Sziasztok Csajszik!!!
Túl vagyok a vérvételen, szerencsére elsőre sikerült.
Pisilni alig tudtam, pedig elég sokat ittam reggel. Szerintem mind a lábamba mant.
Ami: te nyertél vizesedés ügyileg!

Nem semmi.
Ma reggel 6-kor én is próbáltam belépni, de nem ment nekem sem.
Jó sokat termeltetek még tegnap este.
Szép pocakokat láttam. Hene: nagyon szép gömbölyű a pocakod és a bőröd is szép simi.
Trixi: üdvözlünk a körünkben és örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Gratula a babódhoz!!! Unokatesómék is Vecsésen laknak a lakóparkban.
Anyjuk: a rebarbarát én is szeretem, gyerekkoromban ettem utoljára. Én is szívesen beneveznék rá.
Én ma gulyáslevest eszem diós, mákos, lekváros tésztával. Tamás hozta nekem tegnap.
Ami: én is állandóan éhes vagyok és szerintem sokat is eszem. Ja és pár napja nem ég a gyomrom gondolom, mert annyira lement már a hasam, hogy van helye.
Magdi: nagyon boldog névnapot neked!!!!
Andi: nekem is nagyon tetszik a gyerekszoba és a zsínek is.
Kike: szerintem is menj papucsban én is már csak abban tudok.
Én már több mint 2 hónapja levettem a gyűrűmet és akkor is nehezen jött le, már azt hittem le kell vágni.
Marcsi: nagyon szép pocod van és nagyon jók a puháid!!! Gratula a jó kis vásárhoz.
V.Kata: a szép pocak neked is megvan. Nagyon csini.
Csajok: az gáz, ha elég sötét színű volt a pisim amit a laborban produkáltam? Jelent esetleg valamit?
Wera: tök jó, hogy végre jön a festő. Ezek a szakik olyan megbízhatatlanok. Mindent elvállalnak aztán nem győzik tatrani a megbeszélt időpontot.
Sajnálom, hogy a matracra még várni kell.
A kókuszmatracra én sem tettem gumilepedőt, hogy légáteresztő maradjon.Majd most a leszoktatásnál jó szolgálatot fog tenni ezen a matracon.
Nekem sem ment le teljesen a víz a lábamról reggelre. Meg már újra is nőtt. Ma már egy csomó folyadékot ittam, valahogy szomjas vagyok, de pisilni nem sokat voltam. Azt hiszem le kell mennem a zöldségesbe petrezselyemzöldért.