A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Kútvölgyi Kórház Szülészet- Nőgyógyászati osztályának még Dr. Szalay a főorvosa?
Köszi a segítséget!

Kati
kfk

Sziasztok!

Hanna, de jók a képek! (persze a többi is!)

Kaki, Benének ez a 3. napja, hogy nincs kaki, szinte egész nap pelus nélkül van, és van ey olyan gyanúm, hogy visszatartja. Az előbb beszéltem vele, hogy ugye tudja, hogy a bilibe kakilni is lehet, meg már sikerült is neki 1x oda kakilni, és lelkesen magyarázta, hogy kaki, bili blablabla... (ő még mindig így beszél)-

Manóka, a mi fiaink lassan érnek. emlékszel? 2 évesen egyikük sem beszélt érthetően, Bene azóta is nagy halandzsabajnok, bár sok szavát érteni, és lassan félmondatokat is mond. Most ez a szobatisztaság sem fáklyás menet... :)

Ancsa, jobbulást!

mtunde

igen, én is ebben bízom, hogy lassú érés előbb utóbb bekövetkezik. azt tudom, hogy eddig sem kapkodott el semmit. :)
csak épp tegnap vettem meg a havi pelenkamennyiséget (ki tudja én meddig leszek itthon és hogyan, férjem meg elveszett a pelenkák terén :) ) a DM-ben a 2 gyereknek és pontbeváltással is otthagytam 12 ezer forintot. mi lesz itt 3 gyereknél?!?! :?
júliusban lesz szünet a bölcsiben, úgyhogy akkor kisnadrág és próbálkozunk (akkor ugyan az újabb kistesó zavarhat be, na de meglátjuk.)

gyerekek teljesen megérezték a nagy lehülés kezdetét, éjszaka felváltva mentem hozzájuk, mert egyik sem tudott aludni. kis ravaszak, mindig megvárták, míg elszenderedek és utána sírtak fel váltakozva.

Kép
Kép
Kép
manóka28

sziasztok!

Hát bevallom őszintén, hogy engem ez a mai idő eléggé taccsra vágott... Szédülök, hányingerem van és az ágy is bazira húz.... Réka sincs toppon, a hisztit felsőfokon nyomja... Na mindegy..

Veronikusz,
nekem anno Rékánál hetente 1x kellett szednem... Most az elején azt mondta a doki, ha úgy érzem akkor szedjem, de a leleteim alapján elvileg nem kellene... Szóval amikor eszembe jut akkor bedobok 1-et. Én a simát vettem meg, de a védőnőm azt mondta, hogy térjek át arra amit Te írtál... (persze nem tettem :D) Amúgy mellette én is szedem a Gravidát és a Magne B6-ot nem üti egymást.
De azért kérdez rá Mészinél hogy Ő mit ajánl! (tudom, könnyű mondani de azért Te is visszavehetnél a tempóból és egy kicsit pihizhetnél)
Szofinak gratula az éjszakai alváshoz!

Ancsa,
Jobbulást Nektek!

Kfk,
Igen, én úgy tudom hogy Dr. Szalay János a főorvos.

Tünde,
Na ettől én is paráztam rendesen, hogy nehogy visszatartsa a kakit... Úgyhogy az elején nálunk is 2 napig nem volt semmi. Aztán én a bilit betettem az ülőgarnitúra és az ablak közé és másnap közölte hogy kakiltam... Mondjuk Réka baromira szégyenlős volt! Most már simán nyomja mindenki előtt, sőt olyanokat tud hozzá nyőgni :lol: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ Vica.
Mindkét gyerkőcömet ott szültem és évente visszajárok szűrésre, ami most lenne aktuális, de tavaly elég nagy bizonytalanság volt akörül, hogy ott marad-e. Hívtam, de nem veszi fel a telefont. Akkor próbálkozom még. Köszi!

Kati
kfk

Vica!
Ok, akkor én is veszek. Majd még eldöntöm addig, hogy melyiket. Szedem majd 1 hétig kúraszerűen, majd csak hébe-hóba. :D Most ittam este + reggel Calcium Sandozt, mert már félek az alvástól. :oops: :D
Tempó: az a helyzet, hogy ha most nem csinálok meg pár dolgot, akkor 3 gyerekkel .... brutális lesz. :oops: Szeptember 1-től még az se lesz mint tegnap, hogy én nyugodtam vihettem Szofit dokihoz, mert a papám ment Katáért a bölcsibe 12-re, majd mikor aludtak DU a papáméknál, addig megint volt 1-2 órám intézkedni. A sértődött kispesti és a mindenbe beledumáló szembe szomszéd nagynénimet SEMMIRE nem akarom megkérni, mert csak jogot formálnak az ész-osztásra. :twisted: :twisted: :twisted: Ezért egyre jobban nyomaszt, hogy hol lesznek a lányok míg én kórházban leszek. :oops: :oops: :oops: :oops:

Ancsa!

jobbulást nektek!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Dorinát is felvették oviba! :D Szeptemberben kezdi! Már nagyon várja és kiválasztotta a ruháját is amiben első nap menni fog :shock: :lol: .

Kati!
Nagyon ügyes Orsi!! Dorina alvásnál még ragaszkodik a pelushoz pedig próbálom rábeszélni a bugyiban alvásra.

Nagyon aranyos minden Baba!!!

Én is teszek két képet:

Kép

Kép

Kép
tikó

sziasztok, a gyerkocok meg mindig nagyon helyesek!
en is itt, meg mindig egyben, bar mar sokan kerdezgetik, h mi a helyzet, nemtom, masoknak miert olyan surgos, tegnap delutan voltunk szuloszoba latogatason, teljesen kihalt volt az osztaly, a szuloszobakban senki, de a kortermek kozul is teljesen ures volt 2-3... erre ma reggel meg a ctg-n oriasi tomeg, nyuzsges, a szuleszno mondta, h ejszaka 5 kismama jott be szulni, mondjuk 2-ot haza is kuldtek, mert teves riasztas volt, + reggel jott egy no csaszarra is, pont lattam, ahogy hoztak ki a babat, majdnem el is bogtem magam, hehe, ezek a hormonok?! szoval ugy latszik a hidegfront megtette a hatasat az ejjel, kiveve nalunk...:) de en orulok ennek az idonek, remelhetoleg nem dagad ugy fel a labam, mint a mult hetvegen...:)
veronikusz, a labgorcsre nekem is a calcium sandoz valt be....

banana

Sziasztok,

Én is ismét itt - és szintén egyben még :) Bár tegnap és tegnapelőtt a nagy melegben elgondolkodtam, hogy jó lenne már túl lenni rajta...

Múlt héten a II-esben is pangás volt, előtte való héten meg a patológiára fektették már a kismamákat, mert nem volt hely... Ahogy jönnek-mennek a frontok nem is csoda... Nálam is most épp a hidegfrontnak szurkol a doki, hogy indítsa be a szülést :oops:

Babák mind tündériek!!! Már alig várom a mi picurunkat :D De úgy látszik nagyon jól érzi magát bent, mert a feje még mindig nem illeszkedett be és a ctg-n is produkálja magát egyfolytában :D

Légzésfigyelő: én is megvettem az Angelcare-t, aztán meglátjuk. Bár barátném azt mondta, hogy ők egyszerűen nem tudták az érzékenységét jól beállítani. Ha alacsonyra vették, akkor nem érzékelte a gyereket, ha meg magasra, akkor akkor is érzékelte a mozgást, ha nem volt a gyerek a kiságyban, csak mászkáltak az ágy mellett... Szóval én is tanácstalan vagyok, igazából csak azért vettem meg, mert az egészségpénztári kártyámra rápakolt a cég egy csomó pénzt az idén, és azt el kell költeni, mert meg akarom majd szüntetni.... :oops:

Veronikusz, a Calcium-Sandoz nekem is bevált lábgörcsre...

Steffi? Mikor mentek allergiavizsgálatra?

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

szjudy!

Nekem is ugyanez a helyzet, hogy pénztárra veszem, de sajna nem lehet az angelcare, mert az nem jó bölcsőben....de megkérdezhetem, hogy miért akarod megszüntetni?
Mert nekem azt mondták, hogy amíg babázom, a cafateria rendszer pihizik, de nem baj, ha nincs a kártyán pénz, mert addig az is pihizik, tehát nem kell utána plusz pénzt rátenni.Átvágtak volna???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka,
Annak idején én is a cafeteria rendszerben az egészségpénztárat választottam... Igaz van még rajta pénz, de szerintem ha esetleg nincs rajta egy peták sem, akkor sem szűnik meg...

Amúgy képzeljétek, most hogy táppénzen vagyok, időarányosan kapok a munkahelyemtől ebédjegyet + a cafeteria-t is megkapom... Úgyhogy megint megy az egészségpénztáros számlámra egy kis píííííííííz!!! :D Komolyan mondom, hogy vannak még csodák :D

Tiko,
Dorina nagyon aranyos!!! Gratula nektek is az ovihoz.

Veronikusz,
Tempo: tudom, tudom.... csak hát nem is értem, hogy hogyan bírod. Téged ezek a frontok nem viselnek meg??? Azért aranyos a nagynéni :evil: :evil: Pedig az ember kire számítson ilyenkor, ha nem a családjára....

vica10

Vica!
az a helyzet, hogy most is ki akarom őket zárni. :oops: Tudom elég beteges megoldás, főleg hogy azért örülnék ha valaki jönne, de mivel ennyire rossz hatással vannak az én nyugalmamra, lelki világomra így lesz@arom ha megsértődnek. És felőlem az össze ablakot kitapétázhatja majd fehér papírral, akkor se fogom hívogatni. :lol: :lol: :lol: Szofinál is megjegyezték, hogy milyen betegesen viselkedem, hogy így elzárkózom. Na ez a megjegyzés megint nem a malmukra hajtotta a vizet. :twisted: Ezért is nem akarom őket megkérni, főleg hogy a kispesti szerintem nem is akarja hogy megkérjem, ezért is bújkát. Hát én senkit nem fogok megkérni. Ha valaki kérdi, megmondom hogy nincs megoldva ez a kérdés, de nem kérek meg senkit. Ha VAN AGYA az illetőnek, felajánlja majd maga!!! most az ovival és a böcsivel fogok majd próbálkozni, hogy reggeltől estig ott lehessenek.
Frontok??? hát én úgy vettem észre, hogy nem front függő, hogy egyik nap full-on vagyok energiával, másik nap meg csak vonszolom magam. Remélem a 37. hetet betöltve megindul kifele!!!!! Én már most nehezen viselem ezt a nagy pockost! :oops: :oops: :oops:
jut eszembe!!! hol az új sérós fotó????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszi szépen az utazóággyal kapcsolatos tippeket!

És egy kép a hölgyről:
Kép
linocs

Linocs!
mi olyan utazóágyat vettünk, ami kerekes, 1 oldala lenyitható, 3 oldalt szellőzik és van rá szúnyogháló. Így bátran kitehettem a kertbe is. Nem esett bele semmi. Ráadásul a szélére pattintható kampókkal, még egy magasítót is bele lehetett rakni, így mikor még pici volt csak félig kellett behajolnom érte. Ott aludt ugyanis az első hónapokban a mi ágyunk mellett és oda rendes kiságy már nem fért volna be. Ezt mi a BuyWay-ban vettük Dunakeszin és kb 8 ezer volt. Nagyon szeretem. :D

A NAP HÍRE:
Szofi 2. éjjel nem eszik éjjel. :D:D:D:D:D:D:D Megijedt a doki nénitől???? :lol: :lol: :lol: Bár már éjfél előtt felsírt, így átvittem magunkhoz, majd 5-kor elkezdett nyöszörögni. Féltem is, hogy kénytelen leszek enni adni neki, de végül visszaaludt. :D:D:D:D Így csak 6.30-kor evett végül. :D:D:D:D úgy néz ki így kihagyjuk azt,hogy eleinte csökkenetett adagokat kapjon.

Kedden nem jön valaki LABORRA?????? nekem akkor van a cukros teszt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Linocs!
olyan édes Fruzsi!!!! :D :D :D [/b]

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Mégegyszer köszönünk minden köszöntést nagyon kedvesek vagytok!

Vica köszi a hiányolást vagyunk csak mire erőt veszek magamon az olvasáshoz az írásra már nem marad energiám.....

Kati!
Emmus kapott hangszereket egy sátrat ikeáslasztikkal és egy fp. farmosautót.....

Bilizőknek hatalmas gratula!!!!!
Tünde! A kaki a bilibe nehéz ügy sokszor a pisi már remekül működik de a kakihoz néhányan még pelust írnak, de itt van néhány tipp.... van hogy csak egy kis magány kell nekik hozzá résre nyitott ajtónál, vagy egy kis szertartás pl könyvecskenézegetés közben mint a nagyoknak :D

Valentina nagyon tetszik a közös képetek!

Fruska milyen nagy lány már :D

Pocisoknak le a kalappal mert ez a nagy meleg most meg a frontok nem lehet egyszerű de lehet hogy ez a front kicsalogatja Banana babáját ;) nagyon szorítunk ám érted!!!!

Vali!
Ádám állapotának nagyon örülök jó hallani hogy javul a drága biztosan nagy megkönnyebbülés dobj a pofiára 2 nagy puszit tőlünk hogy ilyen ügyes legényke!!!!

Dóri!
Ennyi fog???? csak ámulok mi még azzal a kettővel cammogunk dehát csak nem maradd így? :S

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ancsa!
Szegénykéim! Jobbulást nektek!!!!

Ovibalépőknek felvetteknek szintén nagy gratula!

Veronikusz!
Szofi ügyi vagy!!!!! Látod látod mire megérkezik 3aska csak rendeződnek a dolgok, de azért mennek még a drukkok!

Adri!
Hogy van a kis beteg? Vannak már rajzok a gipszen???

Orsi

borsa

Kriszta!
Jó hogy már otthon vagy! Remélem pihenni is tudsz egy kicsit! Panka most hogy áll a bölcsihez? Nincs gond már?

Orsi

borsa

Sziasztok!
Vagyunk ám mi is,bár senki sem hiányolt :cry:
még csak most fogunk költözködni..........internetünk nem tudom mikor lesz, de majd megpróbálok azért jönni.........
amúgy jól vagyunk (én baromi fáradtan.....de nem panaszkodok)

remélem mindenki jól van

Szülinaposok, névnaposok sok-sok boldogságot!!!!!

most rohanok tovább,dobozolni....... :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Dehogyisnem hiányzol!

Veronikusz!
Vica megy kedden. Én hétfőn.

Borsa!
Már itthon, úgy tűnik, próbálom behozni az alváslemaradásaimat, mert tegnap két és fél órára beájultam, amikor hazajöttem a bölcsiből (de előtte még jól eláztam), ma meg reggel visszafeküdtem, amikor elmentek és dettó (csak az elázás nem volt :) ). Itthon meg szalad minden. :oops: De talán majd egyenesbe jövök. Nem is értem, hogy jártam dolgozni...
Panka most a mintabölcsis. :roll: Eszik, játszik, aranyos. Múlt héten, mikor ez még újdonság volt, kérdezte is a gondoónő, hogy ma is az aranyos Panka jött? És mondta a lányom, hogy igen.
Egyébként ő is lassan fogzott, viszont cserébe gondmentesen, magyarul csak onnan tudtam, hogy fog lsz, ha nagyon bealudt. De nemalvás, meg sírás az nem volt. Emmus is így?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok

Emano épp most voltál eszembe hogyhol vagy? de láttam h írtál, - gondoltam hogy kezditek a cuccolást- ami ugye nem kis feladat...
A bnőm nemsokára szüli a 3.-at. most őt lelkesítem :lol:
ő meg engem :lol: Gólyákat küldi....
Encit én is biliztetem, vmikor bele is kakil, de nem mindig... az a baj hogy még nem szól... hogy pisi vagy kaki. én ráültetem és kész, de mindig mondom neki hogy szóljon ha úgy érzi hogy pisilni vagy kaklilni kell :shock: mindennek megvan a maga ideje...

Ancsa! jobbulást nektek++++++++++++
mi jól vagyunk,..bár eza front kikészít :?

Kép
gablaty

Sziasztok!
Én is itt csak kissé szétcsúszva...

Minden bébi csodálatos, jó nézegetni őket!

Veronikusz!
Nagyon örülök,hogy alakul az alvás, szuper! És a segítség dologgal én is küzdök, mert anyukám egy köpésre lakik, de nem képes eljönni segíteni, hiába mondom, hogy most kéne, mindig csak azt kérdezi mikor megyünk mi. Azért innen Kerepesről volánbusszal babakocsival és egy örökmozgóval nem túl vicces... Na mindegy, szóval értem és megértem mit írsz, de bízzunk a legjobbakban hátha ez is kialakul! Vádligörcsre én anno csak magne b6-ot szedtem, egyenlőre nem volt.

Andi!
Én már pont hiányoltalak, csak ugye nem írtam egy ideje...

Bilizőknek és szüleiknek külön gratula és mindenki legyen büszke magára és gyermekére!

Judy!
Nem tudom mikor jövünk össze, mostanában martin fél 5ig nyomja a délutáni alvásd, de innen tragikus a helyi közlekedés kistarcsára, de ha úgy alakul megoljuk. Múltkor írtam a hétvégét szombat vagy vasárnap du. az neked egyáltalán nem jó?!

Rólunk: Úgy néz ki Martinom laktóz érzékeny :( Tudom ez nem olyan vészes, mégis szar megélni. Jövő héten megyünk vérvételre, de a dokink azt mondta és olvastam is, hogy nem ad 100%-os eredményt, mert vagy van tünet és nem mutatja ki, vagy kimutatja,de nincs is tünet. Azért megnézzük hátha okosabbak leszünk, meg utána meg kell beszélnünk a dokival, hogy a kálciumot, hogy vigyük be másképp meg ilyesmi. Egyenlőre péntek óta totál tejmentes étrend van neki. Nekem meg hétfő óta görcsölget a hasam, tegnap este óta egyre erősebb. Kezdek félni, most olvastam a vetélésről. De lehet, hogy csak nő a méhem és azt érzem végülis hétvégén lesz a 20. hét.

Vali!
Nagyon örülök, hog Ádi eredményei jók! Akarom is kérdezni, hogy a vérvétel ilyen piciknél, hogy megy? úgy értem le kell fogni őket odaengednek-e hozzá meg ilyesmi. Köszi, ha válaszolsz.

Ancsa!
Nektek gyors gyógyulást!

Szép napot mindenkinek! Ma nincs olyan nagy meleg szerencsére!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Borsa,
De jó hogy jöttél!! Jól vagytok??? Gyuzsoék????

Emano,
Elveszett bárány! Örülök, hogy bejelentkeztél! A költözködéshez sok erőt kívánoK!

Linocs,
Ez a Fruzsi!!! :D :D Hát nem 3 hónapos lányzónak néz ki...

Veronikusz,
Látod, látod... Szofi is milyen ügyes!!! Azért ez hihetetlen, hogy egyik napról a másikra ilyen jól alszik.... Reméljük, hogy megtartja jó szokását.

ÉN MEGYEK KEDDEN A LABORBA!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: Tegnap ki is akadtam, mert hogy időpontot kellett kérnem Hegedűshöz... A csaj nem egyszerűen kelt ki magából, hogy annyian mennek hozzá, hogy már nem tud időpontot adni, mert "csak" 3/4 12-ig van a rendelőbe... Erre én mondtam neki, hogy nekem nem kell időpont csak jegyezzen elő, mert úgyis a laborba kell mennem... Hát kb 20 percet beszéltem a nővel de folyamatosan szitkozodott! De azt azért hozzá teszem, hogy a Hegedűs már kérte, hogy állítsák át a rendszert és ne 15 percet szánjanak egy betegre, mert a laborosok csak jönnek, mennek.... Tiszta káosz....

vica10

Beszéltem a dokimmal, mennem kell ma be hozzá a rendelőjébe (váci utca) azt mondta ennek nem kéne lenni, feltétlenül látni akar. Férjem már elindult haza. Drukkoljatok!!!!!!!!! Félek! :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
drukkolokkkkk!!!!
mindenképp jelentkezz!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi,
ne idegeskedj!!! Biztos minden rendben lesz!
Ha hazaértél, jelentkezzzzzzzzzzzzz!!!
Drukkoooolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vica10

Steffi, Ádámnak a kézfejéből vették mindig. Az ölembe ültetem, elterelem a figyelmét, esetleg megfogom a kezét, hogy ne rántsa el, ha egyedül veszi a nővérke a vért. A másikat is meg kell fogni, hogy ne nyúljon oda. Ha sikerül elterelni a figyelmét, akkor szerintem nem lesz gond. Meg persze, ha ügyesen szúrják Martint. Ádám eddig egyszer sírt összesen, és már 9szer szúrták, ill. 10szer, mert egyszer nem találták a vénát.
Nem lesz gond, Martin is ügyes kispasi!

Viszont jelentkezz ha hazaértél mindenképpen, és pihenj sokat!!!!

Utánanéztem annak, hogy mi van a hematológia leletekre írva, és hát közel sem minden olyan felhőtlen, mint ahogy gondoltam amikor a dokinénivel beszéltem... Sajnos egy-két infot elfelejtettek közölni... csak annyit, hogy mi ez a vírus, ami neki volt, előjöhet-e még, mit okoz stb... Na, úgy néz ki, hogy ami volt vírusfertőzés a vérében (cytomegalovirus), azt ha egyszer megkapta, akkor már bármikor előjöhet neki, folyamatosan hordozza (úgy működik, mint a herpeszvírus). A legnagyobb esélye és komoly betegségkockázata akkor van, ha gyenge az immunrendszere, ami meg azért gáz, mert az immunoglobin-A jelenleg kevés van neki, ami azt jelenti, hogy nem igen védekezik a vírusok és fertőzések ellen. 70-400 a referenciatartalom, s neki 10 mg/dl van a vérében.
Majd pénteken a körzetidokinénihez elmegyünk és megkérdezem, hogy immunerősítőt szedhet-e, kell-e egyáltalán, vagy majd magától megerősödik, vagy mi legyen, hogy ne jöjjön ki ez a cytomegalovirus... Ennyit a pontos tájékoztatásról...

Mindegy, a lényeg tulképpen, hogy komolyabb baja nincs Ádinak, mivel ez a dokinéni onkológus, ezért sok szájmaszkos, kopasz sugárkezelés alatt álló gyermek jár hozzá... borzasztó volt már csak látni is őket, és azért a lejobb, hogy nem ilyesmi betegsége van Ádámnak!!!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Steffi! +++++++++++++ Mindenképpen jelentkezz, ha hazaértetek!

Kép
Kép
kriszta36

Hazaért a férjem! Nem vagyok benne biztos, hogy hazajöhettek, de nemsokára kiderül. Majd akkor a férjem ír nektek, de remélem inkább én!

Vigyázzatok magatokra! Mindenki!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

SZiasztok!

Steffi!
Drukkolunk ezerrel..lrögtön jelentkezz ha hazaértél...
Egyébként ki a dokid???????
Daninak is kézfejből vették, de nem igazán izgata magát...biztos nem lesz gond Martinnal sem :D

Vali!
Na azért ne paráztasd magatokat...
Biztos Ádám is rendbe jön csak kell egy kis idő neki...

Borsa!

Most jut eszembe...nem kellett volna már egy pozitívosat tesztelnetek??????????????????????????????????????
Mintha már lett volna szó róla, hogy hó végén vagy ilyesmi... :roll:

Ancsa!
Kitartás Nektek...szegény Larababa :cry:

Veronikusz!
Végülis akkor nem tudtál meg semmi extrát...
Lestelek ám Titeket, mert pont háromnegyedkor mentünk a plázába...aztán egy óra múlva jöttünk ki és akkor is, de sajna nem láttalak Titeket...kutattam a fürtöcskéket :D :D :D

Gyuzso!
Sajna nem engedi a képeket feltölteni :? nem tudom miért, pedig a mérete jó...

Bilitéma!
Orsinak mostanság néha néha vannak balesetei. Nem sok, de pl tegnap is anyósoméknál nem szólt és bepisilt. Gondolom belemerűlt a játékba...
A másik gondom az, hogy igazából nem mindíg szól a pisiért...mármint úgy értem, hogy reggel elé rakom a bilit és pisil egy nagyot...aztán néha rákérdezek napközben és úgy pisil, néha szól is, de ha nem pisil akkor alvás elött megint odarakom bilizni és jó sokat pisil, ébredés után megint elé rakom a bilit és este is...na szóval nem tudom, hogy értitek-e...Túl kevés az alkalom arra, hogy szólhasson...az nem baj??????????????
Kakitéma:
Nálunk csak totális magányban megy...a szobájába kéri a bilit és ott...

Kép

Kép
cukipofa

Tünde!
Orsi is egyzser belekakilt a blibe múlthét kedden (aznap amikor elhagyta a pelust)...borzasztóan boldog volt és meg is lett dícsérve...szóval gondoltam sinen vagyunk, de aztán két napig nem kakílt és inkább visszaastam a pelust, mert gondoltam, hogy az a baj...abba belekakílt...
Aztán egyszer amikor elment aludni bugyiban akkor bevittem a szobájába a bilit, hogy ha pisilni kell akkor tudjon és egyszer csak kiabált, hogy kijött a kaki...
Azóta inkább elvonúl és úgy kakil bilibe...[/b]

Kép

Kép
cukipofa

na most akkor rakok fel jó sok képet...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ajándék lufival Kép dédi sütötte Kép Kép csapat egy része Kép itthoni buli Kép

Kép

Kép
cukipofa

veronikusz, vica: kedden én is ott fogok sertepertélni a labor és Hegedűs doki környékén. 10-re megyek ctg-re és utána megyek le begyűjteni az aláírást, meg a múlt heti labor papírt.

már rájöttem, hogy a sorszámkérésnél szép lehetek, de okos soha.
eddig mindig azt nyomtam, hogy időpontot kérek. erre rendszerint mondták, hogy kismamáknak nem kell, őket nem szivatják ilyenekkel.
kedden délelőtt meg azért szedte le majdnem a fejem egy nő a regisztráción, mert Hegedűs doki 140%-on dolgozik, és ezt nagyon ellenőrzik, nem lehet újabb időpontot adni. felszólt nekik telefonon, hogy felengedhet vagy sem!!!!!
ezek után távozáskor kértem jövőhétre időpontot, (12:45-re kaptam!!! a 10:00-s CTG időpont mellé) és mondta az a hölgy, hogy tök mindegy, lényeg, hogy legyen. :? :shock:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Vica, akkor nálatok paradicsomi a hangulat. Nálunk se táppénz, se tgyás alatt nem jár semmi, se kajajegy se cafateria..... :cry:

Ez a front teljesen padlóra küldött. Olyan hőhullámaim vannak, pedig most nincs is meleg, megy a légkondi is az irodában, de én nem kapok egyszerűen levegőt
És ma felvettem a másfél héttel ezelőtt még jó kis tavaszi cipőmet és kiderült, hogy annyira megnőtt a lábam, hogy nem fér bele. :cry: :cry: :cry: :cry:
nekem is eléggé keményedik ma a pocakom, sztem a front miatt. Remélem elmúlik, ha nem , akkor sztem 1 óra múlva fogom magam és hazamegyek. Így úgysem tudok dolgozni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Steffi!
Nagyon-nagyon szorítok!!!! Biztos minden rendben lesz!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ én véreztem Katánál, mert megemeltem magam és nem lett semmi baj! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta!
:D csak aludj minél többet!!! Nagyon jól teszed!!! Mi meg az első trimeszterben aludtunk. :D:D:D

Vica!
Nem is mond az előjegyzést. Remélem sikerül kicseleznünk. Mondtam kedden Mészinek, hogy választhat, hogy kedden reggel menjek cukorra vagy kedden reggel. :lol: :lol: Mondta ő nincs kedden, de megoldjuk. Ő péntekre szokta a kismamáit hívni, mert akkor van onkológián, így arra kért, hogy oda kérjek időpontot és hívjam is fel, mert akkor ha benne vagyok a gépben akkor megírja a beutalót stb majd otthagyja egy laborosnak, így mehetek laborra kedden. :D:D:D:D:D:D:D szuper!!! Viszont te hányra mész????? Én legkésőbb 8.30-kor már ott szeretnél lenni, hogy utána húzhassam a csíkot vásárolni EGYEDÜL (délre vissza kell érjek a lányokért). A férjemnek névnapja lesz és már alig van időm vásárolni.

Cukipofa!
Annyira éééééédesek, hogy azt el se tudom mondani!! :D:D:D:D:D:D:D:D
Sajnos mi épp hogy beestünk az ajtón 11 után 5-10 perccel és talán ha 15-20 percig voltunk ott. Nem volt egy nagy felhajtás. Azért odafele rohanva én is gondoltam ám rátok, hogy vajon most merre lehettek. :D

Manóka!
Szerintem én 10-kor már nem leszek ott. :oops: legalább is nagyon remélem, hogy már előbb végzem. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Borsa: Ritka az ilyen pillanatt, amikor oda bujik hozzám,nem tudtam kihagyni :lol: :lol:

Steffi: Drukkkkkkk és jelentkezz.

Lioncs: Fruzsi milyen nagy már :lol:

Cukipofa: Nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólunk: Tegnap hatalmasatt esett a szomszédban a Viktor és lezuzta az állát és a jobb térdét, :oops: anyóstól meg is kaptam " Mert nem figyelek oda a gyerekre,ez csak is az én hibám!"
Aztán én meg kiosztottam,hogy ez vele is megtörténhet, ha nála hagyom a gyereket. A válasz erre az volt: " Nálunk a gyerek nem fogja magát összetörni!" Na kiváncsi leszek rá.
Sikerült jól felhuznia. :twisted: :evil:

Remélem nem haragszotok, hogy leírtam ezt,de olyan dühös vagyok még mindig :twisted:
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Steffi,
Remélem, hogy nálad is "csak" a frontok produkálják a görcsölést. Én tegnap voltam nagyon szarul, egész délelőtt az ágyat nyomtam... Mindenképp jelentkezzzz!!

Veronikusz,
Na, hát én legkésőbb szerintem 3/4 8-kor már ott leszek az onkológián, mert ilyenkor megírja az asszisztens a leletet és go a vérvételre.... Ha dokihoz megyek, én mindig korán ott vagyok, mert Rékára csak délelőtt, max. 11-ig tud anyukám vigyázni (így is visszem be a munkahelyére)... Szóval nálam adott a kérdés. Remélem, hogy talizunk!

Manóka,
Nekem múltkor mondta Hegedűs, hogy tök mindegy hogy hány órára kaptam időpontot (lehet ez 12.30 is, mert legutóbb csak akkora kaptam), akkor is menjek reggel.... Neki is jobb, meg hát persze nekem is. Amúgy legkésőbb 12-kor elszokott menni, de lent még 13 órára is adnak előjegyzést.
Ezek szerint kedden lesz Várnai Gabi????????????? Mert akkor én tutira felugrok hozzá! És mi ez, hogy 10-re van időpontod??? Tényleg a CTG is időpont alapján megy??

Valentina,
Szerintem ezért kár idegesíteni magad... Mi az esélye annak, hogy náluk nem töri össze magát a gyerek... Nálunk pl. rendszerint előfordul, hogy a nagypapa félti leginkább Rékát és mégis mellette töri össze a legjobban magát... Szóval egyik füleden be a másikon ki :D

vica10

Sziasztok,

Steffi, +++++++++++++++++++++
Jelentkezz, ha hazaértél!!!
A hétvége nekem most nem lesz jó (anyuékhoz megyünk mert hugomnak szülinapja volt mostanság)... De Kerepesen is találkozhatunk, párom az esetek 99%-ában nem használja az autót, úgyhogy bitorolhatom, így egyszerűbben átjutok :)

Aprooka, én az MKB-nál vagyok tag, és ott van egy havi alaptagdíj, ami 1000 Ft. Nem túl nagy összeg, de ennek minden hónapban meg kell érkeznie, különben ők mondják fel a számlát, levonják a számlazárási díjat, aztán kiutalják neked a számlán levő pénzt, ami viszont ebben a pillanatban adóköteles :( És mivel gyanítom, hogy ha megszületik a baba, akkor nem feltétlenül fog eszembe jutni minden hónapban ezt elutalni, ezért gondoltam inkább, hogy levásárolom és megszüntetem... Igaz, ez még nem most lesz, még táppénz és tgyás alatt is kapom a cafeteriát :D Aztán a fene tudja, lehet hogy mégis megtartom, és beállítok egy automata átutalást (ez eddig nem jutott eszembe, pedig így tuti nem marad el :oops: )
Amúgy a védőnőm mondta még a Baby Control-t mint légzésfigyelőt, de azt hiszem annak is érzékelőpadja van, így bölcsőbe az se jó....
Az Angelcare-el úgy vagyok, hogy ha mást nem, akkor a bébiőr részét fogom használni... legalább ennyi haszna lesz.... :?

Valentina, anyósod tényleg nem egyszerű... Az enyém meg folyton magával van elfoglalva, nagyjából gőze sincs, hogy mi van velem... Időnként felhív valami miatt és miután azt megbeszéltük, úgy mellékesen rákérdez, hogy hogy vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy a választ már meg se hallja :roll: No mindegy, abból amit írtál, lehet hogy ez a jobbik verzió :twisted:

Még egy csomót akartam írni, de elvesztettem a fonalat :oops: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem ez a front teljesen kiütött... Asszem alszom egy rövidkét, majd jövök még.

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Így már érthető. Nálunk elvileg nincs havidíj, csak egyszeri belépési és utána valamennyi éves, de azt elvileg állja a munkáltató. Na mindegy, most nem tudom mit tegyek.
Ami nagyon bejön, az a légzésfigyelő csak úgy mehet, hogy utólagosan utalják vissza, ami nem túl szimpi. Mert sokkal jobb, ha patikában bankkártya módjára lehet használni és nem kell utánuk szaladgálni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vica!
ok akkor majd nagyon sietek, de a lányokat csak 8-tól fogadja ez a kamu bölcsi. :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nekem is csak úgy ment, hogy utólag utalják vissza... Most várom még a pénzt, azt ígérték, hogy holnapra megkapom. Nálunk elvileg számlaleadástól számított 10 nap az átutalás, az nem annyira vészes.
Nálunk szerintem nem állja a munkáltató a tagdíjat ilyen esetben, mert az is a cafeteria része, azt meg a gyed alatt már nem fogom kapni... de jó hogy mondod, még rákérdezek :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Mint minden, ez a bilizés is nagyon egyéni. :)
Bene is egyszer kakilt bilibe. Ő amúgy, ha meztelen itthon, akkor néha ráül magától a bilire és pisil bele, ha ruha van rajta,néha el tudom időben csípni, és én ültetem rá, de akkor nem szól, kaki végül tegnap volt 2x, és nem szólt. udvaron 1x sikerült ráültetnem és pisiltetnem, amúgy mellé megy, vagy ha nagyon meleg van, úgysincs pisi. :) Előbb utóbb szobatiszta lesz, ugye Borsa??? 3 hónapnak elégnek kell lennie.

Veronikusz,
remélem, hamar megnyugtató megoldást találsz arra, mi lesz szüléskor.

mtunde

Veronikusz!
Arra figyelj, hogy 10-ig le kell venniük a második vért, engem a múltkor úgy ráncigáltak be az első vérvételre. És ha nem mondják az ablaknál akkor is soron kívül rongyolj be. Nekem nem mondták, aztán ott körözött a vérvevőnő (na milyen szó?), hogy menjek már.

Szétbombáztam Panka régi szobáját, de már nincs energiám összerakni. Ciki.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
igen tudom :D egszer már pórul jártam, mert Mészi szülést vezetett, így későn jött le ... persze én kaptam ki a laborosoktól :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi,
Mi van Veletek???? jelentkezzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, most csak ennyire futotta....

vica10

Steffi!
nekem is csak te jársz az eszemben!!! Mi van veled????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi???????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
De édik vagytok! :D Megvagyunk, minden rendben, zárt méhszáj, álló burok, jó magzati szívműkődés, jó méhtónus, szóval csak nagyobb volt a riadalom, de pont elég volt ahhoz, hogy idegeskedjünk. Kimélnem kell magam aktívan 10 napig, -haha :roll: - aztán fokozatosan visszatérhetek a régi ritmusba, persze ésszel, mert ez nem játék, ha kinyílik a méhszájam akkor már szarabb ügy van... Köszönöm a sok pozítiv energiát aranyosak vagytok! Férjem intézi, hogy itthon maradhasson, reméljük így lehet és akkor pihizhetek aztán meg majd lesz valahogy. Ja és mindenki vigyázzon magára! Azt mondta Sipi, hogy lehet a fronttól is éjszaka is volt 5 szülés, de a legfontosabb, hogy pihizzek.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Itthon maradhat szerdáig. Hát több, mint a semmi.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!!
örülök, hogy minden oké!!!
Nem voltatok véletlenül múlt7n vasárnap az ikeába????mert mintha Titeket láttalak volna :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?