Zsófi, Szuszu! Szép a pocakotok!
Mi ma végre megyünk Nyíregyre.

Anyum már nagyon kíváncsi a pocimra. Tegnap este megint buli volt odabent (lehet, hogy nem kellett volna az a capuccino este 8-kor

), De Réka akkorákat rúg, vagy pakolgatja a testrészeit néha, hogy már fáj.
Tetnap óta a talpam is fáj egy helyen, megnéztem a reflexológiás könyvet: jobb petefészek.... Remélem nincs semmi gond, csak a papucs volt a szokottnál kényelmetlenebb, és megnyomta (vagy Réka rugdosta meg rendesen, és attól fáj). Minden esetre a kisördög megint belémbújt

és kicsit aggódok, minden rendben van-e.
Tegnap vettem hálóinget a Tecsoban. Eddig gondban voltam, hogy elvileg ajánlott 3-4 olyan, amiben szoptatni is tudok majd bent a kórházban. Viszont az ilyen hálóingek vagy nagyon "nagymamisak", vagy drágák. Így nagyon megörültem, hogy találtam olcsóbban (1900,-/db). Vékony pánosak a hálóingek, és a pántját egyszerűen le tudom tolni, így hozzáférünk majd egyszerűen a cicihez, amikor szükség van rá. Úgy készülök, hogy nagy kánikula lesz, július végén-aug. elején, s a Margitban a szobák elvileg nyáron nagyon melegek...
Lehet, hogy még korai. de azt hiszem én lassan összekészítem a kórházas cuccomat. Vhogy megnyugtat, ha tudom hoghy ott van készen. Bár remélem, még min.6 hétig nem lesz rá szükség...
A Tecsoban vettem a picurnak egy drapp (nyuszis)yt+sapit+babazoknit. Meg egy vékony plédet.
Gondolkoztam az ugyanilyen stílusú hálózsákon is. Biztos láttátok ti is:drapp, patentos, nagy nyuszi az elején, az alja meg csíkos. Azért nem vettem meg, mer kicsit tanácstalan vagyok:
Viszonylag vékony, de azért bélelt, de ujjatlan kialakítású, így tartok attól, hogy ha ezt nyáron használjuk, és meleg van, a babának melege lesz benne, ha meg hűvösebben, akkor azért fog fázni, mert a kezecskéjén csak a rugi lesz...
Ti vettetek már hálózsákot??? Ha igen, akkor milyet??