Elkiabáltam délelőtt.... Zsófi is pöttyös.
De, nézem a jó oldalát, hétfőig a nagyja lemegy, így nyugodtabban kezdem a melót. A ballagás meg, meg lesz nélkülünk...
A meló: mint az ikrek előtt, bár szerintem ezt nem írtam még. Autószalonban fogok dolgozni. Voltam már Opelnél, Seat-nál, most megyek Suzuki-hoz.Nagyrészt papír munka lesz, kontrolling, de, én szeretnék az értékesítéssel is foglalkozni, mert imádtam. ( kíváncsi leszek, hogy a suzuki-t ilyen szempontból mennyire fogom szeretni...
Judyt!
Ennyi bulit... ( na, most az irigység beszélt belőlem
Gyerkőcök apával ilyenkor?
Kata!
Igen, okos kis gép. A kis könyvét már átbújtuk, de hát egyrészt ugye, nem maradt meg minden, másrészt a gyakorlat fogja segíteni az elsajátítást. Milyen objektívetek van hozzá?
Egyébként már nem emlékeztem, hogy pont ez a típusotok van.
Edit!
Lászlókám nagyon bíztatott. Meg ígéretet is tett, hogy segíteni fog, ill. ő kevesebb munkát fog vállalni. Ez azért lesz így jobb, mert egyenlőbben kapnak bennünket meg a gyerekek, és talán az " anyásságuk" csökkeni fog.
Kristóf 2 nap után nyilatkozott, hát, nem volt túl boldog, de megérti.
Az utóbbi időben sokat önállósodott ( a tanulás ill. más területen is), így nem aggódom miatta.
Zsófit nem zavarja a hír, de Zsombi nem akart az oviban aludni. De, tegnap már ő is azt nyilatkozta, hogy nem baj.
Bár ott aludni, csak szeptembertől fognak valszeg.
Valamint anyukámék is segítséget ígértek.
Kristóf jól hajrázza az évvégét, szerencsére. Holnap írják az országos kompetencia tesztjüket.
Dávid?
Detti!
Igen, gondolom, hogy jó lesz, de azért "remeg a lábam" minkét fognak alakulni a napjaink.
Zsombi 3 napig volt "zizzent", én már terveztem hol fogok lógni. Ráadásul nála azért volt, mert akkor voltak belülről a herpeszek.
Én ilyenkor megfogadom, hogy túl élem, nem borít ki. Általában ez az erős elhatározás segít csak.
Cat!
Finanszírozásban OTP-vel nem dolgozunk, már megérdeklődtem.
Gasztrotúra..., de jó, milyen másik ikres csapat?
Ditke!
Én abszolút nem számíthatok anyósomra.... Ráfogja a 18 km-re amilyen messze él tőlünk.
Sokszor gondoltam rá, mikor Zsombinál kijött, hogy be kellett volna oltatnom őket bari ellen. De, az oviban március óta van a járvány , nem tudtam mikor ér ide hozzánk, így feleslegesnek tartottam. Bár, lehet kellett volna. Lányaidnak beadattad, vagy beadtad?
További szép napot! Itt a nyár??!!