hahó, küldjek egy kis hűvöset?
Itt az iroda eléggé árnyékos, úgyhogy egyelőre bírom. Na, az ideútról arról persze ne beszéljünk... megsültem, megfőttem, csak pihegtem - mindenki szó nélkül átadta a helyét - biztos azt hitték, megszülök vagy elájulok.
Marcsi, megérkezett a pénz, köszi!!! Örülök, hogy tetszik a lányodnak - és várjuk a képet még mindig!!!
Muffin, micsoda gonosz nőcit fogtál ki az ultrahangon! Be kellett volna írnod a panaszkönyvbe, ha van... hátha valaki valahol rászól, hogy nem így kéne eseteleg bánni az emberekkel. Én tuti beolvastam volna neki, sosem tudom magam visszafogni, hát még ilyen helyzetben!
Képzeljétek, Szonja jól van, csak kicsit kevésbé pörög, mint eddig. A férjem tegnap minden szekrényt és polcot odacsavarozott a falakhoz, de Szonja nem is ment oda egyikhez sem, hogy megrángassa.
A rosszul alvóknak egy tipp: Szonja szobájában most "gumimatracon" alszom (tudjátok, olyan plüss bevonatú kétsdzemélyes bazidrága felfújhatóson) - és képzeljétek, nagyon szuper! Nem kell öt párna, ahasamat is kényelmesen alátámasztja, mert pont a csipőm süpped bele jobban. Hetek óta nem aludtam ennyire kényelmesen - na kivéve a felkelést, mert a földről feltápászkodni

az viszont sz@r. De azt kibírom egy kis kellemes alvásért cserébe. És nem fájt se a csipőm, se a forgóm, pedig amúgy minden éjszaka ezzel szenvedtem.
Úgy terveztem, hogy amíg Szonja meg nem szokja az új szobáját, addig alszom mellette. Lehet, hogy meghosszabbítom még egy kicsit...
Ja, és izomlázam van a karomban

!
Marcsika, miért nem kapcsolod be a légkondit, ha meleged van? Legalább amikor a többiek nincsenek otthon.
Wera, jól értem, te nem fürödni mégy a strandra? Egy kis láblógatás azért nekem is jólesne valami hideg vízbe, az igaz. Na meg a fagyi-lángos!
Patr, nem semmi a kicsi fiad! Asszem én is hasonló méretekre számíthatok - ezért is mondta a dokim, hogy ha a 37. héten megszülök, már akkor is 3,5 kilós lesz a babócám! Kaptam is engedélyt: július 5-től már szülhetek! Úgyhogy én benne lennék a 37. heti szülésben! És amennyit nyüzsgök, nem is hiszem, hogy kihúznám sokkal tovább.