A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Orsi!
Veled vagyunk!
Kitartást és erőt kívánok Nektek!

Dnorsi!
Drukkolok hogy eltünjön a cisztád!

Madrin!
A hétvégén megyünk Zsóriba. Ti jöttök? :)

Tegnap néztem Pest környékén szállodákat és a beülti után, ha már túl vagyok a 4 napos pihin és ha lesz még hely akkor elmegyünk Dobogókőre.
Ma már nem volt vészes beadni a Decat. :)

Kép
vucuska

Orsi
Nagy ölelés neked és kitartás!!

Vucuska
Nyugodtan pihenjetek nem fog ártani :D sőt jobb ha nem is gondolsz rá és hagyod hogy történjék aminek történnie kell!

Madrin
Neked is nagy kalappal,bár már lehet túl is vagy rajta!

Dnorsi
nagy kalappal és remélem ciszta nélkül jössz haza :D

Noki
Gólya,szivárvány :roll: ezek után már csak a babó jöhet :D nagyon várom már a képeket!

Kriszta
Örülök,hogy minden rendben van!Pihenj sokat!!!!!

Brumm
Remélem most már minden rendben lesz és vissza kaphatod a jégovisokat!

Akire
Én mindenkinél voltam,szakmailag mindenki a csúcson van.Bárkihez is kerülsz ettől nem kell tartanod!!!!Én Wiegandt dokihoz jártam,imádtam és nagyon sajnáltam hogy már nem vállal szülést!Igy átpártoltam Szűcs dokihoz,nem bántam meg, őt is csak ajánlani tudom.Amúgy mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai.
gabicsibe

Sziasztok Lányok és Asszonyok :lol: :lol: :lol:

Ahogy igértem teszek fel képeket!
Nagyon kedveseket írtatok Nekem és nagyon köszönöm Nektek!
Mi is reméljük,hogy a gólya nem véletlen hanem egy jel volt :lol:
Puszi Nektek!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép :lol:

Kép
noki&potyi

Orsi !

Gondolok rád, és lélekben veled vagyok!

Dnorsi!

Szorítok, tudom milyenek azok a fránya ciszták...!
witch26
Budapest X. kerület

Noki
Szépek vagytok és sugárzik rólatok a boldogság :D Mégegyszer nagy gratula és sok boldogságot :D
gabicsibe

Noki!

Nagyon szépek vagytok! Gratulálok! :D
nika28

NOki!
Nagyon szépek vagytok! És milyen mosolygós a férjed! :D
Még1* gratulálok!!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Noki!

Tényleg nagyon szép esküvőtök volt, sugárzik Rólatok a boldogság. A környezet is gyönyörű és elég jó időt fogtatok ki. :D :D Gratulálok!!
rony77

Bocsi Gabi, most látom Te is ezt írtad. :oops: (De hát ez az igazság :D )
rony77

Noki!

Ilyen gyönyörű helyen csak csodálatos esküvő lehetett (hol van ez a helyszín?)! Nagyon jók a képek, csinosak vagytok mind a ketten. :D

Nálam sajnos semmi jó nincs, ma találtak egy golf-labdánál nagyobb cisztát a jobb petefészkemben.
Nem tudom miért nem vették észre előbb (februárban még biztosan nem volt ott), nem is szabadott volna HSG-t csinálniuk.
Úgy néz ki megműtenek, 2001-ben is ez volt.
De rendes volt az orvos (János kórház), megvárja a csütörtököt, hogy semmiképpen ne maradjak le az első konzultációról.
Elsétáltam a BMC-hez is lehet hogy láttam is némelyikőtöket!

DnOrsi!
Drukkolok, hogy tűnjön el az a piszok cysta. :D

Köszi mindenkinek a tanácsokat, ha lehet W dokit fogom választasztani, a sorrendben Szűcs követi, majd Zeke doki. :D
Attól függ ki tud majd fogadni, bár a cysta miatt nem sok esélyem van a mihamarabbi továbblépésre...... :cry:

Kép
akire79

Akire
Elküldtem a táblát,ha nem boldogulsz szólj!!Fránya ciszta :twisted: remélem nem kell műteni!Hátha a Bmc-ben tudnak valami okosat mondani!!Addig is egy kis cisztaűző Kép
gabicsibe

akire!

Ne parázz, nekem novemberben volt műtétem, és a W. doki szerint 1 hónappal után mehet a stimu, csak nekem közbejött a karácsony, de csak egy mensit kell megvárni a műtét után :)!

Noki!

Csodálatosak a képek, nagyon nagyon szépek vagytok, és látszik hogy boldogok is, és remélem az a gólya tényleg egy jel :lol:
witch26
Budapest X. kerület

Witch/Gabicsibe!

Köszi a bátorító szavakat, remélem igazatok lesz.
Holnap reggel derül ki, hogy kell-e műteni (val.színűleg igen), aztán csütörtökön pedig az, hogy befolyásolja-e a stimut, mert még nincsennek meg a hormon viszgálataim és szerintem azt mindenképpen befolyásolja egy cysta :cry:

Gabi!

Mindjárt nézem! :D

Kép
akire79

Csak próba képpen, hogy fel tudom-e tenni!

1211882995.616.xls

Kép
akire79

Gabicsibe!

Segíts plíííízzzzzzzzzzz e-mailben vagy pü-n!

Kép
akire79

Újra próbálkozom :D

Kép

Kép
akire79

Sikerült feltettem a táblát, ezennel átvettem a vezetését Gabicsibétől!

Szóljatok, ha valamit javítani kell!
Arra gondoltam, hogy beletehetnénk azt is hogy kinek milyen ok miatt kell a beavatkozás! Vagy az felesleges?

Még nem nagyon ismerem a szakkifejezéseket, de próbálok gyorsan belejönni :D

Kép
akire79

akire!

Köszi neked, és nagyon ügyi vagy, de lehet hogy csak én nem tudom elolvasni, de nem kicsi egy csöppet? Én vaksi vagyok sztem... :oops:
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Azért kicsi, mert más programmal csinálom, mint Gabi és ez a megengedett legnagyobb méret, de majd megkérdezem az informatikai zseniket (én nem vagyok az), hogy hogyan tudom nagyobbra csinálni :D

Kép
akire79

Akire!

Nem semmi ez a ciszta! Ha ilyen nagy valóban észre kellett volna, hogy vegyék! Szorítok, hogy ne kelljen műteni!

Köszönjük a táblát! Egy kicsit valóban kicsi......:)

Kép
nika28

Nem vagyok ideges, az előbb megírtam egy tök hosszú levelet és elszállt a babanet!

Szóvall, beütött a krach, a ciszta, vagy gyulladt tágulat még mindig megvan, és ráadásul a doki közölte, hogy rendkívül rossz helyen van a meglévő petefészkem, mert teljesen bent van a méhem mögött, és ezért nem csak ez a ciszta nem szívható le, hanem majdan a petesejtek sem a lombikhoz. :(

Szerinte mindenképpen műtétre van szükség, egyrészt, hogy megnézzék, hogy mi ez, ami ott van, és kezeljék (leszívják, vagy pedig kivegyék a gyulladt petevezetőt - ez is jól hangzik), és rögzítsék a petefészket egy olyan helyzetben ahol elérhető a leszíváshoz. :x

Ami a hab a tortán, hogy szerinte, mivel már volt két hasi műtétem, ezt már csak feltárásos műtéttel lehet megoldani, laparoszkópiával nem, mivel az az összenövések miatt veszélyes.

Jól hangzik, ugye?

Egyelőre bejelentkeztem a dokimhoz, hogy mi a véleménye a dologról, de a tiéteket is szívesen hallanám, hátha van valakinek valami hasonló tapasztalata.

Akire, neked hogyan fogják műteni a cisztádat, leszívják?

És neked Witch, milyen műtéted volt?

Orsi
dnorsi

Már amennyiben műtenek Akire, bocsi!

Orsi
dnorsi

dnorsi!

Nekem két laparoszkópiás műtétem volt. Az elsőnél két 5,5 cm-eres ciszta volt. Amúgy legutóbb a folyadékkal telt bal petevezetékem vették ki. Tudom milyen... De nekem laparral csináltak mindent...
witch26
Budapest X. kerület

Akire

A lánykikérő és a templomi esküvő Üllőn volt(ott lakunk).
A lagzi és a polgári esküvő pedig Inárcson a Bagolyvár fogadóba pont a gyönyörű környezet miatt.
Kicsit messze van,de azt hiszem a látvány miatt sikerült mindenkit kiengesztelni és nem bánták,hogy ennyit kellet utazniuk :lol:
bagolyvar.net.

Nézzétek meg , mert ha valaki éppen az esküvőjét tervezi akkor csak ajánlani tudom őket tiszta szívből!
Kaja, kiszolgálás,környezet 1osztályú!
Ami,legyünk őszinték mostanában nagyon ritka!

Megpróbálok kicsit leengedni és csatlakozom hozzátok a szürke 7köznapokba és visszaesek a lombikozásba és a kezelésekbe Én is :shock:

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Akire

klikk rá erre és az esküvő részt nézd meg,mert ott látszik,hogy milyen volt belül a hely.

http://bagolyvar.net/progress.php?php_s ... &menu_id=5

Kép
noki&potyi

Dnorsi,

Nagyon sajnálom, hogy nem múlt el a ciszta, és műteni kell majd! :cry: :cry: :cry:

Noki,

Nagyon szépek voltatok, és gyönyörű volt a helyszín is! Mégegyszer nagyon sok boldogságot nektek, és várd azt a gólyát! :lol:
Kép

Lányok az létezik, hogy a 2. adag merionalt már érzem a petefészkeimben? Nagyon bizsergnek :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Akire
Ügyi vagy :D és mégegyszer köszi,hogy át vetted.Régen benne volt kinek mi a baja,meg hogy eddig mi volt,de nekem így jobb volt.De most már tiéd a pálya és azt csinálsz vele amit jónak látsz :D

Dnorsi
Sajnálom,hogy ilyen rossz híreket kaptál!Okosat sajna nem tudok mondani :( Nekem olyan nagy volt a cisztám,hogy kitöltötte a petefészkemet és be volt tokosodva,de laparral kitudták venni és kopp-kopp nem is nőt vissza.

Nemone
Ha eddig is jól reagáltál rá szerintem érezheted!Nőljenek csak azok a petécskék :D
gabicsibe

Dnorsi!

97%, hogy műtenek, bár elég rossz lett a vérvizsgálat eredménye.
Holnap reggel megtudom, hogy műtenek-e és akkor írok majd.

Nekem a PCO-t laparral műtötték és akkor hozzá kellett nyúlni a petefészkeimhez is, mivel nekem sem tudták eltávolítani a cystákat (a petefészek fala alá voltak beágyazódva).

Nem hangzik túl jól, amit leírtál :cry:
Szerintem jó, ha megcsinálják a beavatkozást, mert akkor van eselyédet babára.
:roll: Én személy szerint laparoszkópia ellenes vagyok, mert nekem úgy elszúrták, hogy maradandó egészségkárosodásom lett :cry:

Kép
akire79

Noki!

Nagyon szép hely, tökéletes választás volt. :D
Nekem sajnos nem aktuális a hely-választás, szerintem soha nem kérik meg a kezemet :evil:

Kép
akire79

Sziasztok!!!

Noki!!!
Nagyon szépek vagytok, Sok Boldogságot és mielőbbi gyermekáldást kívánok Nektek! :D

Tubikriszta!!!
Gratulálok!!! Vigyázzatok nagyon Magatokra!!! :D

Dnorsi!!!
Sajnálom hogy ott van az a fránya cysta. :( Mikor kell visszamenned?

Orsiborsi!!!
Gondolatban Veled vagyunk. Vigyázz nagyon Magadra!!!

Akire!!!
Nagyon köszönjük a táblát. Nekem május 30-án inszem.
Vendég

Jó reggelt Lánykák!

Brumi,

De jó, hogy jelentkeztél. Rég nem hallottunk felőled. Mikor kezdtek már?

Gabicsibe,

Már úgy várom, hogy Gil megírja, megszületett a kis kukacos. Meg Rebének a kiscsajszik.

Elan,
Hú izgulok ám érted is nagyon. Majd légyszi írd meg milyen volt kedvenc dokimnál szülnöd. Pü-be részletesen várom, bár császárnál azért mégsem olyan. Viszont naponta többször be fog hozzád nézni, hogy vagy. Nekem a laparos műtétem után naponta legalább 5x bejött. Lent rendelt a nőgyógyászaton, lejárt a munkaideje, és még este 9-kor is benézett hozzám, hogy vagyok. Ha bármit kértem azonnal hozott nekem gyógyszert, és volt, hogy ő ápolta le a sebemet, és nem a nővérke!!!!! Egyszer volt egy műtétem alulról is, és bejött a szobámba, kicserélte a kötést, meg egy csomó mindent megcsinált, ami a nővérke dolga lenne. Egyszerűen imádom, nincs még egy orvos mint ő, és nagyon kiváncsi vagyok a tapasztalaidra.

Noki,

Nagyon szépek voltatok, tényleg sugárzik rólad a boldogság. Gyönyörű lehetett a szabadtéri esküvő. És az a gólya nem véletlen.

Dnorsi,

Annyira sajnálom.

Orsiborsi,
Gondolatban veled vagyok, és szorítok, hogy minden rendben legyen, és minél kevesebb rossz élmény érjen lelkileg.

Lányok,
Én mér nem lehetek ilyen szerencsés? Tegnap taliztam 2 ismerősömmel. Szintén a BMC-be járnak. Az egyik mégy csak a kivizsgálásoknál tartott, megcsinálták a HSG-t, kiderült el volt záródva a petevezetéke, ordított a vizsgálatnál, annyira fájt neki. Utána egyből teherbe esett. A másik, a barátnője még előtte volt a vizsgálatoknak, de annyira megijedt a HSG-től, hogy egyből teherbe esett.
Na persze ilyen velem nem történik............muszály elfogadnom, hogy nekem csak ez az út jutott..............

Egyébként várom a mensimanót, mostmár megjöhetne, hogy kezdhessünk. Remélem már nincs ott a ciszta, drukkoljatok, semmi kedvem megint a leszíváshoz.

Ha mgjönne rendesen 9-e környékére jönne ki az inszem.

Kery,

Hajrá inszem.

Zsókuci,
Mi van veled, nagyon eltűntél. Jobban vagy már kicsit? Suli hogy megy?

Gil,
Ti mikor folytatjátok?

Madrin,
Hystero kontroll? Mi volt?
vic12

Vic, aranyos vagy! Csak nem lesz már ott neked az a ciszta! Drukkolok! mi remélem július végén mehetünk a fagyibabákért, amit ugye nem tudtak beültetni amúltkori leszíváskor. De most nem jó a vérképem, valami gyulladás van, Tanár úr megnézte, nem nőgyógyászati.

DNorsi, neked hogy doagnosztizálták, hogy gyulladt a petevezető? Milyen viszgálattal? És azt ki is kell venni mindenképp?

Akire, a laparral milyen maradandó egészségkárosodásod maradt, ha nem vagyok indiszkrét? Priviben is írhatod. Nekem is maradt valami, letapadsz a bőrikém egy ponton, és oda van nőve. Remélem, attól még nem fog féjni a pocim ha majd gömbölyödik egyszer......................

Zsókuci, hogy vagy? Neked a vérsüllyedésed a rossz, vagy a CRP?
Vendég

Sziasztok!

Ezt el kell mesélnem. Pont úgy jártam mint Tubikriszta, tegnap este fél 11-11 körül véreztem egy kicsit, és reggelre meg barna jött. Rendesen beparáztam, így elmentem W. dokihoz. Szerencsére semmi baja a babáknak, és mostmár írhatom többesszámba, BABÁK, ketten vannak, annyira boldog vagyok, annyi, hogy a 10. hétig progeszteron szuri, és a 12. hétig utrogestan, és utána 2 hétig elhagyni... Mindenkinek kívánom szívből ezt a boldogságot :).
A doki szerint veszélyeztetett vagyok, különösen, mert nincs sárgatest hormonom magamtól...
Mehetek Lintner dokihoz, kövi héten csütörtökön megyek is hozzá...
Kicsit össze vissza vagyok, bocsi... :oops:
witch26
Budapest X. kerület

Ja, és kérdezte vki, hogy ilyenkor a Merkformint abba kell e hagyni, W. doki azt monta igen... Most azonnal...
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 baba??? Jajj de jó!!!!!!! Jól emlékszem, Te a fiatalabbik Lintnerhez mész ugye? Pihenj éjjel-nappal!!! Nagyon vigyázz magatokra! Nagyon örülök Nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi!

Kép
kira76

Witch!

Gratulálok!!!!
2 baba! :D
Én kérdeztem hogy altatás előtt abba hagytad-e a gyógyszert.
Válaszolták is rá annak idején.
Én mit mondott a dokid mikor kell abbahagyni? Amikor kiderül a terhesség, vagy amikor pár hetes vagy?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Witch!

Hűű, ez nagyon -nagyon szuper, két babóca is! Pihenj sokat, vigyázz magatokra! :D

Dnorsi, Akire

Sajnálom, és remélem jól alakulnak majd a dolgok... :shock:

deri
deri

Sziasztok,

Witch gratulálok az ikrekhez :D . Viszont azért is irok Neked mert a Mercformint tilos abbahagyni a 12.hétig!!! Ez ügyben érdemes lenne egy szakértővel felvenni a kapcsolatot, de addig is érdemes lenne benézned a www.pcos.hu-ra.

Dnorsi, Akire
Sajnálom, és remélem jól alakulnak majd a dolgok.

Kép

csibe
csibe32

Witch!

Gratulálok a babákhoz!!! :D :D :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Witch!

Gratulálok!! Dupla örömök!! :D :D Az mit jelent, hogy nincs sárgatest hormonod?
rony77

Witch
Super :D gratula a babókákhoz!Nagyon vigyázz magatokra,pihenj sokat!!!!
gabicsibe

Witch!

Gratulálok! :)

Kép
nika28

Witch,
Nagyon-nagyon GRATULÁLOK!!!!! Ez nagyon meglepett, de szuper, nem találok szavakat :D

Nekem is azt mondta Wiegandt doki, hogy hagyjam abba a Merkformint.

viszont nekem nem mondta, hogy pótolni kéne a sárgatesthormont, igaz tudom, hogy az utrogestan is arra való, vagy szerintettek?

Pénteken megyek a nőgyógyászomhoz és majd akkor tőle megkérdezem, de ha addig van valami tanácsotok, azt szívesen hallgatom.

Orsi,
Remélem, hogy jól vagy a helyzethez képest. Sokat gondoltam Rád!!!

Dnorsi, Akire,
Én is sajnálom és remélem, hogy a lehető leghamarabb meggyógyultok és jöhet a babó :)

GAbicsibe
Várod már? :)nagyon izgulok érted :)

sok puszi mindenkinek!
Kriszta
tubikriszta

Csibe

Jól rám ijesztettél, most akkor mit tegyek?
Tubikriszta te abba hagytad? Vagy fokozatosan teszed le?
Az én nőgyogyim csak kövi kéten lesz...
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Nagyszerű hír! Gratulálok!

Orsi
dnorsi

Köszönöm mindnenkinek a gratulációkat, de most nagyon kiakadtam... Merkformin vagy nem merkformin...
witch26
Budapest X. kerület

Witch,

Pénteken rákérdezek, de én abbahagytam....
ahogy tudok pénteken írok róla, hogy a nőgyógyászom mit mondott.

azt mondta Wiegandt, hogy nincs kimutatható jele, hogy bajt csinál a merkformint, de inkább hagyjam abba....biztos ami biztos...

remélem, hogy a nőgyógyászom is azt fogja mondani pénteken.
tubikriszta

Rony, Tubikriszta!

Nálam azért kel l pótolni a sárgatest hormont, mert nincs spontán tüszőrepedésem, és spontán nem épül ki a méhfalam ami azt jelenti, hgoy nem tud a szervezetem segítség nélkül teherbeesni, és megtartani azt...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

WITCH!

Nagyon nagy GRATULA, szerintem titkon mindenki ilyenre vágyik :) Egyenlőre csak óvatosan, de átírtalak a sikerült részhez a táblában!
Vigyázz nagyon magatokra.

BRUMI!

Mindjárt írok privit!

Vic12!

Hajrá, drukkolok, hogy minél előbb kezdhessd a következőt!

Kép
akire79

Kicsit később küldöm amjd a frissített táblát, mert most állandóan visszadob hibaüzenettel!

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?