A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én nem sürgetem az időt csak ez a tünet nagyon nagyon idegesít..
Menjek be 4x is ugyan ezzel a problémával :cry:
Nem is találok ilyen infót a neten...mi lehet ez???
Miért pont nekem van?
Vendég

Bari: neked már nyitva a méhszáj, nem? Ezért kellett feküdnöd annó... Rosszul emlékszem? Szóval valószínűleg a nyákdugó jön ki, nem egyben, hanem darabonként, ez lehet az a barnás izé. Ha baj lenne, akkor élénk színű vérrel találkoznál... Szóval szerintem no para!
Írj Giginek vagy Timinek, hátha ők meg tudnak nyugtatni ;)

Kép

Kép
bettica

figyeljetek ma már nem hiszem hogy leszek, ledőlök. holnap megyek ctg-re 9:30-ra, de viszem a pakkom biztos ami biztos. Bszilvi és Gigi számát kiírtam magamnak egy papírra, írok nekik sms-t, de a blogomban (www-re kattintva) a zuram tuti hogy fog írni hogy mi újság. csak úgy mondom, ha esetleg eltűnnék.

nem szeretnék még szülni télleg, csak jövő hétvégén, de ha rámjönnek ilyen izék, akkor inkább legyünk túl rajta gyorsan, nem akarok itt egy hétig ijedezni, hogy mi van. :)

mia_snow

Bettica tegnap vizsgáltak...tök zárt 3000 méhszáj...sajnos.
Azért sajnos mert akkor gondolom nem lehet a nyákdugó :?
Vendég

Remélem Gigi majd mond valamit
Vendég

Bari - már nem emlékszem pontosan, de azt mondta a dokim, hogy a 38-39 vagy a 37-38. hét a legjobb a babáknak a kibújásra. Már minden ideális! Nem értem miért mondod, hogy nektek még nincs itt az idő! Egyébként ha a császár időpontja miatt, akkor azt Dáviddal nem egyeztettétek. Ha egyszer nyitva volt a méhszáj, akkor most nem lehet zárt, valaki rosszul vizsgált. Ők is azt mondták neked, hogy a barna folyás nem gond. Szerintem is a nyákdugó. Szülésznőd nincs, akit még felhívhatnál? Vagy ismerős aki szült és tudna segíteni?

Bettica - a második vonalzó a helyes, az időpontunk június 10. Csak előzőt már babonából nem veszem le. Egyébként nálunk is nagy fejet mértek: BPD: 97,5mm; fejkörfogat:33,5cm, de nem jött szóba a császár, csak annyi, hogy talán már kibújhatna ilyen méretekkel, mert nekem így könnyebb lenne.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka köszi a nyugtatást...remélem igazad van!
Neked a második időpont,hogy jött ki?
Mert nekem az ultrahang 35+6-kor 39+1-et muatatott...de a dokim szerint tök lényegtelen...lényeg a menstruáció...
Ha az ultrahangra lehetne adni az volna a jó mert akkor lennék most 40+2 :lol:
Vendég

ja és 35+6-kor volt a bpd 98
Vendég

Hát én már nem is emlékszem, rá nézett a papíromra, aztán a kis tárcsáján kiszámolta, gondolom az utolsó UH alapján és így jött ki. Egyébként most a legutolsó UH idősebbnek mondta 1 héttel, de azzal nem foglalkozok, magas lesz a drága, mindketten azok vagyunk, gondolom ezért jött ki a mért értékekből idősebb baby.

Manka

Kép

Kép
mankabi

nekem a bpd most kedden volt 91 :D
amugy sem lesz nagy baba, 3080 g a becsült sulya....
mondjuk az apja 172 centi én 176... de az apja testalkatával jobban járna. :D

mia_snow

Na az utolsó hozzászólásom elment valahova :twisted: :twisted:

Na mindegy csak annyi volt,hogy az én dokim is megtanulhatna az ultrahang alapján számolni
Vendég

Az enyém az én testalkatommal járna jobban mert én vékony alkatú vagyok(mostmár csak voltam) az apja meg dagi gyerek volt(most nem az)
Vendég

utolsó UH helyett utolsó menszi :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én már beletörődnék abba is,hogy augusztusig hordom,csak valaki mondaná meg 100%ra hogy mi folyik belőlem
Vendég

Bari:elhiszem,hogy aggódsz,de beszéltél a dokival,nyugodj meg!

Kép
melike

Még most fogjuk felvágni a gyümi tortát,de előtte eszek valami mást is. :oops: Mondtam,hogy szereti Apa.Úgy örült neki!

Kép
melike

Szerintetek is lent van a hasam?
Ma ezt mondta egy vadidegen ember a Déli pu-nál. :shock: :shock: :shock:
Meg azt is , hogy napjaim vannak hátra! De én még nem akarom!!!!!

Kép Kép
bszilvi25

Szilvi:én nem tudom eldönteni.Szerintem az enyém még lejjebb van.Nekem is mondták már többen is,a gyerekorvos meg azt mondta még nincs annyira lent. :lol: :shock:

Kép
melike

Mindenesetre szép nagy poci,Szilvi!

Kép
melike

Melike: köszi, hogy írtad. Tegnap a gyerekorvos is azt mondta, hogy nem lesz bent 06.22-ig... :? :?
bszilvi25

Szilvi: lehet hogy együtt szülünk? :D

csajok, 6-7 percenként keményedik a hasam, és fáj is, de csal alul, és nem nagyon. simán elviselhető.
hmm-hmmm....

mia_snow

Húúú,Mia izgi!
Tényleg írj,ha mész!
Én is abban reménykedem,hogy ilyen elviselhető lesz. :oops:

Kép
melike

[quote="melike"] írta:meliken is abban reménykedem,hogy ilyen elviselhető lesz. :oops:

ÉN IS, ÉN IS, ÉN IS!!!!!!!!!!!!!!!!

Mia: én benne vagyok, legalább ismernék ott valakit.....

Nekem itt még 10 napot jósolgatnak, de honnan szedik???
bszilvi25

Engem is ezzel fáraszt mindenki hogy lent van a hasam de szerintem nincs :?
Vendég

A nőgyógyi sem tudja megitélni mikor érkezik egy baba...akkor egy idegen lajikus,vagy egy gyerek doki honnan tudná???
Én ezeket a baromságokat eleresztem a fülem melett...
Vendég

Szilvi, szerintem eléggé lent van :) Mondjuk ez szerintem nem annyira mérvadó, mert nem tudom, mennyire volt lent amúgy is...

Különben én egész terhesség alatt nagyon lent hordtam a pocakomat, de valahogy mégis éreztem, amikor leszállt a baba; és végül ezt a doki is megerősítette.

Kép
elan

Sziasztok!

Buci
Én a klinikán nem láttam szopis párnát... igaz, nem is érdekelt a téma... nekem szopihoz nem jön be... :oops:
Dinnyét dugtál a pólód alá?

Bari
Lehet, hogy Dávid hamarabb meglesz...
Én a nyári várandósságot szeretem... így is gondom volt már tél végén a kabáttal...
Augmentin duo nagyon szupi szer...
K-vitamin csak a szopis babáknak kell... ha már tápszert is kap, akkor azokban van...
Egyébként én fürdető krémet, popsikrémet írattam/íratok receptre mindig... úgy még olcsóbb...
Minden CTG után???? Saját kezüleg a doktor csinálja?

Mia
Hintópor... én nagyon nem szeretem... csomósodhat a hajlatokban az izzadságtól és az dörzsölheti ki a bőrt...
CTG-görbe... 19-én az enyém is hasonló volt...

Bogi
Nagyon csini pocakod van :lol:

Manka
Én nyáron egyébként is mindig papucsban jártam :wink:
Arctorzulás... megduzzadhat az ajak, a szemkörnyék, úgy az összhatás változik meg...
Szülésznőnek is hazajövetelkor adtam oda az ajándékot...

Lábak
:cry:
Akarjátok látni az enyémet? :wink:

Stella
Lehet, hogy az volt... :wink:

Orsi
Vérnyomás tényleg nem jó... lábdagadással együtt meg főleg nem...

A gyerekek meg akkor érkeznek, mikor megérik a körmük :lol: :wink:
Vendég

Gigi a doki csinál rá egy irkafirkát,szóval csak aláírja!!
De engem már semmi pénz nem érdekel...
csak valaki mondja már meg mi bajom van??
Gigi mond meg...lécci
Vendég

Nekem egy hete van az orrom és a szám feldagadva és az arcom eltorzulva!
A hasam állitólag lemenve..
Őszintén szolva az eddigi tapasztalataimra gondolva ha nem lenne itt a vonalzóm 39 hetesnek érzem magam
Vendég

[quote="bárány"]G írta:bárányigi a doki csinál rá egy irkafirkát,szóval csak aláírja!!
De engem már semmi pénz nem érdekel...
csak valaki mondja már meg mi bajom van??
Gigi mond meg...lécci

Nem vagyok távdiagnoszta... :oops:
Lehet, hogy szépen lassan tágulgatsz... :roll:
Vendég

[quote="bárány"]N írta:bárányekem egy hete van az orrom és a szám feldagadva és az arcom eltorzulva!
A hasam állitólag lemenve..
Őszintén szolva az eddigi tapasztalataimra gondolva ha nem lenne itt a vonalzóm 39 hetesnek érzem magam

Dávid készülődik kifelé.... lehet, hogy nem várja meg a 9-ét... :wink:
Lehetnek majd új paráid....
:wink:
Vendég

Ezt a köröm dolgot pont tegnap hallottam anyukámtól, jót nevettem rajta! :lol:

Mia - egyre izgibb a dolog, szerintem ebből szülés lesz!

Hintőpor helyett mi alkoholt és betadinet fogunk használni a fent említett ok miatt a mi orvosunk ezt preferálja.

Szilvi
- nekem is úgy tűnik, hogy lent van a pocak, de én nem vagyok doki. :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Hú csajok, Zoló olyan mozgásokat végez!!!!!!! Szinte látszik az egész lábija ahogyan pakolgatja magát!

Nagyon édes!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Majmocska kb. másfél óránként előadja a "gyorsan, mert éhhalál fenyeget" drámát... és 20-30 percig eszik is... hallom, hogy nagyokat kortyolgat... ha így folytatjuk, rövid időn belül tejben fogunk fürdeni...
És megy a kapaszkodjunk anyába, mert megszökik műsor is....
Közben persze Petivel is kell foglalkozni... apa tegnap délelőtt is és ma is ment vizsgáztatni...
Vendég

Gigi - szóban vagy írásban vizsgáztat? Szóban azért rosszabb és hosszabb vagy szabit vett ki egyébként? Nem baj már nincs sok hátra a vizsgaidőszakból! Remélhetőleg nem olyan szigorú, hogy most ilyen nagy az öröm otthon. :wink: Vizsgáztatni én nem szerettem, de a védés vagy a bírálás nekem még rosszabb volt. Egyébként tök jó, hogy ilyen jól megy a szopi, most is adsz le tejet?

Apa még mindig nincs itthon.......... :cry:

Mia - mi a helyzet?

Bari?

Mindenki tévézik?

Manka

Kép

Kép
mankabi

bárány:
szerintem semmi bajod, csak valószínű közeleg a szülés és jelzi a tested. Ha nincs erős piros vérzésed akkor nincs gond, de ha ez jelentkezik akkor irány a kórház!

mia:
ezek a jósló fájások jelenthetnek jót - könnyebben fogsz tudni szülésnél tágulni. A keresztcsontomnál nekem is folyamatosan fáj, ha felkelek az ágyból néha olyanokat roppan, hogy attól tartok eltörik valamim. Ha szivárogni fog a magzatvíz, vagy elfolyik az már az első lépcső a szüléshez. Lehet, hogy az éjszaka már kint is lesz Milán. :)

Lányok nem semmi bokáitok vannak, én még ilyen bedagadt lábakat nem láttam! Az enyém nem ilyen (szerencsére), inkább a lábfejemnél szoktam érezni hogy dagadt. Na meg a gyűrűsujjam szokott bedagadni.

bszilvi:
a szembe fotón tényleg úgy tűnik, hogy lent van a hasad, de én ebben nem vagyok kompetens, nem értek hozzá.

melike:
ez a torta fotó nagyon durva, most annyira, de annyira megkívántam a sütit!!! Most kaparni fogom a falat egy darabig.

Tegnap voltam ctg-n, törpilla szépen izgett-mozgott, de semmi különös. Délután a doki megállapította, hogy szépen beilleszkedett a feje, de a méhszájam még zárt és egyébként se akarjak még szülni, ráérünk még arra. :) Az a helyzet, hogy most én sem siettetem, a kisfiamnál már majd megőrültem hogy mikor szülünk már, de most valahogy inkább élvezem még ezt a 2,5 hetet.

Kép

Kép
éca

Mia: drukkolok! Kíváncsi vagyok, hogy mi van veled!

Bari: ne aggódj! Minden rendben lesz!

Szilvi: szép nagy poci!

Én két napja vettem észre, hogy lejjebb van a hasam, de tegnap amikor bementem az extra CTG-re, akkor azt mondta ott a szülésznő, hogy abból sem lehet eldönteni, hogy mikor lesz baba.

Szóval sem a CTG-ből, sem az UH-ból nem tudják ők sem megállípítani, hogy mikor fog megszületni a baba. Sőt a jóslófájások alapján sem és a hasmenésből sem...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca - akkor várunk türelmesen, egyszer majd csak kibújnak! :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

mankabi:
én is egyedül vagyok itthon (azaz Milánnal, de ő már alszik). Megy a tv, de ahogy láttam semmi értelmes nem lesz benne.

gigi:
nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jól megy nálatok a szoptatás! KÍváncsi leszek, most hogy fogok vele megbírkózni.
Peti hogy viseli a kistesót?

Kép

Kép
éca

kíváncsi vagyok ki lesz a következő...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na én elmentem lefeküdni...mkindenkinek köszi a biztatást.
Megpróbálom összeszedni magam romjaimból!

jó éjt
Vendég

Megyek én is. Jó éjt!

Manka

Kép

Kép
mankabi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:24-kor.
hékás

én is megyek aludni! holnap remélem sokan leszünk itt újra!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Most kaptam egy sms-t...

"Jó reggelt. Este bejöttünk végül, 4 percenként volt rendszeres, de gyenge fájás. Megvizsgáltak, akkor még nem volt semmi, de bent tartottak, úgy tűnt mintha szivárogna a magzatvíz. Éjjel alig aludtam, aztán fél5kor kezdődtek a komolyabb fájások, 7 percenként kb, 5 kor elfolyt a magzatvíz, fél6kor kaptam beöntést, most várakozás van. Pussz mindenkinek: mia-snow"

Drukk!!!
Vendég

Sziasztok!

Jaj Gigi!!! Köszi az infót!

Hajrá Mia!!!

A nyáriba is megjött este az első baby! :lol:

Nekem megint leszakad a derekam!
Gigi! Algopyrin még mehet ilyenkor szerinted?
Annyira fáj,folyik a könnyem,ver a víz!
Nemtudok lefeküdni sem mert az még rosszabb!
Melegvizes zuhany megvolt-semmi változás!000000000000000000000000000000000000

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Gigi gyorsabb volt, de én igy is alig mertem bekapcsolni a gépet.
Apa még alszik...... :? Én meg fenn vagyok 4 óta.
Most megyek az első CTG-re.

Mia: Drukkolok!!!++++++++++++++++++++
bszilvi25

DRUKK MIÁNAK!
Vendég

és megint tök dagi a lábam!!!
RR:130/80

Kép

Kép
ibm

[quote="mankabi"][ írta:mankabib]Gigi - szóban vagy írásban vizsgáztat? Szóban azért rosszabb és hosszabb vagy szabit vett ki egyébként? Nem baj már nincs sok hátra a vizsgaidőszakból! Remélhetőleg nem olyan szigorú, hogy most ilyen nagy az öröm otthon. :wink: Vizsgáztatni én nem szerettem, de a védés vagy a bírálás nekem még rosszabb volt. Egyébként tök jó, hogy ilyen jól megy a szopi, most is adsz le tejet?

Változó, hogy milyen módon vizsgáztat... több képzésben is tanít (is)... a vizsgaidőszak még június végéig tart :cry: Közben még államvizsga is van...
Egyébként szabin van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szigorúság... hát az anyagot meg kell akkor is követelni...

Tej-leadás... ha úgy alakul, akkor fgok leadni (megvan hozzá minden papírom). Én nem akarok, nem is fogok nagy készleteket felhalmozni itthon, kb. 1-2 napi adag legyen, egyébként meg leadom... sok koraszülött, beteg baba kapja meg főleg...
(és literenként 1800Ft-ot adnak érte...)

Éca
Peti túl sokat nem foglalkozik Tomival... időnként megsimogatja, ad neki játékot...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?