A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

hasonló a véleményem mint Babyteve-nek, de nem mertem leírni. én 4 hónapig ott rohadtam a kórházban, sok mindent láttam, sőt a megőrző ott volt nem messze a szobámtól. mindenkitől kérdezgettem, mondták h. fáj, de ennyire!!! :shock: :shock: :shock:
nekem mikor mondták másnap reggel 26 óra fekvés után,hogy keljek fel, fél óráig tartott . mivel oda senki nem jöhetett be, kimentem a férjemhez. na ki is feküdtem a metlakin:):) aztán bekísértek, mondták visszafekhetek, de ha megteszem akkor nem fogok újra lábra állni.ott ültem az ágy szélén, és bőgtem. tehetetlen voltam....
még aznap(császár napján) este megfürdettek, amennyire lehetett, de igazából, én is csak cicamosakodást végeztem.
és a máik az h. hiába kérsz EDA-t ha nem sikerül altatnak...ikrek miatt kértem én is EDA-t mert hogy ne legyen bajuk, de mindkettőnek 9/10-es lett az APGAR-juk. ha ezt előre tudom, nem kérek EDA-t. de nem tudtam előre...
DE tényleg mindenki maga döntheti el, max a doki javasol valamit.

tiszta hiszik ma....

zsuzska80
Szombathely

Banika, dobsz képeket?? jól belehúztak a fiúk :) csak így tovább!

zsuzska80
Szombathely

Hahó csajok!

Ezek a fényképek...Mindig gyönyörködöm,mikor raktok fel... :lol:

Én nagyon szeretnék simán szülni,mert nagyon félek a gerincszurkálástól... :cry: Valamint szeretnék a párommal "együtt" szülni...De a családom azzal nyír már hetek óta,hogy milyen felelőtlenség,mert majd valami bajuk lesz a babáknak szülés közben.Mindenáron azt szeretnék,ha kérném a császárt. :roll:
Pedig Marcim már fejjel lefelé várja,hogy kibújhasson elsőnek,Valcsika ugyan faros,de akkor ő már ki kell,hogy férjen! :wink:

binyek

Binyek
Én szerettem volna simán szülni,de nem én döntöttem.Illetve nálunk a Bercus állapota miatt fel sem merült semmi indítás vagy esetleges fájás keltés.Bár nem volt időm akkor félni,amíg nem adták be az érzéstelenítőt,addig én is altatást szerettem volna.Nekem ügyes volt az anesztes,én szinte nem is éreztem semmi fájdalmat a szúrásnál.Max annyit mint bármelyik injekciónál.Az utólag adott szurik jobban fájtak amiket kaptam.De megnyugtató volt,hogy végig magamnál voltam és tudtam mi van a fiúkkal.A műtőasztalon az sem érdekelt volna ha velem bármi történik,csak nekik ne legyen bajuk.Nekem 2x volt műtét közben durva hányingerem,de orvosolták pillanatok alatt.
Vendég

Kép Bociszemű Bercus[/img]
Vendég

Kép
[/img]
Kép
Vendég

Kép
Marci és az Ó betű[/img]
Vendég

Banika ééééééééédesek, főleg a "tengerészcucc" tetszik.
Most jöttem meg hypoxiról jó volt :lol:

Judit

jucicuki

Banika!
Nagyon édik!!! :lol: Így összebújtatod őket alvásnál vagy csak a kép kedvéért feküdtek így?Mert én is együtt akarom őket altatni az elején...

Elfelejtettem megkérdezni,hogy amíg feküdni kell az érzéstelenítő miatt,addig akkor nem is tudtatok szoptatni?

binyek

Binyek!

Nálunk, akinek lehetett (nem volt intenzíves a baba) behozták szopizni az örzőbe is, a nővérke segített cicire tenni és utána elvitte a babákat.
Nekem speciel nem volt szörnyű élmény a császár fizikai része. Jó fájt, de ki lehetett bírni én nem is kértem már első éjjel sem fájdalomcsillapítót mert reggel már fejni akartam és fejtem is. Nekem tízkor volt a császár és este már zuhanyoztam nővérke segítségével, mondjuk engem altattak. Másnap délelőtt már saját lábon mentem át a szobámba, igaz a csajokhoz még Ati tolt le kerekesszékben.

Kép Ménes :-)

jucicuki

Sziasztok!
Binyek!
Nagyon megértelek!Én is így voltam,hogy jobban szerettem volna simán szülni!Nekem szerencsém volt,szorítok hogy nálad is így legyen!Szerintem a császárt ne kérd,mert ha úgy látja a dokid hogy a babáknak jobb úgy is meg fog császározni!!!Nem hiszem hogy attól bajuk lesz ha simán születnek.Itt a topikban is sok baba született simán és komplikáció nélkül.A dokik biztos jobban oda is figyelnek és ha úgy látják akár Rád akár a Babáidra nézve veszélyes úgyis a császár mellett döntenek!Ott már úgyis sodorják az embert az események :wink:
Banika!
Nagyon édesek a fiúk!!! :D
Juci!
Jó későig "nyomtad" a hypoxit!Biztos nagyon jó.Én most elipszis trénerezek.Nagyon husik a lovas hölgyek :D :D

bognartundi0727

Banika :P
Azért így már látszik a különbség! Nagyon tündériek!
Én is már úgy szeretnék az enyémekről egy közös fotót 8)
Pelenka megérkezett? Az jó Bercusra?

Judit :P
Nagyon édes ez a kép!

Binyek :P
A családban hány orvos van? :shock: Ezt nem igazán mi döntjük el, hogy szülünk. A dokid úgyis tudja, mi a legjobb. Az is lehet, hogy elkezded természetes úton és közben változik a kép és császár lesz. De ezt előre megmondani... pláne úgy, hogy még minimum másfél hónap hátravan? :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jo reggelt!

Banika: nagyon edesek a fiuk, tenyleg latszik a kulombseg koztuk de majd kiegyenlitodnek. Enyemek kozt is van majdnem egy kilo de annyira nem latszik mar.

Jucicuki: jo a kep! Mi az a hypoxi?

Binyek: az enyemek pont igy voltak ahogy a Tieid, eloszor megszuletett Alex fejjel elore aztan a doki benyult (egyaltalan nem fajt, nem is ereztem!) megfogta Anna labait es ugy huzta ki, 6 perc lett koztuk, minden rendben volt, csak az fajt amikor Alex fejecskeje kibujt, Annat mar nem is ereztem. Azert elokeszitettek csaszarra es ha barmi gond lett volna azonnak kiszedtek volna a babakat! Ne aggodj!

Zsuzska: sajnalom hgy ilyen rossz elmeny lett a szulesed!!! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, egy gépben tekersz, ami közben vákuumot csinál.
Állítólag naribőr ellen tuti

Judit

jucicuki

Köszönjük a dícséretet.

Juci
Csajok nagyon vagányak.Te pedig egy hős vagy,hogy van energiád az iccakában hypoxizni.

Tünci
A másik spori anyuka.Le a kalappal előttetek energiabomba anyukák.Én meg zabálom a vaníliáskarikát. :lol:

Binyek
Nem így alszanak,de egy kiságyban.A lábok van egymás felé,de ma akarjuk keresztbe tenni őket,hogy néha kicsit lássák is egymást.Nagyon ritkán vannak egyszerre ébren(akkor viszont ordítanak)

Fanni
Pelus ma jött meg,apa most ment érte a mamáékhoz.Délután már abban nyomjuk.

Tonti
Látszi a különbség,bár szerintem a Bercus behozza majd a lemaradást szép lassan.

Az esténk katasztrófa volt.Marci fél 10-től ordított éjfélig.Nálunk ez a cici dolog nagy szívás.Szegény szopizik,de éhes még utána,pedig van benne bőven tejcsi(csak lehet,hogy a kalória kevés benne),Kap utána pótlást,mert ordít az éhségtől.Nem képes abbahagyni az evést és akkor már azért ordít,mert fáj a hasa.Úgyhogy mi bevetettük a cumit és az infacolt(szegény gyerek még nem kapott elég gyógyszert),illetve a szadista anya beszabályozta az adagját.Így azóta már 3 etetést túléltünk ordítás nélkül és a gyerek is alszik.Miután 2 és fél órán keresztül ordított,annyira beájult,hogy nem vett levegőt álmában.Sípolt a légzésfigyu én meg alig bírtam életre kelteni.Szóval egyelőre marad a fejés meg az üveg.
Bercuskám meg most is nyög szegénykém álmában.Ez a kakitéma csúcs.De most legalább nem dugul be.
Anyuka néha kicsit egyikkel sír,aztán a másikkal.Apuka meg vígasztal mindannyiunkat.
Na ez jó kis regény lett.
Szanet hova tűnt?
Vendég

Sziasztok!

Mintha csak magamat olvasnám!
A császár nekem nagyon szörnyű élmény volt. Nem is akarok írni róla, de én is nagyon sokat sírtam a kórházban. Meg aztán itthon is. Mindenen bőgtem. De ez még nem múlt el, tegnap is rám jött.

Banika! Eleinte nekünk is úgy volt, hogy nagyon elfáradtak szopi közben és közben meg éhesek maradtak. Úgyhogy nálunk is a fejés+üveg vált be. Most felváltva szopnak, a másik üvegből kapja a lefejtet. Tápi nem kell szerencsére.
Nagyon cukik a babáid. A picurka az én Márkómra emlékeztet.

Juci! Nőnek a gyerekeid mint a gomba! Nagyon édesek!

Ritka pillanatok egyike:

Kép

Puszi mindenkinek!
Próbálok gyakrabban jönni, de nagyon nehéz. Mindig közbejön valami.

Kép

Kép
kamilla306

Judit, a honlapotokon milyen szakirodalomból idézel?
köszi

Kép
an°°di

szarakodott a net többször eltűnt amit írtam :twisted: :twisted:
vajon mi lehet ALFÁVAL megszült azért nem irhat :shock:
juci szupi jó dolguk van a lányoknak egy kis pancsi egy kis lovacskázás :D
banika zabálnivaló kisfickóid vannak :wink:
kitartás az egész kis családnak.
kamilla tényleg nagyon édesek gyönyörűek :wink:
hívtam a dokit a kenet is negatív lett a vérvétel eredmény is jó,csütörtökön megyünk,vajon miért akar hetente látni kicsit parázok lát valami rosszat vagy erre utalót,hogy sokkal előbb jönnének :cry: úgy parázok

lanyané

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.24 22:14-kor.
Vendég

Lanyané
Ne parázz!!!Biztos a méhszáj miatt akar gyakrabban látni.De inkább nézzen hetente,mint hogy ne foglalkozzon veled.

Megjött a pelusunk :lol: Vicces a méret.
Vendég

Úgy látszi egyedül nekem volt "pite" a császár...

Kép
Kép
labasv

Banika!

Én Fitolacot iszom napi 4 csészével. + UrticaUrens 2X5 golyó. Ezen kívül napi 4 liter folyadék + Sok fehérjét enni. Én is úgy indultam, hogy max 20-at tudtak szopni, de valahogy nagyon beindult a dolog. Reggelente van, hogy majdnem fél liter lejön a két ciciből. :shock: A lényeg, hogy ne add fel és hidd el, hogy meg tudod csinálni!!!!
Kitartás!!! Drukkolok, hogy sikerüljön!!!

Kép

Kép
kamilla306

Lanyané :P
Tudod, már rövidült a méhszájad, ami azt jelzi, hogy valamilyen szinten megindult a szülés folyamata, még ha ettől akár a 40. hétig is kihúzhatnád. Szóval csak óvatos, helyes, hogy hetente látni akar!

És csak meg kellett rázni Marcit, vagy hogy hoztad ki a mély álomból? (Voltam újraélesztő tanfolyamon, csak kíváncsi vagyok, mennyire aludt be a nagyfiad, meddig kellett elmenni, hgoy felébredjen?)

Csajok :?
Én tuti császáros vagyok/leszek. Elkezdtem komolyan parázni :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika, kitartás!

Andi Babaszoba/Mit tud a baba
http://www.babaszoba.hu/services/todo

Szép estét csajok!

Nálunk olyan meleg van, már fél órája kínlódnak az elalvással.

Judit

jucicuki

Fanni
Kikaptam szegényt a kiságyból,mire ijedtében összerándult.Hála az égnek nem volt komolyabb baj,csak nagyon mélyen aludt.A légzésfigyu meg elég érzékenyre van állítva.
Ne parázz a csaszi miatt.Nekem az első felkelés volt tényleg kicsit vészes,de én sokkal rosszabbra számítottam a beszámolók alapján.

A spártai szigorral ma egész jól telt a napunk.Evés,alvás.Soha többé nem fürdetek éhes gyereket az is tuti.Szét ordították magukat.Ennyit a jótanácsokról.Nálunk bejön az,hogy a 6 körüli evés után nem nagyon alszanak és akkor fürdünk amikor kicsit leülepszik bennük a kaja.Akkor semmi sírás nincs és türelmesen kivárja mindenki a sorát.
Vendég

sajna nem tudok visszaolvasni, csak szólok, h még élek. :lol:

képek a csajokról

Janka:(nagypapával)
http://img6.tar.hu/ikrek2008/size2/34679582.jpg

Anna:
http://img6.tar.hu/ikrek2008/size2/34679727.jpg

szanet

Gondoltam, hogy ennyi elég volt, különben azért biztosan kétségbe estél volna.... vagy legalábbis én bizti, ilyen esetben.

Szanet :P
Végre életjel! Édesek a kicsik!

Jó éjt, Lányok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Banika!
Gondolom ez az "Anyuka néha kicsit egyikkel sír,aztán a másikkal.Apuka meg vígasztal mindannyiunkat. " korszak még eltart egy ideig,de hamar túl lesztek rajta :D :D Örülök hogy lassan mindenre megtalálod a megoldást,mondtam nem vagy Te olyan elveszett lyány :D :D A légzés figyelős sztori elég ijesztő.Nálunk a Sáráé csipogott be többször,de mindig vett levegőt csak én hordtam ki több infarktust és agyvérzést lábon+lett egy csomó ősz hajszálam
:lol:
Fanni!
Ne aggódj!Minden OK lesz!!Mindenki máshogy éli meg+ott még annyi minden fog történni,kezedbe foghatod a fiaidat,hogy sodorni fognak az események!!!Amennyi rossz dolog lesz benne annál sokkal több jó :!: :!: :!: Meg még nagyon sokan fogunk szorítani 8)
Lanyané!
Örülök hogy jók az eredményeid de tényleg pihenj sokat! :!: A dokid csak alapos nem hiszem hogy ha lát valamit a méhszájad rövidülésén kívűl akkor azt ne mondaná el!Biztosan ez miatt akar látni de ettől még akár 40 hétig is kihúzhatod!!Nyugi!!
Szanet!
Örülök,hogy hallunk Rólatok!!Nagyon szépek a csajok :D Remélem megoldódtak a problémák :!: :!:

bognartundi0727

Tünci :P
Köszönöm! :)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hali!

A tegnapi nap nem az életem legjobb napjaként fog bevonulni a történelembe.
A szó legszorosabb értelmében nem aludtak egyhuzamban 20 percet, egész nap ment az ordítás. Nem volt jó se kézben, se ágyban, se hordozóban, se kocsiban... :?

Az este szerencsére olyan volt mint máskor. Fürdés, vacsi, alvás fél 4-ig. :D
Nekem ez jött be, bár nem is próbáltam mást.

Kép
Kép
labasv

Fanni
Nekem azt mondta a védőnő,hogy a videokazettát amit adnak a légzésfigyuhoz,na azt ne nézzem meg.Ő tanult újraélesztést,de nem állítja,hogy nem tenne kárt egy ekkora gyerekben.A Marci az evést is úgy fejezi be,hogy az utolsó kortynál mindig meg akar fulladni.
Az éjszakánk nekünk is katasztrófa volt,Felváltva ordítottak,de főleg a Marcus.

Tünci
Tegnap délután apa kivette a Marcit az ágyból és nem kapcsolta ki a figyut.Nem riasztott azonnal,hanem egy jó 3-4 perc múlva.(gondolom a Bercus közben mocorgott és érzékelte a Marci figyuja).Amikor besípolt,apa azt hitte a Bercusé,úgy kikapta az ágyból,hogy szegény gyerek majd szörnyet halt.Ezt eljátszotta mégegyszer,mire rájött,hogy nem a Bercusé sípol.
Szeleburdi család semmi hozzánk képest.
Vendég

Sziasztok!
Labasv!
Sajnos vannak ilyen napok :( még lesznek is :( ,szerencse hogy éjszaka aludtak!!Nálunk még mai napig van hogy megy a hiszti egész nap(Hál`Isten egyre ritkább) és csak akkor van csend ha valaki ölében vannak,arra szokta mondani a férjem,hogy biztos talp betegségük van,mert leér a földre a talpuk akkor bőgnek :D
Banika!
:P :P Nem csodálkozom rajta hogy megesnek ilyen dolgok!A stressz,a fáradság amivel a két csöppség jár kiveszi az emberből az energiát!Nálunk is volt egy-két műsor anno :D :D

bognartundi0727

Szanett!
nagyon édik a bébik!Jó,hogy jelentkeztél,már izgultam értetek... :wink:

Banika!
Pont az jutott eszembe tegnap,hogy még nem hallottunk Tőled semmit sirásról-rivásról,szenvedésről.Már azt hittem,hogy ilyen mintagyerekeid vannak! :lol: De ezek szerint nálatok is átlagos kerékvágásban folynak a dolgok... :wink:

Labasv!
Szegény Te....El tudom képzelni,hogy milyen lehet egy ilyen nap!Jaj-jaj! :roll:

Fanni!
Ha már előre parázol,attól jobb lesz?Mert ha igen,akkor én is nekikezdek... :lol: :lol: Inkább lásd meg a jó oldalát:tutira tudod,hogy mikor mi fog történni veletek,nem kell frászt kapj,amikor spontán elkezdesz szülni és egyszer csak közlik,hogy akkor most innentől császár. :shock:

binyek

Binyek
A mintagyerekeim a romlás útjára léptek.

Szanet
Gyakrabban hiányolunk majd és akkor gyakrabban jössz.Hogy bírod?Van segítséged?
Vendég

Sziasztok!
Megvagyunk, csak egyenlőre még semmi időm netezésre. Néha sikerül beleolvasnom, de amint elkezdek írni rögtön jelentkezik valamelyik apróság. Úgy látom a többi "friss" anyuka valamit sokkal ügyesebb csinál, mert ők azért néha írogatnak. Most a teraszon alszanak, de ki tudja meddig, ezért gyorsan kérdezek. Van valaki akinél nagyon kevés volt a tej és az étkezések nagy részét már 2 hónaposan is a tápszer tette ki? (kb. 100-at esznek, viszont én egy étkezésnél kb. 20-30 tejet bírok kipréselni összesen a kettőből, szóval majdnem csak tápszert kapnak) Úgy rémlik talán Tontica írta, hogy nem tudott sokáig szoptatni. Náluk milyen volt a kaki színe. Nálunk ugyanis zöld. Ha hasonlítani kellene valamihez, akkor a spenóttól az olajzöldig terjedő árnyalatokat produkálják. Ja és nagyon híg, szinte teljesen felissza a pelenka. Én eddig úgy tudtam, hogy ez tápszeres babáknák nem gáz, ráadásul mindkettőjüknek ugyanolyan, én ebből is arra gondoltam, hogy rendben van. Erre most a dokinénink közölte, hogy nem lehetne ilyen színű, de nem tudja mitől van és igazán arra sem mondott semmit, hogy most mit csináljunk. Szóval csak jól megijesztett. Akit nem érint attól elnézést kérek a kaki téma miatt, de nagyon aggaszt a dolog, ha van valakinek tapasztalata kérem ossza meg velem.

Kép

Kép
szofi74

Szofi!
Örülök hogy jelentkeztél :D :D Nálunk a Sára lányom volt az aki ilyen kakit produkált :)A férjem szuperzöldnek hívta.Először azt mondták,hogy túl eszi magát és nem tudja megemészteni és adjak neki többször kevesebbet.Aztán orvost váltottunk aki azt mondta hogy a HA (hypoallergén)tápszertől van!Szerintem ez lehetett az ok.Utána persze már a védőnő is azt mondta hogy szerinte is,addig persze nem volt ötlete.Mert azt mondják a zöld kaki még utalhat gyomorhurutra,de az lázzal jár+nagyon erős hasmenéssel.Azt mondta a dokink hogy "ha zöld hát legyen zöld" :shock:Néha zöldebb volt néha elmúlt,de gondolom olyankor több anyatejet kapott.Más panaszunk soha nem volt,akkor múlt el amikor már több mindent ettek.Azt gondolom ha szépen gyarapodtok és más panaszotok nincs akkor nem lehet gond!!!Remélem hogy nálatok is ez a helyzet!!!!Ha van időd légyszi rakj képet!!! :oops: :oops: :D

bognartundi0727

Szofi!
Ne aggódj, nálunk is sokszor zöld a kaki. Teljesen normális. :lol:

KépKép
lili73

Szofi! :: Nem kell megijedni a zöld kakitól. Az én babáim az elején rendszeresen produkáltak ilyet. Még néha ma is. Mindig tápisok voltak. Én is kérdeztem ettől -attól, hogy ez nem baj e. Hát persze senki nem tudta mi ez. Aztán a klinikai dokitól is megkérdeztem. Azt mondta, ez azért van, mert nincs rendesen megemésztve a kaja, de ha hízik rendesen a baba, akkor nem baj. Próbáltuk a normaflórt, de nem változott. Mondta, hohógy nem kell vele foglalkozni. És tényleg semmi gondot nem okozott. Most, hogy esznek főzeléket is, már 90%-ban rendes színű.
Bár a mienk nem volt olyan folyós, inkább olyan kenhetős...gusztán fogalmaztam, mi? :oops:

Kép
Kép
labasv

Nekem kazim nincs, a Madarász utcai kórházban voltam egy tanfolyamon. Nos, a védőnőkről megvan a véleményem... ha az ember tudja, mit kell csinálni, azzal csak segíthet a babán... De sosem legyen rá szükség :wink:

Szofi :P
Nekünk a szülés felkészítőn azt mondták, hogy mind az aranysárga, mind a zöldes kaki rendben van. Mondták, miért lehet zöld, de sajnos már nem emlékszem :oops: csak arra, hogy ez nem gond!

Binyek :P
Szerintem normális, hogy az ember fél attól, ami még előtte áll és sosem történt meg vele. Igyekszem rá lélekben felkészülni, de alapvetően valóban parázom tőle, sajnos :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dorka ma 17:58 perckor önállóan felült! :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Wow! Gratulálok! :D

Kép
babyteve2

Lányok, köszi hogy leírtátok a császáros tapasztalataitokat, jobb ha tudom mi vár rám, mintha kellemetlen meglepetés érne. Legfeljebb könyebben viselem! Próbálok rá készülni lelkiekben, de azt hiszem 100%-osan nem is lehet.

Fanni,
Mondjuk az elég durva, ha 6 órával a császár után talpra állítanak. :shock: A Jánosban 12 óra fekvés, és mivel általában délelőtt van a programozott csaszi, így másnap reggelre esik a felkelés.
Én még csak csütörtökön pakoltam össze a kórházi cuccom. Fő, hogy időben! :lol: A vasalással is még csak akkor lettem kész. Nem kapkodtam el. :oops:

Juci,
Nagyon édesek a képeken! Gratula a felüléshez!

Lanyané,
A Jánosban pl úgy van, hogy gerincérzéstelenítéses a csaszi, ha ez valamiért nem megy, vagy sürgősségi, akkor altatás.
Az is változó kórházanként, hogy a baba ott van-e veled 0-24-ig. Nekünk a jánosos szülésfelkészítőn pl azt javasolta a szülésznő, hogy éjszakára ne hagyjuk magunknál a babát, hanem igenis próbáljunk meg pihenni a kórházban, mert utána otthon lesz elég dolgunk. 10-11 körül beveszik őket, és 6 körül már lehet őket kihozni.
Gondolom a dokid a méhszáj miatt inkább rendszeresen meg akar nézni. Ne aggódj, jobb az mintha csak ritkán kéne menned!

Banika,
A tengerészes szerkóban de aranyosak, itt azért látszik a különbség, de mindkettejük súlya szépen alakul!

Szanett, Kamilla, Szofi
Jó, hogy adtatok egy kis életjelet! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Rebe!
Ez már a célegyenes!! :D Kívánok Neked ugyanolyan probléma mentes szülést mint amilyen a terhességed volt!!
Juci!
:D :D :D :D :D Megkezdődött a visszaszámlálás,már nem sok van és szétszedik a házat!! :D

Nálunk is beindult a strandszezon!Egyenlőre fedettbe nyomjuk és nudizunk :D Na jó csak a csajok nudiznak én megkímélem a szomszédokat 8) 8) Kép Kép Kép

bognartundi0727

Tünci!

Szuper az "uszitok". Én még fürdőruhát sem mertem venni :oops: rövidnaci + polóban nyomom.

Judit

jucicuki

Juci
Ügyik vagytok :lol:

Tünci
Nagyon jó az uszitok,nem csoda ha élvezik a csajok

Romlás útjára tévedt magzatkáim iccaka megint koncerteztek.Lassan költözhetünk ha így folytatják.De bezzegt nappal alszanak.Én délelőt aludtam velük,apa délután.Ráadásul kitalálták,hogy ők mostantól egyszerre éhesek.Ez csúcs lesz.
Vendég

Juci
Mi az a fürdőruha? :lol:
Vendég

Juci :lol:
Gratulálok Dorkának!

Banika,
kitartás! mind átestünk ezen, lassan majd áttérnek az éjszakai alvásra. Nobilis doktor mondta a II. szülészetin, hogy azért aktívak éjjel és alszanak nappal, mert a méhben is így csinálták.

Tünci!
Ez a medence szuper, meg benne a csajok is :lol: :lol:
Épp ma nézegettem én is ilyesmit a neten. Be akarok szerezni az erkélyre, és pont ilyen nap ellen védőset. Persze még nem ülnek a gyerekek, úgyhogy max. úgy, hogy tartom őket. Szerinted 6 hósan is érdemes ilyesmivel játszani?

KépKép
lili73

Banika, kitartás, majd kialakul a saját kis rendszeretek!

Hát igen, fürdőruci, pont gondolkodtam, hogy valami olyan kellene, amit dédnagyanyáink hordtak, ápol és eltakar :wink:

Kép

:wink:

jucicuki

Tünci,
Aranyos vagy, köszönöm! :D
De jó a medence, elhiszem hogy a csajszik élvezik!

Banika,
Kitartás nektek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nem magunk miatt aggódom én sem,mer tidővel csak lesz vmi rendszer az életünkben.De szegény apa holnap már dolgozik.Ma éjjel konkrétan arra riadtam(miután mindkét fiú bealudt),hogy apa nem vasz levegőt csak hörög.Ijedtemben olyan pofont adtam neki,hogy csak na.Persze nem emlékszik rá olyan félholt volt.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?