A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Csajok!
Ha szeditek a magneB6-ot,akkor nem is fognak elmúlni a falási rohamok,ugyanis a B6 étvágykeltő!Én ezért álltam le róla ,most Magnerolt szedek,ebben csak magnézium van és annyi,hogy napi 1 szemet bőven elég bevenni belőle. :wink:

Az én bébijeim biztos nem fognak velünk aludni,már csak azért sem,mert elég sokan lennénk az ágyban! :roll: Meg azért sem,mert utána,amikor vissza kéne szoktatni a helyére,akkor a szívem szakadna meg értük...

Én két és fél hete nem híztam egy grammot se és a haskörfogatom se nőtt egy centit se!Hogy lehet ez?! :roll: Lehet,hogy megettek egy-két belső szervemet,igy több hely lett és ezért nem nő a hasam???? :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Binyek, nekem se nőtt hetek óta semmit a hasam körfogata, de érzem, hogy felfelé terjeszkedik a pocaklakó, mert elkezdte nyomni a gyomromat. Sajnos már én is eljutottam addig, hogy nem tudok annyit enni, amennyi jólesne, mert utána úgy érzem szétpukkadok.

Zétivel kétéves koráig együtt aludtunk, mert nekünk nagyon jó volt így. Ő addig szopizott is éjszakánként, és nem zavartuk egymást az alvásban. A rácsos ágyat különben nem is szerette sosem, így kétévesen kapott egy nagy ágyat és azóta ott alszik. Mivel végre átalussza az éjszakákat :) akár aludhatnánk nyugodtan a saját szobánkban is, de nekünk jobban esik egy szobában aludni Zétivel. Így rögtön meghallom ha valami rosszat álmodik és általában elég ha átszólok neki néhány nyugtató szót és visszaalszik. Különben meg felkel és elmegy világgá :) Mielőtt megszületik a pici visszaköltözünk a saját szobánkba és ő ott lesz velünk. Azt majd még meglátjuk, hogy az ágyunkban vagy bevisszük neki a rácsos ágyat.

Én szedem régóta a magnéziumot B6-al (Béres), de én nem érzem, hogy nagyobb lenne az étvágyam miatta. Eddig 6 kilót híztam.

Na megyünk nagymamázni, mármint mi is, meg Zéti is :lol: mert szerencsére még a dédije is él.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Binyek, most én is megálltam a növésben :) Remélem még mindkét vesénk megvan :wink:
Hamarosan Julcsiék is hazaérnek...biztos nagyon jó volt.

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Csak beugrottam, mert ha minden igaz 2 körül indulunk kirándulni Dunabogdányba:)) kettesben, anyós itthon marad:)

Barbi, jó lenne, ha tudnál küldeni képeket, meg méreteket is, hogy nagyobb rálátásom legyen. Előre is köszi!

binyek, én folyamatosan növök, 110 cm a pocakom és súrolom a 90kg-ot:((

Barbi, remélem tényleg megállunk 100 alatt???!!! Egyébként epermániám van nekem is, tegnap bedúrtam én is vagy 60 dkg-t:)))

Nálunk tuti különalvás lesz, de egy szobában. Csenge, Barbi, nálatok nem zavart be a házaséletbe, hogy egy ágyban aludtatok? Illetve hogy oldottátok meg? Nagyon kíváncsi lennék.

sniky

Niki, én mire lefektetem Zétit, amire 10 előtt nem kerül sor, addig én is már csak aludni vágyom. Úgyhogy ötletesnek kell lenni, mind az időpont, mind a helyszín megválasztásában :lol: de megoldható. (pl ráérős hétvégi délutánok, amikor a gyermek is édesdeden alszik... a többit a fantáziátokra bízom :) mert szégyenlős vagyok )
Vendég

Sziasztok!

Végre kész lett az ágy, Petim 4 nap alatt lefestett kétszer, smirglizte és egyebek.
Persze nem teljesen ugyanolyan színű, mint a többi bútor, de csodálatos színt sikerült választani, a fa minden erezetét kiemeli. Olyan ódon hatású lett és akkora, hogy apum azonnal közölte, ide még legalább 2 gyerek elfér Prücsin kívűl, szóval nem lesz gond a reggeli gyerekhaddal.
Az asztalos meg egybe furnért csinált belülre így szó szerint ugrálni lehet rajta, annyira masszív. Ma minden a helyére került délig, így végre több mint fél év után ágyikóban alukálok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán ebéd után lebringáztak a fiúk a Dunához, én kocsival követtem őket, jól megfürdettük az ebet, alig lehetett kiráncigálni fél óra után a vízből. Imádja, ha fél méteres fadarabokat dobálunk neki. Csodálatos szép idő volt, kicsit végre mintha barnultam is volna.
Szóval eddig szuper a hétvége!!!
Remélem nektek is.

Érdekes, én most lendültem neki nagyon a pocaknövesztésnek, 109 cm-es, ez nagy ugrás igen rövid idő alatt. Viszont a súlyom nem változott sokat, még mindig 5-6 kilónál tartok szerencsére. Úgyhogy nálam bizti az elejétől meglévő felesleget iktatja ki a pici. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

nálunk is minden rendben eddig, szerencsére! :) babci iszonyat sokat mocorog, nagyon élvezem!

tegnap volt anyósom egy kicsit látogatóba, ma meg anyum és mamám jönnek, hoznak ebédet is, így legalább ma megúszom a főzést :P

hétfőn hívom a 4D-t, megbeszéltük apával, hogy akkor még egyszer!!! annyira örülök neki, felbuzdulva a Ti csodálatos képeiteken, nekem is kell olyan :) remélem, hogy tudunk menni, vagyis olyan időpontban, amikor apa is el tud kísérni...

jövő héten amúgy is kicsit szalma vagyok. kedden, szerdán Sopronban van, én meg itthon egyedül... tesómék is most szakítottak a barátnőjével, így még otthon sem tudok aludni, mert csak két háló van a nappali garnitúra pedig még ülni sem kényelmes, úgyhogy itthon leszek egyedül :( biztosan nem lesz semmi gond, de utálok egyedül lenni!

mostanában olyanokat rúg babci, hogy szinte az egész hasam beleremeg... főleg akkor látványos ez ugye, amikor ülök és rálátok a hasamra :P

hát kb. ezek vannak nálunk, szóval miden okés!

további szép hétvégét!

sophie27

Sziasztok!

Csak beköszönök, mert ma nagycsaládi banzáj van bátyáméknál Szentendrén, ma elsőáldozó a legnagyobb fia. Mostanában alig találkozunk tesómékkal és mivel a nővérem a fiúcska keresztmamája, ők is kinn lesznek családostul. Még gyorsan felmosok, a csokis-áfonyás muffin már sül a sütőben és indulok is!

További szép napot Nektek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Megvagyok én is, olvastalak is titeket, ahogy bírtalak, de sok volt a héten a munka, sok-sok túlórával megspékelve, és ahogy elnézem ez lesz az ábra június végéig. Szerencsére újabb baleset nem történt velem azóta. Ági esete nagyon elszomorított, de közben örömmel olvastam, hogy sikerült felülemelkednie a problémákon. Bár fele ennyire lennék talpraesett...
Szép hétvégét nektek (már ami még háravan belőle)!

szuszu

Sziszka!
Te tudod,hogy hol rendel az Imre József ott Tolnán?Hétfőn át kell mennem hozzá,mert szerdán nem leszek itthon és Szexárdon akkor rendel. :?:

binyek

Sziasztok!

Látom mindenki pihenget... jól is teszitek, szuper idő van.

Kád kérdés? milyen kádat fogtok használni? csak simán, vagy tartóizésset? vagy a nagykádban?
Nem tudok dűlőre jutni a dologgal....

Nálunk-mivel sajna az emeleten vannak a gyerkőcszobák-így a hálóban alszik majd a töki velünk,de a kiságyban. legalábbis így gondoltuk, aztán majd kiderül. :)

További szép pihenős 7végét!!
makadu

Kitti, nekem a védőnő azt mondta, hogy az a hiper-szuper belerakós, mikor nagyon pici, és nyeklik-nyaklik, akkor azért nem tuti, viszont, ha meg már ücsörögni tud, akkor meg már nem nagyon fér el benne rendesen, szóval akkor meg már azért nem tuti. Viszont nagyon drága...

Úgyhogy mi szerintem maradunk a nagykádba behajolós megoldásnál, vagy max. egy kis kádat veszek, de nem állvánnyal, hanem azt is a nagykádba tennénk!

Mondjuk gondolom, hogy úgyis menet közben derülnek ki a gondok, szóval még nagyon sokminden változhat! ;)

sophie27

Kitti!
Tényleg nem olcsó az az állvány(kb. 5-7000Ft),de szerintem ha nem tudod valamire feltenni a kádat,ahol jó magasságban van,akkor muszáj lesz venni...Ugyanis mire az a baba ücsörögni fog az minimum fél év,vagyis legalább 180 fürdetés,de inkább több!
Na most ha ezt minden alkalommal a kádba görnyedve vagy a földön kuksolva kell végigcsinálni,akkor Te úgy fogod utálni a fürdetéseket,mint a fene!És akkor a baba se fogja megszeretni a vizet... :? Pedig 3-4 hónaposan már olyan édesen elrugdos a vízben és élvezi,ha hagyod pár percet,hogy "játszon"! :lol:
De mivel azért fogni kell folyamatosan,ez összegörnyedve,kényelmetlen pózban nem fog menni... :wink:
Szerintem ennél az állványnál sokkal fölöslegesebb dolgokat is megvesz egy elsőbabás kismama. :P
De majd meglátod milyen jó nézni,ahogy élvezi a vizet...ha hagyod neki!
Mi még a víz alá is le fogjuk őket nyomni,úgyanis ha nem hagyja az ember,hogy kialudjon a búvárreflexük,akkor utána sokkal könnyebben megtanulnak úszni.Nálunk a gyerekek már 2-2és fél évesen a rajtkőről ugráltak a 2 méteres medencébe!!!Igaz,hogy akkor még nem tudtak úszni,de a párom mindig felhozta őket és amint felértek röhögő fejjel mondták azonnal,hogy "Még egyszer!" :lol: :lol:

binyek

Köszi a véleményeket! Kiskádat, állvánnyal mindenképpen kell vennem,mert lent csak sarokkádunk van és az nagyon kényelmetlen lenne. Állványt is muszáj,mert nem tudom mire rakni, tudnám,de nem férnék hozzá a gyerekhez. :? Igazából a kérdés,h kell az a babatartó bigyó a kiskádba, vagy eleve olyat vegyek,ami olyan? Zsófi akkor szerinted ne olyat. Többiek?
Szeretném majd babaúszásra vinni pár hónaptól, van győrben és az nincs is messze....de szép álmok :lol: kérdés mit szeretne majd a tökös :lol:

Jó éjt és köszönöm a válaszokat!
makadu

hát, nem szerintem, csak a védőnő szerint... nem tudom. először nekem is nagyon praktikusnak tűnt a dolog, láttam is, és néztem is a Brendonban, de aztán a védőnő véleményén elgondolkoztam. lehet, hogy tényleg nem tudnám úgy használni, mint ahogyan szeretném! az állványossal csak annyi a bajom, hogy a nem túl nagy fürdőben nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető a dolog, de még futok néhány kört ez ügyben!

sophie27

Sziasztok! Megérkeztem! :-D Nagyon jól sült el az utazás, tök jól éreztük megunkat, és nem volt semmi gond velünk az úton.... Szuper idő volt, egész héten 30 fok, és gyönyörű tiszta a tenger. Holnap teszek fel képeket.

Még nem tudtam visszaolvasni az elmúlt hetet, de remélem előbb-utóbb sikerül ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Hát nem volt egyszerű hetem, nagyon kivoltam, meg most úgy tűnik, hogy rá kell húznom még egy hetet a munkahelyen, pedig a jövő hét lett volna az utolsó :?

Amúgy meg én is igyekeztem olvasgatni titeket, és azt hiszem nagyjából képben vagyok.
Ági, én is sajnálom ami történt veled, de csodálom a kitartásod. Csak igy tovább. Szerencsés a pici lány, hogy ilyen erős és odaadó anyukája van :)

Kiskádat mi is fogunk venni, amolyan állványosat, mert nekünk is sarokkádunk van és elégge nehéz lenne abba hajolgatni. Nekem a minimanó honlapján látható "surf" kádak tetszenek nagyon, de még előben nem láttam.

Na megyek, pihizek lassan mert már kivagyok. Ja, és sikerült ma leesnem a lépcsőnkön, szerencsére 'csak' a farcsontom fölötti területére meg karjaimra estem, de most fáj az ülés :(

Jó éjt, aludjatok jól, ha a babuci engedi! :wink:

Kép
Kép
dia123

Jó reggelt mindenkinek!

Julcsi: örülök, hogy itthon vagy, és persze annak is hogy nagyon jól éreztétek magatokat, várom a képeket!

Nekünk is állványos kádunk lesz, és a kádat magát ajándékba kaptuk, de az a típus ami tartja a babát. Szerencsére az állványhoz van egy hagyományos kád is, az úgy örököltük, így nálunk minden eshetőség szóba jöhet, igény szerint. Nagyon tetszik Binyek tanácsa a búvár reflexről, mindenképpen ki fogom próbálni, főleg, hogy náluk bevált :)
A babaúszás nekem is tetszik, itt 3 hónapos kortól lehet menni, mi is kipróbáljuk, ebben biztos vagyok.

Nagyon szép hetet mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok Lányok,

Szoktam olvasni titeket azért ám, habár már tartozom közétek sajnos :cry:
Jó láttni hogy ti jól vagytok és semmi gond a bébivel (csak másokkal), sajnálom Ági hogy igy alakult a pároddal :evil:

Én már jól vagyok és múlt héten már elkezdtem dolgozni.
Újra pedig augusztus-szeptemberbe már próbálkozhatunk, remélem hamar összejön :P

Puszi mindenkinek

Gabi

Kép
Kép
minimano74

habár már nem tartozom közétek

bocsi a elírásért

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Gabi: de jó hallani rólad, meglátogathatnál bennünket kicsit sűrűbben is, persze csak akkor ha ez neked nem kellemetlen. Attól, hogy így alakultak a dolgok, szerintem itt mindenki úgy érzi, hogy te is közénk tartozol!
Nagyon sok jót kívánok nektek, és szorítok, hogy minél előbb összejöjjön a baba, és ami a legfontosabb minden rendben legyen vele! Majd mesélj ám, hogy hogy haladtok, augusztus már közel van :)
Szerintem sokan vagyunk itt, akiknek többször eszébe jutsz, nekem még a férjem is megkérdezi néha, hogy mi lehet veletek!

Binyek: életem első privije volt, remélem megkapod :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Helló lányok!
Holnap megyünk doktor bácsihoz,és azt mondta multkor most felveszi nekünk dvd-re is,majd képlopóval kiveszek jó sok képet :)
Hétvégén voltunk Etyeken,babuci még mozgásba voltunk meg se moccant,tetszett neki h utaztatjuk gondolom...
Aztán itthon volt nemulass,hol jobbra hol balra tolta magát,olyan vicces volt...IMÁDOM :lol:
már nem rugdos egyébként,de sokat mocorog.Szerintem kinőtte a pocakom.Mert nekem elötte extra módón befelé volt nőve,és annyira kiálltak a csontjaim ha csípőnadrág volt rajtam simán beláttam :)
Én veszek kádat meg állványt,mivel mi tetőtérbe vagyunk nálunk is sarok kád van és pici hely,így én az étkezőbe fogom szerintem fürdetni.

nicike

Makadu!
Ja,bocsi,akkor én félreértettem,hogy mit szeretnél...Én sima kádat vettem,nem tetszett az a bigyó benne,szerintem nekem is meg a bébiknek is csak útban lenne...Meg ha már kicsit pancsolnak,akkor nem tudnám őket hasra fordítani.

A víz alá nyomkodásnak meg van a technikája!!!Nehogy csak így nekiálljatok!!!Utána kell olvasni!!! :!: :!: :!: Különben rossz élmény lesz a babának és benyelhet vizet!

Gabi!
Jó,hogy hallunk felőled!Drukkolunk az augusztusi projekthez! :wink: Majd jelezd,ha eredményes volt... :lol:

Julcsi!
Már nagyon hiányoztál! :P Mutasd a képeket!Hogy irígykedhessünk! :wink:

binyek

Lányok köszi a biztatást :!:

Nem láttom Lányinét mi van vele nem tudjátok????
Remélem jól vannak :!:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Bocsi Lanyané mi van vele??

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Szia Gabi! Örülök, hogy újra jelentkeztél nálunk, gyere tényleg gyakrabban, ha van kedved! ;)

Mariann azt hiszem, az ikres topikba ment át, és ott írogat!

Szép napot mindenkinek!

sophie27

Sziasztok!

Látom mindenkinek szépen telt a hétvége, hosszú idő óta először nálunk is nyugi volt, apa úgy döntött velünk marad, ugyan indoklásképpen csak annyit mondott, hogy szeret, de a baba miatt ez most elég is. Tartom magam ahhoz, hogy a gyerek az első így az ő érdekeit nézem elsősorban és neki tuti jobb lesz így, hogy van apja. A saját démonaimmal még meg kell küzdenem emiatt, féltékenység, harag, csalódottság, ilyesmi, de azt hiszem a pici lány feledteti majd ezeket is. Nagyon jó hogy vagytok nekem, olyan jó összeszedni néha a gondolataimat, amik csaponganak és szavakba önteni, sokkal jobb lesz a rálátásom tőle.
Mindenkinek nagyon szép hetet kívánok!
és remélem holnap többen is jöttök tornázni meg az előadásra!!

KépKép
columbine

Szia Gabi!

De jó látni Téged! nagyon közel van már az az augusztus, és mindenképp írj majd akkor is, hogy hogy álltok. :)
Lesz sok örömhír úgyis akkortájt.
És nagyon szuper, hogy már dolgozol.
Lanyané átment az ikres topikba már én is nagyon kerestem...

Julcsi, tényleg képeket kérünk, egy kis irigykedéshez! Nagyon jó, hogy jól sikerült a kirándulás.
Ha minden igaz, pont azon a héten, amikor abba szeretném hagyni a munkát, apum a bridge társaságával megy le Bacsira és egy egész üdülő az övék. MOst mondta hétvégén, hogy vár rám egy szoba. Így kissé nehezen tudnak majd azon a héten behívogatni, ha lemegyünk párommal. Remélem összejön, már nagyon rámférne, uszizhatnék a Balcsiban és pihizhetnék.....jaja, már belegondolni is kész gyönyörűség.

Binyek, pont kérdezni akartam, hogy ez a víz alá nyomkodás nem veszélyes-e csak úgy amatőr módon :?: Én tuti nem mernék bepróbálkozni kezdőként. Mert ugye pont a fürdés kell hogy este lenyugtassa a piciket, meg jelezze az alvásidőt, de ha szakszerűtlenül áll hozzá valaki, akkor nagy ijedség és éjszakázás lehet a következmény...... Hol lehet utána olvasni?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

pénteken reggel 8-ra megyünk 4D-re!!!! jujj, annyira várom már! most úgyis eléggé furi lesz a hét, mert anyuéknál alszom kedden, szerdán jön haza apa Sopronból, csütörtökön vezetésből vizsgázik, ma meg fogászatra megy, szóval összejöttek a dolgok, de a hét lezárásaként megyünk babamozizni! :)

sophie27

Mi ma megyünk dokihoz.
Elfelejtettem múlt héten bejelentkezni, de nagyon rendi volt az asszisztensnője, szegény doki jó sokáig rendel.....
2d-ben így biztosan láthatjuk Prücsit és újabb verziót kaphatunk arra, hogy mit dugdos a lába között. :lol:
Próbálok majd kérni egy nyomtatott képet is és megpróbálom lebeszélni a dokit erről a vas-szedési akcióról.
Most pedig futok egy újabb kört, a változatosság kedvéért a közvetlen főnökömhöz, hogy akkor június 16-ig vagyok. Kiváncsi leszek az eredményre.....mindjárt beszámolok!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Akkor jöjjenek a képek:

Kép

Kép

Kép

yuyu79

kicsit aprók lettek... Akkor a pocak mégegyszer:

Kép

yuyu79

Volt ott még egy várandós csaj, 24 hetes, és neki is volt akkora pocakja már, mint most nekem...

yuyu79

Afrodité sziklája (középen, a legkisebb)
Kép

Mozaik Paphosban
Kép

tengerparti séta
Kép

kilátás a szobánk erkélyéről
Kép

yuyu79

drága párom :-)
Kép

pocak felülről ;-)
Kép

Kép

yuyu79

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs, ha kicsit sok lett ;-)

yuyu79

Na, Aprooka, megvolt a bejelentés?

yuyu79

Sziasztok!
Julcsi, szuperek a képek, egyáltalán nem túl sok :wink: Hogy bírtad a repülőt? Biztos nagyon szép barna lettél :)
Apró: ez a Balaton nagyon jó ötlet, remélem sikerrel jártál a főnöknél.

Én ma itthon maradtam takarítani, mert csütörtökön 4 napra vendégeink jönnek Erdélyből, a keresztfiam a szüleivel és kicsit össze kellene kapni a lakást, bár nincs túl sok kedvem hozzá. Szerencsére legalább főznöm nem kell ma, maradt tegnapról....

Binyek: engem is érdekel a víz alá nyomás, hol lehet utána nézni?

<
sziszka78
Tolna

hello lányok!

Gabi nagyon örülünk hogy jelentkeztél!!! Ahogy Sziszka irta szerintem is közénk tartozol. :D

Zsófi hova mentek 4Dre? Képeket aztán tessék felrakni!!

Julcsi üdv újra itthon! Örülök hogy jól telt a nyaralás és ezt a képek is visszaadják. Remélem azért a jetski csak tartozék a képen és nem száguldoztál vele?! Volt valami különös vagy nagyon jó élményetek? Kaja milyen volt?

Babaúszáshoz én is csatlakozom, szerintem ártani nem árthat. Én 8évig úsztam versenyszerüen ugyhogy még nekem is jól fog esni megint egy kis uszka és foglalkozás,(egy ilyen vizicsirkének mint nekem akit még akkor se lehet kiszedni a vízből ha már lila a szám)
:D :D

A hétvégénk nekünk is nagyon jól telt anyóséknál vidéken. Pénteken még este éjjel visszapakoltuk a nagyszobát, hajnali egyre aztán sikerült is leérnünk, szegény párom már bemozizott az út szélére embereket a fáradságtól. utánna még gyorsan bepácoltam a húst, mert hát grillpartyt szerveztünk és anyósra ezt inkább nem bíztam, de nála volt a hús. Végül is mindkét nap grilleztünk nálunk meg a rokonnál voltunk vagy 20an ha nem többen. Szép nagy családja van a páromnak. Anyukának vagy 7testvér apukának 8. Még jó hogy nem mindenki abba a faluba lakik. :lol: :lol: anyagi csőd lenne egy ilyen összejövetel.
És persze nekem mint pösti jánynak annyira jól esett a nyugodtságba, csendbe lenni, kutyázni, kertészkedni. CSak ez a féltés! jaj ezt ne csináld, add ide majd én viszem ááááááááá :shock: :shock: a falra tudnék mászni én ezt nem tudom megszokni!!! :? De mondtam is apósnak hogy ha jól esik miért ne hajolgassak a kertbe gazolni vagy bármi, otthon a 4diken az erkélyen ilyet nem csinálhatok.Aztán hagyott is a sorsomra.

jaj kicsit hosszú lettem bocsi.

Ági örülök az eseményeknek ÉN nagyon szurkolok neked!!!! :D :D
Holnap megyek én is tornára meg előadásra is ki jön még? Majd próbálok megismerni mindenkit aki jön de nem igérem :oops: :oops: akkor majd szóljatok rám nyugodtan néha vak vagyok.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

na, megvolt a bejelentés.....kissé felemásan sikeredett.
kiderült, hogy nem elég a főnökömnek és a közvetlen főnökömnek, hanem a munkáltatómnál is szólni kell. ő már a 3. ember lesz és tőle tartok a leginkább....szóval most várom hogy hivasson.
amikor mondtam, hogy jún. 16, persze júl. 16-ot írt fel először. kijavítottam, hát nem nagyon örült, de mivel van egy kisfia, tudja, hogy mivel jár. Mondta hogy nagyon "utál", el is hiszem, szegénykém valószínű rálőcsölik az én feladataim egy részét is, ami nem kevés, mert tudom, hogy neki mennyi van.de ettől függetlenül most legalább valaki meghallgatott és még fel is írta magának!!! előrehaladás.

Julcsi, szuperek a képek, most kicsit honvágyam lett a tengerpart után. Remélem jövő nyáron már eljutunk mi is egy utószezonos horvát útra. Abszolút nem nagy a pocakod 29. hétre sztem. És nagyon jó, hogy nem csíkosodsz.
Nálam totális csőd az összes stria elleni krém, sajnos a pocim a két hét alatt 8 cm-es növekedést már nem bírta elviselni. :cry: :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, és a legfontosabb: Ági, annyira jó, hogy kicsit sikerült rendezni a dolgaitokat. Te csak a pici lányra figyelj, apája meg sztem érezze, hogy bizalom terén sokat kell küzdenie, hogy a régi kerékvágást csak megközelíthesse.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

közbe mértem egy pocakot nekem 99cm közeleg a 100 :shock: :shock:

aproo nekem a ciciken jöttek ki a striák és az a drága :( Vichy krém jót tett és halványitotta egy kicsit ,de tényleg pedig nem nagyon hiszek ezekben a kencékben.
A munkahelyen meg örüljenek, hogy még birod és eddig is voltál!!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

ne is mondjátok... nekem nincs centim, így nem tudom megmondani, hogy mennyi a hasam, vagyis, de, van egy ilyen fém mérőszalag, na azzal lemérem :P

115... csak azt nem tudom, hogy honnan indultam!

a csíkjaim pedig nekem is egyre dúrvábbak! sajnos ez alkati kérdés, és én sem nagyon hiszek ezekben a kenceficékben! nekem már korábban is volt a hasamon, most pedig "szépen" tovább repedeznek...

a 4D-re megint a Babavízióhoz megyünk, a Schöpf-Merei Ágos Kórház és Anyavédelmi központba, és most teljes hírzárlatot tartunk, szóval nem tud róla senki, csak mi hárman ;) meglepi lesz a nagyszülőknek a mozizás! :) annyira, de annyira várom már! főleg az a jó, hogy apa is el tud kísérni, mert hát azért nekik is nagyon nagy élmény ez, nem csak egy anyának!

Ági, örülök a fejleményeknek, szerintem szuperül csinálsz mindent! gratulálok!

sajnos a holnapi előadás nekem nem lesz jó, de, mint korábban írtam, június 10-től tuti ott a helyünk!!!

sophie27

Mecsi, én azzal kezdtem, de nekem semmit sem használt. Aztán jött a milupa, majd a dm olaja és kréme, szóval el vagyok látva rendesen. Még az olaj jött be leginkább.

Igen, vicces volt belegondolni a július 16-ba. Akkor kb 3 hét lenne hátra szülésig. Az azért kicsit dúrva lenne. Nekem már ez a június 16 is olyan beláthatatlanul messze van, hogy azt el sem tudom mondani.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tényleg nagyon jó volt, a kaja is finom volt, reggeli, vacsora volt befozetve, ebédre meg vettünk valai gyors harapnivalót... Kellemes meglepetés volt, hogy tengerre néző szobát kaptunk, mert ezt nem lehetett előre tudni. Nem is volt nagy tömeg, mert ez még előszezon, viszont szerintem az egyik legjobb időszak ott, mert júniustól már kb 40 fok van, most meg még "csak" 30. Még az október kellemes ott állítólag, de akkor meg a víz is 30 fokos. A nyár meg elviselhetlenül forró.

Kirándulni csak 1 napot voltunk, egyébként csak pihentünk, strandoltunk, sétáltunk a környéken... Nagyon kellemes volt. Tényleg jól lebarnultunk, utolsó nap le is égtünk picit, mert annyira fújt a szél, hogy nem éreztük, hogy éget. De kentem magam mindig 15 faktoros krémmel, csak néha az is kevés volt...

A páromnak volt egy vacak napja, pont a kirándulás napján kitört a migrénje, és a fél napot végigszenvedte. Úgyhogy neki nem volt valami nagy élmény a kirándulás sajnos :-( Aggódik is szegény, nehogy a bébi is örökölje a migrént, mert nagyon kellemetlen tud lenni...

Tényleg nem csíkos egyelőre a hasam, de a mellem viszont elég csúnya, szinte már az elejétől. Amúgy előtte is volt már pár csíkom, a mellemen meg a combomon, de a mellemen most vörös csíkok vannak, és átlátszanak az ereim, hát nem egy szép látvány... Mondjuk nekem is 75 B-ről 90 C-re nőttek eddig, úgyhogy nem csoda. A hasam tényleg nem nagy, talán azért, mert 1,80 magas vagyok... Szinte mindenkinek nagyobb pocakja van, akik hasonló korú terhesek. De azért most már mindenki észreveszi, egyre gyakrabban kérdezgetnek idegenek is, hogy mikorra vérom, és milyen nemű ;-)

Bocs ha nem válaszoltam valamire...

Egyébként Ciprust mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretne egy jót nyaralni. Igaz hogy sok a sziklás part, de mindenhol vannak szép homokos strandok is elérhető közelségben, és gyönyörű tiszta a víz...

Amúgy furcsa népség a ciprusiak, a férfiak magassága ritkán haladja meg az 1,50-et, de persze jó barna mindenki. Nem csoda, mert ott csak 2 hónap a tél, és akkor is van legalább 15 fok... Januárban meg már tavasz van.

Volt egy tök jó, kint élő magyar idegenvezetőnk, sok érdekességet mesélt. Például ott egy hagyományos ciprusi esküvőn kb 3000 vendég van, és a lányokhoz házat adnak a szülők hozomány gyanánt (állítólag azért, mert nem túl szépek ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Julcsi nagyon szuper lehetett ez a nyaralás.... húh de úsznék egyet én is a tengerben...
Mi már sajnos nem megyünk sehová nyáron, majd csak jövőre babócával. Az meg már egy más típusú nyaralás lesz :)

Ági örülök, hogy jól alakult a hétvége. Nagyon jól csinálod! Mindig a kicsi lányod legyen az első. Meglátod összejönnek a dolgaid!

Makadu: nem tudom, hogy tudtad-e, hogy Győrben 2 helyen van babaúszás. Egyik ismerősöm úszásoktató(igaz ő iskolásokat oktat) és ő mondta, hogy ha mi is visszük a picit, akkor semmiképp se a GYÁÉV-ba, mert ott nem tisztítják rendesen a medencét. Vagyis az a baj, hogy megengedik, hogy a szülők úszósapi nélkül menjenek és tele van hajjal a medence.
Marcal 1en a mostani Págiszt javasolta és hogy 2-3 hónapos korban érdemes elkezdeni az úszást.

Binyek: ez a "hogy nyomjuk szakszerűen víz alá a csöppséget" tanfolyam engem is érdekelne... :)

Aprooka hihetetlen, hogy hogy áll a munkahelyed a dolgokhoz!

Mi megvettük a kiskádat. Semmi extra, sima kád, alján van kis csúszásgátló, de azt mondta a védőnő, hogy tegyünk bele mindenképp egy textilpelust. Állványt nem vettünk, mert mi a kádra fogjuk felrakni.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Julcsi, erről a nyaralásról szimplán olvasni is jó már :)
Nekem egyenlőre használnak a kencék, én is felváltva kenem olajjal és krémmel, attól függ milyen kedvem, de eddig semmi, pedig már 10 kiló hízásnál tartok, a mellem két számot és két kosarat nőtt, és pocakom is jó nagy már, le is mérem: 121 cm, bár én sosem voltam nádszál vékony, de nem tudom mennyiről indultam.

Kellemes délutánt mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Hát pontosan nem tudom,hogy hol is lehet ez leírva,mert mi annak idején valami könyvet vettünk hozzá,de már gőzöm nincs,hogy hol van... :oops: De az interneten biztos megtaláljátok!Nem egy ördöngősség ám!
Az a lényeg,hogy mindig ugyanazt a szót kell mondani,mielőtt lenyomja az ember,pl:Merülés! vagy Levegőt! vagy ilyesmi...Igy megtanulja gyorsan,hogy a szó után vissza kell tartani a levegőt,mert jön a víz.Eleinte nem szabad lenyomni,hanem a vezényszó után csak csorgatni kell az arcába a vizet,ő ettől is visszatartja a levegőt a búvárreflex miatt,méghozzá úgy,hogy a szeme meg a szája nyitva van,de mégse szívja be a vizet.Amikor ez már jól megy és egyáltalán nem ijed meg,akkor lehet próbálkozni a víz alá engedéssel.Nagyon fontos,hogy nincs kapkodás,nincs hirtelen kirántás a vízből!!!Mert attól ijednek meg!Amikor 2-3 másodperc után lassan kivesszük a vízből,akkor mosolyogni kell és vidám hangon dicsérni!Rövid idő elteltével már úgy fog feljönni a víz alól,hogy fülig ér a szája! :lol:

Julcsi!
Nagyon jók a képek!! :lol:

Ági!
Remélem,hogy ez volt a jó döntés!Próbáld magad túltenni a dolgon,ha már így alakult,mert ha egyfolytában a fejedben lesz a dolog,akkor nem fog menni az együttélés...Sok sikert! :wink:

binyek

Csimby! köszi az infót! Nekem az Ikva utcait ajánlották, név szerint nem tudom,h melyik a kettő közül ,amit mondtál, de azt hiszem a második.
Jöttök majd Ti is?

Julcsi nagyon jó lehetett Cipruson! Szép a pocakod!

köszi ismét a kád véleményeket, bár még mindig nem tudom,h simát vagy betéteset.... :lol: totál zizzencs vagyok, alig aludtam az éjszaka viszont délelőtt sikerült 2 órát aludni , de ettől még kómásabb lettem.... :?

További szép napot!
makadu

Én is használom a dm-es olajat...

Én eddig 8 kilónál tartottam, most a nyaralás alatt megint feljött 1-2 kiló... Most próbálom visszafogni magam kicsit, mert egy hét múlva mennem kell a védőnőhöz ;-)

Nekem még csak 103 centi a hasam, és kb 80-ról indultam...

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?