A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Köszi Szly!

Én is reménykedem benne, hogy így lesz!
Neked meg drukkolok a másfél héthez!!!+++++++++++++

És persze, hogy értesíthetsz!
Neked meg van a számod is, így nem tudlak senkivel sem összekeverni... :wink: :oops:
Vendég

Hacsak nem apa telójáról megy az üzi! De amúgy mostmár feltöltöm a telómat, mert sosem lehet tudni hol jön rám a dolog! :lol:

Kép
szly27

Hát, ez nem jutott eszembe... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

annyit írtam már a Lucáról, most kaptam róla képet is.
Megmutatom.

Íme:
Kép
Vendég

[quote]h írta:ol jön rám a dolog!
:lol: :lol: :lol:

Ez tetszik!!!! :lol:
Vendég

Marcsi: micsoda jó hírek!
Az a Luca baba meg egyenesen tündéri!

Képzeljétek, elindultunk vásárolni, erre a kocsi úgy elkezdett rángatni, hogy azt hittük nem megy el a sarokig sem. Mondja a férjem, hogy hívjam fel a szerelőnket (aki elég jó barátunk) hogy most odavihetjük e mert amúltkor mikor ott volt a kocsi meg akartuk neki mutatni ezt a hibát de csak ritkán csinálta és neki persze nem produkálta. Most viszont állandósult. Szóval útirány változott! Még az a szerencse, hogy anyuék szomszédja és nálam volt a anyuék kulcsa. Szóval most itt vagyunk. De legalább itt van meggyfa és rengeteg meggyet ehetek!
Vendég

Hol van mindenki?
Vendég

szia Kata!

Én vagyok!
Vendég

na ,sikerult vegigolvasnom. Oszinten nem tudom mar kinek mit szerettem volna irni. en teljesen ki vagyok, fardt is vagyok, almos is vagyok, es hamarosan jon anyos:(
Sajna egyedulleszek vele, mert ocsemmar volt itt segiteni, rendbe tettuk vegleg a pincet- mar csak anyos ramatya- van benne.Meg az erkelyt is kicsit felszabaditottuk. Ugyhogy mar csak pihegetk.
Iszonyat emberteken meleg van! En nem banommilyen uton jon lehules, csak jojjon.

Patr: szerintem nagyon jo lesz igy az eskuvo. BAratnomeke volt hasonlo, nagy pocakkal, kertben, grilleztunk, sok ember...a gyurut meg ha most tul nagy kiadas lenne, megoldhatjatok fa gyuruvel is. Az anyakonyvvezeto ugysem aldja meg, vagy ilyesmi....
de aranybol is jo a legolcsobb is:) nekunk is az van!
Vendég

oh, mire ideertemmar nincs senki:(, mindenki pihin van?
Vendég

hali lányok!

látom nem sok mindenki van. biztos a nagy meleg.
voltam kicsit sétálni. hát... megpusztultam. alig van levegő. itt még a szél se akar fujni. :twisted:

jah és beszéltem a dokival. csütörtök 18 órára kaptam időpontot.
remélem meg tudjuk beszélni végre a szülést... főleg az érdekel, hogy ő aláírta-e a szerződést. a kórházi dolgozók 60-70%-a nem irta alá az ujat állítólag.
hogy lesz igy szülés??? habár az jön magától, de hogy kinél és mikor és milyen körülmények között...

Kép

Kép
timi1982

anyjuk!
látom fészekrakó ösztön nálad is tombol :) de csak óvatosan!
anyóspajtihoz kitartást.

patr!
ne aggódj, biztos jó lesz az eski. egyébként már bocsi, de nem lehet ugy hogy elmentek és apaságit csináltok??? igy elvileg ha nyilatkozik párod hogy övé a csöppenet nem kerül az előző nevére. vagy tévedek?
persze egy eski az sokkal jobb!!!!

Kép

Kép
timi1982

timi: ez igazabol muszaly dolog volt, most van a lomtaalnitas, igy mindent at kellett nezni mi az amitol meg akarunk szabadulni. De meg igy sincs mindennek hely:( Hiaba tul kicsi ez a lakas...
Vendég

Hát ma nagyon nincs kedvem semmihez.... még irogatni sem nagyon. Főzés már kész... ugyis mindjárt jön haza az Attila (ujra a közelebbi kis irodában dolgozik, így hamarabb hazaér).
De engem is kikészít ez a meleg. Ebédre is csak sárgadinnyét ettem.... meg legszívesebben egyfolytában aludnék!

d.dodó

pedig en a 25 fokkal nagyon kibekulnek! Nalunk a lakasban tobb van:(
Es az a baj hogy nem is a nap tul eros, es egeto, hanem ocsmany levegotlen fulledt meleg van.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjj!
Inkabb tuzne a nap, csak lehetne levegot kapni!
amugy tenyleg nyomaszto ez a meleg. talan meg jobban mint a szurke teli napok!
Vendég

ma mar mondtam is, surgossen keritenem kell egy orszagot ahol mas a klima, mert en ezt nem fogom birni tovabbi 20-30 evig!
Vendég

mindig arra gondolok, hogy szegeny idos emberek, vagy szivbetegek, egyszeruen maga az idojaras elhetelenne teszi csomo ember eletet.
Tudom maga az ember teht errol hogy ilyen az ido, de akkor is ez valami emertelen!
Vendég

anyjuk!

szürke téli napokon, legalább ha szellőztetsz jön be jó friss levegő.
de most... csak a fullasztó meleg párás akármi... nekem már alig birja a tüdőm. nem elég hogy bence nyomja, de még nem is kapok elegendőt...

igy kibirható lenne, de sajnos e nélkül...

Kép

Kép

Kép
timi1982

timi: na pont valami ilyen helyet keresek:)
Ahol ugyan meleg van, sut a nap- imadom amugy- de barmikor csobbanhatok!
NAm eg viz mellett a meleg sem olyan meleg!
Vendég

Sziasztok!
Húúúúú, le vagyok maradva, van 3 anyucink :lol: :lol: :lol:

Hene, Mia, Orsi!

Nagy-nagy gratula a szépséges babócákhoz , kívánok sok-sok boldogságot és bő tejcit!!!

Kép
kimma

na, a lábdagadást én sem úsztam meg :(
tegnapelőtt úgy fájt már estére a bokám, háááááát mikor lepillantottam láttam hogy kétszeresére van dagadva :?
pedig épp akartam egy pár cipőt venni, de nem hiszem hogy kísérletezek vele, mert valószínű csak kínlódnék , úgyhogy inkább papucsban lófrálok.

Megkaptam végre a zárójelentést a cukkerprofilról :wink:
volt UH is, most olvasom: FEJVÉGŰ :lol: :lol: :lol:
csak ki tudja meddig marad így a kis rakoncátlan :roll:
Nem tudtok tippet adni mit csináljak hogy most már maradjon ott a buksija? :lol:

Kép
kimma

kimma: ez engem is erdekelne:) ugyanis ha jol gondolom ost epp jol van. Ha nem is teljesen lenn a feje, de nem fenn a koldokomben!
Csak hat annit izeg mozog, hogy tartok tole nem tartos ez az allapot....
Vendég

Hát Anyjuk: nem tudom én a téli szürke napoktól nagyon depis tudok lenni, szerintem az azért rosszabb!
Vendég

Anyjuk!
hát ez az, nekem is annyit mocorog, hogy lehet naponta fordul egyet :lol:

Kép
kimma

na végre itthon. Holnap kell mennem ctg-re és akkor mindent megbeszélünk a dokival a szüléssel kapcsolatban. A kresz sikerült. Nagyon vicces volt. Bementünk (a központban kellett vizsgáznom) és hát ugye nagyrésze tök fiatal, a másik része meg már többedszerre... na mindegy. Beültünk, elkezdtük, ugye 55 perc volt rá én meg 10 perc után felálltam. Néztek rám, azt hitték rosszul vagyok... :) Aztán szépen a vizsgabiztos vagy ki kitöltötte a papírjaimat én meg jöttem szépen haza. :)
Úgyhogy ennyi volt. A legviccesebb, hogy most végül gyakorlati vizsgát is kell tennem. Egy oktatóval beszéltem, aki rá akart beszélni, hogy azért vegyek egy pár órát. Erre mondtam neki, hogy egyrészt kb. két hetem van a szülésig, másrészt meg 150.000 km-t már levezettem baleset nélkül, talán menne... Na mindegy. Ezen még egyezkedünk. Csak már vicces ez az egész.
Most megyek mert kimegyünk egy kicsit a kertbe, aztán meg még lesz egy dupla órám...
(Ja és vettem gátmasszázsolajat... dm-ben 2500 lett volna, a müllerben meg 1890 volt...)
Ja és az ígért kép az esküvőről. :)
Ja, és már 21 kilónál tartok... :( Kép

KépKép
muffin

muffin: grtaulalok a vizsgahoz!
En is annak idejen nagyon hamar felalltam, neztek mint borju az uj kapura, es 2 hibam lett, szoval mit tokoljek rajta:)
A gyakorlat az mar nalam nem volt konnyu dio, de igy hogyilyen reg ota vezetsz, csaknem kotnek beled!BAAAAAAAAAAAAr, ha a penzre megy minden!
egyaltalan nem latszik a 21 kg, bar ki tudja akkor mennyire nagyon vekony voltal, mert most sem vagy "nagydarab":)
Bar jo nem bizonygatok semmit, ismerem ezt az erzest mindig mindenki nez es bamul mikor kerdi mennyit hiztam mondom 10-12 kg es amul bamul hova, en meg igencsak tudom hova:(
Nem semmi meg estee orat tartani! En mar elegge le vagyok lassulva.
De legalabb kezd mindjart, hamarosan lehulni!
Vendég

Halihó!

Látom mindenki totál kitikkadt a melegtől. Nálunk egész kibírható. Persze minden ablak nyitva, redőny lehúzva stb.
Én is átadtam magam a délutáni sziesztának és nyomtam több mint 1 óra szunyát! Kiráááály volt!!! Ha már éjszaka nem megy, muszáj valamikor bepótolnom! :lol:

Én inkább nem panaszkodom a meleg miatt, már vagy 8 hónapja ezt vártam! :twisted:

Muffin - nagyon csini voltál az esküvőn! :wink: Ez a 21 kiló hamar távozni fog szerintem, és még így sem vagy duci!
Tényleg elég vicces ez a huza-vona a jogsid körül! De csak meglesz már egyszer! :roll:
Írj majd holnap hogy mi volt a dokinál!

Kimma - nincs rá túl sok praktika szerintem hogy ha már fejvégű, akkor maradjon is az. Csak reménykedhetünk :?
A lábdagadást sajnálom! Én kitaláltam hogy bevizezett zoknit húzok rá itthon borogatásnak, az annyira jól esik! Persze ezt szigorúan csak ilyen forróságban szabad, nehogy megfázzunk...

Marcsi - örülök hogy minden rendben volt a dokinál! Hátha még megfordul a kisasszony! :D Tudod, Nóri is még csak nemrég méltóztatott lefordítani a kis buksiját. Nem is értem hogy tudta már megcsinálni ezt a mutatványt... :lol:
Édes ez a csöppség!!!! :D Köszi a fotót!

Apa holnap szabadnapos lesz. Lehet hogy megint megyünk strandra. Csak most már nem pancserkodom itthon az olvasnivalót, mert múltkor kicsit uncsiztam amíg pancsoltak a fiúkkal! :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Egész enyhe a forgalom, azt hittem, órákat kell visszaolvasni.

Szóval még nincs új baba, de ahogy látom, előbb-utóbb már esélyes egy picurka.

Andi, végülis jók lettek a törpék a falon? Képet kérnénk!

Patr, és a vendégek nem is fogják megtudni, csak a helyszínen, hogy igazából esküvőre hivatalosak? Jól hangzik amúgy a program, miénk is inkább ilyen laza típusú volt és így volt tökéletes.

Muffin, nagyon csini vagy!Jó a felsőd is! Mi az a Müller, erről még nem is hallottam.

Újpesti lányok, abba a turiba mikor érdemes menni, melyik nap van új áru, de mondjuk úgy, hogy azért a vérmes kismamik ne akarjanak kinyírni, mert emlékszem, írtátok, be tudnak durvulni.

Kiscsaj nálunk is visszafordult a jó irányból, utóbbi 1-2 hétnben lent éreztem csuklani, erre ma délelőtt teljesen a mellem alatt csuklott. Persze lehet többször is fordul, de én csak akkor tudom megállapítani, ha csuklik.

Teszek fel én is képeket, a petúniákat is meg akartam már mutatni, azokat a férjemtől kaptam házassági évfordulónkra, azóta kb duplájukra nőttek.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.7607.jpg[/img]

Kép

Kép
teó

Na, csodálkoztam is volna, ha elsőre sikerül: Kép

Kép
teó

Muffin :P
Gratulálok!!! Persze kétségeim nem voltak :wink:
Gátmasszázsolajat vettél? Én azt hittem tuti a programozott császár :roll:
A képen nagyon csini vagy! Nem is tudom, hol van az a 21 kg :shock:

No, ma levettem én is a gyűrűket, és bizony a lábfejem is - az egyik - bedagadt, de nem vészes. Viszont a jobb combomba nyilalló hirtelen fájdalom nagyon rémisztő tud lenni, főleg, hogy hirtelen jön :o

Most megyek fürödni-fürdeti, lábat polcolni!!!
Vigyázzatok magatokra!

Sziszka :P Andi :P Wera :P Ami :P Babuli :P Szly :P
(Remélem nem hagytam ki senkit...)
Neketek megy a szülésindító-segítő++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég

Sziasztok!!

Sehol egy baba,?????????????????????? :cry:

Mi elmentünk Apával gyümit venni,most bezabáltam dinnyét,epret meg őszibacit,na meg csokit meg colat!!!!!!!!!
Már megint olyan kívánós vagyok!
Mindjárt nyomok egy "kis"jégkrémet is!!

Patr! Szerintem tök buli lesz így az esküvő!
nagyon jó ötlet!

Wera! Csak ámulok és bámulok azon amiket írsz!!!!!!!
Holnap strand?????????
És este dr.??
Hát én nemtudom honnan a jóistenből van neked ennyi energiád,de egy kicsit adhatnál belőle!!!

Ma kérdezte a pótfiam,hogy ha majd viszi Áront sétálni addig én itthon fogok pihenni és mostmár mindig ilyen dagi leszek??????? :shock:
Mondtam,hogy NEM!!!!!!!!!!!!
Újra a régi leszek,soványan a régi erőmmel!!!!!!!!
És egész nap a medibe leszek ha már belemehetek!!!! :lol:

Apa hozza a jégkrémet!!!!!!!!!!!!
Nyamiiiiiiiiiiiii

Teó! Jók a fotók!
Szép pocak és szép virágok!!!!

Muffin! Csini voltál az esküvőn!
Gratula a vizsgádhoz,én biztos nem figyeltem eléggé,de miért is kell vizsgáznod ha vezetsz??????? :oops: :roll:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Teó! A törpék még nincsenek készen. Nem is tudom mikorra lesz meg. Kicsit unom. Szép lesz meg minden, de nagyon lassan halad. Ma is jön fel a barátnő, de tuti nem tudja megcsinálni ma sem. Sztem amíg a kórházban leszünk, addig megcsinálja majd. Vagy nem...

Patr! Már akartam írni, de elfelejtettem. Sztem hatalmas ötlet az esküvő a kertben. Nagyon tudnám értékelni, ha én is egy szülinapi buliból egy esküvőbe csöppennék! Előre is sok boldogságot, és jó mulatást! A szülinapod előtt még azért sztem felköszöntünk :D

Már megint álmos vagyok. Pedig aludtam délután is.

Jaj, a hasam nagyon viszket. Annyira csúnya. Tiszta kiütés. Nem használ semmi. Kentem rá: Fenistilt, körömvirág krémet, neogranormont, metaszeszt, de semmi. Még mindig rohadtul viszket, és egyre több van rajta. Mi a fene lehet ez? De máshol nincs, csak a hasamon ott, ahol kirepedezett a bőröm. Azokban a csíkokban, tele van piros viszketős pöttyökkel. Megőrülök tőle!

Na, megyek eszem egy kis szilvás gombócot. 8)

sz.andi

Ja, tényleg! Muffin! Én is 20 kg-nál járok, de tényleg nem látni rajtad. De rajtam...
Egyébként gratulálok a vizsgádhoz, a gyakorlat meg tuti menni fog!

Ami! Jó fej a pótfiad! :lol: "Ilyen dagi leszel?" Olyanokat tudnak mondani a gyerekek.. Tök aranyos :lol: :lol:

sz.andi

Muffin!
Gratulálok a vizsgádhoz :!: :wink:
de hogyhogy vezettél már? :roll: :shock:
valószínű lemaradtam valamiről :?
én is meg kéne csináljam már azt a jogsit, pláne hogy holnap lecseréljük az ősrégi autót egy jobbra :P :lol: :lol:

Ami!
JÉGKRÉM :wink: nyaminyami
nem pörög be Áron baba tőle?
az én bébim majd kiugrik mikor eszek egy kis finomságot :lol:

Wera!
Irigy-irigy a strandolásra :oops: :wink:
imádom a vizet meg a lubickolást, de most már szülésig nem merek ilyesmit bevállalni, amúgy is olyan hamar elkapom a hülye fertőzéseket :?
de nem baj, majd utána bepótolom :wink:

Teó!
szép poci! :wink:

Kép
kimma

asszem lepihenek egy kicsit.
csináltam eperlekvárt :wink: életemben először :oops:

Kép
kimma

Muffin!
Nagyon csini vagy azon a képen!!

Hát én a telet azért nem szeretem, mert nagyon hideg, és hosszu itt, és sötét.... már délben villanyt kell kapcsolni!! A meleggel nekem sem lenne bajom valószínű ha nem lennék pocakos, és el tudnék rendszeresen az uszoda szabad strandjára járni!! Vagy a tengerpartra! :)

Mi most vacsi után sétáltunk egyet....de hazafelé már annyira fájtak a lábaim. Igaz hogy tegnap este is görcsöltem elég sokat, de azt sem bírom ki, hogy egész nap be legyek ide zárva a panelba, mert itt meg lehet hülyülni....a bezártságtól és a melegtől....

Most meg éppen fincsi epret eszegetek :)

d.dodó

Timi! A cicát egy állatklinikára tudták befogadni! Zárt helységben van nem megyki!

Muffin! Gratula a sikeres vizsgához! Nagyon csini vagy a képen! :D

Teó! Csini a pocakod! :D

T.Maria! Luca baba nagyon ari! :D
Vendég

[quote]H írta:át én nemtudom honnan a jóistenből van neked ennyi energiád,de egy kicsit adhatnál belőle!!!
Ami - álommanóért cserébe szívesen adok :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak pihenni + lángost falni (már rég nem evésnek hívják amit művelek :twisted: ) megyek a strandra is, nem lesz megerőltető. Ráadásul hoznak-visznek... el vagyok kényeztetve :wink:

Egyelőre nem 100% hogy megyünk, mert közben Apu jelezte hogy lehet hogy felugrana mert erre jár, valamint a kajafutárnak ma kellett vna fizetni, de nem vtam itthon... ha holnap se leszek tuti kinyír! :twisted: De ha Apu nem jön, akkor felhívom a futárt, hogy találjunk vmi megoldást, amúgy tök rendi.

Kimma - nem fogok belemenni a medencébe, csak lábat lógatok. Azt már én se merném bevállalni, főleg h már totál nyitva vagyok :roll:. De a jó társaság miatt sajnálnám kihagyni, régi kollégák, kis kártya, dumcsi, heverészés... az még belefér! Na és persze a lángos!!!! :lol:

Egyébként én is most tömtem tele magam gyümivel (sárgadinnye + nektarin). :P És közben megjött Apa is!!! Jupppiii!!!

Íme az új bikinim, a régit sajna kinőttem. Persze ez is jobban fog állni ha már nem leszek bálna :twisted: . Vettem hozzá egy tökjó narancssárga kendőt, amit a pocak köré tekerek.
Ez egyben az utsó pocakfotóm is! Többet már nem szándékozom csinálni (sem és hízni sem!!! :twisted: )

Kép

Cuppa
Vendég

Andi - nekem nem csíkozódik a hasam, de sokszor kiütéses. Azt vettem észre, hogy leginkább akkor jönnek ki a pöttyök, ha bizonyos ruhákat fölveszek. Általában azok a fölsők amik hozzásimulnak a hasamhoz és a nadrágok gumírozott részétől is. És viszket mint állat! :?

Ami - tetszett amit a pótfiad mondott! :lol: :lol:

Az előbb Nóri nagyon fészkelődött. Erre Apa elkezdte sajnálni, hogy szegénykém, biztos már nagyon kicsi neki a hely! Én meg elkiáltottam magam, hogy HA VALAMI NEM TETSZIK, NYUGODTAN KI LEHET JÖNNI!!! Apa kiterült a röhögéstől... :D
Vendég

Wera! csini az új bikinid!
jó neked,hogy ezzel is megelégszel!
Nekem így nem lenne strandolás,meg persze nem is bírnám!
Most is fáj a derekam,hasam nehéz mint a kő!
Barinőm most írt,hogy azt álmodta,hogy kék szeme lett Áronnak és nagyomn jönni akart már,szerinte hétvégére itt lesz!
Úgy legyen!

Én is dobok még 2 "sexi" pocakfotót és én is remélem,hogy ez az utolsó!!!

Aztán még este benézek!

Jók legyetek addig!!

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Hű Ami!! :shock: Ez a pocak megint nőtt mióta nem láttuk! Nem csoda hogy nehéz és fáj a derekad :? .

Menjünk szülni vazze'!! :lol: :lol: :lol:

Jóéjtcuppa mindenkinek! És csodás, mély, hosszú álmokat! :wink:
Vendég

Szupik a hatalmas pocifotók!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerencsére megtudta szerelni a szerelő a kocsit, így nem kellett hazabuszoznunk (sárga busszal)

Hene: ha ma haza is jött, biztosan nagyon fáradt és azért nem jelentkezik! Pedig nagyon kiváncsiak vagyunk ám!
Vendég

Sziasztok!

Megjött az éjszakai váltás. :lol:
Van még itt valaki az éjszakai műszakból?

Timi, sajnos nem lehet apaságit csinálni, pár száz oldallal korábban már leirtam miért, nem untatnám vele a többieket még egyszer, de ha érdekel leírom priviben. (még csak két hónapja váltam el)

Muffin, gratula a vizsgádhoz! Szerintem a gyakorlat is menni fog, gyakorlati órák nélkül is!

Teó, eredetileg nem akartuk elárulni, de azért megmondjuk, mert egy kerti partira egyébként nem érkeznek pontosan az emberek, és mivel előbb lesz a szertartás és utána kezdünk bográcsolni, így megmondjuk, nehogy elkéssenek. :)

Andi, köszi előre is! Én is jó bulinak fogom fel egyébként, és azért így jobb, hogy itt lesz azért mindenki, aki fontos. Szerintem ez jobb, mintha két tanuval elmentünk volna.

Vera, Ami menjetek már szülni, akkora pocakotok van! :lol:
(az enyém sem kisebb, de nekem még majd hat hetem van.)

Kép
Kép
patr

ibm, kimma azért, mert csak honosítom a már meglévő jogsimat, ami viszont nyáron lejár és akkor jogsi nélkül maradnék. Így meg végre meglesz a magyar... :)

véda d. úgy volt hogy programozott császár, de most meg úgy van, hogy 37. héten indítják és megpróbáljuk rendesen.

sz.andi, szerintem babulit kérdezd, neki volt ugyanilyen viszketés és volt is vele bőrgyógyásznál.

és most azt hiszem ennyi. vízszintbe dobom mgam egy kicsit mert kényelmetlen ülni. :)
ja és köszi a dicséreteket... én azért nagyon kíváncsi leszek rá hogy mennyi marad... és sose voltam vékony fajta (most vagyok 91 kg :shock:

KépKép
muffin

Hali!

Sehol senki? Ez is ritka. Pedig én most egy darabig még ráérek.
Na lefotóztam a törpéket, de még nagyon nincs kész. Pedig sztem nagyon király lesz!
Csak egy kicsit lassú.

Muffin! Akkor majd megkérdezem Őt, mert nagyon zavar!

No a kép:

Kép

sz.andi

Teó: minden szerdán teljesen lecserélik a készletet, de akkor nagyon sokan vannak, bár lehet, hogy most nem lesznek a nagy meleg miatt. Amúgy érdemes csütörtökön menni, mert akkor is sok ruha van még. Egyébbként bármelyik nap lehet jó cuccokat venni.
Tudod, hogy hol van pontosan?

Egész jó volt a pedikűrösnél, szép lett a lábam. Annyira nem is csikizett.
Nagyon szépek a pocakok!!!
Muffin hova ment az a 21 kg? Én a 10-vel dagi vagyok. Mondjuk + 15-vel indultam. :oops:

Na megyek aludni holnap jövök.

Wera? szorítok, hogy legyen strandolás és érezzétek jól magatokat!!!
OLVASNIVALÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera! ok! Menjünk vazze,mert tényleg kettétörik a derekam!
Basszus,megint nagyon fáj!
Szerinterm az időtől is és hát a súly!
Kíváncsi vagyok mekkora lesz,mondtam ma,hogy tuti nem 3 kiló,mert qrva nehéz már!!!!!!!!!!!!!

Most nekem is megint baromira viszket a hasam,és nagyon melegem van!
Már minden ablak nyitva,most jöttem be a teraszról!
Legszíesebben kinnt aludnék!!!!!!!!! :wink:

Muffin! Így már értem!!

Na én is lpek!

Én is csodás,mély,hosszú álmokat kívánok!

Reggel jövök korán,mert 8-ra már ctg-n kell lennem!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Andi: nagyon szép lesz szerintem is!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi Tita!

Ami! Neked meg drukk holnapra!
Aludj jól!

sz.andi

Hú, Andi, tök jók lesznek a törpék!!

Ami, itt is hőguta van! Nekem is viszket a hasam, mondjuk szerencsére nem kiütéses, meg csíkos, csak viszket. Én még egy morzsányi krémet nem kentem rá, mindig elfelejtem. :oops:

Tényleg én vagyok a korelnök??? Amikor írtam, azért titkon reménykedtem benne, hogy valaki megcáfolja! :lol: :shock:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?