2003.11.18 15:14
2003.11.18 16:14
. Én is totál ki voltam akadva. Muszály volt megnéznem
! Hát ahogy feküdt az inkubátorban, pont olyan volt nekem, mint egy több hónapos baba. A fiam meg olyan picikének nézett ki mellette
!
!
! Mi is még várnánk vele egy picikét, de úgy vagyunk vele, ha hamarabb jön, az se baj
! Nem akarok erőlködni, hogy mikor fog összejönni. Lesz ami lesz
! 2003.11.18 17:17
2003.11.19 10:02

!
. Kicsi lány csak 3650gr, és 51 cm volt 367 nappal ezelőtt. 
. 
.
/ 2003.11.19 12:53
? csak vicc volt
! Én is igy vagyok vele! Néha nagyon akarom már, de máskor meg inkább várnék még vele! Azért is irtam, hogy lesz ami lesz, rábizom magam a sorsra
! Mivel a fiammal kb. 10 hetes terhesen voltam elöször dokinál, és csak 23 hetesen találtam rá a mostani dokimra, igy a kistesónál én is szeretnék majd sokkal előrelátóbb lenni. Mivel a dokihoz most is rendszeresen járok, igy azt már nem kell keresgélnem
! Mivel én vashiányos vagyok, meg elég gyenge a vérképem, igy szeretnék majd én is már hamarabb vitaminokat juttatni a szervezetembe
! 2003.11.19 13:02
2003.11.19 14:12
Már annyi dokinál jártam...
2003.11.19 14:16
! Terhességem előtt én sem igen jártam orvoshoz, talán egyszer voltam
! Most viszont van egy olyan orvosom, akihez "szivesen" járok, és mivel szeretném nála szülni a köv. babát, igy nem sumákolom el a vizsgálatokat. Abszolút rutinvizsgálatokat csinál, plussz eddig irkálta nekem a gyógyszert. Meg mindig jókat beszélgetünk
! Rákszűrés nekem is mostanában lesz, még be kéne jelentkeznem.
! Nem mindenki engedheti meg magának, és persze rengeteg olyan doki van, aki a kórházban pénz nélkül is nagyon rendes
! 2003.11.19 14:24
Lehet akár egy év is.
2003.11.19 14:53

. Csak mert ö meg a vékonyabb, kisebb alkat. Nem tölem függ, ez egyértelmü, emrt a nagyobb ennyi idösen 2 kg-val több volt. Tömni nem tömhetem, föleg mivel eszik eleget. És még szopizik is. 
!
Nem baj, legalább én is feltöltödök, az ilyen téli hónapokban nem is árt. 

2003.11.19 16:57

2003.11.19 18:01
Persze csak akkor, ha a párom nem dől be este nyolckor az ágyba, mielőtt még a lányok elaludnának.

2003.11.19 19:43

!
Azóta nem teszek ilyet,hanem először átgondolom a helyzetet.
.Dekezdek hozzászokni. 2003.11.19 21:03
Bár ha jól meggondolom, azért mert a Dani nagy baba volt sokkal bátrabban mertem megfogni, mintha "normális" méretű lett volna. 2003.11.20 12:08
2003.11.20 12:20
!
! Csak magam miatt, tuti, hogy heti egyszer ha szembe jutna.
! A kórházba nem tudnál járni hozzá?
!
! Nagyon sokan mondták már ezt, szinte a születése óta folyamatosan. Annyira látszik rajta
!
! Előtte viszont egy kis lakásban laktunk, ahol szinte megőrültem attól, hogy hiába takaritok, pakolok egész nap, mégis rumli van. Ha csak egy dolog nem volt elrakva, máris úgy nézett ki a lakás mint a csatatér
! Amióta elköltöztünk egy majdnem 3-szor akkora lakásba, azóta sokkal kevesebbet kell rámolnom
! Itt mindennek megvan a maga helye, és nyugodtan elől maradhat egy-egy dolog, mert akkor is szép rend van
!
! Persze ha neki kellett volna megszülnie, nem biztos, hogy ezt mondta volna
! 2003.11.20 12:50

. Bár nekem nagyon fontos az is, hogy tényleg sikerüljön a nagyobb lakás, mert ez már igy két gyerekkel elég kicsi, a babaágy után (bölcsö) már nem is tudnánk neki hova tenni neki ágyat. Meg a ruhákkal és mindennel ez van. Persze van olyan, aki pont ekkora lakásban 3-4 gyereket is nevel, de szerintem azért az nem az igazi. 

2003.11.20 12:54
2003.11.20 13:09
Idonkent a jatekokat belapatolom a gyerek szobajaba, de csak akkor ha nem latja, mert rogton visitani kezd, szemelyes sertesnek veszi, hogy el merem rakni a kincseit. Ha pedig takaritok ketszeres intenzitassal kezd el mindent szetpakolni, utalja a rendet!
Kulonben tapasztalatom szerint a rendetlenseg aranyosan no a lakas meretevel!
2003.11.20 13:12
Bár én most így Dani mellett azt mondom nem árt ha van köztük különbség. Egy pici meg egy kicsi baromi fárasztó lehet.
Sőt a vetélés után meg azt gondoltam, hogy valamiért nem volt jó az a test a kicsi léleknek, de majd visszajön legközelebb és minden rendben lesz...Lehet, hogy hülyeség, de így könnyebb volt.
Persze jó lenne nagyobb kégli, de félünk a kölcsönöktől...
2003.11.20 13:38
!
! Hogy is lenne az 2 ilyen édes kis kölök
? Bár neked azért talán egy picivel nehezebb a helyzeted mint a nagy átlagnak. Ezt az ovi témára értem. A nővéremnek a két gyerek között 2 év 9 hónap van, és tőle is mindig azt hallottam, hogy milyen sokat segitett a nagyobbik, amikor még pici volt a kisebbik. Na ezt most jól leirtam
!
! Mindig középpontban akar lenni
!
! Amennyivel nagyobb lakásban élünk most, annyival kisebb a kupi. Persze nálunk is vannak játékok szerte-szét, meg párnák itt-ott, de ezek szerintem mindenhol vannak ahol gyerek van
! Ezeket pillanatok alatt össze tudom szedni. Nálunk a régi lakásban nem elsősorban a játékoktól volt kupi, hanem attól, hogy sokkal több volt a cuccunk, mint amennyi elfért volna a lakásban. Ettől mindig kuplerájosnak nézett ki a lakás
! 2003.11.20 14:07

!
! De a lakás többi pontján nem jellemző. Talán kivétel ez alól a tologatható, hápogó kacsája, meg a vizespohara. Ezeket előszeretettel hagyja el a lakés különböző pontjain
! Pedig neki is annyi játéka van, ami elég lenne másik háromnak is
! 2003.11.20 15:18
2003.11.20 19:38
(( 2003.11.20 19:56
! Ha kisbabás családhoz mentünk látogatni, csak lestem a babát, és kész. Pedig szerettem őket, az unokatesóimra is vigyáztam sokat! Nálam az volt a bibi, hogy mások előtt nem mertem ügyibügyizni velük.
! Lehet, hogy néhány nap múlva kiderül, hogy a babád döntött helyetted!! 2003.11.21 08:14
Amúgy én sem vagyok nyugodt típus, de teljesen más ha a gyereked "húz fel", mintha valaki más. Megértem, hogy ambivalens érzéseid vannak, megesik ez néha
2003.11.21 11:56
2003.11.21 12:03
!Azért a jó kisfiútól ő is messze van
! Sőt! Egy igazi kis gazember
!
! Én alapjáraton eléggé türelmetlen emberke vagyok. Mint ahogy te is irtad, én sem igazán tudtam soha mit kezdeni a gyerekekkel. Egyszerűen nem találtam velük a közös hangot, nem volt türelmem hozzájuk. Még a rokon gyerekekhez sem. Bár csodálatos érzés volt, hogy egy új élet növekszik bennem, és nagyon vártam, hogy megszülessen a fiam, mégis tartottam tőle, pont a fent emlitett okok miatt. Állandóan gyötört a kérdés, hogy vajon tudok e majd jó anya lenni, lesz e elég türelmem hozzá, tudok e majd vele mit kezdeni. És most itt vagyok a 15 hós fiammal, akit imádok az első pillanattól kezdve, és nyoma sincs bennem a régi aggályoknak, türelmetlenségnek. Persze néha felbosszant, mint szerintem mindenkit néha a gyereke, de aztán rám néz azzal a kis huncut fejével, és már olvadozok
. Egyszerűen nem lehet rá haragudni
!
! 2003.11.21 21:42

!De ne AKARJ anya lenni azelőtt,hogy eljönne az ideje.Ez az én meglátásom.Remélem,értesz
. 2003.11.23 21:18
! 
. 2003.11.24 12:41

..
! 2003.11.24 14:00
! Este a férjecském nagyon belefeledkezett a tv nézésbe, nekem meg volt időm olvagatni olyan topikokat is amiket eddig esetleg nem
! Pl. sikerült ötleteket meritenem karácsonyi ajándék terén a Gyurcinak, meg olvastam számomra sok tanulságos és elgondolkodtató dolgot is
!
! 2003.11.24 14:19
!
! A Viburcol tényleg használ, legalábbis úgy tünik. Inkább olyan hiszti jellege volt az egésznek
! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|