Tényleg nagyon jó volt, a kaja is finom volt, reggeli, vacsora volt befozetve, ebédre meg vettünk valai gyors harapnivalót... Kellemes meglepetés volt, hogy tengerre néző szobát kaptunk, mert ezt nem lehetett előre tudni. Nem is volt nagy tömeg, mert ez még előszezon, viszont szerintem az egyik legjobb időszak ott, mert júniustól már kb 40 fok van, most meg még "csak" 30. Még az október kellemes ott állítólag, de akkor meg a víz is 30 fokos. A nyár meg elviselhetlenül forró.
Kirándulni csak 1 napot voltunk, egyébként csak pihentünk, strandoltunk, sétáltunk a környéken... Nagyon kellemes volt. Tényleg jól lebarnultunk, utolsó nap le is égtünk picit, mert annyira fújt a szél, hogy nem éreztük, hogy éget. De kentem magam mindig 15 faktoros krémmel, csak néha az is kevés volt...
A páromnak volt egy vacak napja, pont a kirándulás napján kitört a migrénje, és a fél napot végigszenvedte. Úgyhogy neki nem volt valami nagy élmény a kirándulás sajnos

Aggódik is szegény, nehogy a bébi is örökölje a migrént, mert nagyon kellemetlen tud lenni...
Tényleg nem csíkos egyelőre a hasam, de a mellem viszont elég csúnya, szinte már az elejétől. Amúgy előtte is volt már pár csíkom, a mellemen meg a combomon, de a mellemen most vörös csíkok vannak, és átlátszanak az ereim, hát nem egy szép látvány... Mondjuk nekem is 75 B-ről 90 C-re nőttek eddig, úgyhogy nem csoda. A hasam tényleg nem nagy, talán azért, mert 1,80 magas vagyok... Szinte mindenkinek nagyobb pocakja van, akik hasonló korú terhesek. De azért most már mindenki észreveszi, egyre gyakrabban kérdezgetnek idegenek is, hogy mikorra vérom, és milyen nemű
Bocs ha nem válaszoltam valamire...
Egyébként Ciprust mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretne egy jót nyaralni. Igaz hogy sok a sziklás part, de mindenhol vannak szép homokos strandok is elérhető közelségben, és gyönyörű tiszta a víz...
Amúgy furcsa népség a ciprusiak, a férfiak magassága ritkán haladja meg az 1,50-et, de persze jó barna mindenki. Nem csoda, mert ott csak 2 hónap a tél, és akkor is van legalább 15 fok... Januárban meg már tavasz van.
Volt egy tök jó, kint élő magyar idegenvezetőnk, sok érdekességet mesélt. Például ott egy hagyományos ciprusi esküvőn kb 3000 vendég van, és a lányokhoz házat adnak a szülők hozomány gyanánt (állítólag azért, mert nem túl szépek