A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Most olvastam vissza, hát mit ne mondjak.
Nagyon kedvesek vagytok, jól el is bőgtem magam!
Igazán jólesett a sok gratuláció és jókívánság amit nekünk küldtetek.
Nem ígérem biztosra, de ha holnap úgy alakul írok nektek egy beszámolót, és teszek fel még képet!
Mégegyszer köszönünk minden jó szót!!!!!

KépKép
hene

Maria! Jók a képek. Szép a lányod. :)

Kép
dittke

Marcsi nagyon ügyes vagy!!! Nagyon szép a lánykád és persze a ruha is! :wink:
Tappancs gratula a 34. héthez!!!
Hene nagyon örülök hogy jelentkeztél! Várjuk a beszámolót és az újabb képeket!!! :lol:

Na tényleg elvonulok!
Sziasztok!

Kép
sziszka82

A. kata örülök, h tévedtek! :D

Wera, hajrá!

Mi is voltunk dokinál szerinte lesz vagy 3800 mire kijön Szonja !? :shock: Ja és a méhszáj még csak 2100!Pedig a doki is szeretné ha előbb jönne mert a kiirás körüli nap után elutazik 5 napra! Jaj!!

Titi: pénteken kell mennem ctg-re és vérvételre! Megint nem jön össze a hétfő!

Még egy kérdés s.os. aki málnalevél teát iszik: nekem minden rá van irva csak az nem hogy a szülést segíti, most rosszat vettem! Help?
bencuri

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
dittke

Kata visszajelöltelek! :D
bencuri

sehol senki?
bencuri

Mindenki elment tv-t nézni! :lol:

Kép
dittke

akkor később még bekukkantok!
bencuri

en is bucsuzom. Igen reg volt mar reggel:)

Alvasban bovelkedo ejjszakat mindenkinek!
En mar remelni sem merek semmit.....de hatha sikerul aludni is!
Vendég

Bencuri, a málnalevélteával kapcsolatban küldtem néhány linket. A tágulást segíti, teszi könnyebbé, de fogyókúrában is alkalmazzák. Jót vettél. Napi 2 csésze javallt
magdolnam

Teó!
Gratu a jó eredményekhez! Hízzon is a csaj!

Marcsi!
Ki ez a jó csaj a képeken? :lol:

Hene!
Ha mindennap csak 1 képet raksz fel a szép Fiadról már boldogok leszünk!

Bencuri Viki!
A Te csajod is szép formás babóka lesz!
20150601134430

Az én bébim ma este nagyon aktív. Azt hiszem egy kis alien boogizott ma!
20150601134430

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Írtam egy hosszút és minden elszállt!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hene! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ennyire örülök nked!!!

Wera! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi,de mégegyszer nem írom be! holnap jelentkezem!!

Wera!! Írj ha van valami!!!!!!!

Jó éjt!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

AndKata!
Örülök hogy jó hírekkel szolgáltak, erős csajszi Adél! :wink:
Gratula az évfordulóhoz, további jó mulatozást! :wink:

Hétfordulósoknak gratula! :lol:

Timi!
Herpeszre nekem csak körömvirágkrém kenőcsöt ajánlottak a patikában, el is múlt 4 nap alatt!

Kép
kimma

Sziasztok!

Én már egyre nehezebben bírom a melót ebben a dögmelegben!
Ma nagyon szenvedtem.
De azért becsülettel végigolvastam a mai termést!

Hene, nagyon gyönyörű a kisfiad, szuper, hogy már itt is vagy!
Sok-sok képet kérünk! :)

Andkata, örülök, hogy végül is úgy tűnik, hogy nincs baj!

Wera, remélem, hogy most már hamar mész szülni, én nagyon drukkolok.

Muffin, jó, hogy végre nem kaptatok újabb rossz híreket.

Nagyon hulla vagyok, holnap megyünk gyűrűt venni!!!

Kép
Kép
patr

Nici, szia :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Gondoltam még egy kicsit bekukkantok....hát most késő délután nem tudom éppen merre forgolódott a babóka, de olyan mocorgást lerendezett, hogy párom is csak lesett, hogy mit csinálhat a gyerek.
9-kor mikor már lejjebb hült a levegő, elmentnk egy rövidebb sétára....jól esett.... mert hogy igy estére milyen kegyetlen meleg tud lenni ez a panel! :(

Kata!
Jó, hogy jó híreket kaptatok!!

Wera!
Hajrá! Lehet hogy holnapra meglesz Nóri baba! :)

Marcsi!
Nagyon ügyes vagy! Jó lett nagyon a ruha!

Anyjuk!
Nagyon jó lett a babasarok!! Tamás is ügyes, hogy ennyit segít!! Hogy sikerlt a meglepetés??

d.dodó

Köszi Magdi! :)

Viki, azért azt hittem egy kicsit kisebb lesz! legalább is egy hónapja a doki is azt mondta! :roll: 8)
bencuri

Jó éjt!
Milyen szép lenne ha reggelre lenne egy újabb topikbaba! :D
bencuri

Annyira köszönöm Nektek Lányok!!!

Olyan szép esténk volt! :) Mindenkinek jó éjt!!!

Kép
andkata

Sziasztok! Hene nagyon szép a kis Gergő, gratulálok nektek, és annyira irigykedem, bár már én is itt járnék, és szerintem közülünk már mindenki! :)
De mostmár hamarosan beindulnak itt a dolgok! :lol:

Kép
linda24

Jó reggelt Mindenkinek :oops: (Kukorékoló fajta vagyok)

Maria: Nagyon szép a kis lányod, a ruci is nagyon jó lett.

Szenvedek az allergiától,valaki nem sorstárs?És nem tudna ajánlani valami homeopatás dolgot?Megfázásos tünetes. :)

nicike

Jó reggelt!

Csajok! Én nagyon szenvedek,ugyanaz a derékfájás!
Görcsöl a hasam is,keményedik de semmi rendszerességÍ!
Apa is alig aludt vaéamit,aztmondta egész éjjel jajgattam!
Szinte semmit nem aludtam éjjel,most megpróbálok még hátha,csak gyorsan benéztem hátha valaki elindult!!!!

WERA???????????????? Helyzet?????

Kép

Kép
ibm

Megnyitom a mai sort... :x már lassan 3 órája fent vagyok. Éjjel leizzadtam, kinyitottam minden ablakot, de az idióta madarak úgy csicseregnek, a két ház köze meg felnagyítja a zajt... szóval itt ülök, mint egy zombi... Nati pedig bulizik a hasamban :)

Hene, Gergő gyönyörű! Remélem, jó az étvágya, hogy hamar kinője a sárgaságot! Hogy vagytok? Mesélj, ha lesz egy kis időd!

Andkata, olyan boldog vagyok, hogy Adél veséjében minden rendben! :D Ha már ott voltatok az Istenhegyin, moziztatok is? Ki csinálta az uh-t?

Kriszti, sajnálom, h ennyi idő után válnak a szüleid, de ha így jobb, az tényleg jobb, mint az őrületbe kergetni egymást!

Patr, kitartást az utolsó napokhoz!

Anyjuk, nagyon szép lett a babaszobátok!

Wera, brutál lehetett a vizsgálat... azért jó lenne, ha Nóri baba nem ettől indulna el kifelé, egy tabletta, vagy méhszájérlelő kenőcs barátságosabbnak hangzik. Én is utáltam, az utolsó héten, sőt Oti születése napján a dokik csak így vizsgáltak... :evil:

Gratulálok az nst-khez!

Muffin, ha a gyerekorvos azt mondta, akkor tényleg jobb, ha vártok még, bár szörnyű lehet a bizonytalanság... Bízz abban, hogy Eliot tudja, mi a legjobb neki!

Andi, szólj be nyugodtan a dokidnak. Aztán majd nézzen meg szülés után, hova olvadtak le a kilóid.... :roll:

Marcsi, nagyon ügyes vagy! És milyen szép a lányod! Csak a fényképen ilyen komoly, vagy amúgy is?

Teó, örülök, h nincs tágulat és minden okés!

Viki, kérdezted tesómat. Ők is lányt várnak. Ma megy be a kórházba, két hét múlva fogják látni, hatnak-e az értágító infúziók neki, de nagyon reméli, hogy hétvégékre hazajöhet, egyelőre nem akar berendezkedni. Azt reméli, hogy ha pár napig jókislány, és a gyógyszerek miatt nem kell bent maradnia, akkor esténként otthon aludhat.

Apa végre elmondta, mi a baja. Hiányzik a zene az életéből. Az, hogy pl. esténként leüljön, zenét hallgasson, prüntyögjön a gitárján, hogy jöjjön neki egy kis ihlet. Ő már csak egy ilyen zenész csodabogár. Bár engem nem zavar, hogyha mellettem penget, neki nem ideális, és Otit sem akarja fölkelteni. A megoldás egy legalább 1 szobával nagyobb lakás lenne, hát, ehhez a Gondviselés kell... meg egy lottóötös...

Hadd meséljem el nektek tegnapi ütközésemet egy banyával! Du. vérvételen voltam a Honvádban. Tök béna a rendszer, hogy a nőgyogyi rendelésre időpontot kell kérni, amikor is az ember sorszámot kap. Nekem meg annyit mondott a dokim, h menjek oda, jelentkezzek be a betegfelvételen, aztán a többit intézik. Így is tettem, de egy rakás ember volt előttem, és gondoltam, hogy 4 óra éhezés után nem kellene kivárni őket, mert lassan haladt a sor. Az asszisztenst megkérdeztem, hogyan kaphatok papírt vérvételre, de elfelejtett válaszolni. Közben mellettem egy nyanya pampogni kezdett, hogy előtte mindenki bemegy "csak egy papírért", pedig időpontja van. Amikor felálltam a székről, hogy bekopogjak az adminisztrációhoz is, hátha ott tudnak segíteni, a mamzi tök hisztisen felállt, odadobta a táskáját a helyemre, és annak a nőnek kezdett el pampogni rólam, aki épp a sorára várt (és aki tök rendes volt, megengedte, hogy bemenjek vele a papírjaimért). De máshol meg ültek, így csak nagyon messze tudtam volna leülni. Erre odamentem a nyanyához, és tök higgadtan mondtam neki, hogy engem az orvosom hívott ide mostanra, és nem gondolja, hogy időpont ide vagy oda, ekkora hassal, éhségtől szédelegve fogok ott ücsörögni órákat. Ő meg csak pampogott tovább, de közben kinyílt az ajtó, így fogtam magam, és otthagytam a levében főni, két perc múlva meg jöttem ki a papírokkal. Ennyit nem bírt ki... szerencsére nincs sok negatív öreg nénis élményem. Inkább azt szoktam tapasztalni, hogy előreengednének akkor is, amikor alig élnek szegények. Tőlük sosem fogadom el. :)

Majd még bekukkantok babahírekért meg egyebekért. Most megpróbálok még szundítani egyet.

Kép
Kép
bondi

Nicike, Ami, üdv a sorstársak klubjában :D

Ami, a görcsoldó nem segít? mikor esedékes a következő dokilátogatás?

Kép
Kép
bondi

Jó Reggelt kismamik!

Vikikém! Hogy aludtál? :D

Ronix! Sajnálom, hogy a dokid ilyen idióta! Minek olyan sürün NST-t csináltatni nem mondta! Amúgy szépen növekszik a csajszi! :D

Sziszka! Köszi a csütörtöki drukkot! :D DRUKK a dokihoz!

Bencuri! Utolsó torna volt és Nagyon szupin éreztem magam! :D Akkor Szonja is szép nagy baba lesz!

Muffin! Eliot nagyon ügyes volt! Gratula a jó CTG-hez! :D Sajnálom, hogy szívatnak az orvosok de most már hamarosan eltelik az idő!

Anyjuk! Nagyon szupi lett a baba sarok! :wink:

Marcsi! Jó Neked, hogy tudsz varrni ilyeneket! Nagyon szép lett a ruha! :D

Andkata! Nagyon örülök, hogy jó híreket kaptatok! :D Örülök, hogy jól telt az estétek!

Kriszti! Ne izgulj Én is tele vagyok pőttyökkel! A karom, lábam, hasam! :evil:

Wera! Doki bácsi úgy döntött, hogy előbb kicsalógatja Nóri babát?
Gratula a CTG-hez! :D

Kike! Látod azért még vannak pozítiv folgok! Így egy kicsi pénzt átlehet tenni máshova! :wink:

Szly! Gratula a jó NST-hez! :D

Teó! Gratula a szép UH-s eredményekhez! :D

Tappancsom! Ment válasz priviben! :cry:

Hene! Nagyon várjuk a fotókat és a beszámolót! Gergőnek küldök egy óriási cuppanost a tündér pofijára! :D

Amikám! Simi a pocidra, hogy ne fájjon! :D

Bondi! Örülök, hogy fény derült Apa bánatára! Mi is a lottó ötösre gyurúnk de nincs szerencsénk!

Nici! Sajna allergiára nincsen tippem!
Vendég

Annyira nyűgös vagyok :?
Apa is úgy ment el reggel h nem voltam ép kedves vele.
Totálisan egyedül érzem magam.Csak Lili a társaságom komolyan.
Anyósomból is ugy kezd elegem lenni, ha meg a férjemnek mondom akkor azt mondja csak epét hányok :cry:

nicike

Nici, ha tuti allergia, próbáld meg a histanynum-ot. (kb., így írják, most nincs időm felmenni előszedni)

És sztem ilyen vizsgálatéer én ölni tudnék. Ált. meg próbálják lefejteni a burkot a méhszájról. Amúgy felesleges, de fájdalmas. És ha lehet azért más indítást se, lányok, nem akarok pampogni, de a spontán fájások tökl jól viselhetők, amikor épp úgy érzed, hogy ninc stovább, hirtelen szünet támad, az oxysok meg... nem részletezem. Volt szerencsém mindkettőhöz.

potyka

Jó reggelt!

Amikám!

Menjél szülni! Amondó vagyok!

Bondikám!

Gratu a tesódéknak is a csajohoz! Az értágítót mire kapná? én nem nagyon vagyok ilyen dolgokban ottthon.....

Jól tetted, hogy megmostad a vén szatyrot! Büszke vagyok Rád!

Babukám!
Köszi kérdésedet, nem túl jól.....

Tegnap este már majdnem aludtam, amikor egy nőci elkezdett az utcánkba nyivákolni, meg siktozni. Állítólag a csávója meg akarta ütni, ölni, stb. De nem volt 100as a nő, mert olyan vékony hangon nyűszített, hogy simán ablakok törhettek volna be. Aztán meg végig kellett hallgatni, hogy nincs meg a táskája, tárcája..... Szép kis műsort rendezett. Az én alvásomnak lőttek, Laci meg felébredt. Kb. még 1 órát nem tudtam visszaaludni...
20150601134430

babu a dokira visszatérve nem értem az nst-t 33 hetesen

a szülésznö megkérdezte hol szokott lenni a baba szivhangja mondtam neki mit tudom én nem szokták nézni
erre ö mért hány hetes mondom 33
erre ö nézett de nem szolt semmit

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kike, mondjuk én oviellenes vagyok, de nem viszem őket, sőt szeptemberben is csak lightosan, mert ha véletlenül féltékenyek, tuti minden nyavalyát hazahoznak, és ápoltam én már cska szopó párhós skarlátost, nem volt élmény. (Ráadásul nem akarták elhinni, hogy skarlát). DE én mindig itthon tartottam az elöző gyereket, ne érezze, hogy kilöki a következő a fészekből, és tény, a férjem az első időben rengeteget segít ezen a téren. (sőt söpörni is szokott, de főzni egyáltalán nem tud :lol: , esetleg talán virslit, úgyhogy pillanatnyi legnagyobb parám, hogy mi lesz velük, ha mennem kell, mert perpill a család egyemberként fellázadt az ambuláns szülés ellen, hogy mégis az ötödik, és én mégsme vagyok terminátor :lol: , úgyhogy majd meglátjuk)

potyka

Viki! A szomszéd picsa mondjon le! Sajnálom, hogy nem aludtál túl jól!

Ronix! Én sem értem, hogy miért kell de biztosan meg van az oka! Kérdezz rá , hogy minek kell ilyen sűrűn és hamar NST-re járnod! Nem lehet, hogy ebben a kórházban ez a szokás?
Vendég

ma megyek a védönöhöz is 8 körül utána elmegyek a lányom szemüvegjéért mert az is kész

csajok én tegnap annyi gyümit ettem hogy csak.............
nem részletezem

ja a másik amit akartam.akiknek gond van a cukorral

az utolso labornál is néztek cukrot de nem kellet éhgyomorral menni és én ettem nem tudom mit és mennyi idö telt el a kaja és a vérvétel között de 8,1 lett a cukor
erre a doki mondja hogy ez rohadt sok mondtam neki hogy ettem és amikor az éhgyomrosra mentem az 4,1 lett a terheléses meg 5,6

erre ö azt mondja az öt nem érdekli..............

jo nem????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix Én lettem cukor beteg.
Kaja után a 8,1 az tényleg nagyon sok.Nekem baromi sok cukros lötty után ment fel ennyire.És rögtön diétáznom kell azóta.Persze nekem 22 hetesen volt ennyi nem az utolsó időszakban.
De kaja után,ha nem vagy cukor beteg,és cukrot is meg szénhidrátos dolgot is eszel,nem jó ha 6 főlé megy a cukrod.

nicike

WERA??????????????

HOL VAGY ??????????
CSAK NEM????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Már bocs de elég hülye a dokid!
Szerintem beszélj a védőnővel az NST-vel kapcsolatban hátha tud valamit mondani!
Vendég

Wera! Nóri bent van még?
Vendég

nicike nem tudom ez az utolso labornál volt ilyen nem is tudom mit ettem és mennyi idö telt el

mit csináljak szerinted?????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Kriszti csinál diétát, mert neki is magas lett először a cukkerja.

Képzeljétek! Szólt a párom, hogy anyós barátnője küld nekem cseresznyét :lol: Frissen szedte ma reggel és odaadta az emberemnek. Juhéjj!
20150601134430

Sziasztok!
Potyka:persze,,téged is meglehet érteni.Én is az alatt az egy hónap alatt,amíg itthon lesznek,megpróbálom helyreállítani majd a békét,senkivel nem éreztetni hogy el lenne hanyagolva,mondjuk valamivel biztos keményebben lesznek fogva,mewrt nagyon tudnak hangoskodni,és azért a kicsinek aludnia is kéne-hát majd meglátjuk hogyan alakul.

Vera:Helyzet?Baba kinn,vagy benn??

Megyek készülök a dokihoz,Kristit meg Apa viszi vissza az orvosvoz.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Marcsi: olyan gyönyörű kislányod van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.04 09:37-kor.
Vendég

Jujj,mi van vonalzómon???? :shock: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Andi, Sziszka!
2 in 1??????
20150601134430

Szerintem diétázz, de mondthatod volna többet a dokid annál h az sok. Mert nem tesz jót ha ennyire ingadozik a cukrod.Ezért kell a diétát betartani.
Nekem napi 7 szer mérnem kelett és aztmondták a dietetológián h 3,5 és 6,5 között maradjanak az értékek,Az ideális nekem is meg a babának is.
Ebéd után multkor felment 7,1-re,hívtam a dokit,rögtön elvett az ebédemből -10g szénhidrátot mert azt mondta az már nem jó érték,nagyon nem.

nicike

Viki! Anyós barinője egy tündér! Tartsa meg a jó szokását! :D

Kike! Anyának már nagy pocakja van!

Kata! Szia!
Vendég

Kike!
Krisi hogy van? Szeme? Vercsi?

Babu!
Tartsa is meg bizony!!!

Kinek mi a mai programja?
20150601134430

Mai program pihenés mert tegnap is sokat mentem és holnap is sűrű a program! :D
Vendég

Sziszka: nekeed is megy erősen a szugera! Hát persze! (Hene ilyenkor már meg is szült!

Ami: gondolom ez rajtad nem segít de nekem is irtóra elkezdett fájni a derekam illetve a keresztcsontom tájékán! Hát remek! Ma szinte semmit nem aludtam!

Ronix: mivel téged "féltenek" mert toxémia veszély fenyegetett és uilyenkor a lepényműködés is beszűkülhet, biztosan ezért kezdték hamarabb a CTG-ket (nekem is a 34-en kezdték, mert a lepényem nem tetszett a dokinak)
Az hogy kinek mikor kezdik, egyén és orvos függő! No de nem olyan borzasztó vizsgálat nem? Legalább hallja az ember lánya a kicsi szívdobogását! :D
Vendég

Vidokata! Gyógysimi a fájó pontokra! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?