A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Úgylátom ez a meleg mindenkinek kihozta a lábproblémáját!
Az enyém sem semmi!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
ibm

én majd holnap fényképezek, akkor én is megyek
sziasztok, jó éjt!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt! Még mindenki alszik? Ébresztő!! :D már ilyenkor itt szoktatok lenni. Nekem nagyon fáj a fejem tegnap óta, pedig éjjel már vettem be egy fél szem Algopirint, de újrakezdődött amint kiment a hatása. :?

Tegnap este voltam a dokinál, minden Ok volt az NST-n és megvolt az utolsó Uh. Paramétereink:

Becsült súly: 3742 gramm
BPD: 10,18 cm
APD: 9,70 cm
TTD: 9,66 cm
FL: 7,48
a talpacskája 8,5 cm :D láttuk 4D felvételen is egy pár pillanatra, nagyon szép kis kerek a pofija.
A lepény homogén, nagy jóindulattal I. fokban érett, szóval jó az ellátás neki még. Látszólag nagyon jól érzi bennt magát.
Mindenesetre úgy beszéltük meg, hogy hétfőn megvizsgál és befekszek, mert messze lakunk, jobb lesz már bennt kéznél. Én is nyugodtabb leszek már, nincs kedvem egy csúcsforgalomban kamionsor után dögmelegben vajúdni a kocsiban,na meg összpontosítunk arra, hogy jövő héten szülni kéne, mert a doki utána elmegy egy hétre. Szóval beszéltem a kincsemmel, hogy hétfőig tartson ki és aztán jöjjön! :)

Jó csúnya lábakat láttam, de biztosan a melegtől, nekem szerencsére nincs ennyire bedagadva-még-. Múltkor mikor nagyon bedagadt spárgát ettem és teljesen lement, mindenkinek ajánlom. :wink:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

hol vagytok??? csak nem szül mindenki?

Kép

Kép

buci79

jó reggelt

uramatyám micsoda lábak!
durva, én tavaly nyáron jobban vizesedtem, mint most! mondjuk akkor ülőmunkát végeztem, 9 órát görnyedtem az íróasztal mellett... gondolom azért. most többet mozgok, mint akkor.

buci: 3742??? nemroccc... azért örülök hog ymi még csak 3080-nál tartunk. :D

nekem ma reggelre megfájdult a szeméremcsontom bal fele. ha ülök vagy fekszem akkor nem is érzem, de ha felállok, főleg ha teszek pár lépést, akkor igen. nemjó. remélem elmúlik.... :roll:

mia_snow

Jó reggelt!

Én nem tudtam feljönni reggel óta!Éppen Barinak írtam sms-t,hogy ő tud-e és írta,hogy nem.Erre 2 perc múlva írta,hogy már igen.
Úgyhogy itt vagyok végre!

Csajok szörnyű a lábatok estére (már bocs)!Az enyém gyönyörű ezekhez képest.

Kép
melike

sziasztok!

Én is idáig próbálkoztam, de csak most sikerült belépni a babanetre!

Ne most szarakodjon a vége felé!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Aztaaaa!
Nagyon brutkósak a lábak!!!(enyém is beleérteve).
Hát nem is tudok dönteni,hogy kié a leg gázosabb..én olyan egyformának látom.

Andi örülök,hogy minden rendben veletek!!

Buci örülök,hogy minden renben veletek is
Vendég

Lányok, ezek a lábak tényleg nagyon durvák. nekem is dagadt, de nem ennyire, nézett is tegnap gyorsan vizeletet a doki, de szerencsére jó lett. Igaz én már erre a lábra sem tudok semmi felhúzni egy papucs kivételével.

Buci - örülök, hogy minden oké, nektek is szép nagy manótok lesz, de végül is ez csak egy becsült érték! :wink: Mi egy hete 3200g-osak voltunk, szép nagy buksival. :roll:

Tegnap a dokinál minden oké volt, a CTG mutatott rendszeres fájásokat, de csak 20-asok voltak, igaz nem is éreztem őket, bár utána este, éjjel és most is görcsölgetek, ami már erősebb, így ezek biztosan magasabbak. A doki szerint még nem szülünk, de ugye bármi előfordulhat! A méhszáj változatlan: 2110, csak tudnám minek iszom a málnalevél teát, ha ennyire nincs hatással, 20 hetesen jobban nyíltam........ :roll:

Mára sincs semmi dolgom az ebéden kívül, apa este megint céges vacsin, remélem nem akkor indulunk be, bár közel lesz és hamar hazaér.

Gigi - ha olvasod, korábban kérdeztem arctorzulásról. Az milyen? Dagadás?

Rakjatok még baby fotót!!!!!!!!!!!!

Kriszta - mizujs?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!
Én sem tudtam feljönni eddig :( Éjszaka megint görcsöltem, de rendszertelenek voltak, aztán elmúltak a görcsök. Volt valami véres nyálkás cucc is :oops: Bocsi. Lehet hogy a nyákdugó?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kép láb

szerintem az én lábam a tietekhez képest nagyon jól néz ki...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát stella neked nagyon is itt az idő :wink:
megkezded a 40-et...aztmondom:MENJ SZÜLNI :lol: :lol: :lol: :lol:
Tuti hogy nyákdugó..
Vendég

Stella:nagyon közel vagy!Mindjárt szülsz?!

Kép
melike

Andóca ide csak nagy elefánt lábakat ér föltenni :lol:
Vendég

hát lányok nekem még mindig "csak" a hasmenésem van hétfő óta... Más bajom, fájásom nincs...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari: azért az enyém is volt nagyobb!!! Lehet, hogy a hasmenéssel kiment belőlem a víz is.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ma reggeli lábdagadás!

Kép

Manka

Kép

Kép
mankabi

Stella - már tényleg itt az idő!

Egyébként én sem tudtam sokáig belépni.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Stella!
Mindjárt szülsz? De jó! Én mondtam...csak utánad... :D :D :D

Én azt hittem,hogy az én lábam NAGYON dagadt.Hááát,meg kellett nyugodnom! Az én lábamnak semmi baja a tietekhez képest... :roll: :roll:

De Vastaglábúak!
Vérnyomást remélem mértek!!Vagy legalább konzultáltatok a dokival erről,ugye???? :roll: :roll: :roll:

Kép
orsitigris

Én mérem a vérnyomásom..itthon 110/70
dokinál fölmegy de köztudottan fehérköpenyfóbiám van :oops:
Vendég

Andóca!
Nekem is kb.1 hete minden nap hasmenésem van.1 x./nap... :oops:

Kép
orsitigris

40.hétbe lévők!!
Menjetek szülni :lol: :lol:
Vendég

Orsi! Szia! Mizujs veletek? Görcsök? Doki mikor jön haza?

Mi beszéltünk erről a dokival, azt mondta nem vészes, de néznek mindig vérnyomit és most nézett vizeletet is. Negatív!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bari - nekem a dokinál mérnek ennyit, itthon még ennyi sincs. :cry:

Vasat a szülés után meddig érdemes szedni? Nekem azt mondták amíg tart a csomag.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nekem is 110/70 mostanában a vérnyomim.

Lábkép: Kép

Kép
melike

Manka!
Dokim már 1 hete újra itthon,de nem szülök.Ami volt fájás,görcs,derékfájdalom ,egyéb,minden elmúlt.De ma sem szülhetek,mert doki csütörtökönként a magánrendelőjében van,és ilyenkor nem jön be szülni... :roll:
Holnap reggel megyek újra,megméri a hegemet,és eldönti (elvileg) hogy mikor lesz a műtét.

Kép
orsitigris

Nekem a vérnyomásom már tartósan 140-145 között minden mérésnél.(pedig nekem is 100-110 volt)
A doki azt mondta ez nem jó... :( :( :(

Kép
orsitigris

Bari: nemmegyünk. :D
Mankabi: de jó neked, ki tudod lakkozni a lábkörmeidet... :D

ez a szeméremcsont-fájás nekem nemteccik. nem lehet valahogy elmulasztani? olyan jol elvoltam eddig, semmi bajom nem volt.

mia_snow

Mia!
Nekem is szokott így fájni.Beilleszkedett a fejecskéje,és néha ugye mozog is,és befeszít néha.
Nekem segített ilyenkor ,ha lefeküdtem.Akkor nem nyomta annyira.

Kép
orsitigris

Orsi - ez a vérnyomás tényleg nem hangzik túl jól! Fehérje van a vizeletben? Ez furcsa, hogy ilyenkor nem szül a dokid, ekkor mi a helyzet, ügyeleteshez irányít? A CTG-d sem mutat görcsöket?

Mia - én télen-nyáron lakkozom, de most apa csinálja, már egészen belejött! :lol: Az elején láttátok volna........ :wink: Szeméremcsont fájás, vagy valami olyasmi, nekem is lett ma reggelre, inkább úgy mondanám, hogy nagyon bele nyilal oda és a hüvelybe és nagyon fáj, de nem egyfolytában. :roll:

Manka

Kép

Kép
mankabi

A tegnap vett gatyóm: Kép

Kép
melike

Bari: én sem megyek szülni hétfőnél előbb!!! :lol: :lol: :lol:
Persze majd a babó eldönti!!!!

Manka: nekem is azt mondta a dokim, hogy addig szedjem a vasat, ameddig van!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca ti aztán kivárjátok a leg végét!!

Melike jó a gatya
Vendég

Bari: :lol:

Lányok: ma tényleg nincsen olyan meleg mint tegnap volt, vagy csak én érzem magam jobban?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sokkal hüvösebb van!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én sem tudtam reggel belépni!
A lábam lejebb ment,de azért még így is van,mindjárt dobok fotót!

Orsi! Ez most komoly?
És ha ma szűlsz akkor eddig csak úgy fizettél?
Ilyet még nem is hallottam!!! :shock:

Vas: Nekem most írt fel a dr. 2 dobozzal,aztmondta szoptatás alatt is szedni kell!

Mia! Asszem lassan mindenkinek eljön az itt fáj-ott fáj idő!
Azért csak készülődnek már kifelé ezek a babák!
Milyen furcsa lesz nem???

Kép

Kép
ibm

Melike!
Jó a gatyó! Ezt legalább szülés után is tudod hordani! És bármivel ,bárhová felveheted!

Manka!
A vizeletem tiszta,CTG tökéletes.És ha ma szülnék,akkor ügyelet.Amit nem szeretnék,tehát ma nem szülök.Eldöntöttem!
Én JÚNIUSI KISMAMI LESZEK! (vagyok) :D

Kép
orsitigris

RR:120/80

Eddig nem dagadt ennyire,csak ez a tegnapi meleg!

Ja! és a ma reggeli fotó:

Kép

Kép

Kép
ibm

Szerencsére itt sincs olyan meleg!

Melike - a gatya tényleg jó, de áruljátok már el nekem, hogy veszitek fel? Mert nekem annyira has alá kell lehúznom a melegítő alsómat is, hogy az már tényleg nagyon lent van....... :wink:

Andóca - nekem már nincsen sok, megszámolom és eldöntöm iratok-e még, alapból vérszegény vagyok, gondolom ártani nem árt! Bár már azt hittem megszülök és nem húzzuk ki a végéig.

Valaki közületek fogadott szülésznőt?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Arra lennék kíváncsi neki mikor szokás hálálkodni?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka: én fogadtam szülésznőt

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Orsi - akkor szorítok a júniusért!+++++++++++

Manka

Kép

Kép
mankabi

ez engem is érdekelne, hogy a pénzt mikor kell odaadni. Gondolom nem a szülés után, hanem az ott tartozkodás alatt vagy a hazamenetelnél... szerintem.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Orsi: én is júniusi babát szeretnék!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Most beszéltem Szilvával, minden OK velük, még egyben vannak. Azt mondja jól érzik magukat még bennt az ikrek. A súlyukat tegnap becsülték, 2,5 kg felett vannak mindketten. Picit nehezen viseli már a nagy pocit, de türelmesen vár. Mivel hétfőn én is befekszem, megbeszéltük mindenképp találkozunk így vagy úgy, lehet egy szobába is kerülünk és még lehet együtt szülünk. :D :D

Kép

Kép

buci79

Buci: tök jó lenne!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem a pihenés már nem akar menni :twisted:
Ha fekszem többet keményedik a hasam...jaj miért kelett ez a végére????
Vendég

Én mennék szülni, csak mehetnék már :) Nekem jó lesz májusi baba is :)
Melike, jó a gatya, de én szerintem csak szülés után tudnám fölvenni :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok,

Húúú lányok, micsoda lábak... nagyon együttérzek mindenkivel :( Nekem egyáltalán nem dagad, picit sem, talán azért, mert 90/50-es vérnyomással élek (és ez a maximum, amit ki tudok hozni magamból, ennél alacsonyabb is szokott lenni :) )

Azt hiszem, én is júniusi anyuka leszek, szerintem ez a gyerek megvárja a progi császárt (06.11). Pedig úgy reménykedtem benne, hogy hamarabb beindul, de nekem kutya bajom, a méhszáj betonkemény, a hasam nem keményedik, jóslóim sincsenek...

Kép
elan

Megjöttem.Voltam boltban.Tényleg nincs olyan meleg,mint tegnap.
Már kész a husi leves,tészta és csináltam egy gyümölcstortát is.Apa naon szereti!

Az új gatyóban mentem.Tök jó!Tényleg úgy vettem,hogy szülés után is talán jó lesz (L-es).

A pénzt a dokinak én úgy gondolom,hogy hazajövetkor adom oda.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?