A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

mekkor-mekkora :oops:
bencuri

Bencuri, észre sem vettem, hogy elírtad! :)

Kép
Kép
patr

Patti!
Jó, hogy ilyen türelmes vagy. Én biztos, hogy pár keresetlen szót mondtam volna.

Kép
20150601134430

Na végre megreggeliztem és visszaolvastam.

Marcsi, jó hogy visszatértél. Nálam it te leszel a befutó!

Wera, mellszívó téma. Én még nem is vettem, mert nem tudom hogy kell e majd. Amúgy a II SOTE-n van, és tőlük lehet is kölcsönözni. Majd meglátjuk!

Anyjuk, én úgy tudom, hogy csak abban az esetben kell a mellet fertőtleníteni, ha a kicsinek szájpenésze van. Ha nincs akkor nem kell. Ha jól emlékszem így mondta a védőnéni a szülésfelkészítőn!

Most nekem lenne egy körkérdésem. Tegnap is és ma is volt már egyszer, egy olyan, hogy, a szeméremcsontomnál lévő részen, a husimba belenyilalt. De úgy, hogy majdnem összeestem. Tehát nem belül, hanem a 3szög területén. Esetleg valakinek ?
Iszonyatos an fáj abban a pillanatban. :cry:

KépKép
hene

hali lányok!!

volt vagy 8 oldal amit át kellett néznem. az elején még mindent ovlastam... de a végére.. :oops: bocsi
de ha jól vettem észre senki nem ment szülni ezalatt a 2 nap alatt.
csak gyorsan bekukkantottam.

ronix!
miről maradtam le? mi ez a kardios dolog? már bocs hogy igy rákérdezek, de megláttam, hogy menni kell.

jah és láttam pocakfotót, jó nagyot :D az enyém olyan kicsi... persze még nőhetünk, de nekem akkora tuti nem lesz. néha rám is szólnak, hogy még az elején tartok. némelyik ember meg hogy már milyen pingvines a járásom... nah igazodjak el, hogy most akkor mi van :D

jaj egyébként helyzetjelentés: mosom a babaruhákat. a szekrények, kiságy a helyén. tegnap megvettünk még egy csomó motyót ami kellett. (függönytartó, kiságy, matrac, ágynemű, vettünk egy cuki szőnyeget) még a redőny kell, de azt csak akkor tudjuk megcsináltatni ha visszajön az adójóváirásunk. jah és még kísérőfüggöny kell.
radiátort még nem tudtuk feltenni, mert régi fajta és már ócska. még ki kell találni mit is csináljunk vele. de a fűtés szezonig még kitaláljuk :D

ma csináljuk a wc-t. hazajön párom és neki is fog. most be kellett ugrania a céghez. még jó hogy szabin van :D

fotókat csináltam, majd hozok. :D

holnap megyek védőnőhöz és szülésfelkészítőre.

most meg rohanok kipakolok a wc-ből nehogy szóvá tegye. :D

puszi lányok!!!!

Kép

Kép
timi1982

Hene, nekem ott nem szokott fájni. Illetve idáig még nem fájt.
Azt hiszem nem sok hely van, ahol még nem fájt! :D

Kép
Kép
patr

Most kaptam, bocsi de meg kell osztanom veletek! :lol:

Japánban, ahol nagyon kevés zsírt fogyasztanak, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Másrészt Franciaországban, ahol elég sok zsírt fogyasztanak, a
szívrohamok mutatója szintén alacsonyabb, mint Angliában vagy az Egyesült Államokban.

Indiában, ahol alig isznak vörösbort, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Spanyolországban, ahol nagyon sok vörösbort isznak és túl sok paprikás kolbászt esznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.

Algériában, ahol alig szeretkeznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.
Brazíliában, ahol sokat szeretkeznek, a szívrohamok mutatója kisebb, mint Angliában és az Egyesült Államokban.

KONKLÚZIÓ: Egyen, igyon és keféljen, mert úgy látszik, hogy ami öl: az az angol nyelv!

KépKép
hene

Timikém!
Jó hgoy jöttél! Apjukkal megbékéltetek! Nektek már akkor minden mg van?

Képet!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

Patr! Ez a magyar állam! Ugyan ez volt a Bochkoréknál is nem olvastátok?
Azt viszont nem értem, hoogy mire a felhajtás ha az Apa oda megy és aláírja a papírt, hogy az övé a gyerek! Biztosan nem kényszerből megy oda! :evil:
Vendég

Jelentem a két adag süti elkészült ablakokat nyitni! Küldöm mindenkinek az adagját! :D :D :D
Vendég

Hene! Nem lehet, hogy Gergő fúrja magát lefelé? :lol:
Vendég

Tényleg Timi! Apával minden ok?

És Nálatok Titi ?

Jelentem leves fő...

Kép
andkata

Patr! Ilyen egy marhaságot! :evil:
hála égnek én már túl vagyok rajta!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu!
Köszi köszi! Pont jól jön a kávémhoz!!!! Puszillak!
20150601134430

Viki, ez a kávé nem is hangzik olyan rosszul! 3in1 jó sok tejszínhabbal! :lol:

KépKép
hene

Hene! Ez találó! :lol: :lol:

Egyébként nekem tegnap este volt olyan, hogy ha ráálltam a lábamra, akkor nyilallt bele annyira, hogy le kellett ülni. Rohadt szar érzés volt. De nekem a nagyajkakba és úgy éreztem, hogy végig a hüvelyemen keresztül ment. Na ez jól leírtam. A lényeg, hogy nagyon rossz érzés.

Takarítok tovább... :D

sz.andi

Mi is nyitottuk az ablakot! :D
bencuri

ÉN is csinálok egy kávét, hátha beindul a gyerköc, ma még alig mocorgot! :?
bencuri

Hene!
Szóval a tejszínhab mellé iszol egy kis kávét is!

Hene, Andi!

Nagyon 1 húron pendültök! Asszem hétvégén lesz itt baba!
20150601134430

ja, tegnap pezvalto nyitva volt, megsincs boilerunk. illetve van, de nem a falon. ugyanis ennek az ujnak rovidebb a csove, igy lejebb kell rakni, viszont nincs itt nalunk a furo...Szoval ma nem tudok mosogatni:)

Na jo kelleni kell, de nem igen tudok, igy a reggeli dolgokat a kadban mostam el. Mert a lavorunk meg mult heten lyukadt ki.
Ma mar mindenkepp mennem kell, mert semmi nincs itthon, es foznom is kene...HAt nem tudommi lesz ebbol. Meg csak a mosason vagyok tul:(
Vendég

Andi, akkor csak óvatosan a takarítással. Ne akkor essél össze, amikor nincs otthon senki. Egyébként most meglátjuk, hogy mennyire lesz házias a lányod! Ha én takarítok Gergő mindig ezerrel ficánkol, de úgy hogy le kell üljek. Utálja a házimunkát! :wink:

KépKép
hene

babuli: sutibol van meg?
En naggyon szeretem a meggyes sutiket!
De hat meg segol nem talalkoztam iden meggyel:(
A receptet felrakod lecci, vagy mar fenn van?
Vendég

Anyjuk, mosogatógépet kellett volna venni! :wink: :wink: :lol:

KépKép
hene

Babu, én az erkélyajtót nyitottam!! :lol:

Kép
Kép
patr

Viki, úgy is lehet mondani! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

Megint kerek!:)
Tegnap edes volt ferjem, napkozben irtam neki emailben hog 50 nap. erre este fekszik az agyon, es mondja, tenyleg mar csak 70 nap? Mondom neki 50. Mondja, hu akkor az mar nagyon hamar itt lesz. es x-edszer ecsetelte mit tegyek, ha akkor indul meg a szules mikor nincs itthon:)
Van A terv, B terv, no meg a c ha itthon lesz.
En mondtam biztos a C lesz, mert ez a kolok nagyon apas!
BAr egyszer sikerult mar azt almodnom, hogy mire o beert a korhazba, en mar a mutoben voltam:( Remeljuk ilyen valtozat veletlen sem lesz!
Vendég

Anyjuk! Mindjárt felrakom a receptet! Nálunk a ház előtt a fán van a meggy! :D

Süti ment Mindenkinek! :D :D :D
Vendég

hene: ez zsenialis otlet! De azt hiszem ennyi penzert amennyi a boiler volt, meg hazvezetonot se tudnek felvenni, nem hogy mosogatogepet venni!
Meg a mi kis falt konyhankba? beraknam a gepet en meg mar be sem fernek:)
Vendég

babuli: akkor ez valami zsenialis meggy! Ilyen koran erik....otthon neztemmeg semmi, de sajna meg a cseresznye is csak piroslik a balcsin:(
No mindegy apos mondta 2 het mulva megint lemegy, es akkor hoz fel!
Vendég

Anyjuk! Az is megoldás, hogy nem mész be a konyhába :D
20150601134430

Bence kezdi élvezni az új ágyát, most azt játsza, h mindent bedob a háta mögé! uátna meg mondja nekem é mutatja BE-Be :wink:
bencuri

Nálunk már fekete a cseresznye a fán!
Nem fogjuk tudni leszedni, annyi van!
Még mindig áll az ajánlatom, hogy gyertek cseresznyézni. Persze azt nem tudom, hogy ki fog fára mászni. :lol:

Kép
Kép
patr

nah kipakoltam abból a nagy wc-ből. éppen elfér benne egy pocakos kismama :D
nah jó annál azért kicsivel nagyobb :D
még szekrény is van benne végig a wc mögött :D de abból nem kell pakolni.

apával egyenlőre rendben van minden. tegnap inkább csak rohangáltunk és vásároltunk igy főztem :D igaz levest nem de nem baj. a második a lényeg. juhturós-kukoricás csirkemellett csináltam petrezselymes burgonyával. mondanom se kell evett belőlve vagy 3-szor :D :D
szegény tényleg ki volt éhezve a főtt kajára.

babuli!
sütit ide is küldhetsz.

(nah becsörgött a kaputelefon. megjött nyusziapu :( ) ugyhogy nem sokat lehettem veletek.

andi!
takarítással óvatosan. én teljesen kész vagyok. a derekam fáj, a vádlim minden éjszaka görcsöl. persze én okos a calciumot mindig elfelejtem inni ebbe a felfordulásba.

anyjuk!
kitartást. nemsokára mosogathatsz rendesen. ;)
gondolom már alig várod :D

Kép

Kép
timi1982

Hene, Andi - ilyen nyilallás nekem is szokott lenni, persze mindig a legjobb pillanatokban, amikor még le se tudok ülni... és qrva rossz! :?

Anyjuk
- szerintem a mellbimbót elég a szokásos módon megmosni és tiszta törcsivel áttörölni. És ha olyan bimbóvédő krémet használsz, amire rá van írva hogy nem kell lemosni (pl Avent) azért azt is érdemes leöblíteni.
Kósza szőrszálakat szerintem semmiképp se borotválj, mert megerősödnek és megsokszorozódnak. A csipesz ilyenkor a legjobb megoldás és tovább is tart a hatása!
Vendég

jah meggy, cseresznye. tegnap anyáéknál voltunk. onnan hoztunk egy kis zacskó cseresznyét. a zöldségesnél meg vettem meggyet. imádom. jobban mint a cserit mert én a savanyu dolgokat szerettem egész életemben.
este nem is birtam megállni. megettem az összes meggyet. szerintem több mint fél kg volt. :oops: 8)

Kép

Kép
timi1982

epedezve varom hogy mosogathassak:)
Vendég

Anyjuk! Annyi a titka, hogy korai meggy! Cserkó még Nálunk sincs!

Timi! Ment a süti! :D
Vendég

Babu köszi a sütit!

Anyjuk nekem van melegvizem mégsincs kedvem mosogatni! Sőt fözni se fogok!

Megyünk a Trófeába ma és ott ebédelünk, ha apa hazaért! ma van a 2.házasági évfordulonk! 8)
bencuri

holnap lesz uzsokis forumtali!
penteken lett volna de a sztrajk miatt elorebb hoztuk, es fagyizoba megyunk, ahol olyan isteni kelyhek vannak.....nyamm mar varom!
A tali erdekes lesz ,egy valakit ismerek latasbol, tobbieket egyaltalan nem, de remelem valakivel osszeismerkedem, mert nincs a kornyeken senki ismereosom:(
Vendég

Bencuri! Gratula az évfordulóhoz! :D
Vendég

Anyjuk, mennek a jobbnál jobb ötletek. Egy szavad sem lehet!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

bencuri: jo unneplest! Es tovabbi sok szep kozos evet!
Vendég

en azt valasztanam, hogy be sem megyek a konyhaba:)
a huto ugyis az ajto mellett van, szoval nem gond ha megehezem:)
Vendég

KÖszi csajok! :)
bencuri

Bencuri, hatalmas gratla a 2. évfordulóhoz! És mivel én is szeretem a Trófeát gondolj rám amikor a sok fincsi falatot eszegeted!!!!!! :)

KépKép
hene

Jaj, lányok,
csak gyorsan elmesélem, mi volt tegnap.... aztán majd végre visszaolvasok - de ezt muszáj előbb kibeszélnem magamból.

Képzeljétek, tegnap hazamentünk az új házba, Szonjának nagyon tetszett, hogy ott volt az összes játéka megminden. Egy óvatlan pillanatban kinyitott egy üres polcos szekrényt, de akkora lendülettel, hogy már dőlt is.....
ha nem vagyok abban a szobában - ha nem kapom el a dőlő szekrényt - ha nem üres és a szemébe/arcába zuhan egy csomó minden ....

ott voltam, de rádőlt, elkaptam, de a nyakánál összezárta, mert csak annyira bírtam tartani, hogy ne nyomja agyon. Térdelve, nyaka a két ajtó közé szorulva - így tartottam minden erőmmel a rohadt szekrényt, amíg egy másodperc alatt megérkezett a férjem, és megmentette a lányunkat.

A nyakát így is nagyon megszorította, piros lett - és persze borzasztóan megrémült, mint mindannyian.

Szerencsére néhány óra alatt helyrerázódott, de csak 11-kor tudtunk elaludni, és persze a szobájában aludtam mellette.
Nándi is túlélte az emelést, érezte, hogy fontos... jó tesó lesz!

bocs, hogy rátok zúdítottam, de muszáj volt elmesélnem. Rettenetes volt.

Most visszaolvasok (csak tegnap kidobott a babanet délután)

KépKép
szkagi

basszus amit tegnap este lerendezett a kis benntlako!
MAr mikor mentem az obiba masodpercenkent kellett megallnom, megsimizni az oldalm, hogy menjen arrebb mert lepni sem birok. Aztan hazaertunk, mondtam ledolok, mert en nem birom ! Na ezzel meg rosszabbat tettem magamnak. Mar sinkongattam, hogy en ezt nem birom, ugy rugta az oldalam, hogy ugraltam az agyban.
Es most eloszor apanak sem sikerult leallitania.
O mondogatt, hogy nem akar nekem rosszat ne legyek ra merges... mondtam en nem merges vagyok csak megorulok! De tenyleg ugy nezett ki a dolog mintha at akarna maszni a hatamra:)
De megbeszeltuk annyira nem is lenne baj legalabb tudnam mivel magyarazni miert bamulnak ugy az emberek az utcan.
Mar kezdem magam nagy kinban erezni hogy ugy bamulnak es meregetnek..... Szornyu!
Teny, hogy minimum 5 de egyesek szerint akar 10 evet is letagadnhatnek, es azert az en koromban ez meg nem akkora dicsoseg, de semmikepp nem elony, meg ugye a gyurumet sem mindig hordom nehogy beledagadjon az ujjam, na de akkor is ! Az a megvetes amivel bamulnak.
fogok irni egy polot, az elejen az fog allni, mit nezel? mar elmultam 27 , a hatara meg azt hogy mar a 8ik honapban vagyok! Akkr talan nem ugy fognak nezni mint ha marslako lennek, meg talan eszukbe jut, hogyne tolakodjanak elem( azt nem merem feltetelezni hogy elore engednek)
Vendég

wera én is viszek mellszivot be nekem is avent van meg medela

nem tudom melyik lesz jo majd

én nem fertötlenitem itthon mert mire használni kell ugyis lehetne mégegyszer
hanem ugytudom hogy ha a korházban meg kéred a csecsemös növért meg csinálják szivesen és akkor frissen ki van

timi a pici lányt kell vinni majd pestre mostmár valoszinü müteni kell mert magyarul lyukas a szive

Képimg][/url]
Kép
ronix

babuli!
köszi a sütit. igaz hogy mire ideért franciakrémes lett belőle ;) de az is lecsuszott :D

Kép

Kép
timi1982

Jeeszusom Agi!
Te jo eg! MEg jo hogy a reflexeid gyorsak voltak es volt kello erod!
szegeny kislany! Micsoda elmeny az uj lakasban!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?