beindul a szülés komolyan már kezdek félni egy kicsit! :lol:

Ma Nálunk Apa csinálja az ebédet! Grillezet husi és tepsis krumpli! :D

Szabi nagyon izgága az elmúlt napokban aminek nagyon örülök mert így legalább tudom, hogy jól van!

Ha lesz időm és energiám akkor még jövök!

Addig is Mindenkinek További Szép Napot Kívánok!

37.hét!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Dittke üdv itt!!! Szívesen látunk! :lol:

Kép
sziszka82

Dittke! Üdv Nálunk! Írjál sokat! :D
Vendég

Szép napot :D

Látom, a hétvége a családé nálatok is... Nagyon helyes!
Ma nálunk Anya főz - egy telken lakunk - : gyümölcsleves, resztelt máj, petrezselymes rizs, kovászos uborka :D

Délután Liluval együtt nézzük a Forma-1-et. Imádja, és én is 8)

Hene :P Sziszka :P Andi :P
Megy a folyamatos drukk++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép vasárnapot!!!

Véda
Vendég

Hú 37, 38. hét! Mindjárt babáztok! :lol:

Kép
dittke

Sziasztok!
Hát nálunk még nem tudom mi lesz a program. Lehet hogy csak itthon punnyadunk! Ennyiből nem szeretem hogy tömbházban lakunk... mert ha kertes lenne, akkor oké hogy itthon punnyadás, de lehetne a kertben ücsörögni!

Én tegnap hajat festettem.... már nagyon le volt nőlve. Elvileg mára terveztem, de nem tudtam előre hogy ma vajon lesz e hozzá kedvem.... tegnap meg éppen volt.

Főzni ma nem kell, mert párom tegnap ugy főzött, hogy mára is legyen.

Apu holnap indul el otthonról... már ugy várom, hogy jöjjön. Remélem az idő is ilyen szép napos lesz mint tegnap is meg ma is, és akkor megyek vele egy nagyot sétálni!! Megmutatom neki a környéket, a folyópartot....

Dittke!
Üdv itt közöttünk!

d.dodó

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Patr!
Ezt nem kellett volna, szinte fájt....
Sajnos vízimádó vagyok! És most nagyon irígy... :oops:
Azért annak örülök, hogy Ti jól éreztétek magatokat!

Dittke!
Üdv itt! Mesélj magadról. Anno én is sokat írtam a júliusiba, de sajnos ott tényleg ritkán van csak valaki..

Babuli!
Aztaaaa! Már Te is betöltötted azt a bizonyos bűvös hetet!
Gratulálok!
Mostanában nekem gyakran fájdogál a pocakom, úgyhogy visszaemeltem a Mg adagomat 3*2-re. (A kórház óta csak 3*1-et szedtem)
Remélem, ezek még csak jóslók, és a méhszájam nem akar tovább nyílni.

Ma délután megyek a városi gyereknapra. Mindenképpen ott kell lennem, mert kicsi lányom mazsorettezik, és megígértem neki, hogy ott leszek.
Már előre frászban vagyok, mert tegnap a csop. vez. bejelentette, hogy idén Görögországba utaznak.
Tavaly nem engedtem el, mert Tunézia volt a cél, és hát oda kísérő nélkül inkább nem...
Tavalyelőtt Spanyolországban voltak, mondanom sem kell, majd frászt kaptam az alatt a 10 nap alatt...

Aki túl van a 38. héten, és szeretne, az menjen szülni!
Többiek vigyázzatok a pocakotokra, növesszétek őket szépen!

Pussz mindenkinek!
Vendég

Most hallottam:
Keddtől 30 fok feletti meleg lesz. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hogyan fogom én azt kibírni?!
És mit veszek fel?!
Már gondolkodtam rajta, hogy úgy csinálok, mint a régoi Görögök...
Magamra tekerek egy lepedőt, és a vállamnál megkötöm. :lol:
Vendég

Emlékszek rá, hogy írogattál a júliusiba! :wink: Én jól vagyok. A 28. heti uh szerint nagy lessz a baba. Akkor azt mondták, hogy 1-2 héttel nagyobb. Úgyhogy lehet, hogy hamarébb lessz baba, amit nem is bánnék. Nem lenne nagy pocak abba a nagy melegbe. Meg hamarébb babázhatok! :D

Kép
dittke

Hát egy pocak és sok virág, hogy jókedvetek legyen! :)

Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Ez nem rossz ötlet! :lol: Én bírom a meleget, de mostanába nem nagyon. Itt Szegeden, meg melegebb is szokott lenni. És én se nagyon tudok mit felvenni. Minden olyan meleg. De jön a nyár, és már nem kell úgy beöltözni, és nem fázunk.

Kép
dittke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?