A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Titi!
Nem hiszem, hogy lehet rózsaszín :shock:
20150601134430

Titi! A meggytől nem lehet rózsaszín!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szilvi! Nem kaptam még pü-t,de hívj vagy írj bátran!
És ne izgulj!
Sajnálom,hogy enmtud senki bevinni!
Hogy fogod megoldani?
Azért az a csomag nyilván nem lesz könnyű!

Titi! Gratula a kiíráshoz!
És köszi az infókat,nekem tegnap azt mondtaák,hogy epe problémától is lehet,a leleteim szerencsére szuperjók és csak a hasam viszket ami azért érthető!!!
Kicsit nagy lett rajta a bőr!
Én is kb. úgy mozoghatok mint te,hihetetlen,hogy egyesk hogy bírják!!
Na de majd 2 hónap múlva eljön a mi időnk is!!!

Örülök,hogy nincs már az a kiscsajszi,és sajnálom,hogy a bizalom már nem lesz a régi,de sajna ez tényleg ezzel jár!!!
De idővel majd meszokod,hogy akkor is te vagy a mindene és a 2 közös babátok!!!
Csak most kicsit nehéz elhinni!!!!!!
Kitartás!!

Lépek,mert Apa mindjárt jön,már sül a mirelitt pizzája! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ő kérte!!!
Aztán lépünk itthonról,remélem este jól fogok pupuzni,bizti hulla leszek mire hahérünk!!

Jók legyetek !

Este jövök!!
Pussz

Kép

Kép
ibm

Szilvi: elküldöd priviben a számod, mert nem talaálom a listában és elmenteném a telefonomba.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami: abból a pzzából nekem is küldhetsz. Kezdek megéhezni és nincs itthon semmi. Tegnap apa elfelejtett nekem ebédet hozni, így csak egy zacsis parilevest ettem sok sajtal, de már elmúlt a hatása.

Én is így gondolom, hogy a meggytől nem lehet és nagyon várom a következő pisit, hogy az milyen. Ha az is rózsaszín akkor fel kéne hívnom a dokimat. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Most egyfolytában iszom. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Nem erőltetted meg kicsit magad ma? Mert én arra gondolok.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Annyira meleg van és nincs kedvem lemenni a játszótérre, de Olivérnek kell a friss levegő és a mozgás. :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kriszti: nem, arra nagyon vigyázok.
Most voltam pisilni és már alakul a színe. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi örülünk a színednek! :D

Kép
dittke

Na most hol kezdjem?? Reggel 9 óta teleírtatok 4 oldalt!

Szilvi: sajnálom hogy be kell feküdnöd, de biztos vigyáznak majd bent rátok!

Ami: örülök a jó eredményeknek (szerintem te már ne nagyon ajánlkozz telefonügyeletesnek! :D )

Andkata: nekem is pont 107 cm ahasam most mértem meg először.

Hene: szerintem ahogy az ízületek fellazulnak, meg tágulnak az fájhat neked ott! Jó volt a story az angol nyelvről! :lol: :lol: :lol:

Bencuri: gratula az évfordulóhoz, érezzétek jól magatokat.

Ági: ez nagyon durva, ami történt, de ügyes volt (anyai ösztönök) Szerintem sem kell az oxygénhiánytól aggódni. Ha fejét nem ütötte meg, szerintem nem lesz gond (és azt mondtad, hogy végig magánál volt, nem ájult el) Bizto nagyon megijedt. De ha félsz jobb ha megmutatod orvosnak!
Vendég

Dittke: nagyon köszi, aranyos vagy!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

majd meglátjuk mi lesz :( hátha nem kell sok időt bennt lenni
vigyázzon mindenki magára meg a babára :) , aztán rosszat ne halljak rólatok!!! :D

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi!
Kitartást Neked!!!!
20150601134430

Szilvi!
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd... főleg hogy ilyen hosszu időre.... de tényleg ha igy a jobb a babának meg neked is, akkor ezzel a gondolattal biztos könnyebb elviselni!! kitartás!!!!

d.dodó

Szilvi, kitartás veled vagyunk!!!!!!!!!

KépKép
hene

Hu csajok, itt is állat meleg van.... kicsit kimentem az erkélyre....de be kellett jönnöm, mert éreztem, hogy nem jó!!
Éhes sem vagyok ebben a nagy melegben. Csak citromos jeges vizet iszom, meg most épp egy almát eszegetek!!

d.dodó

Szilvi: elmentettem!!! Vigyázz magadra!!! Kitartást!!!

Én most mértem a hasam 119. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Annyit méricskéltek, hogy mostmár én is megmértem. 116 8)

KépKép
hene

Ami: neked mekkora?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szilvi sajnálom hogy be kell feküdnöd! :( Kitartás!!!!

Rá kéne vennem magam vasalásra... :roll:

Kép
sziszka82

Sziszka, szólj ha sikerült, mert akkor küldöm az enyémet is! Én sem bírtam rászánni magam! :oops:

KépKép
hene

Na merre jártok? Kis délutáni csendespihenő?
Vendég

Sajna nekem ne jött össze. Pedig annyira szerettem volna aludni egyet, de csak forgolódtam!

Kata a fájdalomra visszatérve, eddig is éreztem, de inkább éjszaka a fordulások alaklmával. Ma már egész nap fáj, és inkább az a két nagyon erős fájdalom hozta rám a frászt!

KépKép
hene

Hene: nekem még nem volt, meg babát se szültem még de állítólag az nagyon tud fájni! És hát ha ki akar jönni az a gyerek valahogy helyet is kell csináljon magának! Szüléskor is állítólag ahogy feszíti szét az ízületeket az baromira tud fájni. (de gondolom ezt is mindenki máshogy éli meg. Meg van akinek nagyobb a medencéje és nem kell úgy tágulni és van akinek meg kell)
Vendég

Hogy tetszik az új vonalzóm? Lecseréltem a nagyon babásat újra babafalvásra, mert az mindenféléket kiír! :lol:
Vendég

Hát én már a 10. héttől tágulok. Azóta fájnak a forgóim, az abba maradt, majd kb a 34. héttől a szeméremcsontom. És tegnap este volt először ez az erős nyilalás. Majd meglátjuk! :lol:

Megyek, apa elvisz a DM-be!!

KépKép
hene

Én pont tegnap mértem emg a hasamat!! :) 103 cm.

d.dodó

Elmentem a gyerkőcökért, most értem haza.Borzasztó meleg van.

Kép
dittke

na helló csajok! Előszös is köszi mindenkinek a névnapi jókívánságokat. Egy-két napot kihagy az ember és utána nem győz visszaolvasni. Eljutottam a ma reggelig, de a mai 5 oldalt már nem bírtam, mondom inkább írok gyorsan egy kicsit. :)
Szóval tegnap kellett visszamennünk az amnio eredményért (két hete mondták, hogy a gyorsteszt nem mutatott ki semmit, most a tenyésztést mondták meg) Tízre volt időpontunk, odamentünk fél tízre. És egykor kerültünk be! Már csak azt nem tudom, hogy akkor minek van időpont. Meg a reggel 8-as kezdéstől 10-ig három órás csúszás hogy alakulhat ki????? Na mindegy. A lényeg.
Behívtak uh-ra amit tökre furcsálltam, mert nem tudtam hogy lesz. És nem is nagyon szerettem volna hogy legyen, mert eddig mindig akkor találtak valamit. Úgyhogy jól beparáztam. Aztán mikor kérdezem a nőtől, hogy nekem most miért lesz uh, azt mondta, hogy nyilván mert a genetika kérte. Aztán közölte hogy hozzátartozó nem jöhet be. Majdnem elküldtem az anyjába hogy mi az hogy hozzátartozó? A gyerek apja... Úgyhogy szegény férjemet kiküldték. Elkezdi nézegetni (persze előtte megnézte a leleteket) és odaszól a másiknak, hogy 'megnézem, mert valószínű retardált' hát köszi! Ezek után egy rohadt szót sem szólt, hanem egy kis idő múlva annyit mondott a másiknak, hogy azt írd le, hogy IV. agykamra 10 mm. Kérdezem ez jelent valamit? Válasz. Igen. Hiába vártam, hogy majd mond valamit... Gondoltam nem leszek tolakodó, majd a vizsgálat végén megkérdezem. Így is tettem, erre azt mondja, hogy majd a genetikán mindent megmondanak. Mondom de mégis. Nem érti, hogy a genetikán majd megbeszélik?????? Úgyhogy mielőtt kiléptem csak annyit mondtam, hogy jó lenne néha az érzésekkel is törődni.
Na mindegy. Aztán bejutottunk a genetikára, és megmondták, hogy a tenyésztés is negatív.
Igazából bíztatott a doki, hogy nem lát semmi rosszabbodást a bébi állapotában, meg ez a nő nem írt semmit a hiányról, viszont ő meg olyat írt, ami megint nyugtalanító. Mert ugyan a 10 mm épp a normális felső értéke, azért nem megnyugtató, hogy miért nem történhet egyszer valami nyugiban? És ez a bunkóság. Na mindegy. Totál kiakadtam.
Aztán már nem nagyon történt semmi. Tanulom a KRESZ-t ezerrel, jövő hét hétfőn vizsgázom. Nagyon vicces lesz. Odaállítok a saját autómmal és bemegyek, hogy csókolom, vizsgázni jöttem. :)
Kinn voltam ma a kertben, direkt árnyékban a fa alatt és úgy megégett a sípcsontom mint a pecsenye... Ennyit erről. :)
Na most megyek, mert megjött apa és megyünk vásárolni a vacsihoz. Este még benézek.
Ja, bpd 91mm és a bébi 2500 g és azt mondták hogy arányosan, szépen fejlődik. Jó lenne már tudni hogy akkor mi a túró van!!!!!!!

KépKép
muffin

Édes Istenem, Muffin, csak kitartást. Sztem Neketek és a Babábak többet áranak már az okosok, mint hazsnálnának...
Vizsgához drukk. Alkkor jogsi nélkül vezetes a saját verdád?

potyka

Muffin, teljesen igazd volt a beszólással! Engem alapból kiborítanak az ilyen érzéketlen emberek, lehet hogy a helyedben én sokkal durvább lettem volna! :twisted:
Az viszont jó hír, hogy szépen fejlődik! Drukkolok továbbra is hogy jöjjenek a jó eredmények!!! :)

KépKép
hene

Muffin: ez a bánásmód egyszerűen embertelen! Felháborító! (pont olyan emberekkel, akik amúgyis megvannak rémülve) de szerintem senkivel nem lehet így viselkedni! Viszont Potykának igaza van ez az egész már csak arra jó, hogy titeket felidegesítsenek!
Azért vegyük a jó híreket is: nincsen öröklött, vagy újonnan szerzett genetikai hibája Eliotnak, ez jó nem??? Az agykamrával meg ne foglalkozz, mert a 10mm az jó. (volt még valaki itt a tpokiban akit ezzel már beparáztattak)
A retardált szó ilyenkor nem a szellemi képességeire vonatkozik, hanem intrauterin retardált= méhen belül alulfejlődött (testileg) ezt nekem is írták, de azóta behozta magát. A tiétek is teljesen átlag súlyban van, szóval nem lett igaza a nőcinek, hogy biztos retardált.
Vendég

Muffin: a legfontosabb és szerintem most ezzel teszel legjobbat a kisfiadnak, ha rákoncentrálsz szeretgeted és nem foglalkozol mostmár semmivel. (amin most nem tudsz változtatni) Tudom mondani könnyű!!!!!! (de neki is jobb a nyugalom) és én eddig nem írtam de most úgy látom, hogy van értelme reménykedni!
Sokat gondolunk Rátok!
Vendég

Megvan az utolsó laboreredményem meg a Steptococcus és minden jó, az meg negatív! :D
Mostantól hetente CTG, aztán meg türelem!
Vendég

Gratula az eredményekhez! Mikor mész ctg-re?

Kép
dittke

dögrováááááááááááááááááááás! Rohadt jól szigetel a házunk.... CSajok, ha netán valaki fogyni szeretne mondjuk szaunával -ami köztudott hogy elég hatékony- az velem egyeztessen időpontott és jöhet hozzánk! Sokkal nagyobb tágasabb, mint bármelyik más szauna.
magdolnam

csak ravettem magam a oltra, de hiaba indultam csak 4 utan, igy is durvan leizattam, meg bedagadt a kezem. szo szerint undorito milyen meleg van.
Azt hiszem igen a muszalyra fog korlatozodni a kimenetelem amig nem hul le!
Kajat is sikerult osszeutnom, de a suti ma is elmaradt:(

HAskorfogat:95 cm, nekem nem igen novoget, de hat meg van kis ideje.

muffin: az ilyen kocsog emberektol felfordul a gyomrom, en tuti elbogtem volna magam...Hiddj es bizz MAgatokban, lehet tobbet er, mint az okoskodas, es gondolkodas! En hiszek a gondolat es a szeretet erejeben- HAJRA!
Vendég

MAgdi: nalunk is minden nyitva, fuggonyok behuzva es kb majd megfulladok. Es meg csak MAJUS van!
Bolond ez a vilag!
Azt hiszem megsem volt olyan rossz az Angliai nyar ahol a 25 fok mar nagy melegnek szamitott:)
Annyit tudok, hogy eddig sem kedveltem a levegotlen fulledt meleget- a tuzo napost inkabb, ami olaszban van:)- de most szo szerint szenvedek. Mi lesz meg itt!?????????
Vendég

Kitartás! Elvileg pénteken esni fog, és lehül egy picit! :?

Kép
dittke

Muffin most olvasom... hát ez a Baross utcaira illik.... Bizti már nem emlékszik senki, amikor én is hasonlókat írtam erről a nőröl.... köcsög. Örülj neki, hogy válaszolt egy igent... nekem még annyit se. Viszont van egy fiatalabb, azt hiszem Amritának hívják. Na ő nagyon aranyos! Viszont az jó hír, hogy nincs rossz hír!
magdolnam

oltra=boltra
Vendég

a barátnőm volt ma a nődokijánál. Ma épp 6 napja kellett volna megszületnie a fiának. HA csütörtökig semmi, reggelre bennt kell lennie és befektetik. Pénteken meg elindítják a szülést. És vigyorog mint a tejbetök, meg halál nyugodt. Én már szétizgultam volna magam. Mondjuk helyette is izgulok.
magdolnam

dittke: hat ez most tenyleg jo hir! igazi orom amikor este 10 krul mar leeht levegot venni:)
Vendég

hu, en nem szeretnek ilyen szituba kerulni! sot igazabol annak orulnek ha a 40. hetet sem varna meg. 38al kiegyeznek.....
De hat ha majd maradni akar nem tudok mit tenni.
Parom is elaludt annak idejen, es emiatt kiemeltek csaszarral.
Orulnek a mi picink nem igy tervezne!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, teleettük magunkat! Nagyon sok finit ettünk, nekem a pácolt húsik izletek a legjobban amiket ott sütöttek meg! :D Azért a szarvashúsi se volt rossz,erdei gyümölcsös lekvárral és még sorohatnám!4 8) :wink:

Szilvi sajnálom h be kell feküdnöd!

Titi még nem pakoltam össze csak egyhelyen van pár dolog ! Igazán tudod mit nem tudok, h a picinek mit kell bevinni?Te tudod?
Végül is szülhetsz simán vagy még nemtudod? Szülésznő, ötlet?

V.kata gratula a jó eredményekhze!

Megyek lecsutakolom a gyerköcöt, mert hazafelé még játszóztunk is egyet és belefeküdt a homokba, szedett kavicsot , jót roszalkodott és csupa kosz!

A.kata köszi ari vagy!
bencuri

annyira birom az okos magazinokat, az egyik ujsagban van ilyen hetrol hetre iras,es tudjatok a 39ik hethez mi van irva? Elvezzek az edes kettest! HAsznaljuk ki hogy meg kettesben lehetunk! :lol: :lol: Ez tetszik!
En altalaban estere mire parom hazaer orulok meg talpon vagyok- pedig hol van meg a 39ik het- nem hogy meg esti programokat szervezzek. Jo ok , hetvegen megprobalunk valmit kettesben csinalni, de azert mar semmi extra nem megy. Olyan ez mint amikor majd nyanya leszek es az lesz az egyutt toltott ido, hogy ulunk egymas kezet fogva:) Tiszta romantikus!:)
Vendég

bencuri:egeszsegetekre!
jo pihit, szep estet!
Vendég

megsem lesz sztrajk!
Vendég

Muffin Eliot szépen fejlődik! :lol: Az ilyen k.cs.g nőt meg felkéne rúgni!!! :twisted:
VKata gratula a jó eredményekhez!!!
Hene, küldheted a vasalnivalót, végeztem az itthonival! :wink:

Nem tudom ma még jövök-e. Megyünk párom mamájáékhoz.
Holnap meg megyek dokihoz!!! Drukkoljatok!!!

Sziasztok!

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?