A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Emese
Utólag kívánok nagyon boldog születésnapot!
Kép [/b]

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ancsa!
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Boldog névnapot!!!! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsa, boldog névnapot!

Ildi, írok privit.

mtunde

Nagyon sok boldogságot kívánunk utólag kicsi és nagy Tündénknek!!!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Ancsa!!!

Emese, annyira jó anyuka vagy! Büszke lehet Rád párod!!! Helyt fogsz állni, olyan lendületet érzek benned, biztos nem lesz baj!!! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat k vitamin és kakkantás ügyben is, mostmár színváltósat nyom, sárgára zöldet.
És mivel kb 1-1,5 óránként felsír, mindig mellre teszem.. van egy olyan gyanúm, hogy ezzel elrontom, de gyakran csak így tudjuk elhallgattatni. Mondjuk délutánonként szerencsére jókat alszik, akkor pótolom én is az éjszakát.

Készítettem ám jegyzeteket, mert olvastam a híreket, csak reagálni már nem volt energiám. :oops:

Vali,
gólyós játszótérre visszatérve, OK, menjünk együtt!! van nálunk olyan ahová felnőtteket is beengednek? :shock:
Ádi pancsizós képe irtó édi!! :lol:

Anittik,
volt benn egy Benjámin, amikor mi is (az anyukájára nem emlékszem) de ők nem az 511-esben laktak.

Emese,
én is azon akadtam ki leginkább, hogy Zsombort az Anyukája így lepasszolta és fel se hívja.. Egyébként hogy van most? ÉS TI???

Dóri,
úgy látszik Bogi is ilyen fázós baba. Bár mostanában meg akkor csendesül le mindig, ha pucérra vetköztetem... godolom most meg melege van... így a szopik gyakran csak egy pelusban zajlanak.

Na mingyá' folytatom, de letelt a másfél órás kimenőm... :?
Vendég

Most meg közben bealudt...

Cukipofa,
utólag is hadd gratuláljak Orsinak a bilihez! Hogy álltok azóta a hosszabb (BKV-s) utakkal?

Adri,
Marci hogy van? És Matyi? A pucér kép nagggyon édes! :D

Emmusnak, Petyának és Daninak Boldog Szülinapot,
Tündének pedig Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!!!

Gyuzso,
hátihordozós (kendős?) képen nagyon jók vagytok!
Az utsó kép mikori? (Néhány órás/napos?)

Ancsa Boldog Szülinapot Neked!
egy ciciskép rendel :)

Memme,
fodrászhoz Bogit? Igen, már én is gondolkoztam rajta :lol: Valójában azt várom, hogy akkora legyen a haja, hogy kis gumival összefogjam a homlokán :lol: Te "megfodrászoltad" Eszter babát?

Manóka,
nem semmi a 15 perces szüléstörténeted! :shock: :)
Vendég

Memme, ez a fodrászolós kérdés engem is izgat. Szegény Villő nagyon izzad, és a sok haja is melegíti. Kérdés, ha rövidebbre vágom, a sok haja akkor is melegítené? Jó lenne segíteni rajta.
Mostanában csak max 1 órát alszik napközben egybe, gondolom, a melegtől.

mtunde

Sziasztok!

Úgy tűnik, sikerült Megkérnem Zachár Erikát, hogy legyen a szülésznőm. :D
Két hét múlva találkozunk és megbeszéljük a részleteket, remélem Prücsök is úgy gondolja, hogy időre születik és nem előbb.....

Ma nagyon dúrva, nekem még ilyen irányú tapasztalatom nincs, mert eddig csak rugdosott, de most nyújtozik úgy, hogy meg lehet fogni a testrészeit. Egy ideig irtó muris volt, de kezd igencsak fájdalmassá válni, pedig nem vagyok egy vékony alkat, szóval nem annyira vékony a hasfalam. De olyan amorf formára nyújtja a hasam.... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Itt jönnek a képek
Kép szülőszobában

ez pedig most készült, sikerült bealtatnom a hordozóban hintáztatva. Ha felébred legalább tudom, hogy majd azért sír, mert be lesz állva a nyaka :)
Kép

na megyünk shreket nézni
Vendég

mostanában ilyen fürdő lepedőbe is csomagolják a babákat születés után? csak mert a bátyámék fiáról is ilyen képet láttam, de nem emlékszem, hogy tavaly Mikolt is ilyenben lett volna. bár lehet, hogy én emlékszem rosszul, meg amúgyis csupa könny volt a szemem. (a képeken valami fehér cucc van. lehet, hogy ugyanilyen, csak nincs színes szegélye.)
nem mintha ez valami nagyon fontos kérdés lenne, csak most rácsodálkoztam.

Bori: csúcs ez a hordozós kép :!: , bár még nem jöttem rá, hogy pontosan hogy is fekszik benne Bogi. :?

ANCSA, SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Borsika, nagyon édes Bogi! Zéti is ilyen "kifli" pózt szokott felvenni, de ő általában az ölemben... :)

Ancsa, Isten éltessen!

Aprooka, és ez már csak így lesz. Különböző testrészeit kidugja, te meg majdhogynem meg is tudnád számolni pl a lábujjait! :) Ha kényelmetlen a mocorgása, próbálj testhelyzetet változtatni, hátha arrébbcsúszik a baba.

KépKép
KépKép
anittik

anittik, már mindennel próbálkoztam, de csak akkor hagyja abba, ha elkezdek sétahajót játszani őfelségének. Viszont sajna a meló ülőhelyzetbe kényszerít még két hétig.
Majd megharcolunk egymással... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, akkor kitartás, a 2 hét hamar elrepül! :)

Zétibaba nem volt ilyen fürdőlepedőbe csomagolva. Ő "csak" sima lepedőt kapott, mintha pólya lenne, a ruci fölé.

KépKép
KépKép
anittik

sziasztok!

Nem tudom, hogy nálatok mi a helyzet, de nálunk rekkenő hőség van!!! Az előbb kint voltam teregetni, hát majdnem oda kozmáltam a teraszhoz!!! :lol: A lábujjamat nem teszem ki mostanában....

Tündének és Tündérnek nagyon sok boldog névnapot!

Ancsának is sok boldogságot!

Aprooka,
De jó neked.... Ezek szerint már beszéltél is Erikával???? Látom, hogy 2 hét múlva lesz randi.... Én eléggé parázom, hogy kit tudok majd fel kérni, bár merem remélni, hogy augusztusban azért nem megy mindenki szabira! :D Jövő héten mennem kell úgyis laborba és akkor felugrok az 5.-re, megpróbálok Gabival beszélni....
Nekem is elég érdekesen szokott állni a pocakom, de mintha két napja Lili egy kicsit lelassult volna... Nem is lelassult, csak mintha megint befelé fordult volna :?

Borsika,
Hát ez a kép nem semmi! Én már rájöttem, hogy hogyan kell nézni!

Manóka,
Hűha, Te már nagyon közelegsz a finishez! :lol: :lol:

Kriszta,
Te már otthon vagy??? Vagy dolgozol még???

Cukipofa,
Nálunk is az autó tartozéka a bili. De én már nem teszek fel neki pelust... Múltkor az Auchanban kellett neki pisilnie... Úgyhogy szaladtunk vele.... Orsi is jó gyorsan leszokott a pelusról! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Tünde!
mi újság van az ovival?? felvették Benét? Katát IGEN!!!! :D :D :D :D :D :D
képzeld az előbb megláttam a Göncöl szekeret. Azt hittem betojok úgy begörcsölt a lábam, pedig szedem a napi 1 Mg+B6-ot. :oops: Szerinted bevehetek most egy EXTRA +1 tablettát??? ezek szerint még így is hiánya van a szervezetemnek. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz
, tényleg nem is örömködtem, IGEN, Benét is felvették a 2.-nak jelölt oviban, ami valójában szívemben az 1., csak messzebb van. DE tök jó.

Szerintem bevehetsz extra Magnéziumot, csak ne minden nap :)

Borsika
, annak idején Bene csinált ilyeneket. :)

Villő végre alszik rendesen. Bene szenved, mert csinálna valamit, de egyelőre még így nem tudunk lemenni az udvarra, hagyom a kiscsajt pihenni.

Cukipofa, Vica, olvastam, hogy a lányokkal könnyebb a szobatisztaság, de hogy ennyire!!! irigykedek... Nálunk most is 2x mellément alaposan, miközben még meztelen is a drágám...

mtunde

Tünde,
Hát bevallom őszintén, hogy én is meglepődtem hogy Réka ilyen gyorsan váltott. Bár azért szerintem még lesz visszaesés, de most már 2 hete a bilibe kakil és nem tartja vissza. Elején én is féltem, hogy mi lesz a kaksival mert hát nálunk is szereti Réka tartogatni, sőt előttünk sem mert nyomni. Aztán egyik napról a másikra elkezdte mondani, hogy kakilni kell, én mondtam hogy nyomja a pelusba, de olyan hisztit levágott, hogy ihajjjj.... Szóval azóta az is oda megy. De szerintem Bene nagyon jól halad, gondolj bele, hogy múlt héten még panaszkodtál, hogy hány váltás ruci van....

Veronikusz, Tünde
Gratula az ovihoz!!! :D :D

vica10

vica: nem akarok hülyeséget mondani, de mintha Gabi valami olyasmit mondott volna, hogy augusztusban lesz szabin. de lehet, hogy a doki mondta. szóval szerintem keresd meg mielőbb.

irigykedve figyelem itt, hogy milyen gyorsan átálltak itt páran a bilire. Ricsi semmi szándékot nem mutat. :( , de erőltetni nem akarom. mondtam neki, hogy csak akkor mehet oviba, ha már szobatiszta, mert szeretne oviba menni, de nem igazán hatja meg a dolog. rámondja, hogy jó, de nem érdekli. na majd egyszer.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Hű lányok! Leadtam mindent, mostantól itthoni műszak. Furcsa, mert a múltkor Pankával hirtelen kellett itthon maradni és nem volt ilyen érzés. ma a kollégák még jól megríkattak még utoljára.

Jövő hétfőn megyek a rendelőbe délelőtt. Valaki?

Manóka! A kollégám fia az ovi miatt döntött úgy egyik napról a másikra, hogy elhajintja a pelust.

Nálunk kaka még mindig pelusba. :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ancsa,Tünde!
Boldog névnapot Nektek!!!!!

Vica!
Igen, Orsi nagyon hipergyors volt...
Hétfőn még 100% pelus, kedden meg már 100% bugyi!!!!!
Szinte hihetetlen...

Manóka!
Láthattad, hogy én Orsi miatt mennyit aggódtam.
Állandóan beszóltak az utcán, hogy ilyen nagylány még pelust hord, stb...
Már kétségbe voltam esve, hogy mi lesz...én lepődtem meg a legjobban, hogy kedden közölte, hogy bugyit hord mostantól...
De kistesó miatt sztem nálatok is csúszik jövő évre, nem???? Vagy ki tudja....

Tünde!
Nagyon szépen haladtok...sztem.
Mondjuk én tavaly ezt ugyanígy végigjátszottam Orsival...kb 3 hétig bírtam és mivel nem volt jelentős javulás 3 hét alatt így hagytam...főleg, hogy egy idő után konkrétan elszégyelte magát és visszakönyörögte a pelusát :(
Ezért inkább hagytam és reménykedtem, hogy idén nyáron megoldódik...

Borsa!
Emma nagyon csini volt a buliján, miket kapott??????

Vali!
Végre jó hírek...drukkoltam Nektek agyon...
Most hogy áll Ádám a járkálással???? :D :D :D

Veronikusz!
Én is olyan rucit néztem ki Orsinak ami felsőnaci egyben, de aztán lebeszéltem magam, mert gondoltamrá ,hogy estleg nem lenne kényelmes bili szempontból...
De végülis akkor Katának is már nagyon jól megy!!!!!
Szofi????? Nála van már valami jel??????
Alváslabor???????

Kép

Kép
cukipofa

Reni és Iván hova lettek????

Zill?????????

Kép

Kép
cukipofa

Köszi az érdeklődést, én megvagyok, csak pár hónapja átváltottam olvasó üzemmódra. Megint megbántottam valakit, akaratomon kívül, azóta csak olvasok.
Zénó jól van, óriás lett és csak akkor van nyugton, ha alszik. Én reggel 9re már szédülök, ha próbálom követni a gyereket. Versenyt futni vele már nem is próbálok. ő gyorsabban mászik, mint ahogy én megyek.
Örülök a sok újszülöttnek, minden jót, Z.

Kép

Kép
zill

Sziasztok!
Csak azért ugrottam be,hogy

Ancsa: Boldog névnapot kiívánunk neked.
Holnap megpróbálok felrakni képeket,csak most túl fáradt vagyok.
Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam, de nem teljesen sikerült :(

Először is utólagosan:

Nagyon boldog szülinapokat és névnapokat kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vali!
Nagyon örülök, hogy Ádinak jók lettek az eredményei :D
Remélem mindenki jól van ebben a jó időben!!!

Képzeljétek voltam ma 4D-n...tök jó képek készültek majd teszek fel belőle amint egy kicsit több időm lesz.Ami a lényeg, hogy minden rendben van a kisasszonnyal.....

Ancsa!
Mostmár tényleg elküldöm a képet/képeket.....küldhetek 2-3 db-ot is???

KépKépKépKép
vdorka3

Cukipofa!
Orsinak még egyszer hatalmas gratula a bugyihoz!!! Nagyon ügyi bogyó! :D :D :D
Katával meg semmi gond, bepisilés terén. Tavaly júni óta - mióta szobatiszta - ez volt az első baleset. Ő is 2 nap alatt lett bugyis, sőt éjszakánként is egyre gyakrabban kel fel hogy pisilni kell. A múlt heti becsurrantás egyértelműen a ruha miatt volt. Nem találta a bugyiját IDŐBEN. Különben mi soha nem viszünk bilit magunkkal. Bevásárláskor a karomba veszem a WC-n és úgy pisil a WC-be. Ha útközben kell, akkor annyit mindig tud várni, hogy hazaérjünk vagy keressünk egy WC-t.
Alváslabor: ma viszem Szofit 11-re. Viszont fejlődik a lány. Mostanában már csak 1X kel enni, múlt éjjel pl. 4.45-kor. Az már majdnem reggel. :D :D :D Ha 6-ig kitolná ..... az nekem már szuper lenne. :D :D :D :D :D :D

Tünde!
mikor írtam tegnap a vádligörcsöt (aminek a hatására még most is fáj a vádlim :oops: :oops: ) bevettem egy extra MG+B6-ot és ennek ellenére éjjel a másik lában is elkezdett úgy fájni mint ahogy most a másik fáj. Fel is kellett kelnem, hogy ráállja, csak utána lett egy kicsit jobb. Gondolob ez egy enyhe görcs volt. :oops: Állítólag a KÁLIUM hiány is okozhat görcsöt. Még jó, hogy talán jövő héten VÉGRE!!!! mehetek vérvételre (cukorra).[/b]

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép jó reggelt!

Tanácsotkérni jöttem: milyen utazóágyat vegyünk Fruzskának? Melyikkel, mi a tapasztalatotok?
linocs

Sziasztok!

Én is kérdeznék:
Bölcsőhöz hol lehet matracot venni, mert ugye az kisebb, mint az ágyikó. Persze, ha nincs más, veszek szivacsot és majd azt vagdalom, de jobb lenne.....

A másik meg a légzésfigyelő: Angelcaret néztem ki, de ha van jobb ötletetek, akkor segíthetnétek. Illetve azt tehetem-e a bölcsőbe? Mert a szenzorlapja nem tudom elfér-e? Illetve nem riaszt-e be a ringatásra??
Nagyon szeretném kihasználni a bölcsőt, hiszen olyan csodálatos, egyenesen Erdélyből, kézzel faragott.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Köszönjük a köszöntéseket, és persze Tündének mi is Boldog Névnapot Kívánunk, így kicsit megkésve.

Ancsának is Nagyon Boldog Nénvapot!

Zsófi: nem tudom volt-e strandolás, de mi a Római strandra fogunk járni, mert ott a gyerekmedencébe bemehet a szülő is, nekünk az egyenlőre jobb, mert Tündét még nem engedném be egyedül, még nem tud járni és ha meg elkúszik, ami valószínű, akkor félteném a partról. A Rómain csütörtökönként van 50%-os nap. Sajnálom, mert szívesen találkoznék veletek, de szerintem majd csak jövőre vállaljuk be ezt a fajta medencét.

Vali: örülök, hogy jó a vas érték és szépen javul Szőke Herceg!

Linocs: utazóágyból szerintem szinte mindegy milyen márka, jó, ha van kereke, már ha többet mozgatjátok (pl.: néha kihúzom az erkélyre és Tünde abban alszik) és szerintem jó, ha van lenyitható ajtaja az egyik oldalon, mert később ki-be tud majd mászni a gyerkőc. Kb. mindegyik hasonló alakúra csukható és hasonlóan nehéz... A kerék még azért is jó, mert könnyebb szállítani, ha húzod magad után, nem kell emelni. Mi vettünk bele plusz matracot alulra, amit ajánlok, mert úgy még kényelmesebb aludni benne.

Aprooka: sajnos ezekhez nem értek, de majd a többiek. Bölcsőnk és légzésfigyelőnk sem volt.

Kriszta: mi is voltunk a gyerekszigeten vasárnap!

Rólunk: Tünde kinövesztett 3 fogat (ebből 2 rágó) így most már 10 foga van, de ezeket most nagyon megszenvedte, péntek-szombat kriminális volt, eléggé kikészültem én is a végére. De szerencsére vasárnapra visszakaptam a lányomat. Megörvendeztetett még egy felállással is, most szorgosan gyakorolja. Meg persze ezerrel mászik és pakol, így egészen vicces takarítani.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Linocs, nekünk egyszerű teszkós utazóágyunk van/volt, annak van kereke, de nem nyitható az oldala. Viszont elég hamar tönkrement az egyik kinyitó-szerkezete, így nem nagyon használjuk már. És a másik, amilrt nem használjuk, hogy Zsombi nem szeretett benne aludni, mert az az anorákos anyag nagyon hangosan "susog", amikor mozog benne. Mindig felébredt rá.

Aprooka, nekünk se bölcsőnk, se légzésfigyelőnk...

Tündérenek gratula a sok fogacskához! :)

Elkezdtem adni a tejet forralatlanul (friss, dobozos), és semmi extrát nem látok a gyereken. Se kiütés, se hasmenés. Nagyon örülök neki, hogy ezt megúsztuk.
Viszont, 2 napja nem kakilt. Ezt okozhatja a tej? Valamelyikőtök használta már a "levolak" szirupot (nemtom, hogy kell pontosan leírni) kisgyereknél?

K

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Aprooka
Nekem volt bölcső a gyerekeknél, de nem matrac volt benne, hanem egy vastag szivacs. Méretre levágják. Nem használtuk csak kb. 3 hónapig.
Légzésfigyelőnk nem volt.

Anittik
Matyi is iszik néha dobozos tejet, de nem nagyon szereti. Eddig gondot nem okozott.

Dóri
Már több foga van Tündérednek, mint Matyinak. :lol: Nekünk még csak egy rágófog jött ki, a többi még sehol. :cry:

Linocs
Nekünk is a legegyszerűbb utazóágyunk van. Egy évben egyszer(nyaraláskor) használjuk. De a matrac tényleg kell bele, hogy kényelmesebb legyen. A kiságyba való szivacs nekünk bevált.

Veronikusz
Borzasztó lehet ez a vádligörcs. Nekem is görcsölt néha a lábam, de nem ennyire.
De jó, hogy Katát felvették az oviba. :D :D :D

Gratula minden bilizős gyerkőcnek. A nyár meghozza a pelusmentességet!!! :lol: :lol: :lol: Nekem Pati 2 évesen lett szobatiszta, éjjelre még kb. 3 hónapig kellett. Marci 2 és fél évesen döntött úgy, hogy már egyáltalán nem kell. Az biztos, hogy erőltetni nem szabad, a gyereken múlik, hogy mikor érik meg rá.

rólunk: Marci ma már suliban. Minden osztálytárs "megcsodálta" a gipszét, meg a fejsebét, de nagyon édesek, mert a lányok most körülrajongják, versenyeznek, hogy ki segítsen neki a pakolásban.

Tényleg az utóbbi időben sokan nem jelentkeztek. Hol vagytok?????????
Szép napot!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Vica, Cukipofa, ha nem lenne szeptembertől az ovi réme, én is hagynám a fenébe a szobatisztaságot. Amúgy most rosszabb, mint múlt héten, sokszor mellémegy. Konkértan szint emidnig, csak mivel nem adok rá ruhát, így nem kell mosni. :) Remélem, augusztus végére csak megtanulja. erőltetni, nógatni, szidni, stb én sem akarom.

Veronikusz
! szerintem szólj a dokidnak, hogy a vérképet úgy kérje, nem mindig néznek mindent.

Linocs, szerintem is mindegy, milyen utazóágy, mindegyik ugyanúgy nyílik, és előbb utóbb tönkremegy a nyitószerkezet. :(

mtunde

sziasztok!

Manóka,
Igen tudom hogy Gabi augusztus 12-ig szabin van :cry: :cry: (legalábbis ez volt az utolsó felállás), de úgy beszéltük meg, hogy amikor megyek a 31. héten UH-ra akkor megkeresem és visszatérünk rá. Ha Ő nem tud vállalni (amire már lélekben felkészültem :( ) akkor az Ő véleményét is szeretném kikérni.... Azért remélem, hogy Hegedűs nem augusztusra tervezi a szabiját.... Mondjuk kedden mindenféle képpen rászeretnék kérdezni... Bár bízom benne, hogy múltkor mondta volna, mert rá is kérdezett hogy mikorra vagyok kiírva...

Kriszta,
Én kedden megyek a rendelőbe....

Zill,
Zénónak boldog 9. hófordulót!

Veronikusz,
Majd mesélj, hogy mi volt az alváslaborba!
Nekem ilyen vádligörcsöm Rékánál volt, és mint kiderült a kalcium hiányomnak volt köszönhető. Úgyhogy most szedem a "Tovita" tablettát és eddig lekopogom hogy nem volt olyan hogy éjszaka kikellett volna ugranom az ágyból.... (de nekem alapból kalcium hiányom van :cry: )

Linocs,
Nekünk nem volt utazóágyunk.

Aprooka,
Rékának volt bölcsöje és most is tervezem, hogy használni fogjuk... Én úgy vágattam bele szivacsot és az tökéletes volt! A légzésfigyelőt viszont jó messzire eltettem, mert 1x véletlenül beriasztott és hirtelen azt sem tudtam hogy hova nyúljak... Úgyhogy megfogadtam, hogy ezt nem fogjuk használni.

Tündérnek gratula a felálláshoz!

Anittik,
szerintem először próbálj meg valami rostosat adni, én nem gondolnám hogy a tej székrekedést okozna... Az inkább meghajtja az embert. A szirupot nem ismerem.

Gabi, Borsa, Gyuzso, Steffi és a többiek merre vannak???????

vica10

Vica, milyen légzésfigyelőtök volt?
Én nagyon gondolkodom rajta, de teljesen tanácstalan vagyok.
Lehet, hogy kapunk kölcsön, de nem tudom.....
Most meg főleg tanácstalan vagyok, mert ha a bölcsőbe be sem tudom tenni....a kiságy egy másik szobába fér csak be, így az első pár hónapban csak a bölcső jöhet szóba.

Amilyen félős vagyok, ha nincs légzésfigyelő, egész éjjel ott ülnék mellette és hallgatnám a légzését.

Másfelől meg annyira megosztott a két tábor, tehát akik nagyon ajánlják meg akik nagyon utálják. Ugye, azt meg mégsem szeretném, hogy kidobok egy csomó pénzt az ablakon, hogy aztán egy éjszaka után egy szekrény aljában végezze a kütyü.
:roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vica, Adri, köszi!
Igazából eszik rendesen, ezért nem értem, miért nem kakil. Eddig minden nap volt széklete. A szirupot ajánlották, de eddig nem mertem neki adni, olyan kicsi még. Remélem megoldódik anélkül is a dolog.

Veronikusz, a vádligörcs iszonyatos tud lenni. Nekem kellett járnom most genetikára egy gerincrtg miatt, és akkor kérdeztem meg a dokit, mennyi mg-ot lehet szedni (epülőút előtt álltunk). Akkor azt mondta, hogy simán mehet a folyékony magneb6+2-3 tabletta, és néhány óra múlva ugyanennyi. De kell Ca is, együtt érdemes bevenni a mg-mal.

KépKép
KépKép
anittik

Aprooka,
Nekünk Angelcare van, (kölcsön kaptuk) de bevallom őszintén, hogy én nem jártam ilyen felkészítőre (bár a párom régen mentőzöt) és mikor megszólalt hirtelen azt sem tudtam hogy mit kell tenni. Lehet, hogy ez hülyeség, de azért nem szeretném stresszelni magam e miatt. A dokinénink is azt mondta, hogy akkor érdemes venni, ha utána tudod, hogy mit kell tenni. :? Én amúgy egyáltalán nem vagyok ellene.....

Anittik,
Nem lehet, hogy az Ő szervezete is most kezd átállni??? Rékánál is kb. 4 hónapja vettem észre, hogy van olyan nap amikor ki marad a kaki, pedig előtte mindig legalább 1x volt a pelusban egy adag. Ráadásul az állaga is megváltozott (bocs, hogy így írom)

vica10

Sziasztok!

ahogy igértem tegnap pár kép,ha nem bánjátok. :shock:
Kép
Kép
Kép

Este megpróbálok jönni.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Viktor nagyon édes, látszik rajta hogy eleven kispasi lehet.

Vica, közben kiderült, hogy semmi olyan légzésfigyelő nem jöhet szóba bölcsőbe, aminek érzékelőpadja van. Valószínűleg nektek is ezért jelzett be.... :?

Van egy újfajta, ami jóval kisebb mint egy névjegykártya és a babára csatolható, akkus. Állítólag nagyon jó, most nem is lesz csak július végén. Ez először rezgéssel próbálkozik és csak ha ezzel nem indítja el újra a légzést, akkor riaszt be. Mindenhova vihető, mindenhol hordható, babakocsiban, hordozóban, stb. Szimpinek tűnik, lehet, hogy benevezek egyre.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Aprooka, erről az új szerkezetről már én is hallottam.

Vica, erre még én nem is gondoltam. :oops: Akkor várakozó álláspontra helyzekedem.

Valentina, Viktor nagy zsivány lehet :) :lol: A huncutság ott ül a szemében! :D

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok, csak beugrottam, hogy elújságoljam még 2 fog jött. Most remélem már nyugi lesz egy darabig.

Utazóágyhoz még annyit, hogy testvérnek abc design van és már 4 éve folyamatosan használva van, hetente van nyitogatva-csukogatva és még nem romlott el a záróka rajta. Mi még csak 8 hónapos ágyról tudunk beszámolni, de mi is sokat nyitjuk és még jól műxik. Remélem még sokáig, mert testvéreket is ebben fogom altatni az erkélyen, meg itt ott, amott.

Viktorról nagyon jók a fotók, no meg Szülinapos Emmusról is!!!!

Aprooka: én sem vagyok a légzésfigyelő ellen, csak azt furcsálom, hogy a statisztikai adatok szerint nagyon kicsi a bölcsőhalál szerencsére (amiért amúgy is egy gén a felelős...), így nem értem, hogy hogyan lehet, hogy mindig bejelez mindenkinek a légzésfigyelője. Nincs olyan ismerősöm, akinél ha volt, ne jelzett volna. Igaz néha repülőre is jelez, meg ilyen furcsaságok. Szóval nekem nem kell a plusz para... de akit megnyugtat, annak jó és az vegyen is, de mindenképpen érdemes a tanfolyamot is megcsinálni.
Üdv. Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Aprooka,
Nekünk nem a bölcsőben volt, hanem a kiságyban és ott riasztott be. Szerintem is akkor célszerű, ha a tanfolyamot is megcsinálja az ember. Persze én most nem lebeszélni szeretnélek róla..... Amúgy én még nem hallottam erről az új fajtáról... (bár hozzáteszem, hogy nem is érdeklődtem utána)

Dóri,
Gratula az újabb fogacskákhoz!

vica10

Sziasztok!
Nagy öröm ért. Ma délben a barátnőmnek megszületett a kisfia, :D :D :D farosan, 4 kg és 60 cm. (nem a kútvölgyiben)
Minden rendben van velük, bár kissé furcsálltam, hogy apuka csak úgy mehetett be a szülésre, ha megvette a ruhát, amibe beöltözött. Ez vmi új módi, mert eddig ilyen nem hallottam.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok,

Mindenki élvezi a jó időt????

Adri: sok kórházban pl.: Szent Imrében kötelező az apukának kórházi ruha, amit meg kell venni. De a mi kedvenc kórházunkban lehet otthoni ruhában segíteni az anyukát, ezért furcsák nekünk, ahol nem.

Ma voltunk a Római strandon és nagyon élvezte a lány, annyira imádja a vizet. Én baromira elfáradtam, de majd én is belejövök, csak most még nagyon figyeltem mindenre.
Üdv: Dori[/img]

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Az ígért képek.... Kép Kép Kép

Olyan rossz, hogy nem igazán tudok jönni, mert sok a meló....de azért nagyjából olvaslak Benneteket.
Légzésfigyelő!
Nekem van egy eladó légzésfigyelőm ha valakit érdekel esetleg...A301 angelcare.....Nem emlékszem ki szeretett volna venni csak azt, hogy olvastam....
A fotók nagyon aranyosak...Bogi extra pózban alszizik:)
Viktoron látszik,. hogy nagy kópé..... :lol:
Veronikusz!
Hogy bírod a meleget???Lányok???

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!

Berke-tesó nagyon aranyos a uh-képeken! :D :) :) :)

Jól túlparáztam a kaki-témát. Zsombi ma produkált 3!!! nagyon büdi pelust! (bocsi) :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Rengeteg a lemaradásom, igyekszem pótólni!

Szülinaposainknak Emmusnak, Petyának, Daninak és Micunak és Ancsának Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!!

Tündének, Dóri Tündéjének és Ancsának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Vali
Végre nálatok is jó hírek!!!Nagyon örülök! :D

Pocakosokat nem írígylem ebben a nagy melegben, bár úgy látom nagyon jól bírjátok!
Veronikusz
Nekem is görcsölt a lábam rengeteget, Tóth doki MgB6 adag növelését és pihenést javasolt, de igazábol az sem segített.
Pocakos fotón nagyon csini vagy ám! :wink:

Emese
Senkinek sem könnyű ez a helyzet! A gyerekeknek sem, és Neked sem...Kitartás!

Steffi
Nagyon szépek vagytok! Sugárzol és nagyon csini kismama vagy!!! :D

Persze nagyon sokmindent akartam még írni de elfelejtem mire idejutok írni....Olvasni olykor beugrom, de azt is csak este.
Napközben alig alszik Áron max 20 percet és bár sokat van hordózóban, dsze vannak dolgok, amiket nem tudok így sem mellette megcsinálnálni.ha
Sokat vagyunk kint, igazán kihasználjuk a kertet, fürcsi, hinta és homokózó...
Úgy tűnik nálunk véglegesen kimarad a mászás, mert egyre többet húzza fel magát és lépked kézenfogva.
Ennyit engedet a manó, még képet próbálok feltenni..

Kép
hanna09

sziasztok

mi is itt....csak olvasni tudok,nem tudok gép elé ülni,. mert az íráshoz kéne 5 perc nyugalom :lol:
amúgy jól vagyunk....

majd jövök

Kép
gablaty

Kép

Kép

Kép
hanna09

Vica!
A Tovitából a simát, vagy a Tovita + D3-at szeded??? Mellette szedsz még mást is?? Magzatvédő vitamint??? Magnéziumot??? Csak mert vennék, de én szedek Gravidát és Mg+B-ot is. Nem tudom, hogy szabad-e még mellé ezt is szedni.
Még mindig fáj a 2 nappal ezelőtti görcs után a lábam. :cry:

Alváslabor:
Nem volt semmi várakozáson felüli. Kb 10 nap alatt 0-ra kell levinnem a mennyiséget és utána meg jön az éjjeli nyafi. (bár szerintem ez már hamarabb lesz, ha nem lesz neki elég a mini dózis) Viszont kb 1 hete volt először, hogy nem evett éjjel, mert bár felkelt de meg lehetett nyugtatni. Múlt éjjel megint felsírt. Cumi nem volt elég én meg korainak tartottam a hajnali1 körüli evést, így odafektettem magunk közé. Szegény úgy megörült apucinak, akit már 3 napja nem látott, hogy odabújt hozzá és elaludt. Reggel 6.30-kor kelt. NEM EVETT ÉJJEL!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Alakul a dolog! :D:D:D:D:D

Dorka!
:D:D:D:D Tündérke!!!! :D:D:D:D
Köszi én megvagyok. Bár tegnap a kelleténél jobban kipurcantottam magam. Este már beszélgetni se volt erőm.

Valentina!
:D:D:D:D:D:D nagyon édes!

Hanna!

:D:D:D:D:D:D még mindig nagyon cukkancs! :D:D:D
Köszi, köszi! Szerintem Vicának lesz igaza és ez NEM CSAK Mg-hiány!!! Mészi is mondta, hogy Kálciumot is szedjek!!!

Képzeljétek!
Igaz nem nagy szám, de pár napja megnyomtam mind a két mellem és jön belőle a sárga előtej. Olyan jó volt megint látni. :D:D:D:D:D:D:D:D:D alig várom hogy szoptathassak!!!!! Katának is már beígértem a nyalakodást. :lol: :lol:

Megyek, mert annyi mindent kéne csinálnom.
Még jó hogy ma pancsolni akartunk! :shock:
Holnap 15-től meg GYEREKNAPI buli lesz a bölcsi kertjében!!! :shock: lehet ugrálós légvár helyett inkább medencét kéne állítaniuk. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!
Köszönöm a köszöntéseket!

Tünde, és Tündér!
Nagyon boldog névnapot Nektek!!!

Minden baba gyönyörű!

Sajnos mi betegek vagyunk!
Most már az egész család dögrováson!
Larának folyamatos hasmenése van,(1* hányt is :cry: ) és köhög, és folyik az orra.
nekünk a gyomrunk rendben, de mi sem látunk a takonytól.
szóval ezért nem nagyon jövök.
csak most próbál Lara visszaaludni, és gondoltam benézek.

Dorka, küldheted nyugodtan a képeket!
de nem ígérem mára,

na megyek is, mert lehet hogy megint kaki van. :cry:

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?