A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil!

Ez csak azért kell, mert teljesen rossz lett az eredmény (szinte 0 a száma) és ezzel a genetikai vizsgálattal ki lehet deríteni hogy genetikailag nem alkalmas a dologra (akkor itt már csak donor jöhet szóba) vagy ez nem kizáró ok, akkor még a biopsziával megoldható a dolog ha összejön.

Köszi a drukkot, nem is tudom melyik lenne a kisebbik rossz a kettő közül, mert sok helyen olvastam hogy ha biopsziával mégis megoldható a vér szerinti gyerek és fiú lesz, akkor 95% az esély arra, hogy ő is ilyen problémákkal fog szembesülni felnőtt korában.

Azért elgondolkodtam ezen, hogy szabad-e egy szülőnek ilyen szinten ragaszkodnia az elképzeléseihez egy másik lény rovására. Hát a lecke fel van adva. Őszintén mondom, nem is tudom melyik hírnek örülnék jobban.
rony77

Sziasztok!

Noki, sok-sok boldog, együtt töltött évet és bőséges gyermekáldást kívánok Nektek!
Kép

Rony, nekünk Konc doktor az orvosunk. Az alapvizsgálatok, biopszia és genetika mellett nálunk 2 olyan vizsgálatot is elvégeztek (ezt az eredmények kiértékelésekor tartott konzultáción tudtuk meg), ami alapján biztosan kijelentette, hogy ez nem örökletes és ha kisfiunk születik, biztos nem fogja örökölni! :wink: Nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen és találjatok megoldást a továbbiakhoz!
(Ami viszont inkább meglepett és elgondolkodtatott.... nem szoktam ide szomorú történeteket hozni (a sajátomon kívül :oops: ), de ez itt most nagyon témába vág. Most az utolsó beültetésemkor az egyik szobatársam nagyon kis cserfes volt. Elmondta, hogy ez az első lombikja, de ez biztosan sikerülni is fog.... Elmondta, hogy genetikai probléma van náluk, ezért kell a lombik, és csak kislányuk születhet. Ha kislány az utód, akkor az "csak" örökli és továbbviszi a betegséget, ha kisfiú, akkor 2 éves koráig meghal. :( Született már két kisfiuk, az egyik 7 a másik 20 hónapos koráig élt. :cry: Csak ezek után kezdték kivizsgáltatni magukat. Én már itt kész voltam.... közben kihívták őket, hogy nézzék meg az embriókat, összesen 5 volt nekik. Jöttek vissza és mondta, hogy 2 lány, azokat fogja visszakapni a 3 fiúból meg már most látszik, hogy az egyik beteg. :cry:
Én itt már meg sem tudtam nagyon szólalni....... Itthon beszélgettem erről a férjemmel. Abban a tudatban, hogy szülök egy genetikai betegséget hordozó kislányt, aki majd szintén csak lombikkal babásodhat... és szintén csak kislányt szülhet..... hihetetlen nagy teher lehet ezzel élni.)

Majd jövök, további szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Halihó! Van itt valaki, aki még "ismer"? :roll:
nellike

Visszaolvastam pár oldalt és ahogy látom, sok szomorú dolog történt. Nagyon sajnálom:((

Persze akinek sikerült és "bebabásodott" az elmúlt három hónapban, annak meg szívböl gratulálok!
nellike

Nellike,
jaj de jó hogy jelentkeztél!
Már hiányoltunk sokan!
Hogy vagy?
Örülök,hogy újra velünk vagy!

Orsi
orsiborsi

Nellike!

Üdv ismét itt! :)

Láttam, hogy a babásba is írtál.....
Nekem is fagyis beültim volt. :)
nika28

Köszönöm, jól:)

Eltelt gyorsan az a három hónap. Alig neteztem, úgyhogy errefelé se jártam, de közeleg az az idő, amikor (remélhetőleg) megint tengernyi időm lesz írogatni és figyelni, hogy mi történik. :wink:

Ha minden jól megy ebben a ciklusban visszakapom a fagyikákat. :)

Olvastam, hogy mi történt veled, őszintén sajnálom. :cry: A decemberi méhen kívüli terhességem a mai napig fájó emlék és ez szerintem így is marad. Persze az ember próbálja elfojtani, meg elnyomni magában az érzést, de így öt hónap múltán is nagyon nehéz. Én még csak öt hetes voltam és egy hetet "élveztem" csak a terhességet, de szerintem aki már volt terhes és akaratán kívül megszakadt, az tudja, hogy mit érzünk. Nekem a december 22. örökké gyásznap marad. :(

Én úgy tudtam akkor "túllépni" rajta, hogy meggyőztem magam, hogy nem baj, az első lombik biztosan sikerülni fog. Ebben akkor annyira bíztam, hogy ez segített abban, hogy ne zuhanjak depresszióba és a családomat is én vígasztaltam ezzel. Aztán persze az első lombik nem sikerült, de akkor már távolabbi volt az emlék és nem fájt annyira, hogy depizzek emiatt. Nekem így sikerült túltenni magam. :?
nellike

Tényleg Nika? És sikerült?? De jó! Tudni akarom a részleteket! :)
nellike

Igen, sikerült! :)

Nem tudom mire vagy kíváncsi. :) Írd meg, és én válaszolok! :D
nika28

Kriszta,
írtam üzit az iwiw-re,de sajna ötször küldtem el(vagyis a rendszer),mert nem volt jó a hálózat!Ne haragudj érte!
Puszi
Orsi
orsiborsi

Sziasztok lányok!
jelentem még egyben vagyok :D

Akire
Kérek egy email címet ahová küldhetem a táblázatot!Persze pü-ben!
Sajnálom,hogy ilyen lelketlen orvossal hozott össze a sors,de remélem gyorsan helyre jössz!!Mielöbbi gyógyulást neked!!!

Nellike
De jó,hogy jelentkeztél!Nagy drukk neked a fagyikhoz :D

Anett
Szomorú egy történet és ilyenkor elgolndolkodik az ember,hogy az ő problémája hozzá képest semmi.Le a kalappal elöttük,hogy ilyen körülmények között is vállalják a kockázatot.

Gil
Ment a válasz :D
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés.
Ma elkezdtem vérezni, de nem nagyon, viszont nagyon megijedtem. Elmentem az ügyeltes kórház nőgyógyászatára, ott azt mondta a doki, hogy látja a burkot és a petezsákot is, nem lát semmi veszélyes dolgot, fennáll a terhesség, de azért pihenjek sokat gyógyszert nem adott illetve azt mondta, hogy még nem hall szívhangot, de miután elmondtam neki, hogy mikor volt a beavatkozás meg ilyenek, azt mondta, hogy a hét végére kell azt hallani, ne aggódjak, csak vigyázzak magamra.....

remélem, hogy minden rendben lesz, holnap azért bemegyek Wiegandt dokihoz és elmondom neki, hogy mi történt.

Utána jelentekezem.

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Tubikriszta!

Nekem volt ismerősöm aki így járt, és ő görcsölt is. Szedett 3*2 Magne B6-ot, és feküdt, ja meg 1-2 óránként járt pisilni, kiderült az volt a baj...
Remélem nem lesz semmi gond....
Szorítok neked.

Nekem görcsölget a hasim még mindig, a barátnőm szerint normális annyi összenövéssel ami nekem van, meg a PCO miatt is...
De ha sűrűn megyek pisilni elmúlik a görcs... Érdekes...
witch26
Budapest X. kerület

Noki!

Mégegyszer nagyon sok BOLDOGSÁGOT kívánok!
Írd meg a részleteket, hogyan sikerült az esküvő és milyen érzés férjes asszonynak lenni! :D
Mostmár nyugodtan tudsz koncentrálni a baba-projektre, meglátod hamarosan sikerül! :D

Tubikriszta!

Mit mondott a doki? Hogy vagy? Elmúlt a vérzés?

Gabicsibe!

Írtam pü-t a táblázat miatt. Mostmár úgy néz ki megmaradok! :D

Orsi!

Hogy vagy :?:

Nellike!

Én még új vagyok, nem tudom mi történt Veled pontosan tavaly, de ahogy olvastam nagyon erős vagy és hidd el meglesz ennek az eredménye! Sajnálom a történteket....... :cry:

Anett!

Ez nagyon jó hír, hogy Nálatok nem örökletes! Legalább e miatt nem kell izgulni :!:
Szörnyű amit a másik lánnyal kapcsolatban írtál... Én ilyenkor érzem Magam nagyon szerencsésnek, hogy legalább ilyen gondjaim nincsennek, holott szerencsétlen vagyok veletek együtt, amiért a természet nem teszi a dolgát és rá kell segíteni :P

Rony!

Mikor lesz eredmény? Írd majd meg mi lett és mi a következő lépés!
Drukkolok nagyon!
Genetikai vizsgálatot csak akkor csinálnak, ha sejtenek valami problémát vagy ezt mindenkinek megcsinálják?

Kép
akire79

Sziasztok lánykák!

Már férjes aszonyként jelentkezem és marha jó érzés :lol: :lol: :lol:
Annyira jól sikerült minden,hogy azt elmondani nem is lehet!
Szinte egy álom volt az egész és mint ahogy a nagykönyvbe meg van írva úgy törtnt minden!

Képzeljétek el,hogy amikor a polgári esküvő zajlott egy tópart mellett akkor a fejünk felett elszállt egy gólya!!!!!!!
Majd teszek fel képeket,de sajna ezekre még 3hetet kell várni!
Megyek ma a tesómékhoz és majd tőle csórok egyet kettőt amit Nektek felteszek gyorsba amig kész nem lesznek a tuti képek!

Miután túl lettünk a polgári esküvőn akkor meg elkezdett esni az eső,de nagyon gyönyörű volt mert megjelent a szivárvány, amiből dupla majd nemsokra rá tripla szivárvány lett!!!!!
Arról készültek képek és feltétlenül felteszem őket!

Nagyon fáj a lábam,de egy ilyen gyönyörű nap után még az sem érdekelt,hogy ott vigyorog rajta egy rakat vízhólyag amitől menni sem tudok
:lol: :lol: :lol:

Csajok akinek nem volt még esküvője annak nagyon ajánlom ,mert feledhetetlen emlék az tény és fantasztikus érzés!

Megyünk most a polgármester hivatalba ,mert azért egy baki besikeredett :lol: :lol:
Elírták a férjes nevemet és még jó,hogy észre vettük külömben hosszú ű-vel lettem volna anyakönyvezve, pedig a Párom rövid ü-vel lett! :lol:
A lényeg az,hogy Hegedüs és Én meg Hegedűsként lettem bejegyezve!
De ennyi belefér :wink:

Köszi Nektek a sok gratulációt és jó kívánságokat, nagyon Kedevesek vagytok!

Köszi még 1x!
Puszi Mindenkinek!
Hegedüs Mónika :wink:
noki&potyi

Sziasztok!

Rony!
Drukkolok nagyon hogy minden rendben legyen!!!

Anett!
Szörnyű amit írtál arról a párról. Hihetetlen milyen esetek vannak. :cry:

Nellike!
Üdv újra a csapatban! :lol:
Hogyne emlékeznénk rád!
Drukkolok a fagyiknak hogy megtapadjanak!!!

Gabicsibe!
MIndjárt itt a nagy nap! :lol:

TubiKriszta!
Remélem a BMC-s dokid is mindent rendben fog találni! Szorítok!
Bár elég sok lány vérezgetett a terhessége elején, gondolom minden oké lesz!

NOki!
Örülök hogy jól sikerült az esküvő és hogy minden tökéletes volt. Az a gólya meg biztos hogy a babát jelezte! :wink:
Még egyszer sok boldogságot és bőséges gyermekáldást kívánok!!!

Nemone!
Jelentkezz majd hogy mit mondott a dokink!
Remélem minden oké.

Én ma elkezdtem a Decat. Elég nagy adagot kell szúrni. :o Nagyon csípet amikor beadtam. Ti is hasba adtátok? Hány fokos szögben kell? Vagy ezek lényegtelen dolgok? :roll:
Pénteken eléggé begörcsölt bal oldalom a hasam. Nem tudom hogy a petefészkem lehetett-e, de minden mozdulat fájt, menni is alig bírtam. Olyan volt mint a peteérés, de sokkal jobban fájt, szúrt, görcsölt. 19. napon volt. Nem tudom mitől lehetett........ :roll: .....meg is ijedtem. Szerintem még nem volt ilyen panaszom.
Ja! És a torkom is fáj.
Teljesen le vagyok robbanva.
Jól kipanaszkodtam magam! :lol:
Mindenkinek kellemes napot kívánok!

Kép
vucuska

Noki!

Még egyszer! Nagyon Sok Boldogságot kívánok Nektek!

nem véletlenül mondtam, hogy ez lesz életed egyik legszebb napja! :)
Tudtam én hogy miről beszélek. :D

Nem semmi a gólyás történet:)
nika28

Noki!

Gratulálok, és nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek, és persze, hogy a gólya is járjon felétek, persze nem üres csőrrel... :D :D :D

Kép

Kép [/img]

deri
deri

Noki!

Olyan jó kis élménybeszámolót írtál, hogy megjött a kedvem a algzihoz :wink: Az a gólya meg nem véletlen, az jelent valamit, tuti.

Akire!
Szerintem ezt nem mindenkinél csinálják meg.

Kriszta!
Hogy vagy? Minden rendben?

Képzeljétek, nem merek semmi programot csinálni nyárra, mert nem tudom, mikor fogunk ennek nekiállni és most inkább ez az első nálam. Baráti köröm is hívott nyaralni, magyarázkodhattam hogy miért nem mondom biztosra. Tök jó, hogy ilyen bizonytalan minden...

Vucuska!
Kitartás! Rendbejössz!
:D
rony77

Noki és Mindenki más!

Kép

Kép
akire79

Sziasztok!

Noki, szinte sugárzik a hsz-ed! :lol: Várjuk a fotókat!

Vucuska, nyugodj meg, a napi egy Deca megszokott mennyiség, nem nagy adag! Mindig hasba adtam, kb. 2-3 ujjnyira a köldök alatt jobb és bal oldalra (egyik nap ide, a másik nap oda), 90 fokos szögben. Szúrás előtt 10 perccel kivettem a hűtőből, így sohasem csípett. Csak ügyesen, nagyon drukkolok!!!
Mielőbbi jobbulást Neked! Kúráld ki magad gyorsan, hogy minél jobb formában legyél! Egyél friss gyümölcsöket, pl. fincsi epret, tele van C-vitaminnal! Puszillak!

Kép

KépKép
anett_1

El kell, hogy híreszteljem Nektek, megszületett a legjobb barátnőm kisfia ma reggel 9 órakkor. :D 57 cm, 3750 g, és gyönyörű, láttam az 1 órás fényképét.
Isten Hozta Domonkost! :D

Remélem lassan köztünk is sokan örülhetünk ilyen boldogságnak!

Kép
akire79

Rony!
Én is így vagyok ezzel. Mi se tudunk szervezni programot, pedig hívtak minket is Tirolba és Horvátországba is és sajna le kellett hogy mondjuk. :(
Most feláldozom anyaram.
Illetve most azon gondolkodom hogy lombiknál leszívástól eredményhirdetésig úgyse fogok dolgozni és esetleg a 4 nap kötelező fekvés után elmennénk valahova a közelbe eredményhírdetésig pihizni.
Lombikos lányok!
Erről nektek mi a véleményetek?

Anett!
De jó hogy jelentkeztél!
HOgy vagy?
Köszi a választ. Eddig egy ampulla se volt úgy tele csontig mint a Deca, amiket eddig kellett szúrnom. Dehát hozzá kell szokni. Negyed órával beadás előtt kivettem a hűtőből mégis úgy csípett. Majd hozzászokom....
Sok gyümit eszem, sőt az is lehet hogy attól fájt a hasam! :)
A kedvencem a telis-tele epres tejes turmix, nyaminyami.....estére megiszom egy fél litert, de ebből a tej kb 2 deci, a többi eper

Akire!
Gratulálok a barátnődnek!!!

Még egy kérdésem van a lombikosokhoz:
stimuláció alatt jártatok testedzésre? Nekem az IR miatt hetente 3* kell mozognom és eddig elég intenzíven csináltam -Capoeira aerobic, alakformálás, stb. Most viszont arra az elhatározásra jutottam hogy strechingre meg pilatesre fogok járni, azok azért kíméletesebbek és a medence izmait is nyűjtják. Szerintetek ez jó? Vagy vegyem még kíméletesebre? MIndenképp olyan mozgásformát kell hogy válasszak ami megizzaszt, tehát a jóga nem jó.

Kép
vucuska

Noki,
sokat gondoltam Rád,hogy minden klappoljon szombaton és hát a gólya szerintem a jel! :wink: (Mi küldtük titokban)
Örülök,hogy jól sikerült és főleg hogy jól érezeted magad.Kell ez a pozitív energia most Neked! :D :D :D
Még egyszer nagyon sok boldogságot és mihamarabbi babaesőt kívánok!

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Ma megvolt az én kicsikém utolsó ultrahangja és bár megígértem magamnak nem teszem,de kiborultam egy kicsit.Ahogy várakozva ott ültem a pocakos anyucik között majd megszakadt a szívem.Nem sajnáltam tőlük,irigy sem voltam rájuk,de pont most mentem volna én is az első 12 hetes ultrahangra.Mindegyikőjük nagy boldogságban jött ki és mesélte mit látott a monitoron.Egyedül érzetem magam!
Az én picim nem akar elhagyni,még mindig ragaszkodik.Ahogy megláttam a képernyőn eltört a mécses.Holnap reggel kell befeküdnöm az osztályra és szerdán hagy el engem örökre!

Este lefekvés előtt visszaolvastam a tavalyi fórumeseményeket és megkerestem Zsókuci és Lexi történetét.Alig bírtam aludni utána,csak úgy kavarogtak bennem a dolgok.
Vic köszönöm,hogy felhívtad rá a figyelmemet.Átéltem minden mondatát és fájdalmukat.
Annyira sajnálom lányok,nagyon nehéz lehett átélni és feldolgozni!

Kriszta
,
remélem minden rendben volt a mai uh-n is és megnyugtató hírekkel jössz!
Izgulok már nagyon érted!

Edóra
,
köszönöm a soraid és tényleg ne hagyj ki időt,hátha most minden máshogy alakul és az esküvőn már hármasban lesztek.Miylen szép lenne!

Orsi
orsiborsi

Vucuska!

én 45 fokban szúrtam és én is kivettem előtte 15 percel a hűtőből, ja és nem szorítottam a hasim mikor beadtam...

Noki!

Itt is gratulálok és sok boldogságot kívánok :).

Rony!

én szeptember óta vagyok így, azóta járok a BMC-be. Én sem tudok tervezni...
MÉg mindig...
Sajna ez van, de ez legyen a legkisebb gond...
witch26
Budapest X. kerület

Orsi!
Nem is tudok mit írni.........
Borzasztóan sajnálom. :(
Nagyon sok erőt, elsősorban lelkierőt kívánok Neked az elkövetkező napokra!!!

Witch!
Köszi neked is a tanácsot!
Én csak addig szorítom a hasam, amíg beszúrom a tűt utána elengedem.

Kép
vucuska

Orsi drága
borzalmas, amin most keresztül kell menned, csodállak, hogy így is ennyire erős vagy! Sok-sok erőt kívánok neked és hogy a következő babátok már veletek maradjon minimum 80 évig!!!
adri1983

Akire!
Nagyon örülök a barátnőd kisfiának, mész pesztrálni? :D

Vucuska!
Szupi, hogy elkezdődött a stimu, hajrá!!!

Noki
még egyszer gratulálok és hogy az a gólya hamar tegye a dolgát! :D
adri1983

Sziasztok lányok! Csak gyorsan tudok pár szót írni sok a melóm nagyon :(

Először is Orsi, nem tudom mit mondjak sok erőt és kitartást kívánok :( Sírd jól ki magad, aztán próbálj csak előre nézni :( tudom nem könnyű :(

Vucuska, én jártam edzeni amíg tudtam a végén már a stimunak akkora volt a hasam meg a mellem hogy örűltem ha bevonszoltam magam a munkahelyemre...Edzeni képtelen lettem volna.Szóval szerintem ha jól esik nyugodtan menjél, bár nem én vagyok az orvos jobb ha megkérdezed.... :oops: :oops:

Noki szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok. :) :)

Bocsi Lányok de nem tudok most mindenkinek írni,majd jövök.

Holnap lesz a kontroll hysterom, remélem már sikerül valami jó hírrel is jönnöm és nem kell megint bent maradnom :(
madrin

Nagyon sajnálom Orsi, légy erős..... :cry:

Kép
akire79

Adri!

Már alig várom, hogy megnézhessem, meglepi baba volt (de én titkon gondoltam, hogy kisfiú)!
Megbeszéltük, hogy lízingelem a kissrácot, amíg nem lesz saját :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!

Noki,

Gratulálok ifjú asszonyka! A gólya tuti előjel volt! :wink: :lol:

Orsi,

Szörnyen sajnálom ami Veled történik! :cry: Nagyon sok erőt, és kitartást az elkövetkező napokra, hetekre!

Vucuska,

Ma voltam vérvételen, és UH-n, és azt leszámítva, hogy megint nem találta a doki a petefészkemet, ami elég kellemetlen volt, minden rendben volt, így meg is kaptam az első adag merionalt. Pénteken kell legközelebb mennem UH-ra, és nagyon remélem, hogy a metró és a villamosok közlekednek majd, mert máshogy nem jutok fel. :roll:
Én is meglepődtem, amikor először láttam, hogy mennyi van a decában, de nekem eddig 1-2-szer csípet csak, és én is 90 fokban szoktam beadni. Bár most a BMC-ben adattam be, mert nem tudtam, hogy a vérvétel miatt beadhatom-e, és ott bőr alá adták, de azt mondta a laboros hölgy, hogy jó úgy is ahogy én csinálom.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Megérkeztem, már többet nem kell mennem a BMC-be. Megvizsgált Wiegandt doki és mondta, hogy minden rendben. Adott uh képet is. 2mm és már a szívcső pulzálást is látta. azt mondta a tegnapi vérzésre, hogy nem vészes, mert sehol nem lát bent semmi elváltozást és semmi oda nem illő dolgot, lehet, hogy egy kis utómenses. Megtapogatta a hasam is.
Az utrogestant a 10. hétig nem szabad abbahagynom és még utána is csak lassan, rögtön nem szabad letenni.
Köszönöm lányok a szorítást! :)

Orsi,
Nagyon sajnálom és ha tehetném akkor személyesen is megvigasztalnálak. :( Ki fog elkísérni szerdán?

Noki,
Örülök, hogy minden jól sikerült, a vízhólyagok majd elmúlnak, azzal ne törödj! Az utódlásra koncentráljatok! :)

Mindenkinek nagyon szorítok, remélem, hogy mindenki idővel jó híreket fog kapni!

sok puszi
Kriszta
tubikriszta

Tubikriszta!

Ennek nagyon örülök, már itt izgultam,hogy hol vagy...
Te hány hetes vagy? ez az első UH-od volt?
Akkor ezek szerint nem talizunk csütörtökön... :(
witch26
Budapest X. kerület

Nemone!
HOgy-hogy nem találta a petefészkedet???
Én se szeretem amikor a hüvelyi uh-t forgatja bennem, meg tologtja jobbra-balra, fel-le. Elég kellemetlen.
Te is 3 merionalt kapsz vagy kevesebbet?
Ha annyit kapsz akkor egy fecskendőbe felszúrják mind a hármat?
A Deca szúrását kell folytatnod?
Akkor ezek szerint kb 45 fokos szögben kell beadni a Decat szabályosan? Vagy hogy adták be neked?
Bocsi a sok kérdésért, de olyan vagyok hogy mindent pontosan, precízen akarok tudni és még arra is rákérdezek ami egyértelmű. :roll: :lol:
Táncsak nem lesz sztájk.
Mondot valamit a doki hogy előreláthatólag mikor lesz a leszívás?

TubiKriszta!
Jaj de jó hír!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!

Kép
vucuska

Kriszta,
örülök hogy minden rendben van,de azért tegnap jól megijedtem az sms-edkor.Pihizz sokat!
Már holnap reggel mennem kell és bent is kell aludni,ezen a napon lesz az előkészítés,és szerdán a beavatkozás.Akkor már ott lesz Zoli is velem,de holnap csak levinni tud annyi munkája van.Tiszta beteg tőle,hogy nem tud végig velem lenni.
Majd jelentkezem utána,szoríts hogy gyorsan túllegyek rajta és már csak előre nézzek!
Puszi
Orsi
orsiborsi

Vucuska,

Nem tudom miért nem találta, de már legutóbb is kereste, pedig tuti ott van... :wink:
Igen, én is 3 merionalt kapok, és egy fecskendőbe szívta fel 1,5 oldószerrel higítva. A decát folytatni kell, de már csak napi 1/2-et kell beadni, és a laboros 45 fokos szögben szúrta be a bőröm alá, én picit mélyebbre szoktam, de úgy is jó.
Nem mondott még semmit a doki, hogy mikorra várható a leszívás, szerintem azt majd akkor fogja mondani, ha egyáltalán látszik már, hogy reagálok a stimulációra (bár eddig nagyon jól reagáltam a merionalra). De pénteken lehet, hogy megkérdezem, hogy mikorra várható. :roll:

TubiKriszta!

Szuper! Picit irigykedem :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Orsi,
Nagyon szorítok Neked és remélem, hogy amilyen gyorsan lehet már otthon leszel. Zolinak sem lehet most egyszerű, de legyetek sokat egymással, mert ez a fájdalom mindkettőtőké, csak talán a férfiak nem tudják annyira kimutatni. szorítok értettek!

Witch,
Így nem találkozunk csütörtökön. Én azt hittem, hogy még csak négy hetes vagyok, mert én az inszem napjától számoltam, de Wiegandt doki kijavított, hogy most léptem a 6. hétbe, merthogy még hozzá kell adni 2 hetet, érdekes, de biztos igaza van :)

Mindenkinek nagyon szorítok! és remélem, hogy hamarosan mindenkinek gratulálhatok!

MINDENKINEK
Olyan jó, hogy itt vagytok és tényleg mindenkinek köszönöm a sok jót és szépet, hasznos tanácsot, amit kaptam Tőletek!

Sok puszi
Kriszta
tubikriszta

Kriszta!

Örülök, hogy minden rendben van, jó ezt hallani. Megnyugodtam. :D

Orsi!
Nem is tudom mit írjak.......ami megvígasztalna....talán annyit, hogy együttérzek Veletek, bár tudom ezzel nem sokra mentek.
rony77

SZiasztok MINDENKI!

Tudnátok segíteni Nekem, hogy BMC-ben melyik orvost válasszam (legalább is úgy tudom, hogy én választhatok)?
Csütörtökön megyek, addig szeretném összegyűjteni az infókat, mert az előző orvosommal nagyon rosszul jártam :cry:

Érdekelne minden pozitív és negatív vélemény, bár lehet, hogy az lesz a nyertes, aki nem megy szabira nyáron, nehogy azért ne mehessek az első inszemre :D

Előre is köszi

Kép
akire79

akire!

Én nem akarok ítélkezni, én Wiegandt dokihoz járok, tudom ajánlani, BMC-s lányokkal beszélgettem többször, és mind azt mondta nála a legjobb a siker arány, és Szűcs doki a másik aki ezt produkálni tudja, és ő is nagyon rendes, már volt szerencsém hozzá, mikor nem volt W. doki.
De mindenki a saját orvosát dícséri. Bár én sajna a többi dokiról nem sok jót hallottam, de ez lehet hgoy véletlen...
witch26
Budapest X. kerület

Akire! Én Zeke dokira esküszöm! Eőször kissé pokrócnak tűnhet, de sajnos elég régóta járok már ahhoz hozzá, hogy megismerhettem kedves, aranyos, emberi oldaláról is. Szerintem profi, nem csalódtam benne soha. Remélem, babát is csinál nekem hamarosan!!!
Dóra
edóra

Akire!

Milyen színes a világ! :lol: :lol:
Én Szűcs dokihoz járok és szerintem nagyon aranyos, foglalkozik az emberrel és még tele van lelkesedéssel (habár a többiek is biztosan).
Nagyon örülök, hogy hozzá kerültem, nem mennék át máshoz.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Hát így tényleg elég bajban leszek, ettől féltem :D

Egy másik fórumon Wiegand dokit javasolták, 3-ből 2-en babát várnak!
Szóval lehet, hogy rábízom Magam a szerencsére :D
Aztán lehet, hogy nem is választhatok, az lesz, aki "rámér" :D

De azért köszi az infókat!

Kép
akire79

Sziasztok Lányok!
Élek még, csak naggyon sűrű volt ez a pár hét. Levizsgáztak a diákjaim, plusz esküvő szerveztünk, plusz betegeskedem kicsit. Lázas vagyok, a pocim mint a 4 hónapos terhesé, megyek ma BMC-be. Vörösök most kell, hogy jöjjenek, de ez tuti nem normális. Vérképre is kell menjek. Na mindegy.

Tubikriszta, örülök, hogy jó hatással voltam rád! Minden rendben lesz!

Noki, gratulálok Nektek Esküvőtök Alkalmából! Te asszonyka! :) nemsokára anyuka is! :)

Akira, szerintem azért úgy válassz, ha van rá mód, hogy azok közül válasz, akiket nagyon ajánlanak itt a lányok. Konc tanárúr nagyon szuper szakmailag természetesen, de ideje nem sok, dolga annál több, így nála nem lehet nagyon kérdezni, mert megy a verkli. És utazik is mindenféle konferenciára, akkor meg helyettesítik. És elég kemény, szigorú. :roll:

Madrin, drukkolok a kontroll hiszteróhoz!

Vic, már a 6.iszemnél tartotok, ez sikerüljön már!
Vendég

Orsi borsi, egy hatalmas ölelést küldök Neked! Nagyon erős vagy, kiartás, és utána előre!
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Gondolok rád sokat, mint ahogy bizonyára mindannyian, akik itt vagyunk! Remélem, ez segít egy kicsit.

Én ma megyek a BMC-be. Kéretik drukkolni, hogy már ne legyen meg a cisztám, és végre kezdhessem a stimulációt!

Kriszta! Nagyon jó, hogy nincs semmi gond! Azt a két hetet azért kell hozzáadni, mert egy normál terhesség az utolsó menzesztől számított 40 hét, és spontán teherbeesés esetén többnyire a menzesz utáni 14. nap körül van peteérés. Szóval ez az elmélet.
A gyakorlat meg sokszor egész más. De azért nem rossz hirtelen avanzsálni két hetet! :) :)

Noki! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Orsi
dnorsi

Dnorsi!

Kép hogy ne legyen ott az a fránya ciszta!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?