A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mai napi munka adag ledolgozva (mosás, vasalás, beépített szekrény pucolás).

Szly!

Gyógypuszi Rolinak!

17 e Ft szép pízz!!! Nekem csak 225 Ft jár vissza.

Wera!
Lsz. Áginak priviben írd le mi történt a kisfiúval!!!! Nem akarok rémtörténet olvasni! Bocsi Csajok!
20150601134430

en eleg messze vagyok meg a kiirt idoponttol, nekem barki irhat, szinte egesz nap itt ulok a gep melett tudom irni a jo hirt:)
Vendég

Kép

A fiam május 01-én.

Kép
dittke

Sziszka!
Nekem lökjeted az sms-t! Mire én megszülök....
20150601134430

dittke!
Ez a vattacukros kép gonoszság volt..... imádom a vattacukrot!! És olyan rég ettem ....

Nekem is irhattok sms-t...aki szülni megy!! Én meg szerintem majd olyannak fogok irni, aki addigra megszül! :)

d.dodó

Kép

Ő meg a nagylányom :D

Kép
dittke

jajj Istenkem, mar megint az oldalamon akar kijonni!
Vendég

Gratula a jó eredményekhez Véda és Ami!
Szly, várunk a hirekkel!

Sziszka nekem is jöhet az sms! Bár nekem már nincs olyan sok mint Vikinek és Anyjuknak! Téged megelőzni meg nem szeretnélek kivárom azt a 25 napot! :wink:
bencuri

Köszi csajok! Akkor majd sorsot húzok. :wink: Csak nem akartam senkit sem kéretlenül zavarni... :oops:
Dittke csini vagy! És szépek a gyerkőcök!

Én ma nem viszem túlzásba. Jó kis bolti pizza lesz kicsit felturbózva. Holnap meg krumpli levest csinálok és töltött zsemlét. :P

Kép
sziszka82

Ez a gyerek már megint "átdobta" a jobb oldalamról a lábait a bal oldalra!! :)

d.dodó

Lassan készülök, apa már elindult hazafelé! fél háromra van asztalunk! Remélem sok finomsás lesz a svédasztalon! :D
bencuri

Tietek majd kiugrik, az enyém meg alig mozog!?
bencuri

Ági!
Szerintem az oxigénhiány miatt nem kell aggódnod, ha végig eszméleténél volt, meg sírt utána, tuti nem lesz gond belőle. A feje nagyobb baj lett volna. Örülök, hogy így megúsztátok. -az meg jó., hogy igy tusdsz segíteni szonjának hogy feldolgozza!

Jelentem ( főleg Vikinek) hogy én is szekrény mostam tegnap is ma is a konyhában és sokat haladtam.... Még nem tökéletes azért, de alakul...Már még 1-2 ajtó van...

Ja és kész az ebéd. Gyümölcsleves, tökfőzelék, virsli...

Jó étvágyat mindekinek!!!

Kép
andkata

AKata!
Nekem is az ajótok a következő feladat!!! :wink:

Kérek gyümilevest!!!!
20150601134430

hogy nekem milyen rem rendes anyosom van.....felhivott hogy ugye nem vagyok kinn, mert nagyon meleg van:) Szerintetek, ez nekem nem tunt fel?
NAmindegy igy legalabb 15 percen at lokhette a sodert:)
Vendég

jujj, ez az ajtokkal azota sem haladtam. Pedig meg 3 hatra van. ebbol az uvegest ferjem vallata, de hat meg neki sem sikerult megcsinalni.
Igazabol a jovo heti lomtalnitas lesz, az ami megadja a vegloketet, hogy ugyahogy kinezzen valahogy a lakas, na meg ha itt lesz a kisagy!
Vendég

Anyjuk!
Gondoskodó a kedves Mama!

Én a fürdőszoba levízkőtelenítésére hangolom magam nagyon. De olyan nehéz elkezdeni......
20150601134430

sziasztok
holnap bekell feküdnöm :(
ki az akinek telefonálhatok ha esetleg van valami?

Kép
Kép
h. szilvi

Dittke, én még nem üdvözöltelek itt köztünk - hát örülök, hogy csatlakoztál hozzánk! És nagyon csini a pocakod!

Patr, akkor most házasodtok?
ja, Anyjuk, és ha nem vetted fel a férjed nevét, számíthatsz arra is, hogy a gyerekedet a te neveden fogják majd szólítani: Szonja a mai napig Szent-Királyi Szonja néven van kiírva a bölcsiben, holott már ő is tudja a saját nevét... csak a bölcsisnénik nem tudják felfogni.

Wera, most konzultátltam az anyukámmal, hogy hogy van a lányom (épp nagymamázik a kis lókötő), és hátul fájlalja a nyakát - valószínűleg az egyik polc ütötte meg. Persze ott vannak a nyakcsigolyák az idegekkel....
van min aggódni
a nyakához meg nem enged hozzányúlni,
de az anyukám szerint jól van, csak keveset eszik (igazi nagymamis észrevétel) amúgy ő orvos, úgyhogy mondtam, hogy csak figyelje tovább, és bármi van, szóljon vagy hívjon mentőt vagy mentse meg.

Patr, nekem is megfájdult a hasam persze, de Nándi akkor abszolút háttérbe szorult... de azért örültem, hogy egy órával később kicsit kopogtatott, hogy azért ő is itt van.
Most meg itt ugrál a hasamban.
Csajok, nekem olyan erős folyásom van, csak nem a magzatvíz???? Tudom, ezt már többen is eljátszottuk a fórumon 8)
Lehet-e valami következménye, ha csordogál a magzatvíz?

Anyjuk a padlizsános-paradicsomos tésztát ugye a receptesbe is felteszed? A férjecském nagyon vevő lenne rá!

KépKép
szkagi

marcsi: letöltöttem azt az above izét, csak nem tudom hogy melyik nyomtatvány az :cry:
csak a járulékot magam után, a védőnő azt mondta kell fizetni míg meg nem szülök, inkább kifizetem nem kockáztatok

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!!!

Mi volt? Miért kell befeküdni és meddig?????????
Nekem írhatsz,hívhatsz nyugodtan ha gondolod!

Kép

Kép
ibm

Bár én már haladok a vége felé,de addig szívesen hozom a híreket ha szeretnéd!

Ági! Szerencsésen megúsztátok!
Szonja most zerintem a legjobb helyen van!
Gondoskodó nagymami aki még dr. is!
Hát kell ennél több........
Szerintem nem lesz vele semmi,bár nem láttam hogy történt,de azért figyelgessétek!

Magzatvíz???????
Igen,többek közt én is eljátszottam!
Azért ha szivárog az gondolom nem jó,nekem a kórházban megnézték egy tesztcsíkkal és nem az volt!
Szerintem inkább folyás lesz,de persze ha nem szűnik nézesd meg!!!!

Kép

Kép
ibm

Szilvi: miert kell befekudnod?
Akkor te vegkep nem tudod ezt intezni, de ahogy irtam barki a Te ado kartyaddal atveheti a csekket, es befizeti, es annyi. de mondom ket honapig nem fizettem, elotte 3mat igen, de ebben a ket honapban sem jelezte a rendszer hogy nincs rendezve a tb.

Agi: a recept fenn van mar receptesben.

Viki: jaja, a draga, az igazi lenyeg amugy ismet az volt, hogy csak szolja, o van es jon, es segit:) Varhatja!!!!!!!!!!
Fujj, na abba en nem kezdenek bele a vizkotlenitesbe. en mult heten atnyaltam a csempet az untig eleg volt. Ilyenkor orulok, hogy kicsi a furdo. A kada mondjuk kb naponta mosom, mert fobiam van :lol:
Vendég

Agi: magzatviz paraban en is szoktam lenni, de lassan atesek a lo tuloldalara, mert most meg mar annyira azt mondom hogy ah ez csak folyas, ogy a vegen ha szivarogna se gondolnek ra.
Nekem az iszonyat eros folyas egy idore sem javult, soot....de most mar kibirom!
Vendég

placenta 2. fokban érett, és amiatt mondta hogy feküdjek be mert ez az RI emelkedett (gondolom valami áramlási érték) :(

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, miért kell befeküdnöd??? Már írtad? (Elég, ha valaki megírja, hanyadik oldalon volt róla szó...visszalapozok)
Bármi is, drukkolok, hogy minden jól alalkuljon!!!! +++++++
És engem nyugodtan hívhatsz - bár otthon nincs még internetünk, úgyhogy csak munkaidőben vagyok fórumközelben.... nem tudok a többieknek hírt adni

Babuli, csak óvatosan a költözéssel! Én is azt mondtam, hogy csak a liftgombot fogom megnyomni, aztán óriási pakolás-cuccolás lett belőle, ma már ikeás bútort is szereltem, egy cipősszekrényt. Aztán a férjem elhessentett, hogy miért nem azt csinálom inkább, amihez értek - pl. reggelit Szonjának :roll:

KépKép
szkagi

történt valami míg odavoltam? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

anyjuk, köszi :wink:
mindjárt átugrom a receptért

KépKép
szkagi

Szilvi!
Sajnálom! Lilire ki fog vigyázni? Már ma be kell feküdnöd?
20150601134430

Szilvi, igen,
téged befektetnek a kórházba
ez történt
nem jó hír
de drukkolunk

és mit mondott, mikor engednek ki? Valami gyógyszert kapsz?

Viki, bocs, igazad van, felesleges hergelni a nem érintetteket.... meg már nem is aggódom annyira.... (na ez persze nem teljesen igaz) csak én jobban szeretem tudni előre, mire kell figyelnem ilyenkor, nehogy elsikoljak(????) valami fölött
(Szilvi: ha erről maradtál le, akkor az történt, hogy a lányom magára borított egy nagyszekrényt, de szerencsére nem lett nagyobb baja, csak úgy aggódom még egy kicsit, hogy hátha mégis)

KépKép
szkagi

Köszi mindenkinek a dícséreteket! :oops: De néha így érzem magam! Kép

Kép
dittke

Szilvi: akarmennyire is nehez, foleg hogy lanykadat mamahoz kell leadni - aki szinten nehez szituban van- de hidd el nem mokabol mondjak!
Es a baba erdekeben ez a kellemetlenseg is kibirhato!
en is nagyon sirtam amiatt amikor eleinte allandoan be akartak fektetni, de epp esszel megertette velem a ferjem ha erre van szukseg, akkor ezt kell vallalni es vegigcsinalni!
Poztivan kell hozzaallni!
Azert egesz jol alltok mar a hetekkel!:)
Vendég

Szilvi! És most már végig bennt kell maradnod?

Kép
dittke

Ági!
Nem a felesleges hergelés miatt, de én érzékeny vagyok az ilyen, gyerekekkel történő halálesetekre.
20150601134430

annyit beszeltun itt a takaritasrol, hogy egesz elszegyeltemmagam es letakaritotam a tukroket, az uveges asztalt meg egy ablakot:) nagy talalmany ez a nedves torlo, ami ablakpuculoszerrel van atitatva, na meg az ujsag. Nekem azzal sikerul mindig legszebbre.

sajna meglattam hogy porttorolni sem artana, de most tutira nem!
Nagyon fujtatok!
olyan mintha semmi levego nem lenne! Pedig nyitva minden ajto ablak.
Vendég

Küldtem, elég jó lett! :)

Kép
andkata

azt mondta a doki hogy a 36. hétig biztos nem jöhetek ki :(
de azért majd meglátjuk mi lesz odabent :( , ha sok mindent nem csiná
lnak akkor ideiglenesen tudunk szandára költözni az közel van

Kép
Kép
h. szilvi

Kata!
Finya lett!!! :wink:
20150601134430

Sziasztok!!!

Szilvi: nekem nyugodtan telefonálhatsz!!!! Bizom benne, hogy még egyben leszek. :wink:
(iszonyúan vizesedek és Levente reggel óta meg sem áll. Egyfolytában fúrja magát.)

Hene: nekem is szokott ilyesfajta fájdalmam lenni a szeméremcsontomban főleg, ha felállok. Néha úgy megyek mint egy hajlott öregember. :lol:

Ági: Örülök, hogy nem lett komolyabb baj!!! Sok puszi Szonjának. Nem utálta meg az új lakást?

Már nem emlékszem ki kérdezte, de Apával úgy néz ki minden rendben, de én elég sűrűn rémeket látok és érzek. Ha nem úgy komunikáll velem mint kéne egyből azt hiszem, hogy van valakije. A csaj aki miatt kitört a botrány az már biztos, hogy nincs sehol, de már soha nem lesz a régi a bizalmam. Sajna ez van.

A sütiből csak a meggy ért ide és a felét már meg is ettem. :lol: :D :lol: :P
A receptet én is megnézem, mert én is nagyon szeretem a meggyes dolgokat.

Ami: ma voltam megint a dokinál, mert tegnap este (már bocsi, hogy leírom) annyira megduzzadt a szemérem kisajkam( vagy hogy hívják), hogy legalább 4x akkora volt mint alapban és nagyon megilyedtem. Említettem a dokinak a börviszketést is és azt mondta, hogy éhgyomri vérvizsgálattal ki kell zárni, hogy nincs e májfunkció alulműködés e (ha jól emlékszem ezt mondta). Csak azért írtam ezt le mert ha jól emlékszem te is írtad hogy neked is viszket a bőröd. Amúgy azt mondta van valamilyen Homeós bogyó(holnap mondja meg a nevét) ami ilyen börviszketés enyhítésére jó.
Ezt jó hülyén fogalmaztam meg és lehet, hogy le sem kellett volna írnom, de mostmár mindegy. Csak nem utáltok meg érte.

Nekem ma már délelött nagyon megdagadt a lábam és elég sz@rul éreztem magam. Csak még egy hetet bírjunk ki és akkor már kibujcizhat a babócánk.
Már nagyon ciki, hogy a játszótéren más löki a hintában Olivért és más szalad utánna, ha valami gáz van, mert szinte rokkantnak érzem magam és mire felállok és el tudok indulni mások már rég segítettek Olivérnek.

Bencuri: nagy nagy gratula a házassági évfordulótokhoz!!!!
Te már összeraktad a csomagodat? Mit viszel a kórházba? én most nem akarok sokmindent vinni, pl: hálóinget és betétet biztos nem viszek, mert adnak. Mellszívót azt kéne vinnem, mert múltkor is vittem és nagyon hasznos volt.
Wera: szerintem te is vigyél, mert hasznos és megtanítják hogyan kell használni.

Mellfertőtlenítés: én nem tfertőtlenítettem a mellem, sőt krémet is használtam amit nem kellett lemosni, de azért letöröltem szoptatás elött. Nekünk még azt javasolták, hogy szoptatás után nyomjunk ki egy kis anyatejet és azzal kenjük be a bimbót, mert oyan anyagok vannak benne, amik segítik regenerálódni a mellett 2 szopi között. (ezt nekem már későn mondták, mert már véres volt a cicim mikor elkezdtem alkalmazni. ) :lol:

Szly: én is most vettem renéét mert már nekem is kezd elviselhetetlen lenni a gyomorégésem. Most is éppen ég, de még kibírható. Ez a sok nyavaja a végén. Elveszi az egész dolog szépségét.
Szegény Rolkó, remélem hamar rendbejön. Anyós egyből az aloe verát javasolná rá. Elég csak félrenézni és kész a baj.

Már megint mennyit írtam. Bocsika!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szilvi! Sajnálom, hogy be kell feküdnöd! Remélem, hogy minden rendben lesz. nem mondták, hogy meddig kell maradnod?

Dittke! Nagyon csini pocid van! És édesek a gyerkőcök!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ibm küldtem pü-t hogy jól tudom e a telószámod

Kép
Kép
h. szilvi

nem elég baj hogy bekell feküdnöm, még az sincs aki bevigyen, nem még hogy a táskámat felcipelje.... na? ehhez mit szóltok

Kép
Kép
h. szilvi

Én kérdeztem Titi!
Azért ez jó hír, nem?
Reméljük azért a bizalom is helyreáll majd!

Nagy gratula, Bencuri!

Kép
andkata

titi: akkor a te számod is felírom és majd lesz valahogy

Kép
Kép
h. szilvi

Dittke! Neked meg helyes családod van!

Kép
andkata

Láttátok mi van kiírva a vonalzómra???? :lol: 8) :lol: :P 8) :lol: :P
Bár ezt egy hónapja is kiírhatta volna. :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szilvi: csak bátran hívj, várni fogom a híreket!!!! Nagyon bizom benne, hogy nem fognak sokáig bent tartani. Lilire ki fgog vigyázni? Ha közelebb laknátok és nagyobb lenne a lakásunk ide jöhetne, szívesen vigyáznék rá!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Látom bizony! :D Úristen, már neked is csak egy hónap, és tulajdonképpen már bármikor jöhet! Azért még csak pihenjen pár hetet!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andkata: köszi az érdeklődést, igen kicsit jobb. Csak ezek a hormonok ne kavarnának be. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

T. Kriszti: nem tudom, hogy kihúzzuk e még egy hónapig. Szívem szerint már most a karomban tartanám, és végre tudnék mozogni és kapnék levegőt. :lol: :wink:

Szerintetek a meggytől lehget rózsaszín a pisim?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?