A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tappancs! Vasárnap költözünk!
Vendég

Igen azon kívül, hogy eddig tudtam mikor mozog a köülök ez kb 3-4 alkalom volt , ehhez képest már napokóta nemhagy aludni éjjel se nappal se és vagy 18-20 órát tombol odabent egyfolytába és így kezdek nagyon nyűglődni aminek a család issza a levét és együttes centi vágás van és drukk, hogy a 38. héten kibújjon a kisördög éds idekinn legyen boldogító hatás az egész család számára ne csak anyának :wink:
tappancs28

Babu vasárnap majd gondolok rád, nálam pont vendégek lesznek, ha megéheztek küldöm a finom kajákat és nem kell megoldani a kajcsit :wink: :lol: csak szólj!
Jutni fog :lol:
tappancs28

Babu!
Sok mindent kell összepakolni?
20150601134430

Mostanában Szabi is sokat mozog és Én meg kezdem érezni, hogy hamarosan itt az idő!
Vendég

Viki! Nincs olyan sok minden és már tegnap Apa elkezdte mert Én nem pakolhatok! Cserébe ma sütök Neki meggyes sütit saját meggyből! :D
Vendég

Óh de jó pár napot még maradjon és jöhet, hát nem semmi, nagyoon kiváncsi leszek milyen élmény lesz neked a szülés és milyen élmény a kórház, majd mikor erre sor kerül várom a beszámolót mire készüljek :)
tappancs28

jaj tényleg megyek mert elkésünk(amit persze nem bánnák, de a kicsik megfújtanának egy kicsit azt gondolom) legyetek jók
tappancs28

Tappancs! Ígérem, hogy lesz beszámoló! Főleg így, hogy egy kórház, egy doki! :D
Vendég

Jó kirándulást!
Vendég

Babu!
Ablak nyitva, hátha nekem is jut a jó fajta házimeggyesből :oops:
20150601134430

Viki! Ha kész lesz küldöm! :D Már az egész család remegve várja, hogy kész legyen! :D
Vendég

Megértem, hogy várják!

Ki mit csinál ma?

Nekem vasalnom kéne, csak ihletem nincs hozzá. Vmint a beépített szekrény sem mossa le magát önként. :roll:
20150601134430

Viki! A beépített szekrény mondjon le! :D
A vasalónak üzenem 1,2,3, mukodj! :D

Én délután elmegyek szopis melltartót venni mert a végén Apára marad! Aztán torna! Délelőtt sütés!
Vendég

A vasaló üzeni, hogy kevés ez a pár varázsszó a működéshez! :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Küldöm Uri Gellert! :D
Vendég

Sziasztok Jó reggelt!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Szia Vidokata!
Vendég

Szia Viki!

Én mindjárt indulok ctg+dr.,fotónyomtatás,biztosító......
Már megettem egy csomó csokit meg ittam fél liter colat+tejeskávét!
Hát ha ettől nem indul be akkor feladom!
Szegény,ilyenkor még szundizni szokott!!! :lol:
De egyvalamit tuti elértünk,ha mást nem majd összepipilem magam!! :lol:
Nem vettem be gyógyszert és egész jó már a búrám!
A sok koffein megtette hatását!! :lol:

Lassan indulok,majd jelentkezem!
Jók legyetek!

Szép napot!

Úgy látom ma már tényleg nyár lesz!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm! Vigyázz Magatokra! Várunk vissza a hírekkel! :D
Vendég

Amikám!
Micsoda koffein túladagolás itt korán reggel! Gajrá CTG!

VKata!
Szió! Hogy aludtál?
20150601134430

jó reggelt koránkelők :)

Kép
Kép
h. szilvi

ma megyek vissza az uh-ra én is :( , bár semmi kedvem :(
ronix:egy kalappal a lányodnak
és a mai orvoshoz menöknek is :)
azt hittem lesz mára babánk, de úgy látom az illetékesek inkább aludtak :wink: :roll: :D

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt!

Igen, mivel hajnalban jobban megy az alvás!
különben egész éjszaka ficánkolt ez a kölyök. Úgy bíztam benne, de mr most megbízhatatlan, és szófogadatlan. Ha kibújik hátrakötöm a sarkát! :wink: :lol: :lol:

Andi, remélem nektek jobban bejött a drukkolás!!!!!! :)

KépKép
hene

Hene! Örülök, hogy jól aludtál! Gergő jól érzi magát odabennt! :D
Vendég

Hene!
Énekeljük neki, hogy Gergő baba gyere ki.... ???

Szilvi!
Vigyed a kiskönyvedet!
20150601134430

Mindenkinek megy a drukk, aki Ctg, doki és egyéb nyalánkságok közelébe megy ma! Várjuk a fejleményeket!

Azt hiszem én ma vasalni fogok. Kismostam a nyári ruhákat, és ha tényleg KániGyula lesz a páromnak biztos jól fog jönni egy pár térdgatyó. Kimostam az enyémeket is, de egyenlőre csak azért mert nem volt kedvem válodatni. Hogy mi fog rámjönni?? :shock:
Egyenlőre marad a melegítőm. :)

KépKép
hene

viki: khmmm...khmmmm...nem akartam vinni :oops: :?

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Tudtam én! :wink:
20150601134430

Mindenkire gondolok aki ma CTG-re vagy UH-ra megy! Csak jó híreket várok!
Köszi Viki, egész elfogadhatóan aludtam ma, bár arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam (de más miatt :lol: ) sajnos még mindig nem oldódott meg! :oops:
Tegnap viszont szinte egész éjjel fent voltam!
Hát Ti, koránkelők, hogy aludtatok?
Vendég

gondoltam elöször aláíratom vele az anyasági papírt, mert azt mondta a védőnő hogy jobb lenne ha az írná alá aki a legtöbbször vizsgált, utána megvárom mit mond, ha bekell feküdni úgyis mindegy ha nem akkor jövőhéten viszem és szólok neki hogy a szerinte ideális vágósúlyba kerültem :wink:

Kép
Kép
h. szilvi

Mi is jól aludtunk. De csak csendben mondom, mert ma éjjel is jól szeretnék :D
20150601134430

Ami: én ennyi koffeint benyomnék, szegény gyerek szerintem kiugrana a hasamból! (nincs hozzászokva)
Vendég

vagyis még hízhatok 30dekát addig :D

Kép
Kép
h. szilvi

remélem semmi baj nincs, nem akarok befeküdni :cry: , lányom egyetlen mamájhának meghalt az anyja tegnap, így valahogy hogy rakjam oda?? :cry: pénteken lesz a temetés, ááá szörnyű dolgok ezek.... :(

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi: lehet, hogy nálatok máshogy van de (én nem annál szülök aki gondozott) és kérdeztem akkor ki fogja ezt a papírt kiállítani és azt mondta, ilyet úgyis csak akkor adnak mikor megszültem, azárójelentéssel együtt. (és hogy ő is szívesen aláírja utánna de lehet akinél szültem az is hajlandó aláírni) a hivatalban ezt senki nem fogja ellenőrizni!
Vendég

akkor lehet nem eröltetem én se, valaki csak aláírja, fő hogy nálam van az a papír...... még az apaságit se intéztem el, nem volt kedvem várni sehol se :( , pedig utána macerásabb az is

Kép
Kép
h. szilvi

Dobnom kéne gy zuhanyt, utána meg elsétálni a pékségbe.
De olyan jól leületem itt! Csak kezdek éhes lenni.
A gyerek meg közben szétfeszengi magát. :shock:

KépKép
hene

én már zsömlével ültem le :D , és megindulni sincs kedvem :( , pedig lassan indulni kellene :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt Mindenkinek!

jaj de korán keltetek! :roll:
bencuri

Viki!
Vagy Te keltél későn..... :D
20150601134430

Jó reggelt!

Ma ,éjjel nekem Kata és Viki helyett görcsölt az egész alsó végtagom ( mindkettő ráadásul)- hiába tegnap valahogy kimaradt a Mg...Pedig tegnap jógázni is voltam....:) És a forgóim is baromira fájtak...
De azért aludtam is!

Mindenkinek drukk aki dokihoz megy!

Kép
andkata

Viki pedig úgy érzem magam mint akin átment az úthenger! Bence rosszul aludt, egy csomoszor nyöszörgött! Én meg mindig felébredtem és nem tudtam visszaaludni! :cry:
bencuri

nálunk csak én nyöszörgök :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Csak nem rosszat álmodott Bencus?
20150601134430

szisztok csajok

senki se szült szomoru tény na majd leközelebb :D

nálunk üres a lakás már mindenki elment
nekem mam laza napom lesz nem fözök,van még maradék.
a rozi már megy és a felmosás van hátra.
már hajat is mostam :D

szilvi szivesen cserélek veled hizás ügyileg rjatam 11,5kg van az jo neki?????????????????????????

csütörtökön jön haza a lányom mert pénteken megyünk szemüveget csinéltatni-mondtam hogy romlott a szeme

wera-jo nagy babyd lesz nem irigyellek :D :D
csak a betöltött hetek számáért.
:D :D :D :D :D :D

DE MA MÁR ÉN IS 32 VAGYOKKKKKKKKKKKKKKKKKK

a beöntésröl annyit mikor én a 3.-at szültem nem volt idö már se beöntésre se borotvára-este jol bevacsiztam a lány reggel 4,25-kor született-és volt 3-4szer hasmenésem itthon de mondanom se kell bizony oda csináltam a szülö ágyra--persze végig azon paráztam a szülésznönek hogy uristen mi lesz ide fogok tojni.....

az meg nem gyözött nyugtatni hogy ez tök természetes ne aggodjak rajta nem én leszek az elsö meg az utolso sem,persze nem tudott meg nyugtatni-
aztán tolofájásom volt és nem akartam nyomni hanemellihegtem az egészet akkorneki álltak kiabálni velem a doki is meg ö is hogy a baby a szülö csatornában van kevés az oxigén neki és megfulladhat ha nem akarok bajt aakor szedjem össze magam és nyomjak ne a szarral foglakozzak az az ö dolga!!!!!! erröl ennyit

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekem megint a fülem zsibbadt. Tuti vmi akupunktúrás pont :lol: :lol:

Wera, iccaka olvastam megint az Ina May könyvet, és nagoyn nem dicsérgeti az érzéstelenítést. AKarod hogy kicsit riogassalak? Mert nem kicsi Nóri, de higgy magatokban!!!! (és meélsjem el, hogy 125 cm a haskörfogatom????? És nekem nem két hetem van...)

potyka

Nem tudom! Egyszer adtam neki inni! De nem volt fent, csukva voltak a szemei! Most bezzeg durmol a nagyágyba! 8)
bencuri

Na szép jó reggelt!

Kriszta! Úgy látom ma is aludtál...Még mindig semmi Henének sem és nekem sem. Ráadásul egész jól aludtam. Este mikor lefeküdtünk, akkor fájt a hasam, meg reggel. Most elég tűrhető. Ma sem lesz baba!
Na de a fogászat miatt elnézzük Neked. Biztos elfáradtál.

Én cserkót reggeliztem. Amíg átolvastam, addig meg is ettem egy kis tállal. :oops:

De mennem kell takarítani, aztán meg majd a városba, anyagot kell vennem. De a takarítás közben azért benézek még! (Mint a nőgyógyász... Ő is így köszön le: Majd még benézek...)

sz.andi

ronix: köszike, az neki jó, cseréljünk :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?