A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Jó reggelt! :lol: :lol: :lol:
Én is jól aludtam!

Bocsánat, de tegnap eltűntem. Apa elvitt magával dolgozni...
A régi munkahelyemen most ő van helyettem.
Olyan jó volt találkozni a többiekkel!
Viszont nagyon elfáradtam, és este már nem volt erőm idecsücsülni.

Most is indulunk, elszaladunk a boltba, utána meg jön az anyukám.
Ha mindenki lelépett tőlünk, akkor jövök!

Pusszantás!

Magdi!
Nekem nem jelezte senki, hogy szül... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Hát én alig tudtam belépni! Kellett hozzá türelem rendesen.

Nem mertem visszaolvasni, mert nem mertem lapozni.

Én is jól aludtam! Hurrá! Egyszer sem voltam fent.

Mai nap nyugis lesz.

Túrós csuszát főzök. Mosok, mint minden nap.

Tegnap Lara nem volt valami aktív, úgy néz ki, ma be akarja pótolni a dolgot. Majd kiugrik a hasamból.

Na, megpróbálok visszaolvasni.

Kép
szly27

Sziasztok!

én megjöttem,csak nem engedett belépni a babanet! :twisted:
Már vert a víz,hogy mit fogok csinálni egésznap! :roll:
Postára kell mennem,de az hamar megvan!

Én 3 órát aludtam végre egyben!!!
3-4 pisi azért beiktatva,reggel 5-kor lekváros kenyér!
Rajtam megint olyan zabálhatnék van mostanában!

Lábam kicsit lejebb ment de még most is igen jól néz ki,mi lesz később???
Nálunk is kicsit hűvösebb van!
Áron baba reggel óta dolgozik ezerrel! :lol:

Képzeljátek mit álmodtam!!!!
Szültem,de nem láttam a babát,csak azt tudom,hogy betöltött 37. hétre!!!
És mondtam páromnak,hogy írja meg nektek,hogy ne féljetek,mert egyáltalán nem fáj,bármikor újracsinálnám!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Asszem ez tényleg álom marad!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Én nem mentem, viszont olyan jót aludtam! Jó hűvös volt éjszaka, így isteni volt!

Andi, remélem te megkezted! Nagyon tetszik a szoba berendezése, a színét pedig egyenesen imádom. Szeretem a narancssárgát naon!!!!! Szerintem a cuccod sem sok!

Málnalevél tea. Az én ismereteim szerint a 35. héttől lehet inni, napi fél litert.

Magdi, mára kérnén a szugerálást. Megyek fürdeni, és csinálok egy pociképet! :wink:

KépKép
hene

Ibm, egyél sok petrezselymet!!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Jó reggelt!

Magdi!

Szép Poci!

Amikám!
Gyógysimi a lábikódra!!!!

Andi!

Jó kis túlélő menetfelszerelésed van!

Bencuri Viki!
Gratu a KisFickó fogacskájához!!!

Úgy aludtam, mint akit fejbe kólintottak. Hajnal 5ig még csak a wc-re sem keltem fel. Csuhajja!
Tegnap este nagyon magánál volt a Kölök, amilyen rajcsűrt levágott a pocakban, Laci meg morzézott vele, ő válaszként rúgott, nagyon sokat nevettünk.
20150601134430

Sziasztok Kismamik!

Már 6 óra óta büvőltem ezt a rodaht gépet, hogy bejöjjön a babanet! :evil: :evil:

Magdi, Andi! Csini a pocakod! :D

Ibm! Ha megnyugtat az Én táskám sokkal nagyobb mint a Tiéd! A lábad brutálisan durva! Kívánom, hogy az álmod teljesüljön és ne fájjon!

Andi! Szép lett a szoba! Tényleg nem látszik, hogy nincs befejezve! Nekem is hólyagos a hasam ott ahol ki van repedve és mostmár sebes is ahogy vakarom!

Potyka! Nekem már kb 1 hónapja meg van a málnalevél tea, de még inni nem ittam!

Repedés! Csajok az mitől van, hogy ahol megvan repedve a hasam ott olyan mintha kiütéses lenne? Én már csak azzal kenem amit a bőrgyógyász írt fel! Nem elég , hogy viszket még pöttyös is vagyok! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!
Valahogyan már napok óta van hogy nem nyitja meg az oldalt a net. :?
Remélem nagyábból mindenki jól van,úgy túnik ma nem lessz itt olyan hőség mint a napokban,ami jó,mert megyek a dokihoz fél kettőre.Kiváncsi vagyok hogyan állunk :)
Igazából nem bánnám ha pár hét múlva kibújna a kisKrapek.Mármint mondjuk két héttel előőb,mint kéne.
Szegénykém épp csuklik.Néha már olyanokat rug,vagy üt,vagy nyom hogy nem éppen kellemes érzés.

Vigyázzatok magatokra meg a babókákra,nekem sajna nincs időm mindig ittlenni,így sokmindenről lemaradok ami veletek történik :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon éltetek este!

Ami! remélem már jobb a lábad!

Hene
! Ugy reménykedtem, hogyy ma reggel csak sms formájában jelentkezel! :D :D :D Majd a hétvégén!

Örülök mindenkinek, aki jól aludt!

Most a panellban is egész elviselhető volt, én is csak kicsit voltam fent pisilni+ csipőt fájdalomcsillapítani!

Ma is babázok: 4 anya+ 3 baba+ 2 a hasban ( egyik az enyém :D )

Na csók mindenkinek! Kata

Kép
andkata

Nekem egyik gyerekkel se repedt meg a bőr a hasamon,most se,szerencsére :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Szerencsés vagy, hogy nem reped a hasad! Az enyém reped a Tiéd helyett is! DRUKK A DOKIHOZ!

Kata! Jó babázást! :D

Viki! Tegnap este Szabi is randalírozott Apa legnagyobb örömére! :D
Vendég

Sziasztok!

Ami nagyon durva a lábad!!! :shock: Kitartás!!!
Andi, szép nagyon a szoba! Nekem szerintem több cuccom van. Majd később rakok fel képet.

Most azon kell drukkolnom, hogy Luca ne akarjon előbújni vasárnapig, mert anyukámnak ülőideg gyulladása van és infúziós kezelésre jár addig. Akkor pedig nagyon szomorú lennék, ha nem tudna itt lenni... :?
Itt most isteni idő van!!! Hűvös szellő fújdogál.

Kép
sziszka82

Na! Úgy néz ki magához tért a babanet.

Ami! Brutális a lábad! Nekem szerencsére még nem dagad. Rolival dagadt egy kicsit, de a tiédhez képest semmi volt.

Andi szép pocak! Remélhetőleg mára már sokkal kisebb! A szoba is ari.

Magdi! Tényleg jó nagy pocakod van! Hát igen, sajna valszeg jobban fogsz vérezni, két seb marad! De egyébként is van olyan, aki jobban vérzik, és van aki kevésbé.

Andkata! Jó babázást! Már úgy szorongatnék én is pici babát!

Bencuri! Nyugi! Pakolással én is úgy állok kb ahogy te. Ami itthon volt, beraktam és még írtam egy cetlit, hogy mi hiányzik. Van még mit pótolni!

Kép
szly27

Sziszka! Anyukádnak jobbulást! Lucának üzenem várja meg amíg a nyagymami rendbe jön! :D
Vendég

Sziaszka!
Anyukádnak jobbulást!!!!

Babu!

Ahogy csökkent a szél, a kölök beindult.
20150601134430

Kike! Dr-hez megy a drukk!
Kíváncsi vagyok milyen méretekkel jössz haza!

Babu! Nekem is viszket megint nagyon a hasam,éjjel is bekentem vagy 3X legalább!
Nincs rajta pötty,de reped rendesen! :cry:

Viki! Örülök,hogy ilyen jól aludtál!
én is akarok!

Én szegény Apát éjjel úgy megrúgtam,mindig odajött tök közel és nem fértem el,mondtam neki,hogy menjen már beljebb mert egyszer legurulok,erre nem reagált!
Hát meglódítottam a lábam,szegény csak annyit mondott,hogy héj ez fájt!!!
Igazán nem akartam,de így sikerült! :oops:
Szegény! :roll:

Hene! Nem szeretem a petrezselymet!
Ma sokat pihizek,meg talán ha nem lesz olyan meleg mint tegnap!

Du. megyek egy másik kismamához háznézőbe,most költöztek és megnézem a babylakot is!
2 héttel későbbre van kiírva mint én!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami!
Sztem a jó alvásban nekem a takarítás segített. :roll:
20150601134430

Maverikékről tud valaki valamit?????????
Csilla???????????

Többiek merre jártok???

Kép

Kép
ibm

Kép

Kép
szly27

várom a szugerálandó pociképet.
Ibm, látod, így jár az aki veled packázik :lol:
magdolnam

Andi, te még egyben vagy?
magdolnam

Ibm, nem szeretni kell, hanem megenni, azért, hogy ne legyen ilyen csúnya a lábad. Neked is jobb lesz. Én sem szeretem a málnalevél teát de iszom! Irgum-burgm!!!!!!!!

Ime Gergő-lak! :lol: Remélem mostmár hamar kiköltözik!

Kép

KépKép
hene

Halihó!

Én is jöttem vna már órákkal ezelőtt, de nem tudtam megnyitni az oldalt. Gondolom a szerverrel volt vmi.

Ami - :shock: basszus, nagyon duuurva a lábad! Az enyém is pufi, de csak pont annyira hogy egyik cipőm se jöjjön rám :evil: ... de ennyire azért nem látványos. Szegénykém! Vizesruhás borogatást nem próbáltad még? Én azt csináltam amikor extra-sokat melóztam és dagadt. Szerintem ma is megpróbálom, mert általában használt.
Csomag szerintem pont jó. Én pont lesz...om hogy ki mit fog szólni a cuccaim mennyiségéhez, ami kell az kell, nem igaz?!? Akkora sporttákáskában viszem, amibe szerintem még én is beleférek. Nem pakoltam tele, de minden nap eszembe jut vmi apróság, amit még belerakok. A végére csak teletömöm... :lol:
Tökjót álmodtál!!!! Tudod is pont ilyet álmodtam vmelyik nap, hogy nem is fájt! De jó is lenne ha beteljesülne!!! :D :wink:

Sziszka - jobbulást a mamádnak!

Andi - szép nagy pocak! Reméljük már nem sokáig! :wink:

Magdi - BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!! :D Tényleg szép méretes pocak a korához képest! :wink: De lehet hogy már nem fog sokat nőni, inkább a babuci nő bele! Nekem legalábbis így volt.

Kike - igazán szerencsés vagy hogy nem repedt meg a pocid! Biztos jó a bőröd! :wink:
Egyelőre úgy tűnik én is megúszom különösebb zebrázás nélkül, de azért még nem akarom elkiabálni.

Elvileg ma jön a festő. Bár még nem jelentkezett. Ha nem jön asszem kiborul a bili és be fogok hisztizni. A gyerekszoba üres szét vannak szedve a bababútorok, a kimosott-vasalt ruhák az utazóágyban a hálóban... szóval kezdek kicsit ideg lenni.

Jah, és a sógorom hónapok óta ígérgeti hogy intéz nekünk matracot a kiságyba. (Matracos boltban dolgozik) Kb 2 hónapja mondtam neki hogy akkor legyen kedves rendelje meg, és megbeszéltük a méreteket is. Azóta 2x kérdeztem rá hogy miújs az ügyben, és azt mondta intézi. Erre tegnap Apa felhívta hogy akkor megkapjuk lassan, mert már nagyon ideje lenne. Erre az öccse: milyen méretűek is kellenek? Tehát még meg se rendelte! Azt hittem szétrobban a fejem!! :evil: Aztán azzal próbált megnyugtatni hogy 1-2 héten belül meglesz! Jah, kösz! Most már sokkal jobb!!! :evil: Ha ezt tudom, már rég megvettem volna máshol. Nem érdekel hogy pár ezezerrel drágábban, de legalább már itthon lenne...
Vendég

Köszi a drukkokat.UH most még nem lessz,majd egy hét múlva,most csak vizsgálat.
Kissé kiakadtam,hogy itt milyen faragatlan fickók vannak ságodban :shock: :twisted:
Jött át az egyik szomszéd,hogy lekaszálta a tóparton a füvet,mehet érte majd a Tibi ha hazaér-ez eddig ok is,csakhogy se kopogás,se semmi,még csak hahózni se hahózott,csak úgy bejött :twisted:
Nem szoktam zárni az ajtót,mert a postás amúgy is kopog ha jön,és Anyós is le-fel mászkál.Most lennt van a Papánál.
Már megfürödtem,de mi van ha épp akkor megyek,vagy jövök ki,mikor ez a faragatlan tuskó beállít??!!Hát azért......Itt lakok már jópár éve,de ilyennel még nem találkoztam.50 év körüli fazon,vagy még idősebb,de hogy a jómodorra nem tanították meg :shock:

Hene,Mia,Andi:már nagyon a végét húzzátok :D tök jó,nemsokára lessz Babó-Babók. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hene - hogy neked milyen szép gömb-pocid van!!! :D :D :D

Szly - köszi a táblit!!! Majd írd föl légyszi hogy már 27-re öregedtem! :wink: Köszi... :lol:
Vendég

Magdi! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép
szly27

Magdi, hát tényleg! Ma van a neved napja! Boldog névnapot kívánok! :)

KépKép
hene

Wera!
Rendeld meg a matracot, aztán az árat fizesse ki a sógor!

Szly!

Köszi a táblát!

Rolkó hogy van?
20150601134430

Azért annyira szerencsés nem vagyok,nekem még a Vercsivel a combomon repedt meg a bőr-na jó azért az igaz hogy legalább a hasamon nem :D

Hene:szép poci,nem is olyan nagy-ahoz képest hogy nemsokára végén leszel :D

Kép
Kép
Kép
kike

Wera, elolvastam a dícséretet, és a fiam elkezdett ficánkolni. Nem lesz egoista mi???? :wink:

KépKép
hene

Kike!
Megyek és lekaratézom, ha gondolod a Csávót!

Gengszterek jól vannak?
20150601134430

Magdi:Boldog névnapot!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nemsokára (11-re) megyek Ctg-re, utána dokihoz! Remélem ma lesz a napja a jól megvizsgállak dolognak! :lol:

KépKép
hene

Ami - szegény Apa :lol:
Nálunk fordítva van a helyzet, ami a helyfoglalást illeti. Én már mindent bepakoltam az ágyba, amivel könnyíthetek az alvásomon: 2 takaró (összetekerve), szopis párna + 4 kispárna! A 180 széles ágyon Apának már alig marad hely... néha szokta is mondani hogy még jó hogy olyan vékony, különben már lelógna a fél segge! :lol: :lol:

Viki - igen, gondoltam rá, hogy megmondom neki hogy akkor hagyjuk a fenébe, de szerencséjére nem én beszéltem vele, hanem Norbi. Most már megvárom, legfeljebb alszik pár napig a csöppöm a mózesben ami a babakocsihoz van. Csak hát dühít, na! Nem bírom elviselni a felelőtlen, hanyag embereket :?
Vendég

Viki:ok,jöhetsz karatézni :wink:

Igen,köszi jól vannak,csak igen nehezen bírják ezt a meleget,bár ma valamivel jobb idő van.Öt órakor kelt mindkettő.Velem együtt.Kilenckor feküdtem le,tartom a két óránkénti wc-re járásokat.Háromkor mikor felébredtem-ismét-Kristike Apa melett aludt,cipelhettem vissza a hejére,ötkor pedig keltek. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Szép napot :D
Remélem, örültök, hogy lehűlt a levegő! Itt csodálatos hűs szellő fújdogál. Éjjel is nyitva volt az ablak, és nagyon jó most itt bent a klíma 8)

Magdolnam :D
Én a betöltött 35. héttől iszom a málnalevélteát. Napi 1X, kb. 1 nagy bögrényi adagot, 1 EK fűvel. Nagyon finom, kicsit édeskés az íze, és a belekre is jó hatással van :wink:

Bencuri :D
Te is már nyugodtan ihatod!!!

Sziszka :D
Anyósod miért mond ilyen képtelenségeket? Azért miért lenne császár, mert még zárva van a méhszájad? :roll: Hát, majd kinyílik, ha kell! Ha meg nem nyílik ki időben, akkor indítják oxytocinnal, vagy prosztaglandin zselével, vagy valamivel, és akkor majd elkezd kinyílni. Ne is gondolj a császárra - legalábbis emiatt ne :wink:

Szép nagy pocik!!!

Ami :D
A te lábad meg :shock: Én már csak irulva-pirulva jegyzem meg, hogy még az összes gyűrűm rajtam, és nem is szorít... :oops:

Lányok :D
Kaptam időpontot NST-re! Jövő héten szerdán lesz, a vérvétel után. Na, majd ha levették a vért, utána gyorsan eszem, iszom, hogy életre keljen Csabi baba, és ne kelljen ébresztgetni :D Ti rendes beutalót visztek magatokkal az NST.re? Mert nekem a doki csak a kiskönyvbe írta be, hogy NST, de külön beutalót nem adott.

Véda
Vendég

Kike!
Látom Kristi apa függő!!

Wera!
Akkor megyek sógort is lekaratézom :D
20150601134430

Hene - :lol: jó kis csávó lesz!! :wink:
Doki? Hű, akkor tessék felkötni a gatyát! :? Drukkolok ezerrel! :wink:

Én nem is bánom hogy ezen a héten kimarad a kotorászás, mert szombaton ugye keresztelő. Aztán jövőhét kedden már vizsgálhat mint állat! :lol:
Vendég

köszönöm a névnapi jókívánságokat :oops:

[quote] írta:nyleg szép méretes pocak a korához képest! Wink De lehet hogy már nem fog sokat nőni, inkább a babuci nő bele! Nekem legalábbis így volt.
:shock: hova nőhet már az enyém :?:
magdolnam

A gyűrűket még az én ujjaim is bírják,bár már kicsit szorosak,minden nap nézem,lejönnek-e még :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Véda - nálunk nincs beutaló nst-re. Csak megyek, szólok hogy jöttem és kész... nagggyon laza! :lol:

Kike - te cipeled Kristit :shock: :shock: :shock: Atyaég! Hát nem vagy semmi! Azért ekkora pocakkal már jó lenne ha nem cipekednél... ha bírod, akkor sem :?
Vendég

mármint az utolsó mondat nemtom hogy került bele az idézetbe. szűk 2 hónap, mekkora lesz ez a gyerek???
Megyekma babázni, látogatni. Már alig bírok magammal. Én a málnalevél teát 2 hét múlva kezdem el, meg a gátmasszázsos dolgot.

Szép poci!!!!!!! Remélem sikerül meg szugizni, bár remélem nem fogsz megkövezni azért, ha azt mondom , sztem még egy 1hét .....
magdolnam

jajjj lehet Andiét annyira megszugeráltam, hogy megszült?
magdolnam

Viki:bizony ám,Apás rendesen,meg a Csajszi is-ha Apa itthon van,mindig őt nyúzzák-nyúznák,ha hagyná magát. :lol: :D Persze sokszor nagyon jól eljátszik velük,hiába délalőttös,meg fáradt,a gyerekekre azért mindig van ideje,energiája.Multkor is a nagy melegben az udvaron kergetőztek,meg pörgette őket,öröm volt nézni :D :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Magdinak!
Kép
Vendég

Hene! Csini a pocakod! :D
Vendég

wera:értettem :wink: De Apa délelőttös,és nem akartam azért felkelteni,én meg úgyis mentem wc-re,így átcipeltem az ágyikójába.Ígérem többet ilyet nem teszek :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Én megmondom őszintén nem mertem még elkezdeni szedni semmilyen homeós bogyót, teát, ilyesmit. Kicsit tartottam tőle hogy ha már eddig is nyitva voltam, esetleg túl hamar indul a szülés. Persze tudom, hogy ez nem megy azért egyik pill-ról a másikra, de inkább óvatos vagyok. Szóval én a hétvégén kezdem, aztán meglátjuk.

Viki - lekaratézhatod! Sőt! Köszi! :lol:

Magdi - ne aggódj a méretek miatt, nem sok köze van a pocakméretnek a baba méretéhez. Persze vannak extrém esetek. Nóri pl már az egész hasamat kitölti... :twisted: De frankón! Kérdezték az nst-n hogy ennyire keményedek? :shock: Mondtam, hogy nem, csak ott a gyerek... mindenhol! :lol:
És mellettem egy 1,5x akkora pocakos csaj ült 3 kiló alatti babával a hasában...
Vendég

csajok, valaki nem ismeri véletlen az flp-s termékeket? Én nagyjából ismerem, de nem vagyok ilyen tanácsadónő és tanácsra lenne szükségem. Nekem rohadtul bevált ez a cucc. (kb 3 havonta voltam beteg mindig, ha nem gyakrabban :roll: és szedtem ezt és 2007.01óta nem volt semmi bajom!!!!! még a durva allergiám is eltűnt) Gondoltam most egy merészet és kíváncsi lennék, hogy szülésre is van e valami??? Vagy jó e valami (pl málnalevél tea, ilyenre gondolok)
magdolnam

Na jó reggelt!

Baba még nincs.
Magdi! Boldog névnapot!!!

Minnyá átolvasok, majd jövök.

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?