A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ja és egy kis kaja! Ilyen finom volt! :D :D :D Kép Kép Kép Kép

Kép
andkata

Köszi! Szépek! A poci is.

Kép
dittke

Üdv Dittke!

Én kemény egy nappal vagyok későbbre kiirva, mint Te!
És nekem is két héttel nagyobbnak mondták a 28. hetin!
De az már rég volt, úgy érdekelne, most mekkora.

Marcsi! Jó szórakozást!

Dodó!Remélem azért kitalálsz vmi programot!

Kép
andkata

Akkor lehet, hogy egyszerre szülünk? 36.héten szoktak uh-t nézni ugye? Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora!

Kép
dittke

Szép napot mindenkinek!

Hát ez a hülye net nem engedett hamarabb belépni a babanetre, csak most.

Dittke! Üdv itt nálunk!

AKata! Csini pocak! :D De a kajás képek piszokság volt! :twisted:

Hát este beállított a drága emberem a vendégekkel. Hárman nekiálltak dohányozni, aztán el is mentek. Apa próbált jópofizni, mintha mi sem történt volna, de jól elbőgtem magam. Aztán még kétszer az elalvásig.
Reggel meg elment dolgozni! :shock: Pedig arról volt szó, hogy vasárnap itthon lesz! :evil:
Aztán egy óra múlva haza is jött, mert valami üzemzavar van a melóban.
Azóta hízeleg, kicsit megenyhültem, már beszélek vele, de még mindig haragszom!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, és ma reggel éreztem először köldök feletti mozgást! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

37-et mondott nekem tegnapelőtt a dokim
36-on labor
jövő héttől hetente CTG és nekem még egy Streptococcus szűrés

Kép
andkata

a.kata!
Pont most mondtam apácskának, hogy ugy sétálnék egyet! Azt mondta jó, egy fél óra mulva indulunk. :) Szóval megvan a mai program.... ha még nem is konkrét uticélall... de szerintem lemegyünk a kacsás szigatre a folyópartra.... Megnézem hogy vannak-e már kiskacsák!

d.dodó

Akkor még várhatunk egy kicsit. :( Én 32. héten voltam vérvételen.
Hú engem is borzasztóan bosszant, ha valaki a környezetembe dohányzik. Nem a szaga, hanem az, hogy nem bírják ki. Hagyjad, hagy hízelegjen egy kicsit. :wink:

Kép
dittke

na, Dodó az nem hangzik rosszul!!!

Kép
andkata

Dittke!
És milyen nemű Babóca? Lehet tudni? Vagy titok?

Kép
andkata

Kislánynak mondták! De nem lenne nagy baj, ha tévednének. Igaz, hogy szinte csak rózsaszínű kisruhákat vettem. Meg kislány farmert. De ha váletlen fiú, akkor majd elajándékozom.

Kép
dittke

ja, és Izabella lessz.

Kép
dittke

Szasztok csajok!!

Csak gyors bekukkra jöttem,mindjárt hamma idő van!!!
Én ma egész nap zabálok!
Reggel 6-kor egy fél pizzával indítottam,aztán cseresznyés pite hegyek,téliszalámis vajas,uborkás zsömi!
És mindjárt jöhet a husileves+petrezselymes újburgi+tejfölös ubisali!!!
És Anyu csinálta!!!!
Nyammiiiiiiiiiiiiiii
Imádom a vasárnapot!

Dittke! Üdv a csapatban,örülünk,hogy jöttél!
Ma ne számíts túl nagy pörgésre de holnaptól szerintem követhetetlenek leszünk!!! :lol: :lol: :lol:

Kimostam pár kabátot,hogy eltudjam már rakni,du. Apa forma 1-zik,akkor még majd benézek!!!

Babu!!!!!!!!!!! Gratula!!! A 37.-hez és a macsekhez pláne!!!

Kriszti! Büdös bagósok!!!
Csúnya Apa,nem jól viselkedett!
Na de majd ma ............
Remélem kárpótol mindenért!

Amúgy én is azt vettem észre,hogy egyre érzékenyebbek vagyunk,dehát nem is csoda!!!

Dobok még 2 friss pocakfotót,aztán majd du. folytatom!

Jó étvágyat mindenkinek!

Kata! Nagyon jók a képek!

Aki akar menjen szűlni,aki meg nem az ne!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!Látom gyarapodunk,üdv Ditke! :D De szép neve lessz!Gratula! :wink:

Kata:csini poci,a virágok meg nagyon szépek :wink: Azok a hamik se semmik!

Tegnap nem tudom mi volt velem,vagyis a pocakkal-egész délután szurkált lenn,olyan élesen,szerintem érezte az eső közeledtét,mert késő este leszakadt az ég.

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm:azta,mekkora pocak!!!! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm szép nagy pocakod van. Én is megyek du. fagyizni, meg sütizni. :) Kedden meg tanácsadásra. Remélem nem akad ki a mérleg. :lol:

Kép
dittke

megyek is,ennyi időm volt beugrani :? Főzés és teregetés között.Talán még eljutok ide ma,addig is sziasztok! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm!
Aztakutyafáját! Micsoda pocó! :shock:
Az enyém sem túl kicsi(mostmár), de ekkora szerintem sose lesz!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Uh jövő hét közepe 33-34 fok Szegeden. :cry:

Kép
dittke

Hát igen, már23-24 fokban izzadok mostanság.
Ilyen időben már legszívesebben bikiniben rohangásznék..

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ami! Nem semmipocak! A férjem megdöbbent! :)

mi is megyünk ebédelni!

Az Izabella nálunk is felmerült, kb. 3 név van, ami tetszik mindkettőnknek és ez az egyik. De végül az Adél a befutó....

Kép
andkata

Hamarosan a tiétek is ekkora lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy bezabáltam mint az állatt!!!!
és még szeretnék enni sütit,de nem fér be!
Mondanom sem kell minden leesett és végiggurult a hasamon,jól néztem ki ebéd végére!! :lol:

Kíváncsi lennék mekkora lehet kiscsávó,mindjárt beszakad a hátam!!!

Hú csajok mi lesz velünk jövő héten!!!
Nem lesz egyszerű!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm köszi a biztatást! Így is néha óriásinak érzem. Szép lehettél! :lol:
Megyünk strandolni a jövő héten. :wink:

Szép név az Adél.

Kép
dittke

Sziasztok!!
Nemrég értünk haza. Egy jó nagyot sétáltunk!! És láttunk kicsike (talán voltak vagy egy hetesek) vadkacsákat és vadlibákat! olyan aranyosak voltak. És nagyon jó idő van.... bár a szél egy kicsit fúj, de szépen süt a nap, és a sziget nagyon szép volt. Nagyon sokminden most virágzik!!! Aztán mikor hazajöttünk még fagyiztunk is!....

ibm!
Szép nagy pocid van! :)

d.dodó

hali lányok!

üdv dittke!

ne harizzatok meg hogy nem regálok!!! végigolvastam mit irtatok, de egyébként sajnos panazskodni jöttem.

hogy ezek a pasik milyen egy, egy... nem is tudom mik!!!!! :twisted: :twisted:

mint irtam is, nagy felfordulásban vagyunk. ma igyekeztem a nyulólat :D visszarendezni az "eredeti állapotába". persze párocskám discoveryt nézett.
én szenvedtem mint a kutya, mert olyan idegesítő hogy tudtam hogy az egész napom rámegy, máskor meg fél nap is bőven elég lett volna. de hát már nem vagyok a régi :)
erre kérdezi hogy mi lesz az ebéd. mondom tegnap csináltam túróstésztát. az nem jó???????
erre közli, hogy hát vasárnap van. szeretettt volna "vasárnapi ebédet". hát a jó édes....
ugy felidegelt délelőtt!!! azóta is tart. még ő van megsértődve. aztán közölte hogy akkor ő elmegy ebédelni. mondom menj.
naná hogy nem ment. inkább itt duzzog! hát én meg akkor sem főzök ma.
még nem végeztem. se a kicsi szobájával se a többivel.
jah és közölte hogy ő nem hajlandó ma éjszaka is kupiban aludni. nah de hogy csináljam meg?? egyedül? ő meg tv-zik és ráadásul még kerülgetem is.
és egyébként is.... inkább menne valahova itthonról.

jaj bocsi lányok, de valainek ki kellett beszélnem... bocsi.

jah igérem jelentkezem majd fotókkal is. készítettem a folyamatról is, meg csinálok arról is ha kész lesz.
habár a szekrények és az ágyak még nincsennek itthon, de igyekszem.

és tényleg ne hari hogy csak magamról irtam.

igérem bepótolom elmaradásom!!!!

Kép

Kép
timi1982

timi!
Hú, ez tényleg biztosan idegesítő!! És azt sem veszik sokszor észre a pasik, hogy ilyenkor meg azért mégiscsak még ingerlékenyebbek vagyunk! Pl mi is "maradékot" ettünk csak ma (amit párom tegnap főzött), és nagyon remek volt ez igy..... legalább délelőtt nem kellett főzni, hanem el tudtunk menni egy nagyot sétálni!

d.dodó

AKata!
Szupi poci és képek!

Kriszti!
A párod haverjai ugye nem bagóztak a lakásban?

Amikám!
Ez ám a pocak!

Timi!
Remélem elküdted a párodat a búsba! Ha nem akar kupit segítsen! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nézi, ahogy Te takarítasz?
Én tuti leültem volna mellé tévézni, ha ő ráér, Te is!
Az ebédet meg nem kommentálom, mert elég csúnya dolgok jönnének ki belőlem!

Sztem a pasikat tuti front kapta el!
20150601134430

Sziasztok! Ibm szép nagy pocakod van már!
Mi is festettük az egész lakást, tegnap lettünk kész, de nagyon szupi lett. Mostmár jöhet babóca is. :)
Szeretnék kérdezni valamit. Ti szoktatok ilyen kis remegő érzést érezni a pocakban? Olyan mint amikor megrázzuk a kezünket, vagy hülye hasonlat de mint ha megrázna a 220. Mert ezt nem tudom hova tenni. Ilyenkor mit csinálhat?

Kép
linda24

Andkata, Ibm! Nagyon csini a pocakotok! :D

Kriszti! Apát tessék fenéken billenteni! :lol:

Timi! Sajnálom, hogy Nyusziapu ilyen rossz indulatú ahelyett, hogy inkább segítene! Gyere nyugodtan panaszkodni Mi itt vagyunk Neked és meghallgatunk!
Vendég

Linda!
Boogie van akkor odabent! én imádom azt az érzést! A párom is! Mert ilyekor lepődik meg igazán, hogy milyen eleven a kölök.
20150601134430

linda!
Én ilyent akkor éreztem, mikor valami vagy leejtettem, vagy valami hirtelen történ... és olyankor biztos voltam benne, hogy babó megijedt, és összerezzent.

d.dodó

Kép Friss 37 hetes Szabolcs-lak! :D
Vendég

Babuli:Micsoda hatalmas pocak-és én az enyémet tartom nagynak :shock: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Na úgy látom a fiúk tényleg megőrültek.
Hát az enyém is. Olyan mérges vagyok és már rohadtul unom. Neki mindig van valami dolga. Pénteken játszottak, akkor a hétvégén nem szoktak próbálni. Ma le kellett menni feltétlenül. Tök jó idő van és ahelyett, hogy együtt lennénk, neki menni kell. A tököm ki van!
Nemsokára nem lesz időnk egymásra, legalábbis nem ennyi, mint most, mert ugye babó nemsokára kijön. Erre neki menni kell. Szétrobbanok. Nagyon rosszul esik, hogy szarik a fejemre. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Jó, befejezem, de komolyan mondom, nagyon rosszul esik, hogy egyedül hagy állandóan. Holnap dolgozik nappal, kedd-szerda-csütörtök éjszakás. De állítólag úgy kérte a beosztását, hogy a hónap vége laza legyen, mert ha menni kell szülni, akkor ne legyen gond. A hónap elején gyakran ment, de a végén is. Akkor most hol van a lazább beosztás??? Ha meg itthon van, akkor meg megy. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ok, befejeztem, bocsi.

Ja, üdv nálunk Dittke!

sz.andi

Jaj, már tényleg jó lenne megszülni, alig várom, hogy visszaálljon a hormon szintem. Útálom, hogy ilyen érzékeny vagyok. Amúgy is, most meg főleg!

Na jó, megyek lecsillapodok egy kicsit.

sz.andi

Babuli! Hogy neked is mekkora pocid van! :D

Viki! Nem haverok voltak, hanem a sógorom meg a neje. Az erkélyen cigiztek, és mivel én meg bőgtem, hát elmentek.

Nem mentünk ma sehova. :(

Viszont leküldtem Levi babának fél kiló cseresznyét. És találtam egy olyan darabot a zacskóban, hogy először ledöbbentem, majd jót kacagtam rajta!

Íme a fütyis cseresznye: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok

nyugi csajok az én párom is detto ilyen :( :( :( :( :(

ha nem munka van akkor horgászni megy persze éjszaka
ha nem horgászik aakor meg haverok és pinceeeeeeeee
UTÁLOM
DE ILYENKOR MINDIG AZZT MONDOM NEKI MENJÉL HAVER MERT NEM SOKÁ ELJÖN AZ IDÖ MIKOR NEM FOSZ MENNI :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Látom tényleg mindenki nagyon érzékeny, és minden pasi mocsok!
Nekem most nincs okom panaszra! Tündéri a drágám. Igaz most elment focimeccsre, de egész 7végén együtt voltunk!

A pocakok nagyon cépek! :)

Timi, én biztos kikapcsoltam volna a tv-t. Nem akarsz kupit magad körül? Akkor lehet nekiállni dolgozni! És ahogy ismerem magam, még a bü... pi...a is elküldtem volna. Bocsi mindenkitől. Ilyet nálam nem lehet megcsinálni!

Amúgy itt a szokásos. Pocsék éjszaka, alig aludtam. Napközben ez az iszonyat meleg. Semmi jele hogy kijönne a fiam.
Pedig nem szeretnék egyben lenni mire ideér ez a meleg.
Andi kedves, drukkoljunk egymásnak erőssen, hátha az bejön! Menjünk szülni!!!! :)

Dittke, üdv itt!!!!! :)

KépKép
hene

jo nagy hasatok van :D :D :D

tiszta takony vagyok :?

holnap viszem a kicsit kardiologiára..........
kivi vagyok mit mondanak ...
nálunk ma volt rántott máj krumpli pürci,tejfölös hus rizs,meg sült csirke ubi sali
legalább holnap nem kell fözni.....
amugy se szeretek

Képimg][/url]
Kép
ronix

jaj hene ugy cserélnék veled én is

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ez az utlsó két hét tényleg borzalmas! Nagyon lassan megy az idő!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
hene

Hene, küldök egy kis gyorsaságot! :wink: Mert én meg úgy érzem, hogy tök gyorsan megy! :) Gondolom ahogy az ember lánya már indulna szülni, úgy lelassulnak a napok is. :roll:

Hát látom most hétvégén az összes Apa megzakkant! :evil:
Én közöltem az enyémmel, hogy ezért jövő héten valami kiengesztelést kérek! Azt mondta jó. Hát kiváncsi vagyok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta, köszönöm, de inkább távszugerálást kérnék a fiamnak, hogy induljon meg kifelé!! :wink:
Ja, és ma mit mondott a sógorom? Megvárja a szülinapom, mármint az övét, hogy együtt tudjunk ünnepelni. (06.05) Mondtam, NEM HORDJUK TÚL!!!!!! Még a végén elkényeztetjük azzal, hogy cipelem a popsiját a drágának! :wink: Mondjon le, és bújjon ki!!!!!!!

KépKép
hene

Hene! Talán most a melegfront hoz neked egy babát is!
8nap neked hátra! Te jó ég! Bár már én is ott tartanék!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene! Én benne vagyok. Mehetnénk akár most rögtön is. Tényleg nagyon nehezen megy ez a 2 hét. És ha még tovább bent marad...

Ronix! Nekem ez nem segít, én hiába mondom neki azt. Ő úgyis fog menni. Nem is baj az, csak most több törődésre vágynék. Na ő meg a haverokra..

Nekem is mondja, hogy majd kiengesztel, de valahogy az mindig elmarad. Persze nemsokára esik az eső, szóval maradhatok a seggemen megint.

Jó lenne már lenyugodni, de nem megy.

sz.andi

Távszugerálást én is kérek szépen!

sz.andi

Andi, csak akkor fogsz lenyugodni, mint ahogy én is, amikor megszületik a baba. Akkor meg, már bocsi, de szarni fogsz a világra, csak ő lesz senki más! Igaz?? :D

KépKép
hene

Hát akkor majd koncentrálok rátok, úgysem tudok mostanában aludni. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na én szarnék a világra már most is, csak a kis manóm előbújhatna már :wink:
Köszi Kriszta! Ha már aludni nem tudsz, akkor legalább értelmes dolgot csinálsz. Nekünk szugerálsz! :lol: :lol:

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?