Hene!!! Végtelen boldogság töltött el, amikor megláttam ezt a csöpp fiúcskát!!! GRATULÁLOK! Szép egymásra találást és sok-sok tejcit kívánok Nektek!!!
Ami

Sziszka

Andi
Szorít, szorít, szorít!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vidokata
NApi 4-5 keményedés ebben a "korban" már teljesen természetes. Nekem is van, és nem csak 4-5, hanem minden hirtelen felállásnál, vagy járás közben is, olykor csak úgy ültő helyemben is keményedek. De nem fáj, és nem is rendszeres, így addig nyugiban vagyok
Bondi
Az Enkin-féle módszer: napi 4X20 percet térd-könyök testhelyzetben tölteni, mert így több hely jut a babának megfordulni. Rá lehet segíteni kislámpával úgy, hogy az alhashoz tesszük - magunk alá, a poci felé világítva -, így arra ösztönözzük, hogy a fény felé forduljon. Nekem pár nap alatt meghozta a sikert, és rajtam kívül még sokaknak. Egy próbát megér

(Közben olvashatsz, tévézhetsz.)
Wera
Már én is hallottam, hogy a repedés kevésbé fáj, és jobban gyógyul, mint a vágás. Mert állítólag a vágás másodfokú repedéssel egyenlő, a szüléseknél meg ritkán van másodfokú repedés, inkább csak felszíni. Azt nem nagyon lehet érezni. Vágásnál sajnos az izmokat is keményen átvágják, ezért gyógyul nehezebben
(Én már 1 hete csinálom a gátmasszázst. Magamnak kicsit leegyszerűsítettem, és így csak pár perc, és talán segít

)
Szly
Tökéletes a tábla! Köszönjük!!!
Lányok
Ma lesz a kislányom óvodai ballagása. Olyan furcsa... Megy iskolába a drágám... Alig bírom elhinni

Remélem, kibírom bömbi nélkül majd!!!
Véda