A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nagyon édes Mirkó baba! Irigykedek ám!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ma megkértem apát nézzünk ki a Daubnerba, nem volt kedvem sütni. Hoztam haza sok finomságot, de már majdnem minden elfogyott... :oops: baklavából úgy teleettem magam, hogy egy darabig ránézni sem fogok tudni.

Hékás - bár az én hiányosságom, de milyen a szerb kaja, hogy annyira imádod? Én a magyaros ízekért, a jó steakért, a cipós levesekért és az édes sütikért vagyok oda........ :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kriszta - nekem is van egy problémám, ami a babóca miatt már 9 hónapja halogatódik (nem szedhetek rá gyógyszert) aztán jön a szoptatás, nem tudom mikorra lesz ebből javulás. Jól vagytok? Jóslók? Mikor mész dokihoz? Mi szerdán.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mindig akkor jutok géphez, ha már mindenki lelép. Na megyek én is fürcsizni, jó éjt mindenkinek!

Manka

Kép

Kép
mankabi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:01-kor.
hékás

Javítottam a táblázatot... bocs :oops:

Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:01-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:02-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:54-kor.
Vendég

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 09:54-kor.
Vendég

Hékás - ismerős a szituáció, a pároméknál is ez a helyzet, nem győzök irigykedni. :wink:

Kriszta - nálunk nincs semmi előjele a szülésnek. Még jósló sincs, kíváncsi vagyok mit mond majd a doki a méhszájra. Eddig az volt a baj, hogy korán kinyíltam, most meg már talán túl is hordom majd? Majd Zoló eldönti......... Ami furcsa, hogy az egyik bokám nagyon bedagadt, a másiknak pedig kutya baja. Ki érte ezt?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt mindenkinek!

Bocsi,de tegnap nem voltunk itthon és Márti írt:
Még egyben vagyunk.Várnak vagy rendszeres fájás kell,hogy legyen,vagy meg kell szabadulnom a magzatvíztől.Sebaj,ha ki kell várnom a végét,hát kivárom.Mindennap olvaslak Benneteket,mert Apa kinyomtatja naponta.Mindenkinek nagy pusszantás.A babák szépek.

Kép
melike

Gigi,Csiri örülök,hogy újra gép közelben vagytok és minden rendben a babucikkal!

Tegnap Apa elvállalt egy melót, Sás-tónál van egy bob pálya és élménypark és ott kellett az egyik újonnan indított helynél (a magasban kötélen csúszás)öltöztetni az embereket.
Rengetegen voltak,nagyon elfáradt,de tetszett neki.Én csak este 6tól 8ig voltam ott,de olyan jó idő volt és annyi vidám ember.

Szóval gyorsan eltelt a hétvége.

Kép
melike

Mindenki alszik még?

Kép
melike

Jó reggelt!

Kriszta, még egyszer köszi a választ, remélem tényleg csak egy enyhe csalán... :) :) :)
csipisz

Én ébren vagyok,várom,hogy a hasamban is ébresztő legyen végre...

Manka nekem a bal lábam kétszer akkora szokott lenni mint a jobb.
Vendég

Bari:és még semmi?

Kép
melike

Sziasztok!

Márti! Örülök, hogy minden rendben van, ha bírod a kórházat, ott jó kezekben vagy. Mostmár csak egy hét a legtöbb, aztán kezedben tarthatod a kismanódat :)
Móni olyan jó látni a babaképeket nagyon tündéri Mirkó!
Mi ma megyünk Ctg-re, meg vizsgálatra, kíváncsi vagyok mi a helyzet odabent :)
Nem tudom ki írta, talán Montana, hogy az egyik lába jobban dagad, én is így vagyok :( Amelyik dagad az durván. A dokimnak nem tetszett.
Egyébként én is arra számítottam valamiért, hogy a 38. hét körül szülök, aztán már mindjárt 39. kicsit csalódott voltam de most már a végét céloztam be :) Csak nem hordom túl :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ja és nekem is a bal lábam a duci :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Mozgás: nekem utóbbi napokban, napközben csenben van, egy két kisebb jelzés, aztán éjszaka randalírozik :) Ugye készül a kinti életre :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:02-kor.
pironya

Pironya:csak óvatosan,ne vidd túlzásba. :lol:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:02-kor.
pironya

Pironya! A borotválást ha tudom akkor még otthon megoldom! A beöntéssel úgy vagyok, hogy jobb ha van így talán kisebb az esély a fertőzésekre!
Vendég

Kép 37 hetes pocakfotóm!
Vendég

Jó reggelt!

Piro
Borotválás... én egyébként is szoktam... ha nem is pucira, de jól lerövidíteni... megoldottuk most is itthon apával...
Szerintem, higiénés szempontból jobb...

Beöntés
Azt is túléltem... :wink:
Azon nevettünk, hogy ingyenesen megkaphatom, nem kell érte sok ezret fizetnem...igaz, nem divatos, hangzatos neve volt (mint a colon-hidroterápiának) :wink:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:03-kor.
pironya

Babuli:jó nagy pocak!

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:04-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:04-kor.
pironya

Pironya, nálunk a klinikán kúpot adnak nam beöntést. Állítólag az valamivel kíméletesebb. Borotválást én is otthon megoldom.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Nekem is a bal lábam volt jobban megdagadva, apa megmasszírozta és reggelre elmúlt, nem tudom mi okozza......... :roll:

Stella - szorítok nektek! A mozgása nálam is hasonló, a család szerint vihar előtti csend, már csomagol a drágám........úgy legyen! :wink:

Márti
- szorítunk neked, nem sokára kibújik Kristóf!!!!!

Babuli - szép pocak!

Pironya - én kérek mindkettőt, bár a borotválást megoldom itthon, de lehet szükség lesz igazításra, a beöntést pedig azért, mert én sem szeretnék fertőzést egyrészt, másrészt kellemetlen pillanatokat, anélkül is folyik ott minden, legalább AZ ne legyen!

Ma olyan lábgörccsel ébredtem, pedig szedem a Ca-ot, nem értem! :roll: Apa csak arra riad, hogy jajgatok és próbálta kimasszírozni, illetve befeszíteni a talpam, hogy jobb legyen, mert ugye talpra állni nem tudtam. :cry:

Én ma vasalok jó sokat, hétvégén lement 3 adag mosás, de szerencsére takarítani és főzni nem kell, azt apa elintézte a hétvégén.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Köszönöm a pocak dicséreteket! :D
Vendég

Én mindenhol azt hallottam, olvastam, hogy kb. a 3. napra jön meg a tej, a hormonok gondolom addigra fejtik ki hatásukat, de tapasztalatom ebben nincs. Gondolom, ha gyakran mellre teszed a babát és szedsz/iszol valami tejserkentőt az segíthet. De igazán a baba és hormonok hatása.........Most lehet nagy hülyeséget írtam szakmailag, :oops: de én így gondolom....

Manka

Kép

Kép
mankabi

Pironya
Minek siettetni a tej megindulását?
Nem olyan "buta" a természet, hogy ezt ne optimálisan rendezte volna el...
A legjobb tejszaporító a gyerek... az első napokban 10-12 alkalommal legalább mellre kell tenni...

Nálunk most nappal olyan 2-2,5 órát bír ki kaja nélkül Tomi... éjszaka olyan 4 órát kibír...
(éjszaka apa besegít... éjszakai etetés az cumisüvegből megy...)
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:02-kor.
hékás

Vendég

Hékás
Ilyen derékból induló pun.. felé sugárzó fájdalmaim voltak nekem is... :wink:
Hajrá!!!!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:05-kor.
pironya

Az újszülött gyomortérfogata az első napon mindössze 6 ml, a második napon 12 ml. Egy újszülött egyszerre kb. fél ml folyadékot tud lenyelni, így 8-10 korty (4-5ml) a kolosztrumból éppen elegendő egy etetésre. Ilyen módon, az első napon átlagosan termelt 100 ml kolosztrum éppen fedezi az újszülött szükségleteit
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:03-kor.
hékás

Hékás:hajrá!Lehet,hogy lesz valami?

Kép
melike

[quote="pironya"]G írta:pironyaigi: és akkor amíg igazán meg sem jött a tej....milyen gyakran és mennnyi időre célszerű mellre tenni a bébit???? Hogy szopogassa a cicit???

Ahányszor és amennyi ideig a baba akarja...
A fájdalmas tejbelövellés elkerülhető a szinte folyamatos szoptatással...

Nekem a kórházban szinte napi 30 órát volt cicin Tomi...
Vendég

[quote="hékás"]G írta:hékásigi, ma nem érek rá szülni. Még holnap fodrászhoz kell mennem, utána már jöhet bármikor :D :D :D

Ezt beszéld meg Marcival... :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:03-kor.
hékás

Kedvem...olyan közép...este mire a férjem befejezte a melót(házujjitás),már nem mentünk fagyizni...1 órán át sírtam miatta.
csavarós fagyi csak hétvégén van
Úgyhogy lehet,hogy igaza van a dokinak és megkattantam,mert ilyenért a gyerekeim sem sírnak...

Amúgy tegnap mártír kedvemben voltam és nem mondtam el nektek,hogy már megkaptam a beutalót a koriba ...jövő pénteken kell befeküdni és utánna hétfő műtét..
A férjemnek sem mondtam.

Babuli én már tegnap megnéztelek a nyáriban,jó nagy hasad van
Vendég

Na,jó akkor majd holnap.

Kép
melike

Magnéziumot szedem,semmi joslóm nincs és a hasam leereszkedett,a köldököm 10 centivel lejebb van mint szokott lenni

És a tegnapi ctg-n volt alsó vonal is,amilyen nektek szokott lenni...megmutassam?
Vendég

Bari:miért nem mondtad a férjednek sem?Ez a megbeszélt időpont?

Kép
melike

Azért az jó,hogy te tudod,hogy melyik napot várjad.
Mutasd a papírt!

Kép
melike

Mindjárt mutatok mindent!!

Férjemnek azért nem mondtam mert mártírkodtam,hogy sajnáljon,hogy lehet,hogy még 3 hétnél is több van hátra
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?