A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kati!
Ha Barbi is rábólint akkor.... ide vele :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Köszi a Fruzska-dícséreteket, majd átadom neki :) A hurka"harapdálás", csipkedés, simizés minden fürdésnél megtörténik, de azért most elmondtam neki, hogy ezt most a fórumról küldték ;)
Persze-persze nem tartok tőle, hogy elfogy (a héten mértem valamikor meztelenül 6560 gr volt :roll: ), csak szegényke annyira hisztizik, pedig éhes - csak hát ott az a sok érdekes dolog körülötte, amit meg kell nézni :), majd csak túljutunk rajta, aztán nem is olyan sokára itt a 6 hónap, aztán kaphat más kaját is, hátha tényleg bejön, hogy gyorsabban akar jóllakni...
linocs

Eszternek BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!

Kati, Orsi, persze, persze, menjen csak a csere-bere! :lol: Bár most, hogy egy fotóstanfolyammal vagyok a hátam mögött már hivatalosan is, lehet, h lenne még egy-két plusz tippem :wink:

Orsi, hú, jól hangzik! Bár én csak a Nikont, meg a Canont ismerem behatóbban...

Kati, tök jók a képek, de tényleg!!!!! (lehet, hogy az én tanácsaimat is követted kicsit?)

Pocakosoknak: akkor jó, ha minél nagyobb és kerekebb!! Én fotós szemmel csak ezt tudom mondani! :wink:

Ancsa, Tündérrel egymás mellett úsztunk! :D De mi nem kértünk végül dvd-t, csak ők, mert nem Csilla néni volt, hanem Otto bácsi és 3. merülés előtt megfogta danit és onnantól kezdve sírt merülés előtt, meg egyáltalán ha otto bácsi közelébe került. Plusz a 7000et kicsit sokalltam, hiszen Dani ugye még visszaszokóban van és kb 4x merül egy órán. Már tavaly a hatot is úgy fizettem ki, mintha a fogamat húznák. Pláne, h dani mindig elkezdett kiabálni, ha közeledett a kamera. Majd talán félév múlva, ha jönnek megint :roll: Bár még gondolkodom rajta, h szerdán megpróbáljuk-e, de aznap jön a védőnő, szóval már nincs kedvem azt se átszervezni túlzottan...

Na jó, még egy rövid hajú, tévézős Dani, aztán megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
barimami

Juúj... Ez gyönyörű. Mármint Daniról ez a kép.

Lányok, Eszter nevében is köszönöm a köszöntéseket. Olyan figyelmes itt mindenki.
Kivéve engem néha. Néha sokszor. Mert megírtam azt a privit Veronikusz, niyilván azt gondoltam, elküldi magát. De majd írok megint.
Hogy a hasadat kritizálják? Fogalmuk sincs miről beszélnek. Az ilyeneknek az kéne, hogy kocka alakú legyen és centivel lehessen mérni, hogy kié jó, kié nem jó,mennyivel tér el a standartól. Mert hát az fontos... :twisted:

Azt a képet egyenesen Petya csatolta fel Cukorfalat? :)

Kép

Kép

Kép
memme

A pocakméret diskurzus kapcsán hadd utaljak mégeccer' vissza egy kicsit :) :

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme :D :lol: emléxem erre a képre!!! naggggyon jó

ki merre van ma????

Kép
gablaty

Sziasztok!

Volna egy kérdésem, és mivel itt többen vagytok többgyerekes anyukák, remélem a tapasztalataitok segítenek rajtam.
Szóval: aggódom a tej miatt. A melleim nem feszesek, mint anno Zsombi szoptatásakor. És ami még nekem nagyon furcsa: a két mellem között iszonyat különbség van. Míg a balból szoptatás után kifejek 40-80 ml között (napszaktól és Zéti pocakbefogadásától függően), addig a jobból alig 10-20 ml jön ki, az is nehezen. Létezik, hogy ennyi különbség legyen? Tudom, védőnőt kellene erről faggatnom, de valahogy nem túl szimpi nekem, nem szívesen kérdezem...

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

Kriszti

KépKép
KépKép
anittik

És hogy miért fejek mindig? A mellgyulladás réme itt lebeg a fejem fölött, Zsomborral sikerült kétszer megtapasztalni, most szeretném elkerülni.

KépKép
KépKép
anittik

Memme, ez egy nagyon vicces kép!!!! Én is láttam már régebben, de tényleg jó! :lol: :wink:

Anittik, nem lehet, h mindig ugyanazzal a melleddel kezded a szoptatást/fejést és ezért abban sokkal több termelődik? Más ötletem nincs. Amúgy én is fejtem 8 hónapon át, ha elfelejtettem ,egyből jött a mellgyuszi vagy a tejhiány és akkor meg azért kellett...

Nálunk ma családi program volt, anyukáméknál gyereknapoztunk.

És akkor még egy kép a hajamról, bár csoportképről vágtam le magam, de azért látszik a lényeg :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép új haj egyenesen

KépKép
barimami

Sziasztok!

Barbi, nagyon jó kép!

Linocs, szerintem hamar megoldódik, ugyanezt mesélte egy barátnőm is, az kislánya átállt a szupergyors 5 perces szopizásokra, és hízik :)

Én tegnap megkóstoltattam Villőt almával, eljött az ideje :) Hát, úgy rázkódott, köpte ki. Ma körtét próbáltam, a gyárti, mert az párolva van, édesebb, homogénebb. Rázkódás nem volt, de öklendezés igen. Hát ő nem egy Bene lesz, aki 1 hét alatt hozzátápláltatta magát már a főzelékekkel is, mert alig lehetett leállítani, annyira nyelt mindent, ami kanálból jött :). Pedig úgy remeénykedtem, hogy hamar kiváltom a napi 1 tápot a gyümölccsel, de Villővel idő kell, mire megszereti az ízeket. Lehet, hogy azért, mert ő nagy %-ban anyatejet kap? Vagy ez ennyire egyéni ízlés-habitus? Magamtól ez utóbbira tippelnék. Na, majd meglátjuk. De ha van tippetek, mit érdemes próbáltatni az ilyen óvatos duhajokkal, ne tartsátok vissza. Magamtól még a banán jut eszembe, (igaz, azt a mostani dokink nem szereti adni, mert allergizálhat)

mtunde

Sziasztok!

Átadtam Petyának a dícséreteket. Nagyon köszöni őket :-)

Memme: Emlékszem én is erre a képre nagyon jó!
Igen, egyből Petya tette fel a képet :-)

Barbi: Jó az új haj! Nagyon szép Dani a képen.

Anittik: Nekem is így volt, hogy az egyik mellem 2X akkora volt, mint a másik és a nagyobb mellemben több volt a tej. Én azt csináltam, hogy mindig azzal a mellemmel kezdtem a szoptatást, amiben kevesebb volt és miútán azt kiszivta, akkor adtam neki a másik mellemet, amit utánna még fejtem is.

Tünde: Szerintem várj egy-két napot és próbáld meg az almát újra.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Eszternek nagyon boldog névnapot!!! (ez lemaradt az előbb...)

KépKép

KépKép
cukorfalat

jó reggelt

Kép

BArbi! jó az új haj :D :D :D

látom nem nagy a pörgés. most megyek, mert reggelizünk :lol:

Anittik! létezik a különbség! nekem is a bal mellem volt erősebb, abból mindig sokkal többet evett Enci, mint a jobb-ból.
de sztem ha nem muszáj, ne fejd, nem biztos h begyullad most is.
és annál jobb fejőgép mint a gyerek úgy sincs :lol:

Steffi! hogy vagytok? Martin szopizik még?

Kép
gablaty

Sziasztok!

Ngyon elszánt mami lettem, ma Benéről levettem a pelust. Nos, 1 óra alatt 2 váltás ruhát mostam már ki, bilibe semmi nem ment. De legalább érzékeli, hogy pisilt, és nem tetszik neki, ahogy csurog a lábán :) Szerintetek lesz ebből BILI???

Azért mertem elkezdeni, mert amúgy tudja miről van szó, pisilt már többször bilibe.

mtunde

Hahó!
Tünde! Hajrá! Csak legyen türelmed a mosáshoz. Előbb-utóbb csak lesz bili.

Nálunk megint kakiválság van. Ez a 7. nap. :cry: Ki vagyok borulva totál. Most beszéltünk a gyerekorvossal, azt mondta, nyomassuk a paraffinolajat meg a Laevolacot is ezerrel, aztán 9-10. nap sebészetre kell menni.
Komolyan mondom, ha most nem előbb fogok szülni, akkor soha.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
hajrá!!! szerintem is ügyes fiú, lesz ebből bili. :D Kitartás!!!

Kriszta!
én a helyedben megpróbálmék neki GLICERIN kúpot adni, mert ha már rég bent van, akkor beszárad és azért se jön ki. Ez pedig a MÁSIK végéről olajozná meg a dolgot és teljesen veszélytelen. EGy próbát megérne. Mellesleg még lehet hogy kakilási ingert is csinál. Tudom nem ez lesz a legkellemesebb érzés szegénykének, de jobb mint a sebészet. :oops: :oops: :oops: :oops: Drukkolok!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Próbáltuk, de szőrén-szálán eltűnt benne. :cry:

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok!

Tünde,
Nem feladni a bilizést.... Nálunk is így kezdődőtt, jött egy nap hogy ma leveszem a pelust és megpróbáljuk a bilizést.... Aztán aznap 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! váltás ruha, egész nap ment a mosógép.... Aztán másnap reggel közöltem, hogy oké még ráérünk vele.... csak épp Réka nem így gondolta és még aznap a bilibe elkezdett pisilni.... Azóta nincs pelus, most már eljutottunk oda, hogy szó nélkül ül a bilire ha pisilni vagy kakilni kell, SŐT 1 hete már éjjel és a délutáni alvásnál sincs rajta pelus.... Szóval azt lehet mondani, hogy 1 hete szobatiszták vagyunk... persze tudom, hogy lesz visszaesés de ez már nagy könnyebbség....
Villővel pedig szerintem tényleg várj 1-2 napot, aztán próbálkozz újra...

Kriszta,
Végül voltatok Erzsikénél???? Ezek szerint Ő lesz a szülésznőd????
Miért kell sebészetre mennetek??? Nem értem, ott mit tudnak csinálni vele??? Nálunk a leves, joghurtok és rostos dolgok segíteni szoktak.... Nálatok nem hatnak??? Tudom, hogy nálatok is gond a kaki.... :cry: :cry:

Barbi,
Nagyon szupi a hajad! Dani kép oltári! :D

Memme,
Pocak kép haláli :lol: Erre én is emlékszem!
Eszternek boldog névnapot!

Cukorfalat,
Petya nagyon aranyos, milyen sokat nőt!

Tegnap megtartottuk Réka elmaradt szülinapját... csatolok pár képet...

Kép Torta
Kép huncut nézés

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

3. bepisiliés, már nem is zsólt utána... :( nem adom fel!!! Rómát sem 1 nap alatt építették :)

mtunde

Kép vigyori
Kép

vica10

Tünde,
KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

vica10

Vica!
Nem tudom, sebészeten micsinálnak, gondolom röntgen v. UH, aztán mit tudnak ők is? Beöntést? Egyébként az a vicces, hogy most még eszik is a lány, és gyümölcsöt is, meg levest. Hogy hova lesz benne az is, azt nem tudom. :cry:

Igen, voltunk Ferenci Erzsikénél, ő lesz. Nagyon aranyos volt.

Réka nagyon szép, és milyen ügyes ezzel a bilivel!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vica, jó, hogy ezt írtad! Köszi
szép lány!

mtunde

Kriszta, neked is kitartást! Ez a kakiügy! Elég nyomasztó lehet.

mtunde

Tünde! hajrá bilizés!!! :lol:

Kriszta!
hajrá kakimanók! szegénykém, elhiszem h nyomaszt a dolog, de reméljük ma már lesz termés...!!!

nekem meg fül-orr gégészhez kell mennem, 3 napja bedugult a fülem, most meg cseng v. zúg vagy nem is tudom mit csinál... :? hívtam az sztk.-t, 2 hétre tele van a dokinő,mert szabin volt. mondom jó : magánja van? van, de ott is csak holnap rendel. mondom jó akkor megyek oda... :? egyébként van maszek orvosi centrum is itt, de gégész ott is csak holnap rendel.
na ??? vagy lemehetek sztk-ba 40-iknek, és vagy sorra kerülök vagy nem... persze gyerekkel együtt.

Kép
gablaty

Sziasztok,

Eszternek utólag is Nagyon Boldog Névnapot!

Drukkolok mindenkinek kaki és biliügyben is!

Ancsa: úszás jó volt, tényleg Dani mellett voltunk, és mi a felvételt is kértük, mert tényleg maradandó emlék lesz, legalábbis remélem, hogy jól sikerült, mert 5 hetet kell rá várni.

Barbi: új haj képen is szuper, nemcsak élőben :)

Tejkérdés: nekem a bal mellemben mindig több volt a tej, de én is azokat próbáltam, hogy előbb abból adtam neki, próbáltam többször visszarakni rá, hogy totál kiszívja, ha kellett még ki is fejtem utána. De szerintem ugyanúgy, ahogy más testrészeink is, ezek is különböznek és normális, hogy nem egyformán termelnek.

Vica: csodaszép lánykád nagyon csinos ruhában volt szülinapkor!

Petya milyen nagyfiú már! Tünde is szereti ezt a kosárhintát. No meg ezt is szereti...

Kép Kosárhinta

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Vica! de csini Réka!!!! és milyen szupi tortája volt :lol:

Dóri! de szépek vagytok, tök jó ez a hinta :lol:

Kép
gablaty

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Kriszta,
A múltkor írtam és elszállt, és aztán már nem jutott eszembe.
Gratulálok a Sógornődnek, hogy vannak? Mekkora a Pici és hogy hívják?
Jaj szegény Panka, és mitől van ez?
Nagyon, nagyon szorítunk, és küldjük a kakimanót!!!
De jó, akkor már csak ez a hét a melós? Szuper!!
Persze tudom, lesz még munka, de akkor is!

Ilyet ne is gondolj, hogy előbb születik, nem fog!!!

Linocs,
Nagyon szép a Lányotok!!
Meg kell zabálni, olyan kis mosolygós!!

Zsófi
Jó rólatok is hallani!
Nagyon jól hangzik ez a gyerekprogi!!!
Milyen volt a cukorterhelés?

Cukorfalat,
Jó téged is látni! Szuper hogy előkerültettek!
Nagyon édes Peti!

Memme,
Én is emlékszem erre a képre!
Nagyon édes!

:lol: Eszterke!!!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!

Veronikusz,
Nagyon csini poci!
Sajnálom, hogy a Papád nem változik! De hát tényleg szeret, és az a lényeg, és hát Fürtőskéket is imádja, és 3-kát is fogja az tuti!!
Örülök, hogy tetszett a sztori.

Borsa,
Hát gép az 99%-ban van nálam, de vásárolni nem nagyon viszem, mert ugye a Sparban azt is lehet kapni, azért örülök, hogy tetszett a sztori és itt egy hétvégi kép.

Kép

Barbi,
Nagyon csini vagy! Jó az új haj!
És hát Dani, annyira kis drága!
De mikor készült? Mikor volt ilyen hideg?
7000 Ft már a dvd? Az nem semmi!

Vica
Nagyon édes Réka,
Szuper a torta, milyen ízű?

Gabi
Jaj szegénykém, tegnap láttunk gólyákat és küldtük feléd!!!

Dóri,
nagyon szépek vagytok!!

Most mennem kell mert Lara felébredt és jön Anyós is köszönteni.
Szóval

Szép napot mindenkinek!

Ancsa

ancsaboszi

én is itt

Enci nem akar aludni :? másfél órája nyomatja a szöveget az ágyban, és mondja,hogy Anya nem tudok aludni :? kicsit rafkós....
pedig jó lett volna egy kis pihi :?
Ancsa koszike, jó a kép nagyon Laráról :lol:

Kép
gablaty

Gabi, Bene sem alszik, extrán ki kell ahhoz fáradnia... :)
Jelentem azóta néha bilibe is sikerült, kb 20 percenként ráültetem. Közben volt egy rövid idős pelenkázás, na akkor kakilt is :) Azóta pisilt megint a földre, de a végén magától ráült a bilire... fáziskésés... :D

Bocsi, hogy ilyen részletesen beszámolok, de ez most olyan izgi :D

mtunde

Kriszta!

Kitartás!!!jajjj szegénykém :( olyan rossz amikor az ember tehetetlennnek érzi magát....bízom benne , hogy kijön magától a kaka.Próbálj neki aszalt szilvát adni, reggelente éhgyomorra...az állítólag hatásos....én is azt szoktam enni....SZORÍTOK!!!!!!
Ancsa!!!
LAra nagyon cuki!!!
Vica!
Jók a szülinapi képek....nagyon aranyos a torta is....Rékáról meg nem is beszélve... :lol: Berke is egyre jobban érdeklődik ahogy Ő mondaná "micukkó" (micimackó) iránt :!:

Szerdán jön valaki Kútvölgyibe???Megyek cukorterhelésre........hátha???

KépKépKépKép
vdorka3

Borsa!
Nem maradtál le semmiről, ami a név kérdést illeti :lol: Még sajna én sem tudom..nekem még mindgi a Mínea a legnyerőbb, de a család azt nem szeretné vagyis pontosabban a BAlázs.Úgyhogy a Borka meg a Boróka között hezitálunk még mindig.....majd csak lesz neve ennek a leányzónak is :)

KépKépKépKép
vdorka3

Barbi!
Jó az új Frizud :lol: Dani nagyon cuki!!!
MIlyen fotós tanfonlyamra jártál???MI is szeretnénk menni mostanában valamikor....

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Már régebben elkezdtem olvasni a topikot az elejétől, de munka mellett nem nagyon sikeredik előre jutni. :D
Látom, hogy nagyon összeszokott a társaság, nem is nagyon szeretnék zavarogni, csak bíztató szóért, tapasztalatért jönnék néha picit.
Első babánkat várjuk, 2008 augusztusára és a Kútvölgyiben szülünk. Tóth doktorhoz járok, szülésznőt még nem választottam, de lassan itt az ideje.
Eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a kórházzal kapcsolatban.
A tanfolyamról is szeretnék érdeklődni, nagyon szeretnék rá járni, remélem sikerül elkérnem magam, hogy bejuthassak.
Hasznos dolgokat lehet megtudni?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Képzeljétek, szombat este Léna a nagymamájánál (anyukámnál) aludt! Most először aludtunk külön, mióta megszületett! Mi csináltunk jó kis kettes programokat, és ők is!
Cukipofa, ezért nem voltunk itt a parkban, mert anyu a Millenárisba vitte Lénát délelőtt, délután meg kimentünk a Szigetre a Szalóki Ágira.
Ancsa! Nem láthattunk titeket ott? Csak már nem volt időm odamenni...

Cukipofa: szerintem azért elég szélesnek kell lennie még jó ideig a 70x140-es ágynak, nem? Legfeljebb a rács helyett majd teszünk a szélére legurulásgátló korlátot, vagy mit... Igazából azt kéne kitalálnunk, hogy elfér-e egyáltalán a lakásban a nagyobb ágy... Majd rajzolgatunk egy kicsit...

Kriszta! Sajnos mégsem pénteken fogok menni a terheléses cukorra, mert nem tud Lénára vigyázni anyukám... Majd talán legközelebb... Drukkolok Pankának, hogy tudjon kakilni, ez nagyon rossz lehet...

Dorka, úgy tűnik most, hogy én is szerdán megyek cukorterhelésre! Menjünk együtt!!! Te hányra mész? Akkor nem kéne egyedül ott ülni 1 órán keresztül... Te is tej-zsömle? Vagy cukros lötyi?

Tünde! Jöhet a részletes beszámoló, és sok kitartást a dologhoz!!! Léna nagyon sokáig nem barátkozott meg az almával, mi feladtuk és váltottunk banánra. De hát még ráérsz, nem?

Vica! Nagyon jók a képek! Igazi nagylány már Réka!

Dóri! Rólatok is nagyon jó a kép!

Meg Petyáról is, meg Daniról, meg Laráról, meg az ikrekről (bocs, Veronikusz... :wink: ), meg még nem tudom, kimindenkit hagytam ki, attól elnézést...

Ja, meg Memmepocak és Barbihaj is jó!

Szép délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Köszönjük a dícséretet!

Tünde,
de jó!
és ez tényleg tök izgi!
nagyon drukkolunk!!!

Gabi
remélem elaludt, és azért tüntél el.
Mert TE is!

Dorka

Én ide járok most!
www.fotosuli.hu
most indul a haladó!
nem tudom melyik érdekel.

ancsaboszi

Zsófi

hol láttatok minket? :wink:

ancsaboszi

Aprooka!

Üdv köztünk, gyere bátran, mindig jönnek újak!

Én is Tóth dokis vagyok, biztos vagyok benne, hogy jó kezekben vagy(unk)! Szülésznőm Zachár Erika volt, most is őt fogom megkérni, őt nagyon tudom ajánlani!
A tanfolyamot is, én most nem megyek megint, nem hiszem, hogy túl sok minden változott 2 év alatt. De a gyerekágyra, a szülésre, és a szülőszobalátogatásra mindenképp érdemes elmenni!

Szóval írj, és gyere gyakran! Meddig dolgozol?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ancsa! A nagyréten, Lara tolta a babakocsiját, ti voltatok? Vagy nem??? :oops: Akkor bocsi...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsofizsofi, köszi a gyors választ. Napközben szerencsére van, hogy többször fel tudok nézni. :)
Pont ilyen összeállítást ajánlottak nekem is, mármint, hogy Zachár Erikát válasszam. Már rákérdeztem, hogy a dokink kivel "szeret" dolgozni, de azt mondta, neki mindegy. Majd meglátjuk.
A tanfolyam nem tudom hány alkalmas volt 2 éve, de kb. mindent fel is soroltál, mert most a diétás tanácsadáson kívül csak ezek vannak, amiket írtál. Illetve még a szülés előtti vizsgálatok, tb, amin már nagyjából túl vagyok, illetve tudom.....majd meglátjuk. Eléggé későn kezdődnek, kb. meddig tartanak? Mert azért nekünk a Kútvölgyi még forgalommentes időben is jó 40 perc.
Apukák szoktak rá menni?

Nagyon szerettem volna május végéig melózni, de most kitolódik június 16-ra, amit először július 16-ként írtak fel. Mondtam nekik, hogy azért amellett hogy szeretnék pihizni is, jó lenne egy picit a gyerekszobával, hasonlókkal is foglalkozni, így a június 16. a legkésőbbi dátum. Kicsi lelkiismeretfurdalásom van, hogy elmegyek, mert tudom, kikre osztják szét a melómat, de már nagyon nehezen bírom a hajnali keléseket és a hétfői 10 órázást...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Üdv a fedélzeten! Én most is voltam két előadáson, a szülés-együttszülésen, meg a gyrekágyason. Valóban nem volt sok új info, de legalább egy kicsit hangolódtam. Apukák is vannak szép számmal. És szerintem hasznos. és meg lehet nézni a csecsemőosztályt is. A szülőszobalátogatást pedig ne hagyd ki, szerintem! Az előadások kb. 1 órásak, a gyerekágyas a múltkor kicsit tovább tartott + az osztálylátogatás.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka!

Én is rákérdeztem 2 éve Tóth dokinál, hogy kit ajánl, és nekem ő mondta első helyen Erikát, ezért váalsztottam őt. Öszseszokott páros! :lol:
Szerintem az előadások kb 1 órásak, a szülőszobalátogatás ennél kicsit rövidebb. Én oda és a szülés-együttszülésre vittem a páromat, asszem a gyerekágyra nem, de már nem emlékszem. Ezen kívül még két előadás volt, már nem tudom mik.

Szabad tudni, hogy mit dolgozol? Nekem szerencsém volt, augusztus végén szültem, és mivel tanár vagyok, így júni közepétől szabad voltam. Ez így nekem pont jó volt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Köszönöm a tapasztalatokat! ;) Igyekszem mindent megpróbálni. :)

K

KépKép
KépKép
anittik

Igen, tanárként kicsit könnyebb az elszakadás. Viszont Te is sokáig dolgoztál. Bár attól függ, mihez képest: A másik topikban már alig dolgoznak páran. Nagyon irigykedem néha.
Köztisztviselő vagyok , önkormányzatnál dolgozom.

Köszönöm, Kriszta, nagyon tervezem, hogy megyek, ha kell logó nyelvvel majd a nyár közepén tartandó előadásokra.
A szülőszoba pedig kifejezetten érdekel, mert nem vagyok egy oldodó típus, meg a kórházakkal sem vagyok jó viszonyban, tehát még szokom a gondolatot. (pedig a család kb. 80%-ban orvos :lol: )

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi a dicséretek, továbbítom Rékának! :lol: :D

Dóri,
De édes Tündér... Ő is milyen nagy lány már! Lassan Ő is szülinapozik! :lol:

Ancsa,
Lara nagyon hunci munci :lol: Úgy meglehetne dögönyözni!!!
Réka tortája csoki ízű volt, de leginkább megint a habot nyalta le róla! :D :D

Tünde,
Türelem rózsát terem... mondják az okosok! :D
Még egy ezt előbb is akartam írni csak hát az agyam...: én mindig figyeltem, hogy mennyit iszik és annak megfelelően ültettem rá a bilire. (remélem, nem veszed okoskodásnak :oops: )
De Bene már nagyon jól csinálja...

Aprooka,
Üdv itt.... A kórház nagyon szuper. Én anno csak a szülőszoba látogatáson voltam, de az nagyon bejött.... Ha esetleg időd engedi azért a többire is érdemes elmenni.... Ha jól láttom, 1 nap különbség van köztünk! :D :lol: :lol: Kisfiú vagy kislány lesz????

Kriszta,
Én is, én is akartam gratulálni a sógornődnek.... Jól vannak??? Ő is Vidánál szült???

Veronikusz,
Szabad megkérdeznem, hogy mégis hogy a fenébe lehet valaki ilyen csinos kismama???? Ja amúgy, nekem is elő jött a szülés körüli parám... Nem is maga a szülés, hanem hogy Rékával mi lesz. Pont tegnap beszéltem a férjemmel, hogy kíváncsi leszek, hogy Réka mit fog Lilihez szólni... Erre Ő, "én attól félek a legjobban, amikor Te kórházban leszel!" Ugye Ő az engedékenyebb és hát ha ketten vannak, akkor pl. a délutáni alvás elszokott maradni, mondván hogy közli vele Réka hogy nem álmos..... :lol: SZóval ilyenkor Réka diktálja az ütemet.

Tényleg egy kérdés: Ti hogy csináltátok/fogjátok csinálni.... Behozzák majd hozzátok a nagytesót vagy majd csak otthon fognak először talizni a gyerköcök????? Nálunk nagy dilemma, mert nem tudom hogy hogy fogom kibírni Réka nélkül.... Még soha nem aludtunk külön :? és nem is voltunk nagyon távol egymástól.... Szóval tanácsokat szeretnék kérni.... Ja és nem alapítványi szobába megyek....

Gyuzso??? Borsika??? Borsa???? Linocs???? Steffi???

vica10

Vica!

Ezen a kórházas dolgon én is gondolkodtam. Nem tudom, hogy be fog-e jönni Léna, ezt még végig kell beszélni. Én sem akarok alapítványiba menni! És, ahogy az előbb írtam, most hétvégén aludtunk először külön. Bár az apja ugye vele lesz éjszaka. Napközben még nem tudom, ez azon is múlik, hogy hétvégén vagy hétköznap leszek-e kórházban.
Párom közölte, hogy az lenne a legjobb, ha pénteken szülnék, mert akkor nem nagyon kéne szabit kivennie, amíg a kórházban vagyok, és hétfőn már jöhetnék is haza... Mintha ezt én szervezném meg... :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Léna több, mint 3 órája alszik :shock: , azért vagyok most ilyen sokat...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi
Tegnap este?
igen, ha ezt láttad,

Kép
akkor mi voltunk.
:wink:

Négyen voltunk, Mamával tolta a kocsit, meg mi ketten.
:lol:

Kár hogy nem találkoztunk.
:cry:

ancsaboszi

sziasztok, en is itt vagyok am, egesz nap csak pihizek, vmi front van, es nyuglodok mar tegnap ota...raadasul tegnap megszult az egyik ismeros, aki ugyanarra a napra volt kiirva, mint en.... :O
Kriszta, te ott voltal a legutobbi gyermekagyas eloadason? mert mi is voltunk, akkor a parom volt az egyetlen apuka..:) nekem hasznos volt, mondjuk elso gyerek jon, a masodiknal mar valszeg nem fogok menni...es ket orat tartott, mondjuk az elejen volt egy kis ossejt reklam, gondolom, ok tamogatjak ezt az egeszet...
lanyok, szerintetek erdemes babamerleget venni? mennyi ideig mericskeli az ember a baba sulyat, h mennyit hizik egy nap? hasznaltan gondoltam, h veszek egyet, ugy majdnem annyi, mintha berelnem par honapig, es utana legalabb el tudom adni....
ill. a masik kerdesem, h erdemes vmi sterilizalo keszuleket venni? vagy mikrosat? vagy legegyszerubb a sima labosos kifozos modszer?

banana

banana: nehogy vegyél mérleget! Lehet bérelni a Kútvölgyiben a csecsemősöknél! Ugyanolyat, mint a csecsemősöknek van. És ha már nem használod (én legalábbis már nem mérem a leánykát), akkor visszaviheted a bérleti idő lejártakor.
linocs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?