Szilvi
Sajnálom, hogy be kell feküdj, de biztosan ez a legjobb megoldás, ha valami keringési problémát láttak
Hene, Andi, Sziszka
Nagyon szorítok, hogy a hétvégi hidegfront babát hozzon
Anyjuk
Olvasnivaló???
Bocs, de szerintem ez nem igazán működik a gyermekágyas osztályon...

(Bár, sosem lehet tudni!)
Muffin
Hát, őszintén sajnálom! Ilyen egy... Inkább nem mondok semmit! Az agykamratágulat nálunk és Tappancsnál is volt. De mindketten túl vagyunk már rajta (kopp-kopp). Ezt elég sok szonográfus emeli ki valamiért. Nekünk pl. 8,2 mm volt. Most meg már nem is foglalkoztak vele. 10 mm felett van csak enyhe tágulat, valóban. Én is utánajártam, és így van
De a többinek örülök. Mikor is lesz a császár naoja?
Kórházi csomag: Lilla születésekor úgy mentünk be, mint a nászutasok. 2 nagy utazótáska, vállra akasztható videokamera (a régi nagy)

Nem csoda, hogy végig kuncogtuk a betegfelvételt... Na, most már rutinosak vagyunk! 1 közepes méretű utazótáskával megyünk, amibe alul vannak az osztályos dolgok, és felül a szülőszobai. Azt viszem csak, ami a legfontosabb, és abból is keveset, lehet később pótolni. (Pl. WC papírból csak 1 tekercset, pzs-ből csak 10 db-osat, betétből is csak 1-2 napra való adagot. Ha fogytán van, és kell, majd Apa hoz még be.) Kórházi hálóinget fogok kérni, mert azok 100% pamutból vannak, kényelmesek, és nem kell őket sajnálni. Abban szeretnék szülni. Egyedül a víz-kérdés lesz vicces, mert mi már 1 éve tisztított vizet iszunk - millió pozitív változást hozott nekünk! - és ennek a behozatala lesz muris. Anyu szerint vigyek be egy 5 literes marmonkannába

Hát, én azzal tuti nem indulok szülni! Inkább teszek majd frissen a csomagba 1-2 fél literes üvegbe, és Apa majd behozza később a marmonkannát az osztályra
Véda