2003.11.18 09:35
2003.11.18 10:15
Olyan kis boldog volt!
A lábával krallozik, a kezével meg kutyaúszásban evickél.

2003.11.18 10:23
2003.11.18 10:24

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de nagy lett!! 
édes nagyon
Tegnap egy gyönyörű üveg mécsestartót. El is tört 

bár ide tutti nem jöhet tesó
2003.11.18 10:40
vagy
(az enm is baj, ha egy kcist ki tud szabadulni). Mondtam neki a dec. 8-at, még nem tudja, mi lesz, mert dolgozik, de lehet, hogy jön. Remélem addig még benéz ide, és elmondja, hogy mi van. 
. De nem kell ezen felhúznod magadat. 

), hanem végül pici eröszakkal kellett rávenni, hogy maradjon fekve, és sikerült alvásba simogatni (hozzáteszem, hogy du. 1/2 3-kor!!!). Bezzeg este, miután hazaértünk, 1 óra alatt 3-szor is akart szopizni! Ki érti ezt? 
, akkor lejön a széken. 
, felmászik a székére, és úgy.
): 

apjával.

2003.11.18 11:42
Mintha Te erről lennél híres
2003.11.18 11:47
2003.11.18 12:59
Amikor a köki-n felszállunka metróra küldök sms-t!
2003.11.18 13:13
2003.11.18 13:21
2003.11.18 13:24
2003.11.18 13:33
, de most kezdek egy kicsit ideges lenni már. Reggel 7.30-ra kellett bemennie a kórházba, de a műtét időpontját nem mondták meg előre. Megbeszéltük, hogy telefonál, és akkor a tesóm azonnal megy be hozzá, de még mindig nem hivott senkit
! Már legalább 20-szor hivtam, sms-t küldtem, de nem válaszol. Nem tudom mi lehet.
! Nálunk a Barátok közt a nyerő
! Ahogy meghallja a zenéjét, már fülig ér a szája, és táncol
!
, após
! Erre már szavakat sem találok
!
! Nagyon szép kislány ez a Lili
!
!
!
. Én már picinek se nagyon hagytam, hogy cicin aludjon el (persze azért egy-két kivétel volt). Próbáltam mindig úgy intézni, hogy az ágyában aludjon el. Mikor már nagyobb lett, ez persze már egy kicsit nehezebb volt, de próbáltam következetes maradni. Szopi után mindketten elbúcsúztunk tőle, puszik tömkelege, jó éjszakát, aludj jól, álmodj szépeket..stb., és be az ágyba, mi meg ki a szobából. Mostanában Apa már szopi előtt elbúcsúzik, mert utána Gyurci már nem akart elszakadni tőle. Hát röviden ennyi. Ha véletlenül nem aludna el rögtön, de általában elszokott, akkor még egyszer visszamegyek, és kezdem előlről a búcsúzkodást. Ez nálunk nagyon bevált, sosem kell altatni, ott maradni vele
! Szerintem az a titka, hogy ne várjuk meg amig elalszik.
! Biztos nálad is oké lesz minden
! 2003.11.18 14:20
Mert ugye opersze, hogy szeretné.
2003.11.18 14:57
, csak ha nagyon hisztizik utána, vagy vendégségben megkínálják: ezeket a dolgokat úgysem lehet elkerülni, de legalább tudja, hogy nem ez a normális, hanem csak különlegesség...
2003.11.18 15:23
hanem a rendes nevemen de azért halgatok erre a névre is
.
hogy ilyen beszolást megengedet magának
.
.
.Ma meg petikét viem a dokihoz hogy néze meg hogy meggyogyult -e és belehet -e oltani belehetet igy ma végre megkapta a 15 hónapos oltását ö is hát nem tetszet egyátalán neki a sabincseppre azt mondta az arcával hogy vacak ,keserü a másik 2 oltásnál meg sirt pedig nem sirt soha az oltásoknál viszont a dokinéni azt mondta hogy az egyiktöl ma lázasodhat be a másiktol meg 3-4 nap mulva ugyhogy azt hiszem lehet hogy este kap elalvás elött lázcsilapitot .Petike a karjába és a combjába kapta az oltásokat .Képzejétek most már petike vissza is tudja pakolni a dolgait vagy amit leszedet dolgokat oda ahonét leszedte de amint vissza rakta azon mod le is szedi öket
. 2003.11.18 15:27

2003.11.18 16:24

2003.11.18 17:23
2003.11.18 18:10
Jót játszottak csak kár hoyg mindíg a játzsó másik felén voltak
Imádom
És bavallom Emmais evtt már ott sült krumplit meg dajtburgert. Azérta kólát még elkerüljük, de a szénsavas ásványvizbe imádja nyújtogatnia nyelvét.
2003.11.18 18:22
2003.11.18 19:37
, aztán boldogan nekiál kotorni a zsákmányai közt.
2003.11.18 19:56

. Egyébként csak a feltölteni kivánt kép méretére állitja a mostanit. És igen, látszólag megcsinálja, de nem dölj be neki! (Én nem adtam fel elsö kudarcaim után, és addig szórakoztam, amig sikerült, azóta másoknál is olvastam, hogy csak igy megy.) 
), de számomra ezzel sincs gond
. Ez egy kicsit olyan, mint az éjszaka átalvása. Bizonyára meg lehetett volna tanitani, hogy márpedig alszunk éjszaka, és nem mondom, hogy nem voltam fáradt a felkeléseknél. De biztam benne, hogy egyszer majd eljön annak is az ideje, ha ö elég érett lesz rá. Igaz, ö nem kelt soha nagyon sokszor, 1 éves kora körül már csak ált. 1-szer, aztán ez is elmaradt, és most már ált. átalussza. 
, pl. tegnap (szerintem a foga, bár már mindnek kibújt a hegye, de azért még nem nöttek ki teljesen). Igy 1/2 8-ig tudtam aludni (meg Beni is
), 6-kor fölkeltett, hogy szopizna, aztán aludtunk tovább. 

2003.11.18 21:24
2003.11.18 22:03
, utalás elindítva...
2003.11.18 22:22
Majd nézem mikor jön! 2003.11.18 23:43
.
.
. A hétvégék a zsúfoltak náluk.
. Este pedig amikor együtt leoltjuk a villanyt, szinte már kéreckedik is a kiságyba, mutogat felé, és már altatja is magát. De az a furcsa, hogy ezt mind ő alakította így. 2003.11.19 08:03
, meg minden. Ilyenkor az egyetlen megoldás, ha egy kicsit erélyesebb vagyok, és egyszerüen nem engedem, hogy felkeljen (rászólók, hogy "feküdj le", vagy a popsiját simogatva nem engedem elmászni.) Ált. elöször tiltakozik miatta (ilyenkor kell kitartónak lenni), de aztán már nem akar fölkelni, és akkortól már nyerö a dolog, és elalszik. 

2003.11.19 08:36
2003.11.19 09:15
.
Csak beszélgetünk, ilyeneken nem sértődik meg az ember. Csak azért írtam le részletesebben, mert tényleg tanácstalan vagyok, és hát fél szavakból teljesen más jön le, mint a valóság.
2003.11.19 09:37
. Viszont olyan is előfordult már, hogy alig szopizott, csak forgolódott, nem tudtam, mit csináljak. Azt hittem, ha beteszem az ágyába, majd ordítani fog, de nem, szépen lefeküdt, és aludt 2 perc múlva.
.
. Az altatás egyáltalán nem zavar, de az fárasztó, hogy éjjelente is 20-25 perc, míg visszaalszik. Ma éjjel negyed 3-kor, már jó rég óta próbáltam visszatenni az ágyába, de ahogy leért a feje a szivacsra, egyből éktelen ordításba kezdett, és ezt 3x eljátszotta. Na, ekkor eléggé pipa lettem, jó mérgesen rászóltam, hogy mit képzel, stb., komlyan leszidtam, hát, képzeljétek, egy hang nélkül aludt reggel 8-ig. Pedig 5-6 óra között mindig fel szokott ébredni. Ki érti ezt????
! Ádámot sem érdekelte különösebben a tortája, csak nézte, aztán lemászott a székről
.
. Legújabb mániája, hogy kiveszi a szekrényből a kenyeret, és kiszedi a belét, amit aztán jóízűen elfogyaszt
. Pedig nem éheztetem
. 2003.11.19 09:37
A fülénél kicsit megritkítottam a rőzsehalmot, mert már bebelógott és idegesítette. A többi helyen maradt hosszabb (2cm). Most géppel nem hagyta, így ollóval estem neki, persze nagyon érdekelte a dolog, de végén sikerült.
Hát mi hullára röhögtük magunkat rajta! Iszonyat milyen hang nélküli emberek állnak ki énekelni határtalan önbizalommal!
Nekem csak azért furcsa, mert zenei suliba jártam + fuvola (még most is) és egyszerűen nem hittem el, amit látok és hallok

Jöhet intravénásan bármikor
Persze ennek ellenére csak alkalmakkor iszom vagy moziban a kukorica mellé. Meki ritkán jön össze, annyira nem vagyok oda érte. Amennyit adnak egy valag pénzért, sosem lakom jól tőle, a férjem meg pláne. A meki kaja tényleg csak tűzoltásra való. Viszont a vaníéliás shake-jüket imádom!
2003.11.19 10:43
2003.11.19 10:50
Várjuk a dokibácsit
Kihívtam, mivel a trutyi randa sárgás színű
Pedig mindig kínálgatom.
Biztos nem igaz, de tényleg csak egyre éhesebb lesz tőle az ember. A kajákkal én nagyon vigyázok, mert sajna a fiam tök érzékeny. A bőre is, meg a pocija is. Tegnap egy pici campingsajt is meghajtotta. Néha elkeseredek, hogy hogyan fog így rendes kaját enni
A legjobb az a kiscsaj volt aki egy hangotse énekelt
Mégis benne volt a tv-ben
Annyira égő lehet, hoyg egy ország röhög rajtuk. Névvel ráadásul. A zsűrin is csodálkoztam, hogy hogy bírják röhögés nélkül. Bár nem is kímélték őket.
Sajna ő a hajszárítóra is így regál. Jó Nektek, hogy így tűri Dani.
2003.11.19 11:45
Végülis eléggé hajlékony vagyok.
, de nagyon rondákat találtam) 2003.11.19 12:06

2003.11.19 12:42
! Aranyosak vagytok
! Tegnap kissé ideges voltam, ezért nem irtam már. Mivel továbbra sem sikerült őt elérnem telefonon, igy beküldtem a Gyurit a kórházba, hogy nézzen utána. Kiderült, hogy már műtik. Műtét után végre jelentkezett, azt mondta nagyon hirtelen történt minden, azért nem tudott már telefonálni. Szegény, úgy sajnáltam. Egész délután sms-eztünk, és nagyon kivolt
. Abszolút nem mozdulhatott meg
, ezer fok meleg a kórteremben
, ráadásul rengetegen voltak egy helyre bezsúfolva
. Ma délután megyünk be hozzá, ha Gyurci-Murci felébredt. Állitólag ma már normális helye lesz!
! Gyurcin még nincs jele az oltásnak, remélem nem is lesz
! És remélem Petikén sem
!
! Tünjenek el hamar
!
!
!
! Brutális volt
! Én is szétröhögtem magam.
. Éktelen üvöltés közepette lehet csak lenyirni a haját. Alapból utálja, ha a fején babrálok
! Gyurci is általában minden jól hangzó zenére táncizik, de a BK a favorit. Na meg a Hiradó szignója. Mikor vége van a Legyen ön is milliomosnak, már tudja, hogy a BK fog jönni, és előre örül és táncol
!
!
!
!
. Előtte sose kapott. Ezért nem is eszünk előtte, hogy ne őrjöngjön érte. Néha kap, de csak ilyeneket mint kinder tejszelet, túró rudi, kinder pingui, és ritkán pilóta piskóta tallért. Az utóbbit azt sajnálom, hogy rákapott, ez még a régi szomszédunk bűne. Bár ha nem látja, akkor nem hiányolja. Az előbbiekben meg legalább van jó dolog is. Mekis kajákból ő is még csak a sült krumpliból evett (mást nem is fog), de azt imádja. És balhézik, hogy neki is mártsam bele a majonézbe
! És csak vizet iszik. 2003.11.19 13:06
Én is imádoma light colát. A siam cóla túl édes, azt nem szeretem,az új vaníliás meg szörnyű
2003.11.19 13:10
és éjszaka is mert hogy csak 1x kellt fel fél 3 felé hogy éhes és utána aludt reggel 8ig velem együt
. de hát még hétvégére belázasodhat az oltástol .
petike is járt söt evett sültkurplit ott de csak azt mert imádja a sültkruplit viszont inni valot még ott nem kapott és szerintem nem is fog mivel nem vagyunk nagy mecibe járosok sokba kerül és én soha nem lakok jol vele inkább itthon eszünk sültkruplit sült husal
.
. 2003.11.19 14:12
2003.11.19 15:00
2003.11.19 16:24

!
! 2003.11.19 18:32
Biztos jól érezte magát, már csak a sürgölődés miatt is
2003.11.19 21:44
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |