A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

ahha, ertem. Szerintem fajta fuggo mi van rairva. Tuladagolni ugyse tudja magat:)
Vendég

kepzeljetek hogy jartam. Vettem Angliabol egy a babakocsihoz illo pelenkazo taskat. Azert onnan, mert majdnem 10ezerrel olcsobb mint itthon!
Erre nem jott nem jott, irtam mi a szosz van. Irta o postazta....csak nem jott, igy jelentest tettem a paypallnal, hogy nem jon a cucc, es az elado sem ir. Mire tegnap megkaptuk a jelentest hogy vissza adtak a penzt.#HAt nagyon jo, de nekem taska kell!
Ah, szoval most nezegelhetek masik utan. Itthon meg hasznaltan sem igen lehet kapni, ujat meg nem tudunk venni 15 ezer ft:(
Vendég

Timi!
Ügyi vagy takarításban!

A mosómasás kép haláli!

Wera!
Egészségedre a sok finomság!

A babkocsi Tico comfort (vagy mi a márkája). Még nem fényképeztük le, de hasonló, mint a képen:
Kép

A többi cuccról holnap hozom a képeket.

A C&A-ban baromi jó áron vannak a gyerekholmik. Kertészgatyót 1500 Ft-rt láttunk.

Ma nem főztem, kínaiztunk. Imádom.
20150601134430

Viki: jo ez a kocsi! NEm is tunik neheznek!

C7a ban en is mindig korul nezek sok bodyt ott vettem. Majd ha mar megszuletett a kis draga, meg megyunk arra, addig nem igen tudom merjek e csupa csuda lanyka cuccot venni. Mi van ha a soha nem biztosra mondott lanykank megtrefal es fiukent bujuk ki....
Vendég

Anyira nem vészes a súlya, szerencsére nem kell emelgetnem, mert a lifthez is fel tudom tolni. Tömegközlekedni ritkán fogok vele, sőt mondhatni alig.
20150601134430

Sziasztok Kismamik!

Ma egésznap pakoltunk és délelőtt főztem!

Ígérem a költözésnél óvatos leszek a korbács már elő van készítve! :D

Holnap megyek CTG-re és UH-ra ha tudok majd írni akkor mindenféle képpen írok, hogy mi volt!

Wera! Én a málnalevél teát naponta2* iszom 2,5 dl vízbe teszek 1 teáskanál teafüvet 10-15 percig áztatom! Szerintem cukorral és citrommal izesítve teljesen iható!

Viki! Szupi a kocsi! Ha készen leszünk a költözéssel akkor Én is lefotózom Szabi lakósarkát ! :D

Dittke! Gratula a 35.héthez! :D

Timi! Gratula az UH-s eredményekhez! Bence igazi nagyfiú lesz! :D

Ibm! Van internet a tesómnál csak azt nem tudom, hogy korlátlan vagy sem! Ígérem mindenféle képpen fogtok hallani Rólam csak lehet, hogy kevesebbet! :oops:

Andi! Remélem mire legközelebb leszek már babázni fogsz! :D

Kike! Gyerkőcöknek jobbulást!

A költözéshez köszönöm a Jó Kívánságokat!

Aki szeretne szülni annak DRUKK!!!+++++++++++++

Akinek nincs itt az idő az pihenjen sokat! :wink:

Csajok! Holnap töltöm a 38.hetemet!
Vendég

Babukám!
Neked holnapra akkor többszörösen is nagy drukk!!!

Várjuk a Szabi Sarok képeit! :wink:
20150601134430

Wera :P
Épp most kortyolgatom a málnalevélteámat :lol:
Én 1 EK teszek kb. 2,5 dl. vízbe és 0 percig áztatom :D Nagyon kellemes ízű natíran is :D

Ja, és vajúdás alatt is érdemes iszogatni :D

Véda
Vendég

:lol: :lol: :lol:
0 percig áztatom :lol: :lol: :lol:
Jó vicc!!! Szóval 10 percig áztatom!!!

Na, megyek, elköszönök, mert látszik, már késő van :oops:

Véda
Vendég

Wera, sztem mindegy mennyit iszol, csak idd. És a gátmasszázs sem késő, én belefognék, nem árthat. És ha vágnak is, jobb a szövetek volumene, na.

potyka

Sziasztok!

Látom nincs újjabb babócánk. Sebaj, az a lényeg, hogy mindenki jól van!

Én mire ideértünk szentendrére azt hittem mehetünk vissza annyira begörcsöltem. Alig bírtam kiszállni a kocsiból, sőt legalább 5 percig meg sem bírtam mozdulni. Már majdnem sírtam a fájdalomtól. A hasam kemény volt a derekam majd leszakadt, a hasam görcsölt és hányingerem volt. mondtam Leventének, hogy még nem bánnám, ha bent maradna. Hirtelen nem tudtam, hogy hívjam e a dokimat vagy ne.
Sajna nem tudom mit kell érezni ahoz, hogy indulni kelljen. Olivérnél még a nyákdugó sem ment el.
Mondjuk azt felmértem, hogy nem ment el a nyákdugó és a magzatvíz sem folyik, így valószínű, hogy nem kell menni, de én elősször császáros voltam ezért sem tudom, hogy mikor kéne indulnom.
Na majd szerdán megkérdezem a dokit.

Bocsi, hogy ezt mind rátokzúdítottam, de el kellett mesélnem. ja és a Tamás halál nyugiba tett vett körülöttem néha odaszólt, hogy még nem mehetünk, mert nem ér rá. :roll:
tök jófej. :?

Na mi is nagyjából bevásároltunk. Megvettük Olivérnek a bringát, vettem betétet, papir wc ülőkét, Leventének pelenkát. Hazahozós ruhát nem találtam, majd jövőhétem, meg a maradék cuccot megveszem.

na meygek jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Magdi: a cumit nem jó vízben kifőzni, mert megtelik vizzel és belül vízköves lesz és úgy néz ki mint ami már agyonhasznált. Lemosásnál is vigyázzni kell, hogy ne menjen bele a viz. Tapasztalat.

Timi: legalább nem lesz gond, ha 1-2 héttel hamarabb kibújik. :wink: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok csajok!

Úgy látom mindenki vásárol,málnalevelezik,olajoz stb!!! :lol:

Én ma egész nap szinte feküdtem,Apa kiszolgált,aludtam 3X!
Tök jó volt!
Hogy éjjel mi lesz nemtudom!
Remélem azért fogok aludni is!
A hasam amúgy változatlanul olyan mint a kő és húz lefelé,a derekam leszakad,de a tegnapinál azért sokkal jobb!
Bár időnként tetőzik!
A lábam lufi,de az legyen a legnagyobb bajom!!

Wera! Örülök,hogy jól sikerült a keresztelő,én nem bírnék már ilyet!
Vigyázz magatokra és léci holnap indulj szűlni!!!
én meg megyek hétfőn jó???
Kezd igen terhes lenni ez az állapot!

Sziszka,Andi gyertek velünik ti is!!!
Meg mindenki aki szeretne,aki meg még nem az növeszgesse szépen tovább!!!! :lol:

Titi! Eltudom képzelni mit éreztél,nagyon rossz lehetett!
próbálj mostmár te is pihenni amennyit tudsz!

Magdi! Helyzet?? jobb lett a pocakod?

Viki! Jókat vásároltatok,várjuk a fotókat!

Babu! Minden jót holnapra,várjuk a híreket!!
Költözésnél vigyázz!!!

Később még benézek!

Addig jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

igen, már jobb a pocim :wink: Mint ahogy leírta Timi én sem tudom, hogy mit kell érezni. Anyós szerint ezek már jóslófájások lehettek, de bizti hogy még 1 hónapig nem jön a kiscsaj -áldott legyen a szava-

Megegyeztünk apával, hogy átmegyünk anyóshoz pizzát sütni, már kb 1,5 órája várom. Éhen halok. Pókerezik :?
magdolnam

Ami - holnapra még grillpartit terveztem... Norbi nagybátyjáéknál lesz! :D De persze onnan is van út a kórházba, úgyhogy megyek ha kell! :wink:
Most inkább azon drukkolok hogy jobban legyél, és nem hogy szülni menjünk. Nekem szimpibb lenne a jövőhét 2. fele. De majd Áron és Nóri eldöntik mi legyen! Kíváncsi vagyok... :twisted:
Az jó hogy tudtál ma pihizni + aludni. Éjszakára még tolsz egy sedut azért? Régebben (kb 6 éve) voltak alvási problémáim és abból 1 szem úgy kiütött, hogy 10-12 órán keresztül még szerintem át se fordultam a másik oldalamra! :shock: :lol: Szerettem 8)

Magdi - örülök hogy jobban vagy! Pihenj sokat! :wink:

Babu - jó költözést :D (Már ha létezik ilyen... :? ) :wink:

Köszönöm mindenkinek a málnalevél-teás infókat! Megyek és megfőzöm az első adagomat!

Potyka - szóval azt mondod még nem késő a gátmaszi? Akkor lehet hogy hétfőn veszek olyan cuccost és elkezdem. Úgy sincs semmi jele hogy szülni készülnék... :lol: Köszi! :wink:

Tita - teljesen átérzem az utazásos hasfájós problémádat! Nekem is olyan volt a pocim mire ma odaértünk a keresztelőre! Szegény gyerek úgy befeszítette magát a rázkódástól hogy azt hittem szétnyom! Ilyenkor már rohadt dolog ez az autózás :evil: főleg a szuperkátyús magyar utakon... :roll: Nekem a párom teljes családja ott volt és csak röhögtek hogy bírjam még ki egy kicsit, amíg vége lesz a keresztelőnek. Mondhatom, állati poénos volt... :( Szerencsére hamar elmúlt, de senkinek nem kívánom :?
Vendég

Magdi! Örülök,hogy jobb lett a helyzet!
Vigyázz magadra és jó étvágyat!

Wera! na jó még az belefér,de mostmár jó lenne nem sokáig cipelni!!
Én az orrműtétem előtt kaptam Seduxent,mert aztmondták vagy megnyugszom vagy haza kell mennem,így nem mehetek be a műtőbe!
Hát megnyugodtam,már szinte mind1 volt,hogy mi történik!

Asszem még estére egy felet nyomok,vagy majd meglátom hogy leszek,ha nem muszály nem akarok neki ilyeneket adni!
De olvastam a neten is,hogy akinek joslófájásai vannak de nem tud tovább tágulni annak szokták adni,hogy ne keményedjen!
Egy ismerősőm is ezt szedte a végén,mert nagyon stresszes volt és sokat keményedett!
Szerintem csak akkor fogom bevenni,ha nagyon nem tudok aludni!
Ma is ált. 1-1 órát aludtam,de annyira jól esett!!!!

Apától most kaptam a derekamra egy babaolajas masszázst,hátha az i segít!
megyek lezuhanyzom,ma nincs nagy élet,de nem is baj,legalább tudom követni az eseményeket! :lol:

Kép

Kép
ibm

Csajok! Jól halad a papírforma!!!
Júniusiból loptam,Orsi volt a táblázatban a következő Sz. Andival együtt!!!

Orsi megszült!10.24-kor megszületett Papp Holda Irisz,3610gr., 50cm és gyönyörű!Mindenkit puszilunk.Orsi

Sz.Andi te jössz!!!!!
Sziszka,Wera és ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN,Bencurival együtt,de úgytudom ő még nem akar!!!

Hajrá csajok!!!!

Kép

Kép
ibm

Igen, ami én várnék még vele! Legalább két hetet! :D
bencuri

Jó éjt mindenkinek!
bencuri

Ok! Én bevállalom előtted!

Na akkor jó éjt mindenkinek!!!!

Kép

Kép
ibm

szia wera!
ez a forum sokkal jobb, mint a babaszobas. :D koszi. tegnap vegre ide is feliratkoztam. a 2008 decemberben foleg, ugyebar...
milyen volt a keresztelo? hogy birtad?
puszi
eniko

KépKép
KépKép
mush589

Hali csajok!
Nálam semmi hír, rohadt fáradt vagyok, most mentek el a vendégek és nem olvastam vissza. De holnap nekiállok, bepótolom.
Éccaka tuti aludni fogok, mert ma egész nap alig bírtam ébren maradni.

Jó éjszakát mindenkinek!

sz.andi

Jó Reggelt Kismamik!

Doki után még jelentkezek, hogy tudjak írni Nektek Szabi méreteiről!

Apa direkt nem szedte szét a gépet, hogy írhassak majd Nektek! :D

Mindenkinek Kellemes Napot Kívánok!
Vigyázzatok Magatokra!

Puszi
Vendég

Morning! :D

Imádom ezt a jóidőt! 8)

Ami - remélem ma úgy ébredsz hogy semmid sem fáj és Áron baba sem kínoz!! +++++++++++++
(Babut se hagydi ki a sorból! Neki is már csak 14 nap van!!! :D :D Bár gondolom ő is szívesen előreenged a költözés, pakolászás miatt... :wink: )

Szóval Babukám - gratula ehhez a szép 38-ashoz!!! :wink: Várunk a dokis hírekkel! Csupa jóval!!! :)

Enci - örülök hogy idetaláltál végre! :lol: Jó volt a keresztelő, az utazást leszámítva szuperul bírtam. Rakok majd fel képeket is, csak nem mi fotóztunk úh meg kell várnom h átküldjék. Emma állati cuki volt és nagyon jól viselkedett! Viszlát kedden! :wink:
Addigis jó fórumozást!!! :)

Andi - irigyellek a jó alvásért... :twisted: már ha sikerült! :wink:

Én ha nagyon fáradt vagyok, akkor is legfeljebb 2 órát húzok le egyben :roll: Pedig fáradtságból nincs hiány mostanában... :twisted:

Többiekkel mizu? Mindenki Apázik + Családozik?

Mai program?

Én most megyek hajat mosni (VÁÁÁÁÁDEÚÚTÁLOOOOM!!!) aztán jönnek értem apósék és irány a kerti party. Asszem viszem a szopis párnám, mert már ülni se bírok ha nem vagyok körbetámasztva! 8) :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Wera!

Jó kertipartizást.

Én ma a babával álmodtam, szoptattam és büfiztettem. Nagyon szépséges volt!

Az éjjelem viszont elég sokszor felébredősre sikerült. Tegnap este elég nagy vihar volt nálunk.
20150601134430

Kép

Kép
szly27

[size=18]Gratulálok Orsinak! [/size]

Kép
szly27

Sziasztok!

Wera! Képzeld! Este lefeküdtem,1 óra múlva persze mnetem pisilni és aztán sikarült Seduxen nélkül 2X 3 órát aludni!
Nem mondom,hogy nem fáj a derekam,de ez még egész elviselhető!
Én is nemsokára hajatmosok,de assszem előbb elugrok a boltba!
Elfogyott a sajt és melegszenyát akarok enni!
Ebédet Apa főzi!!!
Jó kertipartizást neked,aztán írj ha van valmai!!!!

Ma már junius van!!!!!!!!!!!!
Jupijééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!
A júniusi topikból reggel már indult is egy kismami megint,olyan izgi!

Babu!!! Bocsánat,hogy kihagytalak a sorból :oops: :oops: :oops: :oops:
Csak azért mert te még nem szeretenél!!!

Szépséges napot mindenkinek!!!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Hamar sikerült visszaolvasnom!

Andi! Mostmár tényleg te jössz!

Jól eltelt a tegnapi nap! Bár Rolkó hisztizett egy kicsit, de hamar elmúlt.

Most úgy tűnik, változik a baba neve. Eddig Lara volt, de most lehet a Jázminnál maradunk. Nekem sokkal jobban tetszik, eddig is tetszett. Csak amikor felvetettem apa egyből elvetette, most meg azt mondja nem is rossz.

Wera! Na vége a keresztelőnek, akkor jöhet Nóri!

Viki! Szép a babakocsi!

Ma megkésett gyereknap alkalmából anyuéknál ebédelünk, így szerencsére nem kell főznöm! :lol:

Babuli! Várjuk a híreket!

Egyébként Orsi kislányának nagyon szép és különleges neve lett. Nekem nagyon tetszik.

Kép
szly27

még egy babó!!! Gratulálok Orsinak!
magdolnam

eddig az összes bébi előbb jött! Pedig a fiúk késni szoktak :shock:
magdolnam

Jó reggelt!

Gratulálok én is Orsinak is!

Tegnap már csak üldögéltem egész nap a költöztetős autó mellett, ígynem fáradtam úgy el.

Babu: nektek mára nagyon sok erőt! De elöbb várjuk a híreket!

Viki: jó a kocsi és tőled is szeretnénk mindenről eredeti képet!
Jó volt vásárolgatni nem?

Sajnos engem ma megint kicsit idegesít a kislányom, mert abbahagyta a mocorgást. (elvileg du. 5-től kéne számolgatnom a mozgását, de hát tegnap elött sem értem rá meg tegnap sem. DE délelött még majd kiugrott hasamból. du. 5 -kor esezmbe jutott hogy kéne figyelni, egy széken üldögéltem és beszélgettem a sógornőmmel, így megpróbáltam odafigyelni és azóta kb. 1x mozdult egy parányit!
Ezt nem szeretem!(tudom már mindenki átélte, én is és hülyeség) de utálom na ha nem mozog!
Vendég

tegnapelőtt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.04 09:16-kor.
Vendég

Kép

Kép
szly27

Szly, gondolatolvasó vagy!!! Pont arra gondoltam, hogy "de jó lenne, ha felrakná" :wink:
magdolnam

na jó reggelt mindenkinek. :) Tegnap tényleg nem volt valami nagy termés, de nem is baj, mert így legalább nem tartott sokáig visszaolvasni. :)
Mi tegnap délelőtt kitakarítottuk a házat, meg a kocsit, aztán félig feltöltöttük a medencét (a másik fele mára marad) mert közben már indulni kellett az esküvőre. Szerencsére nem kellett túl messzire menni. Útközben letereltek minket a főútról valami nagy baleset miatt és ahogy odaértünk totál biztos voltam benne, hogy valaki közülünk (család). MOndtam is a férjemnek vagy ötször. És kiderült hogy tényleg. Az egyik unokatesómék. Egy szerencsétlen ember lehajolt hogy megsimogassa a kutyáját vagy valamit csináljon vele és közben áthúzta a kormányt a szembejövő sávba ahol unokatesómék mentek épp. És frontálisan elkapta őket. De képzeljétek, a pasit úgy vágták ki a tűzoltók, az unokatesómék meg karc nélkül szálltak ki a négy gyerekkel az autóból pedig totálra tört az autójuk. Egy karc sem volt egyiken sem! Leszámítva az ijedséget meg hogy két hetes volt az autójuk... Úgyhogy nem volt izgalmak nélküli a nap. Készültek rólunk képek, majd teszek fel mindjárt ha addig nem érnek ide a nagynénémék.
Amúgy mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Ibm! Semmi baj gondoltam, hogy azért nem írtál engem mert tudod hogy még nem akarok szülni csak ha mindent elremdeztünk!

11-re megyek a dokihoz amint hazaértem írom a fejleményeket!

Mindenkinek köszi aki gondol ma Ránk! :D
Vendég

Sziasztok!

Hát én jól kipurcantam tegnap... :shock: Azzal kezdődött, hogy szinte semmit sem aludtam éjjel, mert a szomszéd kutyák egész éjjel megállás nélkül ugattak csak úgy! :twisted: Aztán délelőtt kisütöttem vagy 80 palacsintát... :shock: Kota délután meg jöttek a vendégek, aztán estig kertipartyzás. De legalább most aránylag jól aludtam! :D

Nagyon örülök a babáknak!!! :lol: És papírforma szerint? :shock: :lol:

Ami, örülök hogy jobban vagy!
Babu várjuk a híreket!!!
Andi felkészültél? :lol: Én majd csak utánad... :wink:
Nem tudom, hogy kinek akartam még írni... :oops:

Na megyek, mert neki kell állni a takarításnak!

Mindenkinek szép vasárnapot!!!

Kép
sziszka82

Muffin! Örülök, hogy sérülések nélkül sikerült megúszniuk a rokonoknak! Várjuk a képeket! :D
Vendég

Muffin, ezt még olvasni is szívszorító volt, nem irigykedem.

Ibm, sztem Neked érdemes lenne homeos pulsatillával megpróbálkozni. Hátha segít az általános közérzeteden. Mert ugye nem szentírás a kiírás, és még heteket így tölteni...

potyka

Hű, Muffin! Durva élmény lehetett ez a baleset! Hála az őrangyaloknak! :wink:

Ami - örülök hogy jobb a helyzet! Azért nagyon vigyázz magadra! :wink: Én is épp melegszenyát tömök! Nyamiii! :lol:

Szly - köszi a táblit! Egyre szimpatikusabb a sárga!!!! :lol: :lol:

Aztaaa! Most néztem hogy Buci (a júniusiból, akinek hajnalban elfolyt a magzatvie) csak 1 nappal jár előttem!!! Kicsit begyorsult a szívverésem! :twisted: :lol:

Búcsúzom, megyek napozni! :wink: További gyönyörű 7végét mindenkinek!

Cuppa
Vendég

Muffin! Örülök,hogy így sikerült megúszniuk,nagy szerencse,várjuk a fotókat!
A medence nálunk is fel lett töltve,de én úgysem fürdök még benne.
Tegnap pótfiam már felavatta,de szerintem még hideg az a víz!
Dehát gyerek,neki PONT JÓ!!! :lol:
Várjuk a fotókat!

Babu! Hát persze,hogy gondolunk rád és várunk a hírekkel!

Potyka! A papírformát pont azért írtam mert tök véletlen,hogy íg ysorba megy!!!
De nézd meg a júniusiban hogy haéadunk!
Nem vagyok homeos párti, a derékfájás ha elmúlik teljesen köszönöm jól vagyok közérzetileg!!!
Talán ez az idő segít azon is!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt mindenkinek!

Viki! Ugye milyen jó álom z ilyen? :)

Kata! Ne idegeskedj, hamarosan biztosan beindul Dóri!

Wera
! Jó napozást!

Szly
! A Jázmin nekem sokkal jobban tetszik!!!

Muffin
! De jó, hogy nem lett nagyobb baj!!!! Mi kb egy éve láttuk így frontalis ütközés után a sógoromékat+ gyerekeiket. Nagyon hamar odaértünk és iszonyú durva volt látni a helyszínt, az összetört autót....
Az esküvő azért jó volt?

Andinak folyamatosan drukkolok, és Sziszka most már Neked is lehet, nem?

Én éjjel egész jól aludtam, leszámítva a kb 5-6 pisilést...

Tegnap amúgy nagyon beborulós és férjszekálós hangulatom volt, hangulatom volt, fészekrakásival megtoldva :) Ilyenkor nem lehet könnyű engem elviselni....viszont a lakással haladtunk...Na, majd ma jobban viselkedem! :)

Mindenkinek szép napot!!!

Kép
andkata

Szly!
A Jázmin nagyon édes név! Csak sajna itt Szabolcsban sok cigány ezt a nevet adja a gyerekének :cry:

VKata!
Marha jó volt vásárolni! Főleg, hogy szerencsére nem kellett a pénzügyi korlátokra figyelni.

Nekem ritákán jelez Lacinkó, ha ülök.

Odarakom a kajcsit, és megcsinálom ak épeket.

Muffin!
Hideg is kirázott, mikor a balesetről írtál!

Sziszka!
80 palacsinta? NEm maradt pár??????? Takarítás???????? Fészkerakó ösztön?
20150601134430

AKata!
Mesés álom!!!! Nem is morogtam utána, hogy voltam a wc-n vagy 4szer éjjel.

Remélem a férjszakálós napodat kialudtad.

Rájöttem, hogy gyre nehezebben kelek reggel. Kell vagy fél óra mire magamhoz térek, és csak bambulok ki a fejszerkezetből.
20150601134430

Jo reggelt!

En ismet a ciganyokra ebredtem :evil: es ez meg holnap is igy lesz, csak kedden szallitjak el a lomokat.

NApozniiiiiiii? Azt meg hogyan? Itt ugy be van borulva. De banom is en, csak essen, es huljon le picit!

Reggel gyorsan szorgosra fogtam, suottem muffint, hurka a sutoben sul, holnapra kaposztastesztat csinaltam, leves fo, mar csak a kritikus pont=krumolifozes van hatra. NEM egethetem oda!!!!!!!!! Szoval asszem annak csak akkor allok neki, ha perom is kinn lesz mar az agybol, hatha ketten nem felejtjuk el :lol:

Jesszusom muffin: ez iszonyat erzes lehetett. En lassan mar radiot hallgatni sem merek, mert minden bemondott balesetnel az elso gondolatom, hogy ugye nem apa( o fuvarozo, sokat van uton) , vagy ha tudom melyik tesom merre jar epp akkor ugye nem o. Iszonyat rettegek ettol, meg ugy globalisan hogy valakivel valami tortenni fog. Ez nem tudom miert alalkult ki bennem ,de az ido mulasaval lett ilyen szornyu.
szerencse, hogy unokatesodek karc nelkul megusztak. Ilyenkor az ember a kocsit sem banja, foleg, hogy gyerekek is voltak a kocsiban. szornyu!!!!!!!

Mindenkinek szep napot! Jo pihit!
A szulni keszuloknek hajra!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem élek még, csak tegnap családi hétvégét csináltunk, apa végre itthon van egy kicsit! :lol:
Most még alszik, ebéd után pedig lemegyünk a Balatonra. Füredre indulunk, mondjuk én biztosan csak napozni fogok, azt is módjával.
Tegnap voltunk Komáromban, és a kocsiban szerintem a kjlímától huzatot kapott az egyik szemem. :?
Nagyon kellemetlen, mert fáj az egész arcom.
A lábam mostanában úgy néz ki, mint Amié, lassan egy elefániéval vetélkedik.

Látom, mindenki jól van, és még senki sem ment szülni.
Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek!

Holnap reggel orvoshoz megyek, drukkoljatok nekem, hogy ne küldjön be, bár nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy hiába érzem magam jól, befektet elővigyázatosságból. :roll:

Hát, egyelőre csak reménykedem, hogy nem. Majd kiderül. Amint hazaértem, írok nektek.
Vendég

MAria: jo utat, jo pihit!
Mi is minden nap Balatonrol almodozunk, de valoszinu nem fogunk lejutni. Autonk nincs, a vonat meg draga is kenyelmetlen is...meg azert ha Akarattyan ramjon a mehetnek, vagy valami tortenik hipp hopp nem jutok el korhazig...
igymarad az augusztus. Remeljuk!
Csak hat szabija nem lesz ferjemnek, igy csak hetvegere tudunk menni:(

Viki: fotokat mikor latunk?
Akkor most minden meg is van a kispasinak?
Vendég

Hát Muffin: örülök, hogy nem lett semmi bajuk!

Anyjuk: ott ahol a tesómék költöztek is éppen lomtalanítás van, azért is kellet a teherautót úgy öriznem mert nagyon szemeztek vele a népek!Rémes volt.

Na kitakarítottam de csak olyan lightosan de most megteszi, mert azért az elmúlt két nap kikészített. Tegnap is tízig ott voltunk a tesóméknál, a férjem szerelt valami konyha szekrényt én meg pesze csak üldögéltem az egyetlen széken a festőállványok között.
Vendég

Sziasztok!
Gratulálok Orsinak!!

Bizony,felgyorsultak az események,tök jó :D
Megy a drukk mindenkinek,aki előttem van-látom most kis csajszik születnek majd :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?