A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hene: nagy-nagy drukk nektek!!! Tök izgi!!

Na Olivér ma sem sokat aludt. Már ki is kjött a szobából azzal a kérdéssel, -Hol a meglepetés? (Bölcsiből hazafelé mondtam neki, hogy ha felébred az alvásból kap meglepit.)

Na megyek megszeretgetem! Olyan édes!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lányok! Akit érint fennt van a BKV honlapján az új paraméterkönyv!
Vendég

hát bármit csinálok csak a linket teszi be a képet nem jeleníti meg. miért? :shock:

Tud valaki segíteni?
Vendég

trixi: alairasba bemasolod azt a hosszu cuccot, ajd van egyilen lejebb alairas mindig megjelenit, vag ybekapcsol, ott igen, es aztan elkuld!

Nekem is az istvan a legszimpibb, de nekem nincs tul kozel, meg mivel bonyolultan indult az itthoni terhesgondozasom, igy azonnal kellett doki, ezert s legkozelebbi, legolcsobb es legkenyelmesebb megoldas maradt.
na majd a kovetkezo.....
Vendég

Értem Hene!
Hát remáljük erre nem kerül sor és addigra már itthon leszel pici fiaddal együtt!!
Nagyon izgi!!!
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is úgy hülyülök ahogy öregszem!!!
Na majdcsak megálljuk valahogy a helyünket!
A fúrást ne is mond!!!
A víz lever mire egy csavar a falba kerül!! :D

na lépek,csinálok tojást mert mindjárt jön Apa,aztán elugrok még barinőzni kicsit!
Nemtudom ti hogy vgaytok vele,de én már úgy UTÁLOM ezt a bezártságot!!!
Csakhát hova mehetnék???
Vezetni már nem akarok nagyon csak ha muszály,gyalog meg????
Ilyen lábakkal és ekkora súllyal?????
Na nincs több panasz!
Jók legyetek!

Menjetek szűlni én meg este majd jövök!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Na lányok én lepihenek! Ha van valami megy az sms valakinek!
Rendesen keményedik a hasam! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
hene

köszi anyjuk, a segítséget, hát nem tudom most megjeleníti-e ha nem akkor nem tudok mit tenni :cry:
Vendég

Hene, nagyon izgulok miattad, remélem jó úton haladtok..........
Vendég

Trixy! (url-től url-ig) másolod a kódot mert ez elég rövid így?
Vendég

[/img]http://babafalva.hu/tickers/o80.png[/img]
Vendég

bocsi csak próbálkozom de nem megy
Vendég

Még egy szó!

Andi, nehogy már egyedül csináljam végig, gyere te is!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

Andi fogadj szót Henének! :D
Vendég

Hene :D
Izgatottan várom a híreket!!! És drukk+++++++++++++++++++++++++++++++

(Szolidaritásból pár perce úúúúúúúúúúúúúgy bekeményedtem, hogy :shock: )

Véda
Vendég

Trixy! A második kódot másold be végig! (PHPBB)
Vendég

SIKERÜÜÜÜÜÜÜLT!!!!!!!!!
Vendég

Trixy! Ügyi vagy! :D
Vendég

köszi segítséget, nem tudtam h url-url ig kell másolni ez volt a baj

úgy megörültem h bennt van a vonalzóm h a kis Babukám egyből elkezdett mocorogni :D
Vendég

Szívesen! Örülök,l hogy Őt is feltudtam víditani! :D
Vendég

csak sikerult:)

par kep.
A kisagy!

Kép Kép

mai hasfoto: Kép
Vendég

nagyon szép kiságy, és szép pocid van

én mivel benntről a melóhelyről netezek most nem tudok képet feltenni de holnapra hozok be bluetooth-on és rakok fel, meg babaholmikról is
Vendég

Anyjuk! Cuki a poci! Ari a kiságy! :D

Már alig várom, hogy Mi is megcsináljuk Szabi lakósarkát (Velünk lesz egy szobában) és letudjam Nektek fényképezni! :D
Vendég

Trixy! A képeket várjuk!
Vendég

Anyjuk!
Jó lett nagyon a kiságy.....

Még egy-két dolgot én is megcsinálok a szobában, aztán fényképezek! :)

d.dodó

meg hianyzik a falrol egy polc, es kesz a kucko, az agy ala meg valami tarplo a nagyobb meretu ruhaknak, meg parom jol megorzott jatekainak:)

o is velunk egy szobaban lesz, ez lesz az o sarka a szemben levo meg a mienk.
Pici pici szoba, de hat ez van....
Vendég

tarplo= tarolo:)
Vendég

Én amúgy is jobban örülök, hogy a közelemben lesz mert egy kicsit félek, hogy nem ébredek fel rá ha baja lesz! :oops: Nagyon mélyen alszom bár azt mondják ha megszületik nem fogok! :lol:
Vendég

Húúúúúúúúú!
Elmegyek egy órácskát pihenni és milyen hírek várnak itt?????????????

Hene: megy a drukkkkkkkkkkk!!!!
Lesz topik babánk!!!!!!!!! (de mihamarabb!)
Vendég

nálunk is a mi szobánkban, mellettem fog aludni a baba. Most nincs is keretünk arra h szobát csináljunk neki, meg ha úgy is velünk lesz akkor még nem kell. Jövőre tervezzük h megcsináljuk neki a szobát.
Vendég

hat sajna nalunk csak akkor lehet kulon szobaja majd, ha elkoltozunk innen:(
Masfel szobabol nem tudunk nagyon tobbet csinalni...
Vendég

Sajnos Én sem tudok toldani a lakáshoz! Pedig nem lenne rossz!
Vendég

Na, akkor hoztam egy pár képet a babaszobáról... egyik oldalról indulva a fényképezéssel....a másikig :)

Kép

Kép

Kép

Kép

d.dodó

Hene! De jó! Megy a drukk! Egyébként miért kell éhgyomorra menned hétfőn, ha nem indítja meg. Szerintem akkor akarja megindítani. De remélem, addigra már kint lesz Gergő!

Anyjuk! Ari a kiságy. Te egyébként melyik oldaladon szereted tartani a babák fejét, ha fogod őket? CSak azért , mert én bal oldalon és akkor nem esne kezemre jobbra rakni a kiságyba. Persze megoldható, csak ha alszik könnyebben felébred. Na szóval csak azt akartam kinyeferegni, hogy nekem nem esne így kezemre.

Trixy! Látom csak sikerült összehozni! Ügyesek vagytok!

Kép
szly27

A székre (ami szoptatáshoz van) lehet hogy festek még egy pár mintát majd)..... hogy ne legyen ilyen fehér.

d.dodó

Dodó! Nagyon szép a szoba! Jó kis világos!

Kép
szly27

Most néztem, hogy kicsit szar minőségűek lettek kicsinyítve igy a képek.... bocsi!

d.dodó

Dodó! Nagyon szupi lett a szoba! :D
Vendég

szly!
Muszáj hogy világos legyen... télen rohadt ötét van igy is... (már délben villanyt kell kapcsolni)....

d.dodó

dodo

nagyon szép a szoba
Vendég

Még majd polcot szertnénk venni... azt is csak valami naturszínt.... hogy egy pár játék, meg mesekönyv oda férjen.

d.dodó

Na én mára végeztem megyek haza, otthon sajna nincs net, de holnap írok nektek. és teszek fel képet!

puszi mindenkinek és Hene hajrááááá!!!
alig várom a holnapot, h visszaolvassak
Sziasztok
Vendég

Babuli,
küldtem palacsintát :D legalább nem én eszem meg az összeset :D

Trixy, ügyes vagy, már látom a vonalzód!

Anyjuk... nagyon tetszik az az elefánt a zsebbel!!!!! Te varrtad?
Nagyon jó kis szívet melengető kuckót csináltatok!

Szerintem nam baj, ha kicsi a szoba. Legalábbis a gyerekek szeretik... egy pillantásra felmérhetik a birodalmukat. És látják az összes szerettüket!

Hene, pihenj, hátha később már nem tudsz! Hajrá, Gergő, bújj elő! Nagyon sokan várunk!

KépKép
szkagi

Szkagi! Köszi ideért! :D
Vendég

Hene! 2 perces fájások? :shock: Megy a drukk! Megy a drukk! Megy a drukk!
De izgalmas! :D

Dodó! Csini szoba!

Anykuk! Ez nem éri! A pöttyök bezavarnak a hasmustrában! :twisted: :lol:
Begolyózik a szemem!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dodo, Anyjuk: nagyon szép szobák és nagyon jók az ágyikók!!! (nem vagytok véletlenűl tesók??? :wink: :lol: ) Jó izlésetek van!!!

Trixi: ügyi vagy és várjuk holnap a fotókat.

Hene: pihenj, hogy estére éjjelre legyen erőd!!! :wink: :lol:

Ami: Pihgizz csak nemsokára nem leszel bezárva, minden napi séta majd jót fog tenni. nyáron nem muszály betartani az 5-6 hetet. :wink: :lol:

Wera: Na hogy halad a festés? :lol:

Na mi most elmegyünk Olivérrel Tamás elé a Teniszpályára, kicsit messze van, de tömegközlekedésen csak ülni kell. (Bizom benne!!! :? )

Este még benézek!!!

Sajna se Szilvi, se Csilla nem jelentkezett. Majd, ha el nem felejtem üzenek nekik, hogy mi újság.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ÁÁÁÁÁÁ! HENEEEEEEE! DEIZGIIIIIIIIII! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!! Brrrr.... még a hideg is kirázott... :D :D :D :D

Fú, csajok! Olyan kosz van nálunk, hogy elhagyom a hajam mire összetakarítok. Bár még el se mentek a festők... Apa meg dolgozik... Megint jól magamra maradtam az összes szutyokkal battameg! :evil:
Vendég

Wera! Nem irigyelem Tőled a takarítást!
Vendég

Wera, hát ne takaríts, hanem csukd be az ajtót és hagyd a fenébe.

KépKép
szkagi

Anyjuk: nagyon édi cuccai lesznek a kicsinek! (te varrtad, vagy egy kicsit hasonlít nekem arra, amit itt a babneten árul egy lány, ő maga varrja őket, nem onnan van?)

Dodó: nagyon tetszik a babszoba, Igazi IKEÁ-s. Nekünk a fél lakásunk az, csak pont a gyerekszoba nem lett az! :D :D :D

Szegény Wera! Pont ez kell még most neked! A végén holnap rólad is kapjuk a hírt... Azért vigyázz magadra, ne eröltesd meg magad!
Vendég

Szépek a babaszobák, Dodo, vmi lábtartót, sámlikát keress majd még a foteledhez :lol: úgy kényelmesebb.

Hene, hajrá.

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?