Heni
Cuki a kiskutyusotok!
No alakul ez a szerelmes pár
Kaqk
Nem tudom írtam e már neked, de csodálatos helyen voltatok. Jó, hogy Emma is ilyen jól bírja az utazást
Mesi
Tuti nem lesz baj!!!!

Vudu megy +++++++++++++++ és mivel szuper szíműködés volt no para......a kalapos kép tüneményes

persze a többi is, de nekem az tetszik a legjobban
Kolbi
Állati jó ez az oldal
Bulátát én is ismerem, meg a kölesgolyót is...eddig nem is jutott eszembe adni neki. Féltem, h ilyenektől esetleg fulladozik....

babakekszet is ezért nem adok neki, inkább kiflizünk.
De most,h írtad asszem én is megpróbálom.
Regi
Végül, hogy alakult a fog témátok? Kibújt valami?
Itt Pesten meg 1000 színben árulják a napernyőket....

sikerült már szerezni amúgy?
Édes Szeli
Irina
Nekem is Samsung kagyló van most
Szívesen

a felnőtt háziorvosokról nincs infóm, mert ugye mi nem ide járunk.
Nem morog, hanem valami hö-hö-hö Beavis&Butthead-es röhögése van most.

totál kész vagyok tőle mikor ezt csinálja
Furcika is tud ám pofikákat vágni
Tetőtérrel együtt érzek

szintén zenész, de szerencsére nekünk jövő héten szereleik a légkondit, így elviselhető hőmérsékletet lehet csinálni a kora délutáni órákra. Reggel még tök jó.
Miléna
Még én is szoptatok, de azért nincs ilyen erős fogyás....mindenképpen nézesd meg magad. Lilla szopik délután 1x (de ezt mostanában már elhagyjuk), este lefekvés előtt, hajnalban 2x vagy 1x és reggel 1x.
Szóval azért még ő is sokszor, de én nem fogyok (csak a tornától, meg az enyhe diétámtól

-nem eszek csokikat éjjel nappal

)
Most ebben a melegben mi sem megyünk délelőtt sétálni. Csak ha muszáj valamiért. Ugye mehetnénk reggel, de akkor általában még visszaalszik. Vagy átugrok még a barátnőmékhez, nekik van teraszuk és ott bandáznak a csajok (neki is van egy kislánya). Tegnap előtt is írtózatos nagy pancsit csaptak
Annyira cukik voltak.
Ja és még szoktátok írni a napirendet

én meg jókat mosolygok rajta, mert az én kicsi lányom utálja a napirendet

anya akárhogy igyekszik, ő mindig bekavar valamit, úgyhogy én feladtam, h berendszabályozzam a csajt.
Volt már olyan is, h annyira pörgött, h fél 10kor tudtuk csak fürdeni vinni és olyan is, h 7kor el kellett vinni

remélem más is van így.
Persze azért kaja ütem van, csak nem órára pontosan és az alvásokkal meg mindig variál...
Az nem működik, h az alvást húzzuk kicsit, mert ha nem teszem le üvölt....Amúgy mostanában érdekes a fürdetés. Mónikám és Irina nem akarlak elriasztani titeket...de bejött a meleg és mindenki locsol mint a lökös, persze 7-9 közt és volt olyan, h egy csepp víz nem jött a csapból. Ez csak ezen a héten.
A furcsa az, h tavaly sokkal melegebbek is voltak ilyen mégsem volt. Maximum kicsi a víznyomás. Úgyhogy esténként itt puffogok. Örülök, ha 1 kád vizet sikerül időben kicsiholni és mindenki abban fürdik.
Ebben a melegben Lilla is írtózatosan sokat iszik. A 125 ml üvegből 4-5-öt is/nap és HURRÁ HURRÁ most már a vizet is megissza.
Kaják
Mostanában Lilla mindenfélét eszeget, mert nem hagy minket kajálni és ilyenkor leszereljük valamivel, ami nem olyan gáz. A minap paprikát rágcsált, tegnap meg uborkaszeletet. És nagyon bejött neki.
Dotildi
Nagyon gáz a szomszédotok...azért ez már túlzás. Én tuti elküldeném őket melegebb éghajlatra.
Maggie
Jók a képek és végre te is rajta vagy!
Móni
Én vállalom az utat
Heni
Cukis a pancsis videó
De Péterke teljes szakértelemmel nézi azt a monitort.
Marcerálással nálunk is dettó a helyzet

csaj létére úúúúútáááál öltözködni
Ágica
Az azért durva lenne, h egy csecsemőknek is adható gyógyszer roncsolja a májat...

kérdés mekkor dózisban....
Hörcsög
Alvós Ildike nagyon kis bájos, kidőlt rendesen.
Amúgy ma nem vagyok toppon. Tegnap előtt vizet jéggel ittam a barátnőmnél és tegnap óta fáj a torkom és olyan vacakul vagyok....remélem hamar múlik.
Regi
Bugyika van, pl Tesco-ban lehet ilyen kis fodros bugyit kapni, meg vannak olyan rucik, amik már eleve azzal kaphatóak szettben.
PAradicsomos krumpli: krumpli megfőz egy kis petrezselyemmel, aztán mixer tálba plusz 100%os parilé (kell is a lé, hogy ne legyen olyan száraz) és össze botmixerelem.
Viranka
Innen is gratulálok Nórinak Szófiához!
Silka
Nekünk is olyan poló, meg gatyesz van és ja marhára lecsúszik Lilla popójáról is
Nekünk egy piros dinoszaurusszal (pancsi figura) volt ilyen. El kellett dugni. De szép fokozatosan szoktattuk hozzá. Apa fogta és megmutattam neki, vagy fordítva. Mostmár nagy haverok
Ja meg a porszívó is ilyen volt, de most már attól sem fél. Idővel el fog múlni.
Milupa babakeksz: Hát nekünk is jó volt amíg ki nem nőtt a foga....

most már leharap belőle és a frász kerülget, h félrecsúszik.
Buláta nagyon király köszi Kolbi, nekünk nagyon bejött
KTimi
Apám Ádó abban a piros szerkóban nagyon dögös
Kistesó: Szerintem mindenki megérzi, mikor van itt az ideje és ez mindenkinek más. Valahol olvastam, hogy akkor szülj megint kisbabát, ha már vágysz arra, h megint legyen egy kis csöppséged. Hát most én sem vagyok még abban a fázisban. Egyelőre Lilla nagyon leköt
Persze nekünk meg a kor és Lilla érkezésének nehézségei miatt nem egyszerű a döntés. No meg mivel mi 3 babát szeretnénk, ha a jó szerencse is úgy szeretné.
Móni
Jajjistenem azok a krokodil könnyek.
Nektarin
Gratula a szépségversenyhez és gyógyuljon gyorsan Robesz.
Boldog hófordulót Bálint, Linda, Botond
Remélem semmi nem maradt ki, már vagy két napja olvasgatok...meg válaszolgatok!