A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Felicia, nem tudom hogy működik ott a szülés felkészítő.
Azt tudom h annyi a neve : Felkészülés az anyaságra.
De hogy mikor és mennyi azt nem tudom.Azt se hol érdeklödjek utánna.egyedül voltál a 4D.n vagy a pároddal?Mert ha ketten voltatok Ő hogy látta a tv-t? Melléd feküdt az ágyra? :lol: vagy ő csak a kisképernyőt nézte?

nicike

Boniko!

Jobbulást!
Nem nyugtattál meg, mert nálam is elsö fal közel a méhszájhoz. Én viszont nem tudom kímélni magam...

Mentem ki a döglesztö melegbe a kölykökkel. Már a gondolattól is folyik rólam a víz... :-(

Barbi
Vendég

Aproo, most Én is próbálok nem a mellső fali lepény okozta gondokra gondolni :)
Kisebb,nagyobb sikerrel...

nicike

Én itthon tornáztam most végeztem. Felkészítőn ott leszek. az is ott lesz ahol a torna? majd csak odatalálok :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok Lányok!

Boniko, szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz, tényleg pihizz sokat, nem kell még a babádnak most megszületnie! ;)

Amúgy a melső fali tapadás nálam is fenn áll, na majd a pénteki 4D-n meglátom, hogy mit mondd a néni... Egyszer, egy korábbi uh vizsgálatnál még azt is mondta az orvosom, hogy közel van a méhszájhoz, de aztán az a következőre már kinőtte magát, szóval ez a gond talán megoldódott!

Mindig rinyálok itt a pici hasam miatt... Hát, jelentem, az utóbbi napokban vagy lekerült a szemellenzőm, vagy tényleg hatalmasat nőttem, de most már én is belátom, amit a párom mondogat mindig, hogy "mekkora hasam van"! :) Csináltam képeket, majd felteszem, csak ma bent alszom anyuéknál Bp-en, szóval talán holnap, vagy pénteken a 4D-vel együtt :P

sophie27

Nici!

A férjem mindenhova elkísér, így ő is volt persze a 4D-n. Láthatta a dokinő által nézett monitort, de az előttem lévő képernyőt is. Meglepődtem rajta, hogy mennyivel jobb a szeme az ilyesmihez, mint az enyém, mert sokkal jobban felismert dolgokat, mint én.

Jövő hét csütörtökön megyek a 28. heti ultrahangra, akkor talán talákozok a dokival is, és majd jól kikérdezem mindenről (szülésfelkészítő, szülésznőválasztás, vajúdószoba felszereltsége, pl. kötél, bordásfal, labda, medence, stb van-e).

Bár még mindig nem tudni, hogy császárral fogok-e szülni vagy természetesen, ahogy azt sem, hogy szoptathatok-e majd, vagy tápszerezni kell sajnos a kicsit. Június végére, július elejére talán kiderül...

Kép
felicia

Sophie! Látod, hiába rinyálsz, csak megnő a pocakod neked is :lol: :lol: :lol:

Barinőmmel most beszéltem, lassacskán szülni fog. Mondta, hogy múlt héten a nagy zivataros időben elkezdődtek a fájások, már majdnem úgy volt, hogy mennek szülni, de zivatarozással a fájások is elmúltak ,azóta semmi. Mondta, hogy első gyereknél tök egyértelmű volt, most meg nem tudták mi van.... A dokja azt mondta 1-2 héten belül baba lesz.

panna1

Sziasztok csajok:)

Úgy nézem nem csak a babák aktívak, az anyukáik is:)) nem győzöm olvasni, csak kutyafuttában olvastam át...

mecsi, nekem bármi jó találkozóra, ami június 9-e utáni időpont, ugyanis most szombaton hazamegyek anyumékhoz Szegedre és 9-én jövök vissza.

yuyu, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás és nagyon jók a fényképek

zsófi, látod látod, annyit mondogattad, hogy a te pocid nem nő, hogy most meg majd nem győzöd követni a változást:)

nagyon jók a babafotók is!!!

pöttöm, nem semmi méretekkel rendelkezik Nonóka:))) mi ma voltunk uh-on és jelentem nálunk is nagyobb a pici fiú kb. 1-másfél héttel és 1700 grammnál tartunk. Ha így haladunk július végi baba lesz, átcsúszunk az előző havi topikba:))

nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ma alig bírtam magam vonszolni ebben a dög melegben. Akinek nem muszáj, jobban teszi, ha nem nagyon mozdul ki a hűvös szobából:)

Kitti, kád ügyben én is elég tanácstalan vagyok, viszont tényleg jó megoldás lehet az állványos, hogy nem kell hajlongani a kádba...

Ági, nagyon örülök, hogy kezdenek rendeződni a dolgok nálatok, csak keményen, külzdjön egy kicsit apjuk a bizalmadért, szeretetedért! Nagyon büszke vagyok Rád, nagyon jól csinálod

Gabi, örülök, hogy jelentkeztél és tényleg gyere bármikor, Te ide tartozol közénk, akárhogy is alakult! Nagyon szorítok nektek, hogy mihamarabb te is bővíthesd a pocakosok táborát;)

biztos kihagytam egy csomó mindent, amikre reagálni szerettem volna, utólag is bocsi! Bár így is jó sok voltam egyszerre:)))

sniky

Sziasztok!
Ez a mai meleg szörnyű, bár kicsit jobban érzem magam attól, hogy nem csak én érzem magam ilyen pocsékul tőle, akkor nem velem van a baj.....a terhesség a hibás :?
Már nem emlékszem ki kérdezte, de mi babakocsink is 14 kiló, azaz mág nem vettük meg, csak pénteken fogjuk (valószínűleg, mert mennünk kell Pestre) igaz, mi családi házban lakunk, így nem kell emeletre cipelnem, de nálunk a stabil, masszív fontos jellemző.
Szopis melltartót is vettem már kettőt, egy nagyon picit nagyobb, mint ami egyébként kellene, 3000 körül volt a Brandonban, remélem jó lesz a terhesség után is.
Csütörtökön mi is megyünk ultrahangra, bár egyenlőre nem 4 D-re, kíváncsi vagyok nekünk merre lesz a fejecskéje, és mekkorát nőtt.

Bonikó: pihenj nagyon sokat, most a baba a legfontosabb!

Nicike: 55 mínusz 12 kiló...nem lesz egy kicsit kevés? Hihetetlen hogy tud ennyire felmenni a cukrod, nagyon durva. Neked ez terhességi cukorbetegség ugye? Előtte nem voltál az.

<
sziszka78
Tolna

Én már a szoptatós melltartóimban járok kb. 3 hónapja,ugyanis akkorák a melleim,mint egy-egy dinnye... :oops:

Voltam tegnap dokinál a fertőzéssemmel,kaptam kúpot!Éljen! :evil:

Holnap el kell mennem Szentesre dolgozni két napra,reggel 7-től este 7-ig.Vár rám 50 ember,akit le kell szoktatnom a dohányzásról.Remélem nem fogok megszülni.... :roll: De ezt muszáj volt bevállalnom,mert majdnem 300.000 ft-ot keresek a 2 nap alatt és ez jó lesz tartaléknak a táppénz meg a szar gyes mellé... :wink:

Kész a gyerekszobánk: Kép Kép Kép

Pénteken jövök,ha minden jól alakul...Pusza mindenkinek!!! :lol:

binyek

Sziasztok!

Hát iszonyat meleg volt ma...győrben voltam Anyummal vásárolni (esküvőre megyünk 7végén :lol: ). bár én magamnak varrattam ruhát,majd hozok róla képet jöv héten, mert így 5 eből kijött és tök szép lett. amit meg boltban néztem az meg 13 e volt.....

A mi kocsink is 13 kiló,de nem kell emeletre cipelnem.

Holnap megyünk mi is felkészítőre. hajnalban indulunk,mert a férjem betáblázta a délelőttöt és nem lenne ideje hazajönni értem (így megyek én is) és senyvedek majd a kocsiban.... :? :shock: remélem megismerlek Benneteket! a totálpirulóshőgutamelegpirosfejű én leszek :lol: :oops:

nekem is lent elől van a lepényem( 1 mili sincs a méhszáj és a lepény között :cry: :shock: ), na most jól beparáztam.....vigyázz magadra boniko!

Vigyázzatok magatokra a holnapi dög melegben is!

jah Ági! Örülök,h rendeződtetek!

még akartam valamit....én is odaverem magam mindnehez, minden kiesik a kezemből és mindenben megbotlok.....igazán szép látványt tudok nyújtani... :lol: :lol:
makadu

eszembejutott :oops: :oops: annyira szép a szobátok Binyek!!
makadu

Binyek!
Nagyon szép a babák szobája! Csak nekem az tünt fel, hogy nem lesz-e az ablak melletti kiságyban nagyon melege a babának. Azt olvastam, hogy ne tegyük közvetlenül a radiátor mellé a baba ágyát (csecsemőhalál, stb), sőt, minél távolabb helyezzük el tőle.

Kép
felicia

Barbi!

Gyönyörű lett a babaszoba, büszke lehetsz rá!!! Bár már mi is itt tartanánk!

Kitti, de jó, akkor holnap találkozunk:)) én meg a 3 centiségnekállóhajú szemüveges gömböc leszek, tuti felismersz:))) én holnap egyedül megyek, mert a párom ma elutazott 2 hétre zenekari turnéra:(( így magunkra maradtunk Prüntyőkével:((

sniky

Barbi!

Gyönyörű lett a babaszoba, büszke lehetsz rá!!! Bár már mi is itt tartanánk!

Kitti, de jó, akkor holnap találkozunk:)) én meg a 3 centiségnekállóhajú szemüveges gömböc leszek, tuti felismersz:))) én holnap egyedül megyek, mert a párom ma elutazott 2 hétre zenekari turnéra:(( így magunkra maradtunk Prüntyőkével:((

sniky

Jó estét!

Hát csajok én ma kifogtam a legbénább ultrahangost, full kezdő volt a pasi. Jó sokáig nézegetett, háromszor után is zselézett, a végére már úsztam benne és kétszer áthívta a paraván mögötti vizsgálóban lévő tapasztalt kolléganőt, engem meg a frász kerülgetett, hogy mi van. Végül találtak is vesemedence tágulatot, amit egy hónap múlva újra meg kell nézni, mert ha túl nagyra nő, akkor előbb ki kell venni a babát, mert ez a tágulat elnyom ott valamit. Erre 5% esélyt adott a dokim, úgyhogy remélem nem is fog bekövetkezni. Amúgy picuri 1640 grammos, ami egy picivel fölötte van az ilyenkor átlagosnak, de a méretei alapján egy nappal nagyobb csak, mint a mensi szerint számolt. Július 1-től kell kezdenem a heti egy ctg-t. Ja, és be van fordulva a drága. Mondjuk a mozgásaiból én erre nem jöttem volna rá.

Nici, Felicia! Én anno jártam a szülésfelkészítőre. Akkor azt hiszem csütörtökönként volt 4-kor és ingyenes volt. Azért abban nem vagyok biztos, hogy végig is jártam. Most nem tervezem, nem akarom sokat lepasszolni a törpét, szülés után lesz eleget távol tőlem.

Nálam az eper-banán turmix a menő mostanság. Ma este meg jól bedinnyéztem. Anyukám vett egy dinnyét és egész finom. Így szerintem egész éjjel a wc-n fogok ülni.

binyek! Szép a babaszobátok, jók a színek!

Boniko! Vigyázz magadra!

Lei! Hogy te mikre akadsz! Én nem is tudtam errő a miklósi börzéről.

Jó éjszakát! Andi

KépKép
jazmin2005

Köszi csajok! :lol: Én is nagyon örülök neki!

Felicia!
Csak kb 10 cm-t ér össze a kettő,remélem nem lesz baj vele...Meg nálunk 22 fok van nappal,20 éjszaka télen.Most meg még amíg nyár van,addig a fal melletti ágyban fog feküdni mindkettő,mert akkora az ágy,hogy 3-4 hónapig elférnek keresztben is. :wink:

Most jöttem az ikresek.hu-ról,teljesen megzuhantam,mert a hétvégén sürgősségi császárral megszült egy aranyos csaj a 31. héten,mert a kisebbik baba nyakára tekerte a zsinórt.990 gramm és 1430 gramm a súlyuk.Ma a kicsinek összeomlott a keringése és nem tudták újraéleszteni.... :cry: :cry: :cry: Ez tragédia!Hogy is kell ilyet túlélni szülőként??? :(

binyek

Sziasztok!

Mákszem/Judit barátnője vagyok. Ő kért meg arra, hogy adjak hírt Felőle, mivel már 1 hónapja eltűnt Közületek.
Sajnos igazán jó híreket nem tudok írni Róluk. Hasonlóan az első terhességéhez, most is méhszáj gondok léptek fel nála. Szerencsére még nem nyílt ki, viszont pár hete megrövidült, így szigorú fekvésre ítélték. Ezt azért is kell nagyon komolyan vennie, mert már második babáját várja és sajnos Sománál is gondok voltak és emiatt érkezett korábban. Judit nagyon hősiesen viseli a sorsát, fekszik rendesen (még géphez sem ül, így itt vagyok én ;) ).
Emellett még terhességi diabéteszt is megállapítottak Nála, így erre is nagyon figyelnie kell. Szigorú szénhidrát diétát kell tartania. De ennek legalább annyi eredménye már van, hogy egy kontroll cukornál már egész jó eredményt kapott.

A fentiek ellenére nagyon jó kedve volt ma, amikor beszéltem Vele. Szerintem egy igazi hős :)
Ahogy megtudok Róla valami fontosat, értesítelek Benneteket.

Ha üzenni szeretnétek Neki, nyugodtan, én továbbítom :)

Addig is mindenkinek kívánok problémamentes babavárást :)

Puszi Nektek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Annyi mindent írtatok, én meg megint csak reggel néztem be és elolvastam mindent. Örülök, hogy többé-kevésbé mindenki jól van. Vigyázzatok magatokra, akinek pihennie kell, az pihenjen sokat.
Én tegnap délután kimentem a munkahelyemről, hogy járjak egyett és teljesen kikészültem a melegtől. Szóval maradok a klímában, ha tehetem. Én is róbálom majd rávenni a főnököm, hogy júniusban engedje meg, hogy fél napra kelljen csak bemennem és a másik felét itthonról dolgozzam, mert nem nagyon bírok egész napokat végigülni. Kora délután már majd kiszakad a belsőm. Itthon azért jobb, mert néha le tudok pihenni munka közben. Remélem megkapom ezt az engedményt.
Mecsi, itt a tábla: augusztusi babák

Jó lenne, ha megnéznétek, mert szerintem nincs is mindenki benne és nincs is rendesen frissítve mostanában. Segítsetek. Köszi.

Szép napot mindenkinek!

szuszu

Jó reggelt Mindenkinek.

Binyek: Nagyon szép a baba szoba. Irinykedek,mi sehol nem tartunk :oops:

Melinda:
Juditnak, kitartást és sok erőt kívánok.Remélem minden rendben lesz.

Tegnap voltunk a doktor bácsinál, minden rendben. A hölgyike 1030 gramm. Este rakok fel képet.A méhszáj teljesen zárva van.A lepényem meg mellső fali,de fundusban van,szóval nagyon fönn és teljesen jól szuperál :D
Felvette nekünk dvd-re,Ő teljesen színesbe csinálta nekünk,csak a méréseknél váltott át.persze h elbújt a Drága!!!Belebújt a lepénybe,oda fordult ásított eggyett és elaludt.
A dvd-ott egész jónak tűnt így is,itthon megnéztük és mind a 3 tv-n,a lap top-on meg az asztali gépen is nagyon piros :(
Szinte semmit nem lehet kivenni belőle annak aki nem látta ott és nem tudja mi micsoda.Nem baj,lényeg a lényeg hogy jól van babuci :D

nicike

Ja és a Babuci ugy döntött vissza ül, úgyhogy megint faros a bébi.

nicike

Jó reggelt mindenkinek!

Tényleg nagyon szépek a babaszobák. :) Mi még sehol nem tartunk vele, de a tapétát már kinéztük a hétvégén, igy ha minden jól megy, akkor június végén tapétázunk. Lassan megrendeljük a bútorokat is és akkor talán július elejére elkészül a szoba. :)

Melinda, Juditnak kitartást - reméljük nem lesz semmi komolyabb gond és kitart még a baba bent pár hétig.

Ági - örülök, hogy rendeződnek a dolgok - remélem minden rendben lesz mostmár.

Mi ma megyünk este UH-ra,kiváncsi vagyok a mi kislányunk mekkora már.

Még én is dolgozom - bár igy itthonról kényelmes, ha nincs kedvem ülni az asztalnál, lefekszem az ágyba. Szerencsére meg van az utódom is, igy van egy jó hónap hogy étadjam a dolgokat neki.

Kellemes napot és ne nagyon menjetek ki a melegre!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Binyek, nagyon szép a szoba! :D

Boniko, pihenj jó sokat, csak azt csínáld, ami jól esik!

Nicike + SOTE-sok, a szülésfelkészítő ingyenes, minden héten más a téma, otthon majd begépelem őket dátum szerint csak most nincsen nálam a papír. Mivel ez az utolsó hetem a munkába, valszínű jövő héttől már tudok menni (csütörtökönként van 16:00tól). Csatlakozik valaki??

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Melinda, kérlek Juditnak add át üdvözletemet, és üzenem, hogy pihenjen sokat, biztosan minden rendben lesz! ;) Köszi!

Lányok, nem semmi méretekkel rendelkeznek a Babócák! Egyre kíváncsibb vagyok a pénteki 4D-re... Remélem, hogy nálunk is mindent rendben találnak!

Hát a tegnapi meleggel kapcsolatban csak annyit, hogy hiper-szuper brutál volt! Én is nagyon nehezen tűröm ezt az időjárást! Tegnap itt aludtam anyuéknál (panel), hát, azt hittem, hogy megkergülök! Semmi légmozgás, egész éjjel fel-felébredtem, persze biztos azért is, mert apa sem volt mellettem, de katasztrófa volt!

Amúgy anyuval mi is vásárolni mentünk, mert öcsémnek lesz szülinapja, meg, ha már betértünk a C&A-ba, akkor vettem magamnak is 1-2 rucit! :P Persze egyik sem kismamás, de nagyon jó kis lenge anyagú ruci, illetve poló, remélem, hogy jó hasznát veszem majd!

Vasárnap úgyis kerti party-ra megyünk, ott biztos rohadt meleg lesz... :( Nem várandósan is utáltam a fülledt, meleg időt! :(

Na, most picit eldugulok, mert hosszúra sikeredtem!

Binyek! Fantasztikus lett a szobátok, nagyon tetszik!!! Viszont az ikres lányon nagyon kibuktam! Annyira durva... :(

sophie27

Binyek!
Nagyon szupi lett a babaszoba. :)

Melinda!
Nagyon sokat gondoltam Juditra, hogy mi lehet vele. Add át neki üdvözletemet, és mondd meg neki, hogy kitartás, minden rendben lesz!

meleg
Szerencsére a munkahelyemen van légkondi, így nem sokat érzékelek belőle. Már eleve félek, hogy mi lesz júliusban otthon...
De azt tervezem, hogy majd kimegyek a Margit-szigetre kicsit hűsölni az árnyékba, vagy egy légkondis könyvtárba beülök. :D

Beus

Kép
félhold

ja, és ma állítólag melegrekordot dönt az ország!!!! vigyázzatok magatokra, ha ki kell moccannatok! vízet vigyetek magatokkal!!!

sophie27

Dia, Én lehet csatlakozom,ez még elválik.Tegnap este fél 7 kor indultunk a dokihoz,és már fél úton hiszti rohamot kaptam a kocsiba h Én ezt nem bírom.Eddig minden nyáron kb 3szor kaptam tüdőnyuszit a kocsiban a légkondi maitt,ezért nem akartam bekapcsolni.Megpróbálok majd hévvel bemenni de ha azt se bírom akkor nem udom h lesz... :?

nicike

Sziasztok!

Binyek: Nagyon tetszik a szobátok! Nekünk még lakásunk sincs, nemhogy gyerekszobánk :) De remélem hamarosan költözhetünk és akkor teljes gőzzel nekiállhatunk mi is a szobának.

Most hallottam, hogy ma még melegebb lesz mint tegnap... én ezt nagyon nem fogom bírni.

Nálatok még mindig nagyon aktívak a babócák? Nálunk kb. 2 napja elég nagy a csend. Remélem csak lusta KisBubben és a meleg miatt nincs kedve annyit mocorogni.

Tegnap voltam dokinál és szerencsére mindent rendben talált. Méhszáj még mindig 3000. Viszont elkeserített, mert júli 28.-aug. 3-ig nyaral és én szerintem épp akkor fogok szülni! :(
Meg annyit mondott, hogy igaz sokat nőtt a hasam, de még mindig picinek találja.

Kitartást a meleghez lányok!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Binyek, nagyon szuper kis szobát csináltatok! Az ikres anyucinak meg sok erőt, tényleg rettenetes lehet.

Nekünk sajna nem lesz hely és külön szoba, apa tanulószobájának felét neveztük ki egyenlőre, oda tesszük majd a pelenkázót és a ruhásszekrényt, ami max 70 cm széles lehet. Ez van, majd valahogy megoldjuk hosszútávon.

Nicike, akkor is megfázol, ha a légkondit az ablaküvegre irányítjátok? Mert nálunk a kocsiban csak úgy megy és akkor nagyon szuper, még a légmozgást sem érzem, csak hogy jó hűvös van.

A tegnapi nap tényleg nagyon dúrva volt, pedig nálunk a légkondi is ment kb. déltől. De akkor is kb 2 órától azt hittem leesik a fejem.
Ma meg kicsit izgulok a párom miatt, mert mentőzik szegény és ugye a mentőskocsiban nincs klégkondi, a legújabbakban sem és amikor beteggel kell hátul ülni a kaszniban, ott tényleg kb 40 fok van. Olyankor jól lehet újraéleszteni....és tegnap állítólag nagyon sokat kellett menni, mert sokan lettek rosszul.

Tegnap először hallgattunk Prücsivel zenét fülhallgatóval, úgy hogy a pocakomhoz tettem és nagyon édes volt, ahogy táncikált a pocakomban. A Los Lobos határozottan tetszett neki.-

melinda, írtam privit de innen is jobbulást mákszemnek!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

jó reggelt kismamik!

Boniko és Mákszem jobbulást nektek vigyázzatok nagyon magatokra, pihenjetek!!

Binyek engen lenyűgöz a szoba és a bordűr annyira cuki!

szuszu köszi a táblát.
A tali miatt kértem hogy tudjam irni kinek mikor lenne jó de hát lányok nem vagytok valami aktivak ez ügyben?!
Panna és Niky két ütközö időpont? ááá már nehéz a helyzet :D

Andakával tegnap elvoltunk az Imrébe szülésfelkészítőn felismerni véltem Ágit, Leit csak aztán nem mentünk oda hozzátok a buszmegállónál álltatok az előadás után , csak mi meg már futottunk a busz után :( pedig jön majd másik :lol:
Ági és röstellem de nem találom amit igértem neked. :cry: :cry:
Egész jó volt az előadás csak az elejét annyira elhúzta a doki amin már rég túl vagyunk. Meg a meleg, legalább a légkondit kapcsolták volna be. na mindegy

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Én eddig még bírom a meleget, pedig nálunk sem a lakásban, sem a kocsiban nincsen légkondi. Nem is tervezem, mert egészségtelen, sokat fogyaszt, és én is azonnal megbetegednék tőle. Pedig ma is bemegyünk Pestre, moziba, illetve holnap Zuglóba nővéremhez, mivel szülinapom lesz, és anyu is felutazott, hogy süssön nekem gyümitortát! :D

Dia!

Ha leírod, hogy mik lesznek a témák, lehet, hogy néha mi is elmegyünk a SOTE I-re (ott lesz ugye) néhány felkészítőre.

Én nem vagyok benne a táblázatban, úgyhogy küldöm az adataim, nem tudom, ki szokta frissíteni.
Felicia, 28 év, 27+5, SOTE I, fiú, Dávid József, 0 tesó, Gyömrő, 2008. 08.22.

Kép
felicia

Aproo kipróbálom h az ablakra irányítom.
Csak ugy félek h eddig soha nem úsztam meg,most meg babával jobb lenne elkerülni.De lehet nem ismertem mértéket? :D És az volt a baj.

Reggel 32 fokot mondtak,most azt h 35 fok is lehet. És apa ács,egésznap fenn van a tetőn,árnyék sehol...Tegnap meg hőtükrös fóliát húztak egész nap,hát irigylem a szinét :D

nicike

Én sem vagyok bent a táblázatban, leírom az adataimat. Előre is köszi! :)

Petra (csimby), Kozári-Danka Petra, csimby@freemail.hu, 28, 30+1, Petz Győr, lány?, Hanna, nincs testvér, Győr, 2008.08.05.

Kép

Kép
csimby

mecsi, tényleg nem reagáltam, bocsi. :oops:
mostanában én is eléggé béna, szétszórt és életveszélyes vagyok. Apus már mondta, hogy elzárja előlem a poharakat meg a tányérokat és veszünk házibulis műanyag étkészletet augusztusig. :lol:
Szóval nekem úgy néz ki, hogy a 6.-a nem lesz jó, de egyébként mindenevő vagyok. Illetve amíg dolgozom, maradnak az esték és a délutánok. Bár ugye a hétköznap eleve kicsit nehezebb, mivel 6 előtt nem is érnék be, és valószínűleg 8 körül már indulnék is haza, mert a munka tényleg minden erőmet leszívja.

Íszonyú, ami van ma. Nagyon nagyon meleg, apával nem is tudok beszélni, amikor hívom, folymatosan megy a sziréna. Egymás után viszi be a szívrohamos, agyvérzéses időseket. Ez annyira borzasztó, én meg itt rinyálok a hűvös irodából. :oops: le is lövöm magam, megyek jegyzőkönyvezni, majd ebéd közben visszanézek, ha tudok.
Mostanában kora délutántól nem enged fel a rendeszer túlterheltség miatt. Ezt veletek is elvidámkodja??

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok! Jó hűsölést mindenkinek, vigyázzatok a meleggel!

Mákszem-Juditot én is puszilom, és vigyázzon nagyon magára meg a babára!

Binyek, tényleg cuki a gyerekszobátok. Sajnos mi még nem állunk sehogy. Festeni szerencsére nem kell, de lassan fel kellene rakni a bordűrt, meg a fal és a plafon találkozásánál a díszlécet, mert azt a költözés óta (1 év alatt) még nem sikerült. A kiságy és a bútorok meg valószínű csak júliusban lesznek elhozva a bátyáméktól, mert most még használja a kislánya. Remélem nem szülök előbb, mert akkor nem lesz kész a gyerekszoba :-(

Délután elmegyek a szüleimmel, a sógornőmmel, meg a 2 unokahúgommal egy kis kiruccanásra, de csak 4 után, remélem akkor már elviselhetőbb lesz a hőség...

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez! :-)

yuyu79

Aproo, tegnap engem se engedett fel egy darabig...

Ami a figyelmetlenséget illeti, tegnap este elkezdtem engedni a vizet a fürdőkádba, közben még pakolászat a konyhában, és elfelejtkeztem róla. Majdnem elárasztottam a lakást, az utolsó pillanatban kapcsoltam ;-)

Én is jövő héten megyek uh-ra, talán kedden, már nagyon várom ;-)

yuyu79

a találkozóval kapcsolatban annyi problémám van csak, bár szinte mindig ráérek, vagy úgy alakítom, hogy ráérjek, hogy este 8-kor megy az utolsó buszom, így azt vagy elérem, vagy taxizom... a hétvégékkel kapcsolatban is kb. ez a helyzet, bár ott talán tudunk korábban is találkozni, mert a még dolgozók sem dolgoznak! ;)

sophie27

örömmel olvasom, hogy nem csak én szalasztok felejtek. Én tejberizst főztem valamelyik nap és otthagytam. szenesre sütöttem :lol: :lol: csak az égett szag keltette fel a figyelmemet.Kezdhettem újra.
hú lányok csak kiteregettem az erkélyen mert ide süt a nap és felforrt a fejem és még csak 12lesz. :roll:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Julcsi, az hogy lehet, hogy több, mint 1 hét a terhességi heteink közötti külömbség, közben meg a születésnél csak 3 nap?

sophie27

Zsófi, ne viccelj, ha lesz találkozó, akkor természetesen hozlak-viszlek. Hiszen majdnem ugyanott lakunk. Persze ez a többiekre is vonatkozik, akik itt a környéken laknak és bejutási problémákkal küzdenek!

Most beszéltem barátnőmmel, aki máj.30.-ra van kiírva. Szegénykém már tűkön ül. A Szent Imrében fog szülni, tegnap a meleg miatt a 4 szülőszobára jutott 11 beindult szülés. Nem is tudom hogy oldották meg végül, de majd kikérdezem, ha összefutunk az első babalátogatáskor. Most attól fél szegény, hogy ő is tumultusba kerül. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

leejtés:

Két hete egy jó forró, nagy erdélyi agyagedény sűrű húsleves esett ki a kezemből.kb az egész konyha maszatos lett én meg ott álltam pityeregve, még a hajamról is husileves csorgott. Vicces látványt nyújthattam. Ja és főzhettem valami új kaját úgy hirtelen.
Múlt vasárnap meg egy pálinkáspohár felforralt vanish oxi action repült, pont rá az új kismama vászonruhámra. Persze rögtön be is fogta mert nagy koncentrátumú volt. Ki kellett mosnom vagy 3x, jó maga hőfokon, hogy a ruha többi része is kicsit hozzákopjon ahhoz a színhez és még hordható legyen. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, hát akkor előre is köszönöm! :)

és már most bent kell feküdnie? vagy honnan az infója?

sophie27

Zsófi, nekem a két vonalzóm különböző, és csak az egyik mutatja a terhességi hetet. Ott meg 8 nap van köztünk ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Találkozó - nekem inkább június második fele lenne jobb - addig már elég sok minden van - lánybúcsú, esküvő. Ha talaláltok valami jó ruhát esküvőre, szóljatok - mert ezzel én is gondban vagyok :( Van egy fekete ruhám, csakhát ha ilyen meleg marad az idő nem tudom mennyire lesz jó.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

A múlt heti kórházlátogatáson mondta az egyik szülésznő, hogy a jó meleg, meg a frontok miatt, biztos jobban összetorlódnak majd a szülések.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Zsófi, nem kell bennt feküdnie, csak gondolom beszélt a dokijával. Meg ilyenkor már 2-3 naponta kell ctg-re menni, tehát lehet, hogy onnan is vannak infói.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

na, előbb elküldte:
Azt pl nem tudom, hogyan fogunk mi innen bejárni ctg-re, főleg, hogy a Kútvölgyi 40 perc ha nincs semmi forgalom, 1óra40perc ha van. Vicces lesz, remélem nem hordom túl Prücsit, mert akkor irgumburgum. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Eddig csak olvasó üzemmódban voltam, de most nem tudok elmenni a klimás téma mellett hozzászólás nélkül.
Annyi fertőzéstől és betegségtől féltek, némelyiktől mondhatni rettegtek, és pont a klímától nem?? :shock:
A világon talán az egyik legnagyobb baktérium és kórokozó "hordozó"!!! Fertőtleníthetjük akárhogyan is, kis idő múlva újra szaporodnak a baktériumok benne. Annak ellenére mondom ezt, hogy mind a lakásunkban, mind az autónkban van klima, mégsem használjuk, csak ha minden kötél szakad. Szerintem vízzel egy egészséges szervezet szinte minden környezeti hatást el tud viselni, nyilván a terheség alatt van aki nehezebben viseli, de azért gondoljatok bele. Érdemes lenne utánaolvasni...mondjuk ez csak a privát véleményem, de én inkább félteném a szervezetem egészségét a klímától, mint bármi mástól.
Remélem senki nem haragudott meg rám ezért a hozzászólásért, tényleg csak jótanácsként szerettem volna írni!!

k.a.t.i.c.a

Katica!

Én is úgy vagyok vele, hogy csak akkor használom ha nagyon muszáj. Ma el is vittem az autómat a szerelőhöz, hogy nézze át és tisztítsa meg a klímát. Nincs kedvem épp most összeszedni valamit tőle.

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?