A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

na, így jár aki egész nap fórumozik... :?

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, én is csak egy mellből szoptatok egy alkalommal.
Vendég

Kölyök, felraktam a te szüléstörténetedet is a blogba. :lol:
Aki még nem olvasta a sztorikat: www.babanet2008.freeblog.hu
22 szüléstörténet van fenn, plusz egy bónusz írás Patitól.
Ha valaki még megosztaná velünk a nagy eseményt, várjuk szeretettel. :D
Vendég

Kölyök!

Tesót csináljatok magatok!! Báááááár..... jó pénzért+utiköltség térítés kiküldöm az uramat Neked, bizonyítottan gyönyörű gyerekeket tud csinálni. Esetleg ez esetben (mek-mek-mekk...) kedvezményt is kapsz a fellépőre :wink: :lol: :lol: :lol:

Linocs!

HEPI BÖRZDÉJ TU JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!!

Niki (mni)!

Budakeszin keresztül szoktam arrafelé járni, van az a kanyargós szerpentinút (Szép Juhászné) és annak az aljában egy körforgalom. Onnan kell Hozzátok menni, vagy Budakesziről egyszerűbb? Milyen messze van onnan?
Esetleg beneveznék a talizásba... de még nem biztos!!!

Zsu:
"bónusz írás" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Üdv Mindenkinek!

Bocsánat, hogy nem tudok reagálni, de elolvastam én mindenkit!
:oops: :oops: :oops:

Nagyon szomi vagyok, képzeljétek megint jönni akar anyós pajtás!!!!!!!
Még most ment el, de már jönni akar!
Illetve kisírta magának! Felhívta párom, és sírt neki, hogy nincs jól, meg hogy ő nem is látja Bencét felnőnni!
Na????????
Annyira bele vagyok már betegedve, hogy nagyon!
Pumperka! Nagyon irigyellek az anyósod miatt!

Na jó!
Megyek is mert csak sanyargok itt nektek!

Nyugodalmas jó éjszakát minden anyukának, és babukának!

Kép
Vendég

Kölyök, ebay-en sincsen? Mármint CAM bkocis. Melyiket választottad?

Pénteken esetleg mi is benéznénk, végül is Solymár a szomszéd falu... Ha vki ad egy címet püben.

potyka

Sziasztok!

Kölyök, annyi utózöngéje volt a szurinak, hogy csak a kezemben, repülőtartásban akart lenni egész délután Zalán. Azért én néha kicseleztem, amikor elaludt leraktam, vagy beraktam a játszószőnyegére és meglepő módon egész jól elvoltunk.

Pati, még annyit az agybajomhoz, hogy talán az is nehezítette a dolgot, hogy születésem óta a XI. kerületben éltem, ismerem szinte az egészet. Itt pedig még fel kell fedeznem mindent, ismeretségeket kell kötnöm, és nem utolsósorban mivel építkeztünk, a kert még egy építési terület, és ez is frusztrál egy kicsit.

Kép
kikó70

Ma megyünk has-koponya-csípő uh-ra. Este fél 7-re kaptunk időpontot. Remélem hamar végzünk, és 8-ra itthon leszünk, mert Mucikám nagyon igényli és ki is követeli a nyolcórási fürdést.
Ma vagyunk 3 hónaposak :lol: :lol: :lol:

Ildi

Kép
kikó70

Kölyök!

Én is egy mellből szoptatok,még az is sok neki :wink: :wink:

Kikó!

Édes Zalán!
Klassz hogy már azért elvan a babakocsiban is kinnt :wink:
Én is ilyen vok,ha pl a kertben nincs kész valami akkor frusztrál és megbélyegzi a napjaim...Jó hülye vok,mi???!!! :shock: :lol:

Olika megint este fél 9-től reggel 6-ig aludt :lol: Ezzel nincs is gond,sőt :lol: nagyon örülök hogy átalussza mostmár huzamosabb ideje az éjjeleket, csak a melleim nem tudnak ehhez igazodni és iszonyat fájtak reggel,azt hittem tényleg szétdurranak... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

köszi mindenkinek a szoptatási infokat, akkor megnyugodtam, hogy nem csinálom rosszul. ;)

csak hogy Ti is röhögjetek egy jót:
http://www.youtube.com/watch?v=U1a6jFI7NCo

Pati, :lol: :lol: köszi, nem mintha nem tetszenének a gyermekeid, de a féjrem is jó prototípust gyártott :lol: :lol:
szval ha majd várhatóan két év múlva aktuális lesz még a testvérfellépő és sikerül addig babakocsit is venni, akkor majd visszatérünk rá, jó? ;)

Potyka, az ebay-en sem találtam, de igazából az a baj, hogy én először szeretném megnézni, hogy télleg olyan jó-e mint gondoltam. Amúgy CAM CORTINA X3 TRIS.
de pont tegnap este beszéltem az itteni kismama ismerősömmel, hogy amit ők vettek a Chicco Trio S3 az kisebbre összecsukható, csak nehezebb. Viszont nekem a CAM jobban tetszik... szval nem tudom, de nemsokára télleg eldöntöm :lol:

ja babakocsi: kendőhiedelem megcáfolására, vagy csak a kivételek:
tegnap elaludt a babakocsiban miközben sétáltunk. ráadásul háton, amit nem szokott.. ;)

Kikó, akkor Neked is jó alkarizmod lehet már :lol: :lol: nekem is van, hogy csak úgy marad meg este. ;) hozzá még egy kis popsiveregetés :lol:

Zsu, köszi a honlapokat!!! olyan aranyos vagy! egy csomó meló lehet ez!!! köszi!!!!

Márti :evil: :evil: télleg szinte most ment el az anyós... és a párod belement???? :( :(

ma takarítani fogunk és utána sétálni, lehet hogy nem leszek olyan aktív mint tegnap ;) nézzétek el nekem.
ja és holnap jön 3 napra a sógornőm, akkor tuti csak ritkábban leszek! :?

Kép

Kép
kolyok28

Márti,
ezt most neked (is) küldöm:)

http://velvet.hu/poronty/2008/05/29/nag ... 0_pontban/

Kép
marla singer

Ja és a kommentek is viccesek.

Az én "anyósom" (nem vagyunk összeházasodva) is mindig azzal jön , hogy Hannna éhes, mert belenyomja a szájába az ujját és Hanna elkezdi szopni. nana, bármit elkezd szopni, aha a szájába rakom. Bár én még soha nem raktam a szájába az ujjam.

Kép
marla singer

Nanát akartam írni.

Kép
marla singer

Sziasztok!
Megjöttem Szegedről, két tárgyból vizsgáztam. Mind a két vizsgáról jól elkéstem. Az elsőről a vonat késése miatt, a másodikról azért mert rossz terem előtt várakoztunk... :(
Úgy érzem jól sikerültek!
Nimródot először hagytam itt (6 órát voltam távol). Rohantam haza, persze alszik mint a bunda. Lefejt tejet (150 ml) hagytam neki. Nem szoktam fejni, de most két reggelen fejtem akkor még több van.
Szóval minden ok. Nimród tünemény.
Levi is várt, persze az ajándékot várta, amit mindig kap ilyenkor. Most épp két mini boci csokit.
Máris kezdhetek neki egy dolgozat kijavításához.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit! Nagyon ügyes vagy!!!! hogy ezt ilyen klasszul vetted!!! Sok erőt a dolgozat javításához!

(kitakarítottam. Máté a pihenőszékben, az sem zavarta, hogy mellette porszívózom :lol: hihetetlen gyermek... ;) )

Kép

Kép
kolyok28

Judit,
nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha egy vizsgám (UV-hét utolsó napján) nem sikerült volna, akkor most kéne államvizsgáznom. Meghalnék......
El sem tudom képzelni, hogy tudsz a baba mellet tanulni.

Kép
marla singer

akarom mondani mellett

Mikor pihensz?
Van egyáltalán olyan, hogy a két lurkó egyszerre alszik?

Kép
marla singer

hű, micsoda pangás ma is!
tényleg Judit le a kalappal. én kész vagyok néha így is egy gyerekkel, tanulás nélkül

Niki, többiek - akkor holnap mikortájt? már persze kb ahogy uralkodóink engedik.... 11 körül?

KépKép
judit18

Jim! Mi van veled? Jösz velem holnap?

Niki! Küldd el nekem pü-ben a címedet és a telefonszámodat. Köszi.

Majd később jövök még, csak most események vannak.

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Itt vagyok, de ma kicsit sűrű napunk volt. Voltunk Budaörsön, Pesten, vásároltunk, sütöttem, még fel kell mosnom, de azt már csak reggel. :)
Pati, Budakeszi felé kell jönni, a körforgalomtól még kb. 10 perc. Az már nem sok... :)
A címet írom priviben Mindenkinek. :)
Judit, szerintem jó a 11-től. :) Ill. ki ahogy ideér. :)

KépKép
KépKép
mni

Kölyök, Marla, Judit!

Hát nem könnyű. A pihenés szót lassan már nem ismerem. Néha irígylem a szingli csajokat. Meg akinek csak egy gyereke van. Meg akinek nem kell tanulnia. :( Nem panaszkodni akarok, mert imádom őket, gyönyörűek, értük élek, csak nagyon-nagyon fáradt vagyok :cry:
Anyukám eljött Gyuláról a lurkókra vigyázni :D
Olyan de olyan jó lenne ha itt lakna, vagy mi laknánk ott, már heti egy alkalom segítésnek is nagyon nagyon örülnék.

Nagyon ritka hogy egyszerre alszanak. Főleg most hogy betegek....Néha nagyon ráripakodok Levire mikor hamar felkel, pedig szegény nem tehet róla.....
Éjszaka is elveszítettem a türelmemet egy kicsit, mert féltem, hogy Nimród felébred a nagy üvöltésre (amit Levi rendezett).

Ha csak Nimród és a háztartás lenne, időmilliomos lennék. Ez csak azért van mert nagyon jó gyerek. Leventével egymagában sem volt két perc szabadidőm sem....Emlékszem, hogy a babakocsiban sem aludt semmit. Még egyéves korában is ébredt éjszaka többször. Nimród 8 órákat alszik.... :)
Szerintem tudták odafent hogy tovább nem terhelhetnek....

Jó nektek hogy taliztok!!! Nekem sajna időm sem lenne....ha ott laknék akkor sem....

Jó éjt mindenkinek!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Csajok, bocs, hogy csak most szólok, nem tudok menni. Bejelentkeztek anyósomék holnapra -mert mondtam, hogy most nem megyek a Balatonra, Milán holnap megy az apjához....erre jönnek ők, hurrá:? Nektek jó szórakozást, remélem legközelebb nem lesz akadálya, hogy talizzak veletek.
Vendég

ráadásul annyi melóm van a gépen, már alig látok ki a munkából, a "főnök" is cseszeget, a gyerekem meg rajtam csüng. Nem a kicsi, vele nincs gond....a nagyobbik...most egy picit nem is bánom, ha nem lesz itthon, nincs egy perc időm sem, most állok neki a fordításnak, hajnal lesz, mire ágyba kerülök...aztán kelhetek fel főzni-sütni, úgy várom már a vendégeket. :x
Milánnak benyomtam az allergia gyógyszerét, remélem alszik most éjszaka, meghülyültem tőle múlt éjjel, kb hajnal kettőkor kapott a seggére. (ott visít, hogy szomjas-taknya-nyála egybe....kiakasztó. mintha nem tudná egyedül kifújni az orrát, meg elmenni inni.....a baba csoda nem ébredt fel, Milán félóránként fent volt.)
Vendég

ja és ma megtudtam két jegyemet is. 5-ös mind a kettő :D :D
Természetvédelem, és gyógytestnevelés.

Eddig:
5
5
5
4
3
1 - nem fogadta el a félévemet egy tanár mert nem voltam ott (pont szültem de nem érdekelte), pedig a dolgozatot is megírtam... :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim!

Akkor Te is hasonló cipőben jársz!!
Levi is néha mintha visszafejlődne....meg mint akinek nem magyarul beszélünk úgy viselkedik (igaz ő még 2,5 éves sincs).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Grat Judit, ügyi vagy! Szept-től én is suliba járok majd megint, de még 100-szor meggondolom, kiakasztott ez a szakdogaírás is, pedig volt segítség, mégis szivattak vele a végére....

Ez az, Milán 4 éves lesz, de kb úgy viselkedik, mint egy 2-3 éves...komolyan elkeserít néha. Meg baromira lefáraszt.... Még most is itt pörög körülöttem.

jóéjt
Vendég

Jim!
Levi ált. 11 után alszik el. :(
Reggel meg 6-7 között kel....

A sulit jól gondold meg tényleg, mert nehéz nagyon két gyerek mellett. Én várnék még egy kicsit, de lehet hogy Neked több energiád van...Te is ügyi vagy...sőt...

Nekem néha bűntudatom van hogy itt ülök a gép előtt tételt dolgozok ki, tanulok, ahelyett hogy játszanék Levivel, mesét olvasnék......

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bibibííííí, voltam ma Jimm-nél!!!
Kicsit kalandos volt, mert odafelé nem volt otthon Jimm, amikor érkeztem, telefonon nem értem el, erre felhívtam a férjét (tudom a számát :wink: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: ), ő hazaugrott és közölte, hogy jöjjek be és várjam meg Jimm-et náluk, ő meg megy vissza dolgozni :shock: :shock: addig erőszakoskodott, amíg bementem. TÖK ÉGŐ VOLT! Ott ültem Nortonnal egyedül az idegen lakásban... ültem a kanapén és meg sem mertem mozdulni. Rettegtem, hogy Hédi hazajön és mit fog szólni. :shock: :? :lol: :lol: :lol:
Szerencsére felhívott még hazafelé, így megkímélte magát a sokk-tól. :roll: :lol:

Csúcs ám a csaj, még a mirelit szögletes fasírtból is mennyei ebédet varázsol. :shock: :shock: :D :D
Pechére megmutatta, melyik fiókjuk van csurig édességgel. :oops: 8) Néhány perc múlva felvilágosítottam, hogy ne mutogassa, hanem tegye elém :lol: :lol: :lol: :lol:
és még csodálkozom, hogy nem jön vissza a versenysúlyom :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Aztán a záróakkord: indulnék haza, az ajtó zárva, Hédi kulcsa pedig a lépcsőházban hagyott babakocsiban.... merthogy az időközben ebédelni hazaugrott férje bezárta az ajtót ahogy ment vissza dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval köszi, Hédi, csúcs volt a mai nap!
Martin nagyon szép és olyan nyugisan elvan a játszószőnyegén! Még nem tartja rendesen a buksiját, de amekkora kobakja van, én azt csodálom, hogy ennyire elbírja egyáltalán! Hiába, a sok ész náluk családi vonás, annak meg kell a hely :wink:

Judit, gratulálok, nagyon büszke lehetsz magadra!!!

Mni, ki megy holnap a talira?
Van egy többek számára drámaian elkeserítő hírem: mi is jönnénk Norton bébivel.......

Kvaszéva küldött sms-t, hogy hazaértek szerencsésen. (Évi, hiányoztál!!!!)

Jimm, gyere holnap!! LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉccIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ügynöknő, ha onlájn lennél, izenj mán léci, Te jössz-e, mert alig bírható kísértés ám a polcon Rád váró Lindor és már szeretném odaadni.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

most csak egy rövid bekukk,

Judit hatalmas gratula!!!!! csudaügyes vagy szép eredmények ezek, legyél magadra naggyon büszke!!!!!

jó talizást holnapra! Jim, menj el ;)

nakidőltem. :) holnap kapunk túrórudit :D
(hogy az ember apróságoknak is hogy tud örülni :D )

Kép

Kép
kolyok28

El vagyok havazva....
csak egy gyors jelentés:
Beuskával beszéltem, ma van a diplomaosztója.

gratulálunk!!!!!!!!!!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beus, GRATULÁLUNK!!!

Linocs, Szilvánusz, ugye jöttök?

Eszter most bealudt, szerintem 11körül ébred, majd utána megyünk

KépKép
judit18

Sziasztok!

Mi is megyünk! Boróka is alszik még... de igyekszünk.

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit Kmét! Nagyon ügyi vagy. Két gyerek mellett ilyen teljesítményt! Még gyerek nélkül is szuper lenne. :lol:

Jim! Anyósékat át kellett volna ütemezni hétvégére! :evil:

Kölyök! Hol is rendelted azt a szupi kendőt? Nincs kedvem visszakeresni... Magyarországra is lehet rendelni?

Kép
Kép
Kép
petramama

Juditkecskemét, Beuska!Gartula nektek, nagyon ügyik vagytok.
Judit: Marci is alszik, utána megyünk, de kizárt, hogy Niki előtt ennyien meg tudjunk állni, sőt sztem még az utcába se, úgyhogy írtam Linocsnak, hogyha beférnénk vegyen már fel minket, de nem jött válasz. Te nem tudnál erre kanyarodni? Ha nem, megoldjuk, csak gondoltam így egyszerűbb lenne. Hazafelé már talán hozna az uram.
Jim: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ? GYEJJEEEEEEEEEEEEEEE MÁÁÁÁÁÁÁÁN!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz: hívtalak. Tudunk arra kanyarodni, csak Fruzska még alszik, úgyhogy nem tudom, mikor indulunk...
linocs

Sziasztok!

Kmanna,
Panka nagyon szép baba! :)

Szilvánusz,
Dóri is szokott hörögni, de az a náthájától van. Napközben nem hallom annyira, csak inkább reggel. Este, lefekvés előtt és reggel szoktam orrszívózni.
Koszmó Dórinál néha elvétve megjelenik a szemöldökén meg a feje tetején, de egyáltalán nem vészes. Paraffin olajjal bekenem fürdés előtt, aztán leöblítem és szépen lejön. Barátnőm ajánlotta a Babe sampont, azt fogok venni.

Zsu,
jobbulást a piciknek!
Szuper lett a fotóalbum, köszönjük!

Petramama,
édi Boróka baba, nem semmi az a kacaj! :)

Panni,
Olikának csábos a mosolya. :)

Marla,
Dórinak is hullik a haja, hátul látszik a legjobban, egy csíkban.

Szöszke,
én óvatos lennék a tornával, valami nagyon könnyű mozgást végeznék babatervezésnél, ami nem túl megerőltető. Pl. jóga, úszás.
Tudsz valamit Lexáról???

Kölyök,
de érdekes, hogy nem kell nálatok ragasztani a köldököt. :roll:
Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad a szüléstörténeted, nem semmi, amin átmentetek, de megérte. :)
Én két mellből szoptatok, ami általában az első két evésnél elég csak.

Tündérmanó,
aranyos, ahogy Ádi számol, Réka pedig még mindig cuki falat! :)

Pumperka,
mi általában reggel és/vagy késő délután szoktunk sétálni babakocsival ebben a nagy melegben. Dórin egy body meg egy napozó szokott lenni zoknival.

Linocs,
boldog szülinapot kívánok így utólag!

Kikó,
nagyon ari Zalán! Bevált a mei tai?

Pati,
Dóri elég jól viseli a meleget. Itthon egy szál body-ban van zoknival.

Márti,
na, már csak anyóspajtás hiányzott... :cry:

Jim,
kitartás anyósékhoz meg a munkához!!!

Judit,
Nagyon ügyes vagy, gratulálok az eredményeidhez! :)

Beuska,
nagyon nagy gratula a diplomádhoz!!! :D

Melinda

Kép
melinda80

Ja, bocsi, biztos megint nincs térerő. Okézsokés,akkor csörögj, ha erre vagytok és itt hátul Csillaghegy felé szépen elcselezünk Solymárra. Marci is alszik, szal én se tudom, de végülis ráérünk :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Melinda,
honnan tudod, hogy nem elég a tejed Dórinak?

Kép
marla singer

Marla,
mert szopi, böfizés után még mindig sír, mert éhes. Egyébként amikor éhes, nyelvöltögetéssel jelzi, innen tudom, hogy még enne, meg cuppog a szájával...

Melinda

Kép
melinda80

Melinda:
Koszmó ügyben követtem a nagykönyvben leírt módszert (napraforgóolaj, sapka, majd félóra múlva fürdés, és végül sürűfogú fésű) és szépen le is jött az összes.
Hörgés ügyben mindenképpen megkérdezem a dokit, de szerintem nem nátha. Ritkán van az orrában száraz taki, de az meg kis sírásnál kijön magától, viszont ezt találtam hörgésre, ami tökre igaz a Marcira.
"Túlságosan hangos légzés is megfigyelhető némelyik fiatal csecsemőnél. Az esetek egy részében a gyerek horkoló hangot hallat, amely teljesen olyan, mint a felnőttek horkolása, azzal a különbséggel, hogy a baba akkor horkol, amikor ébren van. Valószínűleg az az oka, hogy még nem tudja a szájpad hátsó, lágy részének mozgását szabályozni. Amint megtanulja a lágy szájpad lebegésének rendszabályozását, a horkolás megszűnik.

A hangos légzés egy másik fajtájának oka a gégében kereshető. A hangszálak felett lévő gégeszövet némelyik csecsemőben olyan puha és laza, hogy minden légzésnél beszívja és ez adja a horkoló hangot, amelyet orvosi nyelven "stridornak" neveznek. A stridor általában akkor hallható kifejezettebben, ha a gyerek erősen szedi a levegőt, ha a gyerek alszik, vagy nyugodtan fekszik, rendszerint nem hallható. Nem olyan erős akkor sem, ha a hasán fekszik. Szólni kell róla az orvosnak, de rendszerint kezelésre nincs szükség. A stridoros légzés elmúlik, ahogy a csecsemő nagyobb lesz. "

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Csajok, nagyon tudatlan vagyok, de mi a lópikuli az a NAPOZÓ??? :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

linocs

Linocs: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaaaaaaaaaaaaa, hát ilyenje van nekije egy, csak az nem ujjatlan, hanem rövidujjú. Ezt így híjják, mit nem tud, meg az ember. Kéne még vennem neki ilyet, olyan cukik benne.
Ezek szerint még alszik? MArci most ébredezik ahogy hallom...

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

látom mindenki irogat amíg alszanak tündérkéink és nem tudunk elindulni :)
én még a pogácsát sütöm, de most vannak kétségeim, hogy kissé hamar vettem ki és nyers maradt... de majd megmondjátok ha ezek után meg meritek kóstolni....

ja, nem is meséltem mi volt a Veres dokinál tegnap.
hát először is Eszter egész délután nem aludt, természetesen azelőtt félórával vágta be a szundit amikor el kellett volna indulni.
nem keltettem fel persze, gondoltam olyan sokat úgysem lehet rajta vizsgálgatni majd én elmondom a lényeget.
Veres doki egyébként egyetértett, azt mondta, hogy többnyire már anyuka elmondásából át tudja látni a helyzetet, de ha visszaviszem egyszer Esztert akkor grátisz meg is vizsgálja.
amúgy nagyon szimpi volt végig, ne adj isten bárkinek gasztroenterológusra van szüksége nagyon ajánlom

szóval röviden - ahogy sejtettem orvosi baja hál isten nincs nyusszernek (most ez az elnevezése fut nálunk Eszternek)
és nagyjából csak megerősítette amit gondolok, de azért úgy érzem megérte, mert lenyugodtam kicsit

jó fej volt, nem nézett hülyének, hogy aggódom (gondolom ezt már tudja jó dimplomatikusan csinálni) hanem mondta, hogy igen, jogos, hogy problémának látom, hogy így és ilyen keveset eszik, de pusztán arról van szó (végignézte a leleteket, úgy zárt ki minden mást), hogy a gyerekek kb 5%át egyszerűen nem érdekli az evés, és ez már babáknál is előfordul. ez azért van mert nagyon érdeklődő és az evésösztönt felülbírálja a környezet iránti érdeklődés
minden más elvonja a figyelmét és rapszodikusan eszik. mondta, hogy remélhetőleg kinövi és talán majd ha 4 hónapos kor után már más kaját is kap akkor jobban fog érdeklődni, de lehet, hogy 1 éves koráig ilyen lesz vagy akár tovább..

addig nem lehet mást csinálni ezzel együtt kell élni.

és amíg legalább 600at eszik és van legalább minimális gyarapodás addig ne aggódjak

na röviden ennyi, megyek mintha ébredezne

KépKép
judit18

Sziasztok!

Juditkecskemét, nem mondod, hogy a szülés sem elég indok a vizsgától való távolléthez :?: :?: :?: :!: :!: :!:
És most akkor nem is lesz meg a féléved? Ez azért már nagyon durva!!!
Bmárti, sok kitartást anyósodhoz! Nem irigyellek!
Judit18, szupi, hogy semmi baja Eszternek! Így te is megnyugodhattál!

Szép Napot a talisoknak! Várjuk majd a képeket!

Mi tegnap voltunk a szőlőhegyen, egész nap. Bográcsoztunk, cseresznyéztünk. Vikó persze kézről kézre járt, de azért aludt is egy nagyot. Alexa nagyon élvezte, hogy egy szál pólóban, pelus nélkül szaladgálhat a fűben! Hát igen, ilyet Pesten nem tehet... :(

(A képeken Alexának a CSÍÍÍÍÍÍZ!!! mosolya látható, alapjáraton nem ilyen idétlenül vigyorog. :wink: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép Kép
Vendég

Halihó!

Köszönöm szépen a válaszokat, Csajok, kedvesek vagytok :)
Melinda! Nem tudok semmit Lexáról egy ideje .. Patríciának odaígértem a telefonszámát is (amit nem felejtettem ám el :)), mert megváltozott a száma, és úgy volt (msn-en beszéltem vele), h vagy ő, vagy a férje elküldik nekem sms-ben. De azóta is csak várom .. :( remélem nincs velük semmi gond .. azt tudom, h egy ideje azért nem jelentkezik, mert Pannával gondok vtak, nyűgös baba volt, nem akart szopizni, és Lexa teje is apadni kezdett. De amióta beszéltem vele utoljára (ez sztem olyan 2 hete lehetett) semmit nem tudok róluk :( Ha írna vagy vmi, és van rá igény, akkor megírom :)

Köszi még egyszer, jó babázást!!!

Kép
szöszke.

Szilvánusz,
köszi, most már akkor tudom, hogyha Dóri nincs megfázva, miért ad néha ilyen fura hangokat.

Judit18,
nagyon örülök, hogy semmi baja Eszternek, és a doki megnyugtatott! :)

Zsu,
bírom, ahogy Alexa hülyéskedik! :) Jó a kép, amin együtt vagytok Vikóval! :)

Szöszke,
köszi az infókat Lexáról, remélem már javult a helyzet náluk. Légyszi írjál, ha tudsz valamit felőlük!

Melinda

Kép
melinda80

Zsu!

Ebből a tárgyból nem vizsga volt hanem két interjút kellett készíteni, valakiknek az életében előforduló kríziséről. Nem is az interjú volt a leglényegesebb benne, hanem a megfigyeslés, ahogyan elmondja. Testbeszéd, mimika, saját érzelmeim stb.
Mivel a többiektől tudtam mi a feladat meg is csináltam. Csak az órán (egy nap volt 6 db óra) nem voltam ott. Mégsem fogadja el, jövőre fel kell vennem a tárgyat és megjelenni, megírni a dogát. :(
Csak egy kis jóindulat kellett volna.
Itt nincs olyan hogy nincs meg a félév, még minimál kredit sincs, egyszerűen jövőre kell bepótólnom...

Amúgy jól esik a dícséret, de ha látnátok hogy itthon milyen elhanyagolt minden. Mosok, vasalok, mosogatok stb. de ilyen hogy portörlés, hűtő, sütő kitakarítás, csempe takarítás jó ideje el van felejtve :oops: :( Pedig csak két kéz kéne még.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok! :lol: :wink: :lol:

Húúúúú gyorsan pletyizek :wink: :wink: :wink: Ötyetali van..és belekottyoltam :lol: :lol: Akik ötyélnek...Őket már üdvözöltem :lol: :lol: Képzeljétek, hogy Feri....a pincébe menekült a csajok elől....ennyi éhes csajszi....akarom mondani baby...feszes didkók...illúziók...és Feri a pincébe leeee :lol: :lol: :lol:

..amúgy sokat gondolok Rátok...most..még egy kis ideig felforgatott az életem...Norti, Gorka a nyáron sokkal többet kap majd belőlem...
Judit! Gratulálok...ügyes vagy a vizsgákkal...most megyek és nézem a gyönyörűségeket...Vigyázzatok Magatokra, a babákra...az erkölcsre....jaaa....arra nem annyira kell :oops: :oops: :lol:

puszillak Benneteket:

nanó:))

Kép

Linocs!

Boldog szülinapot kívánok Neked, szeretettel!

Beuska!

Neked gratulálok a diplomádhoz, nagy-nagy szeretettel :wink:

Kölyök: gyönyörű a babátok...de ezt minden csepp-lurkóra értem :lol: :lol: :lol:

Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?