Sziasztok!
Szép jó napot mindenkinek!
Csutka!
Nem adom fel!
Virág!
Megmondtam!

De jó, hogy már négyen vannak! Tuti ikrek!
Egcsi!
Ez Tb-i szinvonal! Erre mit mondjak többet?! Ezért járok Pestre! Ott mindig a miómám volt az első, amit kiszúrtak, és csak utána a többit! Itt meg sem látják! Ez van, ezt kellene elfogadni, csak én nem fogadom el!
Szöszi!
Mi volt a dokinál? Drukk!
Milli!
Nem tudom, sárgatestet nem talált, de lehet, hogy az általa nem látott petefészkemben volt.
Alice!

Sajnálom! Kitartás, hátha lesz ez még jobb is!

Biztos vagyok benne!
Sziszus!
Annyira, de annyira sajnálom!

Írj nyugodtan, írd ki magadból a bánatod, jobban fogod érezni magad!
Alena!
Nekem 10 napig napi 1-et kellett szednem egyszer, máskor pedig 5 napig napi 2-őt. Egyénfüggő. Az abbahagyása után 2-4 nappal jön meg a menzi. De inkább hívd fel a dokid, hallgass rá!
Alice!
Finom is a káposztástészta!

Drukk!
Cateye!
Biztos, (már ha jól látta), hogy nem sárgatest volt! Egyébként meg ma megjött!

Legalább nem kell rá heteket várnom!
A hőm meg mástól ment fel!
Orsi!
10 nap???? Nekem még a 6 hét is rövidnek tűnik! Én a Szabolcs utcában 2!!! hónap után szoktam eredményt kapni!!!
Kitty!
Köszönöm a bíztatást, de hiába! Megjött!

Majd mindjárt írom, miért magas a hőm!
Alice!
Ma nem megy a tablicsku, itthon vagyok, kivettem egy szabadnapot, rosszul vagyok!
Ági!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig! Sajnos, ezekben nem tudok neked segíteni!
Lányok!
Itt vagyok, nem tüntem el!

Tegnap délelött kicsit rosszul esett, hogy mégsem vagyok babás! Este viszont hálaimákat rebegtem, hogy mégsem vagyok babás! (mindenesetre nagyon remélem!)
Kiderült, mitől magas a hőm, mitől van hányingerem, mitől van a rosszullétem!
Délután már olyan rosszul voltam, hogy munka után egyből az orvosi ügyeletre mentem. Miért ne legyen egyszerű, korán érkeztem. Gondoltam várok. 1 órai várakozás után feltünt, hogy ki sem nyitottak. Közben meg majd elájultam, annyira rosszul lettem. Párocskám dolgozott, nem tudott eljönni értem. Telefon. Kinyomoztam, hogy elköltözött az ügyelet. Szerencsére pont jött valaki, aki szintén az ügyeletet kereste, így megkönyörült rajtam, és elvitt kocsival. Nem szokásom idegenek mellé beülni, de gondoltam a beteg kisfiával csak nem fognak elrabolni!
Kiderült, hogy vírusos gyomor és bélgyulladásom van!

Iszonyú görcsökkel jár. A tegnap délelött volt a bevezetője és du. 4-re tetőzött.
Szerencsére pont végzett a párom, mire kész lettem a dokinál, így még elvitt a patikába és haza is. Ma nem dolgozom, de holnap már muszály mennem.
Nem kívánom az ellenségeimnek sem!

Kegyetlenül fáj. Ráadásul, ha bármit eszem, 10 perc múlva rohanás... ...inkább nem részletezem.
Hát így jártam. Mikor jön nekem valami egyszer össze? Vagy inkább Valaki!
Most már jobb a kedvem is! Így, hogy tudom, milyen beteg lettem, inkább csak hálás lehetek, hogy eddig nem jött meg és nem volt baba a pocimban! Így 1 hét alatt helyrejöhetek és a maradék idő alatt talán megreped az a tüsző is!
De vissza vagyok hívva 2 hét múlva kontroll UH-ra, pont középidőben leszek. Kíváncsi vagyok, fog-e valamit látni a doki!
Üdv:
Gitta