Sziasztok!
Ancsika: Üdv itt... Manka teljesen jól írja. Avédőnővel kell beszélned doki ügyben. Nálunk úgy megy, hogy én kiválasztok egy dokit és a védőnő beszél vele, hogy mikor tudunk találkozni egy megismerkedésre. A receptet úgy fogom majd megkapni, hogy apa (vagy én) telefonál a védőnőnek, hogy megérkezett a pici, akkorra már a recept a kartonunkban lesz. Majd apa beugrik érte szülés után, érkezésünk előtt és kiváltja a gyógyszertárban.
A TGYÁS-sal épp most "játszadozom", én már 15.-e óta TGYÁSon vagyok. Elmész a háziorvosodhoz, kiszámolod a szülés kiírt dátuma előtti 28. naptári napot, elvileg onnantól bármikor kérheted... Kapsz majd egy rózsaszín papírt ("Orvosi Igazolás a keresőképtelen -terhességi- állományba vételről" címűt), amire ráírják a szülés várható időpontját is. Ezzel tudja a munkáltatód elindítani a TGYÁST. Szülés után kell a 4 alkalmas igazolást és a születési anyakönyvi kivonatot beadni (tehát utólag), a kiskönyvedet ne add ki a kezedből, mert nincs most rá szükség! Holnap megyek be leadni a papírokat az OEP-hez, így ha valami mégsem jó, akkor egyből tudnak szólni, hogy ezt vagy azt mégiscsak kérik (pénteken ezt az ügyintézést mondták, amikor bementem rákérdezni, hogy milyen papírok kellenek...)
Bari: Ne tűnj el!!! Bunkó a doki, de lehet, hogy csak nem volt ma formában

Sajnos van ilyen, lehet legközelebb kedvesebb lesz... Tudom, ez sovány vigasz. Tényleg már csak pár nap van hátra, ne keseredj el. Ja és én a helyedben rákérdeznék a hegre, elvégre a te gondod is, ha elvékonyodik. Ma csak CTG volt, ugye? Fel a fejjel, hamarosan a kezedben tarthatod a kis csemetédet
Hékás: papucs

Én már vagy 3 hete csak abban járok, ha jó idő van.
Mára ennyi lettem volna. Ma sajnos eléggé nehéz napunk volt. A Forma1 alatt már-már le akart szakadni a derekam és az oldalamon akart kijönni Bence. Gondoltam vagy a F1 miatt ilyen izgatott vagy megyünk szülni... Hát az előbbi, apjára ütött

Együtt fogják a F1-et nézni, mert mindkettő autóbuzi lesz
Jó és pihentető éjszakát nektek!