A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

vasz=vesz
Vendég

Juci!
Én még a rövid nadrágot is nehezen vállalom be,de feltűröm a hosszú nadrág szárát :D :D :D :D :D Jó a kép a fürdőruciról csak egy kicsit rövid a szára :D :D
Banika!
Szegény Párod!!Nem lesznek egyszerű napjai :cry: Remélem "romlott" gyermekeid hamar visszatérnek az útra!!! :)
Lili!
Szerintem biztosan élveznék a csemetéid ebben a melegben.Ha jól tudom lehet kapni olyan úszógumiszerűt amiben tudnak "ülni",talán fürdőkarika a neve.Vagy csak kevés vizet tegyél bele és hason fekve már elpancsolgatnak :D
Jó éjszakát!!

bognartundi0727

Sziasztok!

Állati jó a pancsoló :D
Nekem sajna nincs kertem amibe kirakhatnám. Erkély ugyan van, de a létező legforgalmasabb 6 sávos útra néz, tehát oda sem szívesen...

A tegnapi nap is pöpec volt :? A lányok megint előadták a 2 személyes tragi-komédiát. Egész nap nem aludtak összesen 1 órát, viszont annál hangosabban adták tudtomra a nemtetszésüket minden iránt. Pazar volt. De mindegy. A végén úgyis én nevetek, mikor nekik is lesznek gyerekeik :lol:

Ja! A volt párom (kedves papa) szerint, én nem lehetek fáradt, mert egész nap itthon vagyok. Ezen csak röhögni tudok :lol:

Kép
Kép
labasv

Labasv!

Kedves papa maradjon velük hármasban egy napot, aztán este majd meglátjuk, hogy mennyire lesz fáradt :roll:

Tünci, én is csak itthon a kertben rövidnacizok, emberek közé szigorúan térdnaci :lol:

Szép napot!

Mi ma megyünk a szemészetre, erre tiszta hisztisen keltek a csajok, így reggeli után visszatettem őket aludni...

jucicuki

"elromlott" magzatkáim alszanak.Marcus előadta a szokásost 1-től kb 3-ig,de most egész elviselhető volt.Pelenkagyilkos Bercus megvárja amíg kicserélem a pisis pelust és jó nagyot rottyant a tisztába.Nem hülye,csak gyerek.
Gondolom ezt a jó kis vihart érezték tegnap.Este egyedül fürdettem,hát nem volt semmi.Ordítottak ahogy csak bírtak.Egyik sem akart egyedül lenni,úgyhogy mindkettőt levetkőztettem,betekertem a fürdőlepedőbe és letettem a nagy kádba egy plédre.Egyik fürdött,addig a másik várt és nézelődött.Jó lenne ha polip lennék,akkor talán elég lenne a kezem.Mire apa hazajött,már csak a romeltakarítás maradt neki.

Labasv
Szerintem is mond meg apának,hogy csak 1! napot vállaljon be egyedül.Én tegnap is csak azt vettem észre,hogy jé már este van.
Vendég

ÁÁÁ, papa hetente kb 2x jön, és akkor is egy csomószor fekszik el a kanapémon, hogy ő mennyire fáradt, gyereket meg leteszi a tv elé... :?

Fürdettésnél tényleg ez a rossz, hogy míg az egyiket fürdetem, addig a másik ordít. Kapkodás lesz végül az egészből...

Kép
Kép
labasv

Jo reggelt!!! :D

Banika: elromlott gyermekeidhez kitartas, sajna vannak ilyen napok-hetek-honapok. :lol: :wink: Amugy nyugi csak par napig szokott tartani es hogy mi az oka? :? Ki tudja!
Egyedul furdetest en meg mindig nem vallalom inkabb nem furdetek, nalunk akkor az eppen nem furdo fel ordit mint a faba szorult fereg es mindkettot egyszerre nem megy mert nem tudom Oket egyszerre kivenni es a furdotakarobol is kimaszna az amelyiknek varnia kell. Multkor meg az is katasztrofa volt mikor a nagy es a kicsi fiu furdott egyutt, kivettem oket, betakartam a nagyot es szoltam hogy varjon, na persze ... pucceron ugralt az agyon es fejberugta Alexet. :evil:

Kamilla: nagyon orulok hogy jelentkeztel, babak nagyon szep formasak!!!

Szanet: Neked is nagyon orulok es szuperek a kepek! Gyere gyakrabban meg ha csak egy-ket mondat erejeig is!

Labasv: Te elromlott leanykaidhoz is kitartas, apuka meg tipikus paraszt. Bocsi! :roll: :evil:

Szofi Neked is nagyon orulok! Gyertek gyakrabban, hianyoztok! :D Szopi ugyben en nem tudok tanacsot adni, nekem nem ment, elsovel sem, nem idegeskedtem rajta, nem erzem magam rosszabb anyanak, ez van, ezt kell szeretni, nem vagyok egy martir fajta!

Lili: milyen jo a ticker kep, kerjuk nagyban is es meg sokat-sokat!!! :D

Jucicuki: gratula Dorkanak, nagyon szepen fejlodnek, nemsokara felallnak! :D Jaj, olyan szepek, mindig nezem a kepeiteket!

Tundi: annyira edesek a Lanyok! Tok jo ez a fedett medence, uuuuuuuugy varom hogy itt is ilyen jo ido legyen, tegnap lementunk a partra de majd elfujt a szel. :cry:

En Alexem is koncertezett ejszaka, vagy 10-szer keltett, lejjebb allitotottuk az agyat mert igen-igen kapaszkodik folfele es feltunk hogy kiesik, Annam meg annyira nem mocorog de az ovet is lejjebb tettuk. Szoval levettem az agyvedot mert igy veszelyesnek iteltem, Alexem azon csimpaszkodott es feltem beleakadhat a nyaracskajaval fogva szoval levettem erre allandoan kiesik a cumi az agybol vagy a szivacs es a kisagy koze esik :evil: szoval tegnap allandoan cumit kerestunk az agy alatt. Valamit majd szerkeztek ma az agyvedovel, otlet?

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti

én is az ágy alatt fetrengtem amíg nem raktuk be a rácsvédőt.
Vendég

Jók a képek, az a tetős pancsoló nagggyon király! :D Hol lehet kapni?

Fürdetés: amikor egyedül vagyok (és az eél sokszor előfrodul), akkor csak egy kölök fürdik. Ez volt eddig, de most a nagy melegben lehet, hogy bevállalom a kettőt...bár úgyis leizzadunk szopi végére :(

Nemsokára megyünk csípő-koponya-hasi uhura, kérek szépen drukkokat!

Kép
babyteve2

Na én sem tudok írni: eél=elég....

Kép
babyteve2

Jucicuki: Mekkorák a lányok?

Kép
Kép
labasv

Figyúzzatok!

Ti mit tudtok az IKERGYESRŐL?

Kép
Kép
labasv

Banika,
Felolvastam amit írtál reggel a páromnak, hát úgy nevetett ő is! :lol: Már bocs. Azért nem lehetett semmi. Mondtam neki, lehet hogy nálunk is lesz ilyen!

Babyteve,
Megy a drukk az uh miatt!

Labasv,
Én úgy tudom, legalábbis nekem a munkahelyem azt mondta, hogy a gyerkőcök tankötelessé válásáig jár a dupla gyes, és persze el lehet menni dolgozni is, és akkor is fog járni ugyanúgy.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Én valami olyat tudok, hogy 3 évig tart ugye a normál, ami alatt védettséget kapsz(nem rúghatnak ki), de az utolsó 3 évben ez a védettség megszűnik...

Kép
Kép
labasv

Na látod ezt nem tudom! :oops: De megkérdem majd a munkatársamat, hogy ez hogy van, nagyon jóban vagyok vele! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hazaértünk, mindkét kölök mindene tökéletes (ezt persze eddig is tudtuk, de most már orvosilag is azok! :D ) Megnyugodtam.... :D

Kép
babyteve2

[i
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.24 22:19-kor.
Vendég

Fürdés:

én mindkét gyereket fürdetem, minden nap. amíg az egyik fürdik a másik ordít. először iszonyú volt, de már megszoktam. persze nem várom élvezettel a fürcsit, de ez van....

Gyes:

dupla jár , addig, amíg suliba nem mennek.de legkésőbb 10 éves korukig(ha addig nem járnak suliba vmi miatt). vagy amíg a 2. gyerek is suliba megy(ha külön kezdik a sulit)

Édesek a képek!!!!nagyon jó őket nézegetni :lol:

szanet

Jó-jó, de ez a védettség dolog is megmarad a 6 év alatt, vagy nem?

Kép
Kép
labasv

Labasv!

Nem tudom, mekkorák a csajok, leszoktam a mérlegelésről :wink: hála az égnek. Látom szépen nőnek-híznak, már nem parázom (ezen) jövő hét szerdán megyünk Védőbe, majd úgyis megmérik őket, aztán jelentek :lol:

Ja, enyém lánykák a rácsvédőt felemelik és lazán kidobják a lyukon a cumit, szóval mászok az ágy alatt-mögött :roll:

Judit

jucicuki

banika pusz pusz kistökiknek annyira kifejező marcus arca "hagggggytok nem akajok fürödni" :D de az anyag jöhet :wink:

lanyané

Lanyané
Aggódtam,hogy eltűntél.Már írni akartam az uradnak.Kispasik a tegnapi fürdést mondhatni élvezték,vagy csak inkább csendben tűrtek.Iccakára Bercus romlott el,2 óránként evett.
Vendég

Sziasztok!

Banika: nagyon edesek a gyerkocok es milyen picik! Je, az enyemek is ilyen minik voltak, hu, de regen volt! :lol: 2 orankent eves szupi, sokat fog hizni majd! :D

Ikergyes: nagyon jooooooooooo! Itt mi megkaptuk az egyszeri jarulekot azt osszatok be, ja es ossz. 6 honap szabi jar az anyukanak, 3 honap szules elott, 3 utana. :evil: Meg szerencse hogy nem kell dogozni jarnom!

Babyteve: nana, hogy mindenuk tokeletes!!! :D Mennyit nyomnak?

Szanet: mindket gyereket minden nap egyedul? :shock: Te egy hos vagy!!! :lol: Nem kell am minden nap, nem piszkosak azok, csak nyugisan es nem megszakadni!!! :wink:

En tegnap megint csapkodtam, mondogattam az uramnak hogy en egy rabszolga vagyok es hogy nincs is sajat eletem meg hogy mennyire boldogtalan vagyok stb.stb.stb. es eppen pakoltam ki a szatyrot bevasarlas utan es ami a kezemben volt a foldhoz vagtam, a fogkremet. :lol: Hu, de hisztis p..a vagyok! Mellesleg eppen menzi elott. :roll:
Most reggel meg mielott elment dolgozni megolelt, megpuszilgatott es mondta hogy nagyon szeret, komolyan es jol csinalom es birjam ki, tartsak ki mert ez egy ilyen nehez idoszak de majd vege lesz es akkor onmegvalosithatok. :D Meg hogy veszunk egy kis telket ahogy talalunk egy megfelelot es ott majd kint lehetunk a kertben es akkor nem erzem majd magam annyira bezarva. :roll: Meglassuk!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Nem vagy hisztis p...,illetve időnként mindannyian azok vagyunk.Én speci iccaka.Néha kicsit aludnék.Meg idegesít,hogy apa sem tud pihenni,de nem tudok hova költözni a gyerekekkel,mert a szobájukba nem fér be ágy.A földön azért mégsem alszom.Én már most érzem a bezártságot,úgyhogy meg kell oldanom az egyedüli sétát.Mire apa hazaér és útnak indulunk,addigra már jöhetünk is vissza,mert borul az egész menetrend.Az esti fürcsi idejét nagyon nehéz nálunk belőni.
Vendég

Nem vagy HP !!
Csak az nem borul ki időnként, aki nem ember... szerintem legalább is, bár lehet, hogy tévedek :roll:

Nem egyszerű, mert az embernek szüksége van felnőtt társaságra is, hiába imádja a gyerekeit, és itt nem a rokonokra gondolok.

Kép
Kép
labasv

Tonci, mit akarsz önmegvalósítani? Van már ötleted?

Én a lakás miatt borulok ki nap mint nap, két hete dobozokból élünk, 15-én fizetni kell az első részletet, de még mindig az albérletben lakunk (ahonnan mellesleg ma ki kéne költöznünk, de hová?). A Nagykapun nincs faborítás, így a kutyák kimennének, és a cirkó sincsen még bekötve....a századik módosított átadás ápr. 30-án volt.....megőrülök....főürge két napja ki van kapcsolva... :D :D :D Mehetünk az utcára, majd onnan fizetjük a hitelt... :twisted:

Kép
babyteve2

Hűha, Lányok!
Látom kiborulós napok vannak...kicsit komolyabb problémákkal, mint az enyém... én egy hülye kakas miatt kapok sírógörcsöt, aki óránként kukorékol :oops: Különben sajnos nem túlzás, tényleg. Éjjel és nappal is :(

Labasv
Azt honnan vetted, hogy nincs védettség a gyes alatt? Ilyet én sehol sem olvastam. Mondjuk úgy tudom, hogy iskolás korukig jár a dupla gyes, ami max. a 7 éves koruk betöltését jelenti... Nyilván más a helyzet, ha vmelyik gyerek beteg és ezért nem tudja elkezdeni a sulit...

Tontica :P
Aranyosak a képek!

Banika :P
Milyen praktikus etetés... Csöpp baba, csöpp "cumi". Nagyon édesek a képek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Banika!
Nagyon édik a srácok!!! :D :D
Tönti!
A te gyerekeid is nagyon édesek!Alex már nagyon ügyesen álldogál!
Nálunk is sokáig ez volt fürdésnél,hogy aki nem fürdött az ordított,kitartás el fogják nőni!
Csajok!
Ez a kiborulás nálam is ilyen visszatérő jelenség! :oops: Hála Isten talán egyre ritkábban. Sokszor nálam is napok telnek el,hogy felnőttel nem tudok beszélni egy szót sem,a férjem meg csak este jön meg.Addigra meg már nincs is kedvem beszélgetni.Az első 1 évet nem is tudom,hogy csináltuk végig.Tavaly ilyenkor építettünk a házhoz,úgy hogy közben benne laktunk.A konyha hetekig a garázsban volt,így amikor a lányok elaludtak még akkor álltam neki mosogatni az egész napit+főzni másnapra.Éjfél-1 órára végeztem,ráadásul a Nóra szörnyű rossz alvó volt,sokszor 2-5ig fenn volt :cry:
Viszont olyan hamar megnőnek :lol:
Én már a cumi után sem mászok :D :D Nem mertem eddig írni,de már kijelenthetem hogy leszoktunk a cumiról,bár már régóta csak alváshoz kellett.Könyebben ment mint gondoltam :D :D

bognartundi0727

Fanni!
A kakasra van megoldás :D :D Csak ne járj úgy mint a Zámbó Jimmy :D :D :D

bognartundi0727

sziasztok!

akkor én is panaszkodok :)
Fanni kezet foghtunk, én egy hülye madár miatt vagyok kibukva...itt vinnyog az ablak előtt, és nem lehet tőle aludni. már a járókelők is megjegyezték, hogy milyen hangos. a gyerekek alszanak én meg lesem a plafont, mert nem tudok aludni....

jah és betegek megint a gyerekek :( a szokásos , nátha, köhögés, piros torok. Miért lehet ilyen sokszor piros a torkuk? most nem kaptak antibiot. jah és a doki fejemhez vágta,hogy azért ilyen sokszor betegek, mert nem kaptak/nak anyatejet....hogy okozzon egy kis lelkiismeret-furdalást. elküldtem a sóhivatalba :)
de remélem megerősödik nekik az immunrendszerük.

jah és nagyon édesek a babák!! MINDENKIÉ!!!!

zsuzska80
Szombathely

vagyok banika csak olyan kényelmetlen a gép előtt,hogy már nem bírom,én nem tudom mi van a csajokkal de úgy lemászott a hasam,hogy hihetetlen az egész banda lent van egészen,alig birok járni is mint valami mzgássérült,csütörtökön megyek a dokihoz,,kiváncsi vagyok hogy rendeződtek át.
ti kaptatok a védőnőtől végülis légzésfigyelőt?ez minden ikresnek jár vagy hogy van,ezt a hülye védőnőt hivogatom de sose veszi fel :twisted:
fanni kakast megölni :wink:
babyteve nem irigyellek apának mondtam én most nem vagyok hajlandó 1évig költözni és pont.kitartás :!:
tonti elhiszem hogy kiborulsz,remélem minnél hamarabb megnyugszol,gyere és panaszkodj nekünk :wink:
szanet remélem jól vagytok :D

lanyané

zsuzska gyógyulást nektek :!: a doki meg menjen az francba,érzéketlen hülye batórom :twisted:

lanyané

Jaj, Tünci, kezet foghatunk ám. Tegnap én is úgy jártam a szemészeten, mint Te anno a védőnőnél.
Találkoztam egy nagyon régen volt kolleganőmmel és beszélgettünk, mondta, hogy ilyen szépek a lányok, meg olyan szépek, aztán egyszer csak rákérdezett, hogy vaná-e iker a családban, mondtam, hogy lombikbabák a csajok, erre a következőket mondja: Ahhoz képest egész jól néznek ki! Hát gondolkodtam rajta, hogy szájba rúgjam-e, de gondoltam, nem megyek le az ő szintjére :roll:
Szemcsi nem kell senkinek :lol:

Csajok kitartás!
Nekem nagyon jót tesz az az egy óra hypoxi, olvasok :!: :!: :!: v. beszélgetek (kilenc hónapon felüliekkel).

Zsuzska, fel se vedd! Bár én is kibuktam az ilyen hülyeségeken, de szerencsére én gyerekorvosom mindig bíztatott, és azt mondta, hogy az is nagyon jó, hogy ennyi van.

Puszi Mindenkinek, különösen a gyerkőcöknek!

Judit

jucicuki

Tünci :P Lanyané :P
Már voltam olyan állapotban, ha kezembe kapok valami segítséget, akkor elteszem láb alól! De szegény, nem ő a hibás, hanem a gazdája. Azt meg azért mégse :evil: Be van zárva egy pici ketrecbe, a tyúkok nélkül :( Ja, mármint a kakas...

Zsuzska
A helyzet az, hogy őt legalább mondjuk kővel megpróbálhatnád megdobálni, hátha odébbáll. Apa nem tud csúzlizni?

Judit :P
Ez a kérdés mindig provokáció! Ha valaki megkérdezi, van-e a családban iker, mindig azt kérdezi valójában, hogy "lombik babák?" Én az ilyen kérdésre már kapásból mondom, hogy igen, bizony, van több iker is. (Amúgy tényleg....) Nem szégyellem hogy lombik, sőt... de az ilyen bunkóknak semmi közük hozzá!

Mi tegnap voltunk dokinál, két faros babánk van. Édesek, mert így legalább nincs is lelkifurdalásom, hogy császárom lesz :D Még mindig tartják a korukat, az egyik picit nagyobb is a koránál még az 1-es babákhoz képest is, s szinte alig van köztük különbség. Kíváncsi vagyok, mikor akarnak jönni :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hello!

Jokat rotyogok Rajtatok, bocsi! :roll: :lol:

Fanni: kakas :lol: :evil: szomszede? Nem lehet Vele beszelni? Tokeletesen megertelek, engem otthon a hulye kutya nem hagyott aludni :evil: itt meg a hulye szomszed, hogy en hany ejszakat bogtem vegig amig meg nem vettem a fuldugomat! :? :D Azota jol alszom, na jo, egesz jol! A jotol meg egy kicsit messze vagyunk. :oops:

Zsuzska: hulye madarat lodd fejbe! :wink: Milyen madar, papagaj? En az enyemek akkor adtam el amikor a nagyobbik fiam olyan 7-8 honapos lehetett mert egyfolytaban rikacsolt! :evil: Doki pedig feeeeeeeerfiiiiiiiiiii, hulye, mit beszel azt se tudja mi az a szoptatas! :evil: Ha a ferfiaknak kellene gyereket nevelni .... :roll: Gyogyulast a bebiknek!!!

Banika: elhiszem hogy nagyon nehez, ne sajnald a ferjed hiszen nem csak a Te gyerekeid, nem egyedul vallaltad, O is tudta hogy ez mivel jar! En biza cseppet sem sajnalom az enyemet sot sokszor folkeltem ejjel ha sir az egyik hogy menjen. :lol: Dolgozzatok ossze!

Labasv: HP hat ez jo! Mintha valami betegseg lenne! :lol: Hat igen, sajna hozzam a kutya se jar illetve egy szem baratnom van csak ritkan tud jonni mert allandoan dolgozik.
Viszont mahoz egy honapra megyunk haza, mar nagyon varom!!! Megyunk a balcsira, tenyleg TUD VALAKI VALAMI JO ES OLCSO SZALLAST A BALCSIN 4 NAPRA JULIUSBAN?

Babyteve: igen van otletem sot lehetosegem is, van a kozelben egy suli ahol belsoepiteszetet lehet tanulni, az nagyon erdekelne. Majd 2 es fel ev mulva. :? :) Koltozes :cry: viszont en is szivesen koltoznek mar innen!!! :roll:

Tundi: gratula a cuminelkuliseghez, megertek ra a Lanyok, nagyon ugyesen csinaltad!!! A nagyfiammal nalunk is ilyen szuperul ment. Mindjart szulinap!!! :D

Lanyane: lehet leszallt a hasad? :shock: Pihizz sokat nehogy megszulj, meg nagyon korai!

Jucicuki: en nem tudom miert gondoljak hogy a lombik babak kulonboznek a spontan babaktol, bar az az igaszsag hogy egy lombikbabat ismerek es hat az a baba tenyleg furin nez ki :roll: nagyon le van maradva es hatalmas feje van 15 honaposan. De nem hiszem hogy ez amiatt lenne hogy lombikos.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
www.heviznapfeny.hu
Nézd meg ezt a helyet,a barátnőm üzemelteti,nagyon szép,igényes és bababarát.Hévizen van ugyan,de Keszthely össze van épülve Hévizzel,szóval nagyon közel van a Balaton is,de a hévízi fürdő is szuper!Maga a ház Héviz centrumától 10 perces gyaloglásra van,de mégis olyan csendes utcában,hogy reggel olyan érzés,mintha egy farmon ébrednél... :wink:
Bevezető áron dolgoznak még,ez a 2. szezonjuk.Reggelit lehet kérni,ha igénylitek.Van külön gyermek játszó-szoba. :lol:

binyek

Ja,mindhárom gyerek ingyen lakhat!!! :lol: :lol: :lol:

binyek

Lanyané
Kaptunk légzésfigyut.Mire hazajöttem a kórházból.a védőnőm és a dokinénink már elintézte,hogy itt legyen.Minketten nagyon rendesek,én bármikor hívhatom őket.Dokinéni hetente egyszer jön,hogy ne keeljen nekünk húzni-vonni a kéz lurkót.

Ma nagyon rendik voltak a srácok,önállóan sétáltunk,egész délután levegőztünk.Apa meg begyűjtött minket amikor hazaért a munkából.Így nem csúszunk az esti programmal.Anyós kicsit döncikélte a Marcust,mondta bármikor szívesen jön segíteni,mert akár egész nap eldöncikéli.Én meg mondtam neki,hogy nekem az sajnos inkább szívás,mint segítség.Lehet,hogy bunkó vagyok,de mit csinálok velük ha a mamik" elrontják" őket.Romlanak maguktól is.Csend és béke van nálunk.kopp-kopp

Tonti
Azért sajnálom apát,mert napi 200-300 km-t vezet és nagy gáz lenne,ha a fáradtságtól egyszer összetörné magát.Ha ücsörögne egy irodában,akkor nem kímélném,de egész nap kocsiban nem egy életbiztosítás.
Vendég

[quote]e írta:n nem tudom miert gondoljak hogy a lombik babak kulonboznek a spontan babaktol

Megmondom: a tudatlan emberek gondolják ezt. Fogalmuk sincs, mit jelent a mesterséges megtermékenyítés.
HP téma: hát én is tudok hisztizni, de nagyon, ha a végkimerülés szélén állok éppen.

KépKép
lili73

Tontica :P
Meg fogunk próbálni beszélni vele a napokban. Ugyanis ezenkívül van 13 kiskutyája cannel-ben és a tyúkok, s a piszkukat az ikerszomszédünkkal közös kerítés előtt tárolja. Ettől ott sokszor büdi van és sok a légy is... nálunk is... s ha valami fertőzést áthoz a gyerekeimre, akkor nem állok jót magamért... Szóval lehet, hogy ÁNTSZ lesz belőle, ha nem lesz együttműködő...
Kutyák is ugatnak, de azt valahogy kezdem szokni... Füldugó jó ötlet, de előbb legyenek nagyobbak a gyerekek... addig a légzésfigyelőt, vagy őket muszáj meghalljam...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek: nagyon koszi!!! Sajnos eppen nem engedi megnezni az oldalt karbantartas miatt, megprobalom holnap, nagyon erdekel!

Banika: igen, akkor kimelni kell Apat, nehogy baj legyen belole! Jo fej dokitok van!

Fanny: hu, akkor tenyleg csinalni kell valamit ez a kornyezet a gyerekeknek sem egeszseges! Remelem sikerul Vele megbeszelni a dolgokat bar ... :?
Mi egyszer szoltunk a szomszednak hogy legyszi ne fapapucsban maszkaljon ejjel de azota is ugyanaz van.
Fuldugo: en meghallom fuldugoval is a gyerkocoket ha meg nem Apa ebreszt de persze az elso honapokban inkabb ne!!!

Ma jo napom volt, az uj bebiszitter nagyon aranyos, nagyfiam is megszerette, ma amig jatszotereztek ki tudtam takaritani az egesz lakast. Apa meg kiporgetett 1200 kg. mezet. :D

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt!
Juci!
Örülök,hogy nem kell szemüveg! :D Nekem a Nórát most kell majd visszavinnem,mert kicsit szét kancsalít!
Hülye,tudatlan emberek mindig lesznek.Szerintem egy nagy különbség van a lombikbabáknál az hogy már petesejtként is van róluk UH kép :D :D A tesómnál a második baba lombik és nekem olyan meghatók voltak az első UH képek amin még csak osztódni kezdett :D :D Plusz még van egy nagy különbség a szüleik nem keveset áldoznak rá mind anyagilag,mind lelkileg,hogy megszülethessenek!!!Úgygogy le a kalappal minden lombikbaba szülő előtt!!!!!
Fanni!
Csak ne húzd fel magad!!Remélem rendeződik a helyzet,legalább a kutyák megehetnék a gazdájukat :D A rossz szomszéd elég bosszantó tud lenni!
Zsuzska!
Jobbulást Nektek!A dokid meg...... :evil:
Tonti!
Örülök,hogy jó napod volt tegnap(remélem ma is az lesz :D )Szóval a párod méhekkel foglalkozik.Nekem a nagyapám volt nagy méhész,most az idén hagyta abba,mert már nem bírta 87 éves!

bognartundi0727

Fanni73: Én valamelyik fórumon olvastam, valaki okos írta :oops:
Pontosan azt, ogy az uccsó 3 év alatt nincs védettség...
Jó lenne valami hivatalost olvasni erről, de egyszerűen nem találok semmit. Ha a gyesről írnak, ott az időtartamot az ikreknél meg sem említik.

Lanyané: Mi kaptunk légzésfigyut a védőnőtől. Kihez tartozol? mert az enyém sem vette még fel soha a telefont. Azt, hogy megszültem is majd 1 héttel később tudtam vele közölni, pedig írtam smst is. Még neki állt följebb, hogy szabin volt, meg nem is tudta, hogy tőlem jött az sms :shock: (ő engem már többször hívott)

Kép
Kép
labasv

Tonti!
Nincs karbantartás....valami más gáz lehet!Mert én simán megnyitottam tegnap is,meg ma reggel is! :wink:

binyek

Labasv :P
Rákerestem és én is megtaláltam ezt a 3 évet, de nem jogszabályt vagy bármit is idézve, csak kérdés-felelek szinten.
Tedd fel a kérdésed "szakbarbár"-nak ezen az oldalon.
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=79658774
Én 1 napon belül mindig kaptam választ és amit ő ír, azt fixre veheted. Esetleg azt is kérdezd meg, hogy ez hol van leírva... Jaaaa és írd már meg légyszíves, mit válaszolt. Köszi!

Tontica :?
Na igen. Az ikerszomszédunk is nagy ívban le...@rt, amikor szóltunk neki, hogy mindkét macskájuk a mi teraszunkon tanyázik... pedig velük még jóban is vagyunk... igaz, azóta a macsekeket már elüldöztük. Azért muszáj megpróbálni... s az első lépés tényleg mindig a "szép szó" kell legyen...

Tünci :P
Azok sosem ennék meg. Kicsi fehér kutyuk, talán Bolognese vagy Westi? Nem tudom, mert nem látom őket rendesen.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci :lol:
én azt nem értem, hogy mivel mindkét esetben egy petesejt és egy hímivarsejt kell hozzá, és a végeredmény egy ember lesz, azt gondolják egyesek, hogy embert másképp is lehet "csinálni" vagy, hogy a petricsészében megtermékenyített petesejtből majd ufó lesz? Érthetetlen, hogy egyesek mennyire nem gondolkodnak. :x

KépKép
lili73

Fanni73: Írtam nekik :D
Remélem tényleg válaszolnak :D

Ma a csajokra írtó büszke vagyok...eddig.
9-kor lefeküdtek, és 4 és fél5-kor keltek, majd 8 és 9-kor, és megint alszanak :lol:

Tartsák meg jó szokásuk :lol:

Kép
Kép
labasv

Ezt írtam az április-májusi fórumon is, ott is több babó végigaludta az éjszakát. Nálunk is este 7-től reggel 4-ig volt alvás, Mira 3/4 5-ig húzta :D Biztosan elnyomta őket ez a car idő....

Légzésfigyelő mi nem kaptunk :shock: Bár, a doki is, meg avédőnő is egyszer jött ki, azóta se kép, se hang (hajrá, nyócker!) Még jó, hogy a kórházi zárójelentésre rá van írva, hogy szigorú gyermekorvosi kontroll javasolt... :twisted:

Lombikbabók: én is ezt mondtam a páromnak, hogy tök jó, már tüsző-korukban is láthattuk a babókat! :D

Kép
babyteve2

Hali!

Sajna mi még nagyon messze vagyunk attól, hogy átaludjuk az éjjelt. 9-kor, 1-kor és 5-kor eszünk, aztán megint 9-1-5. Végülis ha azt vesszük egy rendszeres, csak az az éjjel 1-es nagyon nem esik jól nekem. Kipróbáltuk a későbbi lefekvést, de akkor is 1-kor keltek, úgyhogy visszaálltunk.

Hogy lehetne megnevelni őket? Holnap 6 hetesek lesznek, elvileg onnantól nincs szükségük éjSZAKA evésre. Sőt már 4 kiló felett vagyunk!!

Zsuzska! Jobbulást a beteg babáknak.

A lombik babákról nálunk is mindenki azt hiszi, hogy valami földönkívüli lények. :) De engem nem nagyon érdekel. Nekem tetszenek. :)

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?