A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kinga Kép
Köszönöm.
És akkor utána most védekezés, nehogy antibiotikumos baba legyen?

Edit
Kép

Kép
reditke

Amennyire én tudom, ha most beszeded az antibiot az nem szól bele egy koraterhességbe. Mennyi időd van a tüszőrepedésig kb.?
Kinga_

Reditke Kép
Valahol azt olvastam, hogy amíg a baba be nem agyazodik, addig mindegy hogy milyen gyogyszert szedsz, mert nincs biokemiai kapcsolat az anyaval, csak a beagyazodas utan. (Neked meddig kellene szedni az antibiotikumot?)
Amugy szerintem kerdezz ra az Erazmuszos topicban a biztonsag kedveert.

?Sandula?
mandula

Hát ez érdekes kérdés, hogy mennyi időm van a tüszőrepedésig.
Ezért is vagyok ideges, úgy gondolom egy kicsit el lett b***va ez a mai dolog.

Sztori:
ma vagyok a 13. napon (27 napos ciklus), én szerettem volna előbb 8-9 napon megcsináltatni a HSG-t, de doki mondta ne idegeskedjek, ma odajövök a 13. napon, megnézzük hogy állnak a tüszők, csinálunk LH tesztet, aztán, ha repi közeli vagyok, ne adj isten utáni, akkor halasztjuk a HSG-t jövő hónapra és most csinálunk PCT tesztet (LH csúcsnapon együtt apával, másnap megnézik mennyi élő sperma van a nőben Kép ).
Hülye voltam, mert valahogy itt a nagy zűrzavarban nem hajszoltam a kérdést, a doki meg azt mondta nem okoz problémát a HSG, ha nemsokára van repi.
(nem is röntgennel nézte, hanem UH-val, amennyire én láttam (Echovist kontrasztanyagos hysterosalpingographiás vizsgálat-lehet, hogy ez nem is a normális HSG???).
Szóval vagy volt repi, vagy most van, vagy holnap-holnapután lesz.
Mától védekezünk, ha elkezdem a gyógyszert, de mi van ha már volt vagy van?

Hőmet meg nem mértem.
Jaj, de utálom én most ezt!
De no para Edit! Már meg is hülyültem Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sandula Kép
7 napig, napi 2x1 Sumamedből és ugyanennyi Klion.
LÓRÚGÁS!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
akkor a doki meg sem nézte, hogy hogy vannak a tüszőid? szóval itt a nagy bibi. értem.
A gyógyit akkor is jobb lenne beszedni, nehogy valami komoly gyulladást kapjál. de a többit nem tudom.

Kinga Kép
ti akkor most egyenesen mentek lombikra?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szerintem nyugodtan szedd be a gyógyszert, és nem kell védekezned. Mire elkezdene kialakulni a méhlepény már rég letudtad az egész antibiotikum kúrátKép
Kinga_

Orsi Kép
Igen jól látod. Nem nézte meg.
Ő felelőtlen én meg hülye, de valahogy még az utolsó pillanatban is mikor felfeküdtem a székbe, azt hittem, hogy tüszőnézés lesz és akkor már a katétert tették fel.
Most már tudod, miért megyünk mi is a Kaáliba.

KingaKép
Nagyon köszönöm, úgy lesz.

Puszi nektek.

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi, még lesz egy hiszteroszkópiám, amivel helyreigazítják a gyulladástól benyomódott méhfalamat(hogy fokozzam a horrort) és januárban kezdhetjük a lombikotKép
Kinga_

Kinga Kép
Akkor már ti sem vagytok messze a céltól. Sajnálom, ami veled történt. Rettenetes, hogy néha mire képes az orvostudomány.
Mi februárra tervezzük a lombikot, ha minden simán megy.

Edit Kép
megértem. Jó lesz nekünk a Kaáliban. Már nagyon várom az élménybeszámolódat. Remélem az sokkal pozitívabb lesz, és áradozni fogsz a dokinkról Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Most találtam a Kaáli oldalán.
Nekem inkább ez volt, de HSG-nek hívták, merthogy nem röntgen, hanem UH követéssel működött.
"Korszerűbb módszernek számít a szintén a ciklus első felében, kórházi bennfekvés nélkül elvégezhető hiszteroszalpingo-kontraszt-szonográfia (HyCoSy). A vizsgálat során ballonkatéteren keresztül ultrahangos kontrasztanyagot juttatunk a méh üregébe és egyidejű hüvelyi ultrahang segítségével végezzük a vizsgálatot. Az eljárás alkalmas a petevezetők átjárhatóságának kimutatására és a méh üregének ábrázolására, anatómiai rendellenességeinek kiderítésére. A módszer előnye, hogy altatás nem szükséges hozzá, igen rövid a vizsgálati idő, sugárterheléssel nem jár, jól és azonnal vizsgálható a méh és a petefészkek szerkezete is."

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok, ez a termés nem semmi...
Túl vagyoka punkción, 9 petesejtet sikerült leszívni. Lett volna több is, de az egyik petefészkem olyan furán helyezkedik el, hogy alig tudott a dokim hozzáférni és nem akart már ennél jobban "megkínozni". Holnap délelőtt már többet fogunk tudni arról, hány termékenyült meg. Pénteken fogják visszaültetni a bébikezdeményeket.
A punkció maga nem volt egy nagy szám, altatásban 20 perc. Azóta sajnos eléggé fáj a hasam, de remélem hamar megnyugszik
Most le kell feküdjek, de holnap visszaolvasok!
Sok puszi Mindenkinek!
Virág
virag

Haho!Kép
En is vagyok,csak ma a cegnel APEH ellenorzes volt,brrKép
Aztan berohantam a korhazba megnezni a bnomet meg a prucskot,hat egy tunder,bar csak uvegfalon keresztul lattam,mert nincs a mamajaval(csasza+koraszulott).Es kepzeljetek az etnikum egyik kepviseloje (mindenkitol elnezest, nincs veluk semmi bajom es ellenzek mindenfele faji/vallasi/nemi megkulomboztetest) is ment szoptatni mikor a bnom is meg en is ott voltam.Es nem tudta melyik az o gyereke,mert 2-t is Varganak hivtak.Majdnem megszoptatta a maset.Aszittem dobok egy hatast...es ezeknek 6-8 gyerekuk is van.
Most rohanok osszepakloni,mert ma becses vendegeim is lesznek meg:jon a masik baratnom a 2 honapos kislanyaval...lesz megint baba-szaglaszasKép
Mindenkinek cuppppancs:
+szoszi+
szoszi

Orsi!Kép

Bizti pozitív élménybeszámolóval fog Edit szolgálni a Kaális látogatása után!Kép

Lehet egyszer majd még össze is futunk!Kép

Edit!Kép
A HSG-ről a leletet rögtön kézbe kaptad?

Azért kérdem, mert nekem ugyi jövőhéten lesz, de akkor már a Kaáliba is be tudnék jelentkezni dec. elejére, ha kezemben a papír!Kép

bnemethm
bnemethm

Virág Kép
Nagyon szép a 9 petécske Kép Biztosan semmi gond nem lesz a megtermékenyüléssel sem Kép drukk folyamatosan megy Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág!Kép

Drukkolok nagyon! Pihenj sokat!Kép

bnemethm
bnemethm

Bnemethm Kép
Hogyan intézed el, hogy elzáródást írjanak a papírodra?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, én az emberi szervezet sebezhetőségét tudtam nehezen megemészteni. Szorítok, hogy nektek is hamar és zökkenőmentesen menjen mindenKép
Kinga_

Kinga Kép Köszi. Ti melyik intézetbe fogtok menni? vagy már voltatok is?

Orsi
KépKépKép
icsilya

EDIT:ne aggódj az antibiotikum miatt. Nekem a mai punkció után is felírtan napi 2 Doxiciklynt, ami szintén nem piskóta! Nálad a beágyazódás még minimum egy hét, addig be is fejezed a kúrát, az elején különben sincs kapcsolat a bébivel!
Sajnálom, hogy ilyen horror volt a mai napod. Ha vígasztal, nekem is szörnyen fájt és az elsőnél elájultam egy picit. Ez mindenkinél más. Lényeg, hogy túl vagy rajta!
ALENA:sajnálom, hogy becisztásodtál. Majd a következő ciklus jobban alakul! Fela fejjel.
Virág
virag

BMC, és már minden kivizsgáláson túlvagyunk, csak ez a nyavalyás hiszteró van hátra. Úgyhogy most rimánkodom a menzeszemnek, hogy méltóztasson neki végre megjönnieKép
Kinga_

Kép faramuci helyzet, amikor az ember babát szeretne, és azt szeretné, hogy mielőbb megjöjjön Kép ez olyan, mint mikor mi védekeztünk, mert gyereket szerettünk volna Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

BNEMETH,ORSI:Köszönöm! Most már tényleg lefekszem, mert kikapok a zuramtól!
Virág
virag

Nem hittem volna, hogy (amennyiben vadnak mondható huszas éveim elejét nem veszem figyelembe) valaha is menzesz után áhítozzamKép
Kinga_

Most viszont elköszönök, mert haza kell érnem még a bojlerszerelő előttKép
Kinga_

Virág Kép
Gondoltam ám rád várakozás közben. Megy a nagyon erős drukk és +++++++++++++ Kép
Apának meg igaza van, nyomás pihengetni és kényeztetni magad, most nem kell erős nőnek lenni Kép

Bnemethm Kép
Én rögtön megkaptam a papírt, hiszen azonnal tudják az eredményt.

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsokat antibiotikum ügyben.
Összekapom magam és megyek a patikába Kép

Szép estét mindenkinek Kép

Holnap folytatjuk.....
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

ViragKép
Zebrad mar atszelte a Szaharat es turelmetlenul var a hajojara egy tuneziai kikotobenKép Idegesseget enyhitettek az otthonrol erkezo igen jo hirek, miszerint: 9 petesejt keszul a nagy talalkozasraKép

EditKép
Szerintem is vedd be azokat az antik biotikumokatKép Jobbulast es sok pihit hancurokkal fuszerezveKép

Galuska

KépKép
galuska

Bocsi hogy kotyogok, a hsg-rol vannak emlekim (nekem nem volt, csak ugye mint volt ittlakonak). Szal amit Editnek csinaltak, az ugy euh-s, ezert kellett neki megvenni a kontrasztanyagot (valami masfajta kell, es nem tamogatja a tb. Anno Marcsinak volt ilyen.). A hagyomanyos hsg ingyenes (vagyis a legtobb helyen), a kontrasztanyagot nem kell megvenni. Na remelem segitettem valamit es hajra csajokKép

orsoly
orsoly

Nos, benéztem itthonról is. Ritka eset Kép
Most már mindent értek.
Ahogy azt korábbi irományomban is jeleztem, ez nem sima HSG volt, hanem az UH-s.
Orsolynak igaza van, köszi.
Találtam a kontraszt anyagról leírást, bár elég orvosi, de ottvan hogy csak fekvőbeteg gyógyintézeti alkalmazásra.
Ezért volt a hajcihő a vizites professzor aláírása stb. miatt.

Ha valaki okosodni akar:
http://www.schering.hu/nogyogyaszat/fogam_term_p2.php?id=19&PHPSESSID=5e52275a2e b27ad8524d57965439a654

Most már tényleg sziasztok holnapig.
Pihenek.

Edit
Kép

Kép
reditke

Jo estet!Kép
Gondoltam irok egy nyugisabb levelet is,mert meg azt hiszitek,hogy minden napom ilyen maceras,rohanos.Pedig nem is.Pl mivel ma kinnt volt az APEH es szepen helytalltam,ezert holnap nem is megyek be dolgozni.KépHanem egesz nap olvasok az agyban,kapcsolgatom a TV-t es csaszarszalonnat+fott,fustolt karajt eszek delig,amikor is atslattyogok edesanyamhoz,akinek mar reggel leadom az ebed-rendelest.Nagy francc vagyok,mi?Kép
Viszont ugy erzem sohasem lesz csutortok,akkor kell visszamennem uh-ra,de rengeteg ido es ugy erzem nem tortenik semmi.Alig varom,hogy lassam tenyleg igaz es van ott valami!!!Es ha arra gondolok,hogy milyen messze meg a 12.ik het...
Ennyit a nyavajgasbol,most nyugdijasprogramban megnezem ahogy a Nagy O pofara ejti a nyavogos Monikat (ez lesz az elso adas amit nezek,eddig csak elozeteseket+reklamokat lattam,de maris utalom a csajt).Aztan megnezem mit mondd Magdi neni a Rozsaban es utan brunya reggelig(esetleg elotte egy masodik vacsora,valtozatossagkepp sult virsli,hmmm).
Mindenkinek udv,holnap itt leszek delelott is es beleszolok a tarsalgasba:
+szoszi+

Gitta!KépVirag!Kép
Nagyon drukkolok.Megtapados es osztodos drukkok tomkeleget arasztom feletek!
szoszi

Jól van, +szöszi+ Kép
Pihenjél csak, hova az a nagy rohanás ha már ketten vagytok?
Apus mikor jön? Vagy megjött már csak lemaradtam? A rántott húsra emlékszem (az te voltál, ugye?)
Neked milyen TV műsorod van?
Én nem vagyok nagy tv-s, de most HSG pihenésként (mert még mindig fáj a hasam), úgy döntöttem döglődni fogok.
8tól Nagy Ő, de csak 9ig, mert akkor jönnek a kórházi véres jelenetek az rtlklubon, utána 10től meg röhögünk egyet a megasztáron. Úgy tudom ez lesz az első adás, előzetest láttam hétvégén anyukáméknál, hát nagyon gáz!!! Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!Kép
Apus megjott az ejjel,igen en rantottam husit neki.Volt nagy orom,de "hancur" az nem,mert szigoruan el vagyunk tiltvaKépEs ez igy is lesz meg joideig,szoval Nagybojt van egesz terhesseg alatt szinte.Kép
Ja,jo hogy mondod en is megnezem a Megasztart,en is lattam az elozetest es halali voltKépMondtam,hogy en is mehetnek ilyen erovel...Kép
Kerjel apatol extra has-simitKépRemelem hamarosan elmulik es ugye tudod hanyan lettek babasak hsg utan...tetszik a fiuknak a sikos csuszis kornyekKép
+szoszi+
szoszi

Sziasztok!

Milli!
A csillagászat csupán a hobbim. Amatőrcsillagász vagyok. Tavaly alapítottam meg Győrben a Magyar CSillagászati Egyesület győri helyi csoportját, ami azóta is sikeresen működik, szakkörrel, bemutatókkal, van több csillagvizsgálónk, úgyhogy szuper.
Amúgy távmunkásként dolgozom a Kisalföld Volánnál internet asszisztens beosztásban. EU csatlakozás, pályázatfigyelés, anyag- és információgyűjtés stb. Érdekes, és szeretm.
Emellett azért lógok a babaneten, mert 26. hetes terhes vagyok. Már egyszer megírtam a történetemet nálatok is, csak nem tudom mikor. Nekem sem sikerült teherbe esnem fél évig, aztán az első baba elment idén februárban, és májusban már ismét sikerült.
Azt hiszem tapasztalatként azt szürhetem le, hogy abban a pillanatban, amikor lemondtam a dologról, és nem görcsöltem rajta, azonnal összejött. Aztán el is vesztettem, utána megint görcsölés, féloldali arcbénulás, figyelemelterelődés, és azonnal babásodás. Úgyhogy nekem kétszer is bejött az, hogy amint nem kötötte le a gondolat minden másodpercemet, sikerült.
Persze a terhességem sem átlagos. 5. hét vérzés, fenyegető vetéléssel 1 hét kórház, rettegés, hogy megint megtörténik, de a baba magától akart megmaradni, és utána kaptam csak hormon támogatást. Aztán a 20. hétig rémálmok, állandó aggodalom, amikor megmozdult, és elkezdtem érezni, akkor megnyugdtam. Ami tartott 4 hétig, amikor kiderült, hogy terhességi cukorbetegségem lett, és a következő 3 hónap szintén megpróbáltatásokkal teli lesz.
De lányok!
Akármi történt is, nagyon megéri, és nem cserélnék. Annyira drukkolok Nektek is, és annyira át tudom érezni a fájdalmatokat, amikor meglátjátok azt a ronda piros foltot a fehérneműn. De soha nem szabad feladni, és ezt becsülöm bennetek nagyon, hogy tudjátok bíztatni egymást.
Nagyon remélem, hogy hamarosan mindenki megérezheti milyen amikor 24 órán keresztül ficánkol és helyezkedik egy kis élőlény, egy apró ember a pocakotokban. Ennél talán a születése pillanata lesz örömtelibb és boldogabb.
Vessetek be minden praktikát: has-simit, S betűt a nevetek elé Kép, naptár módszert, hőméregetést (ami egyébként nálam sem úgy működött amikor terhes lettem, ahogy meg van írva Kép ), szóval mindent.
Sok sikert nektek.
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Edit!
Sajnálom, hogy ennyire fájt neked is! Kép
A baba témához hozzászólva, nekem a doki azt mondta, hogy a HSG-s ciklus teljesen reménytelen, mivel a lötyi fedi a méhnyálkahártyát, és nem hagyja megtapadni az embriót, ezért szinte 99%, hogy az a hónap reménytelen baba ügyileg.

Mandula, Bnémethm!
A kontraszt anyagot akkor kell neked fizetni, ha nem röntgennel végzik a HSG-t, hanem UH-val! Különben ingyen van! Nekem is volt a múlt hónapban!

Salice! Kép
Megcsináltam a tesztet! Kép Ebből gondolhatod, mi lett! Kép Totál el vagyok keseredve! A hőm ma reggel 37,3!!! volt! Most akkor mi van??????? Ráadásul olyan hányingerrel keltem fel és a teszt után 1 órával volt boa is! Úgy látszik ráadásul elkaptam még valami nyavaját is! Nem szoktam én csak úgy hányni! Kép
Kb. 1,5 óra múlva ki akartam dobni a tesztet (idegességemben ott hagytam), erre meg ott van egy piros csík!!! Most akkor mi van?????
Még nem törtem össze eléggé lelkileg, úgy látszik! Kép De biztos vagyok benne ezek után, hogy nem vagyok terhes. Akkor kijött volna az első pár percen belül a csík, így meg csak a téves teszt áldozata lennék, ha hinnék neki! Kép
Mindenesetre, ha nem jön meg jövőhét hétfőig, akkor csinálok mégegyet kedden.
De azért sem fogom feladni! Kép Sok minden megfordult azalatt a 1,5 óra alatt a fejemben.
Ahhoz mit szólsz egyébként, hogy Sitta? Kép

Virág!
Gratula a 9 kis bébikéhez! Jó sok eszkimótok lesz! Kép

Szöszi!
Köszönöm, de hát hiába... Kép

Bogi!
Most megint bőgök! Kép De jó neked! Kép Mármint a baba és nem az, amin átmentél.

Hát ez van lányok, amit Alice-nak leírtam.
Tiszta hülye vagyok, hogy akár egy pillanatig is bíztam a pozitív teszt lehetőségében. Kép
Már csak a januárt várom, akkor elkezdjük a closty kúrát. Decemberben úgysem lenne időm Pestre járogatni kontrollra.

Késöbb még visszajövök!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Ne reménykedj. Úgy látszik a teszt mégiscsak jó volt Kép Egyértelmű jelei mutatkoznak. Amúgy lányok! Nekem pl. a második terhességemet a 3. teszt mutatta ki biztos(abban), bár azon is halvány csík volt. Én a 31. napon csináltam egy negatív tesztet, aztán a 35. napon egy nagyon halvány csíkosat, aztán nem bírtam magammal és a 37. napon is egy halvány csíkosat, aztán (ne nevessetek) a 39. napon már eléggé egyértelmű volt a csík. És mindezt 3 különböző teszttel, amik közül az első volt a legprofibb, aztán utána már "gagyikat" vettem. És lám lám. De van, akinek a 4.5.6. héten mutatja csak ki a teszt.

Szorítok Neked Gitta!!!!!!!! (Hátha bejön egy babás drukkja Kép )

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok lányok!

Van egy kérdésem, és ahogy eddig láttam ti guruk vagytok a progeszteron témában.

Tegnap a dokim felírt 3x1 Duphastont, mert 1,8 lett a prog. szintem.

Szerintetek ez árthat a babának? Van valamilyen hatása? (hízás, hajhullás, stb.)

Elvileg a 12. hétig kell szednem és utána heti eggyel kell csökkentenem.

Ha valaki hozzá tud szólni, kérlek segítsetek!
babar

Barbara!
A Duphaston nem hogy árt, hanem elősegíti a baba életben maradását! Ilyen alacsony progi értékkel biztosan sárgatest elégtelenséged van, aminek nagyon rossz vége lehet segítség nélkül! Szedd be!
Megemeli a progeszteron értéked!
Mellékhatásáról nem tudok, mivel sajnos nekem anno nem írta ezt fel a dokim!

Bogi!
Kép Köszönöm! Kép Tavaly is csak a 6. héten mutatott ||-ot a tesztem. Remélem most is ez van. Bár már nem remélek, csak várok.

Üdv:
Gitta
gitta

B.Gitta!

Köszönöm!
babar

Gitta Kép
Én is szeretnék ilyen nyavaját elkapniKép ne idegeskedj már ott már biztos van valami ha piross volt a csíkKép

Lányok nekem nagyon rossz kedvem van,gáz van a párkapcsolatomban, nem akarom részletezni de nagyon úgy néz ki hogy nemigazán maradunk eggyütt a párocskámmal és ez sajnos nem átmeneti veszekedés volt ami egy idő után elmúlik.
Tehát kezdhetek előről mindent 31 évesenKép most elmegyek a VPOP-ba de még élni sincs nagyon kedvemMajd egyszercsak még jövök

Sziasztok S nélkül

Alice
malice

Jo reggelt!Kép

Barbara!Kép
Szinten zenesz.En is igy szedem a Duphastonet.3*1et.A gatyam ramegy,de kit erdekel?Mindenkepp szedd be,Gitta jol mondta,progipotlas,a megfelelo progiszint elengedhetetlen a babonak.
Gitta!Kép
En nem is tudom mit mondjak Neked.Nem akarom,hogy foloslegesen remenykedj ha ugy erzed,ezert igy fogalmaznek:Folottebb GYANUS vagy Te nekem.Latom mered a hodet is.Nem dobsz fel egy gorbet?Most megjobban DRUKKOLOK!!!
Virag!Kép
Mindenkepp beszamolot kerunk...
Tobbieknek is palinkas jo reggelt!...es jo munkat a melosoknak!Kép
+szoszi+
szoszi

Alice!Kép
Legy szives ne tunj el...Kép
+szoszi+
szoszi

Micsoda pálinkás ?? Kép
Kismamák csak ne piálgassanak, legalább ezt az örömet hagyják meg nekünk próbálkozóknak Kép

Gitta Kép
Csatlakozom +szöszi+ Kép véleményhez.

HSG babásodás ügyben pedig annyi, hogy egyszer már említettem van egy barátnőm, aki most várja a 3. babáját. Mindhárom a HSG hónapjában fogant meg. Izgult is mindegyiknél, hogy vajon a röntgen sugár nem befolyásolta-e a petécskét.
Szóval semmi nem biztos, is igenis vannak kivételek vagy csodák Kép

Alice Kép
Nem túlzol te egy kicsit, drága? Vagy tényleg ennyire visszafordíthatatlan a helyzet? Ha igen, nagyon sajnálom.

HSG-s lányok!
Éjszaka néhányszor újra álmodtam az egész tegnapi beavatkozást, nem volt túl kellemes, de azért pihentem is. Biztos azért lehetett, mert még este is fájt a hasam és véreztem is.
Most már sokkal jobb, de egy kis feszülést még mindig érzek Kép
Remélem a sok hozzászólásból (köszönöm a hozzászólóknak) most már mindenkinek tiszta, miért kellett nekem fizetni és miért volt a nagy adminisztrációs hajcihő.

Virág Kép
Pocid? Fáj még? Hogy vagy? Mit érzel?

BarbaraKép
Továbbra is megy a drukk +++++
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Alice!
Sajnálom! De talán még megmenthető a helyzet! Tavaly februárban én is így éreztem, és már el akartam küldeni a párom! De lám, mégis együtt vagyunk! Kép Nagyon szeretjük egymást! Ti is szeressétek egymást, és minden jóra fog fordulni! Kép

Szöszi!
Nemsokára dobom! De nem valami szép görbe. Kép

Edit!
Kép

Lányok!
Most már sokkal jobb! Nem érzem magam lelkileg olyan pocsékul! Kép Már mosolyogni is van erőm! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alice Kép
bár nem ismerem a párkapcsolatod, de mindegyik átmegy néhány mélyponton, amiket valahogyan túl kell élni. Pár héttel ezelőtt nálunk is ilyen volt, de azóta minden rendben. Vannak hullámvölgyek. De utána már csak felfele megy Kép

Gitta Kép
Kb 1,5 éves babanetes múltam alapján, téged ismerve azt mondom, hogy ne reménykedj. 1,5 óra múlva te is jól tudod, hogy minden teszt pozitívvá válik, mert a controll csíkról a hcg átmegy a tesztcsíkba is. Ezzel a folyamatos reménykedéssel csak magad teszed tönkre, nem éri meg, hogy egy idegronccsá váljál. Hogy áll most a PCO kezelésed?

Edit Kép
Örülök, hogy jobban vagy.
A HSG-ről én azt hallottam, hogy megnöveli a babásodás esélyét, mert kitisztítja az embrió vándorlásának útját.

Virág Kép
Híreket kérünk!!!!! Kép hogy vannak az embrikék??

Jut eszembe ezt a szót Hurki szokta használni. Hurkiról tud valaki valamit????

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta

Ha piross volt a csík akkor reménykedhetsz és nagyon jó a hőd is.
Holnap csinálj még egy tesztet vagy ugorj be a dokihoz

Alice
malice

Orsi!
Tudom nagyon jól! De ha olvastál az elmúlt napokban, akkor én voltam az első, aki azt mondta, tuti nincs baba! A talin is mondtam már!
Egyébként meg a remény hal meg utoljára! Kép De már csak várok! Mindig közbejön valami, ami felidegesít, akkor is, ha nem akarom! Most sem akartam babára gondolni! Kép Tisztában vagyok vele, hogy az én utolsó esélyem januárban kezdődik! Nem is foglalkoztam volna vele, ha már nem egy hete késne!!! Ja, meg ha nem jártam volna azóta többször is boázni! És ez nem beképzelés, sajnos. Én lennék a legboldogabb, ha végre vége lenne és megjönne! Pozitívról már nem is merek álmodni! Kép

Akkor az igért grafikon:

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Az előbb írtam és most híre-hamva sincs.Kép

Edit, a tegnapi napot nagyon-nagyon "férfiasan" és keményen csináltad végig, én nem biztos, hogy végigcsináltam volna. Szerintem amikor kiderült volna, hogy nincs a patikában kontrasztanyag, szépen hazamentem volna.Kép Azért még mindig be vagyok tojva és reménykedem, hogy mégsem kell mennem ilyenre.Kép

Gitta, nekem sajnos nincsenek nagy tapasztalataim teszetelés terén, úgyhogy nem is igazán tudok tanácsot adni. Talán annyit, hogy várj még és mérd a hődet, de gondolom ezzel meg nem sokra mészKép

Virág, gratulálok a kilenc kis rosszcsontpalántához.Kép Mikor termékenyítik meg őket? Rögtön ott? Vagy később? És mikor teszik vissza? Elmeséled, mert én ezeket még nem tudom.Kép

Alice, ne csináld már! Orsi véleményét én is osztom, mindenhol vannak hullámvölgyek, ahonnan ki kell kapaszkodni. Rajta, gyerünk, húzzatok bele! Vagy csináljunk Nektek egy csigás felvonót?KépKépKép

A hétvégi tánci-tánci-vacsi-mulaccságra mégsem megyünk, mert a másik párból a feleségnek nincs nagy kedve jönni, így más progit szervezünk.
A férjemnek meg úgy néz ki, hogy tönkremegy egy gyerekkori jó barátsága.Kép A srác már néhány hete, hónapja elég furán viselkedik velünk, meg a férjem szerint valamiért irigykedik is ránk, csak azt nem tudjuk, hogy miért, amikor semmi olyanunk nincs, ami nekik ne lenne, sőt, nekik bár bébijük is van.Kép Szóval úgy néz ki, hogy nem kellünk nekik, akkor meg nem fogjuk magunkat a nyakukba varrni.Kép Így leírni könnyű, csak olyan sz*r érzés.Kép

Puszi, Milli
milli

Milli!

Egy állítólagos barátnőmmel én is így jártam, mint az urad! Az utóbbi időben nagyon egyoldalú volt a "kapcsolat", állandóan én kerestem őket, hogy vannak, mi a helyzet, de ő soha nem emelte fel a telefont, hogy viszont érdeklődjön. Nagyon szarul esik, pláne, hogy eddig nagyon fujtak egy házaspárra, de mióta baba lett ennél a bizonyos házaspárnál nagyon a figyelem középpontjába kerültek, ez nagyon szarul esik! Úgyhogy egy 10 éves "barátságnak" fogok véget vetni!Kép
Rossz érzés tényleg!

bnemethm
bnemethm

Gitta Kép
Erdekes nekem meg tobb oraval utana se pirosodott be soha az a franya masodik csik. Kép
Valoszinu hogy ez azert tesztfuggo is...
Azert ez a hogorbe szerintem ad okot nemi remenykedesre... KépSzerintem csinalj egy tesztet ket nap mulva, mert ugye mint tudjuk naponta duplazodik a hcg mennyisege.

SaliceKép
Szerintem is probaljatok meg bekulni, bar nem tudom pontosan mi is a problema, de biztos megoldhato...

Mandula
mandula

Lányok,
normális az, hogy 24 órája volt a HSG beavatkozás és még mindig van egy kis véres folyásom?

Nektek volt?

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?