A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

IBM
Algopyrint nyugodtan bevehetsz...
Vendég

Jó reggelt!

Mia drukk!!!Itt már lesz valami,ugye?!

Kép
melike

Én is drukkolok miának...ha már elment a víz szerintem gyorsan peregnek az események...remélem minden simán megy nekik!!!

Velem a helyzet változatlan...depresszió félelem erősödik
Vendég

[quote="bszilvi25"]G írta:bszilvi25igi gyorsabb volt, de én igy is alig mertem bekapcsolni a gépet.
Apa még alszik...... :? Én meg fenn vagyok 4 óta.

Nálunk sokszor ki sincs kapcsolva a gép... :oops:
És abból sosincs probléma, ha akkor kapcsolunk be, mikor a másik alszik... (a nagy gépünk a hálóban van, viszont a laptopok üzemelnek a ház bármely részében) :wink:

Engem csak Majmocska szokott akadályozni... most is ketten vagyunk ébren...
Vendég

Csajok!Reggel úgy fel idegesített apósom!Telefonált 1/4 7-kor és én vettem fel álmomból felkelve,mert a párom a fürdőben volt.Tudjátok mit akart?!!!Menjen arra a párom most reggel,mert nem tudja beállítani a kábel tv-t!Megőrülök!Ez annyira fontos. :evil:

Kép
melike

Gigi miért szólítod azt a szép gyereket Majmocskának?

Kép
melike

Barika
NYUGI... próbálj lazítani...
A stressz rontja a lepényi keringést!!!! Készakarva ártasz így Dávidnak!
Vendég

Melike
Az tényleg nagyon fontos... ilyen ügyben már én is hívtam fel telefonon a férjemet... :oops: :wink:

Majmocska... hát mert úgy kapaszkodik belém, mint a kismajmok a mamájukba... :lol:
Kép
Ez a kedvenc helye... most is így vagyunk...
Vendég

Jó reggelt!

Mia: Drukk! Remélem hamarosan kapjuk a hírt, hogy megszületett egy újabb topikbaba :roll: :)

IBM: Neked is drukk! Ha melegvízre sem múlt el, akkor lehet ebből lesz valami :roll:

Gigi: Nagyon aranyos a kismajmocskád ;)

Kép

Kép
bettica

Még jó,hogy úgy kapaszkodik.Kibe,ha nem az anyjába?!Kis tünérke.

Kép
melike

Gigi! Tündéri a kismajmocskád! :D
Vendég

[quote="melike"]M írta:melikeég jó,hogy úgy kapaszkodik.Kibe,ha nem az anyjába?!Kis tünérke.

Csak időnként le is kellene tenni... és az nem tetszik neki...
Vendég

Ki mit főz?Ötleteket kérek gyorsan-gyorsan!

Kép
melike

Sziasztok!

Hűűűha! MIA! Mindent bele!!! :lol:

Ma 9 éves a nagyfiam!
Du. zsúr lesz nálunk, torta kész, lufikat majd apránlént felfújom, és pizza-party-ban végződik majd a nap! :D

3 napja éjjel 2 órán át voltak 5 perces fájásaim, de nem voltak elég intenzívek, és mikor mászkálni kezdtem, el is múltak... :roll:

szóval csak jósló volt, pedig már úgy örültem... :?

Pont másnap mentem NST-re, meg dokihoz. Minden oké volt, méhszájam nem tágult tovább, most is 1 ujjnyi külső, és fel van puhulva.

Ezzel a lejebb van a hasad dumával engem ki lehet kergetni a világból... sztem az enyém nincs. De a postástól az óvónőig mindenki jobban tudja.

Ja, a másik kedvencem: Úristen, még mindig nem szültél meg??? :shock:

Befejeztem a x-szemes-képecskét Zsombornak, már csak a pontos dátum hiányzik! :wink:

Kép

Kép
zmimi

Gigi nagyon édi füle van Tominak..én fülmániás vagyok.
Nekem és mindkét gyerekemnek elálló fülünk volt...azért csak volt mert a lányom és én már megplasztikáztattuk.
A fiamnak marad...az övé nem olyan vészes,na kiváncsi leszek Dávidnak milyem lesz :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Gigi, az a legbiztonságosabb hely annak a tündér gyereknek :D Peti fiad nagyon anyás volt ebben az időszakban?

hű, minden hétre jut egy kis izgalom, remélem Miával minden rendben lesz. :)
csipisz

Zmimi már én is rájöttem,hogy az emberek(még a tapasztalt anyukák is),úgy vannak vele..ha nagy a hasad akkor irány szülni!!
Mindegy mikorra vagy kiirva..el is monhatod nekik 2 naponta akkor is mindíg csodálkozva kérdezik:teee méééég egybeen vaaagy???
Vendég

Mimi, de jó neked, hogy ilyenhez van türelmed... :)
csipisz

A a fiúk ilyen anyásak...legalábbis nekem ez a tapasztalatom
Vendég

Amúgy ha nem lenne ez a barna izé amitől félek akkor ma tök jól lennék.
Valahogy mintha nem nyomna a hasam.kapok levegőt,mint aki 5 hónapos terhes,olyan fittinek érzem magam
bÜNETÉS NEKEM A PIHENÉS :twisted:
Vendég

Zmimi
Nagyon jó lett :lol:
Én is szoktam keresztszemesezni...

Csipisz
Azért feltünő, hogy most majmocskám van, mert Peti nem volt ilyen... őt le lehetett tenni...

Bárány
50-50%-ban ilyenek... :wink:

Melike
Én nem főzök semmit... majd anyós :wink:

És elhatároztam... spártai módszerekkel ötvözött makarenkoi nevelést vezetek be...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:30-kor.
pironya

Bari:tényleg megműtötték a füledet?És a lányodnak is?Hány éves volt,nagyon gáz volt?

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:30-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:31-kor.
pironya

éN 15 VOLTAM A LÁNYOM 10!
Nem volt gáz eggyáltalán el sem altatnak,lányom nem is sírt nem szólt egy szót sem,pedig őt sem altatták..hát a végeredmény messze nem tökéletes...de legalább nem miki egér
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:31-kor.
pironya

Már tegnap írtam én is,hogy szerintem ma már haza kéne menniük.

Kép
melike

Bari:de a lányodat te vitted vagy ő akarta?

Kép
melike

Melike természetesen ő akarta ...2 pszihológus hallgatja meg elötte és ha úgy tünik nem saját akarat akkor megsem csinálják.
De őszintén nem bántam mert nagyon gáz volt :?
Vendég

Olyan nehezemre esik lemenni a boltba,pedig szép idő van.Össze kéne kaparni magam.
Ez biztos após miatt van,mert felébresztett. :twisted:

Kép
melike

Sziasztok!
Egyszer egyszer írtam már ide is de egyébként a nyári topikba szoktam!
Mi is drukkolunk Miának! (ő néha oda is írogatott régebben)
Ha megszült, tesztek fel hozzánk is híreket!!!
Köszi: Kata
(mindenki másnak is megy a drukk, itt már biztosan sokan vagytok közel a célhoz! :D )
Vendég

Köszi Kata!Persze értesítünk titeket is.

Kép
melike

Csajok! Felhívtam a dr-t,még 2 Magne B6-ot be kell vennem,aztán át kell mennem,hogy megnézzen!
Majd jelentkezem az infókkal,bár még nem indulok!

Kép

Kép
ibm

Bari,

remélem észrevetted, h a képen egy bárányka ölelgeti a babát...

mert h én bárány mániás vagyok, nem fül... :D :wink:

Kép
zmimi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:25-kor.
hékás

Zmimi én csak azóta vagyok bari mániás mióta megszületett a fiam bárány szilveszter :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:25-kor.
hékás

Akkor nem csak az én dokim híve annak,hogy 37 hetesen nem szabad még szülni...
Mert Ibm is magnebét kapott,tehát az ő dokija is leállitani szeretné a fájdalmakat.
Gondolom ha 39 lenne nem vetetne be vele ...
Vendég

Hékás ....szép volna 6-8 óra!! :lol: :lol: :lol:
Azalatt már teljes fejcserét lehet elvégezni :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:26-kor.
hékás

Héééékás én nem a gyerekre gondoltam....jaaaj ez még viccnekm is rossz!!
jaj de hülye vagyok ennyire féreérthető rossz vicc volt :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:26-kor.
hékás

xxx
hékás

sziasztok!

Mia: Nagyon drukkolok! Hajrá-hajrá!!!! akkor ma valószínűleg meg lesz az a baba!! :D :D

Elég rosszul aludtam, fennt voltam óránként, minden bajom volt. A szeméremcsontom és csípőm már olyan szinten fáj, hogy megőrülök. De csak mikor fordulokl meg fel akarok ülni-állni. Ha fekszek jó...

Hékás: én is szoktam mindenféle hülyeséget álmodni, gondolom ez normális ilyenkor az ember agya már más hullámhosszon pörög :D

IBM: én is vettem be Algopirint egyik éjjel annyira fájt a fejem. Szorítok érted is ha most mész a dokihoz!

Gigi: nagyon cuki a kis majmocskád, inkább kapaszkodjon és alukáljon rajtad mint sírjon állandóan és ne lehessen megnyugtatni. A szoptatóspárnát azért kérdeztem, mert itt Nyh-án adnak és az ismerőseim szerették szülés után abban szoptatni a babát, nem kellett tartani. De majd meglátjuk hogy lesz.... hétfőn befekszem és feltérképezem a dolgokat :D Megyek Szilvához :D

Oszmann hol van?

Már Danának is haza kéne jönni nem?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Tegnap hazajöttünk, Simon gyönyörű és nagyon jól szopizik...életünk egy káosz egyelőre, de majd kialakul. :D

Nem tudom mikor tudok jönni....de igyekszem és majd lesz szüléstörténet is. Lényeg hogy sikerült előzetes császár után simán szülnöm. Külön hálás vagyok ezért szülésznőmnek Majnár Zsuzsinak és a kedves doktornőmnek, Gutmann Orsolyának, akik bíztak bennem (bár én nem mindig bíztam magamban menet közben ) és sokat segítettek.

Majd lesznek hamarosan képek...ha megint ideérek. :D

Puszi

Dana

Kép
danaaia

xxx
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 20:32-kor.
pironya

Dana!

De jó! GRATU!!!

A G. Orsit futólag ismerem a koriból, szimpi egyszerű fiatal csaj.
Örülök, h jól menetek a dolgok!

Gigi,
és ha magadra kötözöd kendőben v. kenguruban (bár ahoz még pindur) akkor lehet jönni/menni/tenni/venni/... :lol:
az én elsőszülöttem volt ilyen egy ideig. Én ezt csináltam. Így főztünk, meg minden. :wink:

Kép
zmimi

Ja, Pironya,
neked akartam még írni, h az én uram is odavan értem ebben az állapotban (is!) , pedig én már mindennek érzem magam, csak szexinek nem... :roll:

Kép
zmimi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?