Betty: a kóros alvásigény el fog múlni. Én az elején már du. 3-kor beájultam volna, ez (főleg, ha még dolgozol), marha kellemetlen tud lenni... de ilyen téren lesz jó 10 heted. Utána kezdődik a "nagypocaktólsehogysejófeküdni"-érzés, az is elég gáz... Én oldalt próbálok aludni, de ha totál oldalt fekszem, Panka azonnal szétrúgja az oldalam, hogy lázadozzon a nyomás ellen.. hason ugye nem lehet, háton olyan, mintha szétszakadna a pocak, így a félig háton-félig oldalt pozitúra vált be valamennyire.
Cosmo: ma mész a dokihoz? Majd írj ám, hogy mi volt! Jó, ha kicsit erőlteted az emberek közé menést, stb. Menjetek is, meg kirándulni, strandra, legyél sokat a napon... szép lassan ezek mind csupa pozityv gondolatot fognak belőled is előcsalni, hajrá!! Erős csajszi vagy és másodszorra minden ok lesz!!
Ja képzeljétek, anyumnak sajnos megint el kellett halasztani a térdműtétét... meg volt minden lelete a műtéthez, másnap műtötték volna. Erre az orra alá dugtak vagy 10 papírt, hogy írja alá. Szerencsére átfutotta, az egyik arról szólt, hogy beleegyezik, h ha olyan lesz, vérátömlesztést kapjon. Róla tudni kell, hogy egyrészt nagyon vérzékeny (vérvétel, sebek vérzésekor is nagyon lassan áll el a vérzés), tehát van esély a vérátömlesztése. Másrészt az ő életében volt már egy pár ilyen, és marha rosszul tűri. Ráadásul bátyám (aki sajnos pár éve meghalt), valószínű egy ilyen vérátömlesztéses rossz vértől lett anno epilepsziás. Szóval anyum ezt nem vállalja... most vizsgálatok stb., arra keresnek módot, hogy valahogyan nem lehetne-e műtétkor vérmentéssel a saját vérét visszacsöpögtetni...
Szegénykém... pedig Panka születésére már szeretett volna normálisan járni..
Na megyek, be kell néznem az irodába is. Délután meg irány a Balcsi. Mindenkinek jó és pihentető hétvégét kívánok!