A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari: tök jó lett a laptető!!!! :D :D :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Most,hogy így mondjátok nem is bánom azt,hogy még van egy kis időm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden nap lustálkodok,anyám mindent megcsinál főz jobbnál jobb kajákat,ellátja a gyerekeket,bevásárol,veszi nekem a sok finomságot epret barackot,a férjem minden nap fagyizni visz...

Lehet,hogy jó terhesnek lenni????? :lol: :lol:
Vendég

BARI: NA VÉGRE EGY ILYEN MONDAT!!! :lol: :wink: Büszke vagyok Rád!!!! :wink: :lol:

almaani
Kép
almaani

Jóéjt, csajszik! Holnap jövök, ígérem!

almaani
Kép
almaani

jó reggelt. itt vagyok én is, csak néha jó nem a gép előtt ülni. de jól kiszúrtam magammal,mert most olvashatok vissza... de már csak 7 oldal. :D

Melike: nagyon csini vagy!

ZOÉ KATÁHOZ PEDIG ÓRIÁSI GRATULA! csodálatos kislány... merész dolog, pláne ennyi fiú közé. :D

mia_snow

' reggelt lányok!(fiúk... :wink: )

Látom Gigi megkaptad a képet és sikerült feltenni...és nem is olyan rózsaszín :lol:
Viszont...FÉRFIURALOM VAN!!!!!!! :shock: Totális elnyomás jelenleg a topikban....

Almaani!
nekem tetszett a pelustáskád a bébik között is!!! :wink:

Most egy kicsit úgy érzem,hogy kilógok a topikból,nem tudok írni csak olvasni....deha mindenkinek meglesz A SZÉP,NYUGODT,EGÉSZSÉGES KISBABÁJA,akkor újra aktív leszek,mert ismét lesznek közös témáink!!!! 8) :lol: :wink:

Jut eszembe!Mizus Magdi anyusékkal???? :shock: :wink:

Ma reggelre érzeztem úgy elöször,hogy valamelyest regenerálódtam sebileg....már bátrabban mozgok,ülök...
tegnap megvolt az első sétája a bébinknek...amíg zuhiztam,apa levitte a hordozóban egy fél órára magával a garázshoz...
Ma már komplett babakocsis sétát tervezünk...
Zoénk nagyon jó baba....kopp-kopp-kopp....(egyelöre)
alkalmazkodok az evési igényeihez...nincsen tervszerű,evési időpont,de 2,5 - 3,5 óránként eszik..Tejem van...hangja nincs....10 perccel azelött mielött felkelne már nyöszizik,morog magában,onnan tudom,hogy lassan ébred,viszont sírni még nem sokat hallottam...kopp-kopp-kopp
Este fél 8-8kor van fürdés apával,szopi,11 körül újabb szopi addigra leszek én is K.O. úgy alszok,hogy még robusztus emberem horkolásásra sem reagálok.... :shock:
éjjel 2,fél 3 körül még szopizik és utána 5 fél 6kor ébred legközelebb...akkor rakom tisztába és utána 8 körül a köv ébredésnél van a "pizsiből" nappali (rózsaszín :wink: )szerkóba való öltöztetés....a déli szopi után van kb 1 óra éberebb állapota,ami abból áll,hogy a kiságyban néhány kisebb nyöszörgéssel "nézelödik"...
végülis nem panaszkodhatok....
a párom megtanult pelenkázni,Ö fürdet,már most imádja a kiscsajt!!!!!És nem győzi köszönni nekem Öt! :P

ÉN MOST NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!! :wink:
Vendég

Márti és Kristóf Apuka!!!!

Hatalmas gratula,nagyon szép baba Kristóf!
Köszönjük szépen a fotókat!
Várunk vissza mielőbb!

Bari! Hogy neked milyen jó dolgod van!!! :roll:

Csiri! Tényleg csini-Csiri!
Helyesek a lányok!

Mia! Hogyhogy ilyen korán??

Én megyek 8-ra ctg-re+dr.,meg még van egy pár dolgom,de ettől a hülye időtől szétmegy a fejem tegnap este óta,azthittem reggelre kiálll,de nem!! :cry:
Fürdök,hajatmosok,aztán ha nem csillapodik muszály lesz az az Algopyrin!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Csiri! Azt meghiszem,hogy nagyon boldog vagy!!!

Mi meg nagyon irigyek!! :wink:
Megszenvedtél érte!
Nagyon jól hangzik,hogy így tudsz aludni,én már úgy szeretnék egy jót,de már nem megy!
2 óránként pisi (szokom) és ami közte van az is csak felületes alvás,mert a hasamnak már sehogy sem jó!
Na lépek a zuhany alá!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Látod Eyi! Mindenki meglett akiket hiányoltál! :wink:

Almaani: jó a táska tényleg!

Márti: olyan tündéri a kisfiad!!!

Én még éjfélkor fenn voltam, és 6-kor keltem. Már egyedül vagyok, de ez van. :? :? :? :?
A tegnapi 11-ig alvás után általában a másnapom mindig ilyen.
bszilvi25

Márti és Kristóf Apuka! Kristóf Csodaszép Fiú! Gratulálo Nektek!
Vendég

Sziasztok!
Éjféltől 2-ig nem aludtam,olyan menstruációs görcseim voltak,nem fájás(bár azt nem tudom milyen) hanem menstruációs görcs pontosan 8 percenként...és a vécében volt sötét színű vér+alvadtvér!
Fogalmam sincs,hogy ez ilyenkor már"belefér"-e??
Orvost nem tudom mikor fogom elérni...de telefonon megpróbálom.
Amúgy tegnap elfogyott a magnéziumom és a napi hat helyett csak este vettem be kettőt!
Na mindegy,majd jelentkezek...nem akarok korházba kerülni...ugye ezért nem kell???
Vendég

Bari! Szerintem inkább menj be a koriba!
Vendég

Na!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 13:28-kor.
Vendég

rakjál csak!!!! várjuk!
bszilvi25

Csiri! Várjuk a képeket! :D
Vendég

Csiri nagyon jól nézel ki...örülnék ha nekem is ilyen gyorsan menne vissza a hasam...
baba képet rakjál nem pinket :lol:

Orvosomat természetesen nem érem el telefonon :twisted:
Vendég

Bari! Azóta nem távozott semmi belőled?
Vendég

Csiri! Továbbra is csini!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon várjuk a fotókat!
Sokat-sokat-sokat!

Bari! Nemtudom belefér e,de én inkább megnézetném!
Amúgy azóta nincs semmi?

Kép

Kép
ibm

huu csiri, mostazé kicsit irigyellek.

korán.. jaa. nagyon jol alszom általában este 10-11től reggel 6-7ig, 1szer megyek csak ki wcre, általában 3kor. ma negyed5kor kellett, és már nem tudtam visszaaludni. világosodott, csicseregtek a madarak, és ugy éreztem magam, mintha már rendesen reggel lenne, nem hajnal. most bezzeg még mindig ágyban vagyok, és egyre jobban tör rám az álmosság. 5kor frissebb voltam. jóó, nem? :twisted:

maradt még 4 oldal a visszaolvasásból... ma délelőtt ugyis lustizás lesz, ugyhogy behozom a lemaradást.

Gigi, miket irsz te a fiadról? jókat nevetek. :D

Ancsi: üdv itt.

Bari: menj be a korházba mindenképp szerintem!

mia_snow

Azóta semmi...
Vendég

Bari! 3:1 irány a kórház!
Vendég

Azt mondjátok??
úgy félek,hogy befektet :(
Vendég

Bari! Inkább fektessen be minthogy baj legyen! Mi a kórházban is Veled leszünk! :D
Vendég

Bari! Lehet,hogy semmiség az egész és "hazazavar"!
Szerintem neked is jobb ha megnéznek nem?
Vagy nem úgy érzed?
Nem félj,nem lesz mostmár semmi baj!!!
Drukkolunk neked!

Kép

Kép
ibm

Talán 8 körül elérem telefonon és megkérdezem szerinte mi lehet.
De valszeg ő is azt fogja mondani,hogy menjek be..
Befeküdni viszont nagyon nagyon nagyon nagyon nem akarok
Vendég

Szerintem is aztfogja mondani,de nembaj,nézze csak meg!
Ha nem muszály úgysem tart bennt!
Nyugi!!!!
Várjukaz infókat!

Én most lelépek ctg-re!

szorítok Bari!!!

Kép

Kép
ibm

Bari! Biztosan azt mondja majd, hogy menj be de ha nem kell nem fog bennt tartani! Azt biztos hogy jobb ha megnéz! Szorítunk és várjuk a híreket! :D
Vendég

Csiri: nagyon helyesek a lánykáid!!! És Te nagyon csinos vagy!!!!!! Nagyon jól nézel ki! Nagyon megható volt a napi menetrend leírása, ér sírni? Várjuk a babafotókat!

Montana: nagyon édin alszik Marci!

Márti: Kristóf gyönyörű baba!

Bari: szerintem is menj be a kórházba!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Lányok, az normális, hogy idegesebb vagyok a kelleténél? Úgy érzem, hogy sokkal nehezebben viselem el az embereket. Kisebb lett a tűröképességem. Ezek a hormonok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca! Szerintem normális! Én is ingerültebb vagyok mostanság!
Vendég

Sziasztok!

Kristóf Apuka:gratula!Nagyon szép kisfiú Kristóf!

Almaani:jó a táska.Olyan szép színek vannak a szobában.

Csiri:én is irígyellek nagyon!

Bari:megnézetném én is!

Kép
melike

Mennem kell,majd du. jövök.
Szeretnék sok baba képet!!!

Kép
melike

Mennem kell ctg-re,ezt mondta a doki...de,hogy miért ctg azt ne kérdezzétek..
Kezd elegem lenni 2 naponta bent vagyok a koriba...anyagilag sem piskóta :twisted:

majd jövök
Vendég

Sziasztok!

Először is Mártinak gratula a gyönyörű Kristóf Babához!
Dana! Gratulálok Simon babához, jó testvér, ügyesen kivárta Julika szülinapját :)
Csiri, olyan jó olvasni a babás napirendeteket! Képeket rakjad nyugodtan, olyan jó nézni. Ja és Csicsónénak gyönyörű a három lánya!
Mi is voltunk CTG-n + doki megvizsgált. A baba feje lent van, de nem nyíltam egyáltalán. Fájás egyáltalán nem volt, tiszta lapos görbém volt alul. Egyfolytában ébresztgették, folyton elaludt. A doki azt mondta, hogy semmi okunk, hogy siettessük a szülést. Azért titkon bíztam benne, hogy már közelebb vagyunk :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

BAri: drukkolok, majd jelentkezz!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca, én is ingerültebb vagyok mostanság, meg sértődékeny, mindenen sírok :oops: Családom is várja már hogy megszüljek, hátha visszaváltozok :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari, a CTG-ből is lát sokmindent, meg biztosan meg is vizsgál a dokid.
Drukk, majd jelentkezz!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Még várom a férjemet aki már kb 10 kilóval kevesebb és 10 évvel öregebb...nagyon unja...lassan nincs munkája..
Vendég

Bari! DRUKK!!!!
Vendég

Kriszta: veled mi újság?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Csiri: Tényleg nagyon csini vagy! :shock: Hogy csináltad?
Fotók jöhetnek minden mennyiségben! :)
A 3 lányka tényleg nagyon jól éz ki együtt :D Látszik, hogy a 2 nagyobbik élvezi a helyzetet... :)

Kristóf apuka: köszönjük a képeket! Olyan szép lett ez a baba is :roll: Látom mi csak szép babókat fogunk szülni :lol:

Bari: Tényleg job, ha megnéz a doki. Szerintem "csak" a nyákdugó lehetett, szóval hamarosan találkozhatsz a piciddel ;)
És a pozitív gondolataidért gratula :D

Andóca: Még ti sem mutattok hajlandóságot az indulásra? Lassan terminus vége :roll: hogy bírod?

Stella: Én még tartom magam. Bár a hétvégén majdnem elpityeregtem magam egy filmen... :roll: Ma reggel is sírhatnékom volt, már annyira terhes ez az állapot.... Jó lenne lassan külön. ;)

Mia: Már neked sincs sok... Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégi nagy melegben hányan fogunk megszülni :roll: Ti előnyben vagytok :)

Állandóan ehetnékem van :roll: Kiborító, tegnap apa csak röhögött rajtam, mert mindig a hűtő körül sündörögtem :)

Kép

Kép
bettica

Betti: én megbeszéltem Kittivel, hogy júniusban szülessen, úgyhogy mondtam neki, hogy hétfőnél előbb ne jöjjön. Kiváncsi vagyok mennyire hallgat rám... Már kezdek egy kicsit nyűgös lenni, de hát ez van. Néha (óó ha csak néha...) már nehezen közlekedek a hasammal.
Aztán majd 1 hónap múlva együtt tologatjuk a babakocsikat itt Békáson. :D
És te hogy vagy? Bírod még?

Lányok, én már alig birok sétálni. Tök hamar elfáradok. Már nem könnyű cipelni a pocit.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="melike"] írta:meliken (tapasztalatom ugye nincs)annyira nem aggódom túl a szitut,de Apa határozottan kijelentette,hogy dehogy megyünk egy ekkora gyerekkel. :shock:

bocsi.. most pótolom a hiányosságokat. :D kicsit előrébb vagyok mint te, és múlt héten még voltam lagziban. délután 2től este 11ig! oké, nem táncoltam, és nem is maradtunk végig, de nagyon jól éreztem magam, és meg sem kottyant. bp-től 40 km-re voltunk, azért a kórházi pakkot bedobtuk a csomiba, biztos ami biztos. :D

mia_snow

Ja, igen Csiri, nagyon csini vagy gratula!

Kép

Kép
[/url]
stella40

jó reggelt!

nemrég keltem, én sem valami jól aludtam.éjjel 2-ig azt játszotta a lányom, hogy akárhogy is de kijövök anya oldalán,közben alulról felfelé sugárzó fájdalom..lehet hogy a málnalevél tea megtette hatását? aztán elszorítjuk anya rekeszizmát, ne kapjon levegőt, szóval az eddig bevált félig ülőhelyzetű alvás tegnap a múlté lett..
JA ÉS NEKEM IS SZÉTESIK A FEJEM TEGNAP DU.ÁN ÓTA.ElŐre félek ettől a melegtől, múltkor írtam is nektek, ugyanilyen kánikula volt amitől annyira felment a vérnyomim, hogy egyszerűen nem tudtam megszólalni vagy összekevertem a betűket kb 5 percig. be is paráztam.
Örülök hogy megvan almani meg mia is.

CSIRI tényleg csini vagy irigyellek.de hol vannak azok a babaképek?

Kép
Kép
eyi

bettica: én hétvégén még eperlekvárt szeretnék főzni, meg szalonnasütés is be van tervezve (SÜLT HAGYMÁVAL, NYAAMMM!)... szóval én azt mondom hogy jövő hét vége-felé lesz nálunk szülés leghamarabb. nem is érzem úgy hogy mostanában mennénk...

tegnap volt mondjuk az első fájdalmam.... eddig nem is fájt semmim, de ez sem tudom miféle fájdalom volt tulajdonképpen. reggel arra keltem, hogy nagyon-nagyon kell pisilnem, annyira hogy már szinte fáj ahogy feszít... és ahhoz hogy kimásszak az ágyból, át kellett fordulnom a balról a jobb oldalamra, és úgy feltápászkodni. hát ne tudjátok meg, az egész hasam (pontosan nem is tudom meghatározni hogy honnan hová, vagy honnan kiindulva) úgy feszült-nyillalt vagy nem is tudom, hogy csillagokat láttam. pisilés után fél perccel már nyoma sem volt az egésznek, és azóta sem. nemtom mi volt ez... volt már valakinek ilyen???

mia_snow

Mia: amikor pisilnem kell, nekem is nagyon tud fájni, valószínű, hogy nyomja a hólyagot is a baba. Szóval én is alig várom mindig, hogy eljussak a wc-ig. Olyan nagy megkönnyebbülés...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ennél már csak a szülés lehet nagyobb megkönnyebülés :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát Andi, látod már én is nyűgi vagyok. A séta dettó... :roll: Ha júniust szeretnétek, akkor a vasárnap is még belefér ;)

A sétában benne vagyok :D

Melike: Akkor én is reagálnék erre a menni, nem menni dologra... Én simán elmennék, pedig első gyerkőc lesz. Persze azért függne attól is, hogy milyen természetű a pici. Ha nyugis és jól tűri a hangzavart, akkor miért ne, akár el is vinném magammal... Ha nem, akkor is még rá lehet hagyni tesóra, anyukára, barinőre egy kis lefejt tejcsivel... Pár óra szabadság szerintem jól jönne, de tényleg csak akkor, ha Te is jól tudod érezni magad és nem állandóan a pici miatt aggódnál...

Ösze kellene kapnom magam, reggelit kéne szerezni... Éhes vagyok :) Mily meglepő :roll:

Kép

Kép
bettica

ja jövő hét végén mi is megyünk esküvőre, aztán utána már bármikor jöhet a picuri

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?