A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Tubikriszta!

Beírtam a táblába, most még 6 hetesnek írtalak, jövő héten írom át 7-re. :D

Kép
akire79

Akire!

Én kedden megyek a dokihoz uh-ra, addig a saját számításaim szerinti időpontot tudom mondani. :oops:

Ha esetleg nem stimmelne akkor majd javítjuk, ha Neked így megfelel.

Most vagyok 6 hetes, és a szülés várható időpontja jan. 20.

Kép
nika28

akire!

MÉg nem voltam dokinál, a szülés várható időpontját így még nem tudom, de majd megírom ha igen.

Gabicsibe!

Gondolok rád :)!
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!

Akire
Nekem Szűcs doki az orvosom és a mostani ciklusban lenne a fagyis Et. De már 5 napja nem akar megjönni. :oops:
Az UH valószínű átcsúszik majd júniusra.
Ez a ciklus stimus lesz, hogy minden stimmeljen.

Enikõ
vacak2

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat ígérem megpróbálok nem csalódást okozni:)

Akire! Nekem az egyik petevezető elzáródása volt az ok, aztán meg a méhen kívüli babó miatt kivették a "jól" műkődőt, így már nincs ép. Ezért lettem lombikos. Ha már írod a kismamáknak, hogy ki hány hetes, közlöm, hogy én vasárnap töltöm be a második hetet :wink: Fő az optimizmus 8)

Gabicsibe! Kezd nagyon izgalmas lenni :)

Nemone! Én szerintem hétfőn is tíz felé érek majd oda, és a Zeke előtt fogok ácsorogni. Előtte nézd meg a képem az iwiwen, hogy megismerj:) Pussz
nellike

Ok, beírtam mindenkinek mindent.
Csak akkor fogom küldeni, ha az adatok min.80%-a meglesz, elég üres még.
De ha akarjátok küldöm a mostani helyzet-jelentést is!

Kép
akire79

Nellike

Hadd kérdezzek egy intim dolgot, ha akarsz pü-ben válaszolj?

Ti a lombikok közt spontánkodtok is?
Ugyanis nekem is hasonló a problémám és mindig azon aggódom, hogy hiába a kontrsztanyag nem járta át a petevezetőmet a hsg laklamával, de a két sejtike, aminek találkoznia kell annyira picik, hogy a vezetékben el is akadhatna.
Most hasonló aggodalmam van.
26-án kellett volna megjönnie, hogy mehessünk a fagyikért, de még semmi.

Lányok, Ti mit csinálnátok a helyemben? Teszteltem, de az negatív lett.

Enikõ
vacak2

Sziasztok!

Mai helyzetjelentés: nyálkahártya 8mm, a jobb és bal oldalon is 4-4 db tüszőt látott 6-9 mm-eseket. Hétfőn újra mennem kell UH-ra, és lesz megint vérvétel is. Megnövelte a szuri adagomat is 3-ról, 4-re (reggel, és este 2-2). Egy kicsit meglepett, hogy csak ennyi tüszőm van, mert máskor 1-re is volt már 5-6. :roll:
Mindegy a lényeg az, hogy amit visszaraknak majd az(ok) az embrió(k) bent is maradjanak 9 hónapig! :wink:

Kira,

Köszönöm a tippet!

Brummadzag,

Köszönöm, figyelek majd rá!

Nellike,

Oké, megkereslek majd hétfőn! Én szerintem korábban megyek majd, mert lesz vérvétel is, és ha lesz hely, akkor hátul fogok ülni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok.

Kiváltottam a gyógyszereimet,injekcióimat.....
Kaptam egy antibiotikumot és nem emléxem,hogy W doki mit mondott,hogy mikor kezdjem el szedni.
Azt tudom,hogy a decapeptylt 3-án kell elkezdenem szúrni és a többitre is emléxem,de erre sajna nem.
Ha esetleg tudnátok Nekem segíteni akkor nagyon hálás lennék érte!
Papíromon sincs feltüntetve a szedésének időpontja.

Az antibiotikum gyógyszer neve :
Ciprofloxacin

Köszönöm
Puszi mindenkinek és jó 7végét !

Kép
noki&potyi

Akire,

Nálunk elvileg nincs semmi gond, minden eredményünk teljesen jó. Végigcsináltuk a 6 inszemet sikertelenül, és most lesz lombik.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Noki!

Az antibiotikum a párodé lesz, és a doki mondani fogja majd, hogy mikor kell elkezdenie.

Kép
nika28

Vic!
Nekem a forró fürdőtől mindig megjött!
Kívánom, hogy sikerüljön a nyaralásotok,na és a babaprojekt is!!! :D

Akire!
December 29-re várható a szülés időpontja!
Lányok, jó kis Karácsonyunk lesz!! :D

Noki!
De jó, mindjárt kezdesz! Szorítok!

Nemone
Ne aggódj a tüszők miatt, elég lesz az! A nyálkahártyád viszont gyönyörű! :D

Nellike :)
Így van, fő az optimizmus, meg is lesz a gyümölse! :)
adri1983

Gabi!
Drukkolok, hogy minél előbb megszülessen a kis gyönyörűségetek!!!
adri1983

akire!

Ha jól számolgatok január 23. -a a várható időpont, de még nem tudom... :oops:
witch26
Budapest X. kerület

Kép
Kép
Kép

Küldöm a táblát, kb. így néz ki, ha van javaslat, hogy hogyan csinosítsuk, akkor írjatok szívesen fogadom.

Kép
akire79

Akire!

Le a kalappal! :)
Nagyon ügyes vagy, szép lett a tábla! :)
És a "fejléc".....!!!

Kép
nika28

Akire

Nagyon szuper a tábla,nagyon ügyi vagy!

Kép
noki&potyi

Kery!

Mi a helyzet? Mi volt ma?
Drukkolok!
Júni 13-án tesztelsz?

Edóra!

Ha jól tudom ma volt UH-od, mi volt, mikor mehet az inszem?

Kép
akire79

Nika

Köszi a segítséget, de tuti ,hogy a páromnak kell ezt beszednie???
Neki most fogyott el nemrégen az Augmentin amit szednie kellett!
Beszélgettünk,hogy a doki mit is mondott,de be kell vallanom őszintén nem emléxünk rá,mert annyira lefoglalt minket az esküvő............

A lényeg az,hogy ne kezdjem el bekapkodni?!
És még a Párom sem?!

Kicsit szégyenlem magam amiért ennyire elfelejtettük a dolgokat,de 1 hónapja voltunk utójára a BMC-ba és mentségemre szolgáljon,hogy jól is esett nem ezen pörögni ,hanem az esküvőn inkább :oops: :oops:

Most viszont nagyon jó megint a babára gondolni és nyugodtabb is vagyok!
Kellett ez a kis "pihi" :lol:

Kép
noki&potyi

Akire,
nagyon csinos lett a tábla. Egy pici lelkizést ha megengedtek: lehetne inkább az okhoz kiskatonákat írni, az valahogy "kedvesebb" számomra:) Csak mert olyan, mintha a katonák küzdenének a győzelemért...
Vendég

Noki,
Az szuper, ha feltöltődtetek! :)
Mi a neve az antibiotikumnak, amit felírtak? Szerintem is mindeképp a párodnak kell elkezdeni. A stimus lapon fel kellett, hogy tüntessék annál a rublikánál, amelyik napon el kell kezdeni, valahogy így: férjX és egy nyíl, onnantól kell kezdeni.
Vendég

Sziasztok!

Ha Cydonint kaptál, akkor azt tényleg a párodnak kell majd beszednie, a férjem tegnap kezdte el. De ne most rögtön kezdje el, mert majd a doki fogja mondni, hogy mikortól kell kezdeni, nekem legalábbis mondta, és a stimulációs lapra is beírta.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Noki!

Biztos, hogy a párodnak kell! :)
Ez teljesen független az augmentintől.
Általában a stimuláció 5. napján szokták mondani, hogy kezdje el a férj. Neked meg majd akkor kell a hüvelykrém. :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek a beágyazódást minden esetben kíséri pecsételő vérzés?
plutyk

plutyk!

Nekem nem kísérte pecsételés, a barátnőmnek igen, sztem ez változó...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Vacak! Szerintem leírom a problémámat, mert hátha van olyan "olvasó" akit szintén érint. Szóval nekem mindkettő össze volt tapadva, és a HSG-n erős nyomással csak a jobb oldalit tudták megnyitni, a bal oldalira doki azt mondta, hogy reménytelen. Aztán egy évi spontánkodás, és 3 sikertelen inszem után decemberben a 4. inszem sikerült. Mi már előtt gyanakodtunk a párommal, hogy vagy visszatapadt, vagy nem működik megfelelően a HSG-n megnyitott (sajnos a kontrasztanyaggal történő megnyitás még nem jelent feltétlenül sikert, főleg, ha a megnyitott petevezető sérült, hegek maradtak stb.)
A 4. inszem mégis sikerült, persze úgy, hogy a spermiumok ugyan bejutottak a szűköcske résen át , de már a megtermékenyített, osztódó, jóval nagyobb embrió nem. Egy centire a méhtől ágyazódott be a jobb oldali petevezetőbe. Mivel a kb. 2 mm átmérőjű petevezetőt kinőtte a maga 8 mm-es méretével, szét is repesztette. Ezért aztán kivették. Nálunk nincs is értelme tovább spontánkodni, meg persze tovább inszemezni sem, mert ép petevezetőm nem maradt.

Ha még mindig nem jött meg, szerintem tesztelj egy újabbat, mert gyanús. Mondjuk nekem kimutatta a terhességet, mert a HCG-t attól még, hogy méhen kívül van, termeli ezerrel. Remélem babó van a láthatáron és csak azért lett negatív, mert korán teszteltél:) Drukkolok:) Az meg szerencsére nem törvényszerű, hogy kontarsztanyaggal megnyitott petevezető rosszul funkcionál, úgyhogy ettől meg ne félj!

Szerintem nyugodtan spontánkodjatok. :wink:
nellike

Plutyk!

Úgy tudom, hogy nem feltétlenül kíséri pecsételés.

Nemone! Ne aggódj, nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség! :wink:

Akire! A tábla tényleg szuper:)
nellike

Akire!!!

Nagyon jó lett a tábla!!! :D
A tesztem jún. 16-án lesz. Nálunk a próbléma az volt, hogy mindkét petevezetőm el volt záródva, de ezt 2 éve laporoscópiával átfújták, viszont januárban amikor kezdtünk a BMC-be járni, az orvos kért hysteroscópiát és akkor is úgyanúgy el volt záródva. Akkor újból átfújták, és azóta elvileg minden rendben van. Remélem azóta nem záródott el.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Hétfőn inszem! Nagyon meglepődtem, mert voltam először egyik hét csütörtökén (3. nap), majd köv. hét pénteken UH-n, és erre rá hétfői inszem, ami tényleg a 14. napra jön ki, de így most vhogy túl gyorsan jött. Izgulok, örülök, és reménykedek is, ugyan nagyon feszült vagyok. Sokkal jobban bírom a hormont, mint legutóbb (nem fáj annyira a hasam) de nagyon ingerlékeny vagyok. :(
Akire: nálunk ok: vegyes... amikor elkezdtük a vizsgálatokat, csak magas prolaktin szintet találtak. Aztán szedtem a bromot (és azóta is szedem, már vagy 2 éve a PRL-re, így be is állt jó szintre) összejött egy méhen kívüli terhesség :( - pedig előtte a HSG-n átjárhatónak bizonyult mindkét oldal. Szóval méhen kívüli, ezért operáció, kivették az egyik oldali petevezetőmet. Utána hosszú ideig pihentünk, persze spontán próbálkoztunk, esélytelenül :( Sok idő kellett, míg elhatároztuk, hogy újra irány a BMC.
Februárban kezdtünk ismét, márciusban első inszem és sikeres lett... VOLNA... de még a 6. hét betöltése - így 1. UH előtt- előtt elveszítettem a tehességet. :(
Egy hó szünet és most újra inszem!
Remélek.

Ui: summa-summárum: ok--> 1 petevezető :(

Witch: nagyon örülök Neked!
Orsi: Neked is azért, hogy már előre nézel! Mindig kiemelten fogom olvasni a híreidet, tudod...
edóra

Sziasztok,

Itt az eltűnt bárányka :oops: :oops: Bocsi, hogy így eltűntem, de nem sok időm van mostanság. Sokat dolgozom, a tanfolyam is sok időmet elveszi, na meg a tanulás sem kevés, és ez csak a kevés szabadidőm rovására megy... :roll:
Köszönöm a részvét nyilvánításokat a kollégám miatt... nagyon megvisel(t) ez az egész, kedden volt a temetése Nagykanizsán. Nagyon megható volt, rengetegen voltunk... :shock: :cry:

A vérképemmel kapcsolatosan... hogyan tovább? Kedden megyek az Ormos Intézetbe egy ún. Termográfiás (hőtérképes) vizsgálatra, ami elvileg kimutatja, hogy hol van a gyulladás... majd kiderül... :roll: De nem akarom az egész góckutatást elölről kezdeni, mert már nagyon-nagyon unom ezt az egészet... :cry:

Hű, most visszaolvasok, és megpróbálok reagálni mindenre... :wink:

Bonya drága,

Utólagosan is Boldog Szülinapot! :oops:
Teljesen megértem én is, hogy közelebbi intézménybe mész... nem mindegy... csak ne tűnj el, jó? :wink:

Noki,
Nagyon-nagyon boldog Házas Éveket és bőséges gyermekáldást kívánok Nektek! :D Ez a gólya-dolog CSAK jót jelenthet! :D
Az esküvői képek gyönyörűek! :D:D

Vic drága,

Ne hari, hogy még a vonalzó-ügyben nem léptem, és most sem tudok, mert dolgozom, és az otthoni e-mail címemet nem tudom innen megnézni, de ígérem, hamarosan felteszem. Ha gondolod, e-mailben küldhetsz hozzá még adatokat, vagy változásokat :oops: Tényleg bocsi!!! :oops:
Szemed remélem már teljesen jól van!

Madrin,
Elvileg fogászatilag már teljesen rendben vagyok. Igaz lassan már fogam sincs, de sebaj... egy gonddal kevesebb :wink: :lol: Nődokihoz meg lassan mennem kéne, kb. 1 éve voltam úgyis rákszűrésen, azóta egyszer voltam október körül, úgyhogy lassan menni fogok. De nem hiszem, hogy ott van gond.
Sajnálom apud barátját :cry: :cry:
Örülök, hogy minden rendben volt a konrollon! :D

Vucuska,
Nem, ha minden rendben lett volna sem kezdtünk volna most, hanem csak ősszel.

Vuki,
Igen, egy idős, beteg ember elvesztését az ember „jobban” el tudja fogadni... egy korunkbeliét nagyon nehezen. Előtte volt az egész élet... :roll:
Kellemes nyaralást, így utólag is :) Remélem, kapunk majd képeket :wink:

Orsiborsi,
Rettentően, és szívből sajnálom ami történt. :cry: Annyira írnék valami okosat, bölcset, de nem tudok... ez borzalmas... :cry: :cry: Köszönöm az együtt érző soraidat a tavaly történtekkel kapcsolatosan... igen, ez iszonyú. És nagyon nehéz (volt)... :cry: De nem adom fel, ezt megfogadtam... :wink:

Csibe,
Nem kaptam meg a prividet :roll:

Lukrécia, Fiona,
Kirázott a hideg ahogy olvastam a soraitokat. Olyan aranyosak vagytok! :oops: Pedig tudtam ezeket a régi, rossz emlékeiteket, de most visszaolvasva... libabőrös lettem...

Nika,

Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :D:D:D

Kira,

Örülök, hogy nálatok is minden rendben! :D :D :D

Edóra,

Örülök, hogy írtál, és annak még jobban, hogy hétfőn inszem! :D Iszonyatosan fogok drukkolni nektek! :D

Dnorsi,

Hű, sajnálom, hogy Te is átéltél egy tragédiát... :shock:
És a petefészkes-dolgot is nagyon sajnálom :roll: A francba...

Akire,

Atyaég, ez nagyon durva... :shock: :shock: Ez aztán tényleg „remek”, hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet... :roll: Jobbulást kívánok!!!!
A barátnődnek gratulálok a kisfiához! :D:D
Sajnálom ezt a fránya cisztát, ez nagyon nem jó :roll:
Köszönjük a szépséges táblát, nagyon ügyi vagy :wink: A táblába az ok: nincs p.é.+kevés katona

Ildi,
Üdv a csapatban :)
Sajnálom, hogy 3 babát elveszítettél... ez iszonyú :( De majd mi, illetve a BMC meghozzuk a várva várt bébikét, meglátod :)

Anett,

Nagyon ütős ez a történet, amit leírtál... nem is tudok rá mit írni. Nem lennék szegények helyében, ez iszonyú...

Nellike,
Naná, hogy ismerünk még :D

TubiKriszta drága,

Sok-sok puszi! És ha bármiben segíthetek (kérdésed van, stb), nyugodtan hívj ám! :D :wink:

Brumi,

Sajnálom, hogy nem vagy jól. Bár remélem, azóta már jól vagy! Mi volt a BMC-ben?
Kérdésedre válaszolva a süllyedésem is magas és a CRP-m is. A süllyedésem 46, a CRP-m pedig 35 :shock:

Witch drága,

Gratulálok a babákhoz! :D:D:D:D Vigyi magatokra!

Sok puszi mindenkinek, ezer bocsi, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Beírtam mindenki adatait, márcsak Krisztamilli és Bessy szülésének várható időpontja hiányzik a kismamáknál.

Az okoknál még van bőven hiány, de ők nem is nagyon jönnek fórumozni!
A sperma szót Brummadzag kérésére javítottam kiskatonára :lol:

Kép
akire79

Akire: kiskatonák tényleg kedvesebb. Bár szerencsére nálunk ilyen téren nincs gond, de így bájosabb... ha már a fagyasztott embriók fagyi babák és eszkimók, a peték sokszor petikék, stbstb; valahogy könnyebb együtt élnünk a terhünkkel, ha egy kicsit - legalább bennfentes körökben - becézgetjük a bajainkat, nem? Pont minap gondoltam, hogy ez asszisztált reprodukció, esetemben pedig egyszerű stimuláció homológ inszeminációra. Könnyebb a lelkemnek úgy mondani, hogy stimu szurikkal és jön az inszem :-D
Aki nincs benne ebben, az úgysem érti sem a hivatalos, sem a kedvesebb megfogalmazást. Jó nekik. :roll:
E. Dóra
edóra

Edóra,
micsoda jó hírek.Ezek szerint minden rendben odabent és jól megy a stimu is.Nagyon örülök és szorítani fogok holnap nagyon.
Lelkileg hogy érzed magad?
Jaj de jó neked!Amíg engem a doki nem vizsgál meg újra két-három hét múlva(addig meglesz a szövettan is),nem is gondolhatok még újrakezdésre.Pedig állítólag ilyenkor még magasabb a hormonszint és az segíthet!Na remélem minden rendben lesz és mi is kezdhetünk,bár egyenlőre csak spontán.Nem bírom látni az orvosi szerkentyűket,de nem akarok lemondani a babáról.Most még jobban szeretném,mint ezelőtt.Remélem nem lesz korai!
Várlak a jó hírekkel!

Orsi
orsiborsi

brummadzag
Ciprofloxacin az antibiotikum neve.

Köszi mindenkinek a választ, akkor nem szedem be hanem elraktározom a Páromnak :shock: :lol:

Kedden kezdem a dekcapeptylt szúrni :shock:
Nagyon izgulok már,és remélem a gólya megjegyezte a nevünket és a címünket :lol: :lol: :lol:

Puszi

Kép
noki&potyi

Edóra!

Nagyon szorítok holnapra!
Ügyes légy és jelentkezz, amint tudsz!

Kép
akire79

Zsókuci,

nagyon édes vagy !
Köszike a köszöntést, és hogy megértesz te is.
Ígérem időnként adok helyzet jelentést.

Szegénykém keresztül mész ám te is mindenen.
Én most rendeltem egy lúgosító port amiből a napi folyadék lötyimet készítem majd.
Bízok nagyon benne , majd beszámolok a hatásáról.

Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Akire,
nagyon ügyike vagy , klasz a táblácska.

Jó lenne még benne lenni, de hát így hozta a sors.

Mindenkinek kívánom, hogy költözön be egy kis pocaklakó a pocitokba.
Szép nyarat!

Pusszantás nektek

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Bonya!

Örülök, hogy tetszik a tábla. :lol:
Szerintem a lányok is benne lesznek, hogy kivételesen visszakerülj a táblázatba, hiszen benne voltál eddig is és mindenkit érdekel hogyan alakul a sorsod, akár a BMC-ben vagy akár máshol.

De annak az a feltétele, hogy folyamatosan jelentkezni kell :lol:

Remélem azért halt ki a fórum, mert mindenki a családjával tölti ezeket az órákat, csak irigykedem, mert én most szalma vagyok :cry:

Kép
akire79

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jövök nagyon sűrűn, csak most, hogy a két lombik közötti várakozós hónapok telnek, próbálok kevesebbet foglalkozni a BMC-témával. Hátha így egy kicsit kipihenem magam lelkileg, mire újra kétnaponta oda kell járni.
Meg számítógéphez is ritkábban kerülök mostanság. De azért 2-3 naponta olvasom a fórumot, és igyekszem mindenkivel képben lenni.

Adri, már a 10. hétbe lépsz, őrület, hogy telik az idő. 2 nappal volt hamarabb a Te beültetésed az enyémnél... De tudom, hülyeség ilyesmin rágódni.

Orsi, annyira sajnáltam, ami veletek történt, olyan sokat gondoltam rátok. De nagyon jó, hogy most méginkább akarod, és kívánom, hogy a spontán hónapoknak meglegyen az eredménye, és a BMC-nek felé se kelljen néznetek többet.
Mondjuk ez mindannyiunkra ráférne.

Akire, szia, virtuálisan. :) Nem nagyon jöttem, mióta a csapatban vagy - igaz, előtte sem túl sűrűn, bár nagyon hűséges olvasó vagyok sok-sok hónap óta... Nagyon szép lett a tábla :)
Nálunk elvileg a spermakép a rossz, de kérdéses, mert néha meg egész jó. Szóval nem nagyon lehet tudni, hogy miért nem sikerül a dolog, de eddig 6 inszemen és egy lombikon vagyunk túl, és terhesség még sosem volt, pozitív tesztet még sosem láttam... :(
Azért ez is nehéz.

A második stimu elvileg július vége felé lesz, az első long protokoll volt, most pedig shorttal fogunk próbálkozni. Az orvosom szerint határeset volt, hogy melyik is legyen, és már akkor megállapodtunk, hogy egy ilyen, egy olyan - ha az első nem sikerülne.
De a másodiknak most már muszáj lesz! :)
Viszont júniusban lejár az 1 év, újra kell csinálni a vizsgálatokat, ezért ebben a ciklusomban elzarándokolok mégis a Chlamidia meg a rákszűrés miatt (tényleg, van még más is a vérvételen kívül?), és lassan a férjemnek is el kell mennie, hogy július végéig egy esetleges antibiotikum kezelés is beleférjen a visszaellenőrzéssel együtt - bár reméljük, ezúttal nem lesz szükség rá...

Zsókuci, nagyon sajnálom a vérképedet, tényleg nagyon rossz lehet ez, hogy minden problémát sorban megoldotok, és még mindig nem javul meg.... De legalább tényleg minden bajból kigyógyítanak, ez a jó oldala.... :)

Noki, bár már mindenki megírta, de én is csak megerősíteni tudom, a ciprofloxacint a párodnak kell szednie. Nálunk úgy volt megtervezve, hogy pont a leszívás előtti napon fejeződjön be a számára a kúra, azaz 5 nappal előtte kezdte szedni.
És nálunk is volt nem sokkal előtte egy másik kúra (ráadásaul nálunk az is ciprofloxacin volt), úgyhogy nagyon sok értelmét én sem láttam, de hát a protokollt be kell tartani... Arra vigyázzatok, hogy egyen sok joghurtot vagy tablettában acidophilust, hogy a beleit ne tegye tönkre ez a sok antibiotikum. Viszont a cipronál meg vigyázni kell, hogy a kalcium-tartalmú dolgok (így a tejtermékek) el legyenek tőle választva időben. (Benne van a leírásban, úgy emlékszem, hogy a gyógyszer előtt 4 órával vagy utána 2 órával lehet csak ilyet enni).

Ritkán írok, de ez most nagyon hosszú lett, bocsánat... :oops:

Szép hetet mindenkinek!
bikmakk

Witch kismami,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED SOK SZERETETTEL!
Puszi
Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Hétvégén Zsóriban voltunk a barátainkkal. Szerencsére nagyon jó időnk volt és nagyon jól telt ez a pár nap. :D

Akire!
Nagyon precízen vezeted a táblát és tényleg nagyon szép! :D
Nálunk nem találtak problémát. De esetleg azt beírhatod hogy IR gyanús vagyok és emelkedett prolaktin szint -igaz a normál értéken belül van, de a maxot súrolja.
Én június 9-én megyek uh-ra, vérvételre, vizeletvizsgálatra.
Köszi!!!

Edóra!
Drukkolok a mai inszemhez!!!

Lányok!
Ilyen melegben ti hol tartjátok a Merionalt meg az Utrot? Én a hálóban a polcon, de néha attól félek hogy ebben a nagy melegben néha felszökik 25 fok fölé a szobahőmérséklet (25 fok alatt lehet tárolni).

Kép
vucuska

Witch

Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk Neked!

Móni&Zoli

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Megint egy hétfő reggel. :( úgy de úúúggy utálom.

Jelentem szombat reggelre meglátogatott mensimanó :D megvolt a forró fürdős és a nyuszizás is.

Akire,

Hozzám beírhatod, hogy június 9-én uh, és saccra 13.-a, 14.-e környékén inszem.
Ok: kiskatonák miatt + nem tudom nálam peteérési problémák (hozzáteszem minden hónapban kimutatja a teszt, hogy van, inkább írd azt, hogy kanyargós méhnyak.......mert ez állítólag az

Csajszik,
Ez nagyonnecces. Inszem+nyaralás!!!! Pont 14.-től, 15.-től néztem az utakat. Drukkoljatok, hogy inkább péntek legyen az inszem, és hogy hétfőn maradjanak még last minute utak!!!! Mert addig nem merem lekötni, míg a doki meg nem mondja a pontos dátumot. De lehet szombaton iszem, vasárnap meg már repülünk. Hú de izgi, de jó lenne. A kiskatonák meg majd lebegnek :lol: ott tudnék pihenni is. Jaj, most tiszta para vagyok emiatt, hogy mind a kettő összejöjjön.
vic12

Vucuska!

Sztem mostmár tedd hűtőbe, én télen is hűtőbe tettem őket, nálam a szobában 25-26 fok volt... Ne hagyd kint.

Orsiborsi!

Köszönöm, olyan sokat gondolok rád...

Noki!

Köszönöm neked is, remélem minden okés :)
witch26
Budapest X. kerület

Kép
Kép
Kép

Küldöm a táblázatot :lol:

Kép
akire79

Witch!
Köszi a tippet. Remélem nem lett semmi baja a Merionalnak, mert kb 1 hónapja ott figyelnek a szekrényen. :roll:
És BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nemone!
Várom a fejleményeket!
Az a 8 tüsző is elég szép, szerintem. :wink:

Kép
vucuska

Sziasztok!

Akire!
Üdv köztünk, bár te sokkal gyakrabban jössz :oops:

Minket a kiskatonák miatt irányítottak a BMC-be, de ott meg párom produkált olyan jó eredményt is, hogy azt mondta a doki, hogy így spontán is bármikor összejöhet, néha viszont pocsék volt.... :shock:
A fagyis spontán ciklusban derült ki, hogy nagyon vékony a méhnyálkahártya, progeszteron támogatás kellett, hogy rendesen kiépüljön, lehet, hogy ez is okozza a problémát. Kicsit magas a Prolaktin szintem is, Bromot szedek rá kb. egy éve.

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök, de velem sem történik semmi említésre méltó a pihenő alatt. Pénteken nem tudtam felhívni a BMC-t, egész nap nem vették fel, vagy foglalt volt.
Kellene időpontot kérnem a páromnak kiskatona vizsgálatra, meg nekem is konzultálnom kell a dokival, hogy hogyan és mikor kezdjük a harmadik lombikot.

Mindenkinek nagyon szorítok, hogy minél előbb sikerüljön :D

Maggie
maggie75

Sziasztok!

Ma ismét jó meleg napra ébredtünk! :)
A fejem nem örül neki annyira! Már tegnap óta fáj!

Tegnap lementünk Siófokra csavarogni! Olyan jó volt, és fantasztikusan tiszta a víz! Azért nem mennék bele! :) :)

Zsókuci!

Olyan jó, hogy jelentkeztél! :)
a Termográfiával tuti, hogy kiderül, hogy hol van a bibi!

Holnap megyünk az uh-ra, és nagyon izgulok!

Kép
nika28

Szia Maggie!

Akkor egyenlőre beírom neked, hogy ismeretlen az ok, addig amíg ki nem derül, hogy mi az pontosan :lol:
De azt kívánom, hogy mire kiderül, addig sikerüljön spontán összehozni :D

Kép
akire79

Akire, köszi :D

Páromnak sikerült elérni a BMC-t, 10-én kell mennünk, neki sperma vizsgálat, és azt mondták, nekem is lesz nőgyógyi vizsgálat.
Mondjuk, ha időben megjön, akkor az lesz a 4. cn-om, ami remélem, nem baj :shock:
maggie75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?