sz.andi, szerintem nagyon jók lesznek a törpék. Igazi profi munka!
vidokata, müller a ferihegy market centralban van, meg még láttam azt hiszem várpalotán.

GOndolom hogy van belőle több is, de mi a reptér mellé járunk, mert az van közel. És amúgy az egyik legjobb hely. Egy csomó külföldi cucc van és nagyon olcsón lehet venni egy csomó mindent. MEg van egy csomó olyan dolog is, amit itthon nem is lehet kapni. Vettem pl. tegnap pelenkázóra ilyen eldobható betétet (olyasmi mint a pelus csak egy nagy lap) és a 10 db volt 839 Ft. És az elég vagy két hétig, mert azért szerencsére nem minden nap lesz pisis.

Meg vinni bárhova a legegyszerűbb.

Meg vettem alu grilltálcát 215 Ft-ért 5 db-ot, ami a mellette lévő tescoban 550 Ft... Szóval ilyesmi. Nagyon szeretem.
Eliot úgy be van indulva ma, egy fél percre sem állt még meg. Annyira édi.
andkata, most olvastam és talán mint a legavatottabb azt tudom neked mondani, hogy az a legjobb amit csinálsz! Beszélgess vele és legyél nagyon erős! Tudom hogy egy világ omlik össze ilyenkor az emberben, de nagyon jó orvosok vannak! Nem lesz semmi gond még ha lesznek is nehézségek!
szly, azért indítják be, mert méhen belül semmit nem tudnak megmondani a kilátásokról és én nem tudok még három hetet várni arra hogy mi lesz. A 37. héten már nem számít koraszülésnek és már így is három kiló fölött lesz bőven. Úgyhogy ezért. Mert csak akkor tudják megvizsgálni ha kint van. Addig nem tudják megmondani hogy mik az esélyek...
Szombaton ugye elkezdtük feltölteni a medencét. Már félig volt, amikor észrevettük, hogy majdnem az aljánál folyik... Úgyhogy le kellett engedni... Vasárnap sehol nem kaptunk ragasztót, úgyhogy tegnap lett belőle. Este elkezdtük megint tölteni dehát az egy jópár óra... Úgyhogy nem lett befejezve. Ma reggel mondom amíg órám van rányitom a vizet és addig is töltődik. Erre amikor vége volt az órámnak, akkor vettem észre, hogy a stopos vége volt a slagon és egy csöpp víz nem folyt addig bele... Pedig már olyan jó lett volna a lelkemnek látni egy kicsit hogy alakul... Na sebaj. Talán mire a hidegfront ideér, addigra megleszünk...
Hát csajok, tényleg jó vékonyak voltatok... Nekem a legvékonyabb időszakom, amikor nagyon jól is éreztem magam, az 62 volt... Végülis, csak 30 kilóra vagyok tőle.
Szülés... A jelenlegi állás szerint úgy volt, hogy talán 06.16. Erre felhívtak az autósiskolából, hogy 06.17-re kaptam időpontot gyakorlati vizsgára. Szerintetek? Nagyon vicces, de úgy néz ki, hogy akkor a vezetés miatt eltoljuk két nappal a szülést. Nem tudok mit csinálni. Nem merem szülés utánra hagyni mert fogalmunk sincs mire számíthatunk majd és augusztus mindjárt itt van. Aztán ha közben lejár a jogsim, akkor már nem is vizsgázhatok... Úgyhogy elég vicces helyzet állt elő...
Na most megyek egy kicsit a kertbe. Aztán egyre kell menni ctg-re és mindent ma beszélünk meg a dokival hogy hogy legyen. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani!
Nektek éjjel lejjebb megy a lábatokon a duzzanat? Mert nekem egy hangyányit sem... És eleve így kezdeni a napot...
Tegnap dél körül elkezdett fájni a fejem de gondoltam én már nem veszek be semmilyen gyógyszert. De aztán egész éjjel fájt és reggelre már nem tudtam magammal mit kezdeni úgyhogy bevettem egy fél algopyrint. Remélem nem ártottam vele a bébinek, de különben nem tudom hogy bírtam volna elviselni a fejfájást...
(Ja, tegnap elkezdődött a gátmasszázs... Hát csajok... Elképzelni nem tudom hogy fog kiférni a feje... REmélem ez a masszázs tényleg segít majd valamit, mert ez így katasztrófa...)
Ja, azt nem is tudom meséltem-e de tegnap a gyógyszertárban is megkérdeztem, hogy van-e gátmasszázsolaj. És egy olyan 70-es évekből itt maradt de 20 évesnek gondolja magát nő állt velem szemben és olyan megbotránkozóan válaszolta, hogy mi ilyeneket nem tartunk, hogy szerintem fogalma nem volt róla hogy az micsoda és azt gondolta hogy én valami szexuális kiegészítőt keresek...

vicces volt a feje.
Na eldugulok egy kicsit, hagylak titeket is szóhoz jutni.