A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Még egy hónap,és én jövök,már nagyon várom.Tegnap megkérdezte Apa hogy nem félek-e a szüléstől,mondom nem,kettőn már túl vagyok :lol:

Tegnap nagyon kikészítettek a kölkök :? Tiszta idegbaj voltam már estére,annyira hogy alig tudtam elaludni,legszívesebben világgá mentem volna,és a bőgés kerülgetett :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ráadásul Kristi valószínüleg a gyógyszer miatt,olyan hasmanéses lett,hogy tegnap odafosizott a szőnyegre :? Most is kilenckor megkapta,és az előbb már kétszer volt wc-n.Általában ez van az antibiotikumtól nála :?

Kép
Kép
Kép
kike

Akkor jobbulást Nektek Kike!!!
Én néha úgy csodállak, 2 kicsivel így bírni várandósan! Minden elismerésem! :D

Kép
andkata

Muffin nagy szerencse, hogy nem lett bajuk!!! :?
AKata, még a holnapi napot megvárhatná Luca, holnap lesz anyu utolsó kezelése. De még előbb úgyis Andi jön! :wink:
Viki sajnos elfogyott az összes! :( :lol: Sőt még szerintem +20 is elfogyott volna... :shock: Dózer társaság... :lol:
Kike, remélem hamarosan jobban lesz Kristi! És a Te lelked is! :wink:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Most már ahogy látom, tényleg én jövök! Anya mag a párom megbeszélték tegnap, hogy majd hétfőn megyek szülni. Jó is lenne. De még mindig nem érzem, hogy hamarosan mennék. Semmi bajom azon kívül, hogy a lábam egyre jobban dagad. Nagyon csúnya már és fáj is a feszüléstől. Keményedek, de az nem fáj. Na mindegy, már remélem, hogy nem lesz sok hátra!

Ma sem leszek, mert megyünk apósékhoz ebédelni olyan 2 körül, addig meg ki akarok takarítani és hajat kell mosnom..

Gyorsan berakom a ruhákat a mosógépbe!

sz.andi

Andi: jól rápihiztél erre a szülésre. Annyira, hogy most meg nem akar beindulni. :lol: :wink:

Kike: adjál Kristinek normaflourt az Olivérnek is szokott segíteni.

Muffin: örülök hogy nem lett semmi bajuk unokatesódéknak!!!!! :D :D :D Szörnyű lehetett!

V.Kata: meg vagy dícsérve, hogy szót fogadtál!!!! Pihizd ki magad!

Sziszka: már neked is készülődnöd kell!!!

Orsi: nagyon nagy gratula nektek!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nekem megint kicsit fájdogáll a hasam, meg sokat keményedik, de neféljetek nem fogok tolakodni! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

mit olvastam!!!! Azt hogy állítólag mindenkinél az ajkak szülés előtt megvastagodnak!!! :shock: meg az is oda volt írva, hogy egyeseknél az arc is megváltozik (a fájdalomtól :!: :?: )
magdolnam

szomjankórász vagyok!!! :shock: még dél előtt van és már a 3.l ásványvíznél tartok!!! Mi lesz később?
magdolnam

jó reggelt! :oops:

a boltot már megjártam, de nem olyan régen keltem!

ibm!
gyere ide melegszenyát enni. azt "reggeliztünk". igaz sajt nincs itthon se, de van finom gomolya.
tegnap páromék leltároztak, és az ellenőrzésről is jöttek debrecenből a 33-ason és megálltak direkt az én kedvemért és hoztak :D
rendesek ezek az ellenőrök :D :D

Kép

Kép
timi1982

köszi mindenkinek :)

Andkata:csodálsz?Bárcsak lehetne csodállni,de látod,olykor elszakad a cérna nálam,és olyankor úgy érzem befucssoltam,mint Anya.És bizony néha kétfelé kéne szakadnom,ami sajna nem megy,most is délelőtt Kristi kalapált,rá ezért kellett volna figyelnem,Vercsi meg a szomszédban lévő csajszival játszott,őt se akartam egyedül hagyni.Vercsi térde fel is repedt,mert elesett.Szóval azért lehetnék jobb Anya is.És ha meglessz a pici,akkor három kéne belőlem.

Normaflórt tegnap is adtam neki,hasmars után,de szerintem nem igazán segít,mert a gyógyszer megy át a belein,utána már nincs neki hasmenése.

Kép
Kép
Kép
kike

szly!
nekem a lara jobban tetszik :oops: nekem a jázmin sose tetszett annyira... bocsi

muffin!
nem semmi események voltak. még jó hogy semmi bajuk nem lett.

kike!
jobbulást nektek. ilyenkor nem kellene valami más antibiot felirni krisinek???

ma hozom a képeket a gyerekszobáról, meg az erkényről is :D
asszem végeztünk mindennel és rend van.
tegnap este még 10 órakor fogtam neki a vasalásnak. akkor volt elviselhető idő. amik ki voltak mosva mind kivasaltam. még fertőtleníteni kell a cumókat, és azoknak is helyet találni.

nah megyek, mert nyusziapunak nem volt elég a melegszendó. habár elhiszem... zsömléből csináltam, mert én ugy szeretem. és hát egy zsömle az ő gyomrának... attól csak felingerli magát :D

Kép

Kép
timi1982

Muffin! Szerencsések voltak unokatesódék!

Kike! Jobbulást Kristinek! Lassan már elmenthetem ezt a szöveget neked, mert mindig beteg valaki! :cry:

Timi! Semmi baj! Olyan nevet úgysem találunk, ami mindenkinek tetszik. Tudom tesómnak sem fog tetszeni, de a lényeg, hogy nekünk tetszen.

Vidokata! Remélem már mozgott Dórika!

Kép
szly27

national geon megy valami babás műsor!

most találtam rá

Kép

Kép
timi1982

élet az anyaméhben. utána meg lesz az ikrek

Kép

Kép
timi1982

Szép napot :D
Egy kép a bálnapociról :lol: Kép 35+4

Véda
Vendég

Anyjuk!
Ebéd után apjukom felteszi a képeket. Addig is kitartás.

Kike!
Kristinek jobbulást! Vercsi szeme javult már?

Véda!
Milyen bálna poci??????????????? Csini Poci!
20150601134430

Véda: csini a poci, olyan gömbölyű fajta!

Szly: mozgott már hála.... nem sokat de egyet egyet jelez! Biztos ő is fáradt. Én ma elég rosszul és keveset aludtam, így most szunyáltam egy órát és nagyon jól esett.
A telefonomra riadtam! DE jó hír jött!
A kolléganőm, hajnalban megszülte kisfiát 40+4 napra egészséges és jól vannak! :D :D :D

Aki itt van az tegyen fel fotókat! Úgy szeretek mindenféléket nézegetni! És most úgyi olyan pangás van!
Vendég

Jönnek a képek:

Hordozó:
Kép

Pelenkázólap
Kép

Kép

Ágynemű, fejvédő és baldachin anyaga:

Kép

Plédek:

Kép

Kép

Kedvenc rucik:

Kép

Kép

Kép Kép
20150601134430

viki!

ez a pelenkázó lap az ami most a kismamamagazinban hirdetve van hogy egy csomó üzletben 1800 ft körüli összegű?

ez elég jó minőségű? mármint szerinted lehet majd rendesen pelusozni rajta? vagy az a keményebb az jobb?
szerinted???? mert én a merevebbet néztem ki, de most meg ezt akciózzák. de ugyan ilyen mintásat néztem ki :D

egyébként tök jó cumókat vásároltatok!!!! nagyon aranyosak és cukorfalatok!!!

Kép

Kép
timi1982

viki: szuperek a cuccok:)
A rucik tenyleg nagyon vaganyok!
Vendég

Viki: köszi! Tök jók a cuccok!
Tegnap voltam a Tescoban és nagyon ádi fiús rucikat lehetett kapni!

Én ma borzasztó nyomott vagyok! Alig bírok az ágyról feltápászkodni!
A hajamat sem bírom megmosni úgy 3 órája. De most erőt veszek magamon.
Vendég

valaki küldött homeos cuccukról linket múltkor. lenne olyan kedves és elküldené nekem? fontos lenne!!!!!!!!!

édi rucik :wink:

Muffin :shock: még jó hogy nem lett semmi bajuk! kép?
magdolnam

Pelenkázólap attól függ, hogy önállóan akarod használni, azaz pl. ráteszed a kiságyra keresztben, akkor kemény kell (merev), ha csak úgy szekérnyre, mosógépra, akkor sima. Mi mindig teszünk rá pelust, meg törülközőt, mert nem túl kellemes sztem pvc-n feküdni. :lol: Minőséghez meg annyit, hogy a mienk, puha, 9 éves, és még hibátlan.

potyka

nekem van pelusozó szekrényem. csak ez kell rá. akkor elég az olyan is amit a viki feltett képet???

Kép

Kép
timi1982

De cuki ruhák Viki!

Kata! Örülök hogy Dóri életjelet adott!!! Adriennek meg gratula! Hogy hivják a fiúcskát?

Mi jelentem, hogy kitakarítottuk az erkélyt, lepucoltuk a leányzó szobájában az ablakokat, kimostuk a függönyöket...ez most jó érzés, mert már jöhet a klassz rész, mosni, vasalni, bepakolni a kisruhákat!!!! És a képekkel még lógok...

Kép
andkata

Timi! amit pelenkázóra teszel annak nincs kemény lap alja, de tömörebb a bennelévő szivacs, legalábbis az enyém...

Kép
andkata

nekunk kemeny van, mert nincs kulon allvanyos, szekreny, csak kisagyra fogjuk tenni, vagy komodra....
Helyhiany miatt dontottunk igy, meg mert ugyis csak mig nagyon picike olyan kotott a dolog hogy hol s mint, utan boven jo nekem a foldon akanapen, agyon.....aztan majd ket szaladas kozt elkapva........azert nem semmi mutatvany neha bepelusozni egy kolkot:) ebben volt mar sok reszem...
A Kata: nagyon ugyik vagytok!
az a baj, mi mar egyszer ugymond kesz voltunk a nem kellemes dolgokkal, de lassan kezdhetjuk is elolrol. mInden tok poros mar:( de azt hiszem az mar nem lesz akkora volumenu takaritas. Meg mig korhazba leszunk , megkerem parom kicsit porszivozzon ki, mosson fel< bar azert szerencsere nem szokott megenni minket a kosz:)
Vendég

Kata: Bencének hívják és 3600 gramm és 52 cm
Vendég

itt volt 1 ismerős doki és feltettem neki a kérdést: mit jelent az, ha uh on azt mondták, hogy nagyon lennt van a gyerek? a válasz: "beilleszkedett és 1-2 hónapon belül világrajön". :shock: ezt 3 hete állapították meg. Lehet nekem is összekéne pakolni a kórházas cumómat? errre a nagy riadalomra bekajáltam 1 csomó cserit
magdolnam

nah lányok!

elárasztalak titeket fényképekkel :D

kiságyunk
Kép

kiságy melletti szekrény ami a pelusozó is lesz. erre kell majd a lap
Kép

bordűrünk. kedvenc a pingvin:D ránk emlékeztet :D :D
Kép

ez pedig a mennyezeti lámpánk. a kék felhőt már mi csináltuk hozzá :D
Kép

még hozok ha nem hariztok érte.

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Azért ezt választottam, mert nekünk lesz pelenkázónk, és arra már nem akartam merevet venni.
Sztem jó.

AKata!
Nagyon ügyik vagytok!! Pedig vasárnap a pihié kellen, hogy legyen!
20150601134430

Timi!
Nagyon tetsz a Bence Lak!!!!
20150601134430

Kép

még a kísérő függöny hiányzik az ablakról.
Kép

Kép

ez a kisággyal szembeni falon van. itt vannak a mesedvd-k :D és még van egy üres polc ahová kerülnek a mesekönyvek anyáéktól.
Kép

bepakolva a pelenkázó szekrénybe :D jó mély szekrény, csak ugy nyeli a ruhákat. a nagyokat egyenlőre hátra pakoltam :D
Kép

Kép

Kép
timi1982

jah és remélem felfedezitek a képen a taposó gépet :D

egyenlőre oda tudtuk besuvasztani :D de igy meg nem férek a pelusozóhoz 8)

Kép

Kép
timi1982

de ééédi szaba! hu milyen katonás rend a szobába :shock:
magdolnam

jah kb. addig van ilyen rend mig a bencelak átmenetileg a pocimban van :D

jah meg mindjárt megyek és teregetek benne :D aztán mindjárt káosz lesz urrá! 8)

Kép

Kép
timi1982

jah és ez a szekrényben a kedvenc polcunk :D

kiváncsi vagyok meddig lesz katonás rend rajta :D

gondolom 1 évig biztos

Kép

Kép

Kép
timi1982

Én is már csak az ágyikót és pelenkázót várom, hogy elkezdhessek mosni és pakolni. :D
20150601134430

viki!

meglátod milyen jó lesz. én hulla fáradt vagyok, és tegnap este mikor az "utolsó" adagot vasaltam rosszul is lettem egy kicsit.
ugyhogy majd óvatosan!!!!

Kép

Kép
timi1982

jah és viki!

oda ne add senkinek a mosást-vasalást!!!!

tegnap voltunk anyóséknál. mondta hogy kivihettem volna hozzá a mosni meg vasalni valót ő szivesen megcsinálta volna...
nah mondtam is hogy arra vártam már mióta hogy megcsinálhassam! semmi pénzért nem adtam volna! fárasztó de megéri :)

igaz este azt mondtam hogy ez volt az első és utolsó eset hogy én vasaltam a babaruhákat. igaz hogy némelyiket a vasaló éppen végig érte és még tologatni se kellett, de nagyon fárasztó állni mellette.
viszont az érzés... mármint amit kivált a szivemben, és nem a pocimban ... leirhatatlan :D

Kép

Kép
timi1982

Szép napot mindenkinek!

Orsinak nagy-nagy gratu a babóhoz!

Véda! Csini pocak!

Viki! Nagyon édi cuccokat vettetek!

Timi! Irigí-irígy a szobáért!

Mi tegnap voltunk rokonlátogatóba. Irdatlan mennyiségű cseresznyét hoztunk haza! :D
Wera! Jelentem, a verés nem sikerült, mert az a 16éves kiscsaj már nem lakik ott a faluban!

Kis unokahúgom(3,5éves) nagyon édes volt. Azt mondta nekem, hogy:
"De Krisztina, mutasd már meg a kisbabádat!" :lol:

A másik legjobb beszólása, a bátyja felé intézte, mikor nekiálltunk tortázni:
"Úgy kell ám mondani, hogy tojta!" :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nagyon szuper a szoba! Kis hangulatos, es tenyleg gyonyoru a rend!
Vendég

de jo, de jo!
Esik az eso!!!!!!!!!!:)
Vendég

Timi: ez most komolyan csupa mese?
Nem semmi! Azt hiszem nalatok akkor jo ideig igen ellennek:)Ha ezt tudom elobb az olykor uncsira sikerult itthon tolott idombol nehany hetet nalatok toltottem volna:)
Vendég

Kriszta; akkor hozzatok is szivesen atugranek:) Cseresznyeeeeeeeeee- nyamm
Vendég

anyjuk!

kb 200 db mesedvd-nk van. jöhettél volna nyugodtan :D
egyébként az én mániám a mese. majdnem mindet láttam... :oops:
de hát mondtam nyusziapunak is, hogy meg kell nézni, mert akármit nem fogok a gyereknek mutogatni. ha nem tetszik akkor majd ő se nézheti meg nagyobb korában :D :D

Kép

Kép
timi1982

Véda! Nagyon szép poci!:)

Timi
Nektek meg szuper a szoba! Mi még nem állunk, így pedig előrébb vagyok!

Tényleg mától 36. hét!!!!

Kép
andkata

Sziasztok!!!
Hát nem kellett sokmindent olvasnom, de igy sem emlékszem mindenre :lol: !

Orsi: NAgy-nagy gratula!!

Muffin!
Jó, hogy nem lett semmi baja az unokatesódéknak!

Nagyon jók a képek a szobáról!

Mi ma nem voltunk itthon. Reggel 10-kor mentünk az egy szintel feljebb lakó magyar ismerősökkel a Vännesborgi tóhoz... olyan jó volt..... természetesen nem fürödtünk, mert még a víz hideg volt.... de a lábamat belelógattam. De jó volt csak ott a parton feküdni, napozni, és semmit nem csinálni.... azaz csak olvasgatni és rejtvényt fejteni!! Meg közben barnulni. Párocskám jól leégett, pedig be volt kenve 15-ös naptejjel.....

Holnap még el kell mennem suliba, meg ha minden igaz, akkor kedden lesz a szóbeli vizsgám. De ha az is sikerül, akkor már nem fogok járni!!!

d.dodó

timi: az infot raktarozom, es akkor majd gyerkoccel ugrunk el Hozzatok egyszer "mesenyaralasra" :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?