sziasztok
Jim, én segítek megkötni a kendőt

hogy milyet érdemes venni? nekem a dydimos nagyon bevált, de olyat csak akkor érdemes, ha használod is

szval állítólag a nandu jobb a kismamásnál, de megtanulni a kismamáson is meglehet. viccet félretéve júliusban télleg szívesen megmutatom én hogy csinálom
és csodaszép vagy a képen
és én is iszom de én 2x3.33ad sört naponta. többet nem merek, pocak miatt is meg azért igy is látni kéne az üvegeket... ugyanis itt szelektiven gyűjtik a hulladékot és még nem jutottam el odáig hogy kidobjam.... gondolhatjátok, napi 2sörösüveg lassan 2 hónapja
de asszem nálam nem csak a sör játszik szerepet a súlystagnálásban.... fiam egy városban született a Lindt csokigyárral...

szomszéd város

.... 5 perc kocsival....

szval a vétkezésben élen járok
na megyek megnézem a krumplit....
készen is van, szval most közben eszem
köszi mindenkinek a hajas dícséretet

magam sem tudom eldönteni melyiket szeretem jobban, igazából a hosszú hajat sokféleképp lehet hordani, csak dögmeleg.... (sötétbarna és sok..

) viszont most a férjemnek ez jobban tetszik. meg most ezt egyszerűbb. amúgy már beszereztem 3 hajpántot (kéket pirososat és zöldeset) és azzal meg a borzolással nem fiús...
Judit18 milyen dúrva ez a kocsis sztori. nekem is eszembejutott már hogy ez tök dúrva lehet... tuti én is beütöttem volna azonnal....
asszem a súly-centi témát hanyagolhatnánk....

nem?
Bea,mindjárt válaszolok a privire

aranyosak vagytok a képeken!
milyen vicces már, hogy Beuska és Marla egymással szembe lakik
valaki nem lakik még közületek Adliswilbe...?

najó...

ha nem, hát nem...

csak gondoltam hátha...
Linocs, tök jó ötlet a tükör! korábban már próbáltam, de nem volt semmi különös, de most

kicsit nyüzüge volt, kézben sétáltam vele, és hát gondoltam miért, ne? és ott vigyorgott, hol magára hol rám a tükörben

nagyon édes volt
köszi a kérdést, TúróRudi nagyon fincsi. még van

ilyenkor kérünk vagy 15-20at és ami nem áll el addig azt lefagyasztjuk

és fogyasztás előtt 1 nappal átrakom a rendes hűtőbe. amúgy vicces, mert otthon nem engedte enni az uram, mert van benne módositott növényi zsiradék.... inkább csinált házit

de most nem tud mit tenni
ez a zajolás elég zavaró....
nálunk is nagy a zaj most az utcában pont itt bontják az aszfaltot, viszont nem vészes, mert irtó jól szigetel az ablak.... sajnos nem csak hangot, hanem levegőt is... ezért mondjuk iszonyú párás a levegő, amúgy is itt párásabb, mint otthon. ami jó, de nem győzők szellőztetni... csajok, ha penészedik a fal, mit lehet vele csinálni???
lemaradtam, lesz trófeás tali?
tök vicces, innen szervezem a 10éves érettségi találkozót, pont trófeába
Beus, Panny, nem semmi amit egy nap csináltok!!!!
minden hszeteket mégjobban értékeljük!!!
Pumperka tök aranyos és jó ötlet ez a kispancsoló!!! erre még nem is gondoltam.. mikor mentek a Balatonra? lehet hogy írtad, csak nem találom...
én pont tegnap vettem ilyen lenyomatkészítő szettet, holnap megcsinálom, Máté ajándéka az apjának

30éves lesz nemsoká az uram...
Éva, mindenképp szólj ha Svájcban vagy! és persze ez mindenkinek szól
Szilvánusz

szegény Marci...
ügynöknő, alias Eszterxx tessék megszólalni, hiányzol!!!!
Tündérmanó remélem jobban lesz mostmár Ádám...
Melinda!!! WOW!!! ügyes kislánykád van!!!!
ja igen, nálunk a szopizás mármár hihetetlen hosszú... én közben szerintem egy annakarerinát is kiolvasnék...(ha nem kaptam volna most otthonról kismamaanyáklapjababamagazint

) de nem izgatom magam, csak mondjuk az aggaszt, hogy mikor pl megyünk majd haza akkor 3óránként 1 órára meg kell állni, az a min 10 órás utat 13-14 órássá "varázsolja"...

deaddig még egy hónap van,bármi lehet. meg volt olyan időszak az elmúlt héten, hogy napokig csak 4 óránként evett...
Bosek!!! tündéri kiscsajod van! jóhúsban van

és micsoda haja van!!!!
Andi, Dominik is tündérien mosolyog
Márti, jobbulást Marcinak!

anyóspajtást sikerült hárítani?
az a hátracsapott sapkás kép nagyon vagány!!!!
vidám napot