A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Kép
Rohanósban vagyok, csak bnemethm Kép -nek megy egy gyors válasz.

Ne én legyek a HSG-s mérvadó számodra, mert nekem extrémül fájt, aminek félek, hogy komoly oka lehet Kép
Nézd Bella esetét, aki ugyanazon dokinál, ugyanolyan HSG-n volt és egyáltalán nem fájt neki.
Neki marhára fájt mikor feltették a katétert, akkor ájultam el.
Utána a kontrasztanyag meg marha-marhára fájt, de az kb. 10 másodpercig tartott és ájulás utáni állapotban nem volt erőm megnyekkenni sem. Erről az jutott eszembe, hogy emlékszem, amikor úttörő gárdista Kép koromban elsősegély versenyen voltunk, ott mondták, hogy egy tömeg balesetnél se annak fáj nagyon, aki ordít, mert annak még van ereje, azokkal a sérültekkel kell foglalkozni, akik sápadtan csendben vannak, mert nekik fáj valami igazán.

De én extrém eset vagyok! Lehet, hogy neked meg sem fog nyekkenni az egész.

Virág Kép
Tapadási erőket küldök!!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Nem neki, hanem nekem fájt marháraa katéter....

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!Kép

Nem Te vagy a mérvadó, de azért erre is fel kell készülni (már ha fel lehet!).

Milyen komoly okra gondolsz??? Elmúlt már a vérzés??

Gitta!Kép
Még mindig nem kaptam e-mailt tőled! Megkaptad egyáltalán az enyémet?

bnemethm
bnemethm

Orsi,Cat!Kép
Koszi,termeszetesen figyuztam,hogy 4-et kapott vissza,csak hulyen fogalmaztam a kerdest.Nem is tudom mire ertettemKépDe ez nem jelent semmit,ujabban az agyam mint a szita, a ferjem szerint nem vagyok besamithato ujabban.Ha kidobok egy papirt megy megnezni mi az,mert nem bizik bennem 1 percig sem.Mindent elfelejtek vagy osszekeverek.
Szoval:ViragKépcsak fekudjon.DRUKK!
+szoszi+
szoszi

Szöszi Kép
ez a terhesség alatti feeldékenység, azaz feledesus terheesegus Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat,
a lánynév: Luca.

bella
bella2

Sziasztok Lányok!

+szöszi+

De édes kis pontocska és milyen nagy lessz nemsokáraKép
Jelentem: Károsztástészta BEVÁLT Kép

Virág
Drukk hegyek,hogy ebből milyen szép kis ikrek lesznekKép

Cat Kép
"Mint egy hasáb fa" akkorát röhögtemKép én egy vizuális típus vagyokKép

Alice
malice

Na már hülye is vagyok
KÁPOSZTÁSTÉSZTA Kép
malice

Alice Kép
Akkor minden rendben???

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alice! Kép

Na látod, hogy helyre lehet hozni a dolgokat!Kép

Orsi! Kép
A konzultáción ugyis elmondja a doki, hogy ő személy szerint (a látott eredmények alapján) mit javasol. Bizti a "kiskapukat" is elárulja, mivel sajna a törvények őket is kötik.
Szóval tartartalékold az orvosi ismeretséget, jól jöhet még! Kép
Mi dec. 5-én megyünk vissza!Kép

bnemethm
bnemethm

Köszi a válaszokat! Akkor három nap lesz, eddig sem volt vele semmi gond. A legutóbb alig bírtuk már a negyedik napon, pedig ha a nagy rohanásban nem figyelünk előfordul még 5 nap kihagyás is...

+szöszi+

Ez jó, akkor még akár nálam is beválhat, bár az a 4 és fél év elég sok.

AliceKép

Örülök a "káposztástésztának"! Nemhiába: A pasikhoz a gyomrukon át vezet az út...

Csutka
csutka

Cat! Köszi. Most olvasom hogy 4 babát kaptál vissza, ezek szerint már megvolt a lombik. Tesztelni mikor kell? Nevek: Norbert vagy Orsolya/Noémi. Itt még nem tudunk dönteni.

Csutka! Igen, köszi, most végig fekvés van. Nekünk 5 nap szünet kellett a matyivizsgálat elött!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen Kép
Virág kapta vissza a 4 babócit Kép Cat a hírhozó Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziszusKép
nagyon sajnálom.

KármenKép
vigyázz magadra, de az Virág, aki 4 babát kapott vissza, nem Cat!

Lányok!
Kész vagyok,Kép kétféle bacim van, antibiotikum hegyeket kell magamba lapátolni.Kép
Meg kell ismételni az átjárhatóságit is.Kép

R EditKép
Légy szíves segíts nekem. Hol lehet átjárhatósági UH-hoz szükséges kontrasztanyagot beszerezni? Te hol vetted/hol kellett volna?

Előre is köszi,
L.
Levendula

Levendula Kép
Dózsa György úton (házszámot sajnos nem tudok), de a Szabolcs utca kereszteződéstől van kb. 50 méterre. Ha állsz a Dózsa György út közepén (vigyázz el ne üssenek az autók Kép), hátad mögött van a Lehel út, előre felé a Hősök tere irány, akkor jobb oldalon lesz a Dózsán. Fehér Hattyú gyógyszertárnak hívják.
Anyag neve: Echovist.
De miért neked nem mondták meg hol vehetsz?
Ezek szerint neked is UH-s HSG lesz?
Hogyhogy bacis lettél? Csak nem az első HSG után?
Szedtél antibiotikumot?
Engem úgy betojattak a csajok, hogy most nagyon eszem, de közben úgy félek, hogy elfertőződöm.

Bnemethm Kép
Én gyulladásra a vérzés miatt és/vagy endometriózisra gondolok (mert doki is ezt mondta), a szokatlanul erős mensis görcsök és a mostani nagyon erős fájdalom miatt.
Egyébként 3. napja, de még mindig vérezgetek.

Lányok Kép
Akinek freemail címe van, tudja használni. Valami gubanc lehet vele, mert 3 napja nem bírom kinyitni a mailboxomat.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi

Hát félig meddig,és ennek örömére védekezikKépmár megintKép bele fogok betegedniKép
De mivel megjósolták hogy fél év alatt babám lessz,na most majd kiderül hogy mi az igasság jóslat térenKép

Salice
malice

Sziasztok Lányok!

Lenne egy igen hülye kérdésem,
a clostiból most napi kettőt kell bevennem, mert sajna nekem is megjött és emeli a doki az adagomat. Namármost, reggel és este kell szedni, vagy egyszerre kell bekapni mind a kettőt??
Most lehet, hogy kiröhögtök, de múltkor a doki felírt nekünk egy bogyót, mert valami fertőzésem volt, és az 4 darabos volt. Én úgy értelmeztem, hogy napi egyet kell beszedni, erre kiderült, hogy egybe kellett volna bevenni mind a négyet.
na ezért kérdem. (mert elfelejtettem megkérdezni a dokit)

Köszi

kata
kata

EditKép

Nem a HSG-től lett baj, ne izgulj. Nekem olyan még nem is volt, hanem laparoszkópiám.
Viszont most chlamidyátKép és ureaplasmátKép találtak nálam - erre kell a sok antib. Fogalmam sincs honnan jön ez a sz@r, egyikünk sem váltogatja a partnereit. Olyan vacak, mert mindenhol ezt lehet olvasni. Bezzeg van olyan, aki fűvel-fával, aztán kutyabaja.

A laparoszkópia után nekem is kellett szednem antibiotikumot,és én is véreztem egy pár napig, szerintem ez normális. Ha nagyon nagy mértékű lenne, vagy erősödne, akkor én elmennék a helyedben a dokihoz.

Köszi az infótKép, nem mondták meg hol lehet kapni, de szerintem csak a gyógyszerkúra után lesz aktuális.

Az autók miatt majd vigyázokKépremélem menni fog, bár elég rossz tájékozódó vagyokKép

Kösz még 1x!
L.
Levendula

Végre itt a hétvége! Kellemes pihit, és akciódús hétvégét! Elmegyek végre haza, holnap pedig meglátogatom a mi drága kis (9 hónapos) keresztfiunkat. Már alig várom, hogy megint megdögönyözhessem. Ha már sajátunk nincs...
Pusz
Csutka
csutka

Cat, Virág! akkor összekevertem a dolgokat, Virág ez nagyon jó, 4 babóca is! Ebböl már biztos lesz akik megkapaszkodnak!

Cat! Nektek mikor indul a lombik? Tudom le vagyok maradva, de sok a hozzászólás ennyi idöt nem tölthetek a gép elött.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Akkor már tudod, hogy nem én vagyok az aktuális lombikos. Virágnak kell a drukkKép
Nekem az Orsolya név jobban tetszik, bár vezetéknév függő.

BellaKép
A Luca nagyon aranyos név. Olyan kis pajkosKép

KataKép
Reggel 1-t és este 1-t kell szedni a clostyból. Nehogy beszedd egyszerre, mert túllövöd a petefészkeidet.

AliceKép
Lukaszd ki a gumikat előreKépKépKép Na nem viccelek ezen, de komolyan el kellene beszélgetned a pároddal, hogy miért csinálja ezt. Akar lurkót vagy sem ? Mennyi idős egyébként ?

EditKép
Nekem működik a freemail. Ma is levelezgettem róla.

LevendulaKép
Sajnálom a bacikat. Milyen antibiotikumot kaptál ? Ureaplazma meg Chlamydia vizsgálat is kell a lombikhoz, sőt Mycoplazma is, ez csak arról jutott eszembe, hogy fentebb kérdezték a lányok a lombikos vizsgálatokat.
Mikor volt a laparod ? Miért kell akkor a HSG ? Nekem 1 éve volt a laparom, és ezért nem kell HSG.
Az antibiotikummal vigyázzatok, mert nekem szép kis fehér folyásom lett tőle. A hüvelyflórát tönkrevágja. Jó lenne közben valami Floragyn kúp szerüt használnod.

Cat

Cat
Kép
cateye

KarmenKép
Mi most a karácsony miatt nem tudunk kezdeni, mert leállnak a meddőségi kezeléssel. Így december 29-én indul a Decapeptyl 2 hétig, aztán a stimulálás. A punkció január vége fele lesz.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Nincs gumi, nemszeretiKép más a szituKép
33 éves
malice

Alice!
Jóra gondolok, megszakitás......?
Szerintem is beszélned kéne vele. Mivel van a problémája? A kapcsolatotok esetleg, vagy még nem érzi késznek magát rá? Ha ez hullámzik nála, és néha akar néha nem szerintem az is baj....
Bocs hogy ilyeneket irok...ű
Évici

Éva
Évici

CatKép
Köszi az együttérzést.
Mycoplasma neg. lett. Sumamed és Doxicyclin a gyogyók neve. Jó, hogy említetted a hüvelyflórát, erre én is gondoltam, de azt hittem, hogy csak miután beszedtem a gyogyókat, akkor kell elkezdeni a Döderlein flóra visszatelepítését, mert hogy úgyis kiöli azt is.
Most akkor közben, vagy utána?
Te használtál ilyen kúpot?

A lapar januárben volt, a chlamydia viszont okozhat hegesedést, szerintem ezért mondta a doki az újabb HSG-t.

Néha úgy érzem magam, mint egy társasjátékban, tudnék is ilyet csinálni,mit szóltok?
"Ess teherbe okosan!"Kép
"Ráléptél a chlamydia mezőre, ezért vissza kell menned a Starthoz. 3 kört kimaradsz."

L.
Levendula

Levendula!
Ez már nekem is eszembe jutott, hogy olyan ez az egész. IGAZSÁGTALANSÁG de ugye minket kemény fából faragtak!
Mindenki többet bir mint amennyit gondol magáról, ez szent meggyőződésem.
Évici

Éva
Évici

Évici

Jóra gondoltál.....
Szerinte a kapcsolattal van a gáz,de nemtudom hogy mi az nemárulja el csak annyit tudok hogy rohadtul féltékeny.Namármost én nemfogok ezért csadorban járni akármennyire is szeretné Kép
Már nemtudok vele beszélni mert nemhajlandó meg már nincs miről beszélni.Nem tud választ adni...

Alice
malice

Alice Drága!
Tényleg nem akarlak elkeseriteni, de nekem az az érzésem, hogy kicsit felnagyitja a féltékenységet, hogy amögé rejtse a többi problémáját. Lehet, hogy nem is tudja magában megfogalmazni mi az (férfiak..) és ezért maga előtt is ezzel a féltékenységgel takaródzik. Ha nem hajlandó veled beszélni akkor várj amig semmi harag nincs benne és mondd meg neki szerintem, hogy márpedig ennyi jár neked, hogy legalább tisztán láss. Mellesleg csak igy lehet továbblépni a megoldás felé.
Bocs ha okoskodok, nem akarok kivülállóként tanácsokat osztogatni, csak hát az objektiv rálátásom ezt súgja..
Évici

Éva
Évici

Lanyok!Kép
Most hetfoig lelepek.De azt meg meg kell jegyeznem,hogy Levendula tarsasjatek otlete talan meg a konyvirasnal is jobb.Kép
Mindenkinbek kellemes hetveget!
+szoszi+
szoszi

ÉviciKép

Várok de meddig???????? talán egy hét elég lessz?
Mindeggy hétfőn talizunk lányok mostmár hamarosan hazahúzok
Mill pusz nektek,aztán nem unatkozni éjszakaKép

Alice
malice

Alice! Én pár napot várnék és nagyon higgadtan leülnék vele beszélgetni hogy hogyan tovább, mintha kivülről vizsgálnád a kapcsolatotokat.

Jó hétvégét!
Puszi
Évici

Éva
Évici

LányokKép

Én kimaradtam, lesz tali? És mi volt ez a könyvírás? Ha megmondjátok kb. mikor volt, utánaolvasok.
(Én nem értem, miért kell nekem állandóan dolgozni a munkahelyemen?Kép)
L.
Levendula

ÉviciKép
írtam neked mélt még a múlt héten. Megkaptad? Ha igen, elküldöd nekem, hogy hol lehet megnézni a talis fotókat?

Köszi
L.
Levendula

Okse SzomszédKép

Levendula

Mi a francéé dolgozolKép én se csinálok semmitKép

Alice
malice

AliceKép
jó kérdés...mostanában állandóan el vagyok halmozva munkával.
Azér' mindig benézek ide, csak soxor nem tok írni

L.
Levendula

Cat Kép
Ez a Floragyn kúp kapható patikákban?
Én pont ma gondoltam rá, hogy 3 napja szedem az antibiotikumot és az oké, hogy a gyomor baktériumokat próbálom pótolni mindenféle joghurttal meg kefírrel, de mi lesz a hüvellyel!?

Akkor ez jó fajta?

Levendula Kép
Nekem is volt Chlamydia fertőzésem 10 éve, pár évig tartott sajnos, mert sokáig félrekezeltek. Régebben írtam róla sokat ugyanitt, nem tudom mikor pár hónapja, talán szeptember 16-17-18 körül, mert akkor lett meg a negatív eredményem.
A legrosszabb lelkileg az volt, hogy anno a nődokim kétesen kérdezgette, hogy biztos, hogy párom is monogán-e. Ott is hagytam (mármint az orvost!)

Pussz,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Rohanok, majd hétvégén benézek, most csak ennyi:

Galuska!
Nem válaszoltál a mailemre, megkaptad? Légyszi jelezz, mert lassan indulnom kell.

Soraya
soraya

Edit!

Most errol jutott eszembe, hogy a baratnom is elajult a hsg alatt vagy 4x, pedig semmi baja, atjarhato volt stb. Ra par honpra spontan baba csucsult a pocijaban, aki lassan 1 eves leszKép Szal nem biztos hogy gond vanKép

Karmen: en az Orsolya mellett voksolok, olyan szep nevKép

orsoly
orsoly

Orsoly Kép

ÁMEN Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Levendula!
Küldöm.
Évici

Éva
Évici

Cat! az hamar eljön! Már nagyon izgatott lehetsz én folyton lestem a naptárt hány hét van még addig. A vezetéknév amugy Rácz lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok Kép
Nem ér kiröhögni Kép
Aki nem hisz ilyenekben ugorjon, de szerintem itt már mindenki mindent kipróbál.
Most jövök talpmasszőrtől, méhem picit lestrapált, de különösebb szervi stb. problémát nem érez.
Beingáztunk: ott sincs szervi gond.
Viszont csakra ügyileg nem oké a fekete bugyi, piros vagy narancssárga lenne a legjobb, mert valahogy az energiák úgy áramolnak.

Még mielőtt bárki kuruzslással vádolná a masszőrömet, ez csak egy kivonatolása a beszélgetésnek és szerintem nagyon profi a nő, ő csak ennek él.

Aloe Vera termékeket nagyon sokan ajánlották már és ezt ő is megerősítette (nem forgalmazza, nem a nyereségvágy hajtotta).
Van egy klassz listám, melyet állítólag nőgyógyászok is alátámasztottak és kifejezetten nehéz teherbeesés-meddőség esetére ajánlják:
- Berry Nektar
- Gincia
-ABetaCarE
Mivel állítólag sok felderítetlen meddőség hátterében az állhat, hogy valamilyen kis nyomelem, amiből tized milligrammok kellenek csak, hiányzik.

Hát ez van.
Hogy legyen mire pénzt költeni újra!
Mindenesetre én imádni fogom a piros és narancssárga bugyikat Kép Na meg apa is Kép
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

LevendulaKép,EditKép
Én használtam Floragyn kúpot korábban, és a hüvelyflórát tök jól helyrerakta. Recept nélkül kapható a gyógyszertárakban. Az antibiotikummal együtt kellene használni, de úgy, hogy utánna is maradjon még 1-2 szem. Sajnos nem sok van a dobozban, így osszátok be 2-3 naponta egyet. Sajnos most amíg az Augmentint szedtem 2 hétig elfelejtettem erre figyelni, de meg is lett az eredménye, mert jött is a folyás.

EditKép
Nekem is sok fekete bugyim van. Apa biztos örülne a pirosnak, csak a terhelésnek nem a bankszámláján, ha most bevásárolnék piros bugyikatKépKép

A Berry Nektart én is hallottam, hogy nagyon jó. Mennyibe kerül ? Karácsonyra lehet venni a fa alá.

AliceKép
Egyet értek Évicivel, hogy várjátok meg amíg a személyes sérelmek lecsengenek, és tök higgadtan üljetek le megbeszélni a jövőt. Ez a féltékenység duma ez kamu szerintem, mert annál jobban magához akarna egyébként láncolni, és a baba egy ok lenne amivel megtarthat. Össze vagytok házasodva egyébként ? Mire vár 33 évesen ? Valamit biztos keres még, ha nem tudja elhatározni magát. Ez a megszakítás dolog meg elég gusztustalan úgy, hogy tudja, hogy ilyenkor a lelkedbe tipor. Én biztos elsírnám magam közben (örömszerzés helyett), és megmondanám neki, hogy hova verje... Bocsánat, hogy ilyen vulgáris vagyok, de nagyon felbőszít ez az eset. Az meg, hogy megszakítja az együttlétet egyszerűen megalázó. Őszintén sajnállak:-(((((

KarmenKép
Akkor meg méginkább az Orsolya tetszik.

OrsiKép
Hogy sikerült az Anyukáddal a beszélgetés? Biztos nagyon empatikus volt, elsősorban mert a lánya vagy, másodsorban mert orvos Ő is. Gondoltam ám rád.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

SorayaKép
Nem kaptam meg a leveledKép, es azt hiszem, Te sem az enyemet (szerdan irtam), ezert irtam Neked uzit tegnap este itt a topikban (2003 November 20 csütörtök - 20h 43), szoval jol elkerultuk egymastKép Potoljuk valamikor? A masik cimedre (nem a freemelesre) elkuldtem a telcsiszamomKép

Galuska

KépKép
galuska

Hello Kép
Van itt valaki?
Apa ma ment barátja újszülött kisbabájának inni az egészségére, úgyhogy itthon vagyok egyedül, mert nekem meg az összes barátnőm bekrepált buli ügyileg.

Cat Kép
Köszi, holnap veszek Floragyn kúpot akkor.

Apa megrendelte az összes Aloe Vera nyavalyát, majd jövő héten megkapjuk és mindennek leírom az árát.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Ha sehol senki, akkor összepakolok az alsóneműs fiókomban. Megszámolom hány piros bugyim van Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Cat! Ha beszélsz Virággal, légyszi mondd meg neki, hogy én is nagyon-nagyon szurkolok neki, és majd igyekszem benézni akkor is, ha már itt lesz a jó hír! Kép Kép Kép Bogárékat is üdvözlöm! Remélem már lerövidült náluk a szopiidő! Kép Neked meg kitartást januárig. Nálunk is Eszter lett volna, ha... Kép
Karmen! Mar tényleg nincs sok idő hátra! Kép Ha már szavazás van, akkor én is az Orsolyára szavazok. Kép

Puszi minden kedves ismerősnek!
Andi
andi28

AndiKép
Feltétlenül átadom Neki a drukkokat. Annyian szeretjük itt, és szurkolunk neki, hogy ezzel már hegyeket lehet mozgatni. Szerintem már veheti is meg az ikerbabakocsit, amilyen termékeny.Kép
Bogárral nem beszéltem azóta, csak egyszer váltottunk üzenetet amióta otthon van. Jövőhéten felhívom.

EditKép
Nektek van ilyen Aloe Vera felhajtótok ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Nagyon régen irtam már, de az eseményeket azért nyomon követem Kép
Nálunk még mindig nem indul be a baba-project (akik nem emlékeznek: a párom kemoterápiát kapott, ezért le kellett állnunk a baba-témával) most kérdésem lenne: a kolléganöm cickafark teát szokott inni (csak magában, nem palástfüvel), és nem tudja, hogy lehet-e korlátlanul inni, vagy esetleg csak kuraszerün, szoval mondjuk 2 hét után 2 hét kihagyás. Ha jol emlékszem, szoktatok gyogyteát inni, van valakinek e téren infoja? Biztos ami biztos, a babanet mellett a mail-cimemre is küldjetek választ, jo? minyuka@freemail.hu Pusza minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Cat Kép
Van több is.
Férjem egyik kolleganője, nekem egy ex kolleganőm.
Szóval, ha kell elérhetőség, szólj!

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?